PDA

Volledige versie bekijken : Partytreff Xanten, Algemeen (2012)



Pagina's : [1] 2

bad pritt
3 januari 2012, 12:05
Een recht voor zijn raap verslag van Partytreff Xanten op een fkk dag, een eerste indruk:gruebel:, meer niet !

Barbara ontvangt me vriendelijk, en vraagt eerst naar geld. Een rondleiding vraag ik na het omkleden zelf maar naar (oh..ben je voor het eerst hier ?:frown:) en Linda leidt me even rond. :freu:

Mij is meteen duidelijk dat privacy iets is wat je hier kunt vergeten, maar de voyeur in iedereen komt hier goed aan zijn/haar trekken. Wat is dit voor zaak denk ik als een gast een vrouw in staande doggie midden in de kleine hoofdruimte neemt ? Maar de voyeur in mij glimlacht en het bloed pompt harder beneden dan boven.:freu:

Eten zonder meer goed, niks bijzonders, van de gestampte pot, maar wel de hele dag een buffet , later soep, en warm eten.
Bediening, goed en vriendelijk.
Huis netjes en schoon, voldoende handdoeken.
Het sanitair is absoluut ontoereikend, veel te weinig wc's en douches..1 toilet en 2 douches, hoe verzin je het ? :frown:

Al snel klinkt een dom deuntje en zit Jana voor me op haar knien en krijg ik een blowjob in de hoofdruimte:smile2:, ga je mee naar beneden vraagt ze met die mooie ogen van haar en in polonaise gaat het het stijle trapje af naar de grote matrassen onderin. Dit aspect stond me tegen, met zijn allen op een grote matras, en in carnavals stemming semi vrolijk naar beneden schuifelen, daar beni een te grote individualist voor, maar in de praktijk met je oog op de billen van de vrouw voor je valt er veel weg.
Met vele mensen op enematrs, went heel erg snel, prestatieverlies had ik geen last van. Vond het eigenlijk wel extra opwindend soms.:freu:
Jana begint aan een goede blowjob, Sabine komt helpen en neemt de blowjob over, ze pijpt lekker, maar een beetje te hard met de tandjes. Ik voel het komen maar denk aan iets anders, ik wil mijn lading straks verschieten op Linda en haar eens lekker doorneuken:teuflisch:..op de matras zie ik hoe een ander haar flink te grazen neemt en mijn fantasie slaat op hol. De dames geven het na een lange tijd op en ik hoor ze heel zacht praten..”er moechte nicht spritzen..ja denk ich auch.”.profi's die alles doorhebben.:baeh: Maar wat een goede warming up dames, ik ben lekker voorgegloeid en met Linda springt de motor inderdaad meteen aan.:betrunken:

Linda krijg ik met moeite mee...dat vind ik al minder..dat verstoort de illusie..maar goed ze gaat mee.
Linda kan ik heel kort over zijn, dat was (erg) goed. :freu::biggrin:
Een tweede keer werd me overigens pas op het eind van de avond gegund met haar, nee je moet eerst andere vrouwen nemen zei ze, wat natuurlijk quatsch is !! De theke er discreet naar gevraagd..slimme Barbara maakte het meteen heel direkt..welke vrouw?..Linda..ja als het straks rustiger is kun je weer met haar gaan.:mad::confused:

Mij valt dat op, dat de dames heel erg naar stamgasten trekken:redface: en als er nieuwe klanten komen dan laten ze jou staan en moeten die eerst geholpen worden, dat is niet een hele slechte regel overigens.
Sommige vrouwen zijn echt afwerend.:frown: Dat was ook de indruk van veel nieuwe bezoekers die ik sprak. Wel moet ik zeggen dat er maar 6 vrouwen waren ,dat is heel erg weinig natuurlijk ! Dus voor de dames niets dan lof die hebben exrta hard gewerkt.
Toch merk je hier zoals in elke treff dat je het kontakt een beetje moet opbouwen voor een service met een beetje de ilusie van kontakt, je begint als afwerkprojekt !!

Nelli had ook erg last van dit ik ontwijk je gedrag, ik heb haar maar vastgegrepen en naar onderen getrokken. Lekker ding, heerlijk lijf maar de service is terughoudend bij mensen die haar niet kennen.
Daardoor ontstond niet echt een erotische sfeer en daardoor wordt ze uit elkaar getrokken, de mannen worden niet opgewonden genoeg. Maar ze was wel veel vriendelijker na de eerste keer maar het kan veel beter.

Verder nog wat gangbangs meegemaakt:freu:, eentje direkt na het eten..wie verzint het :eek:?..boven ..Jana nam met onder handen, ik zei het lukt nu niet maar mijn lolli was haar toetje had ze besloten:smile2:, maar ik ben geen maschine, dus dat maar afgeblazen na en moedige poging van haar kant. Jana is met Elvira de vrouw die ook als mens kontakt maakt vrijwel direkt, de rest is zoals gezegd heel afwerend, mischien zelfbescherming ? Maar speel dan iets meer met de illusies van de mannen dames ! Akteer desnoods, de illusie daar komen we voor !

Sabina heeft me nog onder handen genomen met een pzc dat kan ze goed, ilusie bij haar is erg laag vond ik echt een afwerkster, pijpen doet ze goed maar iets te hard en met de tanden erbij..de beste stokzuiger zou ik later ontdekken...Carolina

Elvira heb ik ook nog meegenomen, en dat is een hele lieve vrouw, erotisch doordat ze zo sensueel is en alles met gevoel doet, ze pijpt zo hemels zacht , alleen op het eind vande dag moet ik een harde blowjob hebben, dat is niet zo haar ding. Maar een mooie milf plus. Erg relaxed en een van de weinige vrouwen waar ik me direkt bij thuis voelde, de anderen hebben allemaal veel ijs voor de deur liggen.

Uiteindelijk tidens de laatste ronde kon ik Linda weer strikken :biggrin::freu:en samen met Elvira namen ze me onder handen, Elvira kuste mijn tepels, niet super aktief, ik streelde haar en Linda gaf me een blowjob. Maar ik had verdomme de hele avond gewacht en gespaard om die Linda nog eens een veeg te kunnen geven. Dus ik zei maar bot, ..koennen wir ficken !!!..het blijft een lekker wijf..probeer zelf maar !
Missio lekker, ze wind me echt op..maar doggie wilde ze niet meer ik zag dat ze kapot was, dus pijpend maakte ze het af, later kwam de beste pijpster van de avond Carolina erbij..mijn god en die maakte het zo af..ik spoot de allerlaatste druppel van die dag over haar borsten..”ich war gut, du warst besser” :smile2: grapte deze autonoom gestoorde maar nadat het ijs gebroken is ..leuke vrouw., waarschijnlijk niet voor de eerste keer.
Ik sloot de avond dus ook nog af op een high..een erg lekkere beurt, met 3 vrouwen ..deze vrouwen gaven ook op het eind van de avond alles om je genot te schenken:freu::annieengel: en omdat het kontakt weer wat natuurlijker was kon ik erg van genieten.:lostit:

Mij is ook weer duidelijk geworden dat je in pijpen echt wel kwaliteits verschil hebt, sommige vrouwen pijpen heel eentonig, te zacht op het eind van de avond en krijgen daardoor de mannen niet snel klaar, dan springende de beroepspijpers in..Carolina en Sabine en amken het wel af. Carolina neem haar maar mee dan weet je wat een goede pijpbeurt is, die zuigt de lading uit je tenen omhoog en snel ook, ik dacht dat ik niks meer kon maar ze had het binnen een paar minuten voor elkaar.:lostit:

Wat moet ik ervan denken?
Ik heb me heel goed vermaakt laat ik dat voorop stellen !
De inzet van alle vrouwen is bizar hoog, ik snap niet hoe ze het kunnen!
Mijn respekt hebben ze allemaal.:freu:
Dat ik me zo goed vermaakt heb kwam ook omdat ik lang gebleven ben en meer dan aan mijn trekken gekomen ben, maar er waren momenten dat ik me er erg verveelde en af en toe irriteerde.

Zeer positief vond ik dat ik nooit tijdsdruk voelde, ze laten je rustig de tijd.

Het voyeuristische genot dat erbij komt daar kon ik wel erg van genieten, heerlijk om zo een vrouw hard geneukt te zien en horen worden als jezelf net een blowjob krijgt...en je dan voor te stellen wat jij zo met haar gaat doen...”a dirty mind is a joy forever”.

Sex is er meer dan genoeg !

Minpunten:
Wat ik minder vond, was de ontvangst en dat ikzelf om een rondleiding moest vragen, dat is beknibbelen op de gastvrijheid..dat voelt niet goed.

Het moeizame kontakt met de meeste vrouwen, ze hebben echt in het begin een muur om zich heen, kan komen door het lage aantal dat werkzaam was, maar ik heb dit ook al anders beleefd in pauschal en partytreff land. Wat basis warmte, al dan niet gespeeld is toch niet te veel gevraagd ? Ik heb dat nodig voor een leuke p6 ervaring, dat is het minimum, of een hele mooie vrouw maar die zitten hier niet !Een vrouw die naast je komt zitten en bot vraagt vertel me maar iets..dat is niet mijn stijl ! Denk dat vrijwel iedereen hierop afknapt.

Sommige vrouwen die weer duidelijk alle aandacht schenken aan stamgasten en jou en de andere nieuwelingen negeren nadat je de eerste keer bent afgemolken..vond ik ook minder. Ik leid er niet onder, ik kom wel in kontakt maar de spontaniteit is weg , je hebt het idee dat je een vrouw moet dwingen..dat is niet goed partytreff Xanten ! Ook mijn nieuwe medebezoekrs hadden allemaal hetzelfde idee hierover, heb er 6 man over gesproken...komen r 5 niet meer van terug ! Tja gemiste kans op repeat bussiness Xanten.

Maar later ontdooien ze wel, mischien als je een tweede keer komt dat het wat anders is ? Ik ga het testen binenkort.
Voor stamgasten zal ongetwijfeld alles anders zijn, maar dat moet nooit de opzet zijn van een zaak, je hebt de incidentele bezoekers ook nodig en die moeten ook tevreden zijn, een incidentele bezoeker kan zo een stamgast worden,en geen enkele stamgast blijft voor altijd hangen, dus onder de streep heb je ze allebei nodig. Basis stukje partytreff marketing..Xanten.

Optisch, moet je flink wat water in de wijn doen. De foto's op internet zijn een beetje misleidend, alles net in de goede hoeken gefotografeerd, geen gezichten vaak, tatouages weggewerkt. Ik ben geen optick ficker dus voor mij speelt dit wat minder.

GFS..of birthdaysex (http://www.youtube.com/watch?v=vYMxOzxKYYo).. dat kun je hier wel vergeten,een uitgebreid voorspel, zoenen, de rest, hier is het direkt down to bussiness. Mischien dat dat veranderd als de dames meer tijd hebben en je beter kenen, denk het wel is overal zo, hoe ver je hier dan kan komen ?
Voor de meesten zal het toch afwerksex zijn:redface:. Mischien dat het voor stamgasten of veelplegers anders is ?

Wat ik ook minder vond..Barbara vraagt niet hoe het was ? Totaal niet , weer beknibbelen op gastvrijheid..voelt ook minder. :redface:

Ik kom nog wel een keer terug binnenkort, als de dames niet zo koel zijn en beter benaderbaar en makkelijker mee te nemen naar onderen,dan kan ik me voorstellen dat ik hier vaker ga komen.De zaak is voor mij interessant genoeg voor een nadere inspektie/herkansing !

koosje12
3 januari 2012, 18:21
De rondleiding zit normaliter wel standaard in het pakket geloof ik. Ik heb hem tijdens mijn eerste bezoek in ieder geval wel gehad en ik zie regelmatig dat een dame gevraagd wordt om een nieuwe gast even het pand te laten zien. Misschien zie je er als ijsbeer al te ervaren uit?

bad pritt
3 januari 2012, 18:32
De rondleiding zit normaliter wel standaard in het pakket geloof ik. Ik heb hem tijdens mijn eerste bezoek in ieder geval wel gehad en ik zie regelmatig dat een dame gevraagd wordt om een nieuwe gast even het pand te laten zien. Misschien zie je er als ijsbeer al te ervaren uit?

Ja Koosje12 ik schrijf zoals het voor mij was en niet politiek korrekt.:wink:

De sfeer die er niet was en na het eerste afmelken de onbeschikbaarhied van de dames, maar wel veel met vaste klanten meegaan en daarna de volgende vaste klant, dat was erger en zeer vervelend. Alle nieuwkomers hadden er last van.

Verder vond ik er niet echt een professionel sfeer hangen, een beetje ouwe jongens krentenbrood, camping gezelligheid...las je het gezelligheid kunt noemen..eerder oevrleven voor de dames..miss X..ik wilde met haar gaan..ik zei houd maar een pauze..bits... dat maak ikzelf wel uit en niet jij !..heel out of order iklig er niet wakkeer van het doet me niks maar draagt niet bij aan de sfeer die met de dames gewoon niet daar was, slecht was, pas later kon ik een beetje in kontakt komen met Linda.

5 personen die er ook voor het eerst waren vonden dat ook, 5 komen er niet meer terug, ik ga het nog een kans geven.

Dat had te maken met maar 6 dames die werkzaam waren maar is denk ik ook structureel.
In deze treffs kun je het op een drukke dag met veel stamgasten, denk ik wel shaken dan erger je je de hele dag.

Ik vind 110 euro niet gering en eerlijk is eerlijk, de meeste dames zijn optisch c-d-e kwaliteit, maar sommige wel heel goed en best lief. Dan moet dat terugkomen in de service bij de dames,en bij de theke en na een maximaal lange dag heb ik wel veel gehad maar me ook geergerd en lang moeten wachten. En dat hoort niet zo en kan veel beter.

phoenix
3 januari 2012, 23:25
ach is was er vandaag, gisteren al weer aan de 0.09 te zien, net terug. Elvira pijpt heerlijk, sfeer is wat je er van maakt, wel 5 keer de sauna genomen,gezellig gekletst met mensen, lekkere broodjes gegeten met prima beleg, prima avondeten, drie soorten goed bereid vlees, met salade, frieten zijn NIET GOED, te droog en ze moeten naar andere patat opzoek, soep niet gegeten maar zag er niet verkeerd uit, geen hoofdpijn vh glaasje wijn tijdens het avondeten....heerlijk lang geneukt met Agnes, zeer actieve dame die geen standje schuwt...die ook kan pijpen, hier is geen centje fake aan, wat een lekker mokkel om te neuken zeg. wow, ik kwam ook zeker voor haar....jammer dat Suzi er niet was.....kort daarop judith waar ik uiteindelijk mijn zaad verschoot, de laatste keer dat ik haar zag was ze veel dikker....Nelli kende ik niet en na enig heen weer kijken, kwam ze bij me zitten laat op de avond, ze pijpt zeer goed, jammer dat dat met de rug naar met toe is.Ze wil eigenlijk heel graag tedere sex, en ik heb een prima tijd met haar gehad...erg lekker kontje en zeker een strak kutje , net als judith trouwens....Ik had mijn dag prima besteed, voelde me prima ontspannen en op de vraag van barbara or ik tevreden was ,antwoord, nein ich bin unzufrieden mit mir selbst.............dat was prima om dat ook even te zeggen, want zo was het, ach ik was eigenlljk helemaal tevreden met de sex, het eten, het drinken, maar mensen met wie je praat of wie je observeert, zoals ik doe kan je ook down maken...een.ontevreden laten voelen.....ik moet zeggen dat ik het nogal wat vind om daar zoals die vrouwen dat doen, te neuken en te pijpen zoveel dagen achter elkaar....in mijn wandelperiode was dat al steeds meer zichtbaar, de houding die de oogopslag de manieren van lopen, het invloed op je eigen
stemming achterlaten, en daar moet je dan overheen stappen... , langzaam stap ik daar uit merk ik...en dat is prima zo......voor mensen die hele hoge verwachtingen hebben voor betrekkelijk weinig geld kunnen toch beter met een dame pannekoeken in de golden time of elders.en dan itoch vrees ik flink meer geld meenemen..ik kom af en toe en dat is echt genoeg.....Sorry voor de dames , maar sommigen zouden zo, als je ze observeerd, de manier waarop ze daar lopen en uit hun ogen kijken, even goed in een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis kunnen lopen.....en dat meen ik.......................zonder hier nu slechte reclame te maken, want dat is mijn intentie helemaal niet.....maar zoals ik al zei het is een ZWARE JOB en dat is wellicht mijn belanrijkste reden , om bij pt xanten af en toe te komen, ik zou er niet vrolijk van worden om daar ieder week naar toe te gaan....

Badslippers
3 januari 2012, 23:42
Sorry voor de dames , maar sommigen zouden zo, als je ze observeerd, de manier waarop ze daar lopen en uit hun ogen kijken, even goed in een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis kunnen lopen

Je bedoelt natuurlijk als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige. Dan laat ik me tegelijk opnieuw opnemen!!! 'K snap je punt, "It's a tough job". Dat ze het volhouden.

franky31081
4 januari 2012, 00:10
ik proef zeer veel negativiteit hier kan zeggen als je denkt met je kloten ben dan wordt je gewoon afgewerkt bouw een soort vertrouwens relatie met de dames op en ze zijn als was in je handen en met alle dames heb je dan de GFE

Badslippers
4 januari 2012, 00:36
ik proef zeer veel negativiteit hier kan zeggen als je denkt met je kloten ben dan wordt je gewoon afgewerkt bouw een soort vertrouwens relatie met de dames op en ze zijn als was in je handen en met alle dames heb je dan de GFE

Klopt, hangt ook van je eigen instelling af. Ben nu drie keer in "Xanten" geweest. Ik ben totaal geen "Partytreff" type maar heb me prima geamuseerd in deze keet. Lekker eten, goeie sfeer, geile seks en de "Welness" is k*t met peren. De dames richten zich in eerste instantie op de bekende gasten maar als je wat babbelt en aangeeft dat het je eerste keer is zijn ze best amicaal. Bovendien vind ik het al prima als ik wat kan rollebollen met een dame want ik kan echt niet bij elk fysiek contact de saus laten spuiten. Het is toch super geil als je een pilsje aan de bar nuttigt dat een dame aan je slurf hangt. "Opticks" interesseren me minder dus voor de pure "optick fuckers" is dit geen voor de hand liggende optie. Dat neemt niet weg dat er een paar mooie dames rond huppelen. Maar die oudere snollen verstaan hun vak wel degelijk. Als ik net zoveel water moest zuipen als Sabine sperma aftapt zou ik een nieraandoening krijgen!

bad pritt
4 januari 2012, 12:47
ik proef zeer veel negativiteit hier kan zeggen als je denkt met je kloten ben dan wordt je gewoon afgewerkt bouw een soort vertrouwens relatie met de dames op en ze zijn als was in je handen en met alle dames heb je dan de GFE

Ik ga altijd in kontakt met de dames, ik heb nooit veel problemen om kontakt te maken, maar het komt van 2 kanten.
En je moet je ook op je gemak voelen in een klub, dat vond ik allemaal wat minder tot aan de avond toen de dames merkbaar aardiger en relaxter werden, kan dus ook gewenning en te hoge werkdruk zijn geweest..denk dat dat wel meespeelt.

De laatste ronde was weer heel goed.

Tweede recensie over partytreff Xanten volgt binnenkort.

rootman
4 januari 2012, 15:24
kan dus ook gewenning en te hoge werkdruk zijn geweest..denk dat dat wel meespeelt.

Xanten heeft afgelopen herfst een toptijd gehad met absolute toppers zoals Katrin, Amanda, Magda en veel nieuwe jonge dames (vaak geen blijvers). Afgezien van de ook zeer goede 'vaste' ploeg is van de nieuwe toppers nu alleen Nelly over. Er komt nu wel erg veel op haar schoudertjes! Magda zag er laatste keer dat ik er was ook minder sprankelend uit (beetje zoals je verhaal destijds met Victoria in PTE, maar wel veel minder dramatisch). Nelly is wel zeer de moeite waard, lees het verhaal van Shyman nog maar eens!

Ikzelf wacht nu even met Xanten totdat of Amanda terug is of er weer wat nieuwe dames (lees: latinas en black beauties) bijkomen

forgetskinnyletsgetfatty
4 januari 2012, 21:46
ik proef zeer veel negativiteit hier kan zeggen als je denkt met je kloten ben dan wordt je gewoon afgewerkt bouw een soort vertrouwens relatie met de dames op en ze zijn als was in je handen en met alle dames heb je dan de GFE

@franky31081

Lees nog eens wat jezelf geschreven.;)

Een goede band met een dame opbouwen lukt alleen, als je de tijd krijgt/neemt om dit te doen. In het verhaal van Bad Pritt wordt duidelijk dat de mogelijkheid zeker in de middag er niet was vanwege een ondertal aan dames, cq herenoverschot.

Andere mogelijkheid om een band met een dame op te bouwen, is dat je een regelmatige bezoeker van deze club bent, als je een incidentele bezoeker bent en je krijgt, laat ik het oneerbiedig "afwerkservice" noemen, reduceert dat de kans op een nieuw bezoek.
De dames en de thekefrau zijn doorgaans het visitiekaartje van een club, het zou de club sieren als ze nieuwe/incidentele bezoekers service geven gelijk aan de service die "stamgasten" krijgen, stukje klantenbinding.;)

By te way, ook ik was maandag in PT Xanten en herken en ondersteun het geschreven verhaal van Bad Pritt.

Ik heb gesproken en geschreven

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:wand::teuflisch::hammer:

phoenix
4 januari 2012, 22:01
hou toch op met dat gelul....die vrouwen kunnen wel met 1000 kerels intiem worden, ik wil jou wel es zien als je zogenaamd service aan 1000 mensen moet bieden in een maand en je hoeft daarvoor je lul niet eens naar buiten te steken, jij weet niet en vele hier weten niet wat het is om voortdurend met andere mensen te werken en hun die service te bieden, echt ik moet er heel hard van POEPEN :moon:WEET JE DAT MET DAT WOORD SERVICE....rij aub naar de garage en laat je service bieden, olie en filter..etc...., Ga ER GEWOON NIET MEER NAAR TOE, laat ik het vriednelijk houden , maar van compassie is hier maar weinig begrepen.....tuurlijk mag je wat verwachten, maar ga aub niet zitten janken voor 110 euro als hem er een stuk of 3 keer hebt gestoken....., soms melden ineens zich 3 dames ziek, en wat dan moeten die andere wel al die lullen bevredigen......

bad pritt
4 januari 2012, 22:45
Ach Phea, je mag voor 110,- natuurlijk iets verwachten. Temeer daar er zeer veel alternatieven zijn.
Als PTX niet geod is ga ik wel ergens anders heen waar ik meer geboden denk te krijgen, vaak voor minder geld.

Verder ik leef me zeer goed in in anderen ook in de dvp, en ik zal de laatste zijn om van alles te gaan eisen in de p6, ik weet uit ervaring dat de leukste kadootjes niet opeisbaar zijn, maar komen op golven van sympathie, samen genieten en gunnen.

Maar als 4 van de 6 aanwezige dames je niet normaal behandelen,deels bot,allemaal afwijzend,deels onaardig, deels als een stuk vlees, dan mag ik daar toch iets van zeggen. Als ik zie dat ze anderen wel normaal behandelen en bij mij ondanks normale pogingen blijven afwijzen, dan is er iets mis in deze klub op deze dag ?
En ik ben geen oude lelijke kontaktgestoorde kerel, het waren eerder die vrouwen die kontakt gestoord waren, ze leken deels wel shell shocked, met een motivatie die ver te zoeken was.
Dat kan best liggen aan afstomping, drukte etc , daar kunnen we een hele discussie over hebben, voor mij als persoon voelt het niet zo leuk. Dat ze er dan voor kiezen alleen de stamgasten nog goed te bedienen, daar kwam het op neer, is een belachelijke keuze daar mag ik toch ook iets over zeggen ?
Als de bardame alleen maar hautain vol van zichzelf is en loopt uit te stralen dat ze je niet mag en verder geen enkele aandacht aan nieuwkomers besteed moet ik dan schrijven dat ze het werk goed doet omdat ze het ongetwijfeld ook zo zwaar heeft ?:thefinger:

Dingen zijn zoals ze zijn, ik schrijf geen politiek korrekte verhalen en hoef niemand naar de mond te praten de menselijke maat zie ik echt wel..lees mijn stukje maar..ik schrijf dat ik diep respekt heb voor die dames en niet snap hoe ze het volhouden.

Ik denk inmiddels dat de zaken hier standaard zo gaan op drukke dagen met mannenoverschot, nou dan hoef ik deze klub op die dagen niet te bezoeken.:wink2:

Nibor76
4 januari 2012, 23:12
Xanten heeft afgelopen herfst een toptijd gehad met absolute toppers zoals Katrin, Amanda, Magda en veel nieuwe jonge dames (vaak geen blijvers). Afgezien van de ook zeer goede 'vaste' ploeg is van de nieuwe toppers nu alleen Nelly over. Er komt nu wel erg veel op haar schoudertjes! Magda zag er laatste keer dat ik er was ook minder sprankelend uit (beetje zoals je verhaal destijds met Victoria in PTE, maar wel veel minder dramatisch). Nelly is wel zeer de moeite waard, lees het verhaal van Shyman nog maar eens!

Ikzelf wacht nu even met Xanten totdat of Amanda terug is of er weer wat nieuwe dames (lees: latinas en black beauties) bijkomen
QFT
Een club kan niet zonder blijvers en vaste stamgasten maar zeker ook niet zonder incidentele bezoekers en nieuwe dames.

Als dames maar een keer of een weekje blijven dan is er iets mis als dat structureel te vaak gebeurd, er is ook iets mis als er te weinig incidentele bezoekers doorstromen naar stamgast.
Ikzelf heb ook het geluk te hebben gehad met de neus in de boter te zijn gevallen in de herfst met idd Katrin, Magda, Miriam en andere hotties.
Met de pornolooks als Jana en Suzy bv heb ik niet zoveel, wel met idd hot chocolates en latina's en als er een keer een Asian zich meld dan ben ik zeker van de partij.

Ben er nu 5x geweest en alle 5x was goed een 6x keer gaat er zeker komen als wat calsiumdelen in mijn lichaam weer gerepareerd zijn :frown:

zwolle1971
5 januari 2012, 00:29
Vandaag weer in Xanten geweest, was weer erg geil en gezellig! Dames zijn allemaal even lief en gezellig maar toch mis ik mijn Katrin!

franky31081
5 januari 2012, 00:29
ach ik heb niet te klagen in xanten krijg zelfs van de dames het verzoek om vaker te komen en op drukke dagen en partys ben ik er ook bij en met mij meerdere stamgasten en een voordeel is het dan echt niet om stamgast te zijn hoor dan zijn wij meer inventaris als neukmateriaal voor de dames omdat we er vaker komen ook buiten de partys en speciale dagen ben op dinsdag nog geweest verschillende nieuwe gasten ontmoet mee gesproken en ook gevraagd aangezien ik de enigste stamgast was of dat ik een echte voorkeur kreeg die dag dit was niet het geval in hun ogen en in de middag was het behoorlijk druk kan ik jullie vertellen ik kreeg toen veel nee te horen omdat er nieuwe mensen waren 15 in totaal deze hadden voorrang werd mij verteld aangezien ik toch vaker daar te vinden ben ontkom ik toch niet aan de dames het is wel eens zo erg geweest dat we er met 3 stamgasten zijn en dat wij nee moeten verkopen aan de dames als je een gangbang met 3 heren en 15 dames hebt dan weet je wat de dames voor de heren elke dag moeten doen en hopelijk begrijpen jullie nu ook waarom er op drukke dagen door de dames nee word gezegd
hierbij laat ik het voorlopig voor klachten verwijs ik jullie door naar de leiding en bardames en zeg het dan direct en als je thuis bent want ontevreden mensen op fora kunnen ze niet helpen tevreden worden de dames komen nl niet op huisbezoek

frogger
5 januari 2012, 07:18
Ik vraag mij af hoe je kan zien dat het een stamgast is? Ik heb iets gezien van rode en blauwe polsbandjes bij de dames, maar niks van dat bij de heren. Op een blauwe handdoek na dan, bij een stamgast. De dames weten heel snel wat voor persoon je bent en geven dat volgens mij ook wel aan elkaar door. Als ik 3x mijn kunstje gedaan heb, is het tijd voor pauze, dit voelen ze perfect aan. Het is zelfs prettig dan een tijdje met rust gelaten teworden. Als ik weer voldoende krachten opgebouwd heb is er zo weer een klik met een meisje.
Ik vind het geweldig, dat als ik aangeef dat de pijp leeg is, ze dat graag even contoleren. Vaak weten ze dan, door hard werken er toch nog een druppel uit tekrijgen en soms is het ook echt op. Maar dan ga ik toch met een voldaan gevoel naar huis.

De Shyman
5 januari 2012, 07:45
........Maar als 4 van de 6 aanwezige dames je niet normaal behandelen,deels bot,allemaal afwijzend,deels onaardig, deels als een stuk vlees, dan mag ik daar toch iets van zeggen. Als ik zie dat ze anderen wel normaal behandelen en bij mij ondanks normale pogingen blijven afwijzen, dan is er iets mis in deze klub op deze dag ?
En ik ben geen oude lelijke kontaktgestoorde kerel, het waren eerder die vrouwen die kontakt gestoord waren, ze leken deels wel shell shocked, met een motivatie die ver te zoeken was.
Dat kan best liggen aan afstomping, drukte etc , daar kunnen we een hele discussie over hebben, voor mij als persoon voelt het niet zo leuk. Dat ze er dan voor kiezen alleen de stamgasten nog goed te bedienen, daar kwam het op neer, is een belachelijke keuze daar mag ik toch ook iets over zeggen ?
Als de bardame alleen maar hautain vol van zichzelf is en loopt uit te stralen dat ze je niet mag en verder geen enkele aandacht aan nieuwkomers besteed moet ik dan schrijven dat ze het werk goed doet omdat ze het ongetwijfeld ook zo zwaar heeft ?:thefinger:

Dingen zijn zoals ze zijn, ik schrijf geen politiek korrekte verhalen en hoef niemand naar de mond te praten de menselijke maat zie ik echt wel..lees mijn stukje maar..ik schrijf dat ik diep respekt heb voor die dames en niet snap hoe ze het volhouden.

Ik denk inmiddels dat de zaken hier standaard zo gaan op drukke dagen met mannenoverschot, nou dan hoef ik deze klub op die dagen niet te bezoeken.:wink2:

Op vrijdag en zaterdagen is het meestal wat drukker in PTX. Op een doordeweekse dinsdag kan het zomaar zijn dat je van de eerste uren met maximaal 5 ijsberen met 9 tot 11 DVP mag 'scharrelen'. In de keren dat ik er geweest ben hebben hoogtijdagen en gemiddelde dagen elkaar afgewisseld. Logisch. Ik ben niet elke dag dezelfde en ook de dames hebben recht op hun goede en gemiddelde dagen. Toch heeft BP een punt. En het spreekt voor hem dat hij in ieder geval nog zeker terug gaat om zijn eerste indruk een tweede kans te geven.

Groet en respect!

Shyman

NB @ BP: voordat Babsi de thekedame blijk geeft van enige genegenheid voor je ben je drie/vier bezoeken verder:wink:

franky31081
5 januari 2012, 10:44
Ik vraag mij af hoe je kan zien dat het een stamgast is? Ik heb iets gezien van rode en blauwe polsbandjes bij de dames, maar niks van dat bij de heren. Op een blauwe handdoek na dan, bij een stamgast. De dames weten heel snel wat voor persoon je bent en geven dat volgens mij ook wel aan elkaar door. Als ik 3x mijn kunstje gedaan heb, is het tijd voor pauze, dit voelen ze perfect aan. Het is zelfs prettig dan een tijdje met rust gelaten teworden. Als ik weer voldoende krachten opgebouwd heb is er zo weer een klik met een meisje.
Ik vind het geweldig, dat als ik aangeef dat de pijp leeg is, ze dat graag even contoleren. Vaak weten ze dan, door hard werken er toch nog een druppel uit tekrijgen en soms is het ook echt op. Maar dan ga ik toch met een voldaan gevoel naar huis.
stamgasten herken je aan een blauwe handoek met de naam erop

jq58
5 januari 2012, 17:39
beste allemaal
wat een gelul over de stamgasten en dat je die herkent aan een blauwe handoek
er zijn nl veel meer stamgasten dan de 10 man die een eigen handoek hebben
met hun naam erop en daar heb je over het algemeen geen problemen mee omdat deze precies aanvoelen
hoe het zit ook omdat deze er onzettend veel komen en dan ook wel weten wanneer je voorgaat of niet
natuurlijk zijn er voordelen als je stamgast bent het is zeker niet zo dat je voorgaat op een nieuwe gast
het voordeel zit het in het niet meer hoeven af te tasten bij de dames wat zij leuk vinden en dat de dames exact weten
wat de stamgast leuk vind en dat is ook het enige voordeel [o ja en je hoeft de bardame niet meer te zeggen wat je wil drinken)
maar verder denk ik dat je best mag verwachten dat je op sommiige dingen een pre hebt op de rest omdat je er erg veel geld per jaar achterlaat
ik denk dat dat bij ieder bedrijf zo is ook in nederland
verder voor wat betreft het geld je betaald 110 euro je kunt net zo veel drinken als je wilt de gehele dag en je helemaal vol eten en op de koop toe kun je nog een
hele dag neuken met de dames zoveel je wilt dus ga als je dit te veel vind eens naar de wallen waar je voor 30 euro weer na 15 minuten buiten staat (volgens mij is dit ook afwerken en weg)

maar iedser heeft natuurlijk het recht om te zeggen wat hij vind en dat doe ik dan ook soms
maar doe de dames niet tekort want ook zij hebben geloof ik recht op een koffiepauze en een eetpauze of doe je dit in nederland anders
verder is het volgens mij de reden van het grote verloop dat de meeste dames niet weten waaraan ze beginnen en daarom maar heel kort blijven
het is zoals de meeste van ons weten een heel zwaar beroep


nog even dit
hoe weet ik dit alles
omdat ik ook een van die tien ben

bad pritt
6 januari 2012, 08:29
Ik ben het helemaal met JQ58 eens.

Denk dat je net je nieuwe klanten in de watten moet leggen! Lijkt me bedrijfsmatig slimmer en gebeurd overal omdat iedereen uitde sales weet dat je grootste klant, ook niet eeuwig blijft en je kleinste klant de grootste kan worden.

Mooi hoe persoonlijk iedereen zich dit aantrekt, staat Xanten overal boven ? Is het een sekte? Bedankjes kunnen er niet meer vanaf..lol. Ik meld eerlijk mijn ervaring als kritische p6 consument. In harem Erkrath heb ik voor 150 euro ook veel deels super goede gf sex met leuke vrouwen waar je wel kontakt mee krijgt. Ik kan Xanten gelukkig in persektief zetten en daarom is mijn recense ook eerlijker dan de meeste fanmail die in deze rubriek staat.

Ricardo Banana
6 januari 2012, 16:24
jq58 heeft allang een handdoek, want die kreeg hem gelijk met mij.

Verder is het voor het verkrijgen van een handdoek helemaal niet verplicht om zoveel x te komen. Het gaat meer om het idee en hoe je voorkomt bij de meiden en het overige personeel. Barbera zal nooit meer te boeken zijn. Dan had je namelijk vroeger naar GT gemoeten.

Verder zal Der Lickmeister bij de 400e keer wel weer een passend cadeau krijgen.

Peter020
6 januari 2012, 16:52
Richard,

In de periode dat jij je voertuig nog niet aan de Sonsbeckerstrasse parkeerde was Barbera ook nog een korte tijd in PT Xanten te boeken, hoor. Omwille van privéredenenen heeft ze haar miniscuul kostuumpje daarna verruild voor een Thekepakje. Een jaar of twee geleden liet ze mij overigens een keer haar naakte fotoshooting vanaf haar mobieltje zien en, eerlijk is eerlijk, ondanks haar geringe boezem (klein A-tje) zag haar slanke body er best opwindend uit.

franky31081
6 januari 2012, 17:13
nou heren wat een geluk heb ik dan gehad met het kerstfeest toen ik haar lekker vanachter heb mogen nemen helaas heb ik dat dinsdag wel moeten bekopen met de bekende fles groen spul

coldlipzz
7 januari 2012, 15:37
Zal er zeker ook zijn... dan zijn we met 3 om met Barbara te spelen, hopelijk grijpt ze weer niet naar het groene spul... :bibber_2:

forgetskinnyletsgetfatty
12 januari 2012, 20:45
heren als je niet tevreden bent over iets zeg het dan direct en gebruik daar geen fora voor want jullie denken wel dat lezen ze toch niet helaas het tegendeel is waar en heren die zich erg negatief cq onbeschoft uitlaten over een dame op fora hoeven de volgende keer ook echt niet op verbetering te wachten bij deze dame en zelfs bij andere dames gaat de service ook omlaag ze steunen en helpen elkaar toch omdat ze in ptx als team werken voor de heren

Persoonlijk schroom ik niet om mijn ongenoegen, (meestal bij mijn vertrek), kenbaar te maken bij de thekefrau (Liza of Barbera).
Na een, laat ik het afkoelingsperiode noemen, welke 4 tot 10 maanden kan duren, komt de nieuwsgierigheid weer boven en volgt er een bezoek aan PTX. Een aantal dames herkennen mijn gezicht wel, ze vragen wel waar ik was al die tijd, maar ze vragen niet :waarom ben je zo een lange tijd niet meer bij ons geweest?


Bij mijn vertrek (inmiddels standaard) volgt er een gesprek met de dienstdoende thekefrau, en zo niet dan roep ik haar, en geef punten aan die ik niet zo waardeer, meestal blijkt dat ik (weer) mijn neus hier heb gestoten.:wand:

Het is mij bekend dat er mee gelezen wordt, heb zelf mogen ervaren dat ik na het verzilveren van een tombolakaart, op gesprek mocht komen bij de dienstdoende chef van dienst, die aangaf dat ik mij niet zo negatief over PTX op de fora moest uitlaten. Mijn vragen over censuur in het gastenboek, onbeantwoorde mails, presentielijsten die niet kloppen, die werden helaas niet beantwoordt.:mad:

Misschien helpt het voor een aantal dames om hun verleende service op te nemen, en dan te confronteren met de beelden in bijzijn van een neutrale beoordeelaars.:rolleyes:

Als er een klacht over een dame komt cq, een dame aangesproken wordt over haar service, en de dames steunen elkaar en gaan de strijd aan met deze bezoeker, geven ze aan dat ze deze persoon liever kwijt dan rijk zijn, slecht stukje marketing.;)

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:wand::teuflisch::wand:

@de moderator misschien past dit beter in PTX algemeen

Tony M
14 januari 2012, 09:09
Persoonlijk schroom ik niet om mijn ongenoegen, (meestal bij mijn vertrek), kenbaar te maken bij de thekefrau (Liza of Barbera).



Kom al lang in Xanten, ook het zelfde als forgetskinnyletsgetfatty hierboven beschrijft, gewoon een afkoelingsperiode en ik zeg zeker wat me niet bevalt aan sommige dames, ik heb trouwens wel het idee dat Barbara er iets mee doet.

odie120167
18 januari 2012, 13:39
Onlangs weer eens naar PTX geweest. Deze keer op een vrijdag. Lekker vroeg aanwezig, maar net niet vroeg genoeg om de eerste te zijn. 6 dames aanwezig en dus 2 klanten. In de loop van de dag werd het wel drukker maar het werden er niet meer dan een stuk of 8. Ik ben vast geen stamgast, maar ik heb niet de ervaring dat ik anders dan wie dan ook behand wordt. De service van de dames is verschillend, maar maakt het ook leuk om te bepalen wie het beste bij jou past. Ik hoef geen klik, maar bij de ene gaat het wat prettiger dan bij de ander.
Ik ben tevreden over de ontspannen en ongedwonge sfeer die er heerst, je moet niets en mag veel. Zo ook deze keer diverse keren goede sessies gehad. Jammer dat Nelli er niet was (Stond wel op de site!) maar Agnes was een goede vervangster. Prima service en heb me weer prima vermaakt.

Erru
28 januari 2012, 10:51
Ik lees de laatste tijd niet veel meer over Xanten, zijn er nog collega's geweest onlangs????
Hoe was de sfeer????
Normaal stond er om de paar dagen wel iets van de zeer trouwe vaste klanten maar daar
lees ik ook niets meer van. Wat is er aan de hand.

odie120167
28 januari 2012, 12:29
weet iemand of Nelli nog ooit bij PTX aanwezig is? Ik heb haar dit jaar daar nog niet getroffen.

Nibor76
28 januari 2012, 15:35
weet iemand of Nelli nog ooit bij PTX aanwezig is? Ik heb haar dit jaar daar nog niet getroffen.
Je hebt het niet meegekregen.
Nelli is op zoektocht naar een betere club :heul:
Van PTE waar ze het al heel gauw voor gezien had is ze nu neergestreken in www joy-x de/de/?p=1060

Nog een vraag aan mijn kant is of de Katrin die deze week op de agenda staat zonder verdere vermelding of foto dé Katrin is uit Brasil of Sunshine38, ik hoop het zo :blume:

koosje12
28 januari 2012, 18:57
Nelli werkt op het moment bij Joy X in Bergisch Gladbach

der lickmeister
28 januari 2012, 21:19
Ik lees de laatste tijd niet veel meer over Xanten, zijn er nog collega's geweest onlangs????
Hoe was de sfeer????
Normaal stond er om de paar dagen wel iets van de zeer trouwe vaste klanten maar daar
lees ik ook niets meer van. Wat is er aan de hand.ja nog geen tijd voor gehad eest 4,5 week zuid america aangedaan i.v.m
dakarrally,was pas de 20e weer in xanten tijdens de apreski party,wat te verwachten was dat het niet zo druk was naar de dure decembermaand,had ik toch weer geluk naar 4,5 week geen seks heb de laatste dagen ptx toch zeer onveilig gemaakt,wat ik gegeten heb in de dakar weet ik nog niet wel weet ik dat dat iets bijzonders was,laatste ronde nog net zo snel als de eerste ronde

Ricardo Banana
30 januari 2012, 08:18
Zeg Lickmeister,

Jij bent in Buenos Aires bij Club Black geweest. Ik heb daar een foto van jouw laten zien en ze herkenden je meteen. Dus niet overdrijven dat je 4,5 week geen sex hebt gehad.

rmjhexe
30 januari 2012, 20:29
Gistermiddag met martin moreno naar xanten gereden. Barbara stond ons op te wachten:smile2: en we ruilden wat euro,s voor 2 sleutels en 2 handoeken.Omgekleed en maar snel onder de douche en naar de bar om een bakje koffie te scoren. Hoewel het 14.30 was ,4 beren aanwezig en maar liefs 9 dames!:betrunken: De aanwezigheid lijst op hun homesite ptx klopte een heel eind. De vrouw van lickmeister was er niet, elvira verving haar, anni was net terug van vakantie en was ook daar.Nieuw voor mij was de ideenbox waar iedereen een briefje in kan doen met ideen of tips voor ptx. Omdat het zo rustig was en bleef gingen katja en nog een dame wat eerder weg. Zelf ben ik met janette flori katja jana en anni ünter geweest.ptx heeft een blik nieuwe dames losgetrokken en het zijn snoepjes hoor. Al met al een leuke zondag meede door de liefe theke en de inzet van de dames van ptx. Jammer dat het savonds zo slecht weer was:mad: moest martin terug naar gennep brengen en daarna terug naar weeze. O ja wat kan ze toch goed dansen die barbara:smkiss:

rootman
31 januari 2012, 05:48
Nog een vraag aan mijn kant is of de Katrin die deze week op de agenda staat zonder verdere vermelding of foto dé Katrin is uit Brasil of Sunshine38, ik hoop het zo

We zullen het nooit weten, want Katrin is alweer van de agenda gehaald:heul:

GrootMeester
31 januari 2012, 23:47
Na een lange omweg met het OV (Den Bosch - Nijmegen - Bus naar Kleve - Bus naar Xanten - Station), was deze knul er dan. Voor het eerst op PTX. Op de site van PTX stond aangegeven dat ze een hotelkamer konden reserveren als je daar bent. Eenmaal aangekomen, bleek dat ik geen kamer kon reserveren omdat het personeel van de hotel aldaar op vakantie was.

Wat mij opviel, is dat geen van de dames wilden zoenen. Verdere punt van aandacht is dat de beschrijvingen op de website van PTX ook niet altijd kloppen. Zo staat op de site bij Anni en Jana, dat ze Frans Totaal doen. Echter, in PTX, bleek dit in praktijk niet het geval te zijn. Ook is het FZC van Jana vrij teleurstellend. Sommige dames waren minder. Sommige dames deden het daarentegen wel goed, zoals Katja.

Doordat er geen hotel beschikbaar was, zat ik met een probleem. Gelukkig wist een immer vriendelijke ijsbeer uit Dordrecht mij uit brand te helpen, en bracht mij ook nog thuis. Waarvoor dank!

Tja, je moet op sommige dagen maar net de juiste dames weten aan te treffen.

franky31081
1 februari 2012, 08:11
Na een lange omweg met het OV (Den Bosch - Nijmegen - Bus naar Kleve - Bus naar Xanten - Station), was deze knul er dan. Voor het eerst op PTX. Op de site van PTX stond aangegeven dat ze een hotelkamer konden reserveren als je daar bent. Eenmaal aangekomen, bleek dat ik geen kamer kon reserveren omdat het personeel van de hotel aldaar op vakantie was.

Wat mij opviel, is dat geen van de dames wilden zoenen. Verdere punt van aandacht is dat de beschrijvingen op de website van PTX ook niet altijd kloppen. Zo staat op de site bij Anni en Jana, dat ze Frans Totaal doen. Echter, in PTX, bleek dit in praktijk niet het geval te zijn. Ook is het FZC van Jana vrij teleurstellend. Sommige dames waren minder. Sommige dames deden het daarentegen wel goed, zoals Katja.

Doordat er geen hotel beschikbaar was, zat ik met een probleem. Gelukkig wist een immer vriendelijke ijsbeer uit Dordrecht mij uit brand te helpen, en bracht mij ook nog thuis. Waarvoor dank!

Tja, je moet op sommige dagen maar net de juiste dames weten aan te treffen.
dat de dames geen ft doen kan oorzaak hebben dat de dames geconstateerd hebben dat er een gast is die het met de hygiene niet zo serieus neemt dan worden ze voorzichtiger ik spreek uit ervaring en weet dat beide dames wel ft doen

bad pritt
1 februari 2012, 08:30
dat de dames geen ft doen kan oorzaak hebben dat de dames geconstateerd hebben dat er een gast is die het met de hygiene niet zo serieus neemt dan worden ze voorzichtiger ik spreek uit ervaring en weet dat beide dames wel ft doen

Jana deed toen ik er was anders ook geen ft en dat zal niet aan mijn hygiene liggen dus herken het verhaal wel een beetje.
Ook Forgetskinnyforgetfatty heeft dezelfde ervaring.

mpunkt
1 februari 2012, 10:32
Voor zover ik weet doen Jana en Anni alleen FT op de FT party zo 1x in de maand, daarbuiten niet. Vreemd dat dit dan wel zo op de site staat.

bad pritt
1 februari 2012, 10:56
Voor zover ik weet doen Jana en Anni alleen FT op de FT party zo 1x in de maand, daarbuiten niet. Vreemd dat dit dan wel zo op de site staat.

Dat past helemaal in de lijn van de Xanten marketing en reklame strategie..ze doen wel FT -alleen op parties- maar dan is het geen misleiding als we het op de website zetten zonder die beperking. Ik was ook verbaasd toen Jana zei "nicht im mund spritzen".

Net zoals vrouwen fotograferen onder de ideale hoeken, leeftijden maar niet meer vermelden als de dames 40 en 50 plus zijn.

Nieuwe dames ja 2 stuks en die zijn er vrijwel nooit tegelijk laat staan dat ze er vaak zijn.

Het is allemaal een beetje misleidend daar.:rolleyes:

mpunkt
1 februari 2012, 12:16
Het heeft er niet altijd zo gestaan.. eerste keren dat ik naar Xanten ging stond er enkel FZ. Vandaar dat ik het ook vreemd vind dat het er zo staat. En de website is natuurlijk een visitekaartje, bij andere PT's etc zie ik ook voldoende fotomateriaal dat zo optimaal is geschoten als het al ter plaatse genomen foto's zijn.

Hengelo-69
1 februari 2012, 23:52
Kijk Xanten heeft zijn prijzen verhoogt terwijl de PT's met lekkere meiden almaar goedkoper worden. Het is je oma neuken voor meer geld terwijl een studente niets vraagt. Tsja. Ga dus naar de treffs met de leukere meiden!

bb king
14 februari 2012, 11:40
ja dat lijkt me ook hengelo, gewoon een beetje verder rijden en veel mooiere meiden voor minder geld, keuze zat.

Nibor76
18 februari 2012, 12:10
Aanstaande donderdag heb ik weer op één dag 385km gereden om een kortingskaartje te verzilveren van het collega forum.
Ik stond al ruim 2 maanden Xanten droog, drukke periode Sint, Kerst andere hobbies die mij belette even actief te kunnen zijn en ik zal het ook toegeven dat ik mij liet lijden door sentimenten over line ups en daar mijzelf een mening over liet vormen.

De Albweiberparty was zeer geslaagd voor mij al kan ik nooit over andere oordelen maar aan de line up kan het niet meer liggen.
Goed deze was wat beneden niveau als ik het moet geloven maar Xanten heeft dat mooi opgelost met mooie nieuwe vrouwen.

Judith niet nieuw voor mij wel qua seks een hele mooie vrouw met de juiste rondingen en karakter en brengt iets in mij los.
Ook de nieuwe Ghaneze vrouw (naam vergeten :redface:) met d'r 1000 en 1 vlechtjes vond ik ook erg speciaal.
Volgens mij heb ik ook Yvonne nog gehad, meisje met een haarband en lijkt een beetje op Kate Winslet.
Janette was ook heel bijzonder heel petit met volle bortsjes een lekker kutje en een strak lichaam, een meisje om verliefd op te worden.
Anni was vertrouwd gewoon weer goed.
Sommige meerdere malen gedaan en ook Sabine niet vergeten en het licht was aan ;)

Buiten de seks om was de dag verder ook goed geregeld het was niet zo heel druk maar als dat het wel was weet ik dat ze ook kwaliteit boven kwantiteit kunnen blijven leveren.

Xanten heeft weer een prima line-up waar ze op kunnen bouwen en dat is ook nodig als afwisseling voor de gasten maar ook voor de andere vrouwen, het houd iedereen scherp.
€110,- is het waard.

bad pritt
21 februari 2012, 10:53
Einmal ist kein mal, BP op bezoek als VIP gast op de Rosenmontag Party In Xanten.

Natuurlijk komt BP zijn belofte na om Partytreff Xanten een tweede bezoek te brengen.
Het eerste bezoek liet een beetje gemende gevoelens achter, dat lag vooral aan de afstandelijke opstelling van Barbara en van veel van de aanwezige dames. Ik ben daar gevoelig voor.

Maar de service en stemming in een partytreff is van zoveel zaken afhankelijk dat mijn oordeel alleen een dagkoers was en het tijd werd een nieuwe temperatuur meting te starten. Is Xanten een patient of een gezonde Treff ?

Nu werd ik rond 11.30 zeer charmant door bonestaak Barbara ontvangen, terwijl uit de open deur muziek schalde waarin Anton aus Tirol (die later live binnenkwam in paars hemd) reklame voor zichzelf aan het maken was. Duitse carnaval schlagers, slingers en veel verklede vrouwen en mannen bevolkten op dit vroege uur de partytreff.

Ook de eigenaresse en de eigenaar kwamen me nog even begroeten, en een prettig verblijf wensen, ik kreeg een fles Prosecco en een eigen handdoek met mijn naam erin geborduurd, zo gaat dat met VIP gasten.

Al snel kwam Janette naast me zitten, op de vlucht voor een stamgast kwam ze bij mij schuilen, BP herkent dit soort signalen en weet ze meestal service technisch in zijn voordeel om te buigen.
Ze wilde maar een ding met deze VIP gast .."nach unten of het liefst naar Cuba naar haar eigen huis" en samen vele flessen Prosecco soldaat maken..maar schatje ik moet eerst "wach" werden. Ik wist haar netjes af te wimpelen met behoud van attraction, maar het bleek een volhoudertje ze kwam me weer opzoeken ( het was de viphanddoek ik ga er niet meer zonder heen !!!) dus na een sauna,en een hoop gekletst met medegasten, belande ik tijdens een gangbang met Janette beneden en ik moet zeggen..wat een leuke sympathieke warme vrouw en ondanks vele toeschouwers vond ik toch enige intimiteit tijdens onze date..maar Janette dacht daar anders over als terrorist werd ik bestempeld..en "das war einmal und nie wieder" lachte ze.Sorry Janette,de eerste keer moet de machine op gang komen "ja maar dan, ja maar dan, Xanterner nachten zijn lang.."dan schoot het toepasselijke carnavalsnummer door mijn hoofd..je hebt me zelf uitgezocht zei ik nog, gevalletje van eigen schuld dus.
Janette is een erg naturelle leuke vrouw,maar omdat ze echt leuk is miste ik wel de intimiteit van een kamertje, het kontakt met Janette zou waarschijnlijk leiden tot de klassieke gfe date in een club, maar dit is PARTY TREFF dat is wat anders..neuken als de konijntjes en de volgende. Nu bleef de waan van ik mag je en een paar kusjes hangen. Janette's aftersales waren zeer goed maar BP is een beetje klaar met club ehefrauen en die onzin..dus ik beantwoorde niet op volle oorlogssterkte haar aandacht. (ik wil niet naar Cuba verhuizen):smile2:

Er waren ook steeds showtjes van Mandy en een buikdansakt van Aida :love:wat kan die meid dansen, en Sabine assisteerde ook nog !
Aida is echt een heel mooie vrouw en natuurlijk wilde ik haar de VIP treatment geven maar ze was veel gevraagd en er waren andere vrouwen die ik leuker vond..zoals Katy of stelde ze zich voorals Eliane?
Een domenikaanse met een schitterend gezicht, ze gaf een hele leuke service, elke latina kan rijden als de brandweer als ze niet na 2 minuetn rijden gestopt was was ik klaargekomen wat me nooit gebeurd in dit standje, afwerksex maar wel lekker en met een sympathieke vrouw.

Ik was zelfs hier waar ik vrijwel nooit kom 3 bekenden tegengekomen, Maskp, Rmjhexe en Ikke74, die ik ken van andere clubs. Met de heren gezellig geouwe****t, ik weet geeneens mee waar het allemaal over ging maar dat doet er niet toe..ook de andere gasten waren kommunikatief..de sfeer was erg goed. Iedereen had het naar zijn zin. Je voelde je snel thuis en alles mag en niks moet daar.
Leuk was de andere mensen kijken en er vielen er 3 echt opde Lickmeister was verkeed als Asterix en toverdrank heeft deze geweldenaar niet nodig, vooral de wat oudere PTXanten dames zijn gek op hem en leggen hem in de watten, als een stijlicoon met een big smile die vastgebrand op zijn gezicht zat liep hij de hele avond rond en zag dat het goed was. Ook Koos was er verkleed als pater en hij heeft mij na een persoonlijke biecht mijn zonden vergeven...dat luchte mij erg op en pas daarna kon ik lekker losgaan.En een friese travestiet de aantoonde dat niet alleen de taal gek is daar maar de friezen zelf ook niet helemaal ohne zijn..hij ging lekker los in ieder geval.:smile2:

Het eten was zeer goed geregeld en lekker niks bijzonders maar gewoon hausmanskost en goed te eten. Bijzonder lekker waren de cocktails waarvoor een profi cocktail mixer in de house was die dat professioneel deed. Zowel alcoholvrij als met alcohol..een stemingsbooster..en er werd veel ge cock tailt...de dames wisten er wel raad mee...maar mochten alleen geen alcohol drinken.

Ik stond verbaasd te kijken naar een showtje van Mandy waarin dit ranke poppetje de kerstverlichting brandend uit haar grotje toverde.Hans Kazan zou er Jalours van worden. :smile2:
Dit showtje resulteerde in een gangbang in de hoofdrumte, waarin Sheena mij onder handen nam en was geil om aan mee te doen en te zien.

De dames deden als ingespeeld team bizar veel moeite om het iedereen naar de zin te maken.
En zullen nu wel aan een vakantie toe zijn. Ongeloofelijk hoeveel werk die verzetten.

De leukste vrouw van de avond werkt er maar af en toe maar kwam ik tegen in Sheena.
3 x met haar aan bedsporten gedaan, ook de laatste ronde die voor mij erg goed was en helemaal geen afwerksex maar kompleet het omgekeerde, wel kort en heftig maar en zeer veelbelovend intimiteits level werd bereikt. In een kamer was het helemaal uit de hand gelopen met deze African Queen.
Noch even een peukje met dit afrikaanse schatje gerookt, haar de fles Prosecco in de handen gedrukt als dank voor een zeer leuke tijd die ik met haar had en ze wilde me verleiden om nog een keer te komen. Als zij er is zou dat zomaar kunnen..maar ook een Janette is het type vrouw waar ik voor zou terugkomen.Op een rustige dag van deze warme schoonheden genieten..hmm dat zou Xanten op zijn best zijn.

Xanten levert veel waar voor het geld, en ondanks de drukte heeft het me zeer aangenaam verrast, de service van de vrouwen, de 3 erg leuke vrouwen die ik ontmoet heb en beter leerde kennen, de ambiance, de echte party..hier weten ze hoe het moet. Het gemoedelijk met elkaar omgaan, iedereen doet wat hij wil hier, maar toch geeft iedereen elkaar de ruimte..de vibes waren gewoon goed...en heel apart ..Xanten moet je gewoon beleven en is een belevenis.
De openbare sex als het druk is vind ik minder, dat ik met Janette bezig ben en een ander die ernaast ligt,mee begint te doen ook.Dat er 10 man staan te kijken zal een pornoster geil vinden mij leidt het een beetje af, maar alle 3 de dames wisten me toch wel iedere keer te verleiden tot een afgedwongen donatie in het zakje.

Wat aandachtspuntjes blijven,voorop staan de gebrekkige sanitaire voorzieningen, 1 toilet en 2 douches dat kan niet. Had in het plafond douchekopen gemaakt dan sta je met 8 man tegelijk te douchen.
En er waren zeker geen 19 vrouwen maar ik telde er maar 11, kan zijn dat er zich een paar afmelden op het laatste moment maar zoveel afwijken van de aantallen die in de agenda aangekondigd worden, vind ik vreemd !
11 vrouwen op geschatte 50 bezoekers in stoottijden kan, maar is een beetje krap. Toch heb ik de indruk dat iedereen wel aan zijn trekken is gekomen...al dan niet thuis achter youporn ( dit is een grapje voor ik dreigementen ga ontvangen):smile2:

En ik miste een van de leukste vrouwen van de vorige keer Jana die wel in de lijst stond jammer.:redface:

Ik vind de mix tussen de oude hap en jong vers bloed een beetje scheef in het nadeel van jong.
Ik zeg dit voorzichtig want Elivira een van de ouderen daar is echt een geweldige vrouw met een zeer goede service en heel geliefd. Maar ik denk dat Xanten zelf ook wel moeute doet om wat vers bloed te vinden, maar dat zal niet eenvoudig zijn, dit is een job die niet veel dames van plezier aan kunnen, het is topsport.

Xanten moet je gewoon een keer beleven, door de vele vaste vrouwen die hun werk met plezier en trots doen staat de dienstverlening op een hoog peil, keerzijde is gemiddeld zijn ze niet de jongsten, maar als ze een paar jonge toppers zoals op rosenmontag Janette en Sheena hebben kun je zomaar een ideale mix tussen jong en oud hebben.(zoals in het najaar de Nelly periode zeg maar)
Neem wel tijd mee en viagra !

Xanten I'll be back en mischien al eerder dan je denkt als bijvoorbeeld Sheena er weer is of een dagteam met wat vers bloed erbij

Ricardo Banana
21 februari 2012, 11:43
@BP

Als je een keer een op een met Aida wil spelen kun je het beste naar de zusterclub Salon Cora in Duisburg gaan. Een voor jouw volgens mij bekende stad. Daar is ze bijna elke dag. Zie website http://www.salon-cora.de/. Zij is echt wel een toppertje.

mooneye
21 februari 2012, 19:58
Ook deze stamgast gaat a.s. donderdag na veel te lange afwezigheid weer aan de reis naar Xanten beginnen.
We zullen gaan zien welke dingen er veranderd zijn en welke dingen hetzelfde zijn gebleven, natuurlijk ga ik er vanuit dat de sfeer, gezelligheid en spontan(tiet) hetzelfde zijn gebleven.
En we zullen gaan zien of meine ehe frau nog meine ehe frau is, of dat ze is vreemd gegaan (waar ik haar geen blaam voor tref aangezien ik te lang afwezig was)want zo te lezen heb ik veel concurentie van Dhr Bad Pritt gekregen:eek:.
Hoop hem dan wel een keer te mogen treffen om te zien of meine ehe frau er op vooruit is gegaan (wat een zware taak zal zijn hahahaha) en aangezien ik na een bijzondere gebeurtenis in mijn leven nu weer wat meer tijd heb gekregen zal ik Xanten weer als van ouds aan gaan doen en hem zeker eens tegen het lijf lopen.

See u all

bad pritt
21 februari 2012, 20:05
Ook deze stamgast gaat a.s. donderdag na veel te lange afwezigheid weer aan de reis naar Xanten beginnen.
We zullen gaan zien welke dingen er veranderd zijn en welke dingen hetzelfde zijn gebleven, natuurlijk ga ik er vanuit dat de sfeer, gezelligheid en spontan(tiet) hetzelfde zijn gebleven.
En we zullen gaan zien of meine ehe frau nog meine ehe frau is, of dat ze is vreemd gegaan (waar ik haar geen blaam voor tref aangezien ik te lang afwezig was)want zo te lezen heb ik veel concurentie van Dhr Bad Pritt gekregen:eek:.
Hoop hem dan wel een keer te mogen treffen om te zien of meine ehe frau er op vooruit is gegaan (wat een zware taak zal zijn hahahaha) en aangezien ik na een bijzondere gebeurtenis in mijn leven nu weer wat meer tijd heb gekregen zal ik Xanten weer als van ouds aan gaan doen en hem zeker eens tegen het lijf lopen.

See u all

Sorry Mooneye had ik geweten dat het jouw "ehe frau" was dan had ik mijn grijpgrage handjes natuurlijk thuis gehouden.
Gaat het hier om Janette ? Ik heb nog gekeken of ze een trouwring had en op de vraag "verheiratet" klonk het resoluut nee, dus mij treft gen blaam...:smile2:

Veel plezier op donderdag en vraag eens wanneer Sheena weer werkt.

Nibor76
21 februari 2012, 21:30
Sorry Mooneye had ik geweten dat het jouw "ehe frau" was dan had ik mijn grijpgrage handjes natuurlijk thuis gehouden.
Gaat het hier om Janette ? Ik heb nog gekeken of ze een trouwring had en op de vraag "verheiratet" klonk het resoluut nee, dus mij treft gen blaam...:smile2:

Veel plezier op donderdag en vraag eens wanneer Sheena weer werkt.
Ik neem aan dat het Sheena is die mij qua naam ontvallen is, de vrouw uit Ghana/ Afrika.

Sowieso merk ik dat ik hele hoofdstukken uit mijn boek ben kwijtgeraakt daar die dag.
Dat begon toen Yvonne mij 'ongewild' begon te pijpen bij de bar waarvan het een het ander opvolgde en gepassioneerde seks volgde van A tot Z
Ergens moeten daar nog een paar hoofdstukken liggen.

Gewoon een dringend oproep aan de leiding de gehele nieuwe lichting kan mij bekoren, behouden zo, keep it.
Goede mix tussen 'oud' en nieuw, tussen Europees en niet Europees tussen blank en gekleurd, ik hou meer van gekleurd maar blank kan mij ook bekoren.

Ik ga dus binnenkort weer om te zoeken naar die hoofdstukken :biggrin:

bad pritt
21 februari 2012, 21:55
Ik neem aan dat het Sheena is die mij qua naam ontvallen is, de vrouw uit Ghana/ Afrika.



Ja Sheena is die vrouw met die leuke 1001 vlechtjes.
Zelf noemt ze zich geloof ik Shoone, ze spelde het voor me.

mooneye
22 februari 2012, 10:59
Sorry Mooneye had ik geweten dat het jouw "ehe frau" was dan had ik mijn grijpgrage handjes natuurlijk thuis gehouden.
Gaat het hier om Janette ? Ik heb nog gekeken of ze een trouwring had en op de vraag "verheiratet" klonk het resoluut nee, dus mij treft gen blaam...:smile2:

Veel plezier op donderdag en vraag eens wanneer Sheena weer werkt.

Ja idd het gaat hier om de liefde volle cubaanse schoonheid Janette, het treft jou zeker geen blaam en verwijt je het ook niet dat je je handje niet thuis kon houden, want dat gebeurt mij nm ook telkens weer hahahaha.
Zal zeker plezier hebben a.s. donderdag en zal voor je informeren.

mpunkt
22 februari 2012, 13:58
Wellicht komen we elkaar dan nog wel tegen mooneye.. ik loop er ook zwaar over na te denken morgen, en dus donderdag, weer eens een bezoek te brengen aan Xanten. Tis alweer een tijd geleden en ben wel nieuwsgierig naar een aantal van de nieuwe dames, al heeft het ook zeker een plus dat Marta op de agenda, die behoort samen met Jana en Judith toch wel tot mijn favoriete dames in PTX

mooneye
24 februari 2012, 10:20
Gisteren (donderdag dus) gelukig weer eens kunnen afreizen naar Xanten.
15 uur aangekomen en ze waren al druk aan et wachen op ijn komst die al aangekondig was.
Met open armen ontvangen bij de voor deur door Molly, die natuurlijk meteen nieuwsgierig was waar ik zo lang was, maar ook meteen de veranderingen aan mij opmerkte. Dat geeft toch wel direct bij binnenkomt alweer aan hoe betrokken ze met hun gasten zijn, en zeker niet alleen hun werk doen.
Na een warm welkom sleutel gekregen, en een bandje met je kluis nummer ????? nee sorry dat sla ik over (menig vast gast weet ook wel waarom) erg? nee in tegen deel volkomen begrip en Dolf braucht das auch nicht.
Na 2 uur aan de theke heben gezeten en bij gekletst te zijn door de dames, Molly en Koos was ik weer helemaal op de hoogte en kon ik me na het eten vol overgave de aandacht aan miene frau geven. Deze was ondanks de rustige middag veel bezet, maar geduld hebben wordt beloond en dat resulteerde tot zeker een date van 1,5 uur, eerst gangbang en aasluitend im private zimmer.
@ Bad pritt volgens meine frau hoef me geen zorgen te maken voor eventuele concurrentie van jou, hele zorg minder voor mij hahahaha, maar toch tref ik u graag eens in Xanten om kennis te maken en uw sterke verhalen persoonlijk aan te horen. Janette kan je trouwens wel uitleg geven wie ik ben net zoals elk ander in Xanten. over u zaten we gisteren in het dubio welk gezicht we nu bij Bad pritt moet matchen.

Maar goed na het foto boek bekeken te hebben van afgelopen party's en me onderhouden te hebben met Marta, was zij ook meteen de afsluiter van de dag voor mij aangezien ik om 21 uur weer huiswaarts ging.

Op naar de volende week voor weer eel lol en plezier in Xanten

frogger
24 februari 2012, 11:28
wat is dat nu met dat armbandje? Nog nooit een bandje gehad?
Raakt bij somige de hersens zo over verhit dat ze het kluisjesnummer niet meer kunnen onthouden?

Nibor76
24 februari 2012, 12:03
wat is dat nu met dat armbandje? Nog nooit een bandje gehad?
Raakt bij somige de hersens zo over verhit dat ze het kluisjesnummer niet meer kunnen onthouden?
Ik had kluisje nummer 17 en vast door de harde muziek kreeg ik sleutel nummer 7 mee.
Dus een combinatie van beide denk ik.

Ik vond het maar lastig, na 4/5 keer douchen droogt het niet lekker op en begon het te jeuken, dus af dat ding.

bad pritt
24 februari 2012, 12:37
@ Bad pritt volgens meine frau hoef me geen zorgen te maken voor eventuele concurrentie van jou, hele zorg minder voor mij hahahaha, maar toch tref ik u graag eens in Xanten om kennis te maken en uw sterke verhalen persoonlijk aan te horen. Janette kan je trouwens wel uitleg geven wie ik ben net zoals elk ander in Xanten. over u zaten we gisteren in het dubio welk gezicht we nu bij Bad pritt moet matchen.


Dat zei ze tegen mij ook...maak je geen zorgen mi amor jij bent de enige..maar vervolgens zag ik haar met jan en alleman allemaal leuke dingen doen en lees ik op een forum dat ze al verheiratet is met mooneye..ze heeft veel uit te leggen !
Het is voorlopig uit met de verloving.:smile2:

chaval
24 februari 2012, 12:51
wat een claim gedrag:mad:

mpunkt
24 februari 2012, 13:48
Gisteren ook in Xanten geweest en daar een aangenaam verblijf gehad. Bij aankomst werdt ik verwelkomd door de thekedame en kreeg ik de gebruikelijke handdoeken en sleutel voor het kluisje inclusief een polsbandje met het nummer erop. Op zich niet zo'n probleem ik kom met regelmaat op festivals en ken de bandjes en na een half uurtje merk je ze niet meer. Gelukkig zijn het ook vrij ruime bandjes, de meesten passen bij mij net om de pols en dat is aanzienlijk minder, maar bij deze bandjes dus geen last van, al met al kan het mij niet veel deren.

Na het douchen naar binnen lopend even snel rondgekeken en ik zag voor mij slechts twee nieuwe gezichten, Janette en Tina, die vandaag voor het eerst was. De op de agenda aangekondigde Chantal, Roxanna, Yvonne en ook Anni waren niet aanwezig. Daarentegen waren Judith en Tina niet aangekondigd en wel aanwezig. Later hoorde ik van Elvira dat dinsdag de verwarming het niet al te bijster goed gedaan had en er door de kou een paar meiden ziek waren geworden.

Eerste sessie gehad met Judith, een dame die toch wel een streepje voor heeft bij mij, deels omdat ik een zwak heb voor wat vollere vrouwen, maar ook vooral omdat ze gewoon de tijd voor je neemt en over de nodige humor bezit.

Tweede sessie was met Carolina, qua uiterlijk niet zo mijn type, maar wel een paar lange benen waar ze beneden op de matras wel raad mee weet en duidelijk een dame met pit.

Vrij kort na mijn sessie met Carolina werdt het gangbang muziekje afgespeeld en normaal gesproken zou ik dat overslaan om net wat meer pauze te pakken en zo weer op te laden, maar als ik dan meegevraagd wordt door Marta dan kan ik geen nee zeggen. Marta heeft in mijn optiek een prachtig lijf en haar service is ook uitstekend, zo ook dit keer.

Hierna wel wat meer tijd genomen voor een pauze, met wat broodjes en gesprekken aan de bar en hierna een niet succesvolle (waarbij succesvol verstaan dient te worden als klaarkomen) maar wel zeer prettige sessie met Linda, de pauze was dus nog iets te kort na die explosieve start. Tijd om het iets rustiger aan te doen en zo dacht Judith er ook over. Even een rustig plekje gezocht en in eerste instantie gewoon heerlijk tegen elkaar aan geleden en vandaar uit op te bouwen en haar achteraf nog even te masseren.

Op het moment dat we weer boven kwamen werdt het eten al rustig aan binnen gebracht. Eten was goed, niet te ingewikkeld, ik miste alleen een beetje de groene factor maar ach, dat halen we vanavond wel in. Na het eten is het standaard tijd voor een gangbang, en uit ervaring weet ik dat er dan meestal weinig van terecht komt ben ik rustig boven blijven zitten om nog wat te drinken.

In het begin van de avond met Elvira op het hemelbed beland en ook haar achteraf nog even gemasseerd en daarna wilde ik kijken of ik een sessie kon hebben met Tina welke een prachtige meid is om te zien, maar zij was zeer in trek en ik ben niet zo brutaal dat ik in gesprekken ga inbreken als ze al bij een andere heer zit. En omdat de andere heren Carolina en Linda met name ook wat links lieten liggen in favour of Tina of Janette besloten deze twee dames mij te verleiden tot een triootje en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad.

Als afsluiter nog een keer een op een met Marta naar beneden geweest, wat een heerlijke geile sessie was, maar de pijp was toch echt leeg dus reed ik rond kwart voor elf weer de parkeerplaats af op weg naar Nederland. Hopelijk is Tina een blijvertje, want dan kom ik daar zeker nog eens voor terug, alsof de andere dames van PTX daar nog niet reden genoeg voor geven.

pcenter
24 februari 2012, 23:11
Vorige week geweest naar PT XNT, een goede middag gehad, zoals altijd is de verzorging (eten, drank) goed. De sanitaire ruimte is een verbetering, maar inderdaad net niet af in de zin van geschikt voor te weinig personen. Wat ons op een gegeven moment wel stoorde was dat er enorm door de dames gerookt word. Kwam de lucht kwaliteit en ambiance niet ten goede. En als vanwege het weer de deuren/ramen niet open kunnen, ziet het op een bepaald moment echt blauw van de rook. Ook moeten ze/we waken voor de routine. Een bezoek aan PT XNT moet verrassend blijven. Kwaliteit handhaven zondermeer, maar iets meer verassing in de acts, en afloop van zaken. Het muziekje van de gezamenlijke gangbang kennen we onderhand wel, ook min of meer wanneer het gebeurt. Mijn advies, iets nieuws, net als in een goed eetcafe of brasserie, elke kwartaal een ander menu, thema.Dan blijf je komen en blijft het aantrekkelijk, uitnodigend en stimulerend. Je weet dat de ambiance en dames goed zijn en blijven, maar laten ze zorgen dat het niet te lang voorspelbaar wordt. This is my opnion. Het GB muziekje ken ik nu echt wel. Misschien dat de VIPpers er iets mee kunnen en/of willen natuurlijk. Want smaken en inzichten verschillen of course, ook geen probleem, becaus this is my opinion. Let's hear it from the boys

mooneye
25 februari 2012, 10:31
wat een claim gedrag:mad:

Dat is geen claim gedrag, maar de werkelijkheid. Dat krijg je als je ook bij de familie hoort haha.
@bad pritt we hebben een open relatie haha maar neem maar van mij aan dat je echt geen kans maakt haha, woensdag ben ik erweer jij ook?

der lickmeister
25 februari 2012, 19:59
Dat is geen claim gedrag, maar de werkelijkheid. Dat krijg je als je ook bij de familie hoort haha.
@bad pritt we hebben een open relatie haha maar neem maar van mij aan dat je echt geen kans maakt haha, woensdag ben ik erweer jij ook?
Vind dit wel een beetje overdreven mooneye, ze omhelsde me bij binnenkomst, echter ik had zo veel verplichtingen moest dus eerst orde op zaken stellen, woensdag weer, nee zondag,dinsdag, en woensdag! !!
Wie weet

franky31081
26 februari 2012, 13:40
Vorige week geweest naar PT XNT, een goede middag gehad, zoals altijd is de verzorging (eten, drank) goed. De sanitaire ruimte is een verbetering, maar inderdaad net niet af in de zin van geschikt voor te weinig personen. Wat ons op een gegeven moment wel stoorde was dat er enorm door de dames gerookt word. Kwam de lucht kwaliteit en ambiance niet ten goede. En als vanwege het weer de deuren/ramen niet open kunnen, ziet het op een bepaald moment echt blauw van de rook. Ook moeten ze/we waken voor de routine. Een bezoek aan PT XNT moet verrassend blijven. Kwaliteit handhaven zondermeer, maar iets meer verassing in de acts, en afloop van zaken. Het muziekje van de gezamenlijke gangbang kennen we onderhand wel, ook min of meer wanneer het gebeurt. Mijn advies, iets nieuws, net als in een goed eetcafe of brasserie, elke kwartaal een ander menu, thema.Dan blijf je komen en blijft het aantrekkelijk, uitnodigend en stimulerend. Je weet dat de ambiance en dames goed zijn en blijven, maar laten ze zorgen dat het niet te lang voorspelbaar wordt. This is my opnion. Het GB muziekje ken ik nu echt wel. Misschien dat de VIPpers er iets mee kunnen en/of willen natuurlijk. Want smaken en inzichten verschillen of course, ook geen probleem, becaus this is my opinion. Let's hear it from the boys
ik zal dit meenemen als ik er volgende week weer heen ga mijn voorstel is ook zet je ideen op papier en bij je volgende bezoek geef het dan aan de thekefrau in een enveloppe geadresseerd aan entertainment buro HOPPA dan zullen we kijken wat we voor je kunnen doen het ontbijt gisteren was nl ook een idee dat is ook door iemand ingediend en als het mogelijk is dan proberen we het uit te voeren

mooneye
26 februari 2012, 14:48
Vind dit wel een beetje overdreven mooneye, ze omhelsde me bij binnenkomst, echter ik had zo veel verplichtingen moest dus eerst orde op zaken stellen, woensdag weer, nee zondag,dinsdag, en woensdag! !!
Wie weet

Tja lickmeister dat is nu wat we noemen een open Xanten relatie. En zondag, dinsdag en woensdag, nee dat voorrecht heb ik helaas niet, maar daar staat wel tegen over dat ik meestal er wel om 11 uur al ben en niet laat in de avond kom.
Ach lickmeister lol moet zijn, wens je veel plezier met je vrouwtje suzi

Nibor76
26 februari 2012, 15:15
ik zal dit meenemen als ik er volgende week weer heen ga mijn voorstel is ook zet je ideen op papier en bij je volgende bezoek geef het dan aan de thekefrau in een enveloppe geadresseerd aan entertainment buro HOPPA dan zullen we kijken wat we voor je kunnen doen het ontbijt gisteren was nl ook een idee dat is ook door iemand ingediend en als het mogelijk is dan proberen we het uit te voeren
Is er geen ideeën bus.
Ikzelf heb nog wel wat leuke thema's voor de Olympische Spelen/ Euro2012 kleding en spelletjes.

Overigens ik zie Xanten meer als een leef commune en zoals je weet deel je alles in een commune in dit geval deel je de vrouwen en soms zelfs wordt jij gedeeld door de vrouwen onderling.
Niemand is iemands bezit, in een commune wordt alle bezit gedeeld door de gehele gemeenschap.
Ik 'moet' er binnenkort weer heen om wat te delen.

frogger
26 februari 2012, 19:50
Iets voor de ideen bus. Laat het thekemeisje als je je sleutel inlevert, even het polsbandje afkinppen. Kan lastige vragen voorkomen.

franky31081
27 februari 2012, 17:31
Iets voor de ideen bus. Laat het thekemeisje als je je sleutel inlevert, even het polsbandje afkinppen. Kan lastige vragen voorkomen.
word ook al gedaan als er aan gedacht wordt maar de bandjes zijn nieuw dus nog ff wennen voor iedereen

mpunkt
27 februari 2012, 19:26
Die papieren bandjes zijn niet zo heel stevig, met een sleutel krijg je ze ook stuk, of eventjes met je tanden een scheurtje intrekken en je scheurt em zo af. ;)

GrootMeester
27 februari 2012, 20:03
Eerder las ik hier verhalen over Ijsberen met een VIP-handdoek. Nu vraag ik mij af: wanneer krijg je eigenlijk een VIP handdoek? Op de site van PTX heb ik daarover geen informatie kunnen vinden. :rolleyes:

Hans.

der lickmeister
28 februari 2012, 00:06
Eerder las ik hier verhalen over Ijsberen met een VIP-handdoek. Nu vraag ik mij af: wanneer krijg je eigenlijk een VIP handdoek? Op de site van PTX heb ik daarover geen informatie kunnen vinden. :rolleyes:

Hans.een viphanddoek moet je verdienen door met enigge regelmaat aanwezig te zijn,maak je het nog erger na +- 300 bezoeken heb je ook een vip badjas
groeten der lickmeister

GrootMeester
28 februari 2012, 18:49
Komt goed, want misschien morgen ga ik weer erheen. :biggrin:

jq58
28 februari 2012, 20:23
Beste Grootmeesater
de lickmeister zit er een beetje naast
de vip handoeken zoals jij die noemt heeft heel weinig te maken met de aantal keren dat je komt
maatr meer hoe ji met de dames kan opschieten en wat zij van je vinden en hoe je ze behandelt en hoe je je in xanten gedraagt
en natuurlijk dat bereik je niet als je maar een keer of 10 per jaar komt
wanneer je een eigen handoek krijgt staat daar ook iets op wat door de dames is bedacht over diegene die hem krijgt
het heeft dus absoluut niks met een vip status te doen.
maar meer met een hele goede veratandhouding met de dames in xanten
maar dan hoor je ook bij de familien van xanten
en inderdaad de lickmeister heeft zijn badjas gekregen omdat hij nou eenmaal heel dikwijls in xanten aanwezig is.
voor jouw info en zijn onmgeveer 10 a 15 personen die zo een eigen handdoek daar hebben (en dan bedoel ik niet de handoeken die van thuis worden meegenomen)

hopelijk is het wat duidelijker geworden voor je

pcenter
1 maart 2012, 22:53
To the VIPpers en franky threeoneOeightone, dank voor de reacties, vanwege drukke werkzaamheden nog niet voldoende tijd gehad voor mijn brainwaves, inzake ideas voor PT XNT om de onbedoelde dreiging van routine en sleur te vermijden. Ik zag al ideas voorbij komen, het is dus goed dat er mee gedacht wordt. Simpele en kleine zaken kunnen al positief effect hebben, zoals het in een andere opstelling zetten vd meubels, het anders inrichten van de spielwiese, bijv. verrassende kussens, of gebruik maken van verschillende kleuren lakens, spelen met het licht, het ophangen van doorzichte vitrage, ipv het GB muziekje een andere aankondiging, via licht, of filmpje on the screen. Het varieren met eten is ook OK, ontbijt is super, aparte thema lunches of avondeten, ook OK. Hoeft niet duurder te worden, maar een doordacht thema is ook oke. Ook zomaar een brainwave, maak eens gebruik de boven of benedengang voor een activity (f.i. ipv direct naar de mat te gaan voor een GB session eerst een sucksession in the corridor. Ze kunnen ook aankondigingen maken voor activities on the tv screen, erbij branden op de dvd. Het hoeft niet goodkoper, the basics are good, maar laat het bij een bezoek van ondergetekende, tussen de 8 en 12 x per jaar, het gevoel krijgen dat er elke keer iets anders is als de vorige keer. Ich denke weiter nach.

rootman
3 maart 2012, 05:36
Ze moeten het toch aantrekkelijker kunnen maken voor nieuwe dames om te blijven. Ik blijf hetzelfde patroon zien als ik naar de nieuwe agenda van de week kijk: de vaste ploeg die sinds jaar en dag in Xanten werkt plus een paar nieuwe dames. Die zijn vaak alweer weg voordat ze op het forum besproken zijn.

mooneye
3 maart 2012, 12:00
Tja ik denk dat het ook heel erg moeiijk is om het iedereen naar hun zin te maken, en dan bedoel ik met iedereen de gasten en de (nieuw) dames.
Ik weet zo zelf ook geen verbeteringen en/of vernieuwingen die ze knnen door voeren.
Ik begreep dat een gang bang boven in de livig ook al van de baan is, omdat mnsen zich beklaagd hebben. Hiermee geef ik aan dat er zeker voor standers voor waren maar ook die het onprettig vonden, dus het is gewoon heel lastig.
Party's worden er genoeg gegeven "naar mijn mening" dus dat is al zeker een plus punt.
En dat nieuwe dames weer snel na aankomst vertrekken, zal zeker niet altijd aan het niet vernieuwen liggen. Kan aleen zeggen dat wij gasten het de nieuwe dames het zo aangenaam mogelij kunen proberen te maken en dat ze zo mis wel langer blijven.

Voor mij voldoet Pary treffen Xanten, heb geen klachten (zo ja dan meldt ik dit meteen) ik heb er plezier en lol en voel me er op mijn gemak.

GrootMeester
3 maart 2012, 15:40
Iedere dag heeft zo zijn eigen thema. Wellicht is het ook een idee om een dag in te voeren, waarin de klanten patiënten zijn, en de dames verkleed als verpleegsters/dokters in mooie outfits die de patienten onderwerpen aan een lichamelijke inspectie. :biggrin:

Hans

der lickmeister
3 maart 2012, 20:20
Iedere dag heeft zo zijn eigen thema. Wellicht is het ook een idee om een dag in te voeren, waarin de klanten patiënten zijn, en de dames verkleed als verpleegsters/dokters in mooie outfits die de patienten onderwerpen aan een lichamelijke inspectie. :biggrin:

Hansis ook geweest,voor jouw tijd niet zo lang geleden,niet zo succesvol
Even als diverse uniformen,ik hou zelf meer Van uitdagende verpakking om zelf uit te pakken

Erru
4 maart 2012, 10:12
Misschien een idee om een 3 of 4uurstarief (happyhours) ook overdag in te voeren. Het is nu alleen
s'avonds. Ik denk dat dat misschien nog meer mensen trekt. Heb je het na 4 uur nog naar de zin
betaal je gewoon bij.
Het is maar een idee!!!!

franky31081
6 maart 2012, 10:52
Misschien een idee om een 3 of 4uurstarief (happyhours) ook overdag in te voeren. Het is nu alleen
s'avonds. Ik denk dat dat misschien nog meer mensen trekt. Heb je het na 4 uur nog naar de zin
betaal je gewoon bij.
Het is maar een idee!!!!
en hoe ga je dat controleren tevens zit je ook met de situatie dat je er niet kunt pinnen dat houd in dat je toch naar buiten moet om geld te halen dus niet erg handig

mooneye
6 maart 2012, 13:14
Daar ben ik het helemaal met Franky eens, en als je dan toch al extra geld contant op zak hebt dan is het ook maar een kleine aanvulling tot de 110.
Wat je dan de mogelijkheid geeft 13 uur te blijven.
En nou eerlijk, al kom je 2 uur voor 110 euro dat is het geld per uur toch ook niet, eten drinken wat je wilt, sex hebben wat je wil. Maar ja daar kunnen wij niet over me spreken van 3 a 4 uurtjes te blijven, daar het bij ons toch wel minimaal het maximale is (ja daar moeten jullie even over nadenken)

Gr.

GrootMeester
6 maart 2012, 21:34
Ik ging er vanuit dat het dinsdag meestal een van de rustigere dagen in PTX waren. Dus vandaag reisde deze knul weer af naar PTX en rond 13:30 was ik dan binnen. Er zaten aardig wat ijsberen. De nodige eurootjes stukgeslagen, en ter compensatie wat handoeken, slippers en een sleutel. Onder de douche, vervolgens aan de bar een drankje genuttigd. Ik gaf m'n ogen goed de kost. Gezien de positieve recensies van Sabine, besloot ik te openen met Sabine.
Had van het pijpwerk meer van verwacht, eigenlijk. Op deze manier ging het niet lukken. Dus maar besloten in Missionairsstandje verder af te maken.

Goed. Next. Dat werd Tina. Een nieuweling, als ik het goed begreep. Ze is vrij schuchter, beetje verlegen zelfs. Gewoon lief, onschuldig. Vraag mij af wat ze in dit 'harde' wereld te zoeken heeft. Zoenen deed ze wel heel graag. Gewoon een fijne meid. Niks op aan te merken. Na het nodige neukwerk, vervolgens een hapje eten. PTX begon alsmaar vol te lopen. Zo'n 8 dames en 15 ijsberen, geloof ik, ratio lag iig tegen 2:1 aan. :eek:
Wel, wie is de volgende? Die Mandy mocht wel wezen. Ze was duidelijk ook een van de populairste. Heb haar gevraagd of ze mee naar beneden ging.
Dat deed Mandy dan ook. Na zo'n 7 minuten, was ik nog niet klaar. Mandy was ook vrij afstandelijk met neuken eigenlijk. Mandy gaf aan dat er meer gasten op haar zaten te wachten. En dus of we voortijdig mee gingen pauzeren/stoppen.
Heb er niet veel van kunnen volgen. Maar hier had ik niet op gerekend. :confused:

Dusja. Boven alvast een overheerlijke kom soep opgesoupeerd. Susi kwam naar mij toe. Dus mee wezen praten. Susi is echt zo'n buurvrouw die je altijd eens wilde neuken. Daad bij woord gevoegd, en haar mee naar beneden genomen.
En oh man, ze heeft mij heerlijk leeggezogen. Susi was voorlopig de topper van vandaag. :biggrin:

Na afloop heb ik nog met Susi liggen kroelen. Vervolgens overheerlijke spinazie en wat vlees gegeten, complimenten voor de gerechten weer. Er zaten duidelijk teveel ijsberen in PTX, als je kijkt naar het aantal vrouwen. Het werd mij gewoon te druk. De gedachte dat je op je hoogtepunt moet afsluiten, deed mij besluiten dan maar te vertrekken. Volgende keer beter. :)

Hans

bad pritt
7 maart 2012, 13:03
Toch jammer dat er zo weinig nieuw bloed is en wordt vastgehouden.

Als ik lees Susie is de buurvrouw die je altijd al wilde neuken, dan vraag ik me meteen af hoe oud de schrijver is.?

Want vrouwen van deze leeftijd en dit uiterlijk wil ik normaal helemaal niet neuken.
Ze zal best goed zijn maar ze valt bij mij door de zeef.

Houd haar er lekker bij voor de liefhebbers maar zorg ook voor meer jonge vrouwen.
Dat bepaald ook veel van je waardering voor deze treff, ik vind de service heel goed, er is een leuke sfeer, het concept bevalt me en wordt goed utgevoerd.

Maar...ik wil meer jongere vrouwen daar zien en daar lijkt PTX voorlopig niet aan te kunnen of willen voldoen.
Er zitten latenwe eerlijk zijn, heel veel vijftigers en ouder onder de vrouwen.
Sabine, Susie, Elvira, Carolina, ik zal er nog wel eenpaar vergeten.
Als je nu inde agenda kijkt kom je op een gemiddelde leeftijd van dik boven de veertig uit.
Dat is niet erg maar spreekt mij niet zo aan.
Ik ken wel meer mensen die om deze reden wegblijven en regelmatig de agenda checken op jonger verser bloed.

Hopelijk doen ze hier wat aan en strikken ze wat verser jonger bloed.
Dan zou ik er regelmatiger een keer wat stoom komen afblazen.
Bij deze agenda vind ik het niet zo prikkelend.

hallodaarbenikweer
7 maart 2012, 20:07
Ik ben het helemaal met Bad Pritt eens. Ben ook niet piep, maar de dames zijn momenteel te oud. Maar misschien heeft ptx hierin wel de nichemarkt gevonden.

Picasso 1
7 maart 2012, 20:50
Want vrouwen van deze leeftijd en dit uiterlijk wil ik normaal helemaal niet neuken.


Genoeg anderen weer wel. Gezien de grote activiteit in deze rubriek lijkt het me een populaire club met een concept waar bezoekers voor een acceptabel prijsje redelijk veel voor terug krijgen. Ik dacht overigens dat het jou niet om de optiek ging?

bad pritt
8 maart 2012, 05:03
Genoeg anderen weer wel. Gezien de grote activiteit in deze rubriek lijkt het me een populaire club met een concept waar bezoekers voor een acceptabel prijsje redelijk veel voor terug krijgen. Ik dacht overigens dat het jou niet om de optiek ging?


Denk dat ze hard knokken en iedere klant belangrijk is voor ze, ik merk het aan de eigenaren.
Ze kunnen veel winnen door jonge vrouwen op te nemen in hun wel erg oude basisteam en deze vast te houden.
Dat de jonge vrouwen geliefd zijn bij de oude ptx bokken heb ik wel gezien, mischien ligt daar het probleem.
De jonge meiden worden afgerost en de oudjes verdenen meer. Dat geeft wrevel en ze worden ontevreden en vertrekken.
Eigenlijk houdt ptx de massa voor de gek als ze eerlijk adverteren met leeftijden komen er geen nieuwe klanten.
Wie gaat voor oude vrouwen naar een sexclub, oude kerels mischien maar voor de rest?
De mix klopt niet bij Xanten, ik ga voor de janas , nellis, aidas, mandies, janettes maar niet voor vrouwen van 50 jaar met een fadende optiek.
Alleen op de stamgasten kun je niet draaien.
Jonge vrouwen trekken ander strakker publiek, zou deze treff goed doen.

Er zijn ondergrenzen P. en iedereen is optiekgevoelig.

Erru
8 maart 2012, 10:17
Even een reaktie op de opmerkingen over "mijn idee" van een 3 uurskaart voor overdag.
Er wordt gevraagd "hoe moet je dat controleren", misschien zou men dan eens
kontakt moeten opnemen met PT Dorsten, hier gaat dit over het algemeen zeer goed.
Ik zie daar ook regelmatig dat de collega's na 3 uur hun witte handdoekje weer verruilen
voor hun gewone mensenkleertjes en het pandje verlaten. Ik heb niet de indruk dat er
bezoekers zijn die misbruik maken van de tijd het gaat daar voor de keren dat ik er ben
geweest goed.
En ja als je de hele dag in Xanten kunt zijn dan is 110 euro voor, in mijn ogen, deze toptent absoluut geen geld
maar ik heb regelmatig op de dinsdag maar een paar uur de tijd en dan kies ik toch voor de
59 euro in Dorsten, terwijl ik Xanten beter vindt.
Maar binnenkort is de direktie hier thuis een paar dagen weg, heb wat meer tijd, dus dan gaat de neus van de
auto richting Xanten. Ik kijk eral naar uit.
Zou het tarief voor 3 uur iets aantrekkelijker zijn dan weet ik het wel, dan gaat het veel vaker
naar Xanten.
Ik hoop dat ik het zo een beetje goed heb uitgelegd en wens iedereen in Xanten
veel plezier, en voor degene die regelmatig daar een hele dag kunnen zijn, ja ik
ben een beetje jaloers op jullie.
Het ga jullie goed.

mooneye
8 maart 2012, 14:04
Denk dat ze hard knokken en iedere klant belangrijk is voor ze, ik merk het aan de eigenaren.
Ze kunnen veel winnen door jonge vrouwen op te nemen in hun wel erg oude basisteam en deze vast te houden.
Dat de jonge vrouwen geliefd zijn bij de oude ptx bokken heb ik wel gezien, mischien ligt daar het probleem.
De jonge meiden worden afgerost en de oudjes verdenen meer. Dat geeft wrevel en ze worden ontevreden en vertrekken.
Eigenlijk houdt ptx de massa voor de gek als ze eerlijk adverteren met leeftijden komen er geen nieuwe klanten.
Wie gaat voor oude vrouwen naar een sexclub, oude kerels mischien maar voor de rest?
De mix klopt niet bij Xanten, ik ga voor de janas , nellis, aidas, mandies, janettes maar niet voor vrouwen van 50 jaar met een fadende optiek.
Alleen op de stamgasten kun je niet draaien.
Jonge vrouwen trekken ander strakker publiek, zou deze treff goed doen.

Er zijn ondergrenzen P. en iedereen is optiekgevoelig.

Welicht kun je eerst eens beter je huiswerk doen en je weet hoe de dames heten.

Jana, Nellie (die er niet meer is maar ergens anders te vinden is nu) Aida, Mandy en Janette, en een meervoud op dames namen gebruiken, moet je toch wel terug naar school, want in PTX hebben ze er maar overal 1 van.

En iedereen is optiek gevoelig, kan idd zo zijn, maar wil zeker niet zeggen dat ik met de wat oudere dames (die super ervaring hebben trouwens) ook al ga ik er niet mee naar beneden geen lol kan hebben.

mooneye
8 maart 2012, 14:13
Toch jammer dat er zo weinig nieuw bloed is en wordt vastgehouden.

Als ik lees Susie is de buurvrouw die je altijd al wilde neuken, dan vraag ik me meteen af hoe oud de schrijver is.?

Want vrouwen van deze leeftijd en dit uiterlijk wil ik normaal helemaal niet neuken.
Ze zal best goed zijn maar ze valt bij mij door de zeef.

Houd haar er lekker bij voor de liefhebbers maar zorg ook voor meer jonge vrouwen.
Dat bepaald ook veel van je waardering voor deze treff, ik vind de service heel goed, er is een leuke sfeer, het concept bevalt me en wordt goed utgevoerd.

Maar...ik wil meer jongere vrouwen daar zien en daar lijkt PTX voorlopig niet aan te kunnen of willen voldoen.
Er zitten latenwe eerlijk zijn, heel veel vijftigers en ouder onder de vrouwen.
Sabine, Susie, Elvira, Carolina, ik zal er nog wel eenpaar vergeten.
Als je nu inde agenda kijkt kom je op een gemiddelde leeftijd van dik boven de veertig uit.
Dat is niet erg maar spreekt mij niet zo aan.
Ik ken wel meer mensen die om deze reden wegblijven en regelmatig de agenda checken op jonger verser bloed.

Hopelijk doen ze hier wat aan en strikken ze wat verser jonger bloed.
Dan zou ik er regelmatiger een keer wat stoom komen afblazen.
Bij deze agenda vind ik het niet zo prikkelend.


Ik denk dat wat jij wil PTX niet zo een booschap aan heeft, daar een bad pritt minder hun echt niet zal deren. Een lickmeister, een ricardo een jq en danceboy een mooneye een......... weet ze even niet allemal op te noemen maar weet zeker dat het PTX meer zal deren als een van deze zich niet meer zou laten zien. Maar ook onze PTX bezoeken is PTX niet afhankelijk van.
Als de line up je telkens zo tegen valt, waar schijf je er dan nog over, waarom ga je er dan nog heen (of wil je er toom afblazen) ben je nergens meer welkom ofzo daar je zo op PTX aan het hameren bent. Er zijn er toch nog genoeg andere, zou zeggen ga daar je jonge meiden zoeken.

PTX directie is echt niet achterlijk, en weten ook dat een jonger publiek andere en wellicht meer gasten aan zou trekken, echter zal het toch wel niet zo makkelijk gaan. En mocht jij zo een held zijn, stel dan eens wat dames voor, of heb jij die ook niet in het magazijn liggen.

bad pritt
8 maart 2012, 14:32
Welicht kun je eerst eens beter je huiswerk doen en je weet hoe de dames heten.

Jana, Nellie (die er niet meer is maar ergens anders te vinden is nu) Aida, Mandy en Janette, en een meervoud op dames namen gebruiken, moet je toch wel terug naar school, want in PTX hebben ze er maar overal 1 van.

En iedereen is optiek gevoelig, kan idd zo zijn, maar wil zeker niet zeggen dat ik met de wat oudere dames (die super ervaring hebben trouwens) ook al ga ik er niet mee naar beneden geen lol kan hebben.

Is weer de bekende spastische ik schiet in de kramp Xanten sekte reaktie.
Inhoudelijk ga je nergens op in.

Denk dat mijn reaktie duidelijk was en ik weet zeker dat ik er niet alleen insta.

Mijn eerste dag haakten er 4 jongere gasten af, "we komen nooit meer wat een oude wijven"
Ken hier ook een aantal forumleden die er hetzelfde over denken.
Sex met oude vrouwen daar zit de meerderheid van de p6 klanten niet op te wachten.
Wil Xanten de impasse doorbreken en ook nieuwe klanten trekken , dan zullen ze jongere vrouwen moeten hebben, vasthouden en in een betere verhouding met de oude garde. 50-50 bijvoorbeeld.

Xanten leest hier wel mee denk ik en ze werken er aan hopelijk komt er een mooie lichting jonge dames aan dan ben ik er zeker vaker.

bad pritt
8 maart 2012, 16:41
Ik denk dat wat jij wil PTX niet zo een booschap aan heeft, daar een bad pritt minder hun echt niet zal deren. Een lickmeister, een ricardo een jq en danceboy een mooneye een......... weet ze even niet allemal op te noemen maar weet zeker dat het PTX meer zal deren als een van deze zich niet meer zou laten zien. Maar ook onze PTX bezoeken is PTX niet afhankelijk van.
Als de line up je telkens zo tegen valt, waar schijf je er dan nog over, waarom ga je er dan nog heen (of wil je er toom afblazen) ben je nergens meer welkom ofzo daar je zo op PTX aan het hameren bent. Er zijn er toch nog genoeg andere, zou zeggen ga daar je jonge meiden zoeken.

PTX directie is echt niet achterlijk, en weten ook dat een jonger publiek andere en wellicht meer gasten aan zou trekken, echter zal het toch wel niet zo makkelijk gaan. En mocht jij zo een held zijn, stel dan eens wat dames voor, of heb jij die ook niet in het magazijn liggen.

PTX heeft zeker een boodschap aan deze verjonging.
Ze zullen wel moeten, sommige vrouwen naderen de laatste houdbaarheidsdatum.

Ik hoef zelf geen dames mee te nemen naar een partytreff hahaaha

Wat me altijd opvalt is dat kritiek niet kan onder de xanten nuthuggers (ballenwarm houders)
Denk dat dat voor een groot deel te maken heeft met het ontbreken van een referentiekader door andere club of treff ervaringen dan in Xanten.

Ik denk dat de verhouding regelmatige en incidentele bezoeker je nog wel eens zou kunnen verbazen, dat zie je ook in de moeite en het budget dat Xanten vrijmaakt voor reklame om aan nieuwe klanten te komen. Met de stamgasten alleen redden ze het niet.

Big30
8 maart 2012, 18:23
Dit topic is bedoeld voor ervaringen in PTX, geen discussies onderling tussen leden en herhaling van zetten.

rmjhexe
8 maart 2012, 19:23
Ik zie PTx als een gezellig dagje uit,er een biertje drinken beetje eten en beetje ketsen,soms is de optic iets minder maar ja,spijt van mijn bezoek heb ik nog nooit gehad. je moet er zelf iets van zien te maken enne wat is nou 110 euro voor de hele dag?

vrije jongen
8 maart 2012, 21:47
Dit topic is bedoeld voor ervaringen in PTX, geen discussies onderling tussen leden en herhaling van zetten.

Waar kan dit dan wel terecht? Ik lees de uitwisselingen hier met interesse en het is me niet ontgaan dat er een kennelijk wat defensieve groep PTX aanhangers is die kritiek niet kunnen verdragen. Is dit net als de GD draadjes: alleen bedoeld voor reclame?

bad pritt
9 maart 2012, 07:04
Ik heb niks tegen PT Xanten, ik heb me er 2 x prima vermaakt.
Maar erger me wel een beetje aan de oneerlijkheid waarmee hier bericht wordt en dat alles wat Xanten doet wordt toegedekt met de mantel der liefde.Daardoor komen ze met veel zaken weg, als men iets kritischer was, terecht kritisch, niet overdreven kritisch of gezocht kritisch dan was het er beter toeven en zouden veel eenmalige bezoekers vaker komen daar ben ik van overtuigd.

Xanten adverteert misleidend.
Wat doen ze allemaal?

De leeftijden op de website kloppen totaal niet, vrouwen van 60 en vijftig worden 10 tot 20 jaar terug gezet qua leeftijd.
Dat geld ook voor de zogenaamd jongere vrouwen, ze zijn24 als je ze spreekt en ze zijn vaak eerlijk tegen BP dan zijn ze midden dertig.
Leeftijden als ze al vermeld worden daar wordt enorm mee gesjoemeld.

De agenda wordt bewust gevuld met lucht, voorbeeld laatste party, aangekondigd 19 vrouwen, aanwezig 11 stuks.
Dat heb ik al 2 x meegemaakt, eerste bezoek, jonge nieuwe vrouwen waren er niet, wel aangekondigd en van de 11 aangekondigde stuks waren er 6 aanwezig.
Vaak zijn de jonge vrouwen degenen die ontbreken.

Ze adverteren overal met jonge vrouwen die er allang niet meer werken of vrijwel nooit er werken.
Aida, Nelly, Kati noem ze maar op, en dan loop je naar binnen en zie je Sabine, Susie, Carolina.Elvira en al die andere leuke maar oude vijftig plus vrouwen. Dat mensen dat als misleidend opvatten heb ik zelf ondervonden, die zijn er klaar mee.

Wat vinden de nuthuggers van deze misleiding van het publiek, ik vind dat een slechte zaak.
Oneerlijk naar je klanten en als je concurrenten slim zijn pakken ze je erop aan.

Xanten weet dat hun publiek ook jong wil en doet net of het daarin voorziet maar het is de laatste 6 maanden dat ik kijk, grotendeels misleiding, mist en rook. De nuthuggers vergeten dat er ook genoeg ontevreden klanten zijn, maar dat interesseert ze niet.
Zij hebben het naar de zin. Vrijwel iedereen die je spreekt in Xanten, kent vaak alleen Xanten en denkt het paradijs gevonden te hebben.

Natuurlijk is het een dagje uit maar in elke saunaclub heb je een dage uit, eten, drinken, sociaal kontakt.
110 euro moet je zien in vergelijking met de concurrentie. Dorsten is goedkoper, Schneewittchen ook, Heaven 7 kun je voor dat geld 3 x 30 min wippen met veel leukere sex. En de vrouwen zijn veel knapper en jonger.
Xanten komt ermee weg door de sekte achtige groep volgers en weinig kritische geluiden en oneerlijke misleidende reklame en praktijken die hierboven staan.

Ik heb me er goed vermaakt maar niet door de stamgasten/andere bezoekers, maar door de jonge vrouwen die erg leuk waren.
Zoals Sheena (hoe lang was ze er?), Jeanette, een domenikaanse wervelwind en Aida was ook prachtig om te zien. Die oude dames doen me niet zo veel.

Maar deze leuke dames zijn er maar spaarzaam en blijven nooit lang, als kritisch konsument want ik zit niet in de Xanten sekte vraag ik dan waarom, en zeg eerlijk dat ik Xanten dan niet ga bezoeken.
Ben je tevreden met die oude garde, prima, respekteer ik maar daar tel ik never nooit niet, 110 euro voor neer.
Ik hoop dat potentiele klanten van Xanten weer wat wijzer zijn geworden en PT Xanten zelf ook.

Bij een leuke line up met in ieder geval leuke jonge vrouwen erbij, ben ik graag weer jullie gast.

Ps komt Koos nu weer achter me aan..:bibber_2:;)

Willem2
9 maart 2012, 08:29
Waar kan dit dan wel terecht?

Dat kan wel hier terecht. Maar er is nu al sprake van een soort hetze, stalking en achtervolging met een beledigende toon. Herhaling van zetten. Het punt is nu wel gemaakt.



Ik lees de uitwisselingen hier met interesse en het is me niet ontgaan dat er een kennelijk wat defensieve groep PTX aanhangers is die kritiek niet kunnen verdragen. Is dit net als de GD draadjes: alleen bedoeld voor reclame?

Nee, ze mken nog geen eens reclame hier. Daar gaat het dus helemaal niet om.
Veel clubs op dit forum hebben een trouwe aanhang. En sommigen slaan daar wat in door met alle gevolgen vandien. Laat iedereen in hun waarde.

bad pritt
9 maart 2012, 08:51
Dat kan wel hier terecht. Maar er is nu al sprake van een soort hetze, stalking en achtervolging met een beledigende toon. Herhaling van zetten. Het punt is nu wel gemaakt.


Punt is gemaakt, wat mij betreft einde van mijn inbreng.
Is geen hetze heb wat kritiekpunten geformuleerd.
Daar kan Xanten alleen beter van worden en klanten verdienen beter dan voor de gek gehouden te worden.
PT Xanten is zelf aan zet.

bad pritt
9 maart 2012, 08:54
maar ik heb regelmatig op de dinsdag maar een paar uur de tijd en dan kies ik toch voor de
59 euro in Dorsten, terwijl ik Xanten beter vindt.


Ik ken Dorsten nog niet, dus ben wel benieuwd waarom jij PT Xanten beter vind dan PT Dorsten ?

mooneye
9 maart 2012, 11:51
Kritiek zal er altijd blijven daar er zoveel mensen over de vloer komen en ze het nooit iedereen het naar hun zin kunnen maken en krijgen. Zeker is kritiek een goede zaak daar ze er van kunnen leren en zo aanpasingen kunnen doen, echter of PTX het forum leest durf ik niet te zeggen, zeker te weten doe ik wel dat de dames jong en oud dit niet lezen, maar wel op de hoogte gehouden willen worden. Dus wellicht een tip meldt het gewoon direct.

In gaan op het in houdelijk van de stukken die Bad pritt schrijft doe ik bewust niet, daar het een eigen mening en voorkeur is wat men liever heeft jonge of oude dames. Ik vindt het echter jammer dat deze discussie al eens op gegooid is hier op het Forum en zelf tot een conflict (kan even de juiste worden niet vinden) met koos heeft gevoerd.
Ook het benoemen van de vaste ploeg van PTX met een daar voor niet toepasselijke woord is iets waar ik de kriebels van krijg, een ervaren ijsbeer heeft toch denk ik niet meer recht dan een jonge ijsbeer (daar je ervaren ijbeer wordt door belachelijk veel berichten te schrijven)

Dat PTX de zaken in de agende wat verdraaidt dat zien wij ook en weten wij ook, echter voor ons is dit niet storend aangezien we dit weten, maar ben met je eens dat het idd erg misleidende info voor nieuwe gasten.
Dat jij gehoord hebt van nieuwe gasten dat ze niet meer terug komen omdat de line up niet aan staat is iets wat ik nog nooit gehoord heb, ik hoor alleen het tegen deel. Maar goed dat is een discussie waar ik niet verder op in ga.

Dat de aantal van jongere dames wat omhoog mag ben ik ook wel met je eens, echter zou het wel niet makkelijk zijn ze te vinden en vast te houden.
En dat is ook wat ik bedoelde met ''jij dan de meiden in je magazijn liggen'', waarop weer een onnozele reactie komt en het mij de indruk geeft dat je de berichten niet leest en niet serieus neemt.

Kort samen gevat, Xanten heeft een vrij vaste en hechte groep gasten die graag er terug komen en het er naar hun zin hebben (en waarom ga je verder zoeken als je met PTX tevreden bent.)
Dat ze aan verjongering mogen doen zit een kern van waarheid in en zal beslist nog meer mensen trekken.
Een dezelfe duscussie op het forum brengen voor de zoveelste keer is erg storend, zeker ik mijn kritiek, problemen en ideeen direct face to face meldt, en het daar dan mee gedaan is.
Het beledige van de vaste groep, die hier voor sekte en ballen warmers wordt uitgemaakt is iet wat te denken geeft aan de intelegentie van degene die het schrijft.
Als ik persoonlijk het zo een struikel blok zou vinden dat de verhouding jong oud niet voldoende is zou ik dit melden als tip, en het hier bij laten.

En toch zou ik u graag eens face to face aan de theke willen ontmoeten en persoonlijk van u horen waarom u zo hamert, en ook heftig reageert in dit forum. Tegen de tijd dat er weer jonge meiden zijn, zal ik u wellicht wel een keer aantreffen, daar het nog te vraag is of we dan weten wie bad pritt is.

En als laatste Janette is een cubaanse:freu:.

Nibor76
9 maart 2012, 11:59
Nou nou wat een discussie gister en nu nog en dat terwijl ik mij prima vermaakt had die dag met allemaal ouwe wieven ;)

Nee niemand is blind en als je leeftijd ook nog eens onder dat van de ervaren herfstige vrouwen ligt en je er niet mee wilt gaan ben je opeens een optick fucker.
Ja dan ben ik een optick fucker maar mag dat, de een houd van jong, oud, strak, volslank of met een kleurtje.
Ik hou van alles behalve als het qua leeftijd echt een grens overgaat waarbij het mijn moeder zou kunnen zijn als mijn vader in de buurt was geweest.

Ik heb mij gister uitstekend vermaakt met Janette, Judith, Jana, Mandy en Marina waarvan er maar eentje was die ouder was dan ikzelf en dan nog met slechts 1 jaar.
Je kunt gewoon een hele dag met meer jonge vrouwen bezig zijn dan met oudere.
Zowiezo waren gister alleen Carolina en Elvira de oude garde de rest waren allemaal jonger en zolang er gewoon gasten zijn die hun vader weer zouden kunnen zijn denk ik niet dat sommige beren recht van spreken hebben als het over leeftijd zou gaan of om uiterlijk.

Het relaas van Bad Pritt zie ik niet als rants maar meer als outsider kritiek, iemand moet het zeggen.
Als PTX slim is doen ze daar iets mee maar ik denk dat het nog niet zo makkelijk is om iedere keer weer een goede line-up te maken.
Een blik jonge vrouwen opentrekken is niet zo moeilijk lijkt mij maar Xanten publiek en dan vooral de vaste gangers zoeken iets meer in een vrouw dan de platte seks en als een blik jonge vrouwen er ook nog niets van bakt en qua persoonlijkheid en openheid ook nog te wensen overlaat hou je alleen de optick over iets wat misschien wel werkt in andere neukfabrieksclubs.
Xanten heeft een familiere sfeer onder de gasten maar ook onder de vrouwen onderling en dat is wat het ook zo leuk maakt hoe het allemaal achter de schermen er aan toe gaat weet ik niet maar ik merk daar niets van.

Hier nog mijn dag gister.

Ik heb er 8 gezien (van de 11 op de agenda), Anni, Elvira, Jana, Judith, Mandy, Sabine, Janette, en Marina
De dag begon met hellaas Janette die ik eigenlijk later op de dag had willen nemen omdat ze zo goed is en het anders zo snel voorbij is, maar ja zeg maar eens nee tegen haar. Waar blijven haar foto’s trouwens! ook van Judith mogen er wel nieuwe foto’s gemaakt worden.
Judith blijft lekker volslank strak die ik ook die dag niet kon overslaan.
Mandy voor het eerst mee gespeelt alleen jammer dat ik te weinig rust ertussen genomen had maar dat deert niet. Om de 3J’s te vervolmaken ook nog met Jana gespeelt.

Omdat Xanten een opleiding aan nieuwe dames bied werd ik door Judith beteased en werd er 'gepepen' een vervolg werd verder beneden doorgezet zonder publiek.
Marina stond als nieuwe onbekende op de lijst, het is niet mijn type qua figuur, uitdijend volslank, maar ik voelde mij goed en wilde ook wel eens kijken wat ze geleerd had.
Het was wel goed niet gelijk cockgericht maar eerst lekker opbouwen en teasen.
Ze begon met pijpen en zei dat ik bij haar wel mocht komen. Omdat het toch al 4 keer gebeurd is kon een 5e keer wel eens uitblijven zei ik verontschuldigend.
Maar pijpen deed ze als de beste en voelde dat het wel eens zou kunnen gaan lukken maar ik wilde toch neuken.
Een 5e ontlading liet niet lang op zich wachten waarbij ik deze dag afsloot.

bad pritt
9 maart 2012, 12:59
Kritiek zal er altijd blijven daar er zoveel mensen over de vloer komen en ze het nooit iedereen het naar hun zin kunnen maken en krijgen. Zeker is kritiek een goede zaak daar ze er van kunnen leren en zo aanpasingen kunnen doen, echter of PTX het forum leest durf ik niet te zeggen, zeker te weten doe ik wel dat de dames jong en oud dit niet lezen, maar wel op de hoogte gehouden willen worden. Dus wellicht een tip meldt het gewoon direct. Heb wel wat beters te doen, ik wil genieten voor mijn geld

In gaan op het in houdelijk van de stukken die Bad pritt schrijft doe ik bewust niet, daar het een eigen mening en voorkeur is wat men liever heeft jonge of oude dames. Ik vindt het echter jammer dat deze discussie al eens op gegooid is hier op het Forum en zelf tot een conflict (kan even de juiste worden niet vinden) met koos heeft gevoerd. Koos kon ook niet inhoudelijk reageren via het gastenboek en dacht ook persoonlijk te moeten worden
Ook het benoemen van de vaste ploeg van PTX met een daar voor niet toepasselijke woord is iets waar ik de kriebels van krijg, een ervaren ijsbeer heeft toch denk ik niet meer recht dan een jonge ijsbeer (daar je ervaren ijbeer wordt door belachelijk veel berichten te schrijven) Nuthuggers is grappig bedoeld en niet beledigend en deels vertonen jullie dit gedrag in deze topic Ik schrijf belachelijk veel berichten,klopt, maar ga helaas ook belachelijk veel naar clubs, of de ramen. Dus beschouw mezelf toch wel als zeer ervaren...voor wat het waard is:hah:

Dat PTX de zaken in de agende wat verdraaidt dat zien wij ook en weten wij ook, echter voor ons is dit niet storend aangezien we dit weten, maar ben met je eens dat het idd erg misleidende info voor nieuwe gasten.
Dat jij gehoord hebt van nieuwe gasten dat ze niet meer terug komen omdat de line up niet aan staat is iets wat ik nog nooit gehoord heb, ik hoor alleen het tegen deel. Maar goed dat is een discussie waar ik niet verder op in ga.Je bent de eerste die het toegeeft en dat siert je, een bedrijf als PT Xanten zou dit niet moeten doen !

Dat de aantal van jongere dames wat omhoog mag ben ik ook wel met je eens, echter zou het wel niet makkelijk zijn ze te vinden en vast te houden.
En dat is ook wat ik bedoelde met ''jij dan de meiden in je magazijn liggen'', waarop weer een onnozele reactie komt en het mij de indruk geeft dat je de berichten niet leest en niet serieus neemt. Dat het niet makkelijk is snap ik, ze zijner regelmatig kennelijk doet PT Xanten toch iets fout met het vasthouden en uitbouwen van de verjonging !

Kort samen gevat, Xanten heeft een vrij vaste en hechte groep gasten die graag er terug komen en het er naar hun zin hebben (en waarom ga je verder zoeken als je met PTX tevreden bent.)
Dat ze aan verjongering mogen doen zit een kern van waarheid in en zal beslist nog meer mensen trekken.
Een dezelfe duscussie op het forum brengen voor de zoveelste keer is erg storend, zeker ik mijn kritiek, problemen en ideeen direct face to face meldt, en het daar dan mee gedaan is. Is een actuele discussie, had gehopt dat er wat voorutgang zat inde verjonging, is 1 stap voorut, 2 terug.
Het beledige van de vaste groep, die hier voor sekte en ballen warmers wordt uitgemaakt is iet wat te denken geeft aan de intelegentie van degene die het schrijft.Mijn IQ is 75 wat dat betreft val ik in Xanten niet op.:smile2:
Als ik persoonlijk het zo een struikel blok zou vinden dat de verhouding jong oud niet voldoende is zou ik dit melden als tip, en het hier bij laten.

En toch zou ik u graag eens face to face aan de theke willen ontmoeten en persoonlijk van u horen waarom u zo hamert, en ook heftig reageert in dit forum. Tegen de tijd dat er weer jonge meiden zijn, zal ik u wellicht wel een keer aantreffen, daar het nog te vraag is of we dan weten wie bad pritt is. Als je normaal doet kan dat altijd.

En als laatste Janette is een cubaanse:freu:. Dat wist ik al..ik bedoelde een domenikaanse wervelwind die ook aanwezig was..naam ben ik kwijt.

Mischien volgende maand eens afspreken in Xanten ?
Wat mij betreft zijner geen scherpe randjes, jij blaast het allemaal erg uit proportie vind ik.
Denk dat we alleen ruzie krijgen over wie met Jeanette mee mag naar onderen:smile2:

Erru
9 maart 2012, 13:09
De dames in Xanten zijn meer mijn types, een onsje meer en een paar jaar rijper in het echte leven.
In Dorsten lopen jongere dames die erg gezellig zijn maar ik ga toch liever voor de tantes die
al iets meer hebben meegemaakt in het leven, te denken aan Elvira, Sabine, Susi of Jana.
Ik ga naar Dorsten voor de prijs, ik heb op dinsdag of donderdag meestal maar een uur of 3 de tijd en dan is het verschil van
Dorsten 59E en Xanten 110E te groot.
Binnenkort is de direktie thuis een paar dagen weg dus dan ga ik naar Xanten.

Picasso 1
9 maart 2012, 13:45
Ongeacht welk product ik wil kopen informeer ik me altijd zeer goed middels de reclames van het betreffende bedrijf alvorens ik hun produkt aanschaf. Ik krijg hiermee meestal een goed helder beeld van het produkt. De minpunten worden altijd benadrukt en ik word als consument dan ook middels deze neutrale en uitgebalanceerde informatievoorziening serieus genomen.
Hoezo is reclame misleidend, ik ben toch niet naief?

bad pritt
9 maart 2012, 13:54
Ongeacht welk product ik wil kopen informeer ik me altijd zeer goed middels de reclames van het betreffende bedrijf alvorens ik hun produkt aanschaf. Ik krijg hiermee meestal een goed helder beeld van het produkt. De minpunten worden altijd benadrukt en ik word als consument dan ook middels deze neutrale en uitgebalanceerde informatievoorziening serieus genomen.
Hoezo is reclame misleidend, ik ben toch niet naief?

Zogauw je niet communiceert in one-liners kan ik je niet goed meer volgen.:smile2:

mooneye
9 maart 2012, 14:09
Toch wel jammer dat je je niet aan je eigen woorden houdt, aangezien het hiermee met gedaan was, maar toch weer een reactie op de mijne.
En ook nog weer aanvullend met het citaat, waar toch duidelijk wat over gezegt was.
En gedragen, gaat mij wel lukken zonder enige moeite.
Ow sorry dan heb ik het suk van Janette verkeert gelezen, en ruzie maken wie er met haar naar onder mag, volgens mij is dat nog altijd aan haar te bepalen, daar er toch wel een vorm van respect is.


Einde discussie

mooneye
9 maart 2012, 14:20
En hoppa weer een zo kinderlijke reactie, probeerde er een einde aan te maken.

En ik hoop het voor je dat ze voor jou gaat, als je er ooit eens bent. Dan heeft ze na al de voorgaande keren met mij en andere wel even tijd voor jou, aangezien Janette een dame is die het iedereen het naar hun zin willen maken

bad pritt
9 maart 2012, 14:36
En hoppa weer een zo kinderlijke reactie, probeerde er een einde aan te maken.

En ik hoop het voor je dat ze voor jou gaat, als je er ooit eens bent. Dan heeft ze na al de voorgaande keren met mij en andere wel even tijd voor jou, aangezien Janette een dame is die het iedereen het naar hun zin willen maken

Je neemt alles veel te serieus, het was een grapje over de lieve Jeanette, bekijk het eens met een knipoog en niet met een mooneye.

mooneye
9 maart 2012, 15:01
Had gevraagt ook mijn bericht weg te halen, was idd te voorbarig, excuses

franky31081
9 maart 2012, 15:09
dat de leeftijden worden verandert is standaard in deze wereld net als dat er veel dames een andere naam hebben buiten het werk en over ervaring in andere clubs dat die er niet is door de zgn nutthuggers let daar mee op want er zijn ptx klanten die ook ervaringen hebben buiten ptx en er wel positief over zijn en jonge vrouwen in een pt is moeilijk of ken jij 18 jarige meiden die zeggen ik ga de prostitutie in dat heeft wel een oorzaak dat deze dames er zijn voor ons oud en jong allemaal hebben ze een verhaal en geen een heeft dit vak als droombaan er zijn chemische analisten doktersassistentes directiesecetaresses huisvrouwen managers van vakantieparken die dit werk ook doen om dat het op hun pad kwam toen ze het slecht hadden. ben zelf chauffeur en ben gisteren in hamburg geweest toen ik terug reed en bij een raststäte wat ging eten stopt er langs mij een personenwagen vader moeder en 2 kinderen moeder stapt uit en komt naar de truck "wolst du ficken oder nur blazen" zei ze 50euro en ze was er voor je in je truck had andere dingen te doen dus netjes nee gezegd ze ging de hele parking af en ging bij enkele de cabine in terwijl haar man en kinderen in de auto zaten. dus veroordeel de vrouwen niet en laat ze hun ding doen oud of jong knap of lelijk als het je niet bevalt dan ben je vrij om weg te blijven en andere in hun waarde te laten kritiek kan ook op gepaste manier

bad pritt
9 maart 2012, 15:33
dat de leeftijden worden verandert is standaard in deze wereld net als dat er veel dames een andere naam hebben buiten het werk en over ervaring in andere clubs dat die er niet is door de zgn nutthuggers let daar mee op want er zijn ptx klanten die ook ervaringen hebben buiten ptx en er wel positief over zijn en jonge vrouwen in een pt is moeilijk of ken jij 18 jarige meiden die zeggen ik ga de prostitutie in dat heeft wel een oorzaak dat deze dames er zijn voor ons oud en jong allemaal hebben ze een verhaal en geen een heeft dit vak als droombaan er zijn chemische analisten doktersassistentes directiesecetaresses huisvrouwen managers van vakantieparken die dit werk ook doen om dat het op hun pad kwam toen ze het slecht hadden. ben zelf chauffeur en ben gisteren in hamburg geweest toen ik terug reed en bij een raststäte wat ging eten stopt er langs mij een personenwagen vader moeder en 2 kinderen moeder stapt uit en komt naar de truck "wolst du ficken oder nur blazen" zei ze 50euro en ze was er voor je in je truck had andere dingen te doen dus netjes nee gezegd ze ging de hele parking af en ging bij enkele de cabine in terwijl haar man en kinderen in de auto zaten. dus veroordeel de vrouwen niet en laat ze hun ding doen oud of jong knap of lelijk als het je niet bevalt dan ben je vrij om weg te blijven en andere in hun waarde te laten kritiek kan ook op gepaste manier

Mijn kritiek is zeker niet ongepast zou niet weten waarom.
Je haalt toch wel wat zaken door elkaar.

De jonge dames zijn er, maar knappen door de werklast al snel af op ptx.
Xanten kan of wil ze niks bieden, ze worden als attraktie en eenlingen tussen de oude garde gedropt en dan afgeragd.
Binnen een paar maanden snappen zelfs de domsten dat ze heel erg hard moeten werken, harder dan de rest en vaak nog minder verdienen ook , ze zijn er klaar mee. Dat zal wel het probleem zijn. Nelly gezien en gesproken die was klaar met PTX en vergooide zich daarna in PT Emmerich een groter shithole is er niet. Dat is toch menselijk drama, maar ik heb geen respekt, waar is jullie respekt ?
Temeer daar Nelly niet de eerste is in een eindeloze reeks !

Dat zou Xanten moeten oplossen ipv net doen alsof ze genoeg jonge vrouwen aan het werk hebben met agenda trukjes.
Want ze voelen dat de markt jong wil, ze zijn niet gek, alleen houden ze de klanten voor de gek.

franky31081
9 maart 2012, 15:44
hoe wil je dat voorkomen dat ze afgeragd worden en als eenling en atractie is echt niet het geval de jonge meiden worden echtwel begeleid maar als ze dat weigeren dan kan ptx er ook nix aan doen ze hebben nl de mogelijkheid om hulp te vragen aan andere dames en jongere mensen verdienen nu eenmaal minder dan oudere dat is in de gewone wereld toch ook iemand van 50 verdient meer dan iemand van 20 en die 20er werkt ook harder die klagen toch ook niet dat is gewoon bedrijfsvoering die normaal is als ze per neukbeurt willen verdienen moeten ze in een club gaan werken krijgen ze het 60/40 tarief en concurentie van andere dames die er werken en ben je dan wat terughoudend dan ga je met amper 600 in de week naar huis en in een pt is dat niet krijgen ze een uurloon

mooneye
9 maart 2012, 15:46
even wachten is het nu op een reactie van bp

bad pritt
9 maart 2012, 15:49
hoe wil je dat voorkomen dat ze afgeragd worden en als eenling en atractie is echt niet het geval

Door een veel betere verhouding jong/oude garde.
De jonge meiden zijn de atrractie en als je er maar 1 a 2 mixt tussen de oude hap creer je vanzelf het afrag effect dat dan terecht komt op 1 of 2 jonge meiden.

bad pritt
9 maart 2012, 15:49
even wachten is het nu op een reactie van bp

Is toch een interessante discussie ?
Niks mis mee.
Moet alleen zo weg.

mooneye
9 maart 2012, 15:51
Wel geteld 5 minuten. Vraagje bad pritt, durf jij je ook eens voor te stellen in Xanten met de naam bad pritt?????

franky31081
9 maart 2012, 15:59
heren ik weet gewoon wie het zegt en heb mijn visie gegeven het voordeel van deze discussie is wel dat je zo de aandacht krijgt waarom men verlegen zit helaas krijg ik deze aandacht al in ptx dus heb ik het hier niet nodig

rmjhexe
9 maart 2012, 16:05
Een deze dagen nodigt de directie van PTx iedere schrijver in dit topic uit met een vrijkaarten uit om samen de vredes pijp te roken,let op je im

Admin
10 maart 2012, 00:36
Beschouwingen over verdiensten in een PT verplaatst naar:
Verdiensten in een Partytreff/Pauschalclub (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19705-Verdiensten-in-een-Partytreff-Pauschalclub)

der lickmeister
10 maart 2012, 00:51
ik kon vrijdag niet kiezen tussen jong en oud ,werd dus een trio met jong en oud

Bp klaagt over te weinig jonge dames!!! ,mandy janette en jana waren er vandaag, verder een aantal nieuwe jonge dames
Onderandere tina en nina om het team te versterken de afgelopen weken

Aangezien hij daar al weken niet meer geweest is kan hij daar geen terrechte opmerking over plaatsen, hij kent immers de nieuwe dames nog niet
maar levert na lange tijd veel kritiek

Niet dat mij wat uitmaakt,maar dan wel terrechte actuele kritiek

frogger
10 maart 2012, 06:28
Een deze dagen nodigt de directie van PTx iedere schrijver in dit topic uit met een vrijkaarten uit om samen de vredes pijp te roken,let op je im

Ho... dan moet ik even mee doen.:smiley:
Wat kunnen mensen zich toch druk maken, maar ik vind het wel lachen om telezen.
Je hebt altijd zelf de keuze. Als ik de keus heb gemaakt naar PTx tegaan heb ik altijd een leuke dag

franky31081
11 maart 2012, 00:03
nog een paar uurtjes en dan is het weer ptx time wel eens zien hoe dat het in de upperclass er aan toe gaat met het thema elegance zal zelf ook maar een strikje om doen

Big30
11 maart 2012, 13:42
@mooneye en BP,

Denk dat jullie beiden je punt wel hebben gemaakt. Dit is weer een onnodige herhaling van zetten die tot niets zal leiden. Berichten haal ik zo weg want die voegen niets toe aan wat al gezegd is.

Big30

Big30
11 maart 2012, 14:45
Een ieder heeft zijn zegje voldoende kunnen doen, daar is genoeg reactie op geweest en om als gezegd een onnodige en niets toevoegende herhaling van zetten te voorkomen het verzoek nu weer over PTX ervaringen te berichten!

franky31081
12 maart 2012, 02:50
wat is een zondag toch kort in ptx maar 11 uurtjes plezier en lol oja en sex was vandaag ook weer super. echt mooie jurken gezien tijdens de elegance party, ook een zeer slecht rokje gezien dat lag bijna continu op de speelweide ik zal voor deze rokdrager een ketting maken zodat hij boven blijft de volgende keer. het is hem niet onbekend om vastgezet te worden aan de paal wel fijn dat hij er was thnx VIP wij kregen zo de tijd om toch leuke shows voor te bereiden van lesbo naar verjaardag naar echt weer een smeerboel maken met sect en olie. ook was het eten lekker complimenten aan de kok toch heb ik ook een min punt kunnen ontdekken na lang zoeken heb ik er 2. levensgevaarlijke beesten buiten genaamd konijn die hoorden de muziek van de gangbang en begonnen ook als de dames dat zien worden ze wild want ze kunnen dan niet achterblijven en moeten wij er dus ook aan geloven want ben eerlijk "ja" is gemakkelijker en korter dan "nein ich habe pauze" als antowoord op de vraag "hast du lust" dus al met al iedereen kan zeggen schrijven wat hij of zij wil het was weer super op naar de volgende keer :)

Nacho
12 maart 2012, 21:00
Zonder onvoorziene omstandigheden kom ik nu vrijdag ook eens naar deze PT. Mijn vorige (eerste) ervaring was in Mönchengladbach-Reydt en het is me daar niet tegengevallen.
In Xanten ga ik wel langer blijven denk ik. Sex met oudere dames, daar heb ik in privéhuizen ook niet zo'n slechte ervaringen mee gehad, dus misschien is het daar ook wel heerlijk.

Ik hoop op een leuke dag met lekker eten, leuke sex, de Sauna. Is er daar ook een kino ofzo?

Hopelijk ben ik tussen 11u en 11.30u daar aanwezig. Zijn er trouwens ook speciale tijdstippen dat je er kunt eten of kan dit de ganse dag?

der lickmeister
13 maart 2012, 00:40
Zonder onvoorziene omstandigheden kom ik nu vrijdag ook eens naar deze PT. Mijn vorige (eerste) ervaring was in Mönchengladbach-Reydt en het is me daar niet tegengevallen.
In Xanten ga ik wel langer blijven denk ik. Sex met oudere dames, daar heb ik in privéhuizen ook niet zo'n slechte ervaringen mee gehad, dus misschien is het daar ook wel heerlijk.

Ik hoop op een leuke dag met lekker eten, leuke sex, de Sauna. Is er daar ook een kino ofzo?

Hopelijk ben ik tussen 11u en 11.30u daar aanwezig. Zijn er trouwens ook speciale tijdstippen dat je er kunt eten of kan dit de ganse dag?
Nee een kino geeft het niet,wel een grote tv met porno
eten dat kan de hele dag door
Van 11.00 tot +-17.00 uur broodjes met beleg
Van +-14.00 tot +-22.45 soep
Van +-17.30 tot +- 22.45 warm buffet

Badslippers
13 maart 2012, 00:44
Ik hoop op een leuke dag met lekker eten, leuke sex, de Sauna. Is er daar ook een kino ofzo?

Hopelijk ben ik tussen 11u en 11.30u daar aanwezig. Zijn er trouwens ook speciale tijdstippen dat je er kunt eten of kan dit de ganse dag?

Er hangt een flatscreen aan de wand in de huiskamer c.q. barruimte waar men de capriolen van bijvoorbeeld Peter North, Ron Jeremy dan wel Rocco Siffredi in combinatie met Jenna Jameson, Sacha Grey, Katsuni, Susie Diamond en consorten kan aanschouwen. Over het eten ben ik altijd zeer tevreden bij deze "Partytreff". Er zijn meestal broodjes die je kunt beleggen en er is garnituur beschikbaar bovendien staat er geregeld een pan gevulde soep te borrelen. Ook gebak wat gedurende de middag verschijnt is prima. Warm eten is meestal tegen de klok van 6 en ik ben nog nooit teleurgesteld. Sex met de (oudere) dames is een kwestie van smaak. Ik kan dat appreciëren mits niet orgasmegericht ("Gehst du noch Spritzen") terwijl je 5 minuten onderweg bent (ik spreek over de spielwiese-sessies) en de dames de juiste lusten weten op te wekken.

Badslippers
13 maart 2012, 00:47
Ik zie dat de onbetwiste kenner in de persoon van "Der Lickmeister" me net voor was. Godzijdank komt onze info overeen waarbij aangetekend dat de mening en info van de "Onbetwist 333+ partytreff xanten specialist" het meeste gewicht in de schaal legt. Dat moge duidelijk zijn.

GrootMeester
13 maart 2012, 23:49
Na lang gereisd te hebben, was deze knul vandaag er weer. Zoals vaker, blijk ik dus de jongste onder de aanwezige ijsberen te zijn.

Enfin. Laten we openen met een van m'n favorieten, Katja dus. Na een immer fijne sessie met Katja in het hondenhok, werd het tijd voor de volgende.
Speurend keek ik rond in de huiskamer. Een paar groene ogen keken mij terug aan. Ik richtte mijn blik wat verder omlaag, onder die mooie ogen zag ik fraai gevormde joekels in witte lingerie hangen.Het werd duidelijk, Judith wordt de volgende. Dus Judith ging mee naar beneden. En ze deed haar werk verdienstelijk. Helemaal niks mis mee. :biggrin:.
FF wezen buurten in de sauna. Vervolgens na wat lunch genuttigd te hebben, was ik in voor nog een robbertje. Dus ik sleurde Katja wederom mee naar beneden.

Na de gebruikelijke sessie, weer naar boven getogen. In de huiskamer aldaar, kreeg ik een vrij jong ogend dame in m'n vizier. Wellicht omdat ze over een fraai gevormd lichaam beschikte. Navraag leerde mij dat het Tina was. Ik kon m'n ogen moeilijk van haar afhouden. Daar dachten andere ijsberen ook over, want ze bleek een gewillige prooi te zijn. Kennelijk zag Tina mij nog niet staan. Goed, ik besloot m'n kans af te wachten.
Nadat Tina eindelijk eens boven was, en in een 'beschikbare' houding aan de bar zat.. liep ik met ferme stappen op haar af. Babbeltje gedraaid. Goed, in galop naar beneden.

Nou, dat viel toch even tegen. Tina bleek vrij afstandelijk te zijn. Lag enigszins als een zoutzak bij. Met verkrampte moeite toch maar afgemaakt. :frown:

De avondmaaltijd bleek weer voortreffelijk te zijn. Aangezien ik nog m'n bussie van 18:30 moest halen, besloot ik de wijze raad van ijsberen alhier, dat je je dag altijd op hoogtepunt moest afsluiten, navolging te geven. Dus of Katja weer mee naar beneden wilde. :biggrin: En daarmee heb ik m'n dag alsnog goed afgesloten. Volgende keer weer. :).

Hans

GrootMeester
13 maart 2012, 23:59
Er hangt een flatscreen aan de wand in de huiskamer c.q. barruimte waar men de capriolen van bijvoorbeeld Peter North, Ron Jeremy dan wel Rocco Siffredi in combinatie met Jenna Jameson, Sacha Grey, Katsuni, Susie Diamond en consorten kan aanschouwen.Dat je zoiets onthoudt... Als je zo graag de acteurs wilt bijhouden die op het scherm spelen, dan hou ik mij wel bezig met de dames. :biggrin:

franky31081
14 maart 2012, 00:31
Na de gebruikelijke sessie, weer naar boven getogen. In de huiskamer aldaar, kreeg ik een vrij jong ogend dame in m'n vizier. Wellicht omdat ze over een fraai gevormd lichaam beschikte. Navraag leerde mij dat het Tina was. Ik kon m'n ogen moeilijk van haar afhouden. Daar dachten andere ijsberen ook over, want ze bleek een gewillige prooi te zijn. Kennelijk zag Tina mij nog niet staan. Goed, ik besloot m'n kans af te wachten.
Nadat Tina eindelijk eens boven was, en in een 'beschikbare' houding aan de bar zat.. liep ik met ferme stappen op haar af. Babbeltje gedraaid. Goed, in galop naar beneden.

Nou, dat viel toch even tegen. Tina bleek vrij afstandelijk te zijn. Lag enigszins als een zoutzak bij. Met verkrampte moeite toch maar afgemaakt. :frown:


Hans

beste hans op zich niet verwonderlijk dat tina tegen is gevallen zoals je beschrijft was ze erg in trek bij de heren en dan moet je ook eerlijk zijn het is een mens wij mannen kunnen ook niet continu aan een stuk doorgaan dat geldt ook voor de vrouwen en ze willen de gasten niet teleurstellen door nee te zeggen dus gaan ze mee en dan zijn ze wat afstandelijker mijn advies is schenk de dames aandacht en behandel ze als vriendinnen zonder verwachtingen op spetterende sex na twee keer een dame zo behandeld te hebben doet ze ook meer voor jou plezier ze kent je dan beter en laat je echt genieten maakt niet uit welke dame dat het is.
de een is teder en lief en met de ander stuiter je het hele bed over. zo is mijn ervaring daar

GrootMeester
14 maart 2012, 00:41
Dat begrijp ik ook wel. Ik constateer alleen dat het voor mij tegenviel. :)

vrije jongen
14 maart 2012, 00:57
Jeetje, dat je zelfs na zo een positieve recensie nog verantwoording moet afleggen:rolleyes:. Begin me bijna af te vragen wat dit draadje nog op het IJBF te zoeken heeft. Met zulke strenge PTX moderatoren - waarbij PTX niet eens sponsor is - kunnen ze misschien beter hun eigen board beginnen...mogelijke naam: PTXisholy.nl.

mooneye
14 maart 2012, 15:05
Strenge PTX moderatoren zijn er niet, we delen alleen onze mening net zo als jullie dat ook doen. Wellicht nog niet eens zo een gek idee, PTX een eigen forum, denk alleen niet dat het een erg populiar forum zal worden.

Ach weet je PTX is voor lol en plezier, net zoals de andere PT´s, voor de ene is PTX super terwijl andere het ergens anders super vinden, het gaat zich er om dat we lol en plezier hebben met mede gasten en met natuurlijk de Dames.

Enjoy every day, for u know it, it is your last

jq58
14 maart 2012, 18:19
ik ben het helemaal met mooneye eens
laten we nu gewoon fun beleven als je in xanten bent en natuurlijk geile sez
en als je ergens anders meer fun kan beleven ga dan daar naar toe
ik vind dat dat voor iedereen anders is.
dus laat iedereen doen waar hij zin in heeft en dring vooral je eigen frustraties niet op aan anderen

Nacho
16 maart 2012, 23:01
Vandaag mijn eerste bezoek aan PT Xanten gebracht en het is me er wel goed bevallen.

Na lange tijd gereisd te hebben (180 km) en te hebben gezocht omstreeks 12u vanmiddag aangekomen. De weg naar Xanten verliep vrij vlot via enkele autosnelwegen in Venlo de grens overgereden in Duitsland. Omstreeks 11u had ik al schrik dat mijn dag verpest zou worden. Ik ben het niet gewoon om in Duitsland door een aantal dorpen te rijden en ik heb blindelings mijn GPS gevolgd en dan werd ik plots geflitst door een flitspaal. Ik hou me wel vrij goed overal aan de snelheid, maar daar wist ik niet dat die gele borden een bebouwde kom aanduiden, zoals men dat hier in België zegt.

Nadat ik een garage in de buurt binnenstapte zei ik dat mijn Duits niet goed was en die man zei al direct: nummer 29? Hoe zou die dat geweten hebben? :-)
Is wel moeilijk te vinden, ik ben er een paar keer voorbij gereden, maar er staat wel ergens een bord dat verwijst naar nummer 29.

Toen ik aanbelde kwam er een vriendelijke dame de deur openen. Ik had een gutschein bij dat geldig was bij het eerste bezoek en ik betaalde de € 100 en kreeg mijn badslippers en handdoeken.
Het vervelende was, vond ik dat je daar de sleutel terug moet afgeven aan de Thekefrau. Ik moet ook medicatie nemen en dus heb ik dat daar ook afgegeven en die teruggevraagd.
Maar al bij al is dat nu toch niet zo heel erg hoor.
De dag voorspelde ongeluk, na geflitst te zijn geweest, kreeg ik ook nog eens kastje nummer 13 toegewezen.
Nadat ik een drankje had besteld kwam er een iets oudere dame bij me zitten (Sabine) en vroeg of ik naar de kamer wou met haar en ze heeft me een rondleiding gegeven.
Sabine was zeker geen slechte ervaring hoor.
Daarna kwam Elvira bij me zitten en heeft me wat verteld over de koks, de vaste klanten die er zaten enzo, alhoewel ik dat niet allemaal heel goed begreep. Zij was nog wel een stuk ouder leek me. Ik schatte haar toch bijna 60 jaar. Zij was dus iets minder mijn ding, want ze kon mijn moeder zijn.
Op de kamer met haar hebben we standje 69 gedaan.
Daarna gebeurde er toch wel even niet veel en in gedachten had ik toen wel: 'hier is de kans klein dat ik terug kom', ik leek alleen in de smaak te vallen bij de oudste dames.
Tussenin had ik ook nog enkele broodjes met kaas en salami gegeten met ook nog wat sla. De saus ontbrak precies, of misschien heb ik niet goed opgelet.

Daarna kwam Mandy bij me zitten en ze vroeg of ik Engels kon en ik zei dat ik dat wel een beetje beter kon dan Duits. Mandy vroeg vrijwel meteen om naar de kamer te gaan voor ik haar bijna kon aanraken. Op de kamer heeft ze me snel afgewerkt en na minder dan 5 minuten stond ik weer onder de douche.
Ze was nogal hevig bij het pijpen en op een gegeven ogenblik dacht ik dat ze mijn penis ging afrukken. Eigenlijk had ik bij haar de minst goede ervaring. De sex moest ook precies erg snel gaan en ik had het gevoel, zeker de eerste uren dat ze echt iedereen heel snel wou afwerken, want ik zag haar vaak erg snel terug de trap op lopen.
Ik moet wel zeggen dat Mandy er in het echt wel beter uitziet dan op de foto's op de website.

Toen was het tijd voor soep denk ik en ik heb daar ook van geproefd :-)
Tussendoor ben ik ook nog wel in de sauna gaan zitten of beter gezegd, gaan liggen.

Daarna heb ik ook nog sex gehad met het meest volslanke meisje, Marina. Een Bulgaarse, nadat ik eerst sex had met de 3 Duitse meisjes.
Ik hou wel van stevige vrouwen eigenlijk en toch wel een vrij behoorlijke ervaring mee gehad.

Later ben ik nog naar de kamer geweest met Anita (Bulgaarse) en met haar heb ik echt wel de allerbeste ervaring van de dag gehad. Ze is wat stiller en was pas nieuw in deze PT.
Zij is echt wel superslank, je kon haar ribben bijna tellen, maar het meisje heeft fantastische haren en ik vond haar een leuke uitstraling hebben die mij eigenlijk wel aansprak, maar zo'n ervaring had ik niet verwacht bij haar. Ze nam haar tijd voor de sex en ze vroeg of ik haar wou vingeren, terwijl ze mij pijpte.
Op haar had ik zeker wel verliefd kunnen worden :-)
Ik zei dat ik haar lief vond en zij zei ook dat ze merkt dat ik heel lief ben. Ik heb haar een stevige knuffel gegeven en ik excuseerde me even en ze vond dat niet erg.
Net voor het avondeten kwam Anita weer even bij me zitten op de bank en ik vroeg op een gegeven moment of alles goed was met haar en ze reageerde wel hoor, maar even later zei ik dat zij nogal een rustig type is en opeens naam ze mijn hand, legde ze op haar buik en kwam echt tegen me aanliggen. En ik streelde soms haar mooie lange haren en haar oren en ik gaf haar ook enkele kussen op de wang. Toen het eten klaar stond, vroeg ze om haar te volgen naar het buffet. Ik heb vis gegeten, met puree en de lekker gekruide groenten. Ik weet niet wat het allemaal was, maar smaakte wel lekker.
Buiten op het dakterras stonden maar 4 stoelen, waar de dames gingen zitten. De laatste plaats was door Anita ingenomen en ik ben binnen gaan zitten. Na het eten kwam Marina weer bij me zitten en zij at precies niet. Wellicht op dieet, want ik zag haar even gezonde kost eten daarvoor.
Marina vroeg uiteindelijk of ik terug met haar naar de kamer wou en ik stemde toe. Weer geen slechte ervaring hoor, maar ze kwam toch nog heel wat tekort om Anita te overtreffen wat mij betreft :-)

Tussendoor ook nog wat gelachen met enkele Nederlanders, zoals vaste gast Johan, die wel de ambiance erin bracht :-).

Ook een andere dame vroeg me om bij haar te zitten. Ik mocht haar ook wel aanraken en vastpakken, maar ze had toch meer oog voor haar langenote, Marina die aan de aangrenzende zetel zat.
Haar naam weet ik eigenlijk niet, of het Anni of Katja was. Ze lijkt op de foto meer op Katja dan op Anni. Maar ik dacht dat ze als Anni werd aangesproken door een gast.
Ze hebben foto's bekeken uit een Album van bepaalde gelegenheden, zoals Karnaval. En ik heb de foto's ook eens bekeken.
Deze dame vroeg me niet om te kameren. Toen ben ik nog naar de sauna geweest en deze meid dacht ik ging gluren beneden :-)
Naar de sauna mocht ik gaan, maar ze zou op mij wachten. Toen ik na een kleine 15 minuten terug kwam zag ik geen dame meer zitten en ben ik dan maar terug vertrokken richting België.
Omstreeks 19.10u was ik weer aan de wagen.

Misschien kom ik er wel eens terug hoor, maar zal niet voor meteen zijn, eerst nog eens op andere plaatsen gaan kijken en mijn inkomen is niet zo hoog, dus meer dan hoogstens 1x per maand in de lentemaanden en de vroege zomer (juni) denk ik niet dat ik een PT of Saunaclub ga bezoeken.
De formule, PartyTreff bevalt me wel eigenlijk.

Ik hoop dat je veel leesplezier hebt gehad aan mijn uitgebreid verslag!

GrootMeester
19 maart 2012, 21:40
Heeft iemand nog ervaringen met de condooms die ze in PTX gebruiken? Vind ze aan krappe kant, ze knellen behoorlijk. Krijg er zelfs pijn van als ik het moet gebruiken.

Had bij m'n volgende bezoek zelf Durex XL condooms meegenomen. Maar verklaarden enkele dames dat ze allergisch voor latex waren. :angst:

Nibor76
19 maart 2012, 23:06
Ze hadden eerst london durexen (zwarte verpakking) die waren stug maar paste goed toen hadden ze merk onbekend die waren krap en strak en lieten weinig gevoel door, de laatste keer dat ik er was weet ik niet wat ze nu weer hadden maar het gevoel was goed en de passing ook.
Maar het kan ook aan de persoonlijke stemming gelegen hebben, ik was gewoon beregeil die dag dus de condooms waren ook perfect met veel gevoel.

Je wilt dus zeggen dat ze duurdere non latex condooms gebruiken, waarschijnlijk gewoon vertrouwen in het eigen condoom of the house, die zijn betrouwbaar en kunnen niet mee geknoeid zijn moet de gedachte zijn, vandaar denk ik het smoesje om eigen bestwil over de latex allergie.

franky31081
21 maart 2012, 04:45
Ze hadden eerst london durexen (zwarte verpakking) die waren stug maar paste goed toen hadden ze merk onbekend die waren krap en strak en lieten weinig gevoel door, de laatste keer dat ik er was weet ik niet wat ze nu weer hadden maar het gevoel was goed en de passing ook.
Maar het kan ook aan de persoonlijke stemming gelegen hebben, ik was gewoon beregeil die dag dus de condooms waren ook perfect met veel gevoel.

Je wilt dus zeggen dat ze duurdere non latex condooms gebruiken, waarschijnlijk gewoon vertrouwen in het eigen condoom of the house, die zijn betrouwbaar en kunnen niet mee geknoeid zijn moet de gedachte zijn, vandaar denk ik het smoesje om eigen bestwil over de latex allergie.

nou het kan kloppen van de latex allergie zeker in de erotiek wereld is dat redelijk bekend maar ook op laboratoria en in ziekenhuizen komt dit voor waarschijnlijk ben ik er vrijdag dan zal ik het er even over hebben mischien dat er meerdere maten kunnen komen

bad pritt
21 maart 2012, 18:57
Gisteren mijn derde Xanten bezoek.
Begonnen met een rustige maandag, daarna een zeer drukke partydag en nu naar zou blijken weer een rustige dinsdag. Het is me 2 x goed bevallen en deze keer zeer goed.

Ik was er de hele dag van 11.00 tot de sluitingstijd.
De dames waren maagdelijk wit gekleed in dessous.
Zo hadden ze nog iets aan, het was overal erg koud helaas.

10 dames stonden op de agenda en die waren er ook.
Naast de oude hazen waren er de “nieuwelingen”: Tina, Anita en Jeannet
Van de aangekondigde dames was alleen Jeannet er niet wegens ziekte.
En 2 bulgaarse dames waren er ook die ik kende van de Rosenmontagparty maar waar ik geen namen van weet.

Na een vriendelijke ontvangst door Baraba kreeg ik locker 1.
Carolina de stand up comedian van Xanten vertelde me dat dat betekende dat ik 1x naar onderen mocht, dus ik had een makkelijk dagje voor de boeg.
Het werden wel wat meer sessies dan 1, als je er bent moet je ervan genieten.

Eerst eens lekker wakker worden met een paar broodjes en veel koffie en een uurtje de sauna in.
Nadat de spieren opgewarmd waren in de sauna, probeerde ik een dame te vinden die mijn rug wilde masseren maar dat lukte me niet helaas. Ook het wederkerigheidsaanbod van een tegen massage was niet interessant voor iemand.

Het was totaal niet druk en dat zou zo blijven gedurende de hele dag.
Meer dan 6 beren tegelijk waren er nooit.
In de avond waren er nog maar 3 beren.

Als eerste voor de koel ogende Tina gekozen, een heel blanke sexy letse/litouwse.
Volslank, zeer erotisch lichaam, brutaal kopje.
Deze dame weet wat ze doet, een zeer leuke service van haar gehad, helemaal geen afwerken, lekker een beetje teasen , overal kusjes gevend en een perfekte doggy ronden het heerlijk af.
Een goede eerste sessie op mijn favoriete lokatie in dat hemelbed met de gordijntjes dicht.

Daarna weer het Xanten recept, sauna in, praatje hier en daar, beetje hangen op de bank en wat eten.
Toen kwam Judith naast me zitten en daar ook mee naar onderen gegaan. Was ook al met haar ode Rosenmontagparty geweest en dat was me heel erg goed bevallen. Een hele sympathieke vrouw, haar lach doet me smelten een echte latina vrouw en van haar een hele relaxte beurt gehad, geen enkele tijdsdruk, goede opbouw, gezellig praten vooraf en achteraf. Helemaal goed. Ook haar service schat ik als goed in.

De uren vlogen, ik had een boek meegenomen en mijn ipad, ik wilde een dagje resexen maar ik heb ze beiden helemaal niet aangeraakt.

Het avondeten was lekker, niks bijzonders maar gewoon redelijk/goed, pasta met kip en het andere gerecht: aardappelen en vlees. In de meeste saunaclubs eet je wel iets beter en uitgebreider.
Gedurende de dag is er een goed buffet en soep in de namiddag.

Na het eten bij Marta beland, die trok me erg aan, ik moets vaak naar haar kijken, die heeft veel charisma, een krachtige vrouw, met een rustige ader.
Toch de handschoen opgenomen en na een voorzichtig aftastend beetje stroef praatje op de bank, naar beneden, waar ik me door haar heerlijk heb laten afwerken. Of ik altijd zo rustig was vroeg ze, nee maar vandaag wel ik had maar 3 uur geslapen en was lichamelijk moe en als een vrouw zegt niet kussen van te voren zit ik in een non gfs mood en dan laat ik me vaak lekker passief afwerken. Dat deed ze met veel gevoel en zeer goed.
Na een goede blowjob, lekker lang met haar geneukt in missio en doggie, echt een heerlijk volslank lichaam heeft ze met prachtige borsten. Zeer erotisch en in de middeleeuwen HET schoonheidsideaal. Marta is het model dat Rubens graag schilderde.
Haar pijp/handjob die heel rustig en teasend startte was zeer geil en “mit ausdauer” volbracht.
Echt top, daarna nog een hele tijd met haar op bed liggen praten over veel zaken, deze vrouw heeft ook brains en is ook weer zeer sympathieke. Xanten heeft er een patent op merk ik steeds meer.
Ze ligt mij in ieder geval goed.

Tegen 23 uur ging ik naar mijn locker en toen ik terug kwam, zaten Elvira en ik alleen in de hoofdruimte, de 2 overgebleven beren en alle andere dames waren naar onderen.
Ik vind Elvira een zeer mooie vrouw, dat prachtige gezicht, die moie blonde haren en haar uitstraling is zo sereen, een engeltje, maar ik zou haar niet snel benaderen, waarom, ik weet het niet precies, maar nu vroeg ze of we ons onder gingen vervoegen. Ja laten we eens kijken wat ze uitspoken zei ik.

Met Elvira een een bulgaarse die niet in de agenda staat belande ik in het hemelbed.
Elvira heeft een geweldige touch, zo zacht maar zeer erotisch.
Al snel begon ze me te pijpen en die bulgaarse dame slingerde haar big boobs in mijn gezicht die ik in mijn mond nam en er lekker aan sabbelde. Ik vroeg de bulgaarse als snel of ze mijn tepels wou likken, dat is altijd een geil gezicht, dat mooie vrouwen hoofdje zo vlak bij je tepels kussend...mij wind het altijd extra op.
Elvira had denk ik wel door dat het wat langer zou gaan duren en ging er vol voor, wat kan deze vrouw pijpen en wat een tempoversnellingen gooit ze erin. Door de dubbele stimulatie door 2 dames ging het toch borrelen en een heftig orgasme kwam nog uit de diepte omhoog. Elvira nam alles op en ontdeed zich van mijn lading in en zakdoekje. Ze zei verbazingwekkend wat er nog uitkwam op het eind van de avond.I
Ik moest hard lachen, ik had nooit gedacht dat i nikg zo zou klaarkomen maar ze krijgen er hier echt de allerlaatste lading uit, ik vroeg haar of het nog een beetje smaakte of ik mijn dieet moest veranderen, nee hou alles maar zo was het antwoord, het was zoet en het was goed. Altijd leuk een kompliment van een professional.:biggrin:

Daarna met Elvira ook even blijven liggen, ze vertelde me dat ze dit werk graag doet en ik geloof haar dat straalt ze uit en je merkt en ziet het heel goed. Een zeer mooie vrouw, ze nodigd uit om haar te strelen net als de vorige keer ben ik onder de indruk van haar naturelle persoonlijkheid en warmte voor iedereen van jong tot oud. En natuurlijk is haar service uitstekend.
Het was een geweldige afsluiting van een zeer geslaagd dagje Xanten.

Dat ze hun werk met plezier doen dat denk ik bij meerdere vrouwen die er werken, het is werk maar er is ook die trots om het goed te doen, en het plezier in het werk. Mischien dat dat Xanten wel uniek maakt.
Om terug te komen op uiterlijk, de dames zijn hier niet de optische stunners uit de saunaclubs, gemiddeld ook een stuk ouder, maar het is een ingewerkt team, die erg veel geven en je zeker niet afwerken. Zeer vriendelijk zijn ze, erg service georienteerd en als het minder druk is nemen ze alle tijd van de wereld voor je.

Ik was het al kwijt dacht ik maar het is als een ziekte die steeds weer de kop opsteekt, na deze Xanten ervaring ben ik voorgoed optick ficker af. De oude hap is heel erg goed in wat ze doen en aangevuld met wat nieuwelingen staat er in Xanten een ingespeeld top team voor al je erotische wensen klaar.

Samenvattend:

Ontvangst: zeer goed.

Thekevrouw Barbara: zeer goed. (Mischien liggen we elkaar minder, maar dat houdt ik niemand na.)

Vrouwen optiek: "objektief " redelijk/goed, "subjektief": goed.

Vrouwen service: zeer goed

Vrouwen aantal: 10 vrouwen

Eten: goed

Sauna: redelijk, hij is vaak te koud 80 a 90 graden,en je mag zelf niet opgieten, voor mij een minpuntje.

Sfeer: goed.

Overall waardering van dit bezoek: zeer goed.

Herhalingsgevaar: 100%, ik zal regelmatig terugkeren, nu heeft Xanten me echt overtuigd.

der lickmeister
22 maart 2012, 00:59
ook ik was er dinsdag avond,het was wel zeer rustig ik had weer een goede reden om weer eens naar xanten te gaan.
Ik kan de afspraken tegenwoordig niet meer nakomen teveel door de dames gereserveerd.maar vandaag kwam er ondank
Dat het rustig was weinig Van,heb me bescheurd Van het lachen, de wou er nog 1 een massage hebben maar ik was 2 minuten
Te laat, daar kon ik ook niks aan doen. Mijn excuus was wel erg makkelijk stau im badezimmer,dus maar Marita de schuld gegeven
En ik kreeg de schuld natuurlijk weer. Ook aan mijn verjaardag denken ze nog
Ze hadden een mooi cadeau ik zei meiner frau,dat was teveel Van het goede,núr material keiner frauen
Zal me zondag benieuwen

Erru
22 maart 2012, 13:25
Even reageren op het betoog van BP. Het lijkt wel of zijn emailaccount gehacked is, andere foto en een stuk proza
dat door de eigenaar van PTX kan zijn geschreven. Nee ff alle gekheid op een boomstam, BP dank voor je verhaal,
fijn dat je dit keer zo'n geweldige dag hebt gehad en ik hoop voor je dat er nog vele zullen volgen in X.
Een speciale dank voor de woorden die je hebt geschreven over Elvira, inderdaad een heel lieve, mooie
en uiterst vriendelijke dame die iets meer levenservaring heeft. Voor mij het beste wat ik ben tegengekomen in mijn korte PTervaring (Xanten, Dorsten en PTEmmerich). BP het ga je goed en misschien schudden we elkaar nog wel eens de hand in Xanten of Dorsten.
Ciao

mooneye
23 maart 2012, 11:44
Ja ik ben het wel eens met wat erru schrijft. Zie je ook BP dat er ook een andere kant is in Xanten.
Have fun en geniet, en dingen die toch tegen vallen meldt het gewoon direct in Xanten.

der lickmeister
23 maart 2012, 17:47
Zondag 25/03 vier ik mijn verjaardag in xanten,allen zijn welkom zolang ze meiner frau mit rühr lassen. Da bin ich immer mit beschäftigd,höflich der ganze tag

Nibor76
23 maart 2012, 19:29
Zondag 25/03 vier ik mijn verjaardag in xanten,allen zijn welkom zolang ze meiner frau mit rühr lassen. Da bin ich immer mit beschäftigd,höflich der ganze tag
Misschien wil ik wel komen maar ik kom dan niet per sé om jou te feliciteren (al doe ik dat wel) als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

Hoe is de bezetting op de zondag met beren tegenwoordig nu met lekkere lente temperaturen?
En jou frau laat ik met rust als ik maar wel mag stoeien met Jeanette (is ze nog ziekjes), Judtih, Katy, Mandy, Anni en met de nieuwe lichting, hoe zijn ze Anita en Leila? Omschrijving klinkt veelbelovend.

Nibor76
26 maart 2012, 13:36
Een dag in Xanten kun je niet plannen.

Je kunt globaal op de agenda kijken wie je graag beneden wilt ontmoeten maar het is niet meer dan een leidraad.

Op deze eerste zomertijddag had ik toch heel wat gepland.
Van de planning kwam niet veel terecht maar des te meer blijkt het weinig uit te maken.

Marina is een type vrouw waar ik op straat niet op zou vallen maar qua prestaties overtreft ze dat allemaal met veel gevoel, en gezien haar lichaam verwacht je het niet maar het gevoel is lekker strak beneden.

Judith is in een woord fantastisch, haar eerst lekker verwend voordat ze mij verwende in het hondenhok.

Anita is echt een schatje, ze is erg klein en licht 46 kg en het koste mij moeite om de juiste massagedruk uit te oefenen daar ze toch wat breekbaar aanvoelt.
Ik zou daar wel hand in hand naast willen lopen.

Violetta was een verassing een beetje een jongere Jeanette/Anita.
Ze heeft mij wel positief verbaasd en heeft zeker potentie.

Anni is tja erg druk en die heb ik beneden eerst moeten kalmeren met een massage (het zou andersom moeten maargoed). Daarna heb ik d'r niet echt stil kunnen houden gezien mijn uithoudingsvermogen en ik niet meer kon komen heb ik d'r als een pornoster geneukt.
Uiteindelijk voldaan het iets rustiger aangedaan en Anni d'r rust gegund.

Jeanette en Katy heb ik niet van mogen genieten maar ik had het ook te druk met de dames hierboven.

Ik heb nu wel ontzettende spierpijn in mijn bovenbenen, vast door het vele doggy.

Xanten heeft voor mij de juiste mix van dames, kwaliteit versus looks.
Sommige hebben het allemaal zoals die er waren; Judith, Jeanette, Anita en toch ook Katy andere verbazen je zoals Marina die laten wij eerlijk zijn niet zelf kiest maar als het druk en ze kiest jou ga dan naar beneden ze zal je verbazen.


Oh en der lickmeister, bedankt voor het lekkere gebak.

mpunkt
27 maart 2012, 11:47
Een beetje een off-topic vraag.. maar ik stel em toch, weet er hier iemand een tijdschriften-handel in de buurt van PTX? Normaal combineer ik een bezoek aan PTX met een rondje duitse gothic / metal tijdschriften shoppen in Bocholt, maar sinds mijn verhuizing ligt dat niet echt meer op de route.. dus mocht iemand iets weten, dan kan ik mn bezoeken nog langer maken omdat ik minder hoef om te rijden ;)

bad pritt
27 maart 2012, 12:36
Een beetje een off-topic vraag.. maar ik stel em toch, weet er hier iemand een tijdschriften-handel in de buurt van PTX? Normaal combineer ik een bezoek aan PTX met een rondje duitse gothic / metal tijdschriften shoppen in Bocholt, maar sinds mijn verhuizing ligt dat niet echt meer op de route.. dus mocht iemand iets weten, dan kan ik mn bezoeken nog langer maken omdat ik minder hoef om te rijden ;)

In het winkelcentrum 100 meter naast de ingang van PTX, bij de supermarkt hebben ze een tijdschriften afdeling.
Ik heb de playboy wel ingezien om te testen hoe het met mijn libido zat, maar gothic metal tijdschriften ..?

mooneye
28 maart 2012, 11:53
Morgen ga ik me ook weer eens naar xanten bewegen, aangezien er toch wat nieuwe dames zijn hoop ik in xanten ook te gaan bewegen. De supemarkt naast ptx is niet het centrum, het echte centrum ligt bij de dom, erg gezellig trouwens is het met dit weer ook goed vertoeven maar dan wel niet alleen haha

der lickmeister
30 maart 2012, 00:08
Zaterdag even naar xanten,beetje sexen kijken of die pornoster debby pleasure nog wat is
Een paar biertjes achterover tikken,hotel en zondag maar weer aangezien ik er dan toch in de buurt ben

Afgelopen week mijn verjaardag gevierd met een 3 daags bezoek, de eerste dag begon al goed, werd me om
21.10 uur nog even duidelijk gemaakt dat ik me moest haasten om nach ünter zu gehen ik moest de thekefrau
nog een massage geven om precies 22.00 uur en geen minuut later,half 10 al vragen dat ik me moest haasten,
rustig ik wacht nog op een frau zei ik 21.45 uur was het dan zover na naast judith te hebben gezeten toch maar nach ünter
Iedereen schijnt de hele tijd op de klok te hebben gekeken,om zich 3 minuten voor 10 te verbazen
Hij doet het er om

Maandags undercover in Ptx om er zeker Van te zijn dat ik binnenkwam de auto niet voor de deur geparkeerd maar verderop,
om niet op te vallen ook nog een zwarte pet opgezet,opzet geslaagd viel pas bij binnenkomst door de mand

Dinsdag werd ook een zware dag ik moest volgens afspraak om 21.45 uur weer hetzelfde uithalen volgens. Afspraak met meiner
Ehefrau,ook dat heb ik gered 1 voor tien zat overriggens wel een half uur k.o. aan de theke

GrootMeester
30 maart 2012, 19:28
Ik heb de playboy wel ingezien om te testen hoe het met mijn libido zat, maar gothic metal tijdschriften ..?:biggrin:.

mooneye
31 maart 2012, 10:17
zoals al gezegt donderdag weer de weg naar Xanten gevonden, bij de deur aangekomen werdt ik vriendelijk ontvangen door Molly en me meteen 2 mededelingen medegedeeld, eerst was dat Jaenette vrij was, en de 2e kom ik zo op terug.
Tja wat doe je dan Jaenette vadaag vrij hmmmm effe denken geen probleem, in Xanten is het atijd feest, zeker er een vergelijkbaar type dame als Jaenette zou moeten zijn. Na de verwelkoming, koffie en goed gesprek met Sabine, die mijn kilo verlies van ruim 12 kilo maar niets vondt werdt ik vriendelijk door Sabine verzocht om met de nieuw binnengekomen Sharon uit Afrika (nigeria) als enige aanwezige stam gast haar mee te nemen naar de Private zimmer om haar wat vrijer te maken. Wat stevigere dame wat normaal niet mijn aandacht trekt om mee naar beneden te gaan, maar ik moet toe geven dat het een spontane dame is die nog vrij nieuw is in het vak en er zelf nog echt van geniet (wellicht omdat ik de eerste was), zeker de moeite waard voor herhaling de volgende keer.
Na een heerlijk soepje, wat ik kon genieten naast de altijd spontane en lieve Katy smaakte mijn soepje nog beter. Katy werdt dan ook tevens mijn toetje na de soep.
Na echt onwijs lekker gegeten te hebben (is altijd goed het eten, maar donderdag was het super heerlijk gevulde paprikaas, rijst en spätsele met spek) werdt ik vergezeld door de slanke Anita. Spontane dame die wel van een grapje houdt, zo hebben we samen een andere gast waar ze veel aandacht aan had gegeven door de dag heen even in korte tijd jaloers gemaakt (natuurlijk allemaal fun), wou ze graag met me trouwen, maar helaas het was al te laat gemeente was al dicht, en tja ik kan toch niet vreemd gaan, krijg ik weer een boze jaenette achter me aan (erg!!!! nee natuurlijk niet)
Samen beneden was goed, kan er ook echt zelf van genieten, maar wie schreef dat het te vergelijken is met Jaenette met die persoon ben ik het totaal mee oneens. Leuke dame, maar vergelijkbaar met Jaenette nee echt niet (tenminste dat is mijn mening).
Maar nu terug te komen op de mededeling die ik bij de deur kreeg bij binnenkomst, was de mededeling dat per 4-4-2012 Adriana weer terug komt. Dit was ook tevens het grootste deel van het gesprek met Sabine het onderwerp. Monsieur Koos weer helemaal blij helemaal in de wolken, hopelijk valt het niet tegen voor hem.
Leuk dat ze terug komt, maar ook wel jammer dat ze haar nieuwe leventje niet voort kon zetten. Maar goed in Xanten zit ze goed.

Op naar de volgende keer, iedereen een fijne party en see u in Xanten

Nibor76
31 maart 2012, 11:09
maar wie schreef dat het te vergelijken is met Jaenette met die persoon ben ik het totaal mee oneens. Leuke dame, maar vergelijkbaar met Jaenette nee echt niet (tenminste dat is mijn mening).


Nee qua rankheid en slankheid misschien van veraf maar dichtbij en dan bedoel ik echt close encounter zijn ze niet te vergelijken, dan is niemand te vergelijken.
Ze zijn allen uniek en elke vrouw is er uniek.
Daarom ben ik soms zo erg depri (is een groot woord) als er een favoriet elders gaat werken/weg gaat. Een vervanging is er niet en je moet weer erg close worden met een nieuwe dame.
Met Anita klikte het bij mij ook erg goed en enigszins baal ik dat ik vandaag er niet kan zijn.

Ik hoop ook dat ze vaker in een jaar een gangbang thema gaan houden of gewoon een wekelijkse 'echte' gangbang dag houden en niet de "bob sinclair gangbang" wat eigenlijk een orgie is. Moeten ze alleen nog een vrijwilliger vinden onder de dames die meerdere mannen tegelijk kan en wil verwerken AV en liefst DP al is dat niet echt een noodzaak.

mpunkt
1 april 2012, 10:48
En hoe was het gisteren met Debby erbij? Las gisteren dat ze het zelf wel vermakelijk vond op haar twitter ;) (en ik mag zo te zien nog geen links plaatsen..)

franky31081
1 april 2012, 11:26
En hoe was het gisteren met Debby erbij? Las gisteren dat ze het zelf wel vermakelijk vond op haar twitter ;) (en ik mag zo te zien nog geen links plaatsen..)
het was gisteren echt super geil mooie shows gezien van debby mooie bezetting van gasten niet te weinig niet te veel eten heb ik weinig van geproeft was veel te doen want ja de pornstars van ptx hebben ook aandacht nodig de 1 april grap was ook gelukt na 0.00 dus stond ik pas om 0.15 weer buiten nu weer w88 op de volgende keer dat de navi weer oncontroleerbaar is en dat hij me weer naar ptx stuurt

GrootMeester
4 april 2012, 13:53
Wie was de dame gisteren met lang gekruld felzwart haar, rode lippenstift, zwarte mascara op haar -overigens prachtige- ogen, mooie lach.
Getint, bijna Indisch uitziend, die als enige zwarte lingerie droeg, waar iedereen witte lingerie droeg.

der lickmeister
7 april 2012, 23:59
Wie was de dame gisteren met lang gekruld felzwart haar, rode lippenstift, zwarte mascara op haar -overigens prachtige- ogen, mooie lach.
Getint, bijna Indisch uitziend, die als enige zwarte lingerie droeg, waar iedereen witte lingerie droeg.judith waarschijnlijk

der lickmeister
8 april 2012, 00:24
Oh ja nog even breaking news
Aangezien ik de hele zaak heb ondergespoten zijn ze 1e paasdag gesloten
Om het geheel over te schilderen

mpunkt
8 april 2012, 08:56
Gelukkig is de 2e Paasdag ook een vrije dag.. denk dat ik maar weer eens die kant op ga ondanks dat mn favorieten niet op de agenda staan voor morgen (Judith, Martha, Jana (die ik al een hele tijd niet meer op de agenda heb zien staan... )) Maar ach, er zal ongetwijfeld weer genoeg plezier te beleven zijn. ;)

Nibor76
8 april 2012, 20:48
Ik ga derde Paasdag even kijken al is dat even gauw een hele dag.
Dan staan juist weer wel mijn favorieten op de agenda alleen ga ik eerst even bellen of mijn favoriet nr. 1 er is.

mpunkt
10 april 2012, 13:09
Gisteren op paasmaandag weer eens naar het mooie Xanten geweest. En dat mooie is vrij letterlijk op te vatten, het is een mooi stadje. Omdat ik niet wist of de openingstijd al vanaf 11 uur was of pas om 12 uur vanwege het zijn van een feestdag besloot ik eerst eens een rondje door de binnenstad te lopen... mooie oude architectuur daar nog.

Maar omdat het weer ook niet helemaal meezat toch maar snel door naar PTX alwaar de deuren al open waren. Toch de gewone openingstijd dus. Bij binnenkomst werdt ik verwelkomd door Barbara die me, ondanks dat ik haar al tijden niet achter de bar had gezien, wel meteen herkende als een terugkerende gast

Na het douchen aan de bar een thee besteld om wat op te warmen waar Mandy naast me kwam zitten die me mee naar beneden nam voor een 69-je en een beetje seks. Presteren was er voor mij nog niet bij, maar Mandy blijft een leuke meid om mee naar beneden te gaan en vooral 69 met haar blijft erg lekker.

Toen ik weer een tijdje boven zat, rond te kijken naar welke dames er zoal waren, kwam Janette naast me zitten, maar voor ik goed en wel kans had om een gesprek met dr te beginnen kwam Koos ertussendoor, kleren al aan en blijkbaar een soort van afscheidspraatje en zoiets kan ik iemand nog wel gunnen, maar blijkbaar is er in dat gesprek iets gezegd waardoor deze heer toch weer besloot te gaan douchen en Janette zonder iets tegen mij te zeggen weer bij me weg ging. Vond ik niet heel erg netjes van dr. Gelukkig had Anni dit alles ook in de gaten en waren mijn gedachten al snel weer elders.

Met Anni is het vaak hit or miss. De ene keer klikt het wel met dr, de andere keer totaal niet. Vandaag was die klik er wel en was het goed toeven beneden met dr.

Hierna wat gegeten en tijdens het eten kwam Olga bij me zitten, een nieuwe dame die deze dag voor het eerst was. Van russische afkomst, bleke huid, een wat gezetter postuur met vrij kleine borsten. Beneden was ze erg van het teasen... was een leuke sessie.

Te snel hierna werdt het gangbang muziekje ingezet en werdt ik meegenomen door Jessi, een bulgaarse dame met een mooi, wat voller, zandloperfiguur, lang licht krullend haar en een mooi gezichtje.. ze heeft dr best gedaan, maar dr zat even geen fut meer in. Tijd voor een langere pauze dus.

Deze pauze werdt redelijk wat langer dan gepland doordat het in de middag een stuk drukker werdt qua aantal aanwezige mannen en ik heb er even aan gedacht de handdoek in de ring te gooien en naar huis te gaan. Achteraf ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb.

Na het avondeten kwam Janette weer bij me zitten voor de gangbang.. meestal ben ik niet zo van de gangbang na het eten en sla ik em over, maar omdat ik nu een best lange pauze achter de rug had toch meegegaan. Omdat er maar weinig mannen beneden waren kwam Anni erbij en terwijl Janette me pijpte hield mijn tong zich bezig met Anni en maakte Anni het uiteindelijk af.

Wat later zat Jessi weer bij me, ze had de avond ervoor iets te veel gefeest en was erg moe. Ze vroeg me haar beneden te masseren en na die massage volgde nog een erg geile sessie. Haar hoop ik nog eens vaker te treffen.

Hierna toch maar weer wat pauze houden, er was nog een dame met kort donker haar en wat tattoos (onder andere een spin op haar schouderblad) en een heerlijke energie die ik nog wel wat beter wilde leren kennen, maar voor ik daar de kans toe had werd ik weer door Anni in haar net gestrikt voor een derde sessie.. zoals ik schreef, vandaag was er duidelijk wel een klik.

Hierna maar een tijdje aan de bar gaan zitten om het risico op te korte pauzes wat te onderdrukken (hoewel Mandy nog een poging deed..) wat gedronken etc. En uiteindelijk weer op de bank beland.. ik zag Olga wat alleen zitten en vroeg haar waarom ze dr zo alleen zat waarop ze bij me kwam zitten.. dit keer begon ze meteen boven maar vast met wat teasen en duurde het niet lang voordat we ons op het hemelbed bevonden. Ook dit was weer een geile sessie, ze is niet de mooiste, maar wel erg leuk om mee samen te zijn.

Hierna was t mijn plan om te wachten tot de laatste ronde met als doel om de dag een keer vol te maken, maar dat kwam er niet van 's avonds was het behoorlijk wat rustiger dan 's middags en zaten de dames veel langere periodes boven. En zo belande ik tussen Sabine en de kortharige dame met de tattoos op een barkruk en moest ik maar met twee wilde vrouwen naar beneden. Wederom, ontzetten geile sessie waarbij het niet meer tot een orgasme kwam, maar meer moeite moeten doen om te lopen na afmattende sex is minstens zo goed.

En zo kwam t er weer niet van tot het einde te blijven..moe ende voldaan weer naar huis gereden met wat Moonsorrow door de speakers om me alert te houden. Wellicht een volgende keer, op koninginnedag misschien waartoe ze me probeerden over te halen.

Nibor76
11 april 2012, 23:13
Ik keek al een tijdje naar de agenda wie er komt en wie niet al is dat vaak een verassing wie er dan uiteindelijk niet is.
Opeens wist ik het, dinsdag moest het worden daar het paasfeest niet doorging en goede vrijdag ook niet en ik zag dat er een favoriet was die ik weer aangekondigd zag die ik graag zeer graag wilde ontmoeten.

En daar had ik een medestander die begreep zonder dat ik naam en toenaam beschreef over wie ik het had. Hij wilde meerijden een lift zo je wilt en zogezegd zogedaan ik was daardoor vroeger dan ooit in Xanten ruim een uur maar nog steeds niet als een bronstig hert voor het hek te wachten tot het open ging om 11 uur

Uiteindelijk kluisje, omgekleed gedouched en tussen dat bedrijf door zag ik een leuke dame die ik nog niet eerder zag en voelde een nekspiertje verkrampen en dacht vast zo'n nieuwe dame onaangekondigd, doen ze vaker.
Aangeschoven aan de bar wat drinken en kijken wat de gading voor die dag is en nog een drankje en kreeg het toch al lichtelijk benauwd, toch niet weer dacht ik dat ik kom voor een meisje die er dan toch niet is, een Katrin déjà vu maakte bijna meester van mij alleen ik ben er nu al iets te vaak geweest om dat de overhand te laten geven dus op naar beneden.

Met Mandy wil het de vorige keer niet lukken dus nu als eerste mee gespeeld dus dan moet het wel lukken......, raar het lukte niet en Mandy vind ik beeldschoon en is een dame waar menig optik of optick fucker al bij de gedachte spontaan van klaarkomt.
Het zal toch niet gebeuren, nu al op mijn leeftijd. De redding was nabij, gelukkig, ze werd geassisteerd door Judith.
Terwijl ik likte met mijn ogen dicht op de tast wist ik niet wie er bij mij aan het dokteren was, ik denk allebei. Toen alles weer gerepareerd was mocht ik verder met Judith.
Mandy was gedegradeerd tot fluffer en dat doet ze goed zonder meer 100%.
Ik kwam klaar zoals ik een eerste keer nog nooit klaar kwam en wist direct waar het fout zat.
Niet dat mijn favoriet er niet was maar ik miste gewoon wrijving en het spreekwoord is nou eenmaal zonder wrijving geen glans.
Mandy is hellaas met mij niet compatible, ik word niet haar medespeler in haar pornofilm :heul:

Katy mee naar beneden gevraagd voor mijn tweede keer, ik wist dat het met haar wel ging lukken ondanks dat de seks altijd niet heel spetterend is maar ze is gewoon erg strak en erg mooi dus dat was verder gewoon geen probleem.

Jeannette kwam om de hoek zetten 150cm en 41kg en heeft een klassiek beeldschone uitstraling.
Het wil niet altijd lukken twee keer in korte tijd kost energie en wilde niet koste wat kost gaan ausdaueren ten koste van zo'n teder klein vrouwtje om toch klaar te komen, die nog een hele dag heel wat voor de kiezen krijgt.

Wat eten, drinken, ijsberen en naar die mysterieuze vrouw gluren die ik in het begin zag om er vervolgens maar naast te zitten.
Ze heette Miriam, ik nog vragen waar ze vandaan kwam ik zei Afrika? nee Domrep was het. Vertwijfeling bij mij is het nee dat kan niet ze is Miriam 2 met de foto's in de agenda van Miriam 1.
Goed Miriam 1 was geweldig dat wist ik daarom kwam ik ook voor haar en ik niet alleen, stiekem ook Muschi-Muschi en mijn collega beer Rootman die met mij meereed.

Er was nog niet direct een vonk die oversloeg maar er broeide wel iets. Ik vergelijk haar met een diesel en daar zit geen vonk bij en naar gelang we samen naar beneden liepen naar het kleine bed merkte ik dat de compressie op gang werd gebracht met zuurstofrijk bloed en met directe inspuiting kwam daar de passie en stond ze in vuur en vlam mij ook te ontbranden.
Dit was geen gewone partytreff seks meer maar seks met je vriendin die je weer ziet na een wereldreis van 6 maanden.
Het was niet meer normaal na eerst een klein half uur op het bed vertoefd te hebben wilde zij meer in het hondenhok en daar deden wij alles weer opnieuw of eigenlijk ik en voelde nu bij haar de turbo opspinnen een teken dat ik de sweetspot raakte met mij tong en lippen en tussen door passioneel kussen en smaken uitwisselen.
Ik wilde nu wel een keertje neuken maar ik kon nie praten nie, ze hield mijn hoofd met kracht tegen haar poes en moest in morse kreunen stop stop.
Dat hielp niet en het ene orgasme leidde het andere weer in.
Inmiddels had ik al drie kwartier een onberoerde stijve en gelukkig gelukkig mocht ik er ook nog bovenop.

Ook dat was geweldig en kon leuk variëren en haar alweer zeer gelukkig maken uiteindelijk was de druk te groot en hield ik het niet meer om voor de derde keer die dag te komen, dit alles samenvattend in drie woorden,....wow.

Daarna relaxen, eten, drinken sauna'tje en het avondeten nuttigen en daar kwam Bob Sinclair door de speakers schallen.
En weer kruiste Miriam mijn pad. Zelfde recept en nu direct in het hondenhok en terwijl de 'gangbang' zich daarbuiten voortzette zaten wij in een warptunnel zich niets meer beseffend van wat er zich buiten het hok op normale snelheid afspeelde.

De vierde ontlading was nog beter en ook zijzelf zetten nu tijdens het neuken haar beste vingers voort op naar orgasme nummer zoveel deze sessie moet zij gedacht hebben alsof ik er haar daarvoor nog niet genoeg bezorgd had met mijn gebef.
Eenmaal klaar nog even de innige rust met haar genomen voordat we eruit kropen en zagen dat alles en iedereen al lang boven zat.

De dag was meer dan geslaagd en Miriam 2 is er een van de buitencategorie.
Het werd ook wat drukker in huis en heb het nog wel een paar keer geprobeerd voor een voor mij zeldzame 5e keer maar dat ging niet meer lukken ook al gooit Carolina er alle ervaring en techniek in, leeg is leeg.
Mijn hoofd is gevuld met die buitengewone ervaring en heeft een plekje in het lange termijn geheugen gekregen.

Ik berust mij in het lot dat zij korte tijd PTX aandeed om enige teleurstelling te voorkomen zoals toen met Katrin die opeens weg was en God mag weten waar ze nu zit maar als ik d’r vaker ga zien op de agenda dan hoef ik niet lang na te denken.

rootman
12 april 2012, 13:00
Het was alweer een aantal maanden sinds het laatste PTX bezoek. Na het vertrek van Katrin, Magda, Amanda en uiteindelijk ook Nelli, net op het moment van de prijsverhoging (minder voor meer???) had ik er ook nauwelijks zin in. De agenda van de laatste weken toonde echter wat nieuw bloed en het begon erop te lijken dat nieuwe dames langer dan een weekje bleven. Nibor76 kondigde aan op dinsdag te willen gaan, ik had plotseling een paar vrije dagen, de agenda leek vrij aanlokkelijk.. Ja. Ik kon meerijden (Bedankt Nibor!).

De dag begon extreem stressful : de trein naar het afhaalpunt kreeg een storing en kreeg 25 minuten vertraging. Bij het afhaalpunt was geen auto van nibor te zien. Vorige week had de NS:nee: me ook al een ijsberendagje en een vrije dag door de neus geboord:mad_6:. Besloot nog 10 minuten te wachten en daarna een flinke schade aan te richten:mad_6: in het station. En daar kwam toch de auto- Nibor had in de file gezeten:freu:!!!!!

Aangekomen rond half 12, lekker opfrissen. Aanwezig: Adriana, Katia, Carolina (3x Pools), Katy, Judith, Jeanette, MIRIAM (4x Latina), Sabine, Suzi en Mandy (3x Duits). Barbara was theke (lieve help, ik begon de doodzonde:huch: het toilet in de hal te willen gebruiken-Statt aufmachen!!!! werd van de andere kant geblaft- je ziet jezelf al met diverse gebroken ledematen in de coniferen liggen!:bibber_2:)

S’middags was de dames- heren verhouding ca. 2:1, dus alle tijd voor heerlijke sessies, trios etc. Tegen 5 uur werd het drukker. Na het eten gingen Mandy en Adriana naar huis, het liep vol en de werkdruk dames/ wachttijd beren werd ronduit ongunstig.

Onmiddelijk viel me de uitstraling van MIRIAM op (hoofdletters om haar te onderscheiden van de andere Miriam, die helaas niet aanwezig was ondanks de agenda)- helemaal mijn type! Ze was op dat moment echter al bezet. Met Judith begonnen. Een vrij lange sessie met een spetterend en luidruchtig resultaat (kan me vaak niet inhouden- waarom zou ik ook?), wat erg vermakelijk was voor de daar aanwezige dames en beren.

Na een broodje was Miriam vrij. Het vorige orgasme was natuurlijk veel te kort geleden, maar wat een sessie. Ik voel me dan echt bevoorrecht om zo’n supervrouw te mogen beminnen. Geen barriers, onmiddelijk naar ideale communicatie op ‘tweelingzielniveau’, stomend hete sex, ze geeft zich helemaal en geniet minstens zo sterk mee… Het is haar vak natuurlijk, maar ik ben niet in staat dit:liebe2: van Ware Liefde:love: onderscheiden. Na deze sessie wist ik dat deze dag niet meer kapot kon, al zou de rest niks meer worden. Opmerkelijk is dat Miriam haar charisma uit kan zetten. Tussen de sessies door is ze gewoon een van de dames, pas als ze beschikbaar wordt gaat het aan: meteen 200%, ook al samen op de bank!

De bruine bonen- knakworstsoep werd net binnengebracht. Precies op tijd. Daarna een lekker trio met Jeanette op mijn mond (verrukkelijk meisje), en Katy beneden. Ik heb altijd verscheidene sessies nodig voordat ik weer kan komen (dat weten ze ook wel langzamerhand), maar dat is zo leuk in Xanten, je kunt toch rustig naar beneden om het zo op te bouwen.

Katia en Adriana zijn beiden vrij grote vrouwen, zouden zussen kunnen zijn. Katia kijkt vaak ernstig, maar Adriana juist erg vrolijk. Een trio met beiden. Adriana op haar buik, ik erbovenop. Dit standje kende ze niet, was voor ons beiden een waar genoegen. Katia deed enge dingen met haar vingers, was wel lekker. Heerlijk om een kwartier op de rand van een orgasme te balanceren...

Een lange sessie met Katy (wat is ze toch mooi en strak), waarbij opnieuw een lange tijd op de rand van een orgasme werd gedanst.

Toen het hoogtepunt van de dag: zeker een half uur in de zevende hemel op de bank met Miriam:betrunken::luvlove:, daarna in het hondehok. Ze smaakt zo heerlijk, zeker als ze komt. De tijd staat stil, wat een schoonheid, elk standje beter dan het vorige, en uiteindelijk een orgasme dat maar doorgaat met een prachtig naspel. Wereldschokkend, maar het deed best wel pijn in de ejaculatiespiertjes de eerste uurtjes daarna.

Intens gelukkig van het eten genoten. De pijp was helemaal leeg, gangbang maar overgeslagen. Als ik alleen was geweest was ik toen weggegaan: beter kon het toch niet meer worden. s’Avonds nog met Judith naar beneden, lekker gesext en flink lang gemasseerd. Ondanks de wachttijd was de sfeer erg goed. De voetjes gingen van de vloer (met Katy de merengue gedanst!) Nog 2 x met Sabine naar beneden, dat had ik sinds vorige zomer niet meer gedaan. Prettige vrouw. Lang met Carolina gebabbeld.
11 uur afscheid genomen, met name van Miriam.

Veel wegwerkzaamheden, gelukkig niet de laatste trein gemist:bibber_2:. Ook deze trein ging stuk tijdens de rit!
Om 3 uur lag ik eindelijk in mijn warme bedje: wat een dag!!!

Als Miriam blijft zit ik er zo weer!:tongue:

Nibor76
12 april 2012, 23:30
Oh ja nog even breaking news
Aangezien ik de hele zaak heb ondergespoten zijn ze 1e paasdag gesloten
Om het geheel over te schilderen
Ja dat heb ik geweten :angst:

Ik dacht even na gedane arbeid op de kruk onderuitgezakt achterover leunend op dat favoriete plekje naast de bar.
Goed het was wel wat krap in mijn beleving maar werd toch duidelijk gemaakt dat dat dus niet meer mocht.

Ze hadden de bank naar de bar toegeschoven maar een kruk kon er wel tussen en deze beer sport regelmatig dus kon hij er ook tussen.

Aangezien er niet meer gezeten mag worden, zitten daar is hangen tegen de muur, stel ik voor om daar een mooie kamerplant 1,5m hoog te plaatsen.
Misschien is een vingerplant wel een idee :wink:

der lickmeister
12 april 2012, 23:52
ja een vingerplant is een zeer goed idee,maar ik kan toch niet dagelijks in die hoek blijven zitten dan krijg ik ergenis met de thekefrau
Bij deze u voldoende te hebben geinformeerd

franky31081
13 april 2012, 12:43
ja een vingerplant is een zeer goed idee,maar ik kan toch niet dagelijks in die hoek blijven zitten dan krijg ik ergenis met de thekefrau
Bij deze u voldoende te hebben geinformeerd

ik ken toch wel enkele thekefrauen die daar wel raad mee weten je groeit er wel goed van
cu in ptx

Nibor76
13 april 2012, 21:21
ik ken toch wel enkele thekefrauen die daar wel raad mee weten je groeit er wel goed van
cu in ptx
Gooien ze dan pokon door je bier :biggrin:

Met alle respect aan der lickmeister maar dan heb ik in dat geval liever een vlijtig liesje :tongue:

Overigens en dat blijkt maar weer eens is het mij niet opgevallen het sauswerk.
Ik kom daar voor vrouwen en niet voor mannen dus logisch dat dit soort homedecorating mij niet opvallen :wink:

franky31081
16 april 2012, 10:19
Gooien ze dan pokon door je bier :biggrin:

dat weet ik niet drink geen bier. ze geven genoeg water ben ik gisteren ook weer tegen gekomen

bad pritt
23 april 2012, 12:12
Zaterdag was ik weer eens in Xanten.
“Und ich hab es nicht bereut !”

Vrijwel direkt werd ik herkend door Jana, na wat smalltalk, gaf de potentiometer al snel de volle uitslag.Beneden was er wat ijs, maar onze chemie was de vorige keer al goed en nu ook weer liep het girlfriend experience metertje al snel richting de volle uitslag, dat allemaal op aangeven van Jana zelf want ik ga net zover als een vrouw zelf wil gaan.
Jana's service is veel beter als er een klik is, dat merk je heel erg goed, zonder tijdsdruk werd ik heerlijk gepijpt en neuken was weer een feest, dat vind ze zelf het leukst denk ik.
Humor was er ook toen de eigenaresse sluipvoetend langs kwam en deed of ze niks wilde zien terwijl ik staand naast het bed Jana hard nam in doggie.

Een heerlijk begin van een typische relaxte Xanten dag.

De volgende vrouw die me opviel, eigenlijk waar ik heel opgewonden van werd was Adriana.
Wart een schitterende vrouyw, vol, groot, big boobs, zeer mooi gezicht en die uitstraling: ondeugend, lief, uitdagend, ik vroeg Martha hoe ze heette en mijn 2de date stond vast in de dagplanning.

Samen na een pauze zochten we wat rust en afzondering in de massagekamer.
Zo een eerste keer is een beetje aftasten, je gaat toch iets intiems doen, maar er is ook de routine bij allebei. Adriana is een zeer leuke gezellige vrouw, die houdt van sex en graag uitgedaagd wordt.
Bij een eerste date laat ik me niet helemaal gaan, je tast een beetje af.
Ze begon me geweldig te pijpen, dat is echt topklasse, voortdurend oogkontakt zoekend en op gevoel dat doen wat jij lekker vindt. Haar even geneukt in een paar standjes.
Ik vroeg of ze ook een “franzoesisch totaal” deed, ja en zo zijn we geeindigd, dat deed ze subliem, zelden beter gehad. Ze stopte niet bij het klaarkomen maar zoog lekker nog een minuut door.
Geweldig goed oor een eerste date. Geen super gfe maar gewoon een heerlijke technisch perfekt uitgevoerde sessie.

Tweede top sessie van de dag.
Denk dat als je klikt met Adriana, het nog veel beter kan.

Lekker wat gegeten boven, vooral de linzensoep was heerlijk.
Goed eten en drinken hoort bij een Xanten dagje.
Uurtje de sauna in, dat ik zelf kon opgieten was perfekt geregeld door de theke en die deed daar niet zo moeilijk over als Barbara die dat niet toestond met een lulverhaal. Samen met een andere gezellige nederlander, hebben we ruim een uur in de sauna gezeten en doordat we zelf opgoten was het lekker heet en niet net te koud zoals hij normaal staat afgesteld.

Boven liep ik tegen Martha aan en die wist me te verleiden tot een gang naar beneden, niet de knapste die er rondloopt maar ik durf wel te zeggen een van de besten.
Haar inzet kende geen grenzen, echt ongelofelijk. Ze is verder zeer lief, erg gezellig en technisch zeer bedreven. Ik kon niet klaarkomen maar ik heb lang van haar kunsten genoten en ik was zeer bevredigd door deze sessie met haar. Ik zie haar met andere ogen, eerst als vulling dat pleit niet voor me maar ik zal eerlijk zijn en nu als een dame die ik moeilijk kan laten staan denk ik de volgende keer, maar dat begint voor ze allemaal te gelden daar.

Het werd wat voller na 20.00 uur en er waren maar 8 of 9 vrouwen, maar goed ik was er vanaf een uur of 14 en had al 3 zeer leuke sessies gehad dus ik kon ermee leven dat de nieuwkomers voorrang kregen. Af en toe was het net een homobar met alleen maar kerels bovenin.

Toch wist ik Jessy te strikken, een vrouw uit Bulgaria die er voor de 2de dag werkte.
Ze was gesloopt vertrouwde ze me toe, ik heb haar in de massagekamer een rugmassage gegeven en daar werd ik toch wel opgewonden van, ze gaf aan dat sex geen probleem was dus daar gingen we weer.
Ze is goed, pijpen is goed en ze akteert een beetje merkbaar maar ik denk dat ze echt wel een beetje op was, daarom heb ik me erg ingehouden en het zaakje maar afgebroken na een tijdje proberen, de friste was ik ook al niet meer. Toch veel plezier met haar gehad mede door het leuke kontakt zonder tijdsdruk en de gesprekken die we hadden.

De laatste ronde ging per toeval weer aan Jessy, ze pijpte me, Mandy nam het over, Mandy moest ik even neuken, ook in doggie, wat een goddelijke billetjes.
Een stamgast -Muschi Muschi- gaf samen met Adriana een pornoshow en dat leidde me af.
Een geboren entertainer boven en beneden deze man en zeer gezellig, ze kunnen hem daar zo in dienst nemen als animator.:freu::biggrin:
Het was extra geil omdat Adriana een zeer lekkere sexy dame is, die ik ook al genoten had.
Zoals de hele aktie van al die sexende koppeltjes en triootjes in die laatste ronde briljant is en zeer opwindend.
Mandy zei het lukt niet meer he...jawel met een handjob lukt het wel zei ik..met olie..ja graag en ze maakte het heerlijk af terwijl Jessy mijn tepels en bovenlichaam kuste en ik dat blonde pornohoofd van Mandy zag.

Vrouwen kiezen ook en Mandy ontliep me altijd een beetje gedurende mijn bezoeken aan Xanten, ik ontliep haar ook, ik schatte haar heel profi in en en beetje gemaakt, dat is ze ook deels maar ze is veel aardiger als ik gedacht had en ook veel echter en warmer. Denk dat als er een beetje klik is het heel leuk met haar kan zijn, ik loop er in ieder geval niet meer langs.:smoke:

Samen parten we kort ik keek naar een brilliante doggie naast me, een vrouw knielend voor hem en een vrouw om zijn nek hangend en zijn nek en borst kussend.

Ik zei lachend tegen Mandy, this place is crazy, “ein bischen schon” zei ze maar ze zal wel alles al gezien hebben. Mooi om al die vrouwen daarna tevreden bij elkaar liggend kort de dag te zien evalueren..”you gotto love them.”

Boven ging een koffie er ook nog in, ik en een andere man waren er nog en even afscheid genomen van alle vrouwen, je wilt ze allemaal wel een fooi geven maar hoe doe je dat, zij hebben er in ieder geval weer voor gezorgd dat ik een fantastische dag had in Xanten.

Ze hebben daar niet de knapste dames van plezier, alhoewel sommige vrouwen zeer sexy zijn, maar de service, de gastvrijheid, de vriendelijkheid, ik ken geen andere club waar het gedurende een dag zo goed toeven is. Ik kom zeker regelmatig terug.

mooneye
25 april 2012, 14:42
Om maar bij het begin te beginnen afgelopen maandag janette blij dat ze niet ralf of rolf aantrof in duisburg bij salon cora maar ik in persoon zelf, door een spellenings fout door mijn telefoon in de mail naar duisburg op mijn naam wist ze dus niet wie het was, ondertussen wist duisburg en corina wel wie ik was. Maar op mijn verzoek goed verborgen kunnen houden voor janette en vele andere. Tja het aantal uurtje dat we samen op de luxe kamer hebben doorgebracht en wat daar allemaal is gebeurt blijft voor jullie een weet.

Tja de dinsdag erna was de keuze makkelijk, afgezakt naar xanten. Na te lange tijd niet meer op barbara haar dag zijn te geweest stond het bakkie koffie weer helemaal 2 op 1 klaar. Dat is wat ik nu bedoel met thuis komen gevoel. De bezetting deze dag van de meiden was voor mij een hele goeie, dit wees zich later ook dubbel en dwars uit. Na de koffie was Janette natuurlijk mijn eerste date op haar eigen verzoek (nou verzoek, meer een moet hahaha erg!!! Zeker nooit) daarna begon het circus, bestel je 1 prosecco en tijdens het bijkletsen met barbara was stiekem de fles al bijna leeg, daarna heerlijk date met mandy bij wie ik ook raad heb gevraagt hoe ik mijn idee het beste kon geven. Tja barbara en mandy je weet hoe het gaat, toen ging het pas richtig van loss. Barbara had natuurlijk een super idee en zag het al helemaal voor zich. Na nog een date met janette en daarna anni en tussen door veel gelachen met gasten en de dames moest ik er echt aan geloven. Netjes kleren aan groot rood hart om de nek, jana als asistente liepen we samen naar de living waar het donker was en te midden van sfeer volle kaarsen janette in een prachtige jurk zonder enig idee om me stond te wachten. En toen kwam het natuurlijk voor haar op mijn knie met de al beslissende vraag " wil je met me trouwen " daar kwam zo snel en vol mondig een ja op dat het nu dus officieel is. De datum zullen we morgen samen wel even bespreken, zodat idereen die wordt uitgenodigd weet wanneer het is en de rest zonder uitnodiging natuurlijk ook. Dus heren begin maar te sparen want mijn aanstaande heeft een dure smaak hahaha. Aan sluitend werden we beide over goten met prosecco, waar door mijn blouse een watp rood was geworden van het rode hart. Geen punt natuurlijk werdt even gewassen maar wat daar nog mee gebeurde dat komt op het einde aanbod. Na de hele ceremonie en douche kregen we van het huis ruim de tijd om ons in de private zimmer die extra romantisch was gemaakt door sabine terug te trekken. Daar na nog heerlijke date mogen hebben met mijn ring dragster jana en sls afsluiting natuurlijk heerlijk na genoten met mijn aanstaande. Dus heren ben ik in xanten eerst even toestemming vragen aan beide hahaha (just fun) maar toen de gewassen blouse weer aan, bleek het rood er niet uit te zijn gegaan, ja zei barbara dan kan ik ook de datum erop schrijven waarom niet alle dames zo gezegt zo gedaan. Hebben vele vast gasten een geborduurde handdoek en de nog vastere gasten een geborduurde badjas heb ik een hand geschreven door alle aanwezige dames blouse met de vast legging van de verloving erop en gesponserd door der lickmeister zelf. Natuurlijk zal ik deze morgen dragen ipv de handdoek. Gegarandeert een collectors item.

zo dat was wel ongeveer mijn xanten dinsdag. Gewoon weg genoten.

Ritje naar huis duurde wat langer dan normaal daar toch de weg niet echt recht meer was maar gepit langs de kant in de auto.

Zo op naar morgen.

See u all

mooneye
27 april 2012, 11:40
Gisteren toch ook echt weer afgereisd, wel slim gedaan hotel genomen wou niet nog eens in de auto slapen dus wat binnen bleek het toch al wat binnen drukke, erg nee helemaal niet. Moest wel even wachten op mijn aanstaande daar ze alijd mijn eerste date is ga ik nooit meteen ander eerder. Respect noem ik dat tegen over jeanette en respect van de rest van de meiden. Jeanette komt vanzelf wel als ze ieder ander heeft afgewerkt bhebben we dan een rustige date. En nog vele erna. Maar verder top dagje weer beetje bezofskie maar des te meer lol. Fijn mijn eigen dialect kunnen praten met een ouwe bekende gast. Simpel het was weer super. Op naar de next week trouwens mooi in mijn blouse binnen gekomen waar ik ook meteen beschreven wordt door de chef corona. Sorry koos niet meer aan je gedacht, volgende keer.

See u all

der lickmeister
28 april 2012, 01:29
aangezien ik nog niet had gegeten besloot ik dat maar in xanten te doen een beetje laat,20.00 uur maar goed moest er toch naar toe om te wippen. eenmaal daar stond ik voor een verrassing het buffet was op,dus naar de tijd maar mc donalds
eerst de duitse tour elvira gevolgd door sabine,hierna viel ik ten prooi van adriana. na wat gekletst te hebben aan de bar moest ik maar naast haar gaan zitten op de bank dat heb ik geweten eerst goede bankzaken gedaan onder belangstelling van tina en jessi
hierna snel naar beneden was hard nodig echter dit ging weer te snel doordat het te goed was

en ja afgelopen disdag was ik weer te laat voor het huwelijks aanzoek,heb ze beide nog wel geadviseerd,geen sex voor het huwelijk
en eeen kleine sponsoring hoort daarbij. hopelijk denkt hij aan mij als ik een grote sponsor nodig heb,want dames kosten geld dinsdag wel veel als je een cadeau regelt waar ze nog niks vanaf weet maar misschien resulteerd dit wel in een aanzoek om in iedergeval nach unter zu gehen waar ik zeker geen nee tegen zegen zal
het was dinsdag overrigens wel weer zwaar bijbinnenkomst al gelijk omhelsd en opgeeisd door anni
moest me nog ontkleden,onder de douche vloog adriana me al om de nek en aan de bar opgeeisd door beiden
echter dit ging niet door omdat ik door een duitse geclaimd werd sabine. dus eerst sabine en kreeg hierna geen rust anni greep haar kans

wat ik afgelopen zondag allemaal heb uitgespookt is me nog steeds een raadsel,de eerste ronde was natuurlijk weer veel te snel voorbij samen met mein frau,kreeg aan de bar hierna weinig tijd om een biertje te drinken door dat judith weer me nach unter nam.kom je weer boven zegt elvira wij hebben ook nog een afspraak vanmiddag deze liep vertraging op doordat ik zonodig eerst weer met adriana naar beneden moest.
zo eerst tijd voor een broodje en een biertje hierna braaf met elvira nach unter,ze vermoede een halve dag
wat ook zo uitkwam echter had ik ook de pech dat sabine ook ging maar meiner frau bleef gelukkig wel,dat geluk had ik dan wel, maar ik kreeg tussendoor nog gezelschap van anni dus weer nach unter
dat heb ik geweten wou het opgeven om de armen en benen wat rust te geven kreeg geen kans,doorgaan zei ze
was hierna niet meer in staat om nog een ronde te maken uitgevallen door vermoeide armen en benen
dus het laatse 1,5 uur maar rustig doorbracht met meiner frau

vandaag nog even een auto van een mede ijsbeer servicen,daarna rust voor een paar uur en dan het zware programma, zondag maandag en woensdag

bad pritt
1 mei 2012, 12:17
Gisteren op “the day before” op de 30 april party in Xanten geweest.
Ik dacht het zal wel rustig zijn met de party van morgen in het vooruitzicht.
Dat was zo.

9 vrouwen had Barbara me gemeld door de telefoon en die waren er ook.
Adrianna, Anni, Mandy, Jeanette, Jessi, Susie, Elvira, Jana en Carolina.
Beren nooit meer dan een man of 15 en meestal minder.
In de avond was het heel rustig na 20 uur.
Wat een hele relaxte knusse sfeer gaf, Xanten heeft veel gezichten.

Ik werd vriendelijk begroet door een paar dames, en ook door de Maria Magdalena van PTX Jeanette. Wat er ook gebeurde ik moest met haar gaan vandaag zei ze, dan kan je ook over mij schrijven, dat ze die onzin nog lezen ook die ik schrijf had ik niet verwacht !
Maar ik had weinig munitie meegenomen vandaag en het zou anders lopen.
Toch zal ik wat over Jeanette schrijven en wel als een latin lover in het spaans en in haar draadje.

De eerste ronde ging aan Mandy, eerst wat smalltalk over haar hobby, wat ik mooi vond is de passie die ik voelde, Mandy is een felle dame als ze ergens voor gaat, doortastend, direkt, het is verder een leuke vrouw, gezellig, de pefekte Xanten profi in haar werk maar met een menselijke maat, zo zie je maar eerste indrukken worden bij daadwerkelijke kennismaking vaak ontkracht en van de kaart geveegd. Ik dacht dat ze wat kil en koud was maar dat is ze net helemaal niet.

Ik had eigenlijk nog geen zin, denk dat ik te vaak ga, maar toen ze zei gaan we anders ga ik bij die nieuwe heren aan de overkant zitten, – de primitieve instincten werden gewekt- mooi niet dacht ik ..hup naar onder.

Daar een goede korte standaard beurt gehad, alles dik in orde, maar het lukte mij niet zo goed om af te vuren, gebrek aan spanning, als er zo een mooie mooie blonde vrouw met die topbillen voor je zit in doggie en het lukt niet, ja dan ben je fout bezig geweest, het lag dus 100% aan mij en niet aan Mandy, die deed alles goed, ik wilde haar niet helemaal kapot maken, met het oog op morgen, waar dacht ik allemaal niet aan die dag ? In ieder geval vulden deze gedachten in plaats van erotische waanvoorstelling en overlopende illusies mijn zieke brein en ik besloot er een korte warming up sessie van te maken en de spaarzame munitie te sparen voor een latere sessie met haar tijdens een ander bezoek en voor later op de dag.

Tweede rondje was gangbangen met Elvira, en ook hier had ik moeite om klaar te komen, maar met wat extra stimulatie door Jana's prachtige borsten, schitterende gezicht met die blauwe staalharde ogen en haar warme mond lukte het om me te ontladen in Elvira's mond. Heerlijk als altijd zo een FT. Elvira doet dat perfekt met veel gevoel en ausdauer, een FT is toch wel een vergaande sexservice vind ik eigenlijk, die me een dankbaar gevoel gaf naar deze grand old PTX lady toe.

Sauna gepakt, net iets te koud voor mij maar goed toch een uurtje volgemaakt in een paar sessies.
Daarna kwam ik redelijk toevallig weer bij Jessi uit, deze bulgaarse heeft iets wat me bevalt in haar uitstraling, iets tegendraads, stoers en tegelijk relativerende humor. De vorige keer klikte het al goed en nu nog beter.
Beneden heb ik haar eerst een rug en been massage gegeven, volgende keer moet ik olie meenemen en zij heeft me erg goed onder handen genomen in het hemelbed. Heerlijk pzc, en de rest was ook spetterend. De vrouw die mij op deze off day nog het meest erotisch kon opladen door onze chemie. Jessi, mag van mij nog lang blijven.

Daarna ben ik gaan gokken in een casino op loopafstand van PTX en heb 140 euro gewonnen.
Dus mijn kosten waren weer gedekt voor de Xanten dag.

Om een uur of 20.00 was ik terug, even gegeten,wat lekker maar eenvoudig was, varkensvlees met jus, puree en rode kool. Goed te eten maar niks bijzonders. Een salade erbij moet er toch nog wel vanaf kunnen en wat extra soorten groente.?

De deco werd opgehangen voor de party vanmorgen en nog even meegeholpen, Anni geleerd hoe je met en mastworp een ballon aan een draadje vastmaakt, nee niet gewoon de draad eromheen wikkelen Anni, dan komt alles los als je het gaat ophangen. Buiten wat vlaggen opgehangen met der Lickmeister en mr. Koos, die gepaste afstand hielden van de gevaarlijke BP, en hem nooit hun rug toedraaiden ,Anni en Barbara.
Door het werk had ik al wat kontakt gekregen met Anni en begon ze wat in mijn hoofd te groeien.
Ik heb met Anni op een bank gezeten en wat gedronken en Anni voelde zich op haar gemak en zat op haar praatstoel en dat kan uren duren. Vooral omdat Anni volgens mij een fotografisch geheugen heeft en de details die voorbij komen in haar verhalen zijn zeer talrijk. Ik vond het heel amusant in ieder geval.

We zijn wat eerder naar beneden gegaan voor een leuke sessie in het hemelbed waarbij Anni me met heel veel moeite een derde maal kon laten komen, via zeer goed pzc werk. Ik sprak mijn waardering uit voor zoveel doorzettingsvermogen en was helemaal leeg. Anni is een speciale vrouw,zeer adrem, kordaat, veel karakter, lacht graag, niet de knapste maar wel sexy op haar manier, zeer aanwezig en goed in dit werk. Wel geeft Anni van dik hout zaagt men planken sex en niet van het zachtere gevoelvollere werk.

Boven kwam Jana me gespeeld of verwijtend ?, vertellen dat ik haar ontliep, waarom meisje, is niet zo, ik vind je leuk/aantrekkelijk maar ik was (club) moe en dan stokt de teller al snel en ik liep zonder planning van date naar date,.Anni was het ook al opgevallen dat ze raar deed, ist die eifersuechtig ofzo vroeg ze me ik weet het niet, aber wir sind nicht verlobt.
Maar dat is Jana in a nuttshell, ze werkt heel erg op sympathie zie ik en dat spreekt voor haar emn het ergert haar dan een beetje als het niet terugkomt.
Mischien dat ik een herkansing krijg en dan ga ik de hele dag alleen met Jana.

Ook maar 4 dates gehad op een dagje Xanten normaal heb ik er wel een paar meer.
Ook aan Jeanette ben ik helaas niet toegekomen, terwijl ik haar als eerste gepland had.
In een club/partytreff loopt het toch altijd anders als je denkt en moet je het gewoon laten gebeuren.
Plannen heeft geen zin eigenlijk en mist spontaniteit.

Al met al weer een geslaagde PTX dag, beleving bij mij iets minder maar eigen schuld, gewoon overdreven deze maand, testosteron op gevaarlijk laag niveau beland na deze dag en de ballen trekken deels vacuum.

De dames allemaal zeer aardig, relaxed en met plezier erbij, theke Barbara en ander personeel goede service en gemoedelijk in de omgang, sfeer heel relaxt, beetje familiar zeker in de avond en gemoedelijk.

Genoten service van goed tot zeer goed niveau weer.

Op Barbara's vraag of ik morgen ook kwam, antwoorde ik ontkennend.
Alles wat je teveel consumeert verliest aan beleving, maar ik kom zeker terug over een paar weken.

Nibor76
1 mei 2012, 12:32
Gister de 'vrijmarkt' bezocht, kijke kijke alles kopen.

Wat een schitterende dag was het, een dag waar ome Silvio jaloers op zou zijn geweest.
Ja, het was druk en met 14/15 meiden was het echt doorpezen voor de dames maar niet te min op zo'n dag geeft dat niet voor beide.
Ik heb toch heel wat snoepjes gezien en geproefd, en het was geen oranjebitter.

Het begon al iets voor 12 wat drinken aan de bar besteld en een beetje wat rondkeken en zag Daar een bijzonder mooie bruingebruinde bevallige slanke dame zitten met mooie zwarte haren.
Daar maar naast gaan zitten en mijn redelijk koude handen en tintelende vingers aan opgewarmd oh en dat is best wel gelukt.
Aida was ze dat wist ik wel maar omdat ik haar nog niet gezien hebt toch maar naar gevraagd.
Aida is een afkorting voor "Attention, Interest, Desire en Action".
Het klopt allemaal wat een topvrouw en sessie mee gehad.
Tijdens de chitchat met haar zag ik of zag Mandy mij en gelijk begroette ze mij met drie kussen, wat een topvrouw ook.

Verder ook nog heerlijk met Laura beneden geweest en dan waren er nog de vele shows en de gangbangs en het weer was zeer zonnig en warm voor de eerste helft van de middag en daar hebben ze zeer goed gebruik van gemaakt.
Twee grote matrassen werden buitengelegd, ligstoelen en een bank. Vooral dat matras lag er niet voor niets.
Lekker chillen in de zon op het matras een beetje kleur op doen en ik dacht ik blijf lekker liggen tot ze er andere dingen mee gaan doen.
En ik lag goed de gangbang werd ingezet en als een goed getraind peloton liepen de meiden in rij naar beneden om de heren af te werken, op het matras op de banken op ligstoelen en zelf gewoon op de handdoek op het gras, Het gekreun moet tot in het centrum te horen zijn geweest.
Tina, Jessi, Anni, Jana, Sabine en Adriana en vooral met die laatste heb ik een topsessie meegehad.

Een beetje op de kruk mezelf aan haar op zitten geilen en dat lukt wel. Het is een echte vrouw straalt seks uit en dat zie ik graag en een vrouw ziet ook graag dat die straling wordt opgevangen en wordt vertaald in een reactie, en die kwam er zeker.
Topseks mee gehad wat zich vertaalde in een heerlijke explosieve ontlading.
Het leuke is dat tijdens topseks zich alles marginaliseert tot de seks zelf en je als een paard met oogkleppen op bezig bent twee doelen te bereiken, 1 haar en 2 jezelf.

Verder ook gewoon nog genoten van de dingen die Xanten nog meer te bieden heeft.
Eten bbq, ze hadden heerlijke cocktails, sauna die goed was, entourage, showtjes van Aida en de rest.
En zo kwam je de avond wel door.

Voor de laatste ronde mezelf bij Mandy gepositioneerd en mezelf in positie gebracht.
Er was alleen een zeer late nieuwe gast binnengekomen en Mandy voelde zich geroepen om deze heer naar een eerste hoogtepunt te brengen.
Ik wilde haar echt voor de laatste ronden en dat was geen probleem, Mandy houd haar woord en ze hield haar woord.
Eenmaal gedouched en wel ze weer boven kwam had ik nog exact drie minuten om mij aan Mandy op te warmen en dat was genoeg.
Tijdens de laaste ronden heb ik haar flink liggen likken, heerlijk en dat vond ze zelf ook.
Ik heb haar ook nog flink geneukt ik kon echt niet meer klaarkomen, ik was gewoon leeg en alle gevoel was weg ondanks een harde.
Mandy beneden is niet echt van de slow seks en gfe maar boven kan ze echt je vriendinnetje zijn en vindt ze het gemasseer en kusjes en aandacht maar wat lekker.

Xanten Partytreff heeft meerdere gezichten. De niet party dagen en de party dagen.
Hou je van party ga dan tijdens een partydag verwacht geen topseks of gfe's.
Wil je gewoon lekker rustig dan moet je doordeweeks gaan en het liefst overdag, verwacht geen party maar je hebt meer kans op topseks en gfe al is afwerken ook gewoon mogelijk zeker als het wat drukker is.

Wie ik wel zeer miste was Judith wel aangekondigd, ik wist dat ze in mei terug ging naar de Dominicaanse maar niet nu al, en voor de liefhebbers van Katy, Katy zat in hetzelfde vliegtuig.
De aanstaande clubbruid van Mooneye heb ik wel gezien maar zag geen gelegenheid om er gebruik van te maken maar die is er nog heb ik begrepen tot september? Mooneye? voor ze naar Cuba gaat?

der lickmeister
1 mei 2012, 20:56
ik was zondag natuurlijk mooi op tijd,werd nog bedankt door meiner frau voor het cadeau,dit was het begin van een zwaar weekend.
gelijk de eerste ronde al voor 3 ronden verspritz,dus eerst maar even aan de theke bijtanken.
ondertussen was ook de voor mij ongevaarlijke bp gearriveerd hier nog even kort mee gesproken om vervolgens eerst nog even een warsteinertje achterover te tikken,maar veel rust kreeg ik niet er werrd me al door de theke vermeld dat ik
tot 20.30 de tijd had om nach unter zu gehen,klokslag 4 uur dacht ik bekijk het allemaal maar ik heb nog wel zin in een een avondje door te zakken. dus bij de theke de sleutel opgehaald en naar het centrum een 4 sterren hotel geboekt ,ik dacht nog wel dat scheelt me vanavond en morgenvroeg in de brandstofkosten,eenmaal terrug eerst maar eens een afzakkertje genomen
vroeg in de avond weer een verassing er werd een uur eerder met de versiering begonnen,echter ik zat naast meiner frau en die hat een goed idee nach unter es ist noch kein halb 9. hierna was ik nog iets te vroeg boven maar maakte de theke duidelijk dat het nog geen half 9 was en het bier nog goed smaakte,hierna moest ik de theke helpen met versieren buiten,ik lag slap van het lachen dat ik het mooiste klusje had er waren noch 2 heren waaronder bp die hadden een mooi klusje ze bliezen zich blauw van het opblazen van de balonnen, en ik kreeg de hele tijd van de theke op tijd rook en drinkpauze.gelukkig op tijd klaar om nog wat me de dames uit te spoken aan het einde van de avond nog even geholpen met de zware meubelstukken sjouwen
hierna moest ik nog even wachten om meiner frau naar de auto te brengen,waarna ze mij bij het hotel heeft afgezet
het grootse probleem had ik met hoelaat sta ik op ik had geen hologe bij mij en een telefoon met lege accu ,
eerst s,morgens bij wakker worden uit het raam gekeken dacht dat het 7 uur was dus maar weer verder pitten
om half 10 maar opgestaan ik wist immers niet hoe laat het was,beneden schrok ik me lam de staande klok gaf 11.30 aan maar gelukkig was het een stilstaande klok,snel uitgecheckt voor de verandering dit keer maar wel de sleutel ingeleverd,de vorigge keer kon ik terrug.
kijk ik buiten op de kerkklok 9.30 dus maar rustig naar ptx gewandeld

na meer als een uur languit in de auto tehebben gelegen toch maar aangebeld om dat het eindelijk 11.00 uur was
na startproblemen tijdens de eertsse ronde eerst maar eens wat sprit in de tank gegooid,om even later te kunnen genieten van een ft van samira,hierna nog verschillende malen nach unter en toen buiten gaan zitten,totdat ze buiten een matras neer legden,ik dacht het zelfde als mijn colega bankgenoot nibor76 even lekker languit liggen en wachten hoe lang het duurt voor we aan de beurt zijn aan de muziek te horen kon dat niet lang meer goed gaan,met al dat gekreun zal menig buurman in xanten wel gedacht hebben en ik dan
en s,avonds nog slap gelegen van het lachen nibor kwam er achterde zijn helm wel helemaal onder de rook zou zitten
of hij is in de rookoven naar huis gereden of hij heeft met open vizier vliegen proberen te vangen
als hij achter mij heeft gereden is hij illegaal de a3 bij rees opgegaan

mooneye
1 mei 2012, 21:07
De aanstaande clubbruid van Mooneye heb ik wel gezien maar zag geen gelegenheid om er gebruik van te maken maar die is er nog heb ik begrepen tot september? Mooneye? voor ze naar Cuba gaat?

Dat is al de geplande huwelijksreis voor het spoedig komende huwelijk:freu:

Nibor76
1 mei 2012, 22:34
hierna nog verschillende malen nach unter en toen buiten gaan zitten,totdat ze buiten een matras neer legden,ik dacht het zelfde als mijn colega bankgenoot nibor76 even lekker languit liggen en wachten hoe lang het duurt voor we aan de beurt zijn aan de muziek te horen kon dat niet lang meer goed gaan,met al dat gekreun zal menig buurman in xanten wel gedacht hebben en ik dan
en s,avonds nog slap gelegen van het lachen nibor kwam er achterde zijn helm wel helemaal onder de rook zou zitten
of hij is in de rookoven naar huis gereden of hij heeft met open vizier vliegen proberen te vangen
als hij achter mij heeft gereden is hij illegaal de a3 bij rees opgegaan
Ik was klaar om weg te rijden zette mijn helm op en zag een waas, bleek uitgesmeerde vliegen spritz te zijn dus eerst weer aanbellen naar binnen om met een vaatdoekje het vizier schoon te maken.
En over dat ik het was klopt, bij de rotonde heb ik hem twee keer gerond om uiteindelijk toch maar richting de A3 te sturen en zag pas op het laatst de de grote 4x4 van jou verschijnen, ik was er bijna dus om er nou met 160 langs te knallen was ook weer zo wat dus er maar rustig achter blijven rijden.
De oprit A3 geprobeerd en is volledig geasfalteerd en zal deze week wel weer open gaan, nu moest ik slalommen tussen de road barriers maar alles was te verkiezen boven slingerwegen in een donker gat en nu was ik tenminste om 1:40 thuis na 186km. Overigens zuipt de motor wel met die E10 brandstof, ik was heen 11 liter kwijt en terug 14 liter en het scheelt 6 km in de top.

Trouwens door al die freudiaanse agenda versprekingen, wie was nou die meid die haar oranje hoed aanhield al waren het een cowboy die de laarzen aanhoud tijdens de seks, (Tina, Jessi ik weet het niet meer).
Het nadeel van topseks is dat je heel veel dingen vergeet op te slaan. In ieder geval zij was wel redelijk nymfo, of zou het komen door de alcoholvrij cocktails met toch alcohol erin die ze dronken :wink:

der lickmeister
2 mei 2012, 23:42
Ik was klaar om weg te rijden zette mijn helm op en zag een waas, bleek uitgesmeerde vliegen spritz te zijn dus eerst weer aanbellen naar binnen om met een vaatdoekje het vizier schoon te maken.
En over dat ik het was klopt, bij de rotonde heb ik hem twee keer gerond om uiteindelijk toch maar richting de A3 te sturen en zag pas op het laatst de de grote 4x4 van jou verschijnen, ik was er bijna dus om er nou met 160 langs te knallen was ook weer zo wat dus er maar rustig achter blijven rijden.
De oprit A3 geprobeerd en is volledig geasfalteerd en zal deze week wel weer open gaan, nu moest ik slalommen tussen de road barriers maar alles was te verkiezen boven slingerwegen in een donker gat en nu was ik tenminste om 1:40 thuis na 186km. Overigens zuipt de motor wel met die E10 brandstof, ik was heen 11 liter kwijt en terug 14 liter en het scheelt 6 km in de top.

Trouwens door al die freudiaanse agenda versprekingen, wie was nou die meid die haar oranje hoed aanhield al waren het een cowboy die de laarzen aanhoud tijdens de seks, (Tina, Jessi ik weet het niet meer).
Het nadeel van topseks is dat je heel veel dingen vergeet op te slaan. In ieder geval zij was wel redelijk nymfo, of zou het komen door de alcoholvrij cocktails met toch alcohol erin die ze dronken :wink:ja dat kan kloppen met e10 heb je ongeveer 30% meer brandstofverbruik, echter onderin toerental veel meer koppel en het geeft nog extra motorkoeling

De dame met dat oranje hoedje op was tina

der lickmeister
4 mei 2012, 16:42
afgelopen zondag kreeg ik tijdens de party een zeer goed idee,woensdagmiddag vrijnemen van het werk.
ik dacht nog dinsdagmorgen dit kan ik niet maken,echter tijdens de pauze gaf een colega aan dat hij nog vrij moest hebben,
dus ging de rondvraag wie er nog meer vrij wilde hebben,totdat ze bij mij kwamen. en jij dan lickmeister,
ja als het kan woensdagmiddag. oh moet je weer naar duitsland toe,yep your have it right boss

gelukkig had ik de hele morgen met water lopen spelen om een dakar buggy schoon te maken,het voordeel
daarvan is schoon werk na de tijd, maar nog belangrijker ik was zelf ook daarna brandschoon.

klokslag 12.30 snel naar huis onder de pomp even scheren,tussendoor nog even wat gegeten,hoewel ik daar de
vorigge dag al mee rekening mee had gehouden,onder andere 3 boterhammen met gebakken ei, en nog veel meer
daarna snel naar xanten,mooi op tijd aanwezig,na het douchen als eerste meiner frau begroet ook zij had
zich net gedouched,samen maar naar de living room gegaan waar ik eerst de aanwezigge dames heb afgelebbert
even koffie gedronken voordat ik met meiner frau nach unter solten gehen. zeer gevaarlijk een gegigantische ft in de 69
heb me nog proberen in te houden ,wat me bij haar nooit lukt dus weer veel te veel verspritz in de eertse ronde ,
maar na een pauze van ruim een uur,het er toch maar op gewaagd met sabine ,ik was zeker van de zaak,
na 2 ronde duitse kon er nog wel een 3e ronde duits vanaf weer met meiner frau ,gehts du mit wenn dir das fragt
sagte sage ich kein nein.

had me later mooi naast katja genesteld op de bank ,maar moest weer wachten op de gangbang, ook geen probleem
met een snelle sprint hadden we ons meester gemaakt van het hemelbed,wat er verder voorgevallen is beneden heb ik niks
van vernomen,alleen na de de tijd toen ik katja een velverdiende massage gaf snonden er nog een stel kansloze rukkers te kijken
en te rukken,ik had echter mooi uitzicht op de achterzijde van meiner frau omdat ze zich mooi met haar billen naar mij had toegedraait
door toeval .

laatse ronde keurig volbracht met meiner frau,haar een welverdiende massage gegeven met de gedachten tot zondag

rmjhexe
5 mei 2012, 07:25
gistermiddag de agenda op hun webside ingekeken en daar stonden 9 vrouwen aangekondigt waarvan 3 nieuwe :rolleyes:en deze wou rmjhexe graag ontmoeten. Op dus naar xanten waar er 7 dames aanwezig waren:anni elvira katja mandy sabine samira en een zwarte volle dame die hier ook al een tijdje rondloopt waarvan ik de naam niet ken, geen nieuwe dames dus. :mad:dat de reccesie hier ook heeft toegeslagen was te merken uit het feit dat er geen soep en cake op het buffet stonden,er word nu ook een b merk frisdrank geschonken net als het bier, geen warsteiner meer:mad:.Patat kippenboutjes en sla stond vanaf 17,30 klaar. al met al wel een geslaagde dag:smile:

bad pritt
5 mei 2012, 08:02
@Rmjhexe
Die zwarte vrouw is denk ik Shona die is terug van weggeweest.

Nibor76
5 mei 2012, 12:02
al met al wel een geslaagde dag:smile:
Om een lang verhaal kort te maken.
Een geslaagde dag, daar draait het toch allemaal om.

En als het bier maar Duits is gebrouwen naar het reinheitsgebot, Duits budget bier is altijd nog beter dan Hollands A merk bier en cola is wel heel erg afhankelijk qua smaak.
CocaCola of Pepsi zijn allebei even goed waarbij Pepsi iets zoeter is. Als er dan toch voor budgetcola gekozen moet worden dan Aldi cola, is ook als beste getest ergens bij een consumentenprogramma.
Jezelf onderscheiden tov de rest doe je niet door echte cola te schenken maar gewoon de verdere dienstverlening op een hoog niveau te houden.

Shona of Shauna is dat die Afrikaanse vrouw met ik dacht kralen,vlechtjes in d'r haar,....toen.

bad pritt
6 mei 2012, 11:22
Shona of Shauna is dat die Afrikaanse vrouw met ik dacht kralen,vlechtjes in d'r haar,....toen.

Ja

Erru
6 mei 2012, 16:22
Net terug van een paar uurtjes in de speelplaats te Xanten.
Ja ik kan er kort over zijn, het was er weer prima.
Ontvangst door Barbara, tegen mij altijd wel vriendelijk, dus niets mis mee.
Gedurende deze tijd een 10 a 11 medespelers en 10 dames, de ladies op de agenda volgens mij
allemaal aanwezig.
De sfeer was er zoals bijna iedere keer relaxed, geen geschreeuw of knalharde muziek.
De 1e sessie met Anni, klaar in een poep en een scheet. Anni had kennelijk een beetje medelijden dat het
zo snel ging, want na de douche kreeg ik een herkansing en dit duurde een mooi poosje langer in een rustig tempo, waarbij zij mij toch heerlijk aan mijn trekken liet komen.
Vervolgens een lekker paar duitse broodjes naar binnen gewerkt en naast Viola terechtgekomen. Hier kan ik kort over zijn het was te snel na 2 ontladingen dus deze sessie afgebroken, maar ik vindt haar een plezierige tante en ze ziet er ook nog leuk uit.
Na de douche op een bank gaan zitten en daar kwam de grande dame van Xanten, Elvira mij gezelschap houden. Ze herkende me nog van een poosje geleden en vervolgens hebben we een tijdje gezellig zitten kletsen over vanalles en nog wat. Na enige tijd toch maar eens naar onder gegaan en hier had ik het hoogtepunt van de dag. Wat een enorme lieve en aardige vrouw is dit toch, ze mag dan wat meer levenservaring hebben als de doorsnee dame in Xanten en er zit misschien een onsje meer aan maar ze blijft voor mij de aantrekkelijkste dame van de hele omgeving. En wat mooi is, tijdens de sex is er toch een bepaald respect voorelkaar terwijl ze je volop laat genieten. Elvira bedankt en ik hoop je snel weer te treffen. Weer ff douchen en na een koppie prima kippesoep kwam Mandy vragen of ik zin had om ff bij haar te zitten, nou zo'n spetter stel je niet teleur dus maar volmondig ja gezegd. Alleen toen kwam ineens het signaal voor de gangbang en moest ik eraan geloven. Na een poosje zeer vakkundig gekluif op de bank belandden we onder in de dojo, met de hele rits spelers en speelsters. De tijd tussen het laatste verschoten kruid en nu was echter te kort, ondanks enorme pogingen van Mandy met assistentie van Susi moest ik helaas passen. Na nog een poosje met beide dames in de armen te hebben gelegen, maar gaan douchen. Vervolgens de sleutel van het kleedhokje gehaald en na afscheid te hebben genomen van een aantal dames de thuisreis begonnen. Het was er weer top daar in Xanten en wat mij betreft tot de volgende keer.

der lickmeister
7 mei 2012, 00:47
ZONDAG 06/05

VAN ONZE PLAATSELIJKE CORRESPONDENT PLAATS DER DELLICT TE XANTEN

voor mij begon de dag gelijk al zwaar ,er waren verschillende verschillende gedupeerden die verhaal bij mij kwamen halen ,verzekeringswerk met garantie dit kon nog wel eens een zware dag worden met zoveel garantie gevallen,
rustig na de koffie bekeken wat ik kon doen,ik had nog een garantiegeval staan bij meiner frau dit had een spoedprocedure nodig
dus daar maar mee begonnen,ik had het kunnen weten weer voor 3 runden verspritz

tijd voor een biertje echter friseur anni lasst mich nicht im ruhr ,dus weer een nieuw kapsel,deze stijling werd echter in de omkleedruimte geperfectioneerd met vragen van de theke wat nieuwe gasten wel niet moesten denken

helaas door deze actie was ik meerdere garantiegevallen even uit het oog verloren,maar op een onvoorzien moment diende elvira er een in met de woorden gleich gibst es gangbang und dan mussen wir schnell sein fur die hundehutte,tegen z,on garantiegeval kon ik geen nee zeggen,het was wel erg veel garantie kwam als laatse boven

ook is mij gebleken dat mooneye niet trouw is aan zijne janette,hij ging er tussenuit met mein frau en martha,dus had ik weer het nakijken met een klein garantiegeval,door te weinig tijd en een ander garantiegeval heb ik het met mandy rustig aan gedaan
eerst nog even het huwelijkscontract van mooneye beneden bekeken met janette

hierna kwam het er van verzekeringswerk voor anni notabene in de separe zoals ze aangaf,dit werd een gevaarlijke klus waarvan je niet zo snel vanaf bent ze wist wat ze wou ,maar ook met verzekeringswerk heb je nou eenmaal te maken met kutklusjes ,ik schijn er nog al goed in te zijn,getuige dat meiner frau het zelgde ook wel wou meemaken. echter niet voor de laatse keer

ook moest ik laat op de avond nog dansen,met weinig overgebleven energie was ik nog te lui om voor de duivel te dansen,maar ik kreeg geen rust
dus laatse ronde lekker languit liggen zonder wat te doen,om sluitingstijd zelf maar de lampen uitgedaan

mpunkt
9 mei 2012, 13:53
Afgelopen zondag was het inderdaad goed toeven in Xanten, van de dames die op de agenda stonden heb ik alleen Tina niet gezien, maar niettemin voor mij toch een paar nieuwe gezichten zoals Shona en Viola.

5 mei was een beetje gezellig geworden met zo'n bevrijdingsfestival in de stad dus maar rustig aan begonnen met een kopje thee en Elvira die dat perfect aanvoelt en dan ook goed de tijd neemt. Het was niet zo heel druk overdag waardoor een tweede sessie met Viola te snel plaats vond, al was deze wel erg leuk. Wat later op de dag had ik voor een pauze een wat rustiger plekje om te zitten opgezocht, maar daar wilde Carolina niks van weten.. dat ik pauze nodig had, prima, maar dat hoefde nog niet te betekenen dat ik maar alleen op een stoel moest zitten, dus een tijdje leuk met deze dame zitten kletsen voordat het er eens van kwam om naar beneden te gaan. Het einde van de middag eventjes wat meer rust tot aan het eten.

Na het eten volgt altijd de gangbang, maar daar komt meestal niks van terecht dus al eventjes vlak daarvoor kunnen regelen dat Jessi na de gangbang bij mij zou komen. Susi zat naast me en heeft nog geprobeerd wat leven erin te blazen, maar zoals gewoonlijk ging dat niet dus bleef ik boven om nog wat te drinken en kwam Jessi zoals beloofd na de gangbang bij mij. Heerlijke meid dat en hopelijk een blijvertje al was te merken dat ze het niet op prijs stelde dat ze door een aantal mannen als neukmachine werdt gezien.

Ik had eigenlijk ook nog gehoopt om bij Shona aan te haken gedurende de avond, maar helaas was zij samen met Elvira 's avonds niet meer aanwezig. Wel werdt het 's avonds nog gezellig boven waarbij enkele vaste gasten eraan moesten geloven hun danskunsten te tonen met als bijkomend voordeel dat Barbara ook wat losser was dan normaal en nog een lesje paaldansen weggaf. Maar uiteindelijk komt aan alle pret een einde en was het tijd voor de laatste ronde waarbij Anni en Marta nog hun uiterste best hebben gedaan het laatste beetje eruit te krijgen, maar het zat te diep dus werdt dat bewaard voor de volgende keer.

En die volgende keer zal er nog wel weer komen, Shona leek me een leuke meid en hoewel Mandy nog wel tegen me aangehangen heeft die dag kreeg een nieuwe gast even voorrang op dat moment en is het er verder niet meer van gekomen en hoop ik dat een volgende keer Tina er wel is.

mooneye
9 mei 2012, 21:51
Lees dat mpunkt en erru zondag ook in xanten waren, heb ik jullie zeker mis gelopen.
Mijn zondag verslag komt nog waarschijnlijk morgen aangezien meine frau ziek is, en dus niet naar xanten ga heb ik tijd.
Dan zullen jullie wel begrijpen wie ik ben.

Nibor76
9 mei 2012, 22:51
aangezien meine frau ziek is, en dus niet naar xanten ga heb ik tijd.
Is ze weer verkouden of heeft ze gewoon net als ik bv ook last van hooikoorts iets waar je ook flink 'ziek' van kan worden.
Beterschap dan maar aan haar en uitzieken :slaap:

mooneye
11 mei 2012, 18:22
Ik denk een combi van allergie en het niet goed uitzieken van de vorige keer, hopen dat ze snel opknapt. Maar beter wat langer thuis en weer 100% beter dan weer te snel naar xanten.

Erru
12 mei 2012, 08:59
Mooneye ik snap niet dat je me hebt gemist afgelopen zondag, ben er geweest van 12.00 tot 15.00 uur.
Ik was degene met die handdoek om en die blauwe badslippers.

mooneye
12 mei 2012, 09:30
Spijt me zeer maar hebben we niet allemaal een handdoek om en blauwe slippers, ow nee uitzondering ikke niet heb mijn eigen :-)
Boedha dat zegt jou dan wel genoeg denk ik.

mooneye
15 mei 2012, 11:07
Gisteren weer naar xanten afgereisd, voor 2 redenen. de eerste meine frau was er weer naar dat ze ziek was geweest en de 2 nog belangerijke reden ze vierde haar verjaardag.

Al voor 11 uur aangekomen op de parking was het even wachten, maar in het gezelschap van een mede janette fan was de tijd zo voorbij. Netjes tot 11 uur gewacht met het aanbellen wat je ook verwacht van 2 nette heren.
Binnen natuurlijk het ritueel van de sleutel overdracht enz.
Binnen in de living natuurlijk meine frau gefeliciteerd met haar verjaardag waarna vervolgens de rest van de dames begroet. Meine tasse kaffee 2 auf 1 gekregen van barbara en vervolgens me goed onderhouden met collega's en dames.
Helaas zijn er toch altijd gasten die volgens mij een andere tijd hebben als ik, daar 11 uur is toch 11 uur en niet 10 voor, maar goed omdat deze gast dus als eerste bij Janette zat ga ik me er niet tussen duwen en wacht gewoon netjes. Ondertussen had Marta me gezien aan de theke en kwam er al sne bij zitten, en tja van het een kom natuurlijk het ander voor we het wisten lagen we onder.

Weer boven aangekomen zag ik de nieuwe julia alleen aan de tafel zitten, aangezien meine frau weer druk was heb ik me maar bij haar neergezet. Na wat over koeitje en kalfjes gepraat te hebben zou ze wel naar onder willen, maar ja de soep kwam er ook aan. Ik natuurlijk als heer stelde voor om eerst te eten en dan onder te gaan. Ze hoefde zelf niets te eten, maar als ik met de soep klaar was gingen we naar beneden zo gezegt zo gedaan.
en tjonge jonge wat een service leverd deze dame. Ze had me dan ook binnen de kortste tijd helemaal gek en nadat ik boven op was gegaan (zoals een heer dat ook moet doen volgens Barbara) kon het niet meer lang op zich laten wachten tot een uitbarsting kwam.
Helaas heeft ze maar een halve dag gedraaid.

Eindelijk werdt de verjaardag van Janette gevierd, kaarsjes aan kuchen klaar gezet, prosecco voor iedereen kadootjes bij de hand idereen was er klaar voor. Na de felicitaties van de dames het xanten team en de gasten werdt ze door koos speciaal toe gezongen, dat was het moment waar iedere dame en stammkunde het even moeilijk kreeg en bij vele de tranen in de ogen verschijnde. Nadat hij zijn kadoo aan haar had overhandig en uitgepakt had ook ik me de kleren aan getrokken en mocht ik met haar de laatste dans doen op ons nummer, en dit alles bleek de emotionele kant van haar nog meer te versterken en stonden alle met nog dikkere tranen in hun ogen.

Tegen de avond aan natuurlijk heerlijk gegeten en plezier met Anni gemaakt die me alvorens we naar beneden gingen me hele rug en buik en borst vol tekende.

en voor de gene die het opgevallen is, nee ik ben niet met meine frau onder geweest, maar hebben zeker wel de tijd voor ons genomen. Ik heb niet de enorme drang om met haar naar beneden te gaan, zal me ook nooit opdringen of wat dan ook. De uren die ik volgene week met haar alleen ga door brengen maakt alles het wachten dubbele en dwars waard.

Om 9 uur was mijn einde in zicht van party treffen xanten voor deze week, daar ik nu lekker een paar dagen van mijn welverdiende vakantie aan het genieten ben.
Volgende week ben ik er weer.

Al met al weer een super dag

See u all in Xanten

mooneye
15 mei 2012, 11:25
Eindelijk is het dan zo ver het eerste Xanten huwelijk wordt een feit.

:liebe2:Zondag 10 juni 2012:liebe2:

Namens: Janette en mij
Directie Xanten
en dames

zijn jullie alle uitgenodigd voor het eerste Xanten huwelijk (entree natuurlijk niet inbegrepen)

rmjhexe
15 mei 2012, 11:53
Kadotip een envelop?

Nibor76
15 mei 2012, 12:20
Onder Xantense huwelijkse voorwaarden met gemeenschap neem ik aan :rolleyes:

bad pritt
15 mei 2012, 12:22
Onder Xantense huwelijkse voorwaarden met gemeenschap neem ik aan :rolleyes:

In Xanten heb je de betere huwelijksfeesten, na het huwelijk mogen alle gasten met je vrouw de koffer in.

mooneye
15 mei 2012, 13:30
Natuurlijk onder xantense voorwaarden. Geniet er nog maar van tot 10 juni :-).

bad pritt
15 mei 2012, 17:31
Samen met Bokito zaten we op een camping bankje even na 11 uur koffie te drinken in Xanten.
De FT party dus, beiden hadden we maar liefst 3 dage gespaard en we konden wel een paar mondjes witten dachten we zelf.

Ik voelde me een beetje verantwoordelijk voor zijn gemoedstoestand want ik had hem mooie verhalen verteld over Xanten en nu zaten we er. Hij keek een beetje gereserveerd,en toen Martha tegen hem begon te praten kwamen reflexen uit de saunaclub naar boven : hij was niet geintresseerd in haar en als je dan in een club er snel vanaf wilt kun je het beter bot afkappen. Bokito doe eens aardig tegen haar zei ik nog..wetende dat Martha het communicatie genie van Xanten alleen voor hem het ijs wilde breken..zo goed doet ze haar job en zo aardig is ze.

Ik gaf hem een rondleiding door de zaak, beneden in de arena waren een paar koppeltjes bezig, nee das niks voor mij zei Bokito al snel. Dat wordt een kort dagje dacht ik nog, want samen uit samen thuis en als je maat het niet naar zijn zin heeft heb ik het ook snel gezien.

We kwamen 2 gezellige gasten tegen net als ons uit Brabant van de van de (B)efteling regio.
Er werd wat pillenhandel besproken en volop gedealed, en de vraag of dat nu valsspelen was en doping en of er een kontrole beleid zou moeten volgen met sancties daar waren de meningen over verdeeld.
We hebben er in ieder geval flink bij gelachen, zo erg dat Corinna naar ons toekwam en we als schoolkinderen gemaand werden stiller te zijn. Sfeer tussen de gasten onderling was zeer relaxed en en met de (B)eftelingers was het erg gezellig hangen en kletsen.
Maar ook een paar turken ontmoet, een Indier uit Den Haag een Armenier en een Iranier, Xanten is echt multiculti, en er ontstaat door gedeelde ervaringen al snel een leuke intiemere sfeer. Openbare sex macht frei. Een sfeer waarbij iedereen zoals bij de taxichauffeur er maar op los lult omdat je de ander toch nooit meer tegenkomt.

Bokito zat nog in de kooi toen hij stond te kijken naar de gangbang totadat Aida eigenhandig het deurtje opende. Aida knielde ineens onaangekondigd voor hem en trok zijn handdoek weg, en egon hem te pijpen. Die vrouw kan dat bizar goed, haar trukendoos is groot en haar tongetje kronkelt en danst als een slangetje over de rode genotsknop, zij heeft de kooi van Bokito eigenhandig opengezet en een ontsnapte Bokito we weten allemaal dat je dan moet oppassen maar de dames namen de handschoen op en bleven in de arena...ze hebben het geweten...Bokito kwam om zich te ontspannen voelde zich meten thuis tussen de wat zwaarlijverigere dames en witte uiteindelijk 4 mondjes.

Ik was zelf heel blij verrast om Shona weer te zien, alhoewel ik moeite had haar te herkennen maar er zat een negerin aan de bar en die keek de hele tijd mijn kant op dus maar eens babbelen en dat was Shona met totaal ander haar maar herkende haar wel weer. Waar ik geweest was, en meer van die onzin werd uitgewisseld, we spraken af later wat tijd met elkaar te spenderen.

Mijn eerste date was met Mandy, initiatief kwam van haar, ik vind haar steeds leuker worden als persoon. Heb haar eerst een massage gegeven, heerlijk om te doen, ze genoot ervan en ontspande en dat lekkere lichaam kneden is zeer erotiserend en daarna gaf ze mij een paar kussen als dank en een massage, dame van plezier stijl.Jammer was dat er net een lange kerel binnenkwam op het moment dat ik wilde finishen en die bleef staan kijken op een paar meter afstand en haalde me helemaal uit mijn koncentratie..waardoor ik niet kon afvuren. Ik accepteerde dit impotente feit gelaten wetende dat de dag nog lang was en ik toch veel plezier met Mandy had gehad. Ik vroeg wel aan Mandy hier boven tegen niemand iets over te vertellen, het was ons geheim. Ze stemde toe en Aida knikte ook instemmend.

Daarna een gangbang waar ik steeds niet strategisch bij ging zitten, een (B)eftelinger hoef je nis te leren en deed dat veel beter en scoorde de ene topper na de andere. Ik wachtte liever tot na de gangbang en ging dan op de dame van mijn keuze af. Soms wat moeilijker aangezien ze dan ook net even pauze willen hebben. Aida draaide zich zo onder onze date uit en in eerste instantie dacht Viola ook zo weg te komen maar later kam ze naar me toe en gingen we na een gangbang naar beneden en waren we alleen in een lege ruimte op het hemelbed.
Maar ik kon zo toch de tweede date regelen met het mooiste meisje van de zaak, de nieuwe Julia.
Haar service was zeer goed, een hele leuke vrouw, zeer relaxed in de omgang, warm, lief, aardig, en haar service technisch meer dan goed, ik witte bij haar het eerste mondje achter de gesloten gordijnen van het hemelbed, mijn favoriete afwerkplek in Xanten. Waardering zeer goede bevredigende sex zonder tijdsdruk met een behoorlijk hoge illusie met een sympathiek vrouw die heel veel moeite doet.

Viola strikte ik ook op deze wijze en die was de topper van de dag, wat een vrouw, erg goede service het beste wat ik in Xanten heb gehad naast de service van Adrianna. Geen enkele tijdsdruk, veel standjes, uitdagend, vrolijk, lacherig, zeer erotisch, schitterend engeltjesgezicht, mooie borsten.
Een hoogtepunt deze lange sessie met Viola in een lege ruimte op het hemelbed.

Daarna was het tijd voor Shona tussendoor had ze me ale enpaar keer opgewarmd tijdens de gangbangs maar nu moest ik me het hondenhok in en daar werd het een zeer warme sessie, details spaar ik me maar clubservice in Xanten. Erg leuke vrouw, betje gereserveerd maar als dat gebroken is dan is ze zout als honing en zeer kneed en aaibaar. Technisch valt het wel mee maar de date o zich heel close en daardoor naast die met Viola de op 1 na beste van de dag.

Boven aangekomen was het beste er wel vanaf,en het was nu op 12 vrouwen best druk.We telden toch zo een 35 kerels..de nieuwe gasten gaan voor dus we zaten weer in een homobar op onze beurt te wachten maar waarom dachten we eigenlijk we hebben een fantastische dag gehad en gaan lekker een biertje doen in Fungarden, en Bokito ging zijn meisje daar begroeten en even buurten en BP kan altijd wel de tijd klein krijgen met drinken, gokken en ouwehoeren en mischien konden we opa Dalton die hier zo vaak zit..lol.. wel met zijn rollator over de drempel helpen op weg naar de bar anders kan de arme man niks drinken de hele avond en droogt hij uit.

Zo maar wat facts:

-eten word minder lekker in Xanten, daar bezuinigen ze op, jammer, geen merk fris, buffet minder uitgebreid, hoofdmaaltijd puree met rode kool en neklappen en kip.
-aan muschi muschi is een adult entertainer verloren gegaan
-der lickmeister zag dat het goed was en lachte de hele dag
-waren iets minder dan de 15 aangekondigde vrouwen namelijk 12
-voor 20 uur was het relatief rustig met beren.
-Julia had een zware dag
-Viola is een pareltje en behoud haar aub
-Elvira's pijptechniek is zeer goed maar eenvoudig, de basis is een volgehouden monotone op en neer beweging in 1 ritme, het was Bokito's oudste vrouw en ze verloste hem vakkundig van de nakomelingen. Kon het nu goed analyseren omdat ik ernaast zat.


Xanten bedankt voor de zeer leuke dag en we komen terug.

der lickmeister
18 mei 2012, 16:54
wat ik allemaal heb uitgespookt met de ft party weet ik niet meer precies,wel dat ik eerst nog moest werken en de hele
dag gebaald heb,was dus net voor voedertijd aanwezig.dus eerst maar een paar biertjes en voer.gevolgd door de
gangbang ik dacht nog ik wacht wel even tot meiner frau weer boven komt,dat was wel zeer snel,terwijl allen op de grote
mat bezig waren liepen wij snel naar het saunabed waar we alle rust en tijd van de wereld hadden

omdat meiner frau er zondag niet was en ik niet tot woensdag kon wachten was ik dus maandag in xanten
omdat ik in een goede bui was had ik mezelf maar een avodje xanten toegedacht,tot grote ontsteltenis van de thekefrau
ik kreeg al gelijk te horen muss du nicht nach unter dus tergend langzaam de koffie opgedronken. dus maar snel met elvira
nach unter weer boven party time echter was ik weer veel te actief aanwezig en werd er al gedreigd met afwasmiddel,daar trok ik
mij niks van aan,dat werd dus douchen,om weer vrolijk verder te gaan dat werd dus weer douchen
ik dacht nog eens kijken wie houd dat het langst vol,dus sprinte de theke naar het magazijn voor een volle fles afwasmiddel,ik heb
nog proberen uit te leggen dat dat hartstikke duur is maar dat hielp niet meer kreeg de volle lading over me heen,aangezien dat ook niet het gewenste resultaat bracht had ze wat nieuws bedacht de dames mochten mij niks te drinken geven
alleen de theke dus kreeg ik water met suiker en peper erin zelf zat ze me uit te dagen met een fles bier.
ook dit hielp niet had met 2 slokken het glas leeg dus kreeg ik uit frustratie weer bier weer vrolijk verder ouwehoeren tot dat ze mijn blauwe vip handoek kaapte deze kreeg ik niet meer terrug zei ze,ok dan kom ik dinsdag en woensdag,onder de belofte dat ik er dinsdag niet zou zijn had ik weer mijn handoek,en vroeg waarom woensdag en niet dinsdag dan is je frau er , nee die is erwoensdag
ook dat geloofde ze niet zodat ze weer de agenda moest raadplegen dat deze veelpleger toch weer gelijk had

Nibor76
21 mei 2012, 22:34
Ik had het verhaal al geschreven voordat ik afreisde naar Xanten.
Ik wilde graag vrijdag gaan maar zag donderdag laat dat Mandy had afgezegd voor die dag, jammer want Aida schijnt er ook geweest te zijn en ik had een heel scenario bedacht hoe ik eindelijk Mandy definitief in mijn geheugen kon kerven. Jammer misschien zaterdag dan maar vrijdag had ik een verjaardag feestje wat best wel uit de hand liep en ik zaterdag nog wat restalcohol had, dus die Zondag maar afgereisd, Mandy was er dan ook, dus!, en daar ging het mij om.

Ik heb het al eens gezegd en andere ook dat je kunt plannen wat je wilt maar Xanten gooit heel je planning door de war. Zo ook die dag maar meestal is het positief.
De dag begon zoals normaal, ik ben aan de bar naast de Ghanese Shona (S) gaan zitten en natuurlijk als eerste van de dag was de druk hoog en daar reageerde mijn overdruk regelaar op en het expansievat vulde zich en al spoedig geraakte we beneden om de eerste stoom af te blazen, het is zeker geen straf alleen iemand moet haar leren om goed een condoom om te doen, ik vind het altijd een service dat ze het voor je doen maar als de eerste omlegging verpruts wordt en een ander condoom gepakt wordt en deze wordt net zo klungelig omgedaan en je ziet die nagels bij de Duitse helm en dan flitst er een hele film door je hoofd, not nice en al spoedig werd de schwanz een zielige vertoning die weer wat aandacht nodig had.
Het kwam gelukkig toch nog goed om het positief af te sluiten.

Als tweede van de dag kwam Adriana (S) naast mij zitten een hele verschijning waar Jeannette twee en een half keer inpast en zo leken de prestaties er ook naar uiteraard alles naar verhouding.
Nu ben ik zelf ook niet klein maar ze het boezemt heel wat angst in of kan het zijn maar Adriana is heel open en op het randje van nimf.
En een nimf is ze zeker waarbij ze de regels uit het dvp handboek vergeet, probeer zakelijk te zijn en laat je niet gek maken door de seks kwaliteiten van je partner.
Uiteraard is het mijn schuld dat ze zwalkend en dronken van genot aan het einde van de sessie naar boven liep, het was die dag bij 1 ontmoeting gebleven, het kon toch niet meer beter worden.

Die dag bood meer wat te denken van een grote openlucht natuur sauna, de binnensauna was defect of werd die dag niet aangezet door het mooie weer en dan is het geen probleem. Zweten kon je buiten in de zon genoeg en dat maakte die dag tot een welness dagje.
Na heerlijk door de zon te zijn opgegeild/ opgewarmd ben ik naast Tina (S) gaan zitten
Die uiteraard er zeker ook mocht zijn voor pt standaarden zowel als uiterlijk als in seks kwaliteiten en werd een bijna topseks ervaring en op de schaal van 1 tot 10 was het een 8+
Heel anders dan de vorige keer toen was het een 3 maar dien ik erbij te vertellen dat het een party was.

Uiteraard had ik wel een pauze verdiend dus een uurtje gerelaxed en de krant doorgenomen in de zon wat gesocialized met andere gasten en boven gaan zitten waar Mandy (NS) naast mij kwam zitten.
Met Mandy dus mee naar beneden maar dat werd een totale deceptie er was totaal geen seksuele lading aanwezig en was meer eenrichtingsverkeer en ze zat te trekken aan een dood paard en wist niet dat het paard nog gewoon leefde maar aandacht nodig had.
Die aandacht kwam niet en van mij kant kwam ook niet aan. Geen borsten geen dit en geen dat en beffen was ook niet zus en niet zo, dan is het bij mij gauw gedaan en maar afgebroken.
Ik denk ook niet dat ze haar dag niet had, maand problemen of van andere aard maar iets klopte er niet.
Ik ben dus dan ook nog zo goed als schoon naast Jessi (S) gaan zitten, je moet niet gaan tobben over het hoe en waarom het niet ging, dat is alleen maar slecht.
Met Jessi dus hup met frisse zin naar beneden maar bedacht mij even dat Mandy beneden bleef zitten en eigenlijk niet wilde dat zij zag dat ik binnen 5 minuten alweer beneden was met Jessi, dus snel Jessi gedirigeerd naar de kleine ruimte achterin, je kan het soms moeilijk hebben.
Ook met Jessi werd de seks meer dan goed en het werkte gewoon mede dankzij de juiste ingrediënten van aandacht die bij mij als natuurlijk viagra werken, geen voldoende aandacht is gewoon niets, als Doutzen Kroes naast mij zou staan naakt en ze zou zeggen kom maar en ligt daar dan als een zoutzak dan zal er echt niets gebeuren.
Met Jessi kwam het gewoon goed en maakte het in doggy rustig en beheerst af.

Met nu iets meer gasten tijdens etenstijd maar nooit druk was het etenstijd.
Blanke rijst met wat prut voor eroverheen apart, niet genomen zag er niet lekker uit, dus bord volgegooid met rijst en sla voor erbij. Eigenlijk was het een beetje karig en eenzijdig maargoed het was voor de meeste wel voldoende vermoed ik. Ik heb beter gegeten, dat dan weer wel.
Tijdens de afterdiner gangbang met Shona (NS) naar beneden geweest en weer het geprutst met een condoom en ik weet niet hoe zij is collegiaal naar andere toe of andere naar haar toe is maar echt vriendelijk op het verzoek voor een condoom was het niet naar haar, meer een beetje bot en ook daar reageerde meine schwanz weer op die wel weer herstelde maar toch, een 5e keer spritzen zat er niet in dus maar afgebroken, je voelt in het begin al vaak of die gaat komen of niet.
Als het goed voelt kun je doorgaan voelt het niet goed dan kun je wel doorgaan maar daar doe je de ander ook weer geen plezier mee en loop je fysiek tegen grenzen aan.

Tja, en dan gebeurde er iets later op de avond, Porno moest wijken voor iets anders, het schijnt zo te zijn dat er een EK of WK ijshockey finale tussen Tsjechië en Rusland plaatsvond.
Best wel een kraker als ik Barbara moet geloven, die ik toch nu van een hele andere kant meemaakte, met haar baas een Rus was het dan ook rivaliteit alom met de Poolse en andere Oostblok dames die toch meer voor de Tsjechen waren dan voor Rusland.
Gelukkig voor Barbara en de overige gasten zorgde atmosferische storingen door het onweer ervoor dat de meeste vernedering 6-2 voor Rusland niet te zien waren.
Al snel werd maar weer gauw tot de orde van de dag overgegaan ook vanwege de aanwezigheid van nieuwe laatkomende happyhour gasten.
Het was inmiddels al weer snel afgekoeld door de onweerbuien en er was eentje die in freier natur ging douchen, ik loop liever voetschimmel op dan 1.21 Gigawatts tijdens onweer.

Het was dusdanig afgekoeld dat Mandy het koud kreeg en ze verordende een gast om de deur dicht te doen, Barbara dacht daar anders over en deed de deur subiet weer open, je kon de frustratie van Mandy d’r gezicht aflezen, en past ook wel in het beeld wat ik eerder schetste dat er iets was bij Mandy, een botte aanpak hielp voor Mandy ook niet echt, het zal de verloren finale wel geweest zijn dat Barbara ook zo reageerde.

Door die kou begon ik te ijsberen, opgesloten in zijn kooi en ben maar op de bank gaan zitten en Susi (NS) dacht hé die heeft aandacht nodig en dat bleek te kloppen maar ja der lickmeister zat naast haar en ik wilde d’r niet zomaar kapen of mij laten kapen en vroeg toch om een zekere goedkeuring, hellaas voor der lickmeister ging Susi met mij mee naar beneden.
Het was mijn eerste keer met jou ehefrau, het kwam er nooit van vanuit mijn kant, hoe het precies was hou ik maar voor mijzelf, der lickmeister checked het wel en als het niet klopt dan krijg ik dat te horen en ik wil hem ook niet jaloers maken dat ze heel aardig genoot alleen in welke mate hou ik voor mezelf. Wel ga ik in het vervolg Susi niet overslaan.
Na het zweet eraf te gedouched te hebben ben ik voor de laatste ronde met Sabine (S) naar beneden gegaan.
Sabine is niet nieuw voor mij. Zelf is ze ook niet de nieuwste maar daar voel je niets van zeggen ze wel eens.
Sabine heeft mij kort na Susi tot een hoogtepunt gebracht (al heb ik er zelf voor moeten werken), komt niet vaak voor 5 keer en dan zeker niet tijdens een laatste ronde maar was dan ook na Susi goed opgewarmd.

Nee, deze dag had ik al geschreven met een heel andere uitkomst maar die heb ik maar verwijderd.
Het was meer dan geslaagd, negatieve puntjes waren er ook maar de topsessie met Adriana, Tina, Jessi en Susi maakte alles zeer positief, komt nog daarbij een 5e ontlading en Sabine mag ook toegevoegd worden.

der lickmeister
23 mei 2012, 00:13
Voor de gene die morgen naar Ptx wil met name tot betrekking met aida,zei is er morgen tot
17.30 uur een halve dag dus, onder voorbehoud dit heeft ze mezelf medegedeeld. Aangezien ik toch
in die snoepwinkel was kon ik z,on snoepje niet aan mij voorbij laten gaan zonder er Van te proeven.
helaas had ik de bijsluiter niet gelezen,daar staat namelijk op:
Risico: neem haar niet de eerste ronde of je verspritz alles
Bijwerkingen: werkt verslavend
Is nu tijdelijk verkrijgbaar: in Ptx
Extra herhaalde waarschuwing: blijf indien mogelijk zeer rustig en neem de tijd
Doktors advies:pas op met deze dame anders komt er alleen nog maar stof uit

Nibor76
23 mei 2012, 01:02
Staat waarschijnlijk ook in de bijsluiter indien mogelijk tweemaal daags oraal innemen.

Jammer dat ik Aida gemist hebt omdat ik niet een paar dagen eerder kon maar heb wel weer twee fijne toppers gevonden, drie eigenlijk.

mooneye
24 mei 2012, 23:39
Tja de vorige week geen enkele maal met mijn aanstaande naar beneden geweest, maar zeker wel met haar lol gehad Dit omdat ik gewoon netjes wacht en niet opdring en respecteer dat nieuwe gasten voor gaan. Uit eindelijk heeft ze alle tijd voor mij. Wat zich vandaag ook bewezen heeft omdat we gezellig een paar uurtjes privat in duisburg hebben door gebracht. Heerlijk saampjes in het grote bad, flesje prosecco samen leeg gemaakt. En ja de rest van de tijd hebben we ons bezig gehouden waar ik geen detail over kwijt wil.

Zeker niet Te vergeten dat wij mannen (gasten) niet moeten vergeten dat we in een party treffen zijn en er dus meerdere mooie, spontane vrouwen zijn waar je ook plezier mee kunt maken, en niet blijven vast houden aan 1 dame. En tja zullen jullie nu wel denken als bijna getrouwd xanten man ga je niet vreemd. Maar daar we nog een open relatie hebben mag het nog, tot 10 juni.
Xanten is een plaats waar wij alle gelijk zijn, respecteer je de dames, dring je je niet op dan respecteren ze jou ook. Geen respect dan ben je gewoon werk.

Kan alleen zeggen geniet en maak lol.

See u monday in xanten.

Erru
31 mei 2012, 12:07
Vorige week vrijdag weer eens naar Xanten geweest, sorry voor de late recensie.
Bij aankomst, 11.00 uur, waren er 9 dames, de agenda compleet, en 3 medewandelaars.
Zalig weertje dus er kon ook buiten worden gezeten, wat dan ook gedaan werd.
Tijdens het bakkie koffie aan de praat geraakt met Anni, ze herkende me nog van de laatste keer, en
na wat over kutjes en kalfjes te hebben gesproken maar naar beneden waar een snelle maar niet minder fijne sessie
plaatshad (teveel druk op het ventiel). Na een frisse douche kwam ik in contact met Jana die vroeg of ik zin had om lekker op het terras te zitten. Na enige tijd met haar en Katja naar beneden en doormiddel van een heerlijke pijpbeurt van Jana en gelebber aan de kapotte kant van Katja kreeg ik weer een enorme drang op de knuppel en helaas verloor ik weer. Nu toch maar eens een poosje rust nemen, tijd voor een bakkie en een paar broodjes. Dit rustig buiten genuttigd alwaar ik aan de praat raakte met een vriendelijke medewandelaar uit het oosten des lands die er voor de 1e maal was. Zo te zien en te horen beviel het hem wel en was het voor herhaling vatbaar. Tijdens de lunch werden er allerlei foto's in de tuin gemaakt van een aantal dames en inmiddels heb ik er al enige op de site zien verschijnen. Na een poosje rust kwam de koningin van Xanten, Elvira, naast me zitten en we raakten zoals altijd in een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Zij is voor mij het allerbeste wat Xanten te bieden heeft maar ik begrijp dat dit een persoonlijke keuze is.
Met Elvira toch ruim 45 minuten onder geweest, waarin ze mij met een enorme gevoelige pijpbeurt naar een 3e ontlading bracht. Mijn hoogtepunt van de dag was weer geweest en na nog een bakkie koffie, waarbij Katja mij gezelschap hield weer eens richting huis gegaan. Omdat ik op een bepaald tijdstip weer thuis moest zijn kwam ik niet meer aan een samenzijn met Katja (alleen) toe wat wel jammer was, want dit is toch ook een hele aardige tante in omgang en qua
lichaam toch ook mijn ideaal, rond en groot waar het rond en groot moet zijn. Heerlijk. Ditzelfde overigens ook voor Adriana, die ik voor de 1e keer zag, wat een vrouw zeg. Na afscheid te hebben genomen van een aantal dames om ongeveer 14.30 de hunkerbunker verlaten met de gedachte er toch weer snel naar toe te gaan.

ossi
3 juni 2012, 22:00
Laat mij voorop stellen dat ik deze club meerdere keren heb bezoekt.
Laat mij voorop stellen dat ik deze club in duitse foren heb verdedigt. ( weet Jürgen nog alles van )
Laat mij voorop stellen dat mijn laatste bezoek, ik denk zo vijf weken terug, een absolute bevrediging was.

Eigenlijk, ja eigenlijk had ik wakker moeten worden als ik bij de opening al in de rij stond.
Maar goed, daar denk je niet gelijk aan iets ergs, tenslotte stonden daar ook bekende gezichten erbij.

Het eerste douchen gaat dan natuurlijk ook iets moeilijker, je moet ook daar in de rij aansluiten.
Net klaar met douchen had ik gelijk spijt om überhaubt naar Xanten te zijn afgereisd.
In de woonkamer zaten al vijf medewandelaars, hoe kan dat trouwens, en zo zijn wij tien minuten over 12:00 uur al met in totaal twaalf beren en ….ik moet even tellen………..vijf dames.

De dames trouwens van het bekende Xanten-profiel: vanaf maat 40 en met uitzondering van een met een lichte blubberbuik. Dit is niet negatief bedoeld, tenslotte staat deze constatering hier regelmatig op deze forum.
Gelukkig moesten de andere medewandelaars eerst een koffie of bier nuttigen. Ossi grijpt dus zijn kans en heeft een rustige sessie met een Bulgaarse dame welke naar eigen zeggen maar zes weken hier werkt.

De bel blijft maar rinkelen.
Om 13:00 uur zitten er 20 (!!) neukwillige mannen daar en zijn er nog steeds maar vijf vrouwen.
En van deze vijf moet er een nog achter de bar bijspringen omdat al deze kerels natuurlijk ook wat willen drinken.

Trouwens is op deze tijdstip ook een delegatie turkse wandelaars aanwezig. ( Dit uitsluitend ter informatie )

Dan maar naar het ontbijt-buffet.
Dat was altijd prima, maar nu:
Oh,oh, crisis ? Geen fruit en groenten meer. Aufbackbrötchen en kaas en goedkope worst van de Aldi ? Lidl ?....
Voor mij persoonlijk zijn dat te tekens dat daar iemand heel snel en zonder enige tegenprestatie te willen leveren rijk wil worden.

Even snel rekenen: deze tent heeft in de eerste uur 2200 E in de kas.
Omdat daar iedereen cash betaald is dit natuurlijk niet……………

Laat mij dan maar afsluiten.
Zoals gezegd, tot mijn laatste bezoek een relaxte, aangename club met de nodige diversiteit van meisjes/vrouwen.

Vanaf nu een geldmachine voor iemand.
En, a.u.b. beste medewandelaars, niet reageren onder de mom van “slechte dag” en dat soort onzin. Het weer zie je aankomen, dus kun je de bezetting ook daarop plannen.

Xanten op deze manier – never nooit.

PS:
Jürgen, falls du die diesen Bericht liesst, darft Du natürlich gerne antworten und mich aufklären.
Es gehe dir gut !

Nibor76
3 juni 2012, 22:41
En, a.u.b. beste medewandelaars, niet reageren onder de mom van “slechte dag” en dat soort onzin. Het weer zie je aankomen, dus kun je de bezetting ook daarop plannen.

Xanten op deze manier – never nooit.
Es gehe dir gut !
Waarschijnlijk een slechte dag ;) :redface:

Maar serieus wat voor dag was dit, Een ma,di,wo of was het een zondag.
Het kan idd gebeuren, wet van Murphy, een paar vrouwen die om wat voor reden dan ook verhinderd zijn, onverwachte drukte op wat normaal rustige dagen zouden moeten zijn.
Als het echter richting het weekend was op een do,vr,za of tijdens feest of vakantiedagen dan kan ik je eindconclusie wel begrijpen.

Vriendengroepen met groepsgedrag of het nou Hollanders zijn of Turken is nooit goed al heb ik begrepen dat Turkse groepjes een andere groepsmoraal hebben.
Bij Hollandse groepen moet je afwachten totdat de groep genoeg in zijn kraag gezopen heeft en vanzelf aftaait, van halalgroepen valt dat niet te verwachten, helaas :frown:

Ze zouden wat beter moeten inspringen op plotseling toegenomen drukte bij onverwachte onderbezetting.
If possible een spreekwoordelijk blik met dames open kunnen trekken.

- Punten idd;
- geen fruit meer
- geen 'echte' cola
- geen 'echt' bier meer
- weinig salade voor bij het eten
- het eten is idd wat minder geworden
+ Punten
- goede service van het personeel
- goede orde van de theke (soms iets te maar goed)
- alles net en schoon
- nette douches, wel 2 douches maar wel beter dan de 2 aftanse douchecellen. Nu is er meer doorloop
- bovenal het allerbelangrijkst vindt ik dat de vrouwen een uitstekend niveau leveren en dat vind ik nog belangrijker dan dat het echte stunners zijn.

Het laatste +punt veegt voor mij die andere punten weg.
Het gemis aan fruit zoek ik wel bij de dames die mij hun verboden vruchten aanbieden.
Het gemis aan beleg haal ik ook bij de dames, sommige hebben heerlijke rosbiefen.
het gemis aan echt bier of cola haal ik wel bij de dames tussen hun benen, niets smaakt lekkerder dan genuine kutsap.
het gemis aan salade vind ik soms ook in Xanten, soms hebben ze wel eens een vers groen blaadje sla.

bad pritt
4 juni 2012, 10:30
Laat iedereen zijn kritiek leveren in Xanten gaat heus niet alles goed, dat is alleen in de Efteling het geval.
Kritiek kan ook opbouwend zijn, en Xanten kan er alleen maar beter van worden.

Ossie bedankt voor je bericht en Xanten met onderbezetting is niet alles dat weet ik.
Dat ze op het eten bezuinigen vind ik niet slim van een service bedrijf, het levert heel weinig op en maakt veel goodwill stuk.
Maar 2 douches en 1 toilet is gewoon erg dom gepland en veel te weinig.

Voor mij maakt de service van de Xanten dames ook heel veel goed.

koosje12
4 juni 2012, 17:53
Iets begrijp ik niet helemaal: Als er maar 5 dames zouden zijn, waarvan er nog eentje bijspringt achter de bar. Wat is dan het probleem met slechts 2 douches? Als de resterende 4 dames dan allemaal al exact tegelijkertijd een ijsbeer klaarmaken, moet je maximaal één rondje douchen wachten. Indien er dus echt maar 5 dames waren zou het douchen dus niet zo'n probleem mogen opleveren. 5 is overigens wel erg weinig, dat an-sich is wel een aardige reden tot klagen. Ik weet niet hoeveel dames er aangekondig waren, maar dit zou betekenen dat er minimaal 3 hadden afgemeld?

De ervaring leert dat alleen bij de grote partys de rijen voor de douches weleens wat langer kunnen zijn en je dus wat langer moet wachten. Een derde of zelfs vierde douche had dan wel handig geweest (en de douches zitten nu redelijk ver uit elkaar, dus er is wel ruimte voor).

Bij normaal gebruik buiten de grote parties om zouden de 2 toiletten (urinoir en pot) ook voldoende moeten zijn, alleen hebben ze deze niet helemaal handig geplaatst: Als er iemand zijn overtollige bier staat te lossen, blokkeert deze de deur tot de pot al vrij snel met zijn achterste.

De vriendengroepen zijn inderdaad wel ergerlijk. Die jonge gasten willen niet voor hun "maatjes" onderdoen wat een hoop stoerdoenerij oplevert. Beneden tijdens de rondes durven ze dan opeens niet op alleen apart een kamer en niet op het grote bed.

mpunkt
4 juni 2012, 20:10
Ik denk bijna dat het over de dag van gisteren ( zondag ) gaat. Ik was er ook vrij vroeg en voor een zondag was het onkarakteristiek druk, maar er waren wel meer dan 5 vrouwen. Van de op de agenda aangekondigde dames waren er twee niet (Viola en de mij onbekende Vivien) maar was Jana er wel zonder op de agenda te staan. Naast Jana waren nog de volgende dames aanwezig: Anni, Janette, Jessi, Marta, Sabine, Shona en Susi. En in het begin toen de binnenstroom van heren hoog was en Barbara dus druk met het binnenlaten van de gasten sprong Janette bij achter de bar.

Maar het was vooral een grote binnenstroom aan het begin van de dag, de rest van de dag kwam daar weinig meer bij en werdt het gedurende de dag steeds rustiger. Zelf heb ik het redelijk rustig aan gedaan overdag en hoef ik overall niet te klagen over het gebrek aan aandacht.. ik heb andere mannen wel tijden lang op de bank zien zitten, maar ja die moesten en zouden per sé alleen met Janette naar beneden en zij was zoals zo vaak erg in trek bij de mannen. Dus het is ook maar hoe je er zelf instaat.

En inderdaad, het eten en drinken wordt op bezuinigd.. al merk ik daar zelf niet erg veel van, ik drink meestal 'orangensaft' wat pretty much toch wel hetzelfde smaakt ongeacht het merk en als ik lekker wil eten dan ga ik wel naar zo'n goddelijke italiaan als waar ik de week ervoor zat.

Belangrijkste is stiekem toch het plezier dat je met de dames kan hebben en gezien de service die er geleverd wordt is dat ook gisteren weer geen enkel probleem gebleken, zeker als je de dames wat aandacht geeft krijg je er veel voor terug. Zo was ik bijvoorbeeld erg blij om Jana weer eens te zien na een lange tijd en dat ook laten merken.. met als gevolg dat ik met haar 3 heerlijke sessies heb gehad gedurende de dag.

Nibor76
4 juni 2012, 22:49
In ieder geval het was druk voor de heren en ik kan mij dat ook voorstellen en ook een keer ervaren maar bekijk het positief.
Het was een goede dag voor de dames, met z'n 5 konden ze delen ipv als ze met z'n 9 waren.

Ik sprak wel eens met Sabine tijdens een party en dat het best wel druk was met zo'n 40/50 man zei ik.
Zij vond het echter nog wel meevallen, hun hebben als motto hoe meer hoe beter.
Goed bekeken achteraf had ze gelijk.
De helft van de heren wilde wel de andere helft niet en keek vele katten uit de boom of zagen beren op de weg.
En een deel van die helft die wel wilde waren op dat moment niet beschikbaar.

Dat Janette erg populair is mag bekend zijn, dat was Nelli ook maar je doet jezelf idd toch tekort als je alleen voor één specifieke dame gaat.

Wel zou het afwerkgehalte wat omhoog moeten op dit soort 'extreem' drukke dagen en wat minder op de bank boven en meer 'gangbang' time.
Alleen dan zit je weer met een dilemma dat Xanten geen afwerkclub onder de pt's wilt zijn.
Kwaliteit boven kwantiteit of in ieder geval een gulden middenweg tijdens dat soort dagen.
Ik blijf er meestal een hele dag en vooral tegen de avond als vele al weg zijn of in zitten te kakken heb ik vaak nog mooie momentjes :betrunken:

der lickmeister
4 juni 2012, 23:48
De line up was gisteren gewoon goed,het probleem was echter dat er 2 groepen medelanders waren,die compleet respectloos waren.
ze zaten namelijk letterlijk bij de trap janette en jessi op te wachten,zelfs was er 1 zo brutaal en ging op de bank tussen jessi en een conculega zitten,had hij toch even pech na een pauze ging ze toch met mijn mede conculega nach unter daarna heb ik me maar om haar bekommert.het was maar goed dat ik geen jachtgeweer bij mij had anders liepen er 7 zonder ballen rond,hoewel ik weinig tijd had om mij hier mee te bemoeien weer veel te vaak met meiner frau beschäftigd en de thekefrau weer gek gemaakt ze hadden namelijk nieuw afwasmiddel roze in plaats Van groen ik heb nog proberen te vragen of dit beter was,maar dat was niet zo verstandig zodat ik me onder grote hilariteit toch vaak moest douchen.echter ben ik een die hard zeer slim dus. Na een ronde met martha toch nog even de theke uitgedaagd moest mij immers nog douchen, aan het einde Van de avond nog even laten zien dat ik nog steeds energie had door me met armen op te hijsen in de deuringang,dit was ook niet zo verstandig ze wilde bijna mijn kapitaal er vanaf knippen i.p.v. het polsbandje

der lickmeister
6 juni 2012, 00:19
ook gisteren was de line up goed,kom ik omstreeks 18:30 uur aan geen enkele auto op de parkeerplaats, ik dacht nog wauw nou ben ik alleen ,niet helemaal,slechts 2 gasten voor mij de optimale kans om er flink Van te profiteren,dat heb ik dus ook gedaan met slechts 1 frau meiner frau,het gekke is als het rustig is blijf ik constant bij meiner frau en als het drukker is neuk ik mij suf,omdat het in mijn ogen toch rustig was,heb ik de wielsleutel voor medelanders maar in de auto laten liggen,verder een chaotische avond het masseren bevalt vele dames te goed zodat ik weer veel te druk was wil nog niet gelijk zeggen dat ik een wachtrij heb maar,phycotherarapeut bs er niet was moest ik alles alleen doen
he. Banana help waar blijf je

Nibor76
6 juni 2012, 10:39
ook gisteren was de line up goed,kom ik omstreeks 18:30 uur aan geen enkele auto op de parkeerplaats, ik dacht nog wauw nou ben ik alleen ,niet helemaal,slechts 2 gasten voor mij de optimale kans om er flink Van te profiteren,
Wow!
Maar was dit uitzonderlijk of zit er een stij....dalende trend in, jij weet dit.

Ifso als de bezoekersaantallen dalen dan is dit wel zorgelijk, er moeten toch altijd wel zo'n rond de 15 gasten aanwezig zijn, minimaal.
Goedkope cola en bier lossen dat dan niet meer op om kosten te drukken. 10,- verhoging ook niet.
Misschien tijd voor het managment voor een actief twitter beleid waarbij ze gewoon actueel (als het hun goed uitkomt) schrijven dat het erg gunstig is qua man/vrouw om te komen.
Ik zie altijd veel vragen verschijnen over wanneer nou de beste dag is en meestal kun je beter het weer voorspellen.
Als ze een beetje actief twitteren over de bezetting, wie er is qua vrouwen of hoe druk het is kan het wel eens beren over de streep trekken.

Ik zeg stel het eens voor, een website 1.0 is niet meer genoeg tegenwoordig.
Internet 2.0, actief twitteren, faceboeken meerdere keren per dag.
Om de week een tweet en een mailing voor de party's is niet genoeg.

mooneye
6 juni 2012, 14:22
Dat Janette erg populair is mag bekend zijn, dat was Nelli ook maar je doet jezelf idd toch tekort als je alleen voor één specifieke dame gaat.
:

Ja helaas heb ik ook de vorige week deze ervaring live mogen mee maken met een gast waar ik toch wel een goede indruk van had, dat deze alleen voor janette daar komt is zijn keuze, echter vindt ik het al respetloos naar de andere dames toe met andere worden zegt ie dus "dat die de andere niet goed genoeg vindt" . Maar hij trok zo hard voor haar dat hij tot last werd en opdringerig dat ze er zelfs genoeg van had en dit zeer duidelijk maakte, en hij zelfs dit niet kon respecteren.
Was gewoon zo erg dat we (lickmeister en ik) haar naar haar auto moesten begeleiden daar ze bang was dat hij haar zou op wachten.

Met zulke figuren en ook gasten die lickmeister ook benoemd wordt de sfeer er echt niet beter op, het is gewoon een vorm van geen repect hebben voor de dames. En dan vragen gasten zich af waarom populiare dames weer snel weg zijn in Xanten, nou heren miss dat het kwartje nu gevallen is.

Vele vaste gasten kunnen mij dit bevestigen dat als jij gewoon je zelf bent, geen opdring spelletje speelt en het aller belangerijkste respect geeft dan is het aan jou om nee te zeggen, daar de dames je dan graag mogen en zich prettig bij jou voelen, en dus met regel maat nee moet zeggen omdat je op adem moet komen.

Heren welke cultuur dan ook neem het fatsoen tot respect anders zijn voor jullie straks weer populiare dame weg.

Ricardo Banana
6 juni 2012, 15:59
Ik kom jouw binnenkort weer helpen Lickmeister. Waarschuw Barbera maar alvast.

bad pritt
6 juni 2012, 15:59
Met zulke figuren en ook gasten die lickmeister ook benoemd wordt de sfeer er echt niet beter op, het is gewoon een vorm van geen repect hebben voor de dames. En dan vragen gasten zich af waarom populiare dames weer snel weg zijn in Xanten, nou heren miss dat het kwartje nu gevallen is.

Vele vaste gasten kunnen mij dit bevestigen dat als jij gewoon je zelf bent, geen opdring spelletje speelt en het aller belangerijkste respect geeft dan is het aan jou om nee te zeggen, daar de dames je dan graag mogen en zich prettig bij jou voelen, en dus met regel maat nee moet zeggen omdat je op adem moet komen.

Heren welke cultuur dan ook neem het fatsoen tot respect anders zijn voor jullie straks weer populiare dame weg.

Je verwacht toch niet dat deze mannen hier lezen, het betreft ook vaak incidentele/eenmalige bezoekers:rolleyes:..maar verder is je oproep natuurlijk terecht.;)

mooneye
7 juni 2012, 08:45
Ik kom jouw binnenkort weer helpen Lickmeister. Waarschuw Barbera maar alvast.

Gelukkig, was wel een zware taak jou rol overnemen al die dames tevreden houden (gelukkig konden wikkelen ze nog wel onderverdelen, onder de beste de een na beste 2 natuurlijk) tja en die posecco barbara blijft maar door schuden. Kunnen we Dan met ons 2 het voorraad beheer beter op orde houden.

Snel tot ziens

franky31081
9 juni 2012, 07:27
Ik kom jouw binnenkort weer helpen Lickmeister. Waarschuw Barbera maar alvast.

mooi laat maar weten wanneer het is zal kijken om dan vrij te nemen eventueel maken we er een heel weekend van heb nog wel ergens een grote tent liggen en een bbq

der lickmeister
9 juni 2012, 16:13
na 2 dagen slecht in orde te zijn geweest vond deze smeerlap het wel welletjes,ziek melden op werk,nee echt niet kost me een snipperdag,dus donderdagmorgen nog een after night pil genomen. deze hebben wel bijwerkingen moet ik zeggen
ik kreeg er s,middags al weer zin van om te gaan wippen,eerst maar eens gekeken naar de line up.
oei een nieuwe dame en bibi

als ervaren smeerlap moest en zou ik toch zeker de nymphomane bibi niet kunnen overslaan,of ben ik nou zelf nog erger
dacht ik bij mijzelf,liep haar gelijk al tegen het lijf bij binnenkomst,ik dacht nog mooi daar hoef ik niet op te wachten,die meld zich
zo wel bij mij,inderdaad dus snel nach unter,de rest zal ik maar niet vertellen,dan riskeer ik nog de titel smeerlap van het jaar.

hierna had ik mij wat rust en een biertje in gedachten,ook daar kwam niet veel van terrecht,gangbang moest ik weer nach unter, ditmaal met de nieuwe dame,kon ik ze gelijk even testen maar daar kwam ook al weer weinig van terrecht ik lag dubbel van het lachen
om de flauwe humor van anni.

dus weer boven toch maar eerst weer een biertje,daarna de afspraak met elvira maar snel nagekomen
later had ik mij nog een ronde met bibi in gedachten,maar daar kreeg ik geen kans voor doordat adriana
zonodig met mij nach unter wou,daar was bibi niet zo heel erg blij mee ,ik heb nog gezegd 7 voor 12
we hebben nog 7 minuten voor een vluggertje,maar hier wijselijk toch maar niet aan begonnen

kortom ik had wel een kutdag heb me suf liggen wippen

De Shyman
11 juni 2012, 18:47
Na de fantastiche nacht in Heaven 7 dachten Chucky99 en De Shyman even langs te gaan in Xanten. Ook Troetelbeer werd al in Wllich gevraagd zich ook bij ons te voegen om de Drie MusKUTtiers te complteren. Aangekomen in Xanten bleken er al 35 auto's te staan. De portier/parkeerwacht (goede kerel!) gaf ons de informatie dat er al 40 man binnen waren en dat er 12 dames waren. Inmiddels kwamer er al weer vier gasten langs. Chucky en ik keken elkaar aan en dachten beiden: 'dit gaat het niet worden' en zijn na Troetel te hebben verwittigd doorgereden naar PT Emmerich. Zie draadje daar. dat werd het ook niet.


Groet en Respect!

De Shyman

koalafruit
12 juni 2012, 11:35
Zouden die toestanden met die asootjes een trend zijn of zag Der Lickmeister toevallig een aantal incidenten op rij? Hebben anderen daar ervaring mee? PTX was toch lange tijd bij een hoop mensen favoriet...

der lickmeister
12 juni 2012, 23:45
Na de fantastiche nacht in Heaven 7 dachten Chucky99 en De Shyman even langs te gaan in Xanten. Ook Troetelbeer werd al in Wllich gevraagd zich ook bij ons te voegen om de Drie MusKUTtiers te complteren. Aangekomen in Xanten bleken er al 35 auto's te staan. De portier/parkeerwacht (goede kerel!) gaf ons de informatie dat er al 40 man binnen waren en dat er 12 dames waren.

De Shymancorrectie waarschijnlijk 34 auto,s + een jeep die stond er al vanaf 11.30 uur tot 23.10 ik heb ze dus niet kunnen tellen,ook niet de gasten,maar 40 ,misschien even in de middag maar dan zullen het er hooguit 35 zijn,ook de security kan niet altijd evengoed tellen,het is komen en gaan op partydagen, verder was het wel weer een geslaagde party, met diverse shows en gangbangs.natuurlijk kwam ik hier niet onderuit.2 x boven met adriana. Tussendoor nog de nodigge verplichtiggingen,was te verwachten, verder een relax avondje,totdat een dame zich melde moest ik alweer mee nach ünter,hierna vond ik het wel goed ik had geen kracht meer in de benen dus laatste. Ronde maar rustig aangedaan met meiner frau

Nibor76
14 juni 2012, 10:00
Dat wordt voor Xanten een goedkoop toernooitje met hun tien euro gutschein voor elke Nederlander als Oranje wint :redface:
Voor de anderhalve Duitser is er ook 10 euro korting als Duitsland wint, dat dan weer wel :wink:

koalafruit
14 juni 2012, 18:19
Kijk ik scheel of is er geen Xantener Partytreff Tombola?

Ricardo Banana
14 juni 2012, 19:03
Nee die is er niet. Aangezien helaas PT Xanten het Ijsberenforum niet meer sponsort. Bij de site Hookers is dit nog wel zo.

koalafruit
15 juni 2012, 03:58
Thnx, Ricardo Banana. Dan zal ik mijn lidmaatschap daar weer eens afstoffen.

Is bekend waarom deze site niet en die andere wel gesponsord wordt?

Ricardo Banana
15 juni 2012, 07:28
Zover ik begrepen heb, wegens te weinig hits alhier.

koalafruit
15 juni 2012, 13:40
Ah, duidelijke en goede reden, toch? Ten slotte is het bedoeld om reclame te maken...

Dank voor de uitleg!

pablo2012
20 juni 2012, 14:31
Na dik een jaar weer eens kijken in Xanten. Het viel een beetje tegen. De dames waren vriendelijk en namen het initiatief wat bij ander clubs nog wel eens ontbreekt. Het aantal nederlanders was weer hoog en het begon s'middags ook weer druk te worden. Iets waar Pablo niet van houdt. De prijs van € 110 is aan de forse kant voor de dames en de algemene service daar. Ik ga toch maar weer even verder kijken of ik weer een mooie club kan vinden.

Joke
20 juni 2012, 21:08
Nou, wij gaan er 7 juli heen. Ben heel erg nieuwsschiering en waarschijnlijk neem ik nog een bevriend stel mee ook.

bhai8888
21 juni 2012, 10:14
Sorry, off-topic, ik weet het, maar probeer het toch. Ik wil graag langsgaan, maar kan ivm met werk alleen 's avonds. Is het 's avonds drukker dan overdag? Misschien kan een van de doorgewinterde bezoekers daar iets algemeens over zeggen... Ik plan volgende week donderdag avond. DANK!!

bad pritt
21 juni 2012, 10:23
Sorry, off-topic, ik weet het, maar probeer het toch. Ik wil graag langsgaan, maar kan ivm met werk alleen 's avonds. Is het 's avonds drukker dan overdag? Misschien kan een van de doorgewinterde bezoekers daar iets algemeens over zeggen... Ik plan volgende week donderdag avond. DANK!!

Meestal (veel) rustiger...de kleine korting van 20 euro is niet zo een grote trekker.
Vind het zelf totaal niet interessant om een paar uurtjes voor 90 euro daar rond te hangen, als een hele dag 110 kost.

Joke
21 juni 2012, 11:12
Sorry, off-topic, ik weet het, maar probeer het toch. Ik wil graag langsgaan, maar kan ivm met werk alleen 's avonds. Is het 's avonds drukker dan overdag? Misschien kan een van de doorgewinterde bezoekers daar iets algemeens over zeggen... Ik plan volgende week donderdag avond. DANK!!

Zeg..ik heb nou zoiets raars in gedachte..snap niet hoe ik er op kom eigenlijk..maar je zou misschien eens een keer een dag vrij kunnen nemen?? Oei..wat zeg ik nu..kan dat zomaar? Het is wel een optie enne..wat Bitt ook al zegt..een hele dag voor 110 euro en reisstijd/kosten of een paar uurtjes voor 20 euro minder + reistijd en kosten.

Wel..doe eens gek zou ik zeggen..en neem een snipperdag :)

bhai8888
21 juni 2012, 11:17
Dank voor je reactie! Ik wilde niet wachten tot 20.30u, maar ik kan ivm met werk pas rond 18.00u er zijn. Maar dan neemt de drukte ook al af? En weet je iets over donderdagen tov andere dagen? Ik begreep dat de eerste helft van de week rustiger is dan richting het weekend. klopt?

bad pritt
21 juni 2012, 11:23
Dank voor je reactie! Ik wilde niet wachten tot 20.30u, maar ik kan ivm met werk pas rond 18.00u er zijn. Maar dan neemt de drukte ook al af? En weet je iets over donderdagen tov andere dagen? Ik begreep dat de eerste helft van de week rustiger is dan richting het weekend. klopt?

Je kunt er weinig van zeggen, maar ik ben er hele dagen altijd en altijd de laatste ronde die vind ik (het) leuk (ste) :)

Met de crises in p6 land is het hier niet meer zo druk als vroeger, was er vaker met alleen een of een paar andere gasten in de laatste ronde, gewoon gaan op een willekeurige doordeweekse dag, je komt aan je trekken.

Joke wat ga jij de 7de juli doen alleen kijken, of ga je als je zin hebt met andere mannen ook aktief worden..?
Of ben ik nu te nieuwsgierig ?

bhai8888
21 juni 2012, 11:58
@ Joke. Hmmm, ik stel een vraag over drukte en verontschuldig me daarbij ook nog dat het off-topic is en krijg een antwoord over snipperdagen. Niet bijster intelligent.... Wie is trouwens "Bitt"? Bedoel je "bad pritt"? Niet bijster intelligent EN slordig. Zielig.

Joke
21 juni 2012, 12:33
@bad pritt: Nieuwsschierig? Welnee, hoe kom je daarbij hahaha. Het is iig niet de bedoeling dat ik een potje kom kaarten LOL. Ik ga vast wel wat meer doen dan alleen kijken, kleppen etc. Maar 1 op 1 weet ik nog niet, dat doe ik al 5 dagen in de week...dan moeten er wel een stel zijn die willen boemelen te gelijk :wink: Wat denk je..zou dat haalbaar zijn op zaterdag??

Ik weet nog niet wat ik aantrek, maar ben herkenbaar aan een vlinder om mijn nek en mijn vriendin ( als ze meekomt ) aan een vlinder op haar rug..een hele grote! Dus als jij komt, of iemand anders van dit forum, spreek me gewoon ff aan?

Joke
21 juni 2012, 12:39
@bhai8888 Ik maak een grapje en u neemt dat serieus, oke. Ik bedoelde idd Bad Pritt, ach..ik ben een mens..en ook nog eens een vrouw...en we maken allemaal eens een foutje. Dus ben ik nu zielig, niet intelligent en ook nog eens slordig. Dat is voor het eerst dat ik dat hoor...

Veel plezier donderdagavond!!

Nibor76
21 juni 2012, 12:48
Nou, wij gaan er 7 juli heen. Ben heel erg nieuwsschiering en waarschijnlijk neem ik nog een bevriend stel mee ook.
Speak of the devil :teuflisch:

Ik was er gister en heb mij toch weer vermaakt in de een of andere manier.
Een woensdag stond nog op mijn to do list al was deze niet geheel gepland.

Het zat zo, ik zag verleden week dat ene Katrin aanwezig zou zijn na een veel en veelste lange tijd afwezig te zijn geweest
waarbij ik dacht dat ze nooit meer terug zou komen en had het in vrede had afgesloten.
Echter Xanten heeft me eerder een poets gebakken door Miriam weer te laten verschijnen welke toch niet dezelfde Miriam was als tijdens de Katrin periode,
maar gelukkig schreef LM dat Katrin echt terug was en kon/ moest ik haar koste wat kost zien.

De reis ging gelukkig weer voorspoedig via de A4-A10-A1-A30 en de A12/A3 afslag rees geen A2 en geen A12 waar ze bezig zijn aan de weg.
Rond half 12 kwam ik ten tonele met het uitzicht op een redelijk volle parkeerplaats dus van enige recessie in P6 land was niet echt sprake of misschien juist weer wel dat ze naar PT's gaan.
Moed zakte weg maarja 191 km ga je niet voor niks rijden.

Aanwezig waren; Aida, Carolina, Janette, Jessi, Katrin, Laura, Nancy, Santa, Tina en Vivien
Waarbij ik moet zeggen dat Jessi en Santa volgens mij een en dezelfde waren, leuk bezettingstrucje, dus eigenlijk waren er 9 waarbij een voor dubbel telde, en Katrin werkte een half dagje.

Met Nancy heb ik de spits afgebeten vervolgens kwam daar Janette achteraan, Katrin, Vivien, Aida.

Ik schreef als eerste "speak of the devil" dat slaat op een gebeurtenis die me daar trefte.
Er was daar een koppel aanwezig man en vrouw waarbij ik toch een praatje pot mee voerde en ik met haar naar beneden ging.
Theo Maassen zou zeggen "je mag er nog best wezen" (http://www.chantetter.nl/theo-maassen.php) en dat was ze zeker slank kleine borstjes strak kutje en met 51 jaar belegen maar jong van geest en daden.
Omdat ik het toch wel spannend vond om eens van iemand buiten het circuit om de daad te verrichten had ik toch enigszins wat opstartproblemen.
Maar na wat gedegen vrijwerk en andere intiemere bezigheden was ik om en niet meer te stoppen dat betrof vooral tussen haar benen,
manlief zei dat ik uren beneden was, laat het ruim een uur geweest zijn daar ik een kutklusje moest oplossen als jonge strakke beer.
Mijn god die was wel goed geil zeg en ik ga door totdat ze er echt genoeg van kreeg maar gezien de 100% tepelreactie (zo groot als peuken)
zag ik dat ze nog lang niet klaar gebeft was en deed de hele riedel en het alfabet overnieuw die het bed deed trillen.
Vervolgens nog heerlijk geneukt totdat ik klaarkwam.
Ze heeft daarna nog even lekker mijn rug ingezeept.
Dat was mijn ervaring met een koppel.
De tijd dat ze geil was en zin had regelde ze de ene na de andere met wie ze wilde, dus Joke veel plezier en het gaat zeker lukken vast ook met meerdere mannen.
Kon bij mij ook maar was zo intiem met haar bezig dat ik hiervan tijdens het spel vanaf zag.

Verder nog lekker gedold met dees of gene vooral met Janette die vervolgens verstoppertje speelde en opeens eenkennig werd en een nieuwe vriendje zocht, ik zal d'r krijgen de volgende keer.
Aida speel de gevaarlijk spel en wel met mij, kwam ik buiten lopen en ze vroeg waar ik was, ik antwoorden "gewoon binnen" oh ok.
Ik zitten en even later pakt ze d'r handdoek en mijn hand en dirigeerde mij naar beneden richting hemelbed met de vitrages dicht en begon mij hemels te pijpen
waarbij echt alle centimeters tot aan de stam achterin d'r keel verdwenen.
Ik kan bij mijzelf geen eens een vinger in de keel duwen om alcohol uit te kotsen als ik dronken ben maar zij laat alles verdwijnen ongelofelijk.
Maar zoals alles en aan alles komt een eind, ze speelde gevaarlijk spel.
Ze had beloof aan een gast om met hem naar beneden te gaan echter hij was even pippie machen en was not amused.
Nu ken ik hem, hij was de man van het stelletje maar de enige consternatie, ik wist van niks, zorgde ervoor dat mijn trotse vlaggenstok een kaasprikker werd en het van neuken niet meer kwam.
Ik heb mij maar dienstbaar opgesteld door lekker te beffen maar echt graniet werd het niet meer, jammer volgende keer beter.
Ik miste hier wel een scheidsrechter.

Verder wil ik nog veel beterschap toewensen aan een mede vaste gast in Xanten.
Janette vertelde mij over een auto ongeluk met ziekenhuisopname een een uurtje buiten westen.

Door de onverwachte drukte op de woensdag heb ik mijn programma niet geheel af kunnen draaien, groepen en nieuwe gasten gaan voor dan wel trekken meer belangstelling, het zij zo.
Toch had ik het weer niet willen missen en ik zag ook Martha weer die alvast even kwam buurten daar ze voor vandaag ingeroosterd stond.

bad pritt
21 juni 2012, 12:49
Nieuwsschierig? Welnee, hoe kom je daarbij hahaha. Het is iig niet de bedoeling dat ik een potje kom kaarten LOL. Ik ga vast wel wat meer doen dan alleen kijken, kleppen etc. Maar 1 op 1 weet ik nog niet, dat doe ik al 5 dagen in de week...dan moeten er wel een stel zijn die willen boemelen te gelijk :wink: Wat denk je..zou dat haalbaar zijn op zaterdag??

Ik weet nog niet wat ik aantrek, maar ben herkenbaar aan een vlinder om mijn nek en mijn vriendin ( als ze meekomt ) aan een vlinder op haar rug..een hele grote! Dus als jij komt, of iemand anders van dit forum, spreek me gewoon ff aan?

Leuk dat je meekomt met je man...en ik ben benieuwd hoe het aanslaat bij jou en de andere Xanten gangers.
1 vrouw met meerdere mannen heb ik weleens gezien, maar dat zal je zelf denk ik moeten organiseren.
Zien ze het eenmaal gebeuren dan gaat het vanzelf rolllen waarschijnlijk.
Als vrouw niet behorend bij de betaalde partycrew zal je wel worden aangesproken door mannen en dan kun je je voorkeuren uitspreken.
Als ik kan kom ik, ben er al te lang niet geweest, 7 juli staat in mijn agenda, maar werk gaat voor kan ik nog niet zeggen, ben meestal druk in de weekends.

Joke
21 juni 2012, 13:06
Leuk dat je meekomt met je man...en ik ben benieuwd hoe het aanslaat bij jou en de andere Xanten gangers.
1 vrouw met meerdere mannen heb ik weleens gezien, maar dat zal je zelf denk ik moeten organiseren.
Zien ze het eenmaal gebeuren dan gaat het vanzelf rolllen waarschijnlijk.
Als vrouw niet behorend bij de betaalde partycrew zal je wel worden aangesproken door mannen en dan kun je je voorkeuren uitspreken.
Als ik kan kom ik, ben er al te lang niet geweest, 7 juli staat in mijn agenda, maar werk gaat voor kan ik nog niet zeggen, ben meestal druk in de weekends.

Ach joh, ik pas me altijd overal aan, ben snel gewend en weet vaak niet van ophouden hahaha. Cor moet me soms wegslepen als ik een beetje teveel enthousiast bezig ben.
Ik ben dan wel niet een van de slankste dames, maar mijn recensies op die andere website zullen vast wel aanspreken, allemaal positief ( wel vaak over dezelfde mogelijkheid )..hmmm...nu wordt jij weer nieuwsschierig :D

Nou ja...ik ga me zeker vermaken, maar hoe...dat ga ik 7 juli wel zien. We vertrekken iig vroeg, moet ff op zoek naar een hotelletje daar in de buurt. Iemand suggesties, website..?

mooneye
21 juni 2012, 13:21
http://www.hotel-nibelungenhof.de/nl/home/

een suggestie voor een hotel, zelf is dit mijn vaste verblijf als ik naar PTX ga, ligt op mooi loop afstand van ptx (ivm prosecco) en mooi in het centrum.

Veel plezier 7 juli.

Joke
21 juni 2012, 13:51
Mooneye? Kan je daar zo binnenlopen en een kamer reserveren of moet je reserveren via de site? Wij willen blijven slapen, omdat wij na middennacht geen 3 uur willen rijden. Niet vanwege de drank, want Cor en ik zijn beide frisdrankdrinkers.
Is er nog wat leuks te doen op zondag in het centrum?

Nibor76
21 juni 2012, 14:15
Ach joh, ik pas me altijd overal aan, ben snel gewend en weet vaak niet van ophouden hahaha. Cor moet me soms wegslepen als ik een beetje teveel enthousiast bezig ben.
Je bent toch zeker wel baas over jezelf :tongue:

In Xanten heb ik vaak dat ik graag werk om de vrouw te behagen als het mij gegeven wordt (afwerksessies daargelaten).
Gezien de verdiensten in een PT wil ik dat het ook gewoon wederzijds leuk is.

Bij een Amateur (stelletje of swingers) heb ik dat gevoel nog sterker, wil ik als man toch graag het initiatief nemen en de vrouw een goede tijd bezorgen en werk voor haar ipv andersom.*65

Joke
21 juni 2012, 15:58
Eh...wij zijn een stel ja, maar geen amateurs. Ik denk dat als er leuke meiden rondlopen, Cor daar misschien ook wat mee zal gaan doen.
En meestal is het in mijn geval dat ik er bovenop spring en niet andersom ;)

mooneye
21 juni 2012, 19:20
Joke ik zou van te voren even reserveren doe ik ook altijd. Reserveer meestal s'morgens als ik naar xanten toe rijdt. Geef wel aan dat je voor 11 uur de sleutel wilt komen ophalen anders zit je s'nachts te kloten met zo sleutel automaat.

Ik blijf ook meestal tot sluiting en hoef maar 20 min terug:-)
Zondags nacht is het in het centrum erg stil.
Ik Ben er 7 juli zelf niet bij, Dan zit ik in een hotel in brasil anders had ik graag de kamer gedeeld :-)

Joke
21 juni 2012, 19:51
Ik heb al gekeken en ook naar andere hotels in de buurt, degene die jij aangaf zit zaterdag volgeboekt net als vele anderen. Dan gaan we toch maar terugrijden, ben ik bang dat we eerder weg zullen gaan. Heb niet zo'n zin om om 3 uur 's nachts thuis te komen, maar goed..we zien wel. Iig bedankt voor je hulp!

der lickmeister
21 juni 2012, 20:16
ik neem altijd het 4* hotel van bebber bevalt mij uitstekend en reserveer pas meestal op de dag zelf,echter in mijn geval betekent dit
dat ik ook de volgende dag weer naar ptx ga

Nibor76
21 juni 2012, 23:30
@Joke
Qua aantal kilometers spring jij niet erg uit de pas met het aantal kilometers wat ik moet rijden, ongeveer 191.
Jij gaat rechtdoor op de A9 ik pak nog een stuk A4.

Ik doe daar heen zeker 2 uur en ruim een kwartier over met tankstop tijdens normaal verkeer.
Terug naar huis doe ik het in 1 uur 45 met de auto en dan rij ik gewoon rustig, mijn navigatie begint te piepen als ik te hard rijd.
1 uur 30 van Xanten naar in mijn bed als ik met de motor ga.

Reken terug qua tijd op 2 uur een kwartiertje uitloop maximaal, meer niet zeker geen drie uur.

Joke
22 juni 2012, 06:59
Ik kan ook altijd zo heerlijk overdrijven blijkbaar, maar goed..dat is idd wel wat minder. En misschien hoeven wij niet te tanken, grote auto = minder vaak tanken. Denk dat we terug gaan rijden...wel jammer, had wel een halve zondag door Xanten zelf willen slenteren.

noglangnietuitgewandeld
22 juni 2012, 07:30
Op de site van de PT staat dat ze wel een hotel voor je kunnen regelen als je van tevoren belt. Ik ben wel eens door Xanten gelopen, maar ik vond het maar een slaperig stadje. Er zijn wel wat terrasjes en natuurlijk de Dom: http://www.google.nl/search?q=xantener+dom&hl=nl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qw_kT7y6LcGG-wbY9_WCCg&ved=0CHMQsAQ&biw=1071&bih=666.
Verder nog het Archeologisch Park: http://www.apx.lvr.de/. Wel eens leuk als je geinterresseerd bent in dat soort dingen. Het landschap rondom Xanten is ook wel mooi, een beetje heuvelachtig, de Sonsbecker Schweiz.

mooneye
22 juni 2012, 08:20
http://gaestehaus-xanten.com/hotelzimmer.html

@joke volgens de site van dit hotel moet je even bellen voor te reserveren. Online reserveren is vol maar gewoon ff bellen
xanten is zeker geen uitgaans dorp maar toch wel populair bij de toeristen.
Tevens hebben ze ook een meer met strand.

Veel plezier