PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand (Februari 2017 jury Lesyeux)



Mr Pussy
1 februari 2017, 00:14
+1

Roze hobo... :smile2:


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=536855#post536855

+1 voor Befke.
Soms zit het mee, soms valt het ook zwaar tegen....

yylover
1 februari 2017, 06:29
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=536855#post536855

+1 voor Befke.
Soms zit het mee, soms valt het ook zwaar tegen....
+1 voor befke

Goedemorgenallemaal
1 februari 2017, 08:39
Befke.. Om eerlijk te zijn ik ben nog niet eens halverwege maar het verhaal heeft me nu al goed te pakken... Ik had even een leespauze nodig

cheasehead
1 februari 2017, 15:09
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=536855#post536855

+1 voor Befke.
Soms zit het mee, soms valt het ook zwaar tegen....

+1 voor befke

Patjax
1 februari 2017, 20:54
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=536756#post536756

+1 voor de comeback van Mr.Pussy als ijsbeer

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=536855#post536855

+1 voor de grootste poëet van het forum. De verhalen van Befke zijn altijd van een ongekende schoonheid met de nodige kwinkslagen.

pret
2 februari 2017, 10:01
Beste beren,

Alhoewel ik heb aangegeven, dat ik mijn uitslag morgen bekend zou maken, heb ik gemerkt dat een dag langer wachten het uitslag niet zou beïnvloeden. In deze laatste periode waren vele goede verhalen en het was lastig om winnaars uit te kiezen. Gelukkig kwam Willem2 mij te hulp door recent vrijkaarten toe te kennen aan de beren Cheesehead, Rob45, Blondinswarzch, De Shyman, Blueeyes, Mr Pussy en Befke, waardoor ik besloten heb om (in het kader van ook een vrijkaart te gunnen aan andere beren) deze beren uit te sluiten. Om dit besluit bied ik mijn excuses aan en vraag om jullie begrip.

Laat de trommel maar rammelen, want hier volgen de winnaars die een vrijkaart naar eigen keuze mogen kiezen:

Badslippers, die op een prettige manier nuttige mededelingen doet over de club, beren en dames in Living Room

Ryuhayasuba over zijn belevenissen in Samya en Sixsense


Dan nog de net uit de boot vallers die beloond zullen worden met een vrijkaart naar keuze van Willem2:

Deket over zijn belevenissen in Living Room

Mentolbear over zijn vele belevenissen in het Schipperskwartier.


Dan rest mij nog de taak om mijn opvolger te benoemen, wie Lesyeux zal zijn.


Als laatste wil ik de winnaars feliciteren en andere beren bedanken voor hun verhalen/nominaties. Het was mij een genoegen om de de 1e jury van 2017 en wens mijn opvolger veel succes en sterkte toe. :wink2:

Badslippers
2 februari 2017, 12:28
Een paar jaar geleden werd ik verguisd en met pek en veren besmeurd omdat ik te vaak in de prijzen viel. Blijkbaar heeft die demonisering geholpen want de enige kaart die in mijn brievenbus viel was een verhuiskaart van opperhoofd W2. Maar ja, daarmee kom je de club niet in. Daarnaast is mijn bestaansrecht op dit forum net zo gering als van een keuterboer die zijn aardappeloogst door alweer teveel regenval ziet verschrompelen. Goed om te zien dat kameraad Rob45 a.k.a. The Negro-Bull a.k.a. Mister Kutjebef ook een presentje heeft gekregen want die veelvraat neukt zo'n beetje het halve Afrikaanse continent plat in zijn recente tour. De negerinnen hebben inmiddels een wit beslagen tong door de saus die met hoge druk uit zijn leuter spuit.
Waar ik een brok van in mijn strot krijg is dat m'n zoon de welbekende Smking Fetish Lover geen enkele kaart heeft verdiend terwijl hij de afgelopen periode het ene na de andere hilarische verhaal heeft geschreven. Zit momenteel als een kluizenaar in zijn kelder aan de infusen naar zijn wijnvoorraad te staren. Aan de ene kant een fles chemo die hem op de been moet houden en aan de andere kant stroomt de Leffe Tripel door zijn aderen. Bovendien is die fysieke zwakkeling aan de racekak en kotst hij nog alleen maar gal. Maar dat komt dan weer omdat hij teveel olijven uit zijn Beloofde Land heeft gedegusteerd. Ooit dacht die dwaas me een plezier te doen door me in de club te verrassen met 3 kilo van die rotzooi. Gevolg, ik scheet drie weken lang rioolwater. Maar goed, die nietsnut is momenteel toch tot niks in staat. Dus van de andere kant is een vrijkaart aan hem niet besteed.
Mijn dank gaat natuurlijk uit naar de voortreffelijke en sympathieke jury van de afgelopen maand. De frequent hoeren bezoekende Pret. Toen hij geschapen werd moet Allah toch een fabricagefout hebben gemaakt want dergelijke Turken zijn een zeldzaamheid. Een soort van sjoemelturk zullen we maar zeggen.

Brad Clitt
2 februari 2017, 13:10
Waar ik een brok van in mijn strot krijg is dat m'n zoon de welbekende Smking Fetish Lover geen enkele kaart heeft verdiend terwijl hij de afgelopen periode het ene na de andere hilarische verhaal heeft geschreven.

Hij is niet de enige hoor, in elke periode genomineerd (in de 2e zelfs met 2 verhalen), de 2e periode eigenlijk ook gewonnen met mijn omjubelde YY-epos en toch met lege handen gebleven. Maar ik heb destijds gelukkig een tweedehands vrijkaartje voor YY zonder tegenprestatie op de kop kunnen tikken, dus toch enige rechtvaardigheid.
Zit nu in een vrijwillige schrijfpauze.

Lesyeux
2 februari 2017, 13:42
Beste IJsberen,

Allereerst dank aan Pret voor zijn vakkundige en bekwame jurering van de BRVDM in de maand januari!
Ik wil nog even benadrukken dat hij geen “vriendjespolitiek” heeft bedreven! Ik ken Pret, zeker, echter niet uit Istanboel, wel weer uit Babylon (dus Dalton zat in de goede richting), maar als hij een échte vriend was geweest, had Pret mij niet beloond met een vrijkaart... Want, het blijkt dat je de vrijkaart, die je in dit topic wint, de maand erop dubbel en dwars terugbetaalt met de zware, onbezoldigde taak van voorzitter van de jury! :eek::angst::huch: Geen vrije avonden meer, beperkt clubbezoek… ik bof nog dat februari de kortste maand is…!;)
Maar... vóór wat hoort wat, en ik zal naar eer en geweten en met plezier de komende maand enkele ijsberen voordragen voor een vrijkaart. Dat zal gebeuren rond 9 / 10 februari, rond 18 / 19 februari en een keer eind februari, geheel volgens de gebruiken van dit forum en de mogelijkheden van de Admins. En ik zal dat doen volgens het onbeproefde “GEIL-draagvlak-systeem”.

Ik hoor jullie denken: “Geil-draagvlak-systeem :confused: ?? Vertel, vertel… Lesyeux... !”. Welnu, let op!
Het “draagvlak”-element is het “objectieve” deel van het systeem. Ik zal waarschijnlijk niet zelf het héle forum na kunnen lezen en zal mij bij voorkeur richten op recensies die genomineerd worden. Een nominatie (de eerste graag met link naar de genomineerde recensie, al dan niet voorzien van toelichting) telt voor 2 punten. De “thanks” bij een recensie tel ik ook mee als 1 punt. Op die manier komen de recensies, die op draagvlak onder de IJsberen kunnen rekenen, bij mij in beeld.
Het “GEIL” element is het “subjectieve” deel van het systeem en kan als volgt worden toegelicht:
G – de ”G” van Glimlach, Grappig, zo je wilt. :smile2: Een recensie die bij mij, tijdens het lezen, een glimlach teweeg brengt, maakt meer kans. Dus: humor, zelfspot en kwinkslagen stel ik op prijs. En zoals bekend: gevoel voor humor is subjectief…
E – de “E” van Erotisch, niet van Expliciet. :t1556: Het gaat mij om de beschrijving van de “beleving” van de IJsbeer van club en dame(s) in bloemrijke taal; een beetje literair, bij voorkeur met respect voor de dames, kan geen kwaad. Aankleding van een recensie met foto of link naar muziek geven beslist jus aan de recensie, maar leveren geen extra punten op. Kort en krachtig is soms beter dan lang(dradig). Ook dit is dus allemaal tamelijk subjectief…
I – de “I” van Informatief, :capito[1]: behulpzaam bij het maken van keuzes. Komt er ook op neer dat het voor mij nuttig is, subjectief dus…
L – de “L” van Laatste woord. :cool::annieengel::baeh::amen[1]: Als voorzitter van de jury behoud ik mij het recht voor om, langs alle objectieve puntentellingen heen, een recensie te belonen of juist niet. Recente winnaars, bijvoorbeeld, maken minder kans. En brengt de “L” niet het gevaar van vriendjespolitiek, nepotisme of corruptie met zich mee? Zeker! Niets menselijks is mij vreemd!
Kortom: hoe subjectief wil je het allemaal hebben… :smile2:

Ik beoordeel recensies, belevenissen van clubs en dames. Nomi’s voor anders soortige stukjes (algemeen ge-IJsbeer, tombola’s en im memoria bijvoorbeeld, die ik niet hoop mee te maken, overigens…) zijn toegestaan, zelfs waardevol voor de sociale samenhang op dit forum, maar zal ik niet in de beoordeling meenemen…
Ik zal net als anders mijn “thanks” aanklikken bij diverse recensies, ik zal echter niet zelf nomineren. Een “thanks” onder een nominatie betekent dat ik ‘m gelezen heb en zegt niets over mijn waardering voor de genomineerde recensie.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en alles “ohne Gewähr”. Dat wordt mijn aanpak, en hier zult u het mee moeten doen.

Ik zie uit naar alle leuke, spannende en informatieve verhalen die jullie de komende maand produceren!
Veel clubplezier, -genot en succex!

pret
2 februari 2017, 14:02
Zal gelijk maar de 1e nominatie doen voor februari:

Jimmychang die een mindere tijd beleefd in Samya, maar een vrijkaart krijgt na zijn klacht.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30497-Live-from-Samya&p=537242#post537242

pret
2 februari 2017, 14:37
Dalton maakt promotie voor LD op zijn humoristische manier.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43778-FKK-Lekker-Ding-Algemeen&p=537271#post537271

rob45
2 februari 2017, 18:02
Een paar jaar geleden werd ik verguisd en met pek en veren besmeurd omdat ik te vaak in de prijzen viel. Blijkbaar heeft die demonisering geholpen want de enige kaart die in mijn brievenbus viel was een verhuiskaart van opperhoofd W2. Maar ja, daarmee kom je de club niet in. Daarnaast is mijn bestaansrecht op dit forum net zo gering als van een keuterboer die zijn aardappeloogst door alweer teveel regenval ziet verschrompelen.

Laat de kleine Badslippers dan niet verschrompelen en maak een goede clubkleuze met je vrijkaartje.Zeg tegen die rooie dat het effe overwerken word, gaan we samen clubben die avond of middag.
Net als vroeger..........

de duisburg spesjalist
2 februari 2017, 18:18
Laat de kleine Badslippers dan niet verschrompelen en maak een goede clubkleuze met je vrijkaartje.Zeg tegen die rooie dat het effe overwerken word, gaan we samen clubben die avond of middag.
Net als vroeger..........

die rooie leest mee :rolleyes:

Mistralwind
2 februari 2017, 21:37
Dalton maakt promotie voor LD op zijn humoristische manier.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43778-FKK-Lekker-Ding-Algemeen&p=537271#post537271

+1
Promotie voor LD kan geen kwaad,ze blijven hun best doen en ik kom er graag.

gignnl
2 februari 2017, 22:43
Na vele honderden kilometers te hebben gereden voor enkele matige sessies is de tijd daar gekomen dat VJ eindelijk toegeeft dat het in een bijna grensclub ook goed toeven is....https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=537347#post537347

mechelen
3 februari 2017, 14:56
Oost gaat op stap in Brussel en komt zowaar bij een Chinees massagesalon uit :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47781-Brussel-Rue-Philippe-de-Champagne-3b-Antia-(Chinees-massagesalon)

cheasehead
3 februari 2017, 15:16
Nomi voor vrije jongen in LR https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=537347#post537347

Das
3 februari 2017, 15:20
En brengt de “L” niet het gevaar van vriendjespolitiek, nepotisme of corruptie met zich mee? Zeker! Niets menselijks is mij vreemd!


Beste Lesyeux,
Met dit intern bericht wil ik onze afspraak bevestigen,
De afrekening van onze overeenkomst kunnen we best ofwel vanavond ofwel zondag in GT doen.
Wil je het in harde cash of heb je liever enkele kamergangen met de aanwezigen?
Ik reken er vanzelfsprekend wel op dat onze afspraak strikt geheim blijft...
Nederig groet ik U,
Das

Das
3 februari 2017, 15:31
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=537307#post537307
Nomi! funandfun

Lesyeux
3 februari 2017, 16:44
Beste Das,
Je bofte, je was net op tijd, mijn mailbox is inmiddels ontploft..! Je hebt de afspraak toch niet helemaal goed begrepen, lees nog even de kleine lettertjes goed door: het harde betrof niet de cash, maar lichaamsdelen en de sex met de aanwezigen, niet per se op kamer! :)
Verdere discretie uiteraard gewaarborgd!
Groet,
Lesyeux

Mr Pussy
4 februari 2017, 07:37
fg22 beschrijft in detail, zonder een letter teveel toch zeer leesbaar en inspirerend, hoe hij het aanpakt. In dit geval miskleun Nessi en daarna Bulgaarse milf Jana, in Magnum. Nomi!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47412-Waar-kan-ik-Arabische-vrouwen-vinden&p=537527#post537527

Mr Pussy
4 februari 2017, 07:40
Deket, onze wandelende bordeelcyclopedie, beschrijft cafe/bordeel Le Coin in het Brusselse, nuttig!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47412-Waar-kan-ik-Arabische-vrouwen-vinden&p=537523#post537523

gignnl
4 februari 2017, 14:22
Zaken gaan voor het meisje of in het geval van Deket,het meisje tussen de zaken:fuck:https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47412-Waar-kan-ik-Arabische-vrouwen-vinden&p=537523#post537523

SFL
4 februari 2017, 15:23
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47412-Waar-kan-ik-Arabische-vrouwen-vinden&p=537527#post537527 Nomi voor FG22

Firehawk
4 februari 2017, 16:04
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47412-Waar-kan-ik-Arabische-vrouwen-vinden&p=537527#post537527 Nomi voor FG22

+1

Mooiejoke
4 februari 2017, 22:25
Mooi verslag. Verrassende sessie met Mirella: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=537663#post537663

Nomi van mij.

Elmo3108
5 februari 2017, 07:42
Mooi verslag. Verrassende sessie met Mirella: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=537663#post537663

Nomi van mij.



+1 voor edoh. Ik heb Villa Marisol al een tijdje op de radar staan om eens te gaan verkennen (en dan te keuren als eventuele vervanger voor mijn huidige vaste stekkie Yin Yang) en met dit soort verslagen moet dat toch echt eens gaan gebeuren...

Elmo3108
5 februari 2017, 07:53
En maar direct een nominatie voor Patjax, behoeft geen uitleg denk ik?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=537707#post537707

yylover
5 februari 2017, 09:11
+1 voor edoh. Ik heb Villa Marisol al een tijdje op de radar staan om eens te gaan verkennen (en dan te keuren als eventuele vervanger voor mijn huidige vaste stekkie Yin Yang) en met dit soort verslagen moet dat toch echt eens gaan gebeuren...

+1 voor Edoh. Later dit jaar staat deze club weer op mijn todo list.

JonnyFontane
5 februari 2017, 10:51
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=537707#post537707

Plus 1 voor Patjax

Ace2
5 februari 2017, 18:26
De avondnominaties gaan naar:

Besfke in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=536855&securitytoken=1486318611-e0b09eb21d7ee006239def5ecaa02b696396715d

Patjax in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=537367#post537367

Mr. Pussy in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=536756#post536756

JamyChang in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30497-Live-from-Samya&p=537242#post537242

Oost bij de chinese massage in Brussel: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47781-Brussel-Rue-Philippe-de-Champagne-3b-Antia-(Chinees-massagesalon)&p=537398#post537398

Edoh in VM: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=537663#post537663

Patjax in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=537707#post537707




20346


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=537666#post537666

KanariePiet
5 februari 2017, 18:47
En maar direct een nominatie voor Patjax, behoeft geen uitleg denk ik?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=537707#post537707

+1!

SFL
6 februari 2017, 08:59
+1!

+1 van SFL voor Patjax

Firehawk
6 februari 2017, 09:13
Mr Pussy in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

VAZKOR
6 februari 2017, 12:13
Ryuhayabusa in YY, volgende keer hopelijk een betere keer.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=537899#post537899

Mr Pussy
6 februari 2017, 15:06
Goedemorgenallemaal checkt de GB waar ik al een tijdje naar toe wil, maar het komt er niet van omdat het maar 1 keer per maand is en altijd op donderdag. Toch snel een keertje naar toe, als ik dit zo lees! :biggrin:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28131-Circle-o-Club-Gangbang-Nymphosluts&p=537926#post537926

pret
6 februari 2017, 15:10
Johan35 die bij op een neer de trap neemt om nieuwe beren te leren kennen en kameropties te spotten.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=537865#post537865

pret
6 februari 2017, 15:10
Goedemorgenallemaal checkt de GB waar ik al een tijdje naar toe wil, maar het komt er niet van omdat het maar 1 keer per maand is en altijd op donderdag. Toch snel een keertje naar toe, als ik dit zo lees! :biggrin:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28131-Circle-o-Club-Gangbang-Nymphosluts&p=537926#post537926

+ 1

Mooiejoke
6 februari 2017, 15:35
+ 1

+1 voor goedemorgenallemaal

Goedemorgenallemaal
6 februari 2017, 16:39
Goedemorgenallemaal checkt de GB waar ik al een tijdje naar toe wil, maar het komt er niet van omdat het maar 1 keer per maand is en altijd op donderdag. Toch snel een keertje naar toe, als ik dit zo lees! :biggrin:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28131-Circle-o-Club-Gangbang-Nymphosluts&p=537926#post537926
Nymfosluts is 1 keer per maand op de zondagmiddag van 15:00 tot 20:00, wellicht in de war met de presidential suite...

pret
6 februari 2017, 17:01
Mechelen beleeft een topdag en ondekt nieuwe dames (waarvan paspoorten aangemaakt) in Sharks.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=537977#post537977

Mr Pussy
6 februari 2017, 17:47
Marcus69 beschrijft met het niet te faken enthousiasme van een nieuwe ontdekkingsreiziger zijn eerste bezoek aan VV:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=537988#post537988

Nedlovefkk
6 februari 2017, 20:22
Johan in SS. +1
Een ijsbeer waar ik zo nu en dan al een pm mee heb uitgewisseld. Mooi verslagje.

Daarnaast +1 voor:

Mechelen in Sharks
Marcus in Villa Venus. (vraag me af of ik ooit nog in een RTC ga komen maar de verhaaltjes van VV zijn zeer leuk om te volgen)

VAZKOR
6 februari 2017, 21:16
Marcus69 beschrijft met het niet te faken enthousiasme van een nieuwe ontdekkingsreiziger zijn eerste bezoek aan VV:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=537988#post537988

+1

rob45
6 februari 2017, 21:30
Mr Pussy in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

Ik nomineer Mr Pussy mee in H7.

KanariePiet
7 februari 2017, 05:13
Mechelen beleeft een topdag en ondekt nieuwe dames (waarvan paspoorten aangemaakt) in Sharks.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=537977#post537977

Dikke +1 voor onze smurfenfan!;). Komende vrijdag zal het veel minder een topdag worden voor hem:tongue:.

KanariePiet
7 februari 2017, 05:15
Nomi voor LellebeL die een dag met onverwachte wendingen beleeft in Sixsens:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538077#post538077

fg22
7 februari 2017, 06:09
Mr Pussy in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

Sluit ik me bij aan. Pionieren in donker Afrika. ;)

pret
7 februari 2017, 08:47
Nomi voor Das in GT

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=537922#post537922

mechelen
7 februari 2017, 13:07
Nog eens een nominatie voor Fr_loper, voor zijn nimmer aflatende updates uit Leeuwarden :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=537644#post537644

SFL
7 februari 2017, 14:42
Nomi voor Das in GT

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=537922#post537922

Nomi voor mijn zakenpartner Das

Elmo3108
7 februari 2017, 15:10
Nominatie voor Langlekker, die een (bijna) frigide, onervaren dame weet te laten veranderen in een bijna onverzadigbare pornoslet....

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44010-langlekker&p=538123#post538123

Mr Pussy
7 februari 2017, 15:30
Mijn hemel wat een geil verhaal, dikke vette nomi!


Nominatie voor Langlekker, die een (bijna) frigide, onervaren dame weet te laten veranderen in een bijna onverzadigbare pornoslet....

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44010-langlekker&p=538123#post538123

Mr Pussy
7 februari 2017, 15:39
Lucnighttrain beschrijft in het Eroxx draadje d'n overkant, oftewel Gercellinos. Dik!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33925-Gangbang-Eroxx-Balen&p=538097#post538097

Ryuhayabusa
8 februari 2017, 17:21
+1 Edoh @ VM
+1 Firehawk @ H7
+1 Mr pussy @H7
+1 mechelen @Jaws

De Shyman
8 februari 2017, 19:55
Langdekker: Geil!!!! +1

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44010-langlekker&p=538123#post538123

Mr Pussy
8 februari 2017, 20:03
laatbloeier in AcaG, pure poezie. ;) Hoe hij Shila beschrijft, briljant.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=538309#post538309

Mr Pussy
8 februari 2017, 20:06
Ruben6969 (is dat reverse-reverse, dus gewoon weer missio? :rolleyes: ) schrijft enthousiast over Sky, krijg je zin van.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=538241#post538241

gignnl
9 februari 2017, 03:48
Bij gercelinnos is het niet balen ondervind Lucnighttrain en idd heb er zelf ook eens een geile gb meegemaakt https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33925-Gangbang-Eroxx-Balen&p=538097#post538097

gignnl
9 februari 2017, 03:52
Langlekker laat een Milfje uitbloeien tot een sexbom,erg geil verhaal ook maar eens gaan "tinderen" https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44010-langlekker&p=538123#post538123

yylover
9 februari 2017, 20:00
laatbloeier in AcaG, pure poezie. ;) Hoe hij Shila beschrijft, briljant.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=538309#post538309

+1 voor Laatbloeier.

Lesyeux
10 februari 2017, 00:39
:aola:

En hier zijn dan de winnaars van de eerste ronde:

Hoewel het voor Befke zijn slechtste ervaring was, werd zijn bijdrage erg hoog gewaardeerd, waarschijnlijk vanwege zijn introductie van een nieuwe service die hij heeft ondergaan: "het bespelen van de roze hobo"! Eerste plaats in deze eerste ronde is dan ook voor Befke in Sixsens.
Tweede vrijkaart gaat naar Johan35 voor zijn recensie over de verjaardag van Sjeufke, ook in Sixsens trouwens, maar dat is toeval.

Befke en Johan35 mogen zich bij Willem2 melden voor een vrijkaart, ik meen zelfs één naar eigen keus!

:festeer::freu::lostit::roll3:

Troostprijzen gaan uit naar Edoh, met keuzestress die hem uiteindelijk in Villa Marisol brengt, en naar Mr Pussy met Gabriella en Kisha in GT.
Deze beren mogen zich ook bij Willem2 melden, maar krijgen een kaart uit de hoge hoed...

:applaus:

Eervolle vermelding voor Patjax, die ook hoog scoorde, met twee recensies zelfs, maar… hij heeft recent in december al een vrijkaart gewonnen, en vist daardoor deze keer achter het net. Bovendien heeft hij de lat voor zichzelf hoog gelegd: de twee recensies waren deel 1 en 2 van een aangekondigde trilogie. Strikt genomen is er nu dus nog sprake van een "unvolendete". Zo'n kunstwerk wordt wel vaker pas later op waarde geschat...

Ik heb met belangstelling de Tinder-ervaring van Langlekker en het parenclub-bezoek van Lucnighttrain gelezen, maar deze vallen buiten de prijzen, omdat de ervaringen met de genoemde dames niet zo eenvoudig "reproduceerbaar" zijn voor andere ijsberen...

:flatto-bye:

langlekker
10 februari 2017, 08:36
Ik heb met belangstelling de Tinder-ervaring van Langlekker en het parenclub-bezoek van Lucnighttrain gelezen, maar deze vallen buiten de prijzen, omdat de ervaringen met de genoemde dames niet zo eenvoudig "reproduceerbaar" zijn voor andere ijsberen...
Hoezo? Tinder kun je zo installeren op je Phone hoor..... en dan is het gewoon een kwestie van een dirty mind hebben:biggrin::)
Alle prijswinnaars: gefeliciteerd!:freu:

Mr Pussy
10 februari 2017, 11:00
Bedankt! Waardering krijgen en er dan ook nog iets mee winnen voelt fijn! :)

Johan35
11 februari 2017, 10:12
Dank je wel! Fijn de vrijkaart.
Ik onderschrijf het gevoel van waardering wat MP al zegt...

Mistralwind
11 februari 2017, 18:41
Waardering krijgen is altijd fijn,en als mede beren zich dan geroepen voelen om naar aanleiding van je verhaal Villa Marisol met een bezoek te vereren,dan voelt het extra leuk:)
Bedankt !

cheasehead
12 februari 2017, 08:24
nomi voor the birthday boy him self nedlovefkk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

Firehawk
12 februari 2017, 13:04
nomi voor the birthday boy him self nedlovefkk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

+1

SFL
12 februari 2017, 14:02
Nominatie voor N.L.F.K.K. >>> https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

mechelen
12 februari 2017, 16:03
Nominatie voor nieuwkomer Zif in Sixsens :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538848#post538848

Ryuhayabusa
12 februari 2017, 16:11
+1 voor NLFKK @ Living Room

Ryuhayabusa
12 februari 2017, 16:15
+1 Laatbloeier in Aca gold (of ben ik te laat?)

Ace2
12 februari 2017, 19:10
De zondagavond nominaties gaan naar:

MegaBoob met Thaise Britney: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34930-Amsterdam-Oude-Nieuwstraat-22L-Britney-(Thaise)&p=538971#post538971

PolarBeertje in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=538321#post538321

Firehawk in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537799#post537799

Mr. Pussy in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

MynAsch in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=538581#post538581

Mechelen naar de haaien: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=537977#post537977

Johan35 in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=537865#post537865

Eddy_V in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538077#post538077

Sjeufke in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538662#post538662

Fr_Loper met een update over Leeuwarden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=538833#post538833
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=538923#post538923

LangLekker met een Tinderdame: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44010-langlekker&p=538123#post538123

NedLoveFKK in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860




20595


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=538682#post538682

satanic surfer
12 februari 2017, 20:11
Yup, NLFKK krijgt een nomi simpelweg over z´n feesje in LR

De Shyman
12 februari 2017, 20:45
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860


NedloveFKK: eigen feestje opleuken met een +1

mechelen
12 februari 2017, 20:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860


NedloveFKK: eigen feestje opleuken met een +1


Ik doe er eentje bij.

Wentelt Eefje
12 februari 2017, 21:01
MegaBoob met Thaise Britney: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34930-Amsterdam-Oude-Nieuwstraat-22L-Britney-(Thaise)&p=538971#post538971

PolarBeertje in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=538321#post538321

Firehawk in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537799#post537799

Mr. Pussy in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

Mynasch in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=538581#post538581

Mechelen naar de haaien: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=537977#post537977

Johan35 in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=537865#post537865

Eddy_V in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538077#post538077

Fr_Loper met een update over Leeuwarden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=538833#post538833
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=538923#post538923

NedLoveFKK in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

Mr Pussy
12 februari 2017, 22:12
nomi voor the birthday boy him self nedlovefkk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

+1 alsof je er zelf bij bent! ;)

Elmo3108
13 februari 2017, 07:48
nomi voor the birthday boy him self nedlovefkk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

Dikke +1, al was het maar voor de uitleg over achteruit inparkeren... :freu:

satanic surfer
13 februari 2017, 11:41
ook HastalaPasta moest inparkeren op bevel van de parkingboy. Ziet voorts geen bos hout meer voor de hete saunadeur en wordt wegens overmatige natuurlijke charme door een 6-tal moppies binnen no time richting kamer gesommeerd als aangeschoten onbegeleid vleesspartikel. Pure frustratie dat ie wegspoelde met bier/saunaaufguss en nog n biertje afgekruid met een zalmmootje alvorens 1 of ander roodharig mokkel minder dan een halfuur te consumeren naar halvelings welbevinden meen ik uit z´n stenen epos op te maken. ss overweegt een koord op 85 cm af te knippen, het rondom onzer beide polsen te binden zodanig dat we quasi onafscheidelijk wat kutbomen ontwortelen om tot een deftiger tweede neukgebeuren te komen en voorts op perfect sociaal aanvaarde halvemeterafstand kunnen converseren aan de bar zonder als 2 schwüle zeikstralen te worden ingeschat door de presaleposse zonder stijlfiguurconfiguratie. Doch alla, wat ik meende te wensen te melden in dit daarvoor speciaal ingerichte topic: +1 voor HlP in GT

VAZKOR
13 februari 2017, 11:47
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860


NedloveFKK: eigen feestje opleuken met een +1

+1

VAZKOR
13 februari 2017, 11:49
Brombeerzuid in Babylon

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539020#post539020

Johan35
13 februari 2017, 16:56
+ nog 1.
nomi voor the birthday boy him self nedlovefkk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

Dalton
13 februari 2017, 20:13
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=539043#post539043

Nomi vor HASTALP die door al de bomen de weg niet meer kon vinden en zich helemaal suf zat te solliciteren aan de bar

Mr Pussy
13 februari 2017, 21:49
Brombeerzuid in Babylon

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539020#post539020

Ditto! +1

gignnl
14 februari 2017, 12:57
Nedlovefkk op zijn feestje in LR,en dan laat hij Christina schieten errrug jammer maat https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=538860#post538860

gignnl
14 februari 2017, 13:00
Ook in Belgie vind hij zijn geliefde Megaboobs,Britney word voorzien van een weeklading nakomelingen https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34930-Amsterdam-Oude-Nieuwstraat-22L-Britney-(Thaise)&p=538971#post538971

gignnl
14 februari 2017, 13:02
Polarbeertje mag gerust wat meer schrijven over zijn ruime ervaringen door heel Duitsland,nu land hij aan in het Bruggense https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=538321#post538321

gignnl
14 februari 2017, 13:05
Mr Pussy weer op zoek naar zwarte parels,in Heaven 7 treft hij er weer een https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

gignnl
14 februari 2017, 13:07
Mynach gaat in YY niet voor de vele eyecandy maar pakt gelijk 2 servicemilfs https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=538581#post538581

cheasehead
14 februari 2017, 15:54
Mr Pussy weer op zoek naar zwarte parels,in Heaven 7 treft hij er weer een https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=537895#post537895

+1 voor MP

Laatbloeier
14 februari 2017, 16:17
Nominatie voor Wijze Grijze, weer back in recensie-business. Altijd informatief en fraai verluchtigd met foto's. Misschien moet ik Heaven7 toch ook maar eens verkennen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319

Polarbeertje
14 februari 2017, 17:52
:imsorry[1]: Ik ga vanaf nu mijn best doen! Het staat je natuurlijk om vragen te stellen over deze "ruime ervaringen" ;)

Megaboob
14 februari 2017, 18:27
Nominatie voor Wijze Grijze, weer back in recensie-business. Altijd informatief en fraai verluchtigd met foto's. Misschien moet ik Heaven7 toch ook maar eens verkennen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319

Ik nomineer wijze grijze mee. Mooi verslag van deze zeer potente ijsbeer!

Megaboob

Mr Pussy
14 februari 2017, 19:10
Nominatie voor Wijze Grijze, weer back in recensie-business. Altijd informatief en fraai verluchtigd met foto's. Misschien moet ik Heaven7 toch ook maar eens verkennen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319

+1

WG kan niet kiezen, denk ik. ;)

duivenmelker
14 februari 2017, 19:30
Nominatie voor Elmo in Babylon op een maandag .

Mr Pussy
14 februari 2017, 20:03
Elmo mist de douches op de kamers, en organiseert dan een bio-douche, in Babylon ;) Lekker en een nomi.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323

Patjax
14 februari 2017, 20:53
Elmo mist de douches op de kamers, en organiseert dan een bio-douche, in Babylon ;) Lekker en een nomi.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323

+1

Mistralwind
14 februari 2017, 21:11
Nominatie voor Wijze Grijze, weer back in recensie-business. Altijd informatief en fraai verluchtigd met foto's. Misschien moet ik Heaven7 toch ook maar eens verkennen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319


+ 1 . Welkom terug WG.Er is dus leven na Bochum;)

mechelen
14 februari 2017, 23:17
Een leugen heeft korte beentjes :

Agronymus1 heeft een leuke dag in Sharks, op een maandag dan nog :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=539439#post539439

langlekker
15 februari 2017, 08:11
Elmo in Babylon krijgt een nominatie van mij.
Alsof ik er zelf bij was op de kamer;)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41921-Tanja-(Tonia)-(Roemeense)&p=539324#post539324
En nee hier was ik niet bij wel alles wat zich in de openbare ruimtes afspeelde: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323

pret
15 februari 2017, 09:57
Een leugen heeft korte beentjes :

Agronymus1 heeft een leuke dag in Sharks, op een maandag dan nog :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=539439#post539439

+1

Willem2
15 februari 2017, 13:03
:aola:

En hier zijn dan de winnaars van de eerste ronde:

Hoewel het voor Befke zijn slechtste ervaring was, werd zijn bijdrage erg hoog gewaardeerd, waarschijnlijk vanwege zijn introductie van een nieuwe service die hij heeft ondergaan: "het bespelen van de roze hobo"! Eerste plaats in deze eerste ronde is dan ook voor Befke in Sixsens.
Tweede vrijkaart gaat naar Johan35 voor zijn recensie over de verjaardag van Sjeufke, ook in Sixsens trouwens, maar dat is toeval.

Befke en Johan35 mogen zich bij Willem2 melden voor een vrijkaart, ik meen zelfs één naar eigen keus!

:festeer::freu::lostit::roll3:

Troostprijzen gaan uit naar Edoh, met keuzestress die hem uiteindelijk in Villa Marisol brengt, en naar Mr Pussy met Gabriella en Kisha in GT.
Deze beren mogen zich ook bij Willem2 melden, maar krijgen een kaart uit de hoge hoed...

:applaus:

Eervolle vermelding voor Patjax, die ook hoog scoorde, met twee recensies zelfs, maar… hij heeft recent in december al een vrijkaart gewonnen, en vist daardoor deze keer achter het net. Bovendien heeft hij de lat voor zichzelf hoog gelegd: de twee recensies waren deel 1 en 2 van een aangekondigde trilogie. Strikt genomen is er nu dus nog sprake van een "unvolendete". Zo'n kunstwerk wordt wel vaker pas later op waarde geschat...

Ik heb met belangstelling de Tinder-ervaring van Langlekker en het parenclub-bezoek van Lucnighttrain gelezen, maar deze vallen buiten de prijzen, omdat de ervaringen met de genoemde dames niet zo eenvoudig "reproduceerbaar" zijn voor andere ijsberen...

:flatto-bye:




Befke denkt nog even na en in de lente komt hij er op terug om dan zonder winterbanden naar Parksauna Residenz te kunnen gaan rijden....

Johan35 denkt ook nog even na van welke club hij een vrijkaart zou willen hebben ..... maar wil denk ik wel met iemand meerijden naar een club

Edoh gaat dolgelukkig naar Villa Marisol ....

En Mr Pussy gaat met een kortingskaart naar Babylon vermoedelijk met een gekleurde dame naar de kamer....

langlekker heb ik net een kortingskaart gestuurd van Babylon ....

Patjax weet soms niet of die gaat stoppen, waar die is etc. Dus ik let wel op het meetingpoint ....

Tot zoverre het uitdelen van vrijkaarten/kortingskaarten namens Lesyeux ...

:wink2:

Mr Pussy
15 februari 2017, 13:25
En Mr Pussy gaat met een kortingskaart naar Babylon vermoedelijk met een gekleurde dame naar de kamer....

:wink2:

Zal ik eens gek doen dan? ;)

langlekker
15 februari 2017, 16:32
Bedankt W2 die kortingskaart is meer dan welkom.;)
Maar eigenlijk zijn we met zijn allen wel rare wezens.
Ik krijg een kortingskaart van 30 euro, vervolgens rij ik voor 70 euro aan brandstof weg en geef ik nog eens 30 euro af voor het restant van de entree. En op locatie verneuk ik vervolgens nog eens 2 tot 400 euro.
Heb ik dan straks mijn faillissement aan deze kaart te danken? En toch ben ik reteblij met deze kaart en zal ie zeker gebruikt gaan worden:biggrin::cool:

Firehawk
16 februari 2017, 12:17
Elmo in Babylon krijgt een nominatie van mij.
Alsof ik er zelf bij was op de kamer;)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41921-Tanja-(Tonia)-(Roemeense)&p=539324#post539324
En nee hier was ik niet bij wel alles wat zich in de openbare ruimtes afspeelde: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323

+1

Mistralwind
17 februari 2017, 07:23
De vrijkaart van Villa Marisol zal zeker weer te pas komen,valt nog genoeg te verkennen daar:)
Nogmaals dank:freu::freu:

Big30
18 februari 2017, 11:03
The Joker zet Haus Erika, net over de grens bij Venlo voor het eerst echt op de Saunaclub Landkaart, een nominatie waard.

Club is volledig verbouwd en ziet er echt supermooi uit, momenteel ken ik geen enkele andere saunaclub die zo mooi is afgewerkt. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923)

JonnyFontane
18 februari 2017, 12:05
Nomi voor de Shyman met zijn hernieuwde kennismaking met van Goch en zijn dame met een diamanten randje Luna.
En inderdaad Andre Hazes is niet bepaald lustopwekkend....

Firehawk
18 februari 2017, 13:19
Nomi voor de Shyman met zijn hernieuwde kennismaking met van Goch en zijn dame met een diamanten randje Luna.
En inderdaad Andre Hazes is niet bepaald lustopwekkend....

+1
En ik zal maar ff het linkje plaatsen. Nog in gedachten van gisteren zeker. :D
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=539919#post539919

Firehawk
18 februari 2017, 13:23
The Joker zet Haus Erika, net over de grens bij Venlo voor het eerst echt op de Saunaclub Landkaart, een nominatie waard.

Club is volledig verbouwd en ziet er echt supermooi uit, momenteel ken ik geen enkele andere saunaclub die zo mooi is afgewerkt. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923)

+1

gignnl
18 februari 2017, 14:19
Heineken tappen in Duitsland tsja...Maar The Joker praat ons bij over nieuwste aanwinst aan de club horizon Haus Erika https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923

Piet Plezier
18 februari 2017, 15:12
Nomi voor de Shyman met zijn hernieuwde kennismaking met van Goch en zijn dame met een diamanten randje Luna.
En inderdaad Andre Hazes is niet bepaald lustopwekkend....

plus 1

yylover
18 februari 2017, 18:58
The Joker zet Haus Erika, net over de grens bij Venlo voor het eerst echt op de Saunaclub Landkaart, een nominatie waard.

Club is volledig verbouwd en ziet er echt supermooi uit, momenteel ken ik geen enkele andere saunaclub die zo mooi is afgewerkt. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923)

+1 voor the joker.

Agronymus1
19 februari 2017, 12:18
Ook ik nomineer the joker voor zijn informatie over Huis Erika.

+1 voor the joker.

Lesyeux
19 februari 2017, 12:50
Op zondagavond 19-2, 24.00 uur sluit de tweede ronde. Anders wordt de recenseertijd voor de derde ronde wat krap, met zo'n korte maand...

pret
19 februari 2017, 13:21
The Joker zet Haus Erika, net over de grens bij Venlo voor het eerst echt op de Saunaclub Landkaart, een nominatie waard.

Club is volledig verbouwd en ziet er echt supermooi uit, momenteel ken ik geen enkele andere saunaclub die zo mooi is afgewerkt. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923)

+ 1

pret
19 februari 2017, 13:33
Agronymus gaat vreemd en onderzoekt mogelijke sluiting van YY.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540130#post540130

pret
19 februari 2017, 13:34
Flipper gaat crazy in PHG.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=540147#post540147

yylover
19 februari 2017, 15:06
Agronymus gaat vreemd en onderzoekt mogelijke sluiting van YY.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540130#post540130

+1 voor Agronymus

Vreemd gaan in je favoriete club, ik zou het niet durven. Ik wacht wel tot mijn 'verloofde' terug naar huis is.

cheasehead
19 februari 2017, 15:25
Agronymus gaat vreemd en onderzoekt mogelijke sluiting van YY.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540130#post540130

+1

pret
19 februari 2017, 15:39
PP beleeft plezierige dagen in Van Goch tijdens 10 jarig jubileum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Piet Plezier
19 februari 2017, 15:42
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539915#post539915

pret in babylon

De Shyman
19 februari 2017, 15:43
PP: de hele week Van Goch: +1

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Patjax
19 februari 2017, 16:03
Op de valreep nog een aantal laatste nominaties

Flipper in PHG https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=540147#post540147

Piet Plezier met zijn feestweek in VG https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

DeShyman in VG https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=539919#post539919

Agronymus1 in YY https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540130#post540130

The Joker in Haus Erika https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923

Pietjepik in H7 https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=540082#post540082

Wijze grijze in H7 https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319

Brombeerzuid in Babylon https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539020#post539020

Sjeufke in Babylon https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=540037#post540037

Zif in SS https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=538848#post538848

Flyerke in SS https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=539053#post539053

Hasta la Pasta in GT https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=539043#post539043

rob45
19 februari 2017, 16:11
PP beleeft plezierige dagen in Van Goch tijdens 10 jarig jubileum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Plus een voor Piet Plezier in de Van Goch 10jaarfeest marathon.

pret
19 februari 2017, 16:59
Duisburg Spesjalist ontdekt een nieuwe Russin in Magnum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47932-tanja-(Russische)&p=540171#post540171

Big30
19 februari 2017, 17:01
PP beleeft plezierige dagen in Van Goch tijdens 10 jarig jubileum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Plus een voor Piet Plezier in de Van Goch 10jaarfeest marathon.
Plus 10!

JonnyFontane
19 februari 2017, 19:05
PP beleeft plezierige dagen in Van Goch tijdens 10 jarig jubileum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Plus een voor Piet Plezier in de Van Goch 10jaarfeest marathon.

Ook een plus 1 van mij.....

pret
19 februari 2017, 19:13
Nomi voor de Shyman met zijn hernieuwde kennismaking met van Goch en zijn dame met een diamanten randje Luna.
En inderdaad Andre Hazes is niet bepaald lustopwekkend....

+ 1

Ace2
19 februari 2017, 19:15
Waar zouden wij zijn zonder de nominaties:

NedLoveFKK in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=539580#post539580

Wijze Grijze in Haven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=539319#post539319

Agronymus in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540130#post540130

Flyerke in SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=539053#post539053

BromBeerZuid in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539020#post539020

Elmo3108 in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323

Jeufke in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=540037#post540037

Agronymus in Sharks: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=539439#post539439

Joker in Erika: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47137-Haus-Erika-Wachtendonk-algemeen&p=539923#post539923

Shyman in Van Goch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=539919#post539919

Piet Plezier in Van Goch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

PatJax in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=539010#post539010




20967


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=539414#post539414

Goedemorgenallemaal
19 februari 2017, 19:18
Jammer van dei vrije dag , toch een nomi voor van Goch Piet

Firehawk
19 februari 2017, 19:59
PP beleeft plezierige dagen in Van Goch tijdens 10 jarig jubileum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

+1

gignnl
19 februari 2017, 20:11
Onvermoeibaar is die Piet Plezier en zet het lustrum van van Goch in de bloemetjes https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=540176#post540176

Megaboob
19 februari 2017, 21:33
Duisburg Spesjalist ontdekt een nieuwe Russin in Magnum.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47932-tanja-(Russische)&p=540171#post540171

Ik nomineer! blonde russin met f cup en goede service, dat vraagt om nader onderzoek van de boobmeister!

Megaboob

Lesyeux
19 februari 2017, 23:00
:aola: :aola:

En hier is ie dan.... de uitslag van de tweede ronde!

:rofl: :rofl: :rofl:

Het hoogste draagvlak qua nomi's en thanks in deze ronde was er voor het verslag van Nedlovfkk van zijn eigen verjaarsdagfeestje in LR. Hoewel hij in november ook al winnaar was, wat mij betreft dan ook een welverdiende vrijkaart voor Nedlovffk. Noem het een verlaat verjaarpresentje van het forum...
Ook veel waardering onder de IJsberen voor het pionierswerk van The Joker in Haus Erica. De tweede vrijkaart gaat dan ook naar The Joker.
Nedlovfkk en The Joker van harte gefeliciteerd! Beide heren kunnen zich melden bij Willem2 en onderhandelen over een vrijkaart naar keuze.

:freu: :lostit: :dance00[1]: :beerchug: :ebounce: :ola2:

Troostprijs is er voor Wijze Grijze, ook dankzij de hoge waardering voor zijn immer degelijke, fotografisch en cijfermatig onderbouwde recensies, ditmaal van een bezoek aan H7.
Tweede troostprijs, ook te beschouwen als "aanmoedigingsprijs", is er voor BrombeertjeZuid voor zijn bezoek aan Babylon.
Wijze Grijze en BrombeerZuid krijgen een beschikbaar vrijkaartje uit de voorraad van Willem2. Veel plezier daarmee!

:ola2: :6[1]:

Helaas niet genomineerd, daardoor buiten de prijzen vallend, maar beslist een bijzondere vermelding waard: Jansenroy met zijn bijdrage van 17-2 over Kinga in "Live in Sixsens". Erg vermakelijk!

:wink2: :keesmi[1]:

Nog maar korte tijd voor de derde en laatste ronde, dus beste IJsberen: schrijf uw recensies en nomineer de leuke recensies die u gelezen hebt!

SFL
20 februari 2017, 16:24
Shyman +1
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=539919#post539919

SFL
20 februari 2017, 16:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=539580#post539580 N.L.FKK +1

SFL
20 februari 2017, 16:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=539323#post539323 Elmo +1

Nedlovefkk
20 februari 2017, 19:30
Hartelijk dank allemaal ijsberen. Nog even en de winter is voorbij! We kruipen dan ECHT uit oms holletje om de rijkelijk gevulde saunaclubs optimaal te bezoeken. Wat duurt die winter me toch lang. Tot snel in de saunaclub.!

Nomi voor Brad Clitt in YY.
Ik ben benieuwd hoe het daar gaat ontwikkelen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

Nedlovefkk
20 februari 2017, 20:36
Ook een nomi voor dutchbule. De ene Chinees is de andere niet. Mrja ik kan over het algemeen beter met Japanners overweg.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=540376#post540376

SFL
21 februari 2017, 08:17
Een nomi voor het jubeleum verslag van mijn goede vriend Sofa-King! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10488-sofaking&p=540354#post540354
De man die zijn zaad laat kruipen, waar het niet lopen kan! :biggrin:

mechelen
21 februari 2017, 12:43
Jovibeer in Villa Tinto :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?47941-Bianca-(Roemeense)-Villa-Tinto-kamer-16&p=540428#post540428

SFL
21 februari 2017, 12:47
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

Nominatie voor de nieuwste Bull in de zwijnenstal. B.C. die weer eens in no time klaar gereden wordt!!!

cheasehead
21 februari 2017, 15:26
Nomi voor onze bad boy BC https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

Elmo3108
21 februari 2017, 15:26
Nominatie voor Langlekker die één van zijn favoriete dames laat kiezen wat voor een soort date het wordt, helaas voor de lezers kiest zij voor een rustige GFE-achtige vrijpartij... had zo graag gelezen dat hij eens in de touwen zou gaan... :e010[1]:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?46379-Evelien-Villa-Weizigt-Dordrecht&p=540465#post540465

The Pussyhunter
22 februari 2017, 13:52
Nomi voor onze bad boy BC https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

+1

Das
23 februari 2017, 17:02
Nomi voor onze bad boy BC https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

+1 voor Brad clitt

yylover
23 februari 2017, 20:03
+1 voor Brad clitt

+1 voor BC

Agronymus1
23 februari 2017, 21:06
Nomi voor onze bad boy BC https://www.ijsberenforum.com/forum/s...357#post540357

+1 voor Brad clitt

mechelen
24 februari 2017, 00:08
Saralai in FKK Hawai (ik kan rijmen en dichten zonder m'n gat op te lichten :tongue:):


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13022-FKK-Hawaii-Saunaclub-Ingolstadt&p=540768#post540768

Patjax
24 februari 2017, 22:43
Savesexer die carnaval op zijn Babylonisch viert
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=540871#post540871

Dutchbule in GT
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=540376#post540376

KP die de aardappelen afgiet in H7
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=540367#post540367

Sjiekdefriemel in TCO
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Totalclub-Osnabr%FCck-Algemeen&p=540449#post540449

Agronymus1
25 februari 2017, 15:02
+1 voor savesexer in Babylon die ook het slachtoffer is geworden van de "fraude"van Aylin.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...871#post540871

Agronymus1
25 februari 2017, 15:09
+1 voor Sofaking in YY die plezier heeft met Bianca maar de Griekse Milf Maria misgelopen is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

Agronymus1
25 februari 2017, 15:19
+1 voor sjiekdefriemel in TCO die helaas voor hem niet vier keer mocht kameren met Alisia.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

Agronymus1
25 februari 2017, 15:21
+1 voor KanariePiet in H7

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=540367#post540367

cheasehead
25 februari 2017, 15:33
+1 voor Sofaking in YY die plezier heeft met Bianca maar de Griekse Milf Maria misgelopen is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

+1

Nedlovefkk
25 februari 2017, 15:58
+1 voor Sofaking. Trouwe YY klant en zorgt ervoor dat ik stiekem toch wel weer trek krijg om me eens naar Roermond te begeven. Ook al heb ik dit afgezworen..Mrja.. Keuzes keuzes..

pret
25 februari 2017, 16:16
+1 voor Sofaking in YY die plezier heeft met Bianca maar de Griekse Milf Maria misgelopen is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

+1

yylover
25 februari 2017, 16:30
+1 voor Sofaking in YY die plezier heeft met Bianca maar de Griekse Milf Maria misgelopen is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

+1 voor Sofaking

gignnl
25 februari 2017, 16:38
Hij heeft zijn sofa maar weer bij YY binnen gezet voor regelmatig gebruik en sluit af met Bianca,leuke meid waar ik ook een prima sessie mee had tijd terug. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

Elmo3108
25 februari 2017, 16:42
+1 voor Sofaking in YY die plezier heeft met Bianca maar de Griekse Milf Maria misgelopen is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023


+1, twee sessies met Bianca, HEERLIJK lijkt mij!!

Ace2
26 februari 2017, 07:38
De wonderbaarlijke nominaties op zondagochtend:

Istebe in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=541079#post541079

SaveSexer in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=540871#post540871

Brad Clitt in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=540357#post540357

SofaKing in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje-algemeen&p=541023#post541023

LangLekker met Eveling in VW: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?46379-Evelien-Villa-Weizigt-Dordrecht&p=540465#post540465

KanariePiet in Heaven7: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=540367#post540367

SjiekdeFriemle in Osnabruck: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Totalclub-Osnabr%FCck-Algemeen&p=540449#post540449

SFL met zijn 10-jarigbestaan als ijsbeer en 8-jarig bestaan als forumlid (let op het gastoptreden): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=540414#post540414




21205


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=540943#post540943

Nedlovefkk
26 februari 2017, 19:42
Agronymus1 in Sharks.
Veel damesinfo. Niet dat je daar heel veel mee op schiet in een mega club als Sharks maar toch. Knap werk dat hij het allemaal onthouden heeft.

Weekendje Frankfurt met bezoek aan Sharks lijkt me stiekem toch wel wat...

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=539439#post539439

Brad Clitt
26 februari 2017, 19:59
@ nedlovefkk (en de juryvoorzitter)

Ik wil geen spelbederver zijn, maar jij nomineert een verslag wat al in de tweede periode genomineerd is geworden.
Hetzelfde geldt overigens voor SFL die drie verslagen uit periode 2 nu nogmaals genomineerd heeft.
Dat mag, maar ze doen eerlijkheidshalve nu natuurlijk niet meer mee voor de prijzen.

pret
26 februari 2017, 20:07
Onze jury treft ook de verrassing van Vertigo.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Villa-Vertigo-Viva-la-Villa&p=541241#post541241

Lesyeux
26 februari 2017, 20:14
Dank voor de nominatie van Pret, maar deze nomi voor de juryvoorzitter is uiteraard "hors competition", dus buiten mededinging!

Nedlovefkk
26 februari 2017, 20:17
Mechelen in Sharks. Een nomi!
Woont ie tegenwoordig in Zuidelijk VS gezien zijn profielafbeelding??? ;)

VAZKOR
26 februari 2017, 20:23
+1 voor KanariePiet in H7

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=540367#post540367

+1

Lesyeux
26 februari 2017, 20:30
@ Brad Clitt: de nominaties van SFL van 20-2 zijn na de uitslag toch bij periode 2 geboekt, hebben de uitkomst overigens niet beïnvloed en tellen dus niet mee in P3.
De nomi van Nedlovfkk voor Agronymus1 in Sharks is heden alsnog bijgeboekt in P2, telt niet mee voor P3.

mechelen
26 februari 2017, 20:32
Mechelen in Sharks. Een nomi!
Woont ie tegenwoordig in Zuidelijk VS gezien zijn profielafbeelding??? ;)


Neen, de schermafbeelding (vlag van de Zuidelijke Staten idd) staat voor vrijheid. :smile2:

Lesyeux
26 februari 2017, 20:45
Nedlovfkk had geen linkje geplaatst naar Mechelen in Sharks, en het topic van Sharks is wat verborgen bij "Overige saunaclubs en FKK-clubs", daarom hier ter info als nog de link:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=541302#post541302

yylover
27 februari 2017, 20:33
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=541529#post541529

+1 voor Cheasehead's nieuwste avonturen in LR.

Ik moet er toch eens een keer naar toe gaan, al heb ik geen zin in het gratis kamertje die aan Jooploop werd aangeboden

Lesyeux
28 februari 2017, 21:51
Nog een krap uurtje om nog recensies en vooral nominaties voor de BRVDM februari 2017 in te dienen, dan volgt de uitslag van de derde en laatste ronde....

mentholbear
12 juni 2017, 01:30
Mentolbear over zijn vele belevenissen in het Schipperskwartier.



Kom er pas sinds kort achter dat er zo vrijkaartje bij mij zijn aangekomen. Ik dacht eerst dat het via de tombola ging. Bij deze dus alsnog heel vriendelijk bedankt!

pret
12 juni 2017, 06:49
Kom er pas sinds kort achter dat er zo vrijkaartje bij mij zijn aangekomen. Ik dacht eerst dat het via de tombola ging. Bij deze dus alsnog heel vriendelijk bedankt!

Geen dank. Met je schrijfsels heb je het dik verdiend.