PDA

Volledige versie bekijken : Bezetting saunaclubs in December & Januari



WA
3 januari 2020, 16:18
Ieder jaar weer hetzelfde liedje. Ijsberen die of de zoekbalk niet weten te benutten, gewoon te lui zijn enig voorwerk te doen en / of hopen op kerstwonderen en verwachten dat de clubs ineens vol zitten.
Als ik die tweede in zo eens overdenk weet ik bij voorbaat al dat dit dus een nutteloos topic word maar doe het toch. Hierna volgt e.e.a aan topics met vragen over bezettingen van SC's rond de kerst en jaarwisseling.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?55098-Welke-club-bezoeken-met-kerst&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?50198-Welke-club-rond-kerst-Oud-amp-nieuw-2018-2019&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43415-Clubs-open-tijdens-kerst-en-nieuwjaar-2015&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39714-Clubs-geopend-met-Kerst-en-Oudjaar-2014&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28445-Hoe-is-het-met-de-Kerst-eindejaar-in-GT&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31977-Clubs-geopend-met-de-Kerst-en-Oudjaar&highlight=kerst
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?707-Openingstijden-rond-kerst-en-Oud-amp-Nieuw&highlight=kerst

Nou, omdat we het hier hebben over saunaclub ijsberen ga ik er voor het gemak maar even vanuit dat de meesten van jullie te lui zijn om het door te gaan lezen want info over services en prijsstelling is nihil en daardoor voor velen bij voorbaat al oninteressant.
Maar kort door de hebben we door de jaren heen vast kunnen stellen dat de uittocht van Roemeense en Bulgaarse vrouwen zo in of rond de tweede week van december plaats vind. Line-up halveren of vallen terug tot ca 30 % van normaal. Meestal begint de terugkeer in de 2e en derde week van januari.
Er is dus nog enige vorm van leven te vinden in de clubs. Echter, houd er rekening mee dat het aantal ijsberen hooguit halveert in deze periode dus word het meestentijds in de rij aansluiten. Dames die werken doen goede zaken en zijn meer dan normaal op kamer. Clubs lijken qua dames dus leger dan ze zijn. Veel plezier, en niet meer zeuren he ;)

Big30
3 januari 2020, 21:16
Weinig aan toe te voegen ;). Inderdaad zolang als het forum bestaat komt ieder jaar weer de vraag terug mbt de bezetting in de clubs rond de feestdagen. Het antwoord luidt ieder jaar hetzelfde en staat hierboven al, OK je kunt met misschien per clubs nog iets verfijnen maar exact en per club weet je het nooit zeker, alleen zeker is dat je met een gereduceerde bezetting rekening moet houden.

Wat mij dan ook verbaast is dat zelfs IJsberen met veel kilometers in de benen in deze periode een club bezoeken en dan tot de conclusie komen dat er niet zoveel dames en wel veel beren zijn.
Soit nog even geduld en de sterkte is in de clubs weer op pijl :tongue:!

Trouwens, veel plezier en vermaak in de clubs of waar dan ook :cool:, toegewenst in 2020!

rob45
3 januari 2020, 21:35
Trouwens, veel plezier en vermaak in de clubs of waar dan ook :cool:, toegewenst volgend jaar!

Mooie wens !....maar moeten we dan een heel jaar wachten voordat we weer plezier kunnen maken ?

Big30
3 januari 2020, 21:40
Mooie wens !....maar moeten we dan een heel jaar wachten voordat we weer plezier kunnen maken ?
LOL! Laten we er inderdaad maar dit jaar van maken, aldus veranderd ;).

Player
3 januari 2020, 21:46
Ik moet zeggen, heb ondanks mijn voornemen om geen Clubs meer te bezoeken na 13/12 (de dag dat de meeste RoeBul DVP's vertrokken waren) tot midden januari, toch nog 2 bezoeken afgelegd op 27/12 en 30/12. Aanbod was kleiner maar daarom niet echt slechter. Wij hebben alleen de illusie dat de line-up eindeloos moet zijn om goed te zijn...

kempie
3 januari 2020, 22:20
Lees mijn verslag van acapulco gold. De line-up tussen kerst en oud en nieuw was met zo’n 30 dames quantitatief en qualitatief voor deze club echt prima op orde

Ga er denk ik morgen weer kijken als er geen waarschuwiingen zijn voor dichte mist.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

yylover
6 januari 2020, 20:10
Mijn ervaring de laatste weken.

2e Kerstdag in SS geweest, 48 dames aanwezig. Verrassend positieve line up en 2x kunnen kameren.

2 Jan. de nieuwjaarsduik in SS gedaan. Nu aanzienlijk minder dames. Ergens (uiteindelijk) rond de 25 dames aanwezig. Dit keer de club ongepopt verlaten, maar dat lag ook een beetje aan mij (laag libido). Met een beetje geduld had ik wel degelijk kunnen kameren.

5 jan naar PSR gegaan. 12 Dames aanwezig, maar tevens heel weinig beren. 2x succesvol kunnen kameren met Lucia en Jolie. De AWL van deze club is best betrouwbaar en wordt rond 11 uur vrijgegeven.

Fazit. Het is wel degelijk mogelijk om te clubben rond de feestdagen. Je moet alleen wat meer geduld hebben en op het juiste moment toeslaan. Wat voorkennis over de beschikbare dames helpt overigens wel.
En ja, er is een berenoverschot, maar veel beren kameren helemaal niet of houden het op een half uurtje. Laat je daardoor niet afschrikken, en natuurlijk, de echte (aanwezige) populaire dames zijn dan wel erg lastig te strikken.
Natascha in PSR gisteren was voor mij helaas niet mogelijk, maar als je dan met Jolie op de kamer terecht komt, dan heb je niks te klagen.

P.s. ook nog wat info uit SS gekregen over een paar andere dagen.
1e Kerstdag SS : 10 dames aanwezig.
Nieuwjaarsdag SS : 15 dames aanwezig.
Beter om deze dagen te vermijden, lijkt mij.