PDA

Volledige versie bekijken : Paulina, Petite poupée blonde. Luik (Belgie)



Freddy_K
7 augustus 2018, 17:07
het is lastig echt mooie meiden te vinden en al helemaal in de buurt van waar je woont. In Duitsland zitten ze nog wel, maar spaarzaam en bovendien verstrooid over het hele land. En de vraag is wat voor service je krijgt na die nieuwe wetten.

Ik had de advertentie van Paulina ( https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/petite-poupee-blonde.html ) al gezien paar dagen terug en had ook al een afspraak gemaakt ik denk afgelopen zaterdag of zondag. Gekke was dat ineens die advertentie was verdwenen maar ik kon wel langskomen. Toen deed echter een ander meisje open (deze: https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/pasion-colombia.html ). Wel een heel leuk uitziend meisje maar ik wilde Paulina. En die lag te slapen en wilde die dag niet meer werken. Dus dat vond ik wel een beetje een rotstreek want alle communicatie ging via het nummer dat bij Paulina staat.

Toen was de advertentie een paar dagen weg en ik had er niet meer op gerekend. De hoge druk had ik inmiddels opgelost en toen zag ik ineens die advertentie weer vandaag. Toch heengereden ondanks dat ik niet bepaald in een geile bui was. Maar ja echt mooie meisjes zie je niet vaak. Want eerder zaten ze in Brussel ( https://youppie.net/forum/showthread.php?119929-Schaerbeek-PAULINA-(espagnole-blonde) ), dus mogelijk zijn ze snel weer elders heen vertrokken.

En ik werd niet teleurgesteld. Ze is echt jong en heel mooi. Mooier dan op de fotos met een super gave huid, groot vol lichaam en ze heeft een beugeltje in. Ze zei dat ze uit Barcelona kwam en die andere dame is Columbiaanse. Beetje standaard service gehad met PZC, beffen, neuken. Ze zaten helemaal bovenin een pand aan Quai de Rome. Zonder airco dus het was heerlijk zweten want het was vandaag 37 graden in Luik. Was naar mening best goed.

Prijs was 80€/30min. Toen ik binnenkwam betaalde ik 100€ en vroeg 20€ terug. Huh? oh ja dat zou wel komen. Achteraf er weer naar gevraagd want 80€ vond ik wel voldoende en toen begreep ze me niet. Ze was ineens helemaal dom geworden. ¿que? ¿que? ze was nog wel slim genoeg om mij in een vertaal app de vraag te laten herhalen. Nou het begon te dagen hoor wat ik bedoelde. Toen liep ze de kamer uit en hoorde haar wat gniffelen met haar vriendin. Goed geprobeerd hij had bijna opgegeven. Opzich vond ik het wel grappig van die stoute meisjes.

Als ik binnenkort in een echt geile bui ben ga ik nog eens heen want dit soort beauties maak ik niet veel mee.

Freddy_K
9 augustus 2018, 16:15
30722 :tongue::tongue::tongue:

Freddy_K
15 augustus 2018, 20:03
nasty naughty boy

https://www.youtube.com/watch?v=iWXRlFP_fHo

Freddy_K
12 oktober 2018, 18:07
ze heeft nieuwe videos geplaatst. Ze was laatst in Namen (Namur) maar heb toen toch voor Lisa gekozen in Hasselt. Nu zit Paulina dus in Brussel (Anderlecht). Dat vind ik geen feest om daar met de auto heen te gaan .. Paulina zit dan weer in Namen dan weer in Anderlecht. Luik komt ze niet meer lijkt het.

https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/new-petite-poupee-blonde-espagnole-regarder-mon-video.html

Freddy_K
23 oktober 2018, 18:38
deze dame werkt nog steeds, op dit moment in Antwerpen: https://www.quartier-rouge.be/prive/femmes/paulina-espagnole-regarder-mon-video.html

Freddy_K
5 november 2018, 17:55
ben zaterdag avond 3/11 weer geweest in Luik. Ik had eigenlijk graag andere meisjes bezocht maar kan het niet meer opbrengen weer de hele dag te rijden en Luik is voor mij enkel iets van 40km. Ze werkt nu op de locatie waar ik eerder Sabine 2x bezocht, vlak bij Place Saint-Paul. De eerste keer dat ik daar kwam was ik verbaast hoe rustig het was. Ik kon zelfs parkeren op het plein zelf, hoefde niet in de parkeer garage die gelegen is aan het plein.

Dit keer kwam ik vanuit zuidelijke richting aangereden over Boulevard d'Avroy en zag dat er aan mijn linkerzijde een grote kermis gaande was. Het was zeg maar iets voor 18u. Ik sloeg rechtsaf richting Place Saint-Paul om naar de parkeer garage te gaan en kwam onmiddelijk vast te zitten. Ik heb echt zo'n beetje 1 uur vast gestaan daar. Hoe ze het voor elkaar krijgen is me een raadsel. Ik kwam uiteindelijk bij de parkeer garage en daar stond het ook vast. Dus er niet ingegaan. Toen ik eindelijk van Place Saint-Paul af kwam kon ik wel in de volgende parkeer garage, "Parking Cathedrale". Het adres waar Pauline zit is net aan de andere kant van "Place de la Cathedrale".

maar ik had er al geen goed gevoel over. 2x naar dezelfde dame is niks voor mij. Het was nu 70€ incl. PZC. Alleen PZC deed ze niet met als reden .... voorvocht. Veel frustraties en 70€ down the drain. Voortaan maar weer een nieuw meisje zoeken.

Willem2
5 november 2018, 17:58
.... voorvocht. Veel frustraties .....

Ik zal je de ware reden geven: Ze kent je avatar ;)

Freddy_K
5 november 2018, 18:03
Avatar heb ik gepikt. Die was vroeger op het Rheinforum van Spritzy. Ik heb hem daar wel eens over geschreven maar hij is blijkbaar niet meer actief. Ik hoor het wel als er klachten over zijn, ik maak er geen geldelijk gewin mee. Denk dat Spritzy hem zelf ook heeft gepikt. :prost: