PDA

Volledige versie bekijken : Andrea



perso
3 maart 2019, 11:08
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/romania.gif


https://images2.imgbox.com/3f/e2/oa3CZToQ_o.jpg




Andrea (Roemeense)
Leeftijd:27 jaarTaal:Duits
Haarkleur:ZwartHaarlengte:Lang
Lengte:1.60 m - 1.65 mPostuur:Normaal
Tatoeage:Weet ik niet meerLichaamsdeel:
Piercing:NeeLichaamsdeel:
Cup-maat:BSiliconen:Nee
Kleur ogen:ZwartHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/2sterren.jpg

Prijs:50 euroTijdsduur:60 minuten
Service:NMC, PZC
Extra info:De tweede sessie had ik met Andrea, een dame die wel wat gelijkenissen heeft met Dorina. Ze droeg een strak zwart taillebroekje, waarin haar kont goed tot uiting kwam en daarboven een kort wit tanktop-achtig T-shirtje. Het stond haar goed en ik vond haar wel iets hebben, tenminste in By Night. Zou ik haar tegen komen in een club als Happy Garden, zou ze weinig kans maken. Vooraf met haar een leuk gesprekje gehad na de sessie met Dorina, waarop ik haar aangaf dat ik nog wat tijd nodig had om te herstellen. Een paar uur later haar weer opgezocht en naar een kamer vertrokken. Tongzoenen deed ze niet en zoenen was ook heel minimaal. Pijpen deed ze wel goed. Het neuken was wel een beetje vreemd. Ze ging op haar buik liggen en spreidde haar benen, met andere woorden, vermaak je maar. Op zich ging het niet slecht en ook bij haar kwam ik al snel. Voornamelijk weer door die kont die lekker mee bewoog in het ritme ;) Na de tijd nog even leuk met haar gepraat op 't bed. Ook met haar het half uur net niet helemaal volgemaakt. Dit keer waren het 25 minuten.






https://images2.imgbox.com/df/e7/GkG6i3yk_o.gif

https://images2.imgbox.com/79/3e/FpJ92dST_o.jpg

wooley
4 maart 2019, 11:45
Vandaag ook laten verleiden door Andrea. Aan de bar Tz en kneden van Anaconda die al snel zorgde dat hersenen week werden. Op kamer veel tz, pussy slide lekker pijpen en daarna ging ze idd liggen. Ik zei tegen haar, komm schatzi reiten �� wat ze dan ook vurig deed. Wow wat een nauwe doos. Top

Duitslandfan
6 april 2019, 19:30
Vanmiddag kwam Andrea naar me toe terwijl ik op een kruk aan de bar zat. Had haar al vaker aanschouwd en was best geïnteresseerd in haar. Beetje teasen en een kort oppervlakkig praatje en uiteindelijk vroeg ze om te kameren. Had ik beter niet kunnen doen. Dame heeft qua postuur wat weg van Dorina/Julia dus flinke kont maar minimale cup (nog kleiner als Dorina dus) en geen knap gezicht. Het werd geen succes. Weinig conversatie op de kamer en de sex was matig met weinig intimiteit en van zoenen was bijna geen sprake. Ze toonde meer interesse voor haar smartphone. Pijpen was meer trekken en toen ik haar befte terwijl ze op haar rug lag was ze gewoon bezig met haar smartphone in de hand. Bij het neuken ging ze eerst plat op haar buik en spreidde haar benen wat. Vreemd begin derhalve. Vervolgens nog missio en afgesloten in doggy. Dame kwam al snel met finish terwijl we nog geen 20 minuten bezig waren dus tijdsdruk erg hoog waardoor klaarkomen niet ging lukken. Jammer en toen ik haar betaalde en een zoen wou geven op haar mond draaide ze haar gezicht en werd het dus een zoen op haar wang. Ik had beter voor Gabi kunnen gaan die pas 1 week werkzaam is. Ook een dame met flinke kont maar ook met grote borsten en met haar een leuk praatje gemaakt. Neem haar bij mijn volgende bezoek.