PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, 2015



Pagina's : 1 [2]

lustman
9 september 2015, 12:36
Gt is al lang men club niet meer. Maar voor deze gelegenheid wilde ik er toch weer eens naartoe gaan. Toen ik in Heerlen de Ikea passeerde zag ik vrije jongen naar binnen gaan. Er stond dan ook een groot reclame bord : AO vandaag aan 50%. Aan de grensovergang A52 stond een advertentie sauna club LR : eigen sterke drank toegelaten ! Uiteindelijk rond 12u30 kwam ik in Duitsland aan op parking Tierpark. Er stonden een heleboel ijsberen te zeiken tegen de bomen. Ik stopte even en vroeg of ze ook naar Gt gingen ...domme vraag : nee dus. Ik reed verder door richting fick-fabric.

Gelukkig was er nog genoeg parkeerplaats naast GT. Met 60€ in de hand begaf ik me naar de toegangspoort. Twee kleine lichtgevende ijsberen deden dienst als portier. Een vriendelijke ontvangst en ik kreeg een blauw drankje. Locker nummer 72 werd de mijne.

Na een stevig ontbijt ging ik op zoek naar Willem2 , maar ik trof eerst de Poolse Meggi. Na de top-sessie was het mijn beurt om Willem2 te feliciteren. Keurig voorzien van het witte kostuum , met bijhorende blauwe ijsberen stropdas. Het was een leuk weerzien , verhalen uit de oude doos kwamen naar boven tot de hedendaagse saunaclub-cultuur en gang van zaken.

Ook Dalton was aanwezig. Volgens mij het ouste forumlid. Ooit in LR vertrouwde hij me toe : ik heb een hart van beton ! Het lag hem ook toch wat op lever dat deze party al op voorhand de grond werd ingeboord. Ik deelde z’n mening en zei niet goed te begrijpen waarom mensen niet wat water bij de wijn kunnen doen eens om de vijf jaar. Toch blijkt dit moeilijk.

Buiten op de bank trof ik Badslippers , ondertussen ook al een forum icoon ! Ik was onmiddellijk aan het juiste adres want hij had net een register geopend met anale verhalen. Was dat even met de deur in huis vallen.

Oom Willem maakte iedereen attent dat het tijd was voor gebak. Dus allen de buiten tent in. Twee soorten gebak werden gepresenteerd. Ik koos voor de aardbei-taart. Een hele tafel zat vol met YBF-leden. Dit was toch echt een mooi moment lekker gezellig bij elkaar wat kletsen , kennismaken en verhalen ophalen. Ik trof Bergm550 , Rob45 , Kwant , Mr.Pussy , de duisburg spesjalist en nog enkele anderen YBF-leden. Enkele mensen wisten te vertellen dat Picasso 1 niet aanwezig kon zijn omdat hij naar z’n thuisland Marokko was. Ik zei dit is een vergissing het moet Spanje zijn ! Maar de meerderheid hield voet bij stuk dat ik het fout had.

Terug naar binnen wat gaan observeren in de barruimte. Het werd vrij druk zowel met gasten als dames. Onder de dames toch wel enkele met het neusje omhoog , de lelijke siloconen club , een groep Duitse laufhaus-meiden en verder ruim optic aanbod onder de noemer voor elk wat wils. Om de sfeer wat te bevorderen verscheen er een mooie paaldans-act , deze werd later op de avond nog eens herhaald. Het was moeilijk om een keuze te maken voor een tweede sessie. Dus even gaan bezinnen in de sauna en hierna een massage genomen bij de Duitse masseur. Terug naar buiten de tent in om wat gaan te eten. Zo klaar voor de volgende ronde. Deze vond plaats met de Duitse Sofia.

Tijd om even in de whirlpool te gaan zitten bij Badslippers en co. Even later werden we opgeschrikt door een luid geschreeuw : Bokito8 is in the house !
In de whirlpool zat ook een man met alzheimer. Hij herhaalde constant : in de Vulkaan is het 30€…in de Vulkaan is het 30€… Ook zagen we weer enkele heren met boxershort en zwembroek de sauna induiken en hierna een poging doen tot betreding van de whirlpool. Gelukkig hield de masseur ze tegen.

Met een lekkere vers gemaakte cocktail begaf ik me terug in de barruimte. De dj wist toch aardig wat sfeer te brengen. Een paar black lady’s gingen opzwepend tekeer op een verhoogje naast de bar. Nog even met Badslippers wat geouwehoert en rond 20u30 hield ik het voor bekeken. Spijtig genoeg was Willem2 al een tijdje naar huis.

Besluit

Een magere opkomst van forumleden. De meerderheid die aanwezig was waren totaal geen GT-gangers. Waar zat trouwens die hele GT-heilige fanclub ? Zonde dat geen enkele moderator aanwezig was. De rode tijger aka Tiga had een goede uitvlucht. Maar MJ en Big30 had ik toch verwacht. Ook van de beren van het eerste uur was niemand te bespeuren.

Alle extra’s voorzien waren : top. Een culinair walhala , animatie , deco , cocktails , paaldans-act , … Wat ik toch wel ontbrak was een extra attentie of geschenkje voor aanwezige forumleden. De GT-toerist en Jan met de pet kreeg die dag evenveel als de YBF-leden. Voor mij werd het een geslaagde dag dat tot in de puntjes geregeld was. De verwachte drukte bleef weg en zo ook de kledingzakken. Maar goed tijden veranderen , zoveel party’s en clubs . lustman wordt oud en grijs zei Willem2.

Megaboob
9 september 2015, 13:45
Megaboob was graag gekomen maar ik ben op vakantie en kon daardoor echt niet deze keer helaas. Maar ik had graag dienst gedaan als siliconen dames stofzuiger zodat andere medeberen die niet zouden hebben hoeven zien. Ik hoop er de volgende keer wel bij te kunnen zijn!

Megaboob

Nedlovefkk
9 september 2015, 14:17
Die Alzheimer patiënt zat in de avond (rond 19;00) bij me aan tafel. hij was een blad aan het doornemen van dure horloges. Met daarbij continue herhalingen van de bedragen die de horloges.. Vrij irri..
Jammer je gemist te hebben lustman.!

Big30
9 september 2015, 19:42
Herhaald Vulkaan geleuter verplaatst naar:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28430-Duisburg-Stammtisch-vragen-en-ander-geleuter!

bergm550
9 september 2015, 20:11
Het valt me op dat er de laatste tijd redelijk wat zwarte dames in GT rondlopen. Ik noem ze altijd maar gekscherend "de bijlmerchicks." De clientèle in GT is natuurlijk overwegend blank en dus doet het me iedere keer denken aan bepaalde scènes uit de film "Alleen maar nette mensen." GT is zeer zeker op dit moment "the place to be" voor zwarte-vrouwen-liefhebbers. :)

http://i.ytimg.com/vi/J9zXAYsY3c4/maxresdefault.jpg

http://media.marieclaire.nl/m/te9sdut79ayq.jpg/alleenmaarnettemensen02.jpg

rob45
9 september 2015, 21:03
Het valt me op dat er de laatste tijd redelijk wat zwarte dames in GT rondlopen. GT is zeer zeker op dit moment "the place to be" voor zwarte-vrouwen-liefhebbers. :)


Zeker, ook zijn er een aantal getinte vrouwen en genoeg keuze dus voor de liefhebber.Ik heb het zaterdag goed naar mijn zin gehad en kom weer snel een keer terug naar Golden Dark Times.

T&A Addict
9 september 2015, 23:03
Ik zag er afgelopen weekend maar 2, maar dat waren bepaald geen meisjes zoals in Alleen maar nette mensen.

bergm550
13 september 2015, 09:52
Op 12 september verblijdde ik mezelf weer eens met een bezoek aan het Sprookjesbos. Het bos waarin alles mag, als het maar leuk is. In mijn hoofd neuriede ik: "Soms zijn er momenten dat ik aan je denk, al komen die maar weinig voor." Ik weet niet waar het vandaan kwam. Ik geloof dat het een liedje van Paul de Leeuw is.

Het was druk in de namiddag, maar er waren desalniettemin geen kledingzakken. De line up was als een dijk zo sterk. Kenza liep lonkend voorbij met haar nieuwe donkerblonde haren. Ze zag er bloedmooi uit. Mannen grepen naar haar arm als ze voorbij liep. Ik besloot haar meteen te schaken, voor het geval een pannenkoek er met de buit vandoor ging.

Het liedje "Met z'n allen" van Henny Huisman zou zeker van toepassing zijn geweest:

Hier stond je dan vanavond.
Het was wel spannend.
Maar toch ook fijn.
Maar zoals bij elke wedstrijd
Kan er maar één de winnaar zijn

Ze zei dat haar stamgast niet was gekomen. Dus ik had geluk. We moesten een half uur op een kamersleutel wachten. Onderwijl werd ze voortdurend aangesproken door gasten. Het wachten maakte me alleen nog maar geiler. Daar zat ik dan met een loaded gun in de bar. Op de kamer volgde de onvermijdelijke apportiose. Ik zette het liedje "Ain't nobody" van Chaka Khan op mijn telefoon aan en terwijl het liedje draaide, ontstond er een hevige vrijpartij. Ik denk dat ik een muziekfetish aan het ontwikkelen ben.

Na deze stomende sessie rolde ik in een intellectueel gesprek met ijsbeer envert en een vriend van hem over het vluchtelingenprobleem. Ik ben van mening dat Europa geen idee heeft wat men zich op de hals haalt door zoveel vluchtelingen op te nemen. Niet alleen de praktische zaken, zoals het aanbieden van werk en huisvesting, maar ook het gevaar dat er tussen deze vluchtelingenstromen ook heel veel IS-strijders zullen zitten, die onze broze democratieën zullen vernietigen.

Wat overblijft is een verzwakt Europa, wat weer gunstig is voor de andere wereldmachten, zoals China, Rusland en de VS. Want laten we nu eerlijk zijn. Als de VS de wil heeft, kunnen ze met hun militaire slagkracht een hanggroep als de IS makkelijk de das omdoen. Maar de andere wereldmachten kijken gewoon toe hoe Europa ten onder gaat.

Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik zie dingen eerder slechter worden dan beter. Ik zie steeds meer mooie dingen verdwijnen en steeds meer lelijke dingen verschijnen. En het allergrootste probleem van de wereld zal de overbevolking worden. Als er straks 9 miljard mensen op deze aardkloot wonen, dan lijkt het me zeer aannemelijk dat er oorlogen gevoerd zullen worden over voedsel en water. Maar ik ben een zwartkijker, dus laten we lopen dat het allemaal wel meevalt.

Terug naar GT. Het eten was weer lekker. De soep smaakte zo goed dat hij in een mum van tijd op was. Het kokostoetje vond ik minder. Ook was de muziek lange tijd dramatisch. Wat is dat toch? Hoe moeilijk is het om goede muziek te draaien. Echt hoor. De bagger die ik gister hoorde, dat kan niemand waarderen. Ik werd er zo moe en chagrijnig van. Zet gewoon de radio aan en dan heb je tenminste een goede mix. Later op de avond werd de muziek beter en je ziet de tent dan opleven.

Jammer dat GT dit niet door heeft. Als je goede muziek draait met een erotisch tintje, zoals "I want your sex" van George Michael, dan gaan er ook veel meer mensen op de kamer. Want je wordt geil van de muziek. Dus dat is ook goed voor de dames. Later op de avond was ik nog met Marianna op de kamer. Deze Roemeense beauty maakt me iedere keer helemaal gek met haar geweldige turbo-tieten. Al met al was het dus een mooie dag in het Sprookjesbos.

Tot de volgende keer maar weer.

pistoleeke
13 september 2015, 10:37
volgende zaterdag nog maar eens een match-ke meepikken van Club Brüggen.
Maar wat ik me eigenlijk afvraag is of de Servische Evy (Ivy) überhaupt nog te bewonderen is in GT.
Had er ooit en fantastische sessie mee!
Bij afwezigheid is mijn to-do lijste nog lang genoeg hoor: Svetlana, Lena, Flori, Meggy, Anastasia, Leona, …
Weet er iemand of deze dames meestal op zaterdagen aanwezig zijn of eventueel op vakantie naar hun thuisland????
Thanks alvast voor de reactie!

Badslippers
13 september 2015, 10:46
Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik zie dingen eerder slechter worden dan beter. Ik zie steeds meer mooie dingen verdwijnen en steeds meer lelijke dingen verschijnen.

Lees dit artikel en je zult de toekomst een stuk zonniger zien.

http://www.maartenonline.nl/nl/artikel/27033/het-gaat-ons-steeds-beter.html

satanic surfer
13 september 2015, 10:53
@ pistoleeke: Ivy al geruime tijd niet meer gespot in GT...

Big30
13 september 2015, 12:21
Jammer dat GT dit niet door heeft. Als je goede muziek draait met een erotisch tintje, zoals "I want your sex" van George Michael, dan gaan er ook veel meer mensen op de kamer. Want je wordt geil van de muziek. Dus dat is ook goed voor de dames. Later op de avond was ik nog met Marianna op de kamer. Deze Roemeense beauty maakt me iedere keer helemaal gek met haar geweldige turbo-tieten. Al met al was het dus een mooie dag in het Sprookjesbos.
Het was kortom weer een geslaagde dag in GT voor Bergmans met wel een kritiek puntje ;). Sta mij toe op te merken dat ik de genoemde GM en het nummer nu juist alles behalve erotisch vind dan wel muziek waar je geil van zou kunnen worden. Allesbehalve zelfs. Wel leuke muziek hoor, die je keihard kunt draaien op een back to the eighties and nineties feestje met een hoog camp gehalte. Voor discussie mbt muziek hebben we uiteraard al de nodige topics dus indien nodig verdere discussie hier:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15231-Muziek-en-Saunaclubs-en-DVP-s

Wat nu de ideale muziek is voor een zaterdag avond in GT is iets waar de meningen zeker over zullen verschillen. Voor de een zal Muzak prima zijn terwijl de ander liever een DJ ziet die voor een bepaalde sfeer zorgt.

satanic surfer
14 september 2015, 21:26
Als opmaatje voor de Aca´s in da fickfactory verzeild geraakt vorige week en daar was het géén feestgedruis om het eufemistisch uit te drukken. Een ambiance die men als non-ambiance zou kunnen typeren waaraan de laat gearriveerde DJ geen moerdopje verbetering in bracht. Hij hanteert de weinig skillsvergende song laten uitlopen en schuifje wisselentactiek der onbegenadigden, ach, bijzaak. Ontvangst vriendelijk te noemen, umkleide spic and span en er stonden wat dames zich intebalsemen met oliextractachtigen wat me an sich wel kon entertainen en ss bracht vakkundig ook een laagje lippengloss aan op de frisgewassen eikel en een toefje mascara op de balzak, kijk dat noemt men preparatie for dummies. Helaas kon ik geen der dames daarmede aan het lachen brengen in een blokhut aangezien ´k niet aan kameren toekwam, én de redenen daarvoor zijn drieledig en dat zal ´k keurig alineagewijs uit de vaatdoekejs doen. Het ontbijt succulent as ever, avondeten een soortement van backfisch mit pommes und gemüse, pizza aan me laten voorbijgaan. De bardames actief en voorkomend as ever, poetspolen vlijtig, sauna prima van temperatuur, in de whirlpool signaleerde ss een overmatig aantal boxershorts dus tussen die bacterienhaard ging ´k niet meedobberen.

Line-up ontgoochelend met een riedel meubilairdames waaronder -tig nonperformers. Een aantal Roemeentjes die de raamkrukken platzitten wieder da, ook Samya wieder da die weer enkele hoogstontevreden klanten geld afhandig maakte. Het gros der Roemeentjes zat uren te niksen en viel daarna en masse groepen Aziaten en Hollandse anspruchslosen aan om aan hun omzetcijfer te komen, ongelooflijk dat een premiumclub als GT enkele notoire servicenullen zonder klantgerichte intentie én inzet de mogelijkheid blijft bieden de club downwards te trekken. Voorts de usual Duitse upsellposse ietsje verder aan het raam, dito. Wat anbaggerende trioproposalcrews die zowat iedereen die een dommige oogopslag had aanvielen en of binnen no time bot vingen of slaagden in hun opzet en die heerschappen een kwartier laten sip drentelend in hun voetsporen terug naar af brachten na de ongetwijfeld superbe sessies, ongelooflijk. 2 ouwe Asiataarten, enkele Latinas en enkele donkere dames doch geenéén exootje zorgde ook maar voor de minste opstoot der zwellichaampjes bij me, tja. Voorts weinig onbekende snoetjes en degene die ´k niet kende straalden dan ook nog een désinteresse uit van heb ik je daar.

Gelukkig enkele bekenden om wat met te keuvelen zoals Neverenough die aan een clubmarathon bezig lijkt en met hem uitgebreid gesocialised enzo, leuk. Voorts enkele Franstalige viespeuken en een PSRafficionado die zich door een Roemeense in de luren liet leggen voor enkele uren, tja, ieder z´n ding. Voorts had ik welgeteld 2 kameropties die plausibel waren. 1 viel af wegens eigen schuld in die zin dat na een dik halfuur alleraardigst op het hartelijke af ss een dringende telefoon diende te beantwoorden en ik haar dus effe verliet. Telefoontje liep wat uit in de tuin en na een kwartier terug naar de sofa waar ze aan het keuvelen was met een andere man, no problemo en ze kwam zich zelfs nog erg netjes verontschuldigen enzo. Erna zat m´n Zeitfenster erop en dus werd dat een jammerlijke zaak van timemismanagement en kuttelefoontje enzo. 2 viel af omdat Lena klaarblijkelijk gezien haar status van drukbezetheid als understatement leek genoegen te wensen te nemen met 3 minuten presalen en dus de bijzittende en al vooraf geinformeerde voorvermelde "nooitgenoeg" in de sofa gepusht. Had al aangegeven dat het noppes ging worden als het van dattum was en verhip nog aan toe, ze lijkt GT-ed wat dat betreft. Helaas pindakaas, alleraardigste dame met mooie looks en voor GT absolute GFE-service, maar natuurlijk niet van dien aard om tot toplevel te zijn verheven en tot de rappe sleutelvraagarmada te gaan behoren. Egal voorts, ze heeft het druk zat en dat is prima, NE was in z´n nopjes, zij ook toen we nadien nog effe kletsten doch that was that, om een tiendeling der presales te billijken volstaat het niet, excusi moppie. Flora, Mio en Daira beiden erg vriendelijk en netjes en weetikveelwatnogallemaal doch niet van dien aard dat ´k daarmee diende op herhaling te hoeven te gaan en de andere 50 dames ofzo simpelweg of "tested and not approved" of wegens voorgevoel of viaviavernomen niet van dien aard of kwaliteit om hoegnaamd tot een succesvolle kameroptie te kunnen behoren. Mio ook dauergebucht overigens wat haar of anderhalf ton giftige blikken der ongetalenteerde of nietinzetwensendvertonende Roemeentjescrew kwam te staan, egal voorts. Naja, no harm done, heb me an sich als observator prima vermaakt en gezellig een chillout dagje gehad doch prinsesgehalte kunnen ze gaarne op anderen botvieren, Nase hochgehalte van een gros der dames is sowieso libidoverlagend en aldus kroop ss onder de douche en schrobde de lippengloss en mascara keurig weg om naar elders te karren en daar door een favo met open armpies onthaald te worden en binnen no time stonden we ingezeept onder de douche te natdroogneuken enzo, o het contrast met de gang van zaken in da Fickfactory.

GT-pauze lijkt me méér dan opportuun gezien hetgene me voor de ogen afspeelde en dat lijkt me voorts een uitermate schrander idee.

Peace out!

albertde2de
14 september 2015, 21:29
Vandaag maar weer eens afgereisd naar t clubhuis voor een heerlijke lunch.
ik was er om 12.15 en kon nog ruimschoots naast de villa parkeren.
Leuke van zo vroeg aankomen is dat je ook meisjes tegenkomt die aan het werk gaan, dan zie je ze in leuke kleding.
Van de drie dames die ik voor liet gaan met het betreden van villa waren er twee nieuw en werden aan de gastvrouw voorgesteld.
Een van de twee gaf aan al eens eerder gewerkt te hebben in GT het was een mooi chinees/indisch achtig meisje ze oogde jong. Later zag ik haar nog bij de bar in bikini...zag er zeer goed uit.
Het was rustig wat betreft de beren maar qua meisjes een prima line up.
Ik ben niet zo goed met namen maar mijn omschrijvingen zullen door de superberen wel een naam krijgen.
Andrea....die wist ik
Duitse meisje met vierkante tatoo lijkt op een scancode haha werkt al lang in GT
wat oudere dvp's een met rood lang krullenhaar en een oudere die er vaak is lief gezicht blond haar lang loopt altijd in een compleet setje.
En de egyptische koningin een gezicht als cleopatra en een toplijf

Aan de bar trof ik twee mannen uit Apeldoorn en heb met hen een aangenaam gesprek gehad, we kwamen elkaar nog een paar keer tegen en wisselde wat ervaringen uit we hadden iig dezelfde humor en dat is altijd goed.


Ik heb 3 kamergangen gemaakt met voor mij 3 nieuwe meisjes.
Meestal ben ik wat huiverig om een slechte service te krijgen van een meisje dat je niet kent, maar ik had 3x de hoofdprijs!!
Als eerste dahira (schrijf je dat zo??) uit italie...wat een lijf, wat een kont man man man top service en ik heb haar twee keer laten komen
Als tweede Caroline een poolse met alweer een TOPlijf van het paaldansen boddyworks etc etc..ze gaf aan 9 maanden in GT te werken....super lief en lekker ik kon haar iig 1x een orgasme bezorgen.
De derede gang was met Anastasia uit oekraine...iest wat steviger meisje met echt zachte grotere borsten....ik had eigenlijk geen puf meer maar ze beloofde van alles en nog wat...dan maar laten zien of het waar is wat ze zei.
Bij haar eerste orgasme riep ze I love you....dat is snel zei ik, waarop ze beaamde dat als je een vrouw kan klaar laten komen deze al snel verliefd op je wordt:smile2:
ook deze sessie was top.......

DUS beren 3 x chapeau en een pluim voor deze dames

Mijn eigen dappere dodo begon inmiddels moe te worden dus even gebubbeld in de jacuzzi en daar een zeer aangenaam gesprek gehad met een beer die al meer dan 10 jaar in gt komt maar nu na drie jaar weer eens aanwezig was.
Hij moest toegeven dat GT toch wel de betere club is in vergelijking met YY en oedt qua line up en heel belangrijk het eten.
we hebben elkaar nog een paar maal getroffen in de Jacuzzi

Bij het vertrek nog even met de gastvrouw gesproken en de terugreis weer aangegaan. Zware regenbuien hebben de tuut drie keer gewassen en na twee uur tuffen nu thuis op de bank, wijntje sigaartje en nagenieten!!!

het was weer super....de maandag is zeer goed te doen Beren

AB

kempie
19 september 2015, 14:18
Was gisteren in GT en de line-up was weer uitstekend. Het was wederom niet erg druk.

De dag begonnen met een uitstekend uurtje met Marianna. Later stelde Lolita zich voor. Deze mooie dame al een tijdje links laten liggen omdat ik dacht dat het niets was maar vrijdag stelde ze zich aan me voor en ik dacht laat ik haar eens even checken op het forum want ze is wel erg mooi. Ik las hier niet echt negatieve berichten. Ok de dame heeft meerdere pakketten wat het een stuk duurder kan maken maar ik ga ook met dames die die extra service niet eens bieden en heb daar geen moeite mee.
Dus gewoon voor de standaard service gegaan en gewoon een uitstekend uurtje beleefd. Heerlijke lichaam heeft ze, PZC is uitstekend en sex ook. Maakt de tijd ook netjes vol, geen afwerkster. Alleen de click is er niet helemaal. Herhaling zou kunnen.

De dag afgesloten door eindelijk eens met Daniella naar de kamer te gaan. Daniella is een erg mooie dame. Een jaar geleden had ik al eens het genoegen met haar te op de kamer te belanden en dat was uitstekend. Al sinds ik weer regelmatig in GT ben staat ze bijna boven aan het lijstje om mee naar de kamer te gaan maar laten we zeggen dat ik om stompzinnige reden haar links liet liggen tot gisteren en ik moet zeggen het was uitstekend. Deze dame kijkt altijd wat serieus als ze daar aan de zijkant op de bar op klanten zit te wachten maar als je een gesprekje met haar begint is ze heel ontspannen en erg grappig. PZC is precies zoals ik het graag heb en de seks is ook prima. Kan wel eens zijn dat ik vanaf nu vele uurtjes met deze dame op de kamer spendeer.

Sommige willen geen Roemeense dames maar ik vindt dat Roemeense klasje wat altijd direct langs het raam uitstekend. Ja ok ze hebben een aantal dingen niet in hun pakket die sommige ijsberen belangrijk vinden maar ze staan allemaal op m'n favorieten lijstje. Het zijn zo'n beetje de mooiste dames uit GT, hun service is uitstekend ze behandelen je goed.

Zaterdag voor het eerst Pamela links laten liggen ondanks de uitstekende service die ze verleent en de altijd vriendelijke ontvangst maar er nu eenmaal te veel mooie Goede dames in GT. Ze staat zeker nog op m'n lijstje maar of dat volgende keer wordt. Georgiana. Alice en Lola staan ook nog op dat lijstje. Snel maar weer bezoeken deze club.

bergm550
19 september 2015, 19:20
Sommige willen geen Roemeense dames maar ik vindt dat Roemeense klasje wat altijd direct langs het raam uitstekend. Ja ok ze hebben een aantal dingen niet in hun pakket die sommige ijsberen belangrijk vinden maar ze staan allemaal op m'n favorieten lijstje. Het zijn zo'n beetje de mooiste dames uit GT, hun service is uitstekend ze behandelen je goed.


Dat ben ik met je eens. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Roemeense dames. Ik kan me eigenlijk geen slechte sessies herinneren. Ik heb altijd zeer goede sessies gehad met Marianna en Georgiana. Uitstekende service. Van mij mogen ze de hele tent volproppen met Russische, Poolse en Roemeense dames.

WA
20 september 2015, 01:38
........die heerlijke zalige Duitse Sibel. Man, wat een fotomodel en wat een enorme machtig mooie voorgevel heeft dit fotomodel.
Nog maar 21 en dan al zo'n tijger in bed.......
Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar deze dame :-) weet iemand haar werktijden / dagen?

pistoleeke
20 september 2015, 11:01
Dat ben ik met je eens. Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Roemeense dames. Ik kan me eigenlijk geen slechte sessies herinneren. Ik heb altijd zeer goede sessies gehad met Marianna en Georgiana. Uitstekende service. Van mij mogen ze de hele tent volproppen met Russische, Poolse en Roemeense dames.

Goede service:

Russisch: Bijna altijd goed
Pools: Meestal goed
Roemeens: heel soms goed
Duits: bijna nooit goed
:aola:

satanic surfer
20 september 2015, 11:12
men zou zo halfolijk op een zondag kunnen toevoegen from an icebear´s pov:

Aziatisch: altijd hoogsttevreden.:freu:
Amerikaans: bijna altijd hoogsttevreden.:biggrin:
Nederlands: doorgaans tevreden:)
Duits: soms tevreden:cool:
Spaans: heel soms tevreden als het Roemeense moppies betreft. :confused:
Spaans bisso: hoogstteveden als het een andere nationaltiet betreft qua dames die oneliners bezigt. :tongue:
ss: doorgaans ontevreden, nationaliteit onbeduidend :teuflisch:

kutsmileys. :angst:

albertde2de
22 september 2015, 00:21
Aiaiaiai....als dat maar goed gaat!
Roep ik vorige week nog dat de maandag goed te doen is........was het vandaag (maandag 21 sept) van een heel andere orde.
Stel je hebt mijn vorige bericht gelezen en naar aanleiding daarvan deze maandag naar de club gesjeesd.....dan zal je wel gedacht hebben die Ab lult uit z'n nek....en dat kan ik begrijpen.

Vandaag einde dag net voor de file uit vol gas naar de villa in bruggen gesjeesd met in gedachte vorige week maandag. Ik dacht ik ga dat rondje vandaag ook weer maken met Daira, Carolina en Anastasia...Bij knooppunt Del (whats in a name) bel ik voor t gemak naar de club met de vraag...ist die Anastasia aus Oekraine heute in GT....antwoord nein die ist heure nicht hier. Ist Daira aus Italien an die arbeit?...nein die ist auch nicht da, Ist dan de Carolina aus Poland im club....leider die ist auch nicht da....
Aber es gibt genug Mädchen heute, fuhr jeden was..roept ze nog door de telefoon.
Omkeren doe je niet als je halverwege bent dus de rit volledig afgemaakt.
Ik kon voor de deur parkeren en maakte mijn entree trok na de was en schrobpartij mijn berenvel aan en ging ijsberend rondjes lopen.

Potverdorie geen een bekende, voor mij althans ,en heeeeeelll rustig wat betreft beren en dvp's

Overal even gekeken kino,tent sauna bar....bij de bar werd ik benaderd door een leuke roemeense welke ik niet kende, ze vroeg of ik een vrouw nodig had....noe, zei ik eerst ga ik even bubbelen in de whirlpool en daarna heb ik misschien een vrouw nodig...
Ik bubbelen en kijken naar passerende schoonheden...dat waren er niet veel..qua aantal bedoel ik hier...hup uit de bubbelbadkuip en naar de bar.
Wel mooi meisjes gezien een paar bekende gezichten maar geen een waar ik al eens mee gekamerd heb.
De dames deden ook weinig moeite in de presale.
Ik vindt het fijn als je een dame aankijkt dat ze iig een teken van leven geeft !!! Er gebeurde weinig en ik had mijn blik toch vaak laten vallen op een mooi donker meisje welke alleen in een loungebank zat....ik ben op de een of andere manier altijd bang..om er dan maar zo bij te gaan zitten...stom ik weet het..maar dat heb ik nu eenmaal.
Geen sjoege van het donkere meisje ....maar wel kwam de eerste dame die mij aanspraak in de bar naar me toe om te vragen of ik uitgebubbeld was en nu wel toe was aan een vrouw.
Dus om een lang verhaal kort te maken..de sleutel laten halen en naar de kamer met ..de Roemeense Roxy...26 jaar, prima service voor wat mijn wensen zijn..half uurtje gekamerd.
Daarna in de tent samen wat gegeten en toen weer huiswaarts gekeerd...Vier uur gereden voor een goeie pijpbeurt hahahaha .
Ok het was een maandag anders dan die van vorige week dat is duidelijk.

nu even op vakantie in oktober maar weer eens kijken

Beren het gaat u goed

Ab

bergm550
28 september 2015, 11:23
Terwijl in Frankfurt de Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) aan de gang was, was ik op 26 september onderweg naar de nette-mensen-club. De affaire met Volkswagen moet toch als een donkere wolk boven de IAA hangen. Toch apart dat dit soort dingen nu altijd net uitkomen tijdens belangrijke gebeurtenissen, zoals de IAA. Het lijkt alsof het gepland was. Het gesjoemel met software houd je niet geheim en moet toch al eerder bekend zijn geweest.

Het bewijst maar weer eens dat de Duitse autolobby een zeer machtige lobby is en waarschijnlijk was het gewoon bekokstoofd door concurrenten van Volkswagen. Hoe zou zo'n vergadering gaan? Agenda-punt: "Hoe gaan we Volkwagen een loer leggen?" Wat ik ook apart vind, er is dus gesjoemeld met de software. Hoe zou zo'n vergadering gaan? Agenda-punt: "Zullen we onze software gaan aanpassen om de regels te gaan ontduiken?"

Ik vind het allemaal erg verdacht. Het lijkt me sterk dat software-ontwikkelaars naar kantoor gaan met de gedachte van: "Vandaag gaan we de software aanpassen om de regels te ontduiken." Het is normaal dat je de grenzen van de wetten opzoekt. Dat zie je ook in de Formule 1. Waar liggen de mazen? Maar de Amerikaanse autoriteiten moeten hier al eerder van geweten hebben, als er werkelijk gesjoemeld zou zijn. Het schijnt namelijk dat deze gesjoemelde auto's al sinds 2009 verkocht werden.

Terug naar GT. Ook in de nette-mensen-club was VW het gespreksthema van de dag. De Duitsers zeggen trouwens Vou-Wee. Op zaterdag waren er wat verdwaalde Italianen in GT. Ik hoorde ze met wat meiden praten in hun gebroken Engels. Ze zeiden dat ze al 10 dagen in de clubs waren geweest en dat ze ook op de IAA waren geweest. De gasten spraken over VW en de meiden over IAA. Sommige meiden uit GT waren niet aanwezig, want die waren naar Frankfurt afgereisd om tijdens de IAA in de Hessense clubs te werken.

Echter, ik had SMS contact met een andere ijsbeer die afgelopen vrijdag in Sharks was en die zei dat het qua gasten rustig was. De line up daarentegen scheen wel heel goed te zijn geweest. Zo ook in GT. De line up was zaterdag om te smullen zo lekker. Georgiana en Andra waren ook weer terug. Kenza zag er weer oogverblindend uit met haar donkerblonde haren. IJsbeer ketserr vertelde dat hij met Kenza op de kamer was geweest en was daar erg tevreden over. Ze scheen zijn anakonda overleefd te hebben, maar ik besloot toch niet met haar die dag op de kamer te gaan. Ik dacht ik wacht wel even tot zondag tot ze weer is bijgetrokken.

Het was echt prachtig weer. 17 graden, blauwe hemel met mooie, witte wolken. De wolken straalden door de blauwe lucht zo'n mooie, blauwe gloed uit. Ook waren de bladeren van de bomen al aan het verkleuren. De herst komt. Heerlijk. Mooie bruin-rode bladeren met geel ertussen. Het rook ook erg lekker. De herstgeuren van de bladeren. Ik zat fluitend op mijn stalen ros onderweg naar GT. Ook in GT genoot men van het weer. De poes van GT lag lekker te zonnebaden. Ze laat zich heel graag aaien en dan spint ze als een gek. Maar pas op, want ze gaat voor je strot. Ik raakte even haar buik aan en ik kreeg meteen een waarschuwende tik van haar klauwen. Ze wilde even duidelijk stellen dat zij de baas in eigen buik is.

Tijdens het avondeten sprak ik met de ijsberen ketserr en envert. Iedereen zat lekker te smikkelen. Er was schnitzel, varkensspies, friet, rijst en nog wat andere dingen. Raul7 was ook aanwezig en was op rooftocht. Na het eten vroeg ik Andra of ze tijd had. Wat volgde, was een prachtige orale blote-billen-sessie. Ze heeft prachtige billen en kan uitmuntend oraal te werk gaan. "She might be on her knees, but she's got you by the balls." Later op de avond volgde nog een rendez-vous met Georgiana, wat een prachtige voeten-ballen-sessie was. Ze streelde met haar voeten mijn ballen, terwijl ze op haar buik lag. Ik had dus uitzicht op haar lange benen en billen. Maakt me helemaal gek.

Tussen deze twee intermezzo's door was er natuurlijk ook de nodige socializing met de andere gasten. Ik merkte aan ketserr dat hij er behoefte aan had om er een tweede GT dag aan vast te plakken. Mijn hotelkamer had twee bedden, dus ik bood hem "bed-bad-en-brood-opvang" aan. Ik dacht laat ik eens sociaal doen. We moesten wel even de bedden van elkaar afschuiven en een nachtkastje ertussen zetten, want enige privacy is natuurlijk gewenst. En hij moest natuurlijk ook plaats hebben om zijn anakonda ergens op neer te leggen.

Zondagochtend toen we wakker werden, was het wederom een stralende dag. Het ontbijt is tot 10:00 uur, dus we hadden nog even een klein ontbijtje genomen. Daarna even een wandeling gemaakt naar de pinautomaat in het centrum van Brüggen. Was even lekker, die frisse lucht. En rond 10:40 uur lagen we dan languit op de parkeerplaats van GT. De vogels floten en ik verheugde me weer op een dagje GT, ondanks dat ik me nog wel wat brak voelde. De meiden kwamen langszaam aan. De een kwam met de auto, de ander met de taxi en weer een ander werd gebracht.

Om 11:00 uur werd de deur geopend. We mochten weer naar binnen. Op zondagochtend heerst er altijd een golfachtige sfeer in GT. Je ziet soms auto's staan met golfclubs op de achterbank. Het zal wel het alibi zijn. De laatste tijd hoor ik altijd om 11:00 dit lied in GT. Het past wel bij het nette-mensen-imago. Zoals badslippers zei, nette mensen met een vleugje sexappeal. Keurig gepoetste bolides, mannen met groene en rode broeken, een botox-behandeling op vrijdag, de zonnebank op donderdag en ze verlaten GT op zondag rond 17:30. Ik charcheer het wellicht een beetje, maar een kern van waarheid zit er wel in.


https://www.youtube.com/watch?v=JtPfLtIJi38

Ik vond de line up op zondag wat minder als op zaterdag. Maar ijsbeer m4you was meer als tevreden. Ik geloof dat hij in no time al 3 sessies er op had zitten, terwijl ik nog op een houtje zat te bijten. Ook liep er een mythische kont rond, van echt mythische proporties. Echt een porno babe. Kathy is de naam. Ik zei tegen m4you dat ze zou komen, want dat had ze zaterdag tegen me gezegd. Hij geloofde me niet, maar ze kwam toch echt. Kathy is echt een Joop Klepzeiker wijf, maar wel lekker. Ik vond mezelf altijd al een tikkeltje ordinair.

http://www.anubisboek.nl/foto_boek/27214.jpg

Ook waren de andere zondagse stamgasten weer aanwezig, waarmee het altijd leuk vertoeven is. Ook gunde ijsbeer jacky pakutra GT met een bezoek. Dus al met al was het weer een mooi weekend in Fantasialand. Oh ja, op zondag was ik op de kamer met Kenza. En inderdaad, ze had de liefdesintermezzo met ketserr overleefd. Tot de volgende keer maar weer.

T&A Addict
28 september 2015, 20:19
Afgelopen vrijdag aanwezig in deze poel des verderfs. Toen ik aankwam rond half 4 moest ik parkeren bij de dierentuin. Ik vond het redelijk druk, de dames die ik sprak vonden dat niet. Eten was zoals gewoonlijk prima. Wat valt er meer te melden? O ja de kamergangen! Die waren er met Leona (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34725-Leona-(Bulgaarse)&highlight=leona) en Sofia (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42723-Sofia-(Duitse)). Degelijke sessies, maar niet spectaculair.

De club is niet perfect, maar er is altijd veel keus en er loopt altijd wel een dame van je smaak. Maar na een paar keer redelijk dicht op elkaar hier geweest te zijn, is het toch weer even tijd een andere club aan te doen. Welke weet ik nog niet en hoe lang het duurt voor ik hier weer terug kom weet ik ook nog niet, wel dat ik vroeg of laat toch wel weer terugkeer.

pistoleeke
28 september 2015, 21:09
Beste collega's, het gerucht doet de ronde dat mijn favoriete Litouwse dame Rima haar weg naar GT heeft teruggevonden.
Kan iemand dit bevestigen?
...en zoniet weet er iemand waar ze wel rondhangt?
Merciekes alvast😀

Rex
29 september 2015, 15:41
................was ik op 26 september onderweg naar de nette-mensen-club.
Terug naar GT. Ook in de nette-mensen-club was VW het gespreksthema van de dag. De Duitsers zeggen trouwens Vou-Wee. Op zaterdag waren er wat verdwaalde Italianen in GT. Ik hoorde ze met wat meiden praten in hun gebroken Engels. Ze zeiden dat ze al 10 dagen in de clubs waren geweest en dat ze ook op de IAA waren geweest. De gasten spraken over VW en de meiden over IAA. Sommige meiden uit GT waren niet aanwezig, want die waren naar Frankfurt afgereisd om tijdens de IAA in de Hessense clubs te werken.

Echter, ik had SMS contact met een andere ijsbeer die afgelopen vrijdag in Sharks was en die zei dat het qua gasten rustig was. De line up daarentegen scheen wel heel goed te zijn geweest. Zo ook in GT. De line up was zaterdag om te smullen zo lekker. Georgiana en Andra waren ook weer terug. Kenza zag er weer oogverblindend uit met haar donkerblonde haren. IJsbeer ketserr vertelde dat hij met Kenza op de kamer was geweest en was daar erg tevreden over. Ze scheen zijn anakonda overleefd te hebben, maar ik besloot toch niet met haar die dag op de kamer te gaan. Ik dacht ik wacht wel even tot zondag tot ze weer is bijgetrokken.

Het was echt prachtig weer. 17 graden, blauwe hemel met mooie, witte wolken. De wolken straalden door de blauwe lucht zo'n mooie, blauwe gloed uit. Ook waren de bladeren van de bomen al aan het verkleuren. De herst komt. Heerlijk. Mooie bruin-rode bladeren met geel ertussen. Het rook ook erg lekker. De herstgeuren van de bladeren. Ik zat fluitend op mijn stalen ros onderweg naar GT. Ook in GT genoot men van het weer. De poes van GT lag lekker te zonnebaden. Ze laat zich heel graag aaien en dan spint ze als een gek. Maar pas op, want ze gaat voor je strot. Ik raakte even haar buik aan en ik kreeg meteen een waarschuwende tik van haar klauwen. Ze wilde even duidelijk stellen dat zij de baas in eigen buik is.

Tijdens het avondeten sprak ik met de ijsberen ketserr en envert. Iedereen zat lekker te smikkelen. Er was schnitzel, varkensspies, friet, rijst en nog wat andere dingen. Raul7 was ook aanwezig en was op rooftocht. Na het eten vroeg ik Andra of ze tijd had. Wat volgde, was een prachtige orale blote-billen-sessie. Ze heeft prachtige billen en kan uitmuntend oraal te werk gaan. "She might be on her knees, but she's got you by the balls." Later op de avond volgde nog een rendez-vous met Georgiana, wat een prachtige voeten-ballen-sessie was. Ze streelde met haar voeten mijn ballen, terwijl ze op haar buik lag. Ik had dus uitzicht op haar lange benen en billen. Maakt me helemaal gek.

Tussen deze twee intermezzo's door was er natuurlijk ook de nodige socializing met de andere gasten. Ik merkte aan ketserr dat hij er behoefte aan had om er een tweede GT dag aan vast te plakken. Mijn hotelkamer had twee bedden, dus ik bood hem "bed-bad-en-brood-opvang" aan. Ik dacht laat ik eens sociaal doen. We moesten wel even de bedden van elkaar afschuiven en een nachtkastje ertussen zetten, want enige privacy is natuurlijk gewenst. En hij moest natuurlijk ook plaats hebben om zijn anakonda ergens op neer te leggen.

Zondagochtend toen we wakker werden, was het wederom een stralende dag. Het ontbijt is tot 10:00 uur, dus we hadden nog even een klein ontbijtje genomen. Daarna even een wandeling gemaakt naar de pinautomaat in het centrum van Brüggen. Was even lekker, die frisse lucht. En rond 10:40 uur lagen we dan languit op de parkeerplaats van GT. De vogels floten en ik verheugde me weer op een dagje GT, ondanks dat ik me nog wel wat brak voelde. De meiden kwamen langszaam aan. De een kwam met de auto, de ander met de taxi en weer een ander werd gebracht.

Om 11:00 uur werd de deur geopend. We mochten weer naar binnen. Op zondagochtend heerst er altijd een golfachtige sfeer in GT. Je ziet soms auto's staan met golfclubs op de achterbank. Het zal wel het alibi zijn. De laatste tijd hoor ik altijd om 11:00 dit lied in GT. Het past wel bij het nette-mensen-imago. Zoals badslippers zei, nette mensen met een vleugje sexappeal. Keurig gepoetste bolides, mannen met groene en rode broeken, een botox-behandeling op vrijdag, de zonnebank op donderdag en ze verlaten GT op zondag rond 17:30. Ik charcheer het wellicht een beetje, maar een kern van waarheid zit er wel in.

Ook waren de andere zondagse stamgasten weer aanwezig, waarmee het altijd leuk vertoeven is. Ook gunde ijsbeer jacky pakutra GT met een bezoek. Dus al met al was het weer een mooi weekend in Fantasialand. Oh ja, op zondag was ik op de kamer met Kenza. En inderdaad, ze had de liefdesintermezzo met ketserr overleefd. Tot de volgende keer maar weer.


Bergmans............wat maak je er toch weer een mooi en grappig verhaaltje van...........leuk om te lezen.
Lekker luchtig en gelukkig weer eens iets anders dan het doorgaans standaard geneuzel hier............

T&A Addict
29 september 2015, 19:23
Lekker luchtig en gelukkig weer eens iets anders dan het doorgaans standaard geneuzel hier............

En bedankt. Fijne opmerking voor iedereen die de moeite neemt hier wat van zijn ervaringen te delen, maar geen fantastische pen heeft of geen tijd of inspiratie heeft om poëzie te schrijven.

Liefhebberrob24
5 oktober 2015, 18:48
Vandaag ook in G.T. geweest was er erg vroeg want parkeerde de auto al om 12.00 uur.
Het was bijna 7 maanden geleden dat ik hier geweest was want had diverse andere clubs bezocht en mijn verwachtingen waren hoog.
Het was er vrij rustig wat de Beren en Dames betrof en wat er was waren hoofdzakelijk van Duitse afkomst waar mijn voorkeur niet echt naar uit gaat omdat ik diverse keren een slechte kamergang heb mee gemaakt en mijn voorkeur dus bij de oosteuropese dames ligt.
De Roemeense waar ik voor kwam was bezet en bleek dat om 16.30 bij het verlaten van G.T. nog steeds te zijn dus die heeft een top dag gehad.
Ik werd aangesproken door Lulu en viel meteen voor die prachtige tieten en de manier van benaderen dus maar om de sleutel gevraagd.
Op de kamer een geweldig uur met haar gehad waar een body to body massage was inbegrepen en haar pijptechniek is geweldig alleen het neuken hield ze niet lang vol want dat was een beetje pijnlijk volgens haar en ze moest zuinig op haar poesje zijn zei ze wat wel erg jammer was want ze is best wel nauw.
Nadien nog een uurtje of twee blijven hangen en diverse keren aangesproken door diverse dames maar totaal geen presale maar meteen de sleutel vraag dus was een beetje een afknapper of mijn verwachtingen zijn misschien te hoog geweest.
Conclusie de volgende keer maar weer naar iets anders waar je nog wel de ouderwetse service krijg en misschien dat de looks dan wel niet zo mooi zijn maar wat heb je aan een mooie tafel als het gene wat aangeboden word niet aan de verwachtingen voldoen.

bergm550
5 oktober 2015, 19:14
Nadien nog een uurtje of twee blijven hangen en diverse keren aangesproken door diverse dames maar totaal geen presale maar meteen de sleutel vraag dus was een beetje een afknapper of mijn verwachtingen zijn misschien te hoog geweest.
Conclusie de volgende keer maar weer naar iets anders waar je nog wel de ouderwetse service krijg en misschien dat de looks dan wel niet zo mooi zijn maar wat heb je aan een mooie tafel als het gene wat aangeboden word niet aan de verwachtingen voldoen.


Hallo Liefhebberrob24,

GT is inderdaad geen club voor presales en postsales. Dan kun je beter naar andere clubs gaan, zoals Bernds, Villa Marisol, Babylon of Heaven7. Ik heb gehoord dat de meiden hier wat meer tijd hebben voor de gasten. In GT is vaak genoeg klandizie voor de meiden, dus dan wordt pre- en postsales minder belangrijk.

Echter, als je stamgast bent en dus met enige regelmaat in GT komt, dan is pre- en postsales wel degelijk mogelijk, als je de meiden goed kent. Als je vaak met dezelfde meid op de kamer gaat, gaan de meiden ook meer tijd in je investeren.

En soms vinden de meiden het ook leuk om even met een stamgast een praatje te maken. Ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat een stamvrouw bij me kwam zitten. Ik zei dat ik niet meer op de kamer kon en dat ik niet haar tijd wilde verspillen, maar ze had gewoon even behoefte aan een praatje.

GT kan wat kil overkomen soms, maar als je er wat langer rondloopt, dan ontdooit het wel wat. Maar ja, GT blijft natuurlijk een club van het snelle contact, als je het vergelijkt met clubs als Bernds.

mrblue
5 oktober 2015, 19:26
Hoe herken je ter plaatse de actieve ijsbeerforummers? Ik ga zaterdag mogelijks eens kijken voor die snelle maar zalige contacten :-D

Liefhebberrob24
5 oktober 2015, 19:36
Hallo Bergm550.
Je heb gelijk maar ik heb mijn eerste club ervaring opgedaan in G.T.wat al enkele jaren geleden is en misschien dat de verwachting daarom elke keer weer hoog zijn en het soms dan tegenvalt.
Maar voor de rest is het gewoon een topclub met goede service en een hele mooie line up want eerlijk is eerlijk je vind haast nergens in NRW zo een mooie line up,dus ik zal er toch elke keer weer terug komen en meestal met een grote smile en volledig tevreden naar huis rijden.

pistoleeke
5 oktober 2015, 20:31
Vandaag ook een zeer mooie negerin gezien met een fantastisch, ja FANTASTISCH....' lichaam. Ze leek bijna groter dan mezelf en ik ben 1m90 weliswaar zonder 'Heels"!
Een ongeloofelijk stel benen met de mooiste kont van GT (allez volgens mij dan hé), ze heeft van die fijne negerinnen-vlechtjes met van die bolletjes onderaan (naam van het kapsel ontsnapt me even) b-cup en laat het initiatief aan de beren.
Weet iemand haar naam en service?
Thx

rob45
5 oktober 2015, 22:50
Vandaag ook een zeer mooie negerin gezien met een fantastisch, ja FANTASTISCH....' lichaam.
Weet iemand haar naam en service?
Thx

Ken haar ook niet maar zit toch al bijna weer in de auto op weg naar GT. Morgen gaat zeker niet lukken maar misschien één andere dag van deze week.

satanic surfer
5 oktober 2015, 22:56
Afgaande op de beschrijving der haartooi en hetgeen ´k zaterdag waarnam zal het hoogstwaarschijnlijk Sina betreffen, zo anfang30 en jarenlange werkzaam in Bernds...al geruime tijd in GT...Ze zal zo rond de meter70 zijn ofzo en voorts een normaal postuur...Service is vér boven GT-gemiddelde om het eufemistisch uit te drukken dus no hesitation als je haar qua looks aantrekkelijk vindt lijkt me duidelijk genoeg qua commentaar...o het negativisme van me altijd aangaande GT :rolleyes:

Teiresas
6 oktober 2015, 17:47
Van bevestiging, afscheid en verwelkoming…

Al enige tijd laat ik een beetje verstek gaan hier uitgebreid verslag te doen van mijn clubescapades. Ik denk dat mijn laatste echt uitgebreide verslag dateert van begin Mei, toen ik uitvoerig over mijn driedaagse berichtte. Schrijversmoeheid, de vrees in herhaling te vervallen en de negatieve effecten van eerdergenoemd verslag waar het mijn ‘relatie’ met een zekere Russische in GT betreft, zijn hier debet aan. Vorige week heb ik echter voldoende inspiratie opgedaan om maar weer eens in de pen te klimmen. Het was een dag van uitersten. Een dag van bevestiging, afscheid en verwelkoming.

Zondag 27 september gaf mijn horloge aan. Sinds het ijsberengala had ik GT niet meer had bezocht en het werd wel weer eens tijd, me dunkt. Ik was al aan het plannen wanneer het agendatechnisch het best zou gaan lukken, toen om half twee een whatsappje binnenkwam van mijn Poolse engeltje. Of ik deze week alsjeblieft langs kon komen. Bij voorkeur woensdag want dat had ze ruim de tijd. In onze reeds jaren durende relatie was dit de eerste keer dat ze me vroeg of ik langs kon komen. Enigszins verbaasd was ik dus wel. (De slechtdenkende lezer zal denken ‘ze had geld nodig’. Ik kan hem verzekeren dat dit niet de aanleiding was). Mijn workload stond een bezoek op woensdag helaas niet toe, maar donderdag moest gaan lukken. Aldus zo afgesproken en donderdag om een uur of drie meldde ik aan de Heidweg. Na twee minuten wachttijd gidste de parkeerwacht me naar een binnenpoortse parkeerplek en luttele seconden later ratelde het gietijzeren hek.

Het was een mooie zonnige dag. Na de gebruikelijke aankomstrituelen me genesteld in een sofa buiten op het terras met de broodnodige koffie en sigaretten. Na een klein kwartiertje zie ik mijn engeltje terugkomen van een blokhut met in haar kielzog een kleine Japanees. “Snel verdiend geld”, schiet er meteen door mijn hoofd. Tegelijkertijd wordt er een allesversmeltende glimlach op me afgevuurd wanneer ze me in de gaten krijgt. Ze heeft de mooiste smile die ik ooit heb gezien. Ik zie hem al vele jaren en kan er maar geen genoeg van krijgen.

Een dozijn minuten later hangen haar lippen aan de mijne. Oh, gelukzaligheid. We praten uitvoerig bij over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Haar leven is er één van grote complexiteit, los nog van haar beroep. Ze is achter in de twintig, maar met een levenservaring die de mijne overstijgt, terwijl ik toch ruim twintig jaren meer op de teller heb. Haar karakter is sterk, anders trekt een mens dit onmogelijk. Een sterk karakter en een goed mens. Gehuld in een heerlijke verpakking, ook dat.

We kennen elkaar al lange tijd inmiddels (een maandje nadat ze in dit vak gerold is – nu zo’n 7,5 jaar geleden - liep ik haar tijdens mijn eerste clubbezoek tegen het lijfje) en we weten wat we aan elkaar hebben. En dat is veel, tenminste vanuit mijn perspectief. The element of surprise ontbreekt inmiddels uiteraard, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door facetten als vertrouwen, openheid, diepgang, respect, warmte, vriendschap, tederheid en ga zo maar door. Intimiteit is het begrip dat het wellicht het best in één woord samenvat, ook al klinkt dat erg zompig. Ik ben van haar gaan houden. Hoge hakken, echte liefde. Niet sinds het prille begin, maar toch wel al een jaartje of twee, drie. Lijdensweg, maar ook mooi. Ze heeft me dingen leren zien en voelen die mij onbekend waren. En dan heb ik het niet over sex. Dat ik haar nooit de mijne zal mogen noemen is oprecht een van de grotere teleurstellingen in mijn leven. Al wordt ik 105, ik zal haar nooit vergeten, Alzheimer of dementie daargelaten. De afgelopen jaren zijn niet de makkelijkste in mijn leven geweest. Op veel essentiële aspecten heeft het leven me een loer gedraaid. Het zat niet mee, om het maar zo te stellen. Zij heeft – onbewust – een belangrijke rol gespeeld in mijn worsteling daarmee overweg te kunnen. En heel misschien (ik hoop het) bied ik ook haar een steun(tje) in haar woelige, aan absurd grenzende, leven.


Mijn clubleven heeft me de afgelopen jaren best wat geld gekost. Een leuk autootje kan je er wel voor vinden. Was dat duur? Nee. Los van het feit dat de geleverde sex en entertainment de uitgaven meer dan waard waren, heeft het me ook veel opgeleverd in de vorm van kennis en ervaring. Ik ben een wijzer mens geworden, veel mensenkennis opgedaan en geleerd zaken vanuit een ander perspectief te zien. Wat voor velen als normaal geldt (huisje, boompje, beestje en zo) is voor anderen alles behalve normaal. Of omdat ze het niet willen, of omdat ze het niet kunnen, of omdat de omstandigheden het verhinderen. Ik heb kennis gemaakt met de verborgen randen van onze maatschappij, van het leven. Leren zien voorbij schone schijn. Leren luisteren tussen onuitgesproken regels door. Kortom, ik heb veel geleerd wat je op school of in het ‘normale’ dagelijkse leven niet zult leren. Priceless!


Het regelmatige samenzijn met ‘mijn’ Poolse is iets waar ik altijd sterk naar uitkijk. Op het moment dat ik na een dagje GT van de Heidweg de provinciale weg opdraai, mis ik haar al en hunker ik naar onze volgende ontmoeting. Noem me naïef, noem me een softie, noem me dom, I don’t care. Dit is hoe het is. En ook zij weet dit. Toch heeft ze in al die jaren geen moment geprobeerd hier misbruik van te maken. Integendeel. Kom bij mij dus niet aan met het verhaal dat alle dvp’s enkel profiteurs zijn, die elke mogelijkheid zullen aangrijpen om hun klanten pootje te lichten.

Ook vandaag was het weer goed. Beter dan goed, beter dan beter. Na afloop, toen ik al weer thuis was na een lange terugreis, nog een berichtje ontvangen met een bedankje dat ik vandaag naar haar toe gekomen was. Zwijmel. Kutzooi! Life’s a bitch and then you die…


Zum Tode betrübt

Dan S., mijn Russische diva. Ik mag haar zeer. Ben slechts vier keer met haar geweest (alle keren absoluut ge-wel-dig), maar al bij de eerste sessie wist ik na vijf minuten dat dit een bijzondere dame is. En dat is het ook. Erg mooi en verleidelijk, veel passie en overgave, een tikje arrogant en hautain (maar ik hou daar van, sterker nog, ik vind dat een enorme turn-on), maar bovenal interessant en boeiend en als mens de moeite waard.

Tot mijn verdriet moet ik constateren dat er ergens iets serieus misgegaan is tussen ons. Mijn eerdere verslaggeving van de eerste twee sessies met haar schoten haar behoorlijk in het verkeerde keelgat. Te veel detail vond ze en achteraf kan ik dat wel begrijpen. Heb dat ook laten censureren en beloofd niet meer over haar te schrijven. Naar mijn beste weten heb ik me ook aan die belofte gehouden, maar desondanks wilde ze me bij onze vorige ontmoeting begin september niet meer te woord staan.

Vandaag - tegen beter weten in - een ultieme poging gedaan om in ieder geval de communicatie weer uit het slop te trekken. Ik had zelfs in mijn hoofd al een goed wiedergutmachungsgesprek voorbereid, maar ik kreeg 0,0 op rekest. Noppes, nada, niente. Ze wil nog steeds niet met me praten en ik zie daarin ook geen verandering komen. Helaas, helaas, helaas. Ik zal het moeten respecteren en aanvaarden, maar dat valt nog niet mee. Zoals ik eerder al schreef: verreweg de meeste beren zou het aan hun kont roesten, maar ik - als volleerd watje - beschouw onze breuk als groot verlies. Ze is een supertopper als de klik er is, maar heb je eenmaal haar vertrouwen beschaamd, dan is ze niet meer te vermurwen. Zéér spijtig. Ik heb mijn lesje geleerd. Mijn toekomstige recensies zullen minder gedetailleerd zijn waar het de beschrijving van mijn kamerbelevenissen betreft (of toch niet?). Dat zal dus recensies over andere dames betreffen, want een nieuwe kamergang met S. is een utopie geworden.

Ter afsluiting van het hoofdstuk S. nog een verzoek aan de lapzwans die zich eerder opwierp als vertaler en messenger. Zou u zo vriendelijk willen zijn ook bovenstaande aan haar over te brengen? Met name dan dat deel dat ik het als een verlies beschouw en dat ik het zeer spijtig vind hoe het gelopen is. Bij deze alvast bedankt! Lijkt me wel het minste wat u kunt doen…


Himmelhoch jauchzend

Tussen het samenzijn met mijn Poolse muze en het diner (de schaslick smaakte mij overigens niet best vandaag) werd ik, onderuithangend in een bankje in de barruimte, belaagd door een donkerharige dame. Niet superslank, wel goed in proportie. Belaagd klinkt wat negatief, maar zo ervoer ik het geenszins. Eigenlijk niet mijn type: een tikkie ordinaire uitstraling, een wat te rond gezicht, ietsjes te veel vlees op de botten naar mijn smaak. Het gesprekje verliep echter alleraardigst en prettig en ging verder dan het obligate “what’s your name” en “where are you from”. Ik was onder de indruk. Prachtige ogen had ze ook. De dame in kwestie bleek Anastacia te heten en afkomstig uit de Oekraïne. Haar Engels is zeer goed en de conversatie verliep uiterst ontspannen en zonder taalbarrières. Omdat ik net veel krachten verbruikt had met mijn grote liefde, kon er op dit moment echter geen sprake zijn van een kamergang. Bovendien had ik nog een sprankje (naar dus later bleek, ijdele) hoop op de Russische diva. Ik zei haar dat mogelijk later op de avond er alsnog mogelijkheden waren op een nadere kennismaking, en ditmaal meende ik het zowaar.

Na mijn deceptieve ervaring met de Russin had ik behoefte aan stomende sex. Ter vervanging, ter compensatie, uit frustratie, uit lust. Whatever. Inmiddels had ik ook even de recensies van Anastacia op dit forum gecheckt en zag de korte doch lovende feedback van Cupido. De goede smaak van deze beer stond me voor ogen (louter op basis van zijn recensies uit het verleden, ik heb de beste beer nooit mogen ontmoeten) gezien ons gemeenschappelijk enthousiasme over de Pools/Duitse Angie, lang, lang geleden. Als Anastacia één van zijn beste GT ervaringen ooit was, dan moest het wel snor zitten. Ik ging dus op zoek naar Anastacia.

Ik vond haar bij de ingang van de Kino. Ze was gehuld in zwarte kousen, jarretelles en corselet. Zelfs voor de niet allerknapste dames genoeg om mijn tenen te laten krullen en mijn hartstocht te doen ontwaken. Niet dat Anastacia in die categorie valt, want het is gewoon een lekker ding. We zetten ons gesprek voort waar we het enige uren eerder hadden gepauzeerd. Ze wist mijn naam nog – toch wel fijn – en het gesprekje was net zo relaxed als het eerdere. Intelligentie kan haar ook niet ontzegd worden. Ik voelde dat dit goed ging komen en stelde voor een kamer op te zoeken. Er waren geen wachttijden dus weldra belandden we in kamer vijf.

Eenmaal op bed liet de jongedame er geen gras over groeien. Met een bestiale gulzigheid trachtte Anastacia met haar tong mijn huig te bemachtigen. Ik gaf niet toe en vocht terug. Notoire kusgoeroes als Leona en Mimi waren bij deze gedegradeerd tot tweede klasse. Niet vaak zo’n intense zoenpartij mogen meemaken. De lust en passie dropen er af! Triplewow! Er leek geen eind aan te komen. Zoenen ging over in likken. Overal. Nek, neus, oren. Mijn beide Eustachiusbuizen werden grondig gereinigd door deze KNO specialiste. Normaal is daar een wattenstaafje voor nodig, vandaag niet. Terstond bleek mijn gehoor ook een stuk verbeterd.

Ze zakte al likkend verder af naar beneden, waar ze op een gegeven moment oog in oog kwam met mijn door de extreme zoenpartij verhardde vrind. Het likken werd even onderbroken voor een korte uiting van opgetogenheid harerzijds, waarna mijn ballen een zelfde extensieve orale poetsbeurt ten deel vielen als eerder mijn gehoororganen. Dit was goed. Erg goed! Errug goed!! Onderwijl staarden haar mooie blauwe kijkers me onophoudelijk aan. Mijn vrind steigerde en groeide naar (voor mij) ongekende proporties. Er kwam wat voorvocht vrij dat door de Oekraïense met het puntje van haar tong plagend in draden uiteen werd getrokken alvorens ze de aanval inzette en in één grote hap mijn vrind verzwolg. Hap, slik, weg. Nu heeft mijn favoriete lichaamsdeel niet de omvang van de ketszwans (althans zo neem ik aan) maar ik heb altijd grote bewondering voor de dames die de volle lengte ervan oraal in zich kunnen opnemen. Hulde, meisje, ga zo voort! De pijpbeurt die volgde was van spitzenklasse. Nat, gevarieerd en diep, dieper, diepst. Top of the bill. Heaven is a place on earth… Naast grote orale vaardigheden (niet verrassend dat deze Oekraïense dame Russische roots bleek te hebben) bleek ze ook over bovengemiddelde Ausdauer te beschikken. Waar elk normaal mens na enige tijd kaakkrampen zou krijgen, bleef zij maar doorgaan. Haar neus en ogen gingen er van aan de loop, gelijk een hooikoortspatiënt.

Op gegeven moment vreesde ik dat ze er in zou blijven en door ademgebrek het loodje zou leggen, dus voor de zekerheid heb ik mijn lid maar uit haar keelgat losgerukt en haar op haar rug gedraaid. Voor wat hoort wat, dus niet geheel tot mijn ongenoegen ving ik aan de verleende diensten te retourneren. Ze heeft heerlijke borsten en mooie tepels, en zit lekker in haar velletje, dus al kussend en likkend baande ik langzaam mijn weg van haar mond naar beneden.


Een paar centimeter naar boven in dit epistel had ik nog de intentie wat discreter om te springen met de beschrijvingen van mijn vleselijke escapades. “Mijn toekomstige recensies zullen minder gedetailleerd zijn waar het de beschrijving van mijn kamerbelevenissen betreft”. De actualiteit achterhaalt me echter in no-time, moet ik met lichte schaamte bekennen. Weer een voornemen down the drain…


Beneden aangekomen wachtte mij een heerlijke, frisse muschi. Kleine schaamlippen en mooi roze van binnen, precies zoals ik het graag heb. De plaaglikjes over haar lippen en liezen vielen in goede aarde. Met haar handen spreidde ze haar lippen uiteen als uitnodiging om er eens goed werk van te maken. Dat deed ik met graagte. Ze leek met volle teugen te genieten en weldra was ze kletsnat. Vingertjes erbij was geen probleem en werd alleen maar op prijs gesteld. Steeds meer liet ze zich gaan. Soppend. ‘Stronger, stronger’ zuchtte ze, om me aan te sporen niet al te zachtzinnig te werk te gaan. Het was hard werken maar de pay-off was zeer bevredigend. Voor beiden. Loon naar werken!

Na nog wat tongworstelen en meer uitmuntend pijpwerk was mijn vrind weer op volle sterkte en werd het tijd te gaan toewerken naar mijn hoogtepunt. Haar nemen in doggy was fenomenaal. Ze beweegt heerlijk mee, is niet passief en kan veel hebben. Ook in missio viel er niets te klagen. Heerlijk zo geil als ze je aankijkt en hoe subliem ze haar kutspieren weet te gebruiken. Het bouncen van haar borsten als reactie op mijn stoten werkte als een afrodisiac op mij en ik moest oppassen niet al te komen, want ik wilde graag afronden in cowgirl positie. Eventjes probeerde ze mij op andere gedachten te brengen, omdat deze positie voor haar wat minder prettig was, maar ik had voldoende overtuigingskracht en ze besteeg me, om me vervolgens met soepele lendebewegingen naar het walhalla te berijden. Dit was goddelijk en waarlijk van een uitzonderlijke intensiteit. Anastacia gaat mij nog vaak terugzien, Deo volente.

Van de ongeveer zeven of acht dames met een échte superdesuperwowperformance die ik de afgelopen jaren heb mogen beminnen in diverse locaties (de échte ‘hors categorie’), was zo'n 80 procent van Russische komaf (inclusief deze Anastacia). Dat kan geen toeval zijn.

Bij deze verander ik dan ook per direct mijn avatar, als blijk van waardering voor moedertje Rusland dat zoveel mooie, hete dochters voortbracht. Zonder uiteraard mijn liefde voor mijn Poolse vriendinnen te verloochenen…

bergm550
6 oktober 2015, 18:43
Tot mijn verdriet moet ik constateren dat er ergens iets serieus misgegaan is tussen ons. Mijn eerdere verslaggeving van de eerste twee sessies met haar schoten haar behoorlijk in het verkeerde keelgat. Te veel detail vond ze en achteraf kan ik dat wel begrijpen. Heb dat ook laten censureren en beloofd niet meer over haar te schrijven. Naar mijn beste weten heb ik me ook aan die belofte gehouden, maar desondanks wilde ze me bij onze vorige ontmoeting begin september niet meer te woord staan.


Hallo Teiresas,

Prachtig bericht heb je geschreven. Ik kan me je gevoelens goed voorstellen. Hetzelfde is mij ook een keer gebeurd met een dame die ik in een Frankfurtse club had ontmoet. Ik was vaak met haar op de kamer, maar ik maakte toen ook de fout een te gedetailleerd bericht over de sessie met haar te schrijven op een Duits forum.

Ze had dit gelezen en wist meteen dat ik het geweest moest zijn. Ze wilde toen ook niet meer met me op de kamer. Ik vond het verschrikkelijk en had het er erg moeilijk mee. Ik was vooral boos op mezelf. Ik had eigenlijk beter moeten weten. Maar ook het gemis vond ik moeilijk. Ik had altijd een leuke tijd met haar.

Pas na 2 jaar was ze over haar boosheid heen en kwam ze naar me toe om het bij te leggen. We hebben toen goddelijke Wiedergutmachungssex gehad. Sindsdien schrijf ik wat minder gedetailleerd over de service op de kamer.

Cupido
7 oktober 2015, 08:52
Na mijn deceptieve ervaring met de Russin had ik behoefte aan stomende sex. Ter vervanging, ter compensatie, uit frustratie, uit lust. Whatever. Inmiddels had ik ook even de recensies van Anastacia op dit forum gecheckt en zag de korte doch lovende feedback van Cupido. De goede smaak van deze beer stond me voor ogen (louter op basis van zijn recensies uit het verleden, ik heb de beste beer nooit mogen ontmoeten) gezien ons gemeenschappelijk enthousiasme over de Pools/Duitse Angie, lang, lang geleden. Als Anastacia één van zijn beste GT ervaringen ooit was, dan moest het wel snor zitten. Ik ging dus op zoek naar Anastacia.



Tja Angie, hoe zou het toch met haar zijn. Leuk te horen dat je indirect op aanraden van mij toch weer een goede sessie gehad hebt! Binnenkort maar eens live elkaar ontmoeten in gt en oude verhalen over Angie en alle andere poolse en russische topperes oprakelen!

pistoleeke
7 oktober 2015, 12:06
Tja Angie, hoe zou het toch met haar zijn. Leuk te horen dat je indirect op aanraden van mij toch weer een goede sessie gehad hebt! Binnenkort maar eens live elkaar ontmoeten in gt en oude verhalen over Angie en alle andere poolse en russische topperes oprakelen!
Mag ik er dan ook bij zijn:biggrin:

Ryuhayabusa
7 oktober 2015, 23:28
Amai Teiresas, wat heb jij een vlotte pen. :freu:

Teiresas
8 oktober 2015, 08:37
Amai Teiresas, wat heb jij een vlotte pen. :freu:

Voorlopig is ie weer even leeg ben ik bang...

Befferke3
10 oktober 2015, 14:50
Ben aan 't twijfelen om morgen sinds lang nog eens naar Golden Time te gaan. Hoe is de line-up tegenwoordig?

bergm550
10 oktober 2015, 15:50
Ben aan 't twijfelen om morgen sinds lang nog eens naar Golden Time te gaan. Hoe is de line-up tegenwoordig?

Line up is prima. Er loopt eigenlijk voor iedereen wel wat bij.

Knabbel
12 oktober 2015, 09:28
LR heeft sinds 2 weken naast de 15u en 17.30u menu's vanaf 12u dagelijks een pasta op het menu. PHG (op maandagavond) en Magnum (dagelijks tot 14u en zondag's doorlopend tot 20u) hadden altijd al gamba's, waarbij GT kennelijk niet achter kan blijven:

12871

harrie1111
12 oktober 2015, 10:07
Je doet je naam wel eer aan.

bergm550
12 oktober 2015, 13:11
Het weekendje GT stond voor de deur. De laatste tijd tref ik het met het weer als ik naar het Sprookjesbos afreis. Onderweg naar GT scheen de zon, maar het was verradelijk fris. Vooral 's avonds daalde de temperatuur tot 4 graden. De bomen waren in herfstkleuren gewaad. Wat is dit toch mooi? Sommige bomen hadden rode bladeren, andere gele, andere bruine. En de bladeren ruiken altijd zo lekker in de herfst. Het is eigenlijk vreemd, want de bladeren zitten in een verstervingsproces. Dus je zit eigenlijk van dode bladeren te genieten. De dood kan dus soms ook heel mooi zijn. Wat een morbide gedachte eigenlijk!

Ik reed langs de landbouwakkers. Er liggen veel boerderijen in de omgeving van Brüggen, Kaldenkirchen en Bracht. Ook vind je hier boomkwekerijen met uitgestrekte velden waarop bomen geplant zijn. De boeren reden rond met hun tractoren. Ze waren bezig de maïskolven van de velden te halen en op de weg lagen hier en daar wat gevallen maïskolven. Mensen waren hun hond aan het uitlaten, andere waren op de fiets. Iedereen genoot van de zaterdag. In de verte kwamen twee Afrikaanse mannen op een fiets me tegemoet. Twee Afrikanen tussen de Brüggense akkervelden. Ik dacht ze zullen hier nu ook wel een asielzoekerscentrum hebben.

Een boer reed in zijn trekker voorbij. Hij had ze ook gezien. Zijn gezicht vertrok en zijn mond viel open. Ik weet niet of de Brüggense bevolking hier al klaar voor is. Als randstedeling ben ik natuurlijk wel het een en ander gewend, maar Brüggen is nu eenmaal niet de grote stad. In bepaalde Nederlandse steden in de Randstad is al rond 20% van de burgers van buitenlandse komaf. En schattingen zijn dat dit in 15 jaar gegroeid zal zijn tot 50%. Nederland en Duitsland veranderen. Ik reed door naar Brüggen en nabij de dorpskern ligt een openbaar zwembad (Hallenbad Brüggen).

Er zaten groepjes mensen op bankjes naast het gebouw en volgens mij waren het asielzoekers. Het waren zeker geen Poolse arbeidskrachten. 160,000 mensen moeten er verdeeld worden van de Europese Unie. Laten we hopen dat het allemaal goed gaat en dat er genoeg banen zijn om deze mensen aan het werk te krijgen. Het zou me niet verbazen als we in de toekomst meer Syrische dames in de clubs gaan zien. Dit zullen dan waarschijnlijk dames zijn die in Duitsland zijn opgegroeid, de tweede generatie.

Ik reed verder naar het hotel. Na het inchecken ben ik dan doorgereden naar GT. De zware maatschappelijke thema's verlieten meteen mijn hoofd, zodra ik het Sprookjesbos binnenstapte. We waren weer in de wondere wereld van de saunaclub. Hier kun je even alles vergeten, de stress op het werk, of wat dan ook. De line up heeft een resurrection ondergaan en was heel sterk. Georgiana, Marianna, Andra, Sissy, Eileen en Lena zijn toch wel mijn favoriete dames en zagen er weer prachtig uit.

Het was druk. In de kleedruimte hoorden ik sommige dames en gasten klagen over de drukte. De zomer is voorbij en de temperaturen dalen. Dus iedereen houdt zich dan in de bar op. De luchtkwaliteit was slecht. Er was zoveel sigarettenrook, dat je gewoon met een mes door de lucht kon snijden. Op bepaalde momenten stierf ik gewoon de pleuris, zo benauwd had ik het. Mijn neus zat verstopt en ik had een schore keel. Je moet vaak wat harder praten in de barruimte, vanwege de muziek. Dus mijn stem was ook wat hees na een tijdje. Desalniettemin was de sfeer goed. De DJ was ook aanwezig en deed zijn best om er wat moois van te maken.

Er heerste een hockey-achtig sfeertje. Men had net een wedstrijd gespeeld en ging nog even wat drinken. Zo'n soort sfeertje. We zaten allemaal keurig met de handjes over elkaar. Sommige gasten komen voor de gezelligheid, andere voor de gezelligheid en vrouwen, andere alleen voor de vrouwen en zitten de hele avond star en stil voor zich uit te staren. Een heer zwijgt en geniet in stilte, zullen we maar zeggen. Iedereen deed zijn ding. Door sommige gasten werd er genetwerkt, sommige mensen komen zo vaak in GT, dat ze beter hun kantoor op het adres van GT kunnen vestigen of als postadres kunnen gebruiken. Sommige gasten lazen een boek met een wetenschappelijk, linguïstisch thema, zoals de herkomst van het woord "fuck".


https://www.youtube.com/watch?v=26UA578yQ5g

Andere gasten waren bezig met hun tablets of smartphones. Ik zat achter een gast met een tablet en hij zat naar keukens te kijken. Wellicht dat hij ter plekke in GT een keuken had besteld voor thuis. Andere gasten gedroegen zich studentikoos en liepen brallerig met hun bierflesjes rond. He, lullo, heb je nog geneukt? Sommige zijn zo gehecht aan hun bierflesje dat ze het flesje op de zeepcontainer neer zetten en dan gaan douchen. Je zou maar eens dorst krijgen tijdens het douchen.

Maar feit is wel dat men genoot. Er waren ook wat Bijlmer Chicks aanwezig om de avond een ondeugend karakter te geven. Natuurlijk alles binnen de grenzen, want het mag natuurlijk geen Flodder feestje worden. Ondanks dat het druk was in de bar, waren er geen kledingzakken en de kamerwachttijden waren op bepaalde momenten maar rond de 10 minuten. Om terug te komen op de line up, die was echt geweldig. Asia, de lange, volborstige Poolse is ook weer terug. Aanwezige dames waren onder andere:

amanda, lena, kira, fiona, helena, mona, lia, leona, mimi, eva, lavinia, meggy, agnieska, daniella (2 keer), lola, sissy (bulgaarse), sissy (duitse), andra, alice, carmen, cassandra, svetlana, georgiana, flo, eileen, pamela, jana, kim, kimberly, marianna, dorina, barbara, rosa, gabriella, paula en nog rond 70 meiden.

Ik was in het weekend op de kamer met Eileen, Georgiana, Sissy (Duitse) en Andra. Ik kwam op bepaalde momenten geld en ogen te kort, want ik had ook nog wel met Lena gewild. Deze hoogblonde Letse ziet er altijd geweldig uit, maar is door haar uitstekende service ook vaak geboekt en derhalve moeilijk te pakken te krijgen. Gedurende het weekend werd de muziek soms ietwat zoetsappig. Zo werden we getrakteerd op The Jackson 5 met het weloude liedje "I want you back". Ik had even angst dat de DJ ook het lied "Ben" zou gaan draaien. Maar het had me niet verbaasd als hij ook het Tietenlied had gedraaid van Kinderen voor Kinderen. Dan had het de sfeer veranderd in een Hilversums of Bussums tuinfeestje of house warming party.


https://www.youtube.com/watch?v=g-ziqLa_i8w

Het doet me denken aan wat badslippers zei over Living Room en dat het daar wat amicaler is. Ja, inderdaad, GT is totaal anders. GT heeft een danspaal, maar er wordt maar weinig aan gedanst. Het verschil tussen GT en LR is dat GT voor de ontspanning is en LR voor de party. In GT vindt de erotiek in de kamer plaats en in LR daarbuiten. Dat is het verschil. Beide clubs hebben twee verschillende bloedgroepen. Het DNA is totaal anders.

Ik kan LR ook waarderen. De sfeer is er ook goed, maar de club is me te klein om er een dag in te verblijven. In GT kun je nog een beetje rondbewegen. Feit is wel dat beide clubs een vaste aanhang hebben van stamgasten. GT is voor de lullo's en LR voor de party-freaks. Maar goed, ik draal weer af. Kort samenvattend, het was weer een mooi weekend in Fantasialand. De line up draait weer op volle sterkte, de sfeer was goed, het eten drie sterren. Wat willen we nog meer? Tot de volgende keer maar weer.

woodescort
12 oktober 2015, 18:19
Aanwezige dames waren onder andere:

amanda, lena, kira, fiona, helena, mona, lia, leona, mimi, eva, lavinia, meggy, agnieska, daniella (2 keer), lola, sissy (bulgaarse), sissy (duitse), andra, alice, carmen, cassandra, svetlana, georgiana, flo, eileen, pamela, jana, kim, kimberly, marianna, dorina, barbara, rosa, gabriella, paula en nog rond 70 meiden.



Lia ? De Duits - Zweeds jonge dame ? Ik dacht ze niet meer werkte in GT. Wanneer war ze aanzewig , zaterdag of zondag ?

kempie
18 oktober 2015, 22:13
Wat valt er nog aan nieuws te melden als met regelmaat in dezelfde club komt? Weinig nieuws eigenlijk. Werd weer even vriendelijk ontvangen als altijd. Alles was weer prima geregeld. Weer een uitstekende line-up met hele mooie dames en daarvan een aantal die me ook een uitstekende tijd op de kamer kunnen bezorgen en zowaar 2 voor mij nieuwe dames die wel m'n smaak waren.

Rustig als altijd de kat uit de boom gekeken. Dame waar ik eigenlijk graag eerste kamer sessie had willen doen ontbrak. Later vernam ik dat ze ziek zou zijn. Tuurlijk was de aantrekkelijke Pamela er en die vroeg of ik haar weer eens mee wou nemen. Ondanks dat haar uitstekende service had ik er niet echt trek in. Ik voelde me een beetje schuldig want ze is altijd aardig. Ook is het zeker dat ik een uitstekend uurtje met haar zou hebben. In het begin ging elk bezoek wel een keer met haar maar op een gegeven moment was het over en toen heb ik haar gezegd het komt heus wel weer maar niet elke keer meer en sinds dien niet 1 keer meer met haar geweest maar ze wind me niet meer zo op. Wel spot ik een andere dame die ik maanden terug 1 keer eerder heb gezien en waarmee ik toen al naar de kamer wou maar dat kwam er toen niet van omdat ze constant geboekt bleek een goed teken leek mij.

Ik laat er dus maar geen gras overgroeien en neem naast haar op de bank plaats. Het blijkt de Russische Antonia te zijn. Een blondje met een zeer mooi gezichtje. Ze werkt hier sind begin juli maar eigenlijk nooit on het weekend. Vandaar dat ik haar niet eerder zag. We praten vrij lang voordat we naar de kamer gaan iets wat ik haar toen ook al zag doen met haar gasten. Ze had me keurig vooraf verteld dat tz en anal niet tot haar services behoorden. Voor mij geen probleem. Op de kamer pzc was wat ruig maar best lekker. Een beetje bij sturen maar dat verslechterde de zaak juist. Nmc was uitstekend. Prima uurtje beleefd voor herhaling vatbaar maar niet zo snel. Wel sympathieke dame die ik bijna alleen maar uurtjes zie weggaan. Kan me voorstellen dat ze bij veel klanten meer in de smaak valt.

Na wat welness en een tijdje de gebeurtenissen in de bar te hebben geobserveerd was het tijd voor een 2e sessie. Die was voor Marianna. Deze dame ken ik al sinds ze in GT kwam werken. Wat ik die eerste keer niet wist dat ik nog vele malen met haar zou gaan en dat ze later (nu dus) zelfs elke keer op m'n lijstje kwam te staan maar in al die tijd is de service alleen maar beter geworden, ze is nog even mooi als toen en het is altijd weer een plezier om haar te zien. In de tussenliggende tijd nog wel een dvp in LR tegengekomen die een veel grotere aantrekkingskracht op mij had en waardoor ik maar enkele keren GT heb bezocht in de periodes dat zij op vakantie was maar het was ook door deze dvp dat ik de goede service van Marianna alleen maar meer ben gaan waarderen maar dezelfde aantrekkingskracht als die dvp heeft Marianna ook weer niet. Zo ging ik 2 weken geleden nog naar PHG voor wat afwisseling dat had ik bij m'n moppie uit LR nooit gedaan. Maar toch het was goed om na een pauze van 2 weekeinde Marianna weer te zien en het leek wel of het een beter uurtje was dan ooit.

In de bar nog een andere mooie nieuwe dame gezien die ik graag mee wou nemen naar de kamer. Ik moest erg veel geduld hebben voor ze van de kamer terug kwam maar had geen haast toen ze echter terug kwam in de bar duurde het geen minuut voor ze weer bezet was. Begreep van een andere dvp dat ze niet nieuw is maar hier normaal gesproken af en toe door de weeks werkt maar de laatste paar weken al bijna volle weken aanwezig was dus misschien heb ik volgende week meer geluk. Beleef er nog de vraag over met wie de 3e keer ik had eigenlijk niet zoveel zin in de vaste dames waarvan ik weet dat ze uitstekende service geven. Trok me gewoon niet aan. Speelde met de gedachte nogmaals met Marianna te gaan daar had ik eigenlijk wel zin in gekregen (gek nadat ik laatst nog phg opzocht voor wat afwisseling wou ik nu 2 keer met dezelfde dame) of gewoon €100,- te besparen. Kan natuurlijk alleen maar tegenvallen na zo'n goede sessie maar toch nogmaals met Marianna gegaan en wederom top en de dag in GT met een uitstekend uurtje afgesloten.

madiwodovr
19 oktober 2015, 00:14
Vanmiddag even een flitsbezoek gebracht aan deze sfeervolle tent. Werd keurig naar de parking gedirigeerd en mocht 10m van de ingang mn bolide stallen. Heerlijk!
Binnen viel op dat t voor GT begrippen erg rustig was, of iedereen moet nog lam geslagen zijn geweest van een uitbundig feest op de zaterdagavond.
Whatever, prima toeven zo. Vrouwen genoeg en een voor een zeer geschikt om het hof te maken.
Uiteindelijk met de Duitse Valentina op de kamer beland. Duitse makelij: degelijk en goed. Uurtje mn hart aan verpand en geen klagen gehad. Zoenen viel wat tegen, maar orale verwennerij was grandioos en compenseert dat ruimschoots. Enkele standjes daaropvolgend en uiteindelijk nog mogen genieten van een rustgevende massage.
Nog even van de sauna en het bubbelbad gebruik gemaakt en weer afgetaaid.
:smile2:

albertde2de
19 oktober 2015, 12:31
Beren,

Woensdag maar weer eens een lunchen met een berin

albertde2de
22 oktober 2015, 14:27
Kroatië en Rusland en niks van oorlog gemerkt!!
Woensdag 12 uur niets gemerkt van de voorspelde mist en na twee uur sturen, arrivé @ GT, jawel ik was in de Franse stemming
Het is rustig dus P-plek naast ‘Chateau soixante-neuf ‘.

Een warm welkom en wiedersehen met de Gastfrau, ‘aah hallo wie geht es ihnen ` en ik dacht zo hoor het.
De bijdrage gratis koffie, consumpties, bewaking, parkeren lunch, gas, licht , water en berenvel voldaan.
Ik vroeg of Anastasia aanwezig was…en dat was ze.

Even douchen en het berenvel aangetrokken toen naar de bar en een wasser mit sprudel besteld.
Toen ik me omdraaide zag ik inderdaad meteen Anastasia zitten….naar haar toegegaan even gebabbeld en de sleutel laten Halen….PUNT. Daar kwam ik voor.

In de eerste hut stonden ramen en deur open dus die was steenkoud…Anastasia heeft meteen een ander sleutel gehaald…bij die hut daar aangekomen, zelfde verhaal alleen de hut was iets warmer en om nu weer een andere sleutel te halen, dan begint het een beetje op de zeven heuvelenloop te lijken daar kwam ik niet voor.

Lekker aan de gang krijg je het vanzelf warm.
Zo´n beetje haverwege het uur vroeg ik of ze er een vriendin bij wilde halen…nog een half uurtje met twee kanjers leek mij wel wat.

Het is ook grappig voorheen wilde ik zelf nog wel eens combinaties maken maar dat was niet altijd een succes. Deze manier van bijbestellen werd mij ooit door Lulu gedaan, die ging uit zichzelf er een dame bijhalen, zo leerde ik een meisje kennen waarmee ik nog nooit gekamerd had…Dus Beren een tip laat halverwege de dame van jouw keuze er een vriendin bij halen.. met een beetje geluk leer je zo steeds nieuwe meisjes kennen en ze komen met een vriendin waarmee het klikt, is veel leuker.

Mijn Oekraïense Anastasia kwam met de Rusische Svetlanna opdagen….niks oorlog tussen die landen op onze speelplaats. Ik werd heerlijk verwend door deze wee kanjers, alles erop en eraan…!!
Svetlana vertelde mij dat ze al Drieeneenhalfjaar werkzaam was in GT maar mij nog nooit gezien had…ik kon hetzelfde zeggen alleen ik kom al wat langer…maar swa ik kom niet elke week, alle dagen bij elkaar dat ik ben geweest kom ik wel op een paar maanden hahaha
Het was een leuke kennismaking en ik kreeg veel complimenten aangaande het betere befwerk zelfs de titel Professor werd mij gegeven.
Svetlana staat op mij herhaallijstje..

Na deze kamer gang weer het Chateau verlaten met een lach op mijn gezicht…genoten.

Volgende keer weer een hele dag maar deze lunch was erg lekker prima oesters als je begrijpt wat ik bedoel…sterker nog!! Ik heb niet eens een broodje in de tent gehaald..hahah
Derin en deruit maar wel tevreden



@willem2 dit is toch wel een vrijkaart waard dacht ik

Ab

MarcusW
22 oktober 2015, 16:21
Dan heb je ook meteen de hoofdprijs gehad qua Svetlana. :)

pistoleeke
22 oktober 2015, 17:56
Svetlana... de hoofdprijs? Zolang Anastasia in GT rondloopt komt ze op de tweede plaats😀

MarcusW
23 oktober 2015, 05:58
Svetlana... de hoofdprijs? Zolang Anastasia in GT rondloopt komt ze op de tweede plaats��
Hij zat al met Anastasia op de kamer, dus veel beter had het niet kunnen worden.

Megaboob
24 oktober 2015, 22:25
GT, Woensdag 21 Oktober

Na een lange tijd was het dan eindelijk weer eens zover, ik kon een keer naar GT. Uiteraard in de hoop om Poolse Asia weer eens tegen te komen, die zou een come-back hebben gemaakt in GT, en ik ben altijd bijzonder op haar gesteld geweest. Helaas, beste lezer, mocht het niet zo zijn, want Asia was in geen velden of wegen te bekennen deze woensdag, dus die come-back houden we te goed voor het volgende bezoek.

Ik werd weer vriendelijk binnen gelaten in GT, en parkeren was ook geen enkel probleem deze keer: voor de deur. Ik arriveerde rond 17.30. Na omkleden en douchen gelijk doorgegaan naar de eettent, alwaar gyros met salade en frites op het menu stonden, prima Boobmeister kost dus, en het smaakte goed. Lola zat ook te eten, dus een zekerheid was er gelukkig wel voor me.
Na het eten rondgekeken voor Lola, maar die was alweer bezet, dus na enig uitbuiken een voor mij nieuwe rondborstige jonge dame gespot, de Moldavische Samya. Deze 22 jarige schoonheid met lang bruin haar, een killer body, en twee naturelle D cups die parmantig vooruit stonden zoals het hoort, bekoorde me, en na een introductie gesprekje werd ze, ondanks dat ze niet wil tongzoenen en geen FT toelaat, toch goedgekeurd door me, want ze vond het zeker wel lekker als ik veel aandacht aan haar lekkere loezen zou besteden. Dat was niet aan dovemans oren gericht, dus na aankomst op de kamer gelijk eens lekker op haar borsten en tepels aangevallen, en die mogen er zijn. Heerlijk jonge, stevige D cups, naturel, maar prachtig van vorm, en heerlijk om te voelen, overspoelden mij. Ook zij had er duidelijk plezier in, en dat was te merken aan haar stijf wordende tepels. Na het schoonmaken van mijn jongeheer met een poetsdoekje, kreeg ik het compliment “was al zuiver” mee (natuurlijk schatje, de boobmeister wast zich, en heeft geen tenenkaas of schimmel aan zijn leuter!). Ook kwam de vraag of ik met of zonder condoom gepijpt wilde worden, op zich een goede vraag, want niet iedereen wil wellicht zonder gepijpt worden (nou ja, willen wel, maar niet iedereen durft dat aan). Ik ben wel in voor PZC uiteraard, en dus ging ze vol in de aanval op mijn stijve jongeheer. Dat was lekker gevarieerd, en… relatief kort, want het dametje wilde geen FT. Geen probleem, dan maar een rubber plaatsen, en jezelf op me plaatsen, zodat we het al natte kutje een goed konden vullen. Dat ging prima, en ze had er gelukkig ook echt zin in. We neukten heerlijk met haar on top, goed tempo, langzaam opgevoerd, tot een absoluut lekker hoogtepunt. Ze maakte me daarna schoon, en we kletsten het half uur nog even vol. Wat mij betreft een goede sessie, wel gebrek aan zoenen helaas, en geen FT optie was ook wel jammer in dit geval. Echt een mooie meid, en ze was redelijk veel geboekt gedurende de avond zag ik, hoewel het bepaald niet druk was in GT, zowel qua dames als qua heren.

Na deze sessie gedouched, en gebruik gemaakt van de prima wellness. Toch een compliment waard. Sauna altijd tiptop, en goed op temperatuur, en het bubbelbad was ook weer weldadig. Altijd alles spik en span schoon ook. Zo hoort het!
Tijdens mijn verblijf in het bubbelbad kwam Lola samen met een rondborstige blondine een paar keer voorbij paraderen. Oef, dat werkt lustopwekkend voor mij, en die heerlijke siliconen borsten stuiterden vrolijk in het rond tijdens het passeren. Lolo besloot initiatief te nemen na enige tijd, en vroeg of ik trek had in een trio met haar en het siliconen blondje. Het blondje bleek Duitse Joya te zijn (die kende ik nog niet), mooi figuur, lang blond haar, rug vol getatoeëerd, en gezegend met 2 x 430CC siliconen borsten, met de intentie om naar 550CC (Lola formaat te gaan). Tja, zoiets kan ik natuurlijk niet afslaan, en dus boekte ik dit viertal lekkere tetten. Toch 1960CC tezamen op deze twee mooie mokkels, en dat is natuurlijk spekkie voor Megaboobs bekkie!

Op de kamer aangekomen namen de dames ook wederom het initiatief, waarbij alle borsten veelvuldig in mijn gezicht geduwd werden, ik naar hartenlust kun voelen, zuigen likken etc. aan al dat plastic, en de hartslag en temperatuur van de boobmeister tot grote hoogte stegen. Zo ver dat we zelfs de deur half open moesten zetten, want het zou een heet half uurtje gaan worden. Ik kan helaas niet in verdere details treden, maar zal aangeven dat dit een hete sessie werd van een half uur, waarbij beide dames me optimaal bedienden, en ik vol tevreden naar buiten kwam. Lola blijft de mooiste meid van GT wat mij betreft, ook de mooiste borsten, maar ook Joya heeft talenten, en pijpt ook erg lekker. Door al die lekkere borsten kwam ik zeer uitbundig klaar, en was het echt een Megaboob feestje. Zeker voor herhaling vatbaar voor mij.

Na deze sessie moest ik even bijkomen, letterlijk en figuurlijk, en ben ik nog snel nog wat gyros wezen eten voor wat broodnodige energie. Daarna ook nog weer even in het bubbelbad om letterlijk af te koelen, en ik besloot om een einde aan mijn GT bezoek te gaan maken, want beter dan dit ging het vandaag niet worden. Ik verliet GT dan ook met een grote grijns op mijn gezicht. Ondanks dat het een wat rustige dag was, en de line up zeker wel eens beter is geweest, is er toch voldoende diversiteit aan dames aanwezig om mij in ieder geval te kunnen plezieren. En daardoor blijft GT toch hoog in mijn favorietenlijst staan. Ik kom zeker terug! Bijna 2000CC siliconen, en een paar naturelle D cups waren de oogst van de avond. Niet slecht voor deze tietenfanaat!

Megaboob

kempie
24 oktober 2015, 23:07
Vrijdag de 23e m'n verjaardag. Vieren met vrienden en familie doe ik wel een andere dag. Op naar de club, GT welke anders momenteel, om me zelf eens lekker te laten verwennen. Ik kon niet op de zaterdagen dus vieren in LR als vorig jaar kwam er niet van. ID laten zien en werd van harte gefeliciteerd.

Wat ontbeten en de line-up viel zwaar tegen. Gelukkig kwam Boy69 ook naar GT en we praten wat over de clubs en de vrouwen. Onder ander Nadia die ooit eens een weekje in LR was en een goede vriendin van Isabela een favo van Boy69 kwam te spraken. Ik zei dat ik het jammer vond dat die nooit meer terug is gekomen. Heb nog maanden aan Isabela gevraagd of haar vriendin weer kwam. Vroeg aan Boy69 ook of hij haar nog ergens anders had gezien. Helaas nee moet wel naar het Frankfurtse terug zijn gegaan.


Om 3 uur kwam Marianna en daar gelijk maar een uurtje mee gekamerd. Toen ik terugkwam spotte ik nog steeds niets nieuws. Ik was dan ook van plan naar YY of LR te gaan. Toch geen entree weggegooid of dubbel betaald vandaag. Vertelt Boy69 dat hij die Nadia hier heeft gezien. Dus ik: "ja echt?" Maar echt. En hij weer: "en ze vroeg ook nog naar je". Dus ik: "ja ja what the fuck". Boy69 naar de kamer maar hij komt terug en deze dame nog niet gespot maar hij verzekerd me dat ze er is en dan geloof ik hem wel. Terwijl ik wacht zie ik nog een heel mooi voor mij nieuw russisch blondje. Ik wil wel wachten op Nadia maar ga wel vast even kennismaken. Heb later nog wel ruimte voor een 3e sessie en mogelijk met zo'n mooie nieuwe. Dit kan toch nog wel eens een top dag worden. Het blijkt de Russische Jane en ze blijkt heel spontaan. Een mooi blondje van 22 met heerlijke billen en een mooie b-cup. Bijna te mooi om waar te zijn maar die wil ik toch wel geprobeerd hebben en zo sympathiek dat duidelijk is dat ik hier niet met een of andere afwerkster te maken heb. Eindelijk heeft boy69 de dame gespot hij zegt al een beetje te twijvelen of het toch wel die dame was. Wij wachten tot ze terug komt van het douchen. Ik herken haar niet en zij mij niet het is duidelijk niet de dame die ik zo top vond in LR. Nou ja misverstandje het is boy69 vergeven, hij bedoelde het heus goed. Ik had 1 of 2 keer de kans laten schieten met Jane als ik weer te laat ben denk ik erover toch maar vast naar yy te gaan maar ik heb net kennis gemaakt met Picasso en ben in een leuk gesprek beland na een half uur is Jane alweer terug. Nu benader ik haar gelijk. Ik blijk het toch helemaal mis te hebben. Deze dame haalt wat trukjes uit om het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ik knap hier helemaal op af het wil niet meer lukken. Het is 1 van die zeer zeldzame keren dat ik het maar met de hand afmaak maar eigenlijk had dat van mij ook niet gehoeven. Om een uur of negen vertrek ik naar YY. Voor wat ik daar heb meegemaakt zie het verslag in YY. Het feestgedruis daar was in iedergeval een wereld van verschil met al die oude kerels in GT die maar in de banken hangen voor het grootste deel alleen want gezien het drukkere tijdstip hadden de dames de pre-sales amper nodig. Toen ik weg ging mocht de DJ misschien van stal gehaald zijn maar voor dit gezapige zooit was dat ook de redding niet. Het publiek was vanavond gemiddeld wat ouder dan normaal en niet echt de doelgroep voor een DJ. Ik vermoed dat de meeste een DJ niet eens op prijs stelde.

Het was de eerste keer in weken dat de line-up in GT tegenviel maar ik had er toch ook zeker kunnen blijven en er waren nog wel opties. Toch 1 goede sessie gehad en 1 nieuwe dame geprobeerd. Ik had gewoon zin om gratis YY te verkennen en hoopte daar Nadia uit LR aan te treffen.

satanic surfer
25 oktober 2015, 10:46
@ Megaboob: "Roemeense Samya heeft uiteraard sillies...dat je die extra cc´s niet op je jaarkaart bijspijkerd is uitermate vreemd...nog effe aanvullen dat puntenbakje...
@Kempie: Duitse Jane is zoals in het paspoortje beschreven uiteraard knudde en uit op easy money met zoveel mogelijk extra´s...jammer joh

Megaboob
25 oktober 2015, 23:03
Bedankt voor de aanvulling ss. Hoe een sililover zoals ik dit nu heeft kunnen missen is inderdaad een raadsel. De vorm van haar tieten is ook te fraai om geen silies te zijn inderdaad. Bij deze gecorrigeerd. En de boobmeister voegt vrolijk 2x 400cc aan zijn bericht toe en land nu op een bijna historische 2760cc voor afgelopen woensdag. Er zijn slechtere dagen!

@ Megaboob: "Roemeense Samya heeft uiteraard sillies...dat je die extra cc´s niet op je jaarkaart bijspijkerd is uitermate vreemd...nog effe aanvullen dat puntenbakje...
@Kempie: Duitse Jane is zoals in het paspoortje beschreven uiteraard knudde en uit op easy money met zoveel mogelijk extra´s...jammer joh

db2
28 oktober 2015, 20:31
Afgelopen zaterdag maar weer eens naar het walhalla geweest, omstreeks half 12 aangekomen, ik had een hotel gebpekt in Bruggen, om te kunnen genieten van de salitos! Via het hotel een taxi besteld, een vrouwelijke chauffeuse kwam me afhalen, ik hoefde geen straat te noemen, goldentime was bekend :) , direct maar even een taxi terug besteld om 2 uur 'snachts , had ik al eerder gedaan, maar toen waren er bij het verlaten van gt zoveel taxi's :betrunken: , dus nu maar ff afgesproken hoe ik de juiste taxi zou kunnen krijgen.
Binnen gekomen in gt, ff ontbijten, wat drinken in de bar, en toen kwam Andra geheel volgens afspraak binnen, een kwartier later lagen we al op de kamer, de sessies met Andra zijn bij mij altijd goed! Weer terug gekomen na een goed uur, een half uur later Alice aangetroffen, ook altijd goed voor een goede sessie! Zo kwamen we weer een uur verder, ff wat eten in detent en toen op zoek naar wat nieuws dacht ik, KC meegenomen, eenmaal op de kamer vertelde ze me dat ze eerder met me was geweest, KC heeft een goedé service maar is wat terug houdend.
Na een uur weer in de bar beland, Carmen en Cassandra waren inmiddels ook aangekomen, ik vertelde Cassandra dat ik eerst wat ging eten en krachten opdoen. Maar een uur later lag ik met haar op de kamer :) een super uur mogen beleven! Goede deepthroat!
Daarna maar wat relaxen in de bar, en toegeven aan de salitos. Een andere ijsbeer had zich op de warsteiner gestort, deze man zat nonstop warsteiner te drinken, om 01:45 zat hij als een zombie voor zich uit te kijken. Voordat het zo laat werd, wat nieuws uitgezocht, het werd juliette, een roodharige roemeense van 20 jaar, sinds 5 dagen in gt, eerst eventuele service vooraf besproken, maar eenmaal op de kamer was er meer mogelijk, een niet verkeerd uurtje met deze dame gehad, is nog goed bij te sturen. Toen werd het op een moment 12:30 ik moest nog een laatste ronde doen, al zoekend naar Andra, tussen door wat salitos genuttigd, ze was niet te vinden, de salitos hadden hun werk inmiddels gedaan, en ik ben gevallen voor een blonde letse, naam niet helemaal zeker, carola, of karola iets in die geest, ze was 27 jaar. Na een uur tevreden de kamer verlaten, inmiddels 01:30! Ff goed douchen, daarna nog een paar salitos naar binnen werken, en omkleden, eenmaal omgekleed, liep ik Andra nog tegen het lijf, helaas te laat, het was bijna 2 uur, de taxi stond te wachten, dus dat komt de volgende keer! Al met al een super zaterdag in gt!

Mr Pussy
29 oktober 2015, 11:54
Sindsdien schrijf ik wat minder gedetailleerd over de service op de kamer.

Ik schrijf nog niet zo lang, zij die mij kennen weten dat. Alleen mijn eerste posts zijn gedetailleerd en persoonlijk, maar ik kan het niet meer. Als het geen goede sessie was, valt er ook weinig over te schrijven en alleen de grond in schrijven is slechts af en toe leuk. Was het heel goed, dan is dat meestal omdat er, in elk geval voor de duur van de kamer, iets van een band ontstond en daarover kan ik niet schrijven, dat voelt niet goed. Ik hoop soms bijna op gemiddelde PSE sessies zonder klik, dan kan ik weer vrijuit schrijven. :biggrin::rolleyes:

Teiresas
29 oktober 2015, 12:25
Ik schrijf nog niet zo lang, zij die mij kennen weten dat. Alleen mijn eerste posts zijn gedetailleerd en persoonlijk, maar ik kan het niet meer. Als het geen goede sessie was, valt er ook weinig over te schrijven en alleen de grond in schrijven is slechts af en toe leuk. Was het heel goed, dan is dat meestal omdat er, in elk geval voor de duur van de kamer, iets van een band ontstond en daarover kan ik niet schrijven, dat voelt niet goed. Ik hoop soms bijna op gemiddelde PSE sessies zonder klik, dan kan ik weer vrijuit schrijven. :biggrin::rolleyes:

Gezien mijn recentelijke ervaringen, gaat het met mij ook die kant op. Als een gedetailleerd verslag van een goeie sessie met een i.m.o. bijzondere vrouw, het risico met zich brengt dat het over en uit is met haar, dan is het me dat niet waard. Ik zal het dan ook waarschijnlijk meer en meer beperken tot een kwalificering zonder al te veel detail.

Zimmer...Schatz!
30 oktober 2015, 00:59
Na een afwezigheid van vele jaren, laatste bezoek dateert waarschijnlijk van medio 2006 :eek:, vandaag weer GT bezocht. Bij aankomst rond 12.30 de club al aardig vol met dames en beren. Prijzen laten bevestigen door de tekendame en de club geïnspecteerd. Niet veel veranderd, behalve eetgelegenheid in een tent. Mooie line-up met vele optick-gevalletjes die me wel konden bekoren. Al snel in contact gekomen met:

Dasha, Russische dame met korte blonde haren, midden 20en fraai lichaam en lingerie. Blokhutje opgezocht. Prima sessie met een spontane dame, al was ze niet al te gul met kussen. 1/2 uurtje € 50 was een prima start.

Na een sauna-rondje en een hapje eten in de bar aangesproken door een zeer knappe brunette, welke me wel erg kon bekoren.

Valentina, duits, 25jr, optick-fick met top-lichaam. Snel naar de kamer. Daar ging het hele arsenaal van prijslijsten open. Voor € 50 was er alleen standaard P+N mogelijk en bij wat meer donaties ook kussen en beffen en bij nog wat meer 'full-service'. FT ook nog € 50 extra erbij. Dat was wat anders dan de theke-dame had verteld, maar goed je bent toch al op de kamer en mooi is ze wel. Maar die 'Aufpreis-Machine' dus eerst 15 min laten blasen en daarna 10 min geneukt. Van kussen dus ook geen enkel spoor te bekennen. Ook alweer € 50 uitgegeven. Normaal zou ik aan een dame van een dergelijk kaliber wat meer uitgeven, maar al die prijslijstjes zijn een afknapper.

Als laatste nog gekamerd met:

Angelina, duits, blonde optick-fick. Zeer fraaie dame en mooi verzorgd, 25 jr. Helemaal Z...S!-typetje. Prima blowjob en neuken. 1 uurtje op de kamer en FT, € 125.

Vroeg op de avond werd het erg vol en benauwd in de bar. Na een sauna-ronde vroeg avond het voor gezien gehouden. Met de theke-dame nog even gediscussieerd over prijsstelling en aanvullende prijslijstjes/menu-kaarten. Hoop dat ze er wat mee doen.

Z...S!

Ace2
30 oktober 2015, 09:29
Afgelopen woensdag heb ik mijn wekelijkse bezoekje aan GT volbracht met: Alycia Anastasia Barbara Carmen Clara Cora Dorina Eda Flo Gabriela Georgina Irena Isa Jasmin Kelly Lara Leona Lola Lulu Martha Mary Michella Mona Sui Samantha Sisi Sonja Svetlana Vanessa Victoria.

Bij aankomst (13.00u) was het vrij rustig. In de loop van de middag werd het iets drukker, maar echt druk werd het nooit. Het aantal vrouwen zal in mijn ogen de 60 tot 70 niet hebben overschreden. 's Avonds kakte het wat in. Er waren best wat leuke nieuwe meisjes aanwezig.

Zelf tevreden gekamerd met Sui en Isa. De kamergangen waren van een boven gemiddeld niveau, zonder dat het echt topperdetop werd.

palimo
30 oktober 2015, 11:06
Lig je in scheiding met Gabriella?


Afgelopen woensdag heb ik mijn wekelijkse bezoekje aan GT volbracht met: Alycia Anastasia Barbara Carmen Clara Cora Dorina Eda Flo Gabriela Georgina Irena Isa Jasmin Kelly Lara Leona Lola Lulu Martha Mary Michella Mona Sui Samantha Sisi Sonja Svetlana Vanessa Victoria.

Bij aankomst (13.00u) was het vrij rustig. In de loop van de middag werd het iets drukker, maar echt druk werd het nooit. Het aantal vrouwen zal in mijn ogen de 60 tot 70 niet hebben overschreden. 's Avonds kakte het wat in. Er waren best wat leuke nieuwe meisjes aanwezig.

Zelf tevreden gekamerd met Sui en Isa. De kamergangen waren van een boven gemiddeld niveau, zonder dat het echt topperdetop werd.

wervelwind
30 oktober 2015, 14:04
Ik was afgelopen zondag in GT en heb voor het eerst kennis gemaakt met een dame die prijslijsten hanteert. Ze is nieuw in GT, werkte er twee dagen zei ze. Ik verstond dat ze Stella heet.
Ik heb de kamersessie direct afgebroken nadat ze duidelijk maakte dat ik voor beffen moest betalen. Op mede-aanraden van een leuke wat oudere DVP heb ik het gebeuren bij de theke gemeld.

Ik doe een dringende oproep, met name aan "newbies", om dit soort dames met pek en veren te melden bij de theke!! Dit soort gedrag is slecht voor iedereen: de dames die normale prijzen hanteren, ons als klanten en de club in zijn totaliteit.
Ik ben echt geschrokken van het gebrek aan sfeer, door lusteloze, passieve of arrogante dames. Dit leek niet op het GT waar ik drie jaar geleden voor het eerst kwam.


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

pistoleeke
30 oktober 2015, 20:55
Kom nu toch ook al een aantal jaren in GT en om nu te zeggen dat er de laatste drie jaar zoveel veranderd is, vind ik toch wat overdreven. GT is nooit een party-club geweest en zal dat ook waarschijnlijk nooit worden.
Passieve, arrogante of lusteloze dames kom je wel in iedere club tegen.
Allez het is misschien wel duidelijk, ik vind GT nog altijd top:freu: volgende dinsdag weer naar Brüggen:)



Ik was afgelopen zondag in GT en heb voor het eerst kennis gemaakt met een dame die prijslijsten hanteert. Ze is nieuw in GT, werkte er twee dagen zei ze. Ik verstond dat ze Stella heet.
Ik heb de kamersessie direct afgebroken nadat ze duidelijk maakte dat ik voor beffen moest betalen. Op mede-aanraden van een leuke wat oudere DVP heb ik het gebeuren bij de theke gemeld.

Ik doe een dringende oproep, met name aan "newbies", om dit soort dames met pek en veren te melden bij de theke!! Dit soort gedrag is slecht voor iedereen: de dames die normale prijzen hanteren, ons als klanten en de club in zijn totaliteit.
Ik ben echt geschrokken van het gebrek aan sfeer, door lusteloze, passieve of arrogante dames. Dit leek niet op het GT waar ik drie jaar geleden voor het eerst kwam.


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

geert5
31 oktober 2015, 02:13
Ik sluit me bij de reactie van bovenstaande aan.
A|l vind ik wel dat Wervelwind goed gereageerd heeft op de kamer.
Soms heb ik die behoefte ook om van de kamer af te gaan. Bijvoorbeeld als de BH uit gaat en er komen 2 van die lege theezakjes uit terwijl ze in de bar rondlopen met gevulde BH's.
Of je bent of je bent met de meid op de kamer en ze begint over gevoelige borsten en dat je nergens aan mag komen. Tot welk moment mag je een kamergang afkappen?
kan dit touwens of moet je dan toch betalen?
wie heeft hier ervaring mee?
en hoe reagewerd de theke als je om die reden een kamergang afkapt.

Ace2
31 oktober 2015, 09:42
Lig je in scheiding met Gabriella?

Ze was vaak bezet. Volgens mijn grootvader op de grote vaart is dat een vluchtreactie :biggrin:

Picasso 1
31 oktober 2015, 12:47
Ik heb ook wel eens moeite gehad met berichten van SS maar lees zijn stukken altijd graag wegens zijn onnavolgbare stijl.
Ik weet niet waarom zijn ervaringen in GT zo verschillen met die van mij. Ik heb de beste man nog nooit ontmoet dus ga er geen oordeel over geven. Ik heb mijn ervaringen en hij de zijne, en ik weet net zo goed als SS wat goede service is. Ik denk alleen dat we wellicht verschillen mbt de afhankelijkheid van de prestatie die de dame levert en het al of niet aanwezig zijn van een klik. Maar ieder het zijne.



Ik was afgelopen zondag in GT en heb voor het eerst kennis gemaakt met een dame die prijslijsten hanteert. Ze is nieuw in GT, werkte er twee dagen zei ze.
Ik heb de kamersessie direct afgebroken nadat ze duidelijk maakte dat ik voor beffen moest betalen.
.....
Ik ben echt geschrokken van het gebrek aan sfeer, door lusteloze, passieve of arrogante dames. Dit leek niet op het GT waar ik drie jaar geleden voor het eerst kwam.



Ik denk dat het aan jou ligt en je simpelweg de 'klik' niet meer hebt. :)

wervelwind
31 oktober 2015, 13:07
Ik denk dat het aan jou ligt en je simpelweg de 'klik' niet meer hebt. :)

Jongejonge, het moet wel erg belangrijk voor je zijn als je oude posts gaat zoeken om een punt te maken.
Een zinloos punt want ik heb nooit gezegd dat ik dit soort dames niet zou meemaken. Het pleit juist voor mijn eerlijkheid dat ik terugkom op een eerder standpunt :-)

Maar goed als jij wilt dat ik een lelijke stinkerd ben en geen klik meer heb, dan mag je dat hebben hoor.

Groet, Quasimodo


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

satanic surfer
31 oktober 2015, 13:29
Mooi dat Wervelwind een negatieve ervaring aangaande prijsbeleid meldt, daar ga ´k voorts niet ironisch op reageren of hem neerzetten zoals zovelen(inclusief hijzelve) me neerzetten dataangaande als ik zoiets meld. Het is simpelweg een kwestie van wat vertraging bij de meesten en hardnekkige ontkenningsdrang somtijds gezien het hun geprefereerde cluppie betreft. Voorbeelden zat van dames die het al jarenlang deden én doen, dat stammies die er veel vaker dan mezelve kwamen/komen dat niet gemeld hebben kan men misschien op kollege Wervelwind na die klaarblijkelijk een première dataangaand beleefde onlangs niet al té kwalijk nemen. Ik meen dat iedereen, en dat kan men makkelijk zat als éénieder omschrijven die door bepaalde dames werd aangesproken en verder kwam dan vragen vanwaar ze komt door sommige pro-actieve anbaggereispecialistes is benaderd geweest, hun prijspakketen en lijstjes zijn simpelweg facts en worden helaas pindakaas meer en meer gemeengoed op den duur.Ondertussen zitten ze natuurlijk allemaal met de gebakken peren, en dat ontkennen is al maanden-, ja zelfs jarenlang ontkennen dat regen nat aanvoelt. Voorts ga ´k niet lijstjes opmaken zoals voorheen, want dat is contraproductief doch dat men nou eindelijk ns zou willen snappen dat het geen onzin is allemaal en het stelselmatig achteruitboert indien iedereen blijft ontkennen doch vrolijk meer betaalt het binnenkort common use is. Mij niet gezien hoor, never ever 1 upsell aanvaardt en dat zal ook niemals gebeuren, doch het wordt mettertijd bijna naar spelden in hooibergen zoeken als het zo verder gaat...De nieuwere trends zijn extras voor PZC enzo, FT richting 50E en ga zo maar door, het moet toch allemaal niet gekker worden denkt ss doch blijf gerust verder ontkennen en niemand van het forum tegen de haren instrijken...Degenen met ietwat Ahnung weten wel beter, en verhalen gelijkluidend doch het opschrijven of er melding van maken ho maar...Tja, wat willen jullie dan, als makke schapen worden geupselld? AQch, ss anticipeert weer een rondje bashen en ze doen maar hoor, met ietwat vertraging zullen ze hopelijk ooit ns snappen...

Picasso 1
31 oktober 2015, 14:03
Maar goed als jij wilt dat ik een lelijke stinkerd ben en geen klik meer heb, dan mag je dat hebben hoor.

Groet, Quasimodo

Een lelijke stinkerd daar zou ik niemand voor uit willen maken maar het zou best wel eens kunnen dat jullie niet om dezelfde dingen hebben kunnen lachen. :biggrin:

Verzonden met mijn iPhone vanuit Notre Dame

Nedlovefkk
31 oktober 2015, 14:11
Ondanks alles wens ik de ijsberen die er vandaag heen trekken veel plezier met de Almrausch Party ;).

Klatergoud
1 november 2015, 17:50
Het was een kwestie van tijd, maar zeker was dat ik hier een keer zou aanbelanden. En dat gebeurde onlangs op een mooie nazomerdag. Parking was bijna vol en ik had zo'n beetje de laatste plek. Da's mooi dacht ik en de relax dag kon beginnen. Bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen door de lekkere thekes die aan deze kant van de receptie niet zouden misstaan, duuhhh. Vriendelijk werd mij het gebeuren in de club uitgelegd en kon ik mij omkleden in clubtenue.
Op het moment dat ik mij toen omdraaide richting kleedruimte stagneerde mijn nekbeweging en kwam volledig vast te zitten voor meerdere minuten. WOHWWWW!! Enkel een sportmassage zou hier uitkomst kunnen bieden, zo dacht ik!! Het geval was nl dat er een heerlijk blonde dame, topless met een waanzinnig stel boobies, enkel in tanga slip en een verbluffende smile op d'r mooie blonde koppie, mij passeerde. En in een reflex: "Hoe heet jij???". "Jane aus Rusland". Ik dacht werkelijk dat ik over m'n sokken struikelde van de goesting! Snel de kleedkamer in, douchke pakken en terug op zoek naar Jane. Maar, @#$%^&@; 'k zag d'r nie meer!! Bleek ze dauergebucht te zijn. En ik weet waarom. Nou ja, niet getreurd want er loopt hier idd heerlijk spul rond en je moet ook je verlies kunnen nemen, toch?

De club verkennen en een rondje lopen. In de kino ging het er stevig aan toe. Leuk, lekker zelfs en dus maar weer even verder gekeken. Prachtige tuin, met veel mogelijkheden voor ondeugendheden etc. En ja, het moest er maar van komen.
Zeker toen ik het lekkere lijf van 'Scarlet' (?) tegen het lijf liep en Jane in geen velden of wegen was te bekennen. Een zwarte, langharige dame met een leuke uitstraling. Een pondje meer, zeker niet dik, maar wel iets meer dan waar ik normaal helemaal voor ga. Dus zeker wel een lekker ding. We belandden op een bed in de sauna ruimte (niet ideaal), maar helaas bleek dat we geen klik hadden. Boobies waren te gevoelig, mocht dit niet en dat niet, TZ etc te lastig en dus maar snel naar het eindpunt in missio. Snel vergeten dacht ik want in ieder geval was de druk van de ketel. Vriendelijk afscheid genomen en over tot de orde van de dag.
Op zoek naar Jane………………

Op enig moment bespeurde ik een blonde dame die bezig was haar nestje te bouwen en ik zeg tegen haar: " Je hebt een klant?" "Ja, maar over een half uur ben ik vrij". Dus ik weer en route en het was lastig om die blonde deerne uit mijn gedachten te krijgen. Lekker kontje, heerlijk looks, niet te groot, niet te klein; gewoon lekker. Kayzee of KC heette ze en kwam uit Roemenie. Na verloop van tijd loop ik bij de receptie en komt er een lekker blond ding op me af. KC dus!. Of ze een sleutel mocht halen. Denk het wel dus.
Tja, en met haar een heerlijke sessie gehad. Deze dame is zeer onregelmatig in GT, maar ik had de mazzel dat ze er was. Werkelijk genoten van haar en een volgende keer dat ik er ben staat ze zeker op mijn to do list.
Op zoek naar Jane ………………..

Vervolgens wat gegeten en besloten om de tent te verlaten, voldaan en wel. Nog ff een pinteke in de kino, Jane zoeken………….. en dan douchen en hoppa naar huis.
Is Jane er al……..?? geen jane, dus @#%$^^&&*(*()!!

Terwijl ik dat pinteke aan het uitlurken ben in de kino, zit er ineens een dame achter mij die in goed engels mij in verleiding brengt. Sorry, moppie, maar na twee heerlijke dames en plezier gaat het niet meer lukken. Nou, daar dacht zij anders over en gevraagd naar de redenen wist zij mijn goudstaafje er van te overtuigen dat dat er altijd nog opties over zijn. Een attitude die ik op zich wel kan waarderen en dus moet je soms mensen het voordeel van de twijfel geven. Zo gezegd, zo gedaan.
Rond gekeken voor Jane ……………

Anastacia heette zij en kwam naast me zitten. Heerlijk gefriemeld, wat zoenen etc en toen zou zij wel ff een sleutel voor een hutje buiten halen. Top, daar was ik nog niet geweest! Het duurde wat langer, maar uiteindelijk kwam ze terug met sleutel en togen we naar de hut. Deurtje dicht en toen was deze dame de mijne. Wat een heerlijke rondingen, alles naturel en in goede verhoudingen. Waanzinnig lekkere tijd met haar gehad en, voor mij, vlogen de spetters er van af. Super, deze ervaring met deze dame en op zeker voor herhaling vatbaar. Meer dan dat zelfs.
En Jane in de buurt ………….?? Helaas ………

Uiteindelijk mijn tax overschreden dus, maar een heerlijke middag gehad in GT. Mijn eerste keer daar en ik denk dat ik zeker nog eens terug kom. En dan hoop ik dat deze dames er weer zijn. Alhoewel ik het idee heb dat GT ook weer andere lekkere aanbiedingen zal hebben straks.
Jane …..mss??

Het was top daaro en tot de volgende keer.
Grtz
K

Kapitein Knut
3 november 2015, 12:51
Golden Time blijft gewoon de beste saunaclub. :freu:
Afgelopen week weer een heerlijk dagje doorgebracht in deze fijne club. Genoten van de super vriendelijke bediening, het heerlijke eten, de gratis biertjes, de perfecte welness en natuurlijk van het oneindige aantal prachtdames die je telkens weer aantreft in GT:tongue:.
Ondermeer een super geil uurtje doorgebracht met de mooie Roemeense blonde Pamela. Man wat een geil ding zeg! Die kan pijpen, dat wil je niet weten! Daarna heerlijk geneukt totdat we beiden doordrenkt waren van het zweet:betrunken:! Naja, op deze manier zweet je in ieder geval wel weer alle alcohol uit je lichaam.:biggrin:
De volgende week zal ik GT weer bezoeken. Ik verheug me er nu al op!:freu:
Nu aanstaande vrijdag eerst eens naar Elsdorf om daar mijn gewonnen Babylon vrijkaartje te verzilveren! :wink2:

geert5
3 november 2015, 18:33
Ik was er op maandag.
Met Alexandra op de kamer beland er een super sessie.
Wat een mooi lichaam heeft deze dame uit Boedapest.

Alles prima alleen de WIFI was WEER waardeloos.

Badslippers
3 november 2015, 21:55
Alles prima alleen de WIFI was WEER waardeloos.

Misschien moet je de satelietschotels van Lulu eens proberen dan kun je zelfs radio Bangkok ontvangen.

Laatbloeier
6 november 2015, 18:25
Ik moest toch eindelijk eens het 'walhalla van het IJsberenforum' bezoeken, Golden Time dus. Woensdagmiddag en -avond kwam het er voor het eerst van. Ik zit nog na te denken wat ik er eigenlijk van vind, vooral ook in vergelijking met andere door mij bezochte établissementen.

Bij binnenkomst werd ik aangenaam verrast. Een man leidde mij direct naar een vrijstaande parkeerplek pal voor het pand, alsof ik bij een luxe hotel was voorgereden. Bij de receptie werd ik nog eens aangenaam verrast. Ik zag enkele hele mooie vrouwen voorbij paraderen. Zou het dan inderdaad toch zo zijn dat Golden Time een van de mooiste line-ups heeft? Iets minder vond ik het vervolgens dat ik zonder ook maar enige uitleg het pand werd ingestuurd. Niet echt een probleem natuurlijk, het is wel zo leuk om zelf een en ander uit te zoeken, maar ik had iets meer service verwacht. Bij de lockers en de douches was het ongelooflijk druk. Er word hier kennelijk volop geneukt. In een witte badjas gehuld eerst maar even een cappuccino naar binnen werken in een gezellige bar vol met ijsberen en wachtende c.q. smachtende vrouwen. Daarna een verder verkenningsrondje.

Mooie welness, goede sauna (zo bleek), prima whirlpool, een masseur was hard aan het werk. Een prima bioscoop met goede zitplaatsen en brede ligplateaus voor het betere zuig- en neukwerk al dan niet geïnspireerd door de prestaties op het witte doek. Wel donker overal, waar kan ik hier mijn krant lezen? Ik ontdek een deur naar buiten en ja, een hele mooie tuin (helaas zonder zwembad), veel tuinhuisjes waarin je je gereedschap kunt gebruiken, ligbedden, etc. Helaas is het me buiten net wat te koel om daar behaaglijk plaats te gaan nemen. Tot mijn verbazing zie ik vervolgens een partytent staan en tot mijn nog grotere verbazing blijkt dat het restaurant te zijn. Een partytent, dat draagt niet echt bij aan een luxe gevoel. En al helemaal niet als blijkt dat je om te eten op een lange bank mag gaan zitten aan een lange smalle tafel gedekt met plastic! Je moet je benen er over heen zwaaien om goed te kunnen gaan zitten. Gelukkig is de rest van de ruimte gevuld met goed ogende en lekker zittende witte banken met uitzicht op een groot televisiescherm waar later op de avond Bayern München - Arsenal (5-1) is te bezichtigen. Overigens is het hier 's-avonds genoeg verlicht om wat te kunnen lezen. Toch blijf ik deze ruimte wat knullig vinden.

Maar goed, terug naar binnen, naar de bar. Na een uur acclimatiseren maar eens rond gekeken voor een eerste kamer. Tot mijn verbazing zijn de hele mooie vrouwen die ik bij de receptie zag langslopen allemaal verdwenen. Waarschijnlijk heeft de elite van het ijsberenforum reeds toegeslagen en ze vele uren voor zich zelf gereserveerd. Het neemt niet weg dat een goede keus toch nog ruim voorhanden lijkt. Ik ken hier natuurlijk niemand, dus het blijft een gok. Op de een of andere manier had ik mij in mijn hoofd geprent de Roemeense en Bulgaarse delegatie maar eens een keer over te slaan. Bij Golden Time, zo had ik al gelezen, is de kans relatief groot om een andere nationaliteit te treffen. En zo bleek. Vlak bij binnenkomst werd ik (al weer een verrassing) door een Nederlandse dame aangesproken. Dat was me toen iets te snel. Helaaas mag ik achteraf wel zeggen. Cupido omschreef haar, zo zag ik net, zo'n twee weken geleden als een 'toppertje'. Hoe dan ook, een uur later toen ik op zoek rond keek in de bar werd ik aangesproken door een exotisch ogende dame. En alhoewel ik weet dat je dan meestal wat voorzichtig moet zijn, liet ik me toch overhalen. Ik had ook wel zin in een donkere schone. Het bleek de Jamaicaanse Kelly. Het begon leuk in de bar, op de kamer werd het helaas wat minder. Ik had gewaarschuwd moeten zijn door het corset wat ze droeg. Toen ze die afdeed kwam er een wat blubberig buikje te voorschijn. Nou zit ik daar op zich niet echt mee maar ja, denk je dan toch even, het had beter gekund. Helaas compenseerde Kelly haar blubberbuik niet met haar performance. Kussen was nog goed, maar haar tepels op haar lekker ogende borsten mocht ik niet aanraken. Pijpen ging redelijk, het hield niet over. Dan naar neuken. Ik begon rustig, langzaam heen en weer vind ik lekker. Zij vond het niets, ik moest sneller van haar. Nou vooruit, dan maar sneller. Ze begon bij mijn eerste krachtige stoot al meteen hard te kreunen en dat bleef ze doen. Het leidde me direct af. Vervolgens vroeg ze na pakweg elke 30 seconden of ik al was klaargekomen. Ik concludeerde al snel dat het er met haar niet in zat. Stoppen dus maar. Haar uiteraard gezegd dat ik dit niks vind. Maar ja, in mineur terug, haar met tegenzin € 50 betaald. Tja, een teleurstellend begin. Maar dat kan overal gebeuren.

Douchen, whirlpool, sauna. En eerst maar eens eten. Ik eet bij voorkeur met een glas wijn erbij. Tot mijn verbazing kon ik dat aan de bar niet krijgen. Er was alleen de mogelijkheid om een hele (en dure) fles wijn te bestellen. Maar niet dus. Een minpunt. Het eten in de partytent - ik kreeg ook nog een associatie met een bedrijfskantine - was gelukkig redelijk goed. Na een tijdje relaxen, krant lezen, e.d. maar weer eens rond gekeken. De prachtige vrouwen van het begin zijn nog steeds niet te vinden. Na enkele Roemeensen en Bulgaarsen te hebben afgeslagen, ik ging nog steeds voor exotisch, viel mijn oog op de Ghanese Happy. Een mooie, slanke vrouw met lange benen en werkelijk prachtige billen. Dat wist ze, want ze legde mijn handen meteen op haar billen. Ik was verloren. Op naar een van de tuinhuisjes. Gelukkig deed Happy haar naam eer aan. Ze kronkelde over me heen en geilde me op. Aan haar kleine tieten kon ik volop knutselen, aan haar tepels kon ik desgewenst zuigen. Ze ging me pijpen en zorgde er voor dat ik haar hele lichaam kon blijven bewonderen. Even later ging ze in een 69-positie zodat ik haar kutje en haar kontje kon likken. Ze smaakte prima en ze leek het zelf ook lekker te vinden. Ze steeg op in een cowgirl en begon zachtjes heen en weer te wippen. Ik bekeek ondertussen met genoegen haar lichaam, haar tietjes, greep naar haar billen. Een tijdje later over in missio. Ook dat was een genoegen met haar. Onder het neuken kon ik haar volop kussen. Na de missio had ik zin om lekker tegen haar aan te rijen. Ze kwam naast me liggen en we gingen heerljk bij elkaar kroelen. Uiteindelijk ben in die positie ook lekker klaargekomen. Daarna nog even rustig bijgekomen, zij liggend naast me. Aan haar betaalde ik met genoegen de € 50.

Na dit prima nummertje weer even relaxen, sauna, whirlpool en even naar het voetbal gekeken. Helaas moest ik iets te vroeg (21.30 uur) weg.

Al met al ben ik zo'n vijf uur in Golden Time geweest. Wat vond ik er van? Laat ik eerst zeggen dat ik de service werkelijk geweldig vind. Ik heb nog nooit zo zo veel schoonmakers, zo snel bezig gezien. In de lockerruimte werd voortdurend gedweild, lege kopjes, glazen, etc, werden onmiddellijk opgehaald. Wat ook prima is: Golden Time is dichtbij de Nederlandse grens, heeft een gezellige bar, relatief veel mooie vrouwen (als je ze tenminste weet te strikken), een fraaie tuin, goede welness. Ik kan me voorstellen dat Golden Time een regelmatig trefpunt voor vele ijsberen is geworden. Helaas geen zwembad en die partytent annex kantine vind ik toch heel merkwaardig en ook niet mooi.

En zo heeft elke club weer zijn eigen charme. Mijn persoonlijke favorieten zijn nu YinYang (ziet er prima uit, goede service, relatief veel mooie vrouwen, prachtig zwembad), Parksauna Residenz (luxe vakantieoord, mooi indoor zwembad, redelijke line-up, helaas voor mij een beetje ver), Magnum (luxueus, groot, mooie vrouwen, maar geen tuin en geen zwembad), PHG (leuk pand met verschillende verblijfsruimten, redelijke line-up, mooie tuin, zwembadje, maar ja, die dj met zijn spijkerharde muziek), SixSens (prachtige bar, prima welness, redelijke line-up, kleine tuin/zwembad), Marisol (redelijke line-up, mooie lounge, aardige tuin, te grote megabioscoop), Freude (relatief veel jonge soms verrassend mooie vrouwen, ongecompliceerde sex zonder gedoe over extra's, geen tuin, goedkoop), VanGoch (voor mij dichtbij, redelijke line-up, aardige sfeer). En last but not least, Golden Time: relatief veel mooie vrouwen, gezellige bar, prachtige tuin, maar ook een partytent-gevoel. Als ze in die tuin nou eens een zwembad zouden aanleggen, dan zou Golden Time bij mij tot de echte top gaan horen. Enige bescheidenheid, realiseer ik me, past me natuurlijk omdat ik sommige clubs nog maar één keer heb bezocht. En ik heb nog steeds niet 'alles' gezien. Op mijn komende verlanglijstje voor kennismaking staan nu nog Samya, Babylon en Acapulco Gold. Ik kan nog even vooruit.

bergm550
6 november 2015, 18:59
Hallo Laatbloeier,

Prachtig bericht heb je geschreven. Golden Time is inderdaad geen luxe club. Het is een club met eenvoudige faciliteiten en een degelijke line up. Eigenlijk is het heel basic. Geen toeters en fratsen. Vroeger werd het eten binnen geserveerd en werd door een catering afgeleverd.

Maar omdat het aantal bezoekers maar bleef groeien, hebben ze een paar jaar geleden een tent opgetuigd, waar koks het eten bereiden. Gedurende de jaren zijn er ook meer blokhutten gebouwd en recentelijk gerenoveerd, maar ook deze zijn heel basic.

En ik denk dat dit ook de kracht van GT is: eenvoudige faciliteiten en een degelijke line up. Het is de "Volkswagen" onder de saunaclubs. Voor meer luxe moet je inderdaad in Yin Yang zijn, of in FKK Oceans of The Palace (Frankfurt).

Nedlovefkk
6 november 2015, 19:22
Deel het gevoel van laatbloeier. Her en der komt het allemaal wat camping achtig over. Mrja, ook een camping kan erg leuk zijn....

bergm550
6 november 2015, 19:33
Deel het gevoel van laatbloeier. Her en der komt het allemaal wat camping achtig over. Mrja, ook een camping kan erg leuk zijn....

Vroeger stond er zelfs een caravan achter in de tuin, die ook als kamer diende.

pistoleeke
7 november 2015, 16:49
Met enige vertraging, toch even mijn Gt bezoek van vorige dinsdag van me afschrijven. Niet dat het wederzien van het sprookjesbos nog op mijn maag lag maar toch....!
Pas reedelijk laat in Brüggen aangekomen, een uur of vijf was het en maar direkt na de financiele en vestimentaire plichtplegingen de tent ingetrokken voor een lekkere maaltijd (varkenshaasje met groentjes en puree!) Met door de bar naar de tent te lopen had ik al onmiddelijk in de gaten dat de line-up maar matig was, alleszins zonder de meisjes die ik op mij GT bucket-list had staan!
Geen Flora, geen Svetlana, geen Anastasia,geen Lena noch Meggy of Jana...:mad:
Dus maar effe de tijd genomen om de rest van de troepen te overschouwen. Ik dacht van op de foto's op de sexdo-site Jessy te herkennen en ja hoor dat werd mijn eerste prooi van deze mooie dinsdag.
Zeer lief ding met zeer slank figuur en mijn borsten bleken bijna net zo groot dan die van haar :)(a cupje dus!)
Al staande elkaar ontdekt tot ze na tien minuten rechtstaande gfe-gefrutsel zich op haar knietjes zette en me een fenomenale pijp zette inclusief deepthroat en balleke lik... Wwwooow!!
Zeer veel mogelijk maar niet op alles ingegaan.
Tweede kamer was met een bulgaarse onbekende "lucy". Ik zal hier kort over zijn, na tien minuten naar buiten gestapt en die klote service gaan melden bij de theke. Ik wou wel betalen maar mocht niet van de theke... Lucy dus een No Go!!
De avond afgesloten met Kim ... Lekkere blowjob, fantastisch lichaam en eveneens erg lief maar dat ze niet kustte had ze wel niet verteld . HHG 50%.
Heb me achteraf nog geweldig geamuseerd met Dorina, wat een brutaaltje zeg!!
Allez kortom het was weer zeer fijn maar ik heb al meer lekkers tegengekomenin Gt
Tot binnekort
Ciao:wink2:

mechelen
7 november 2015, 17:02
Tweede kamer was met een bulgaarse onbekende "lucy". Ik zal hier kort over zijn, na tien minuten naar buiten gestapt en die klote service gaan melden bij de theke. Ik wou wel betalen maar mocht niet van de theke... Lucy dus een No Go!!



Dus als ik het goed begrepen heb heb je de dame niet moeten betalen? Dat is in dat geval erg chique van de clubleiding...

pistoleeke
7 november 2015, 19:24
Nee inderdaad niet moeten betalen ondanks herhaaldelijk aandringen bij de theke.
Maar ik vind persoonlijk als je op de kamer handelingen stelt en in mijn gevel 5 à 10 minuten dat je betaalt (weliswaar niet van harte maar dat neem je er dan maar bij).
De blonde theke-dame (weet iemand haar naam trouwens?) nam Lucy mee achter de coulissen en kwam redelijk snel terug met de mededeling dat er niet werd betaald voor de kamergang! Blijkbaar niet de eerste keer dat er voor de betrokken dame klachten waren.
Lucy voor de rest van de avond niet meer gezien.
Bij het naar buiten gaan nog vriendelijk babbeltje gehad met de blonde theke.
Vond het wel echt top van GT hoe de zaak werd afgehandeld.
Tot binnekort GT


Dus als ik het goed begrepen heb heb je de dame niet moeten betalen? Dat is in dat geval erg chique van de clubleiding...

satanic surfer
7 november 2015, 21:09
En dit mag als antwoord van importantie gelden voor degenen die in een draadje over wél of niet iets melden bij de theke compleet ridicuul gemeld hadden dat het beter is nooit iets te melden bij de theke. Wie weet een eyeopener hopelijk al leest ie m´n berichten toch nooit wegens ignore-knop, doch die van Pistoleeke wel dus keurig toch. But he also ignores how normal people should behave so no worries :biggrin:. Ach, zolang de treinreis maar leuk is mot men maar denken. The only way to solve issues and to improve the climat in a club is to act, proactive if possible...Cancer for the cure...

bergm550
8 november 2015, 09:44
Op 7 november was ik in GT, de enige plek waar ik gelukkig ben. Dit lijkt extreem, maar een kern van waarheid zit er wel in. De saunaclubs zijn de ultieme plek om te ontspannen. Het is een plek waar je alle zorgen van het leven even vergeet, zodra je een voet over de drempel zet. Echter, je moet oppassen voor de valkuilen.

Het kan ook verslavend werken. De tekst in het lied Hotel California "relax, said the night man, we are programmed to receive, you can check out any time you like, but you can never leave", ook hier zit een kern van waarheid in. Als je je salarisverhoging door 50 gaat delen om het extra aantal wippen te berekenen, dan moet je even aan de teugels trekken.

Je moet nooit in de illusie gaan geloven en een gezonde afstand bewaren is verstandig. Dan geniet je het meest van een saunaclub. Een bezoek aan GT laat zich niet plannen. Ik dacht als Andra er is, dan doe ik haar eerst. En dan daarna Kenza. Maar beide waren er niet. Dus het roer werd weer omgegooid. Wat ik ervoor in de plaats kreeg, was Marianna en Jane.

Ook geen slecht aanbod. Van beide meiden zou je nog uit een coma ontwaken. Ik voel me soms net Jeremy Clarkson. "This is the nicest car I have ever driven", hoor ik hem vaak zeggen. Er komt altijd weer een betere auto voorbij. Zo gaat dat ook met vrouwen. Net als je denkt dat het niet mooier kan, loop je Jane tegen de voeten. De Russische schoonheid in GT.

Mannen stonden haar gewoon te bewonderen in de omkleedruimte. Vooral de Aziaten, die wisten niet wat ze zagen. Ze verzamelden zich in groepjes om haar heen. Maar iedereen moest een nummertje trekken. Ik sprak haar aan en boekte haar van 01:00 tot 02:00 en ze kwam keurig om 00:55 naar me toe. Ik had een hemelse sessie met haar in de helse kamer 6-1.

Het was niet druk gister, maar gek genoeg waren de kamers voortdurend bezet. Er werd dusdanig gepannenkoekt, dat het leek alsof er huwelijken werden gesloten op de kamers. Waar is de ambtenaar van de Burgerlijke Stand als je hem nodig hebt? Doordat het niet te druk was, heerstte er een vrolijke stemming, zowel onder het personeel als onder de gasten.

De muziek hielp daar ook een handje aan mee. Het was een geweldige muziekavond. Van Whitney Houston tot Madonna. En wat was het warm gister. Zelfs in de avond was het nog 18 graden en dat voor november. Bizar gewoon. Daardoor waren veel mensen buiten en was het in de kleine barruimte goed uit te houden. Ook waren er natuurlijk veel nette mensen aanwezig.

Tegenover GT heb je niet alleen een Baumarkt, maar ook een tennisbaan, de Brüggener Tennisclub. Dus wellicht een idee voor de tennisliefhebbers onder ons. Je gaat in de middag een balletje slaan en in de avond ga je voor een borreltje en een wippie naar GT. Ik hoorde twee meiden met elkaar praten in de bar. Haar vriendin kwam uit een andere club. Ik hoorde haar zeggen: "Ich hab' noch nie so ein gutes Publikum gesehen."

Het was gewoon super gezellig gister. Ik heb er in ieder geval van genoten. Tot de volgende keer maar weer.

Hooters_Hunter
12 november 2015, 21:01
Een overvolle werk agenda verhinderde mij de afgelopen periode mijn geliefde GT te bezoeken. Korte Vulkaan bezoekjes waren de enige mogelijkheid om mij van mijn overvolle zak af te helpen. Maar enkele dagen geleden dan toch weer eens tijd gevonden om koers te zetten naar GT. Als je lang ergens op hebt moeten wachten zijn de verwachtingen altijd hooggespannen dus hoopte ik dat het paradijs in Duitsland niet zou tegenvallen. Bij aankomst kwam er net een plekje vrij naast de ingang en kon ik mijn auto lekker dichtbij parkeren. Eenmaal binnen viel de stress van afgelopen periode meteen van mij af. Tijd voor een check van de line up.

Er waren behoorlijk wat nieuwe gezichten voor mij, maar gelukkig zag ik ook een bekend gezicht: Lola. Met de gedachte om het lekkerste tot het laatst te bewaren heb ik haar alleen kort gedag gezegd maar niet meteen mee de kamer op gegaan. Dat bleek een stomme zet, zo bleek later.

Na eerst even iets te hebben gegeten ben ik de whirlpool ingedoken. Wat mij opvalt is dat deze nooit echt druk bezet is, terwijl het een ideale plek is om te relaxen en tegelijkertijd de langs flanerende dames te aanschouwen. Zo viel mij een dame op die ik nog niet eerder had gezien. Bruinrood haar, mooie rondingen, c-cup en een vriendelijke ietwat verlegen lach. Het leek precies mijn type en na een verkwikkende koude douche terug naar de bar maar daar bleek ze niet aanwezig. Ik nam aan dat ze net een kamergang had en zat op hete kolen te wachten dat ze terug kwam.

Tijdens het wachten kwam er vanuit het niets een brutale dame op mij gesprongen en probeerde mij op geroutineerde wijze over te halen een kamer met haar te delen. Ik weet niet hoe, maar op de een of andere manier overblufte ze me zodanig dat ik ja zei. Toen ze van me af gekropen was zag ik dat ze niet meer de jongste was, ik schat eind 30. Ik had er een beetje de pest in dat ik me als een beginner had laten tricken. Toch met haar een kamer opgezocht. Ze heette Sonja en ze bleek al vele jaren in GT alsook vele andere clubs te komen. De sessie met haar was wel ok, maar ze stuurde duidelijk aan op een snelle kamergang. Ze neukte lekker mee, maar herhalingsgevaar is er absoluut niet. Snel terug naar de bar en terwijl ik me zit af te vragen waarom mijn eerste kamer in GT heel vaak toch enigzins tegenvallend is, zie ik de roodharige dame die ik eerder had gezien.

Ze bleek Leonie te heten en uit Duitsland te komen. Tijdens een kort praatje kwam ze erg sympatiek over en heb ik haar gevraagd een sleutel te halen. Haar vriendelijke gezicht vond ik ontzettend mooi. Ze heeft mooie volle rondingen maar is zeker niet dik. Haar borsten zijn heerlijk. Ik ben niet zeker of ze helemaal puur natuur zijn, maar ze voelden heerlijk zacht. Al met al een geweldig lekker uurtje met haar gehad. Herhalingsgevaar zeker aanwezig, maar ze zei dat ze niet heel vaak in GT komt.

Toen ik weer terug in de bar was beland heb ik nog vergeefs naar Lola gezocht, maar ze bleek al naar huis te zijn. Jammer, maar volgende keer beter. Tegen beter weten in heb ik nog tot sluitingstijd rondgehangen, maar uiteindlijk naar huis gegaan. Op de weg naar huis toch een beetje mixed feelings. Leonie was heerlijk, maar het was niet de topavond waar ik op gehoopt had. Waren de verwachtingen dan toch te hooggespannen. Tegen die hooggespannen verwachtingen is maar een remedie: vaker naar GT gaan... :biggrin:

HH :tietjes:

harrie1111
13 november 2015, 19:52
De Poolse Sonja van de katten geluiden.
Daar ben ik nog nooit mee op de kamer geweest en ook niet van plan. Veeeeel te profi voor mij.

dirty Hairy
13 november 2015, 23:40
Gisteren in Acapulco de Moeder Aller Porno uitgespookt met Putri (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=454523#post454523). Daarom ernstig getwijfeld vandaag niet te gaan, want wat heeft het voor zin? De kans op net zulke heerlijk ranzige sloeries is hier toch een stuk kleiner. Maar, natuurlijk, het bloed kruipt waar het best heen kan en toch gewoon gegaan met in het achterhoofd: gisteren was kwaliteit, nu ga ik gewoon voor kwantiteit een paar optik-fickjes doen.

Aangekomen rond het middaguur, het was nog lekker rustig. Heerlijk vind ik het altijd om binnen te komen en wat dames in dagelijkse kleding te zien, omkledend, opfrissend, dat heerlijke zoetige luchtje verspreidend. De lucht van soepele edoch strakke dameshuidjes met vermengd van kale kutjes. De lucht die ik graag snuif...

Het werd allengs drukker, het leek wel vrijdag. Nog niet echt in de mood, maar dat geeft niet, de dag is nog jong. Enige koffies en saunarondjes later aan de praat geraakt met Joanna. Heel leuk Nederlands meisje, slim, grappig. Naturel, dat woord zocht ik. Half uurtje op de kamer, en het was goed. Ze maakt veel kamers, populaire meid en niet voor niks.

Meer koffie, meer sauna. De stemming kwam er nog niet echt in bij mij. Dat lag aan mij, in de club was het inmiddels heel druk en iedereen leek zich prima te vermaken. Opeens oogcontact met een superleuk meisje. Lang, blond (" platina"), nerdy uitstraling door haar bril. Het bleek Alexa of Alexia uit Hongarije, die meestal in Hamburg werkt maar zo ook heel af en toe in GT. Ook hier (net als bij Joanna) een prima basic half uurtje met tongzoenen, beffen, pijpen en neuken. Heerlijk stel C-cup borsten trouwens (mijn favoriete cupmaat, hoezee!!). Leuke meid, leuke babbel.

Tijdens het eten brak de pleuris (noodweer!) uit. De tent had het moeilijk, zo ook de warmtepalen die steeds uit woeien. Uit lijfsbehoud nog even naar buiten gevlucht toen een medewerker de gasfles van de warmtepaal naast me ging vervangen. dat ging dermate stuntelig dat het me niet zou verbazen als de boel nog een keer ontploft en alle pretty people inside met derdegraads brandwonden niet zo pretty meer zijn.

Na het eten bleek er nog wat leven in mijn eigen warmtepaal te zitten en ben ik op zoek gegaan naar een dame, maar de herrie en rook binnen stonden me erg tegen. Daarom even in de kino gaan zitten om te kijken of er nog wat te beleven viel. Gelijk nestelde Poolse Sonja zich tegen me aan. Ik was er al bang voor toen ik haar bij de ingang zag hangen. Ik heb thuis fossielen die er minder afgeleefd uitzien. Gelijk overal de handen aan, in en tussen ondanks een welgemeende " nein!" mijnerszins. De kino weer ontvlucht en terug in de bar werd ik gecornerd door Samia, die zich niet meer kon herinneren dat wij enige maanden geleden kibbelend de kamer hebben verlaten. Prachtige getunede tieten, dat wel.

Toen had ik het een beetje gehad en koos eieren voor mijn geld. Kom over een tijdje wel weer een x terug, want het is toch 1 van mijn meer favoriete clubjes.

Kleine Jan
14 november 2015, 09:30
Op mijn saunaclub verkenningstocht ben ik afgelopen dinsdag voor het eerst richting GT getogen. Eerste keer dus altiijd weer spannend. Rond een uur of 1 kwam ik aan en de parkeerplaats stond redelijk vol. Binnen de financiele verplichtingen voldaan, mijn berevel aangetrokken en naar binnen. Eerst even een drankje aan bar in het epicentrum van de club. Er zaten al aardig wat knappe dames. Ook zij keken de kat nog wat uit de boom. Toen even de wirlpool opgezocht. Lekker plekje waar je ongestoord het voorbijkomend vrouwelijk schoon kunt keuren. Nog even een hapje gegegeten in de tuin en toen was ik er klaar voor.

Nestelde mij aan de bar. Viel niet mee om alle geile blikken te ontwijken, heerlijk! Er kwamen al snel enkele dames poolshoogte nemen. En bij de vriendelijke, slanke, donkerharige Duitse Ariella heb ik me over gegeven. Na een korte kennismaking een kamertje opgezocht. Onze lippen vonden elkaar snel en ik bevoelde haar heerlijke slanke lijf. Kleine borstjes en een knap koppie. Zij zette haar onderzoek door en vond kleine Jan :blow2: Nou daar wist ze wel raad mee. Ten elkaar in verschillende standjes geneukt en afgesloten met een FT. Heerlijk half uurtje. Voor herhaling vatbaar.

Na de financiele afwikkeling 50 + 25 voor de extra FT lekker gedoucht en de sauna opgezocht. Nog wat gegeten en me gesetteld in een lekker loungebank. Al eerder die middag liep ik lang de tribuna en kruisten mijn blikken die van de geile Eda. Duitse slanke dame met halflang bruinblond haar met een piercing boven haar lip. Toen ik om het hoekje ging zitten duurde het dan ook niet lang of ze kwam naast me zitten. Ik voelde me direct tot haar aangetrokken. Zij streek geraffineerd door mijn haar en trok haar been omhaag lang Kleine Jan, die prompt in lengte verdubbelde. Haar service door genomen, maar ze zei me dat ze ALLES deed en me wilde tracteren op een heerlijke massage. De sleutelvraag liet niet lang op zich wachten en ik had er zin in. De massage was super, maar vervolgens viel haar service tegen. TZ deed ze niet en dit vind ik juist zo lekker en ook wanneer ik haar wilde vingeren trok ze haar kutje terug. Ze kon wel heerlijk pijpen en ook doggy :fuck::fuck:was heerlijk. Voor mij een mixed ervaring waarbij ALLES in een ander perspectief is komen te staan. Geen herhalingsgevaar wat mij betreft.

Nog even een hapje gedaan en aan het einde van de middag de 2 uur durende rit huiswaarts gemaakt.

Megaboob
15 november 2015, 15:42
GT, Donderdag 12-11-2015

Eindelijk was er weer een kans om naar GT te gaan op de mij vertrouwde donderdag. Ik was er al weer even niet geweest, en hoopte, naast een aantal bekende forumleden, vooral de Poolse Asia weer eens tegen het lijf te lopen. Vol goede moed betrad ik dan ook het pand om circa 18.15. Ik werd hartelijk begroet door de theke, die me vreemd genoeg naar mijn naam vroeg (ik blijf me afvragen wat ze daarmee willen bij GT en andere clubs), en vervolgens ontmoette ik een aantal bekende ijsberen, en kon ik tijdens het eten (wat goed was) even bijkletsen.

Na het eten ging ik even uitbuiken, en zag ik lola net naar een kamer verdwijnen. Jammer, maar goed, die komt wel terug, en dus besloot ik even te wachten, en eens rustig rond te kijken. Het was een relatief rustige avond in GT, de wachttijden voor de kamers zijn er al helemaal niet meer, en qua dames was het voor mij ook maar zo-zo eerlijk gezegd. Weinig met weelderige boezems bedeelde deernes, die mij konden bekoren. De mooie Samia kwam wel even proberen, heerlijk lekker ding natuurlijk, maar ik besloot toch liever even op mijn GT muze Lola te wachten. Ik trof ook Ricardo Banana en Dhr. N aan in de bar, die zich meer bezighielden met het bier dan met kameren, de heren waren nog aan het bijkomen van hun avonturen de vorige dag, en dat werd kleurrijk uit de doeken gedaan.

Na enige tijd kwam Lola :luvlove: weer tevoorschijn, en ze toverde haar mooiste glimlach op haar gezicht toen ze me zag, Ik kreeg een kus, en op, naar de kamer. Wat een ontzettend mooie dame is het toch. Lang, slank, gezegend me de juiste rondingen op de juiste plaatsen, prachtig lang haar, mooi gezicht, en een mooie smaakvolle tatoeage. Ik ben en blijf van mening dat Lola veruit de mooiste dame in GT is, zelfs als ik haar wonderschone E cup weg zou denken (wat ik natuurlijk niet doe!). We begonen de sessie met heerlijk zoenen en voorzichtig tongzoenen, wat een waar genot is met haar voor mij. Ik verdrink in haar ogen, en voel aan haar borsten en bedenk me altijd dat het voorspel net zo heerlijk is als de daad! Hierna kan ik weer uitvoerig met haar mooie ronde borsten spelen, en haar tepels likken, wat ze ook lekker vind, en waardoor ze lekker stijf worden (net als mijn jongeheer). Heerlijk om een tepel in de mond te nemen, en met mijn hand haar andere borst te strelen en voelen. Voor mij ook optimaal genot. En ik blijf het zeggen, het zijn echt wondermooie borsten, die van Lola. Heerlijk rond, perfecte vorm, zacht, tepels ook heerlijk. Het blijft een feest om hiermee te mogen spelen! Ik pak haar dan ook bij haar kontje, en ook dat is zo heerlijk, klein en rond. Ook als we naar de kamer lopen, met Lola voorop, met haar kontje in een handdoel gewikkeld, is het uitzicht al niet om te versmaden. Na dit uitgebreide voorspel gaat Lola dan over naar het betere pijpwerk, wat ze goed kan, en met lange halen en variatie word ik dan naar een hoogtepunt gebracht. Oh zo lekker, en ik bekijk haar dan in de spiegel en geniet dan optimaal. Lola wist me weer als vanouds tot een hoogtepunt te brengen, en na de afronding hebben we even het half uur volgekletst, en zijn we weer naar de omkleedruimte gegaan om af te rekenen, 75 eurotjes maar voor dit heerlijke dametje voor een half uur met FT, alles dus netjes volgens de GT prijslijst, geen gedonder, en voor mij 100% herhalingsgevaar met deze busty schoonheid!

Na dit genot met Lola weer even gekletst met diverse mede-ijsberen, de wellness gebruikt (was allemaal weer top), en na de nodige tijd de jacht op een nieuwe schone dame weer geopend. Maar na 22.30 werd het best wel rustig, veel dames waren al naar huis (waaronder Lola), en na enig wikken en wegen besloot ik kennis te gaan maken met een voor mij nieuwe dame, de Roemeense Mara, 29 jaar oud, lang zwart haar, siliconen (450CC) D cup, en slank. Ze beloofde te kussen op de kamer, en ik mocht onbeperkt met haar borsten spelen hadden we besproken. Ook tijdens het gesprek mocht ik al heel even zoenen en aan haar jetsers zitten, en dat beviel dermate dat een sessie onvermijdelijk was.

Gelukkig had ik op het goede paard gewed deze keer, want deze Mara zoende lekker (niet geheel voluit, maar wel met passie) op de kamer, en haar borsten en vooral tepels genoten duidelijk van mijn spel met hen. Zij vond echter dat het nu mijn beurt werd om te genieten, en na nog wat zoentjes, het likken van mijn tepels (heerlijk!), zakte ze af tot mijn jongeheer, die ze echt heerlijk begon te pijpen. Echt het betere pijpwerk, zoals ik het niet vaak mag genieten. Gevarieerd, met passie, zacht, snel, gewoonweg heerlijk. Wat een onverwacht talentvolle dame was dit, en ik genoot dan ook voluit. Het pijpen beviel me 4echt zo goed dat ik dolgraag wilde klaarkomen in haar warme zachte mond, en na een snelle vraag bleek dat gelukkig ook een optie te zijn in haar programma, tegen het gebruikelijke 25 Euro tarief. Langzaam doch zeker werd ik door haar mind naar een zinderend lekker hoogtepunt gewerkt, en ik spoot dan ook zeer rijkelijk jaar mond vol. Ook zij was wat verrast door mijn lading, zeker omdat ik al eerder met Lola was geweest. Maar na dit lekkere pijpwerk kwam het weer vanuit mijn tenen, en heb ik echt alles gegeven aan Mara. Na de daad nog even nagepraat, half uur ook netjes volgemaakt, en op naar de omkleedruimte voor een correcte betaling. Mara kan ik met recht een voltreffer noemen voor deze avond, verder was het helaas niet rijkelijk met de Megaboob-dames, maar dit maakte een hoop goed. Voor liefhebbers van het betere pijpwerk echt een aanrader!

Na deze sessie met Mara :love: twijfelde ik of ik nog een sessie zou doen of niet. Sonja kwam bij me op schoot, en probeerde uiteraard, maar het resulteerde alleen in een alleraardigst gesprek tussen ons en niet tot meer deze keer, want de pijp was echt leeg na Mara. Sonja gaf aan dat Asia wel weer in Gt actief is, maar vaak alleen op zaterdagen (helaas, dan kan ik normaliter niet). Het andere nieuwtje was dat Mijn andere oude GT vlam, de Poolse Nicole, tegenwoordig als Theke in Sixsense zou werken. Fijn dat zij ook goed op haar pootjes terecht is gekomen, ik denk nog wel eens terug aan al die heerlijke uren die ik met haar heb doorgebracht in GT. Dat waren de tijden. (maar nu word Megaboob nostalgisch…)

Uiteindelijk ben ik rond 00.30 vertrokken uit GT met toch een voldaan en goed gevoel door twee voor mij prima sessies, maar ook wel met het gevoel dat de keuze deze keer niet echt reuze was in het grote tieten park. Ik hoop op meer mooie dames met grote siliconen borsten in de nabije toekomst in de club voor nette mensen!

Megaboob
:freu:

awakey
15 november 2015, 17:22
GT, Donderdag 12-11-2015

qua dames was het voor mij ook maar zo-zo eerlijk gezegd. Weinig met weelderige boezems bedeelde deernes, die mij konden bekoren.

Uiteindelijk ben ik rond 00.30 vertrokken uit GT met toch een voldaan en goed gevoel door twee voor mij prima sessies, maar ook wel met het gevoel dat de keuze deze keer niet echt reuze was in het grote tieten park. Ik hoop op meer mooie dames met grote siliconen borsten in de nabije toekomst in de club voor nette mensen!

Ik vind dat de line-up er het laatste jaar erg op achteruit gegaan is in GT zowel op kwaliteit als kwantiteit. Ik ben afgelopen jaar al zowat op alle dagen in GT geweest behalve op zaterdagen (veel te druk) maar moet besluiten dat de line-up steeds teleurstellend is. De line-up gaat er met de maand op achteruit in GT. Als er al eens nieuwe meiden komen dan stellen die niet veel voor en dan nog maar te zwijgen over de service die sterk afgezwakt is in GT. Waar zijn al die knappe meiden toch naartoe ? Hopelijk gaat GT de line-up in 2016 toch eens vernieuwen met terug echt nieuwe knappe meiden met een topservice.

dirty Hairy
16 november 2015, 10:45
Iemand trouwens ervaring met Mirella? Klein bengeltje dat vaak met blote tietjes aan de bar zit (aan de kant van de sofa's). Wordt regelmatig genoemd in de aanwezigheidslijstjes maar geen recensie over te vinden. Ze intrigeert me, maar ik ben bang voor een sof.

kempie
16 november 2015, 11:32
Wat me deze zaterdag op viel bij binnenkomst dat er al zoveel mooie dames aanwezig waren om 12.00. Er zijn er altijd al enkele maar deze keer waren het er zi vroeg al heel wat. Er waren dit keer 3 voor mij nieuwe aantrekkelijke dames.

Ik vond het moeilijk kiezen maar uiteindelijk maar gaan praten met 1 van de nieuwe dames. Dit was de duitse Bianca, 28 jaar, 1,80 lang. Erg veel (iets te veel naar mijn smaak) tatoos. Groot doodshoofd op d'r rug. Een hele arm vol. Nog 1 op d'r andere arm en nog wel meer. Wat doen sommige dames zichzelf aan? Ze had een mooi koppie met d'r donkere haar geil in een superstrakke staart. Naturelle b-cup. Redelijk lekkere kont. Ze komt hier maar weinig. Zo af en toe een weekje. Ze werkt ook in sharks. Ik kon de kans dus niet laten lopen want die zie ik waarschijnlijk niet snel weer. Goed half uurtje op de kamer PZC rustig zeg maar wat voorzichtigjes maar voelde wel lekker. NMC uitstekend.

Daarna kreeg ik een berichtje van boy69 dat hij ook kwam. Die moest verdwaald zijn want normaal mijdt hij GT op zaterdag als de pest vanwege de drukte, en druk werd het dit keer, maar hij moet zich goed vermaakt hebben want hij verliet de club niet voortijdig en zocht 3 maal toe de kamer op met verschillende favorietjes. Het was goed hem weer even te spreken.

Daarna kwam ik neverenough tegen. Hij stelde me voor aan Van Dattum een frequente GT bezoeker met beide tussen de sessies met Marriana, Alena en Antonia door goede en gezellige gesprekken gehad.

Het was deze zaterdag behoorlijk druk en het was de beste line-up die ik in tijden heb gezien. Er waren zeker nog voor mij 3 nieuwe dames en 1 dame waarmee ik lang niet meer mee was geweest waarmee ik graag naar de kamer was gegaan. Die had ik al op m'n lijstjes voor de volgende keren gezet maar omdat gezet maar ik vrees dat het door een zondag tijdens het voetbal opgelopen schouder blessure nog wel even kan duren voor ik op de motor kan stappen. Kijken of ik daar in december misschien eens op een andere manier kan komen.

Teiresas
16 november 2015, 13:23
Ik vind dat de line-up er het laatste jaar erg op achteruit gegaan is in GT zowel op kwaliteit als kwantiteit. Ik ben afgelopen jaar al zowat op alle dagen in GT geweest behalve op zaterdagen (veel te druk) maar moet besluiten dat de line-up steeds teleurstellend is. De line-up gaat er met de maand op achteruit in GT. Als er al eens nieuwe meiden komen dan stellen die niet veel voor en dan nog maar te zwijgen over de service die sterk afgezwakt is in GT. Waar zijn al die knappe meiden toch naartoe ? Hopelijk gaat GT de line-up in 2016 toch eens vernieuwen met terug echt nieuwe knappe meiden met een topservice.


Wat me deze zaterdag op viel bij binnenkomst dat er al zoveel mooie dames aanwezig waren om 12.00. Er zijn er altijd al enkele maar deze keer waren het er zi vroeg al heel wat. Er waren dit keer 3 voor mij nieuwe aantrekkelijke dames.

Het was deze zaterdag behoorlijk druk en het was de beste line-up die ik in tijden heb gezien.

Zo zien we maar weer: smaken en indrukken verschillen soms hemelsbreed...

bergm550
16 november 2015, 13:29
Iemand trouwens ervaring met Mirella? Klein bengeltje dat vaak met blote tietjes aan de bar zit (aan de kant van de sofa's). Wordt regelmatig genoemd in de aanwezigheidslijstjes maar geen recensie over te vinden. Ze intrigeert me, maar ik ben bang voor een sof.

Zij is me ook vaak opgevallen. Inderdaad, leuke meid. Ik had met iemand gesproken die met haar op de kamer was en hij was tevreden met de sessie. Ik was nog niet met haar op de kamer, maar ik heb er wel een goed gevoel over.

satanic surfer
17 november 2015, 16:35
Tegen beter weten in aangezien zowat elk bericht van mezelve in deze sectie van het forum wordt overgeplaatst richting externe rubriek aangezien de Stammposse het er weer ns niet mee eens was enzo toch een verslag van m´n GT-bezoek onlangs. Zal alvast prematuur een voorspelling voor de komende Grand Prix toevoegen zodanig dat het overgehevelde bericht niet uit de toon valt in de F1-pool:
Kwalificatie: 1: Rosberg 2: Hamilton 3: Bottas Winnaar: Rosberg Aantal uitvallers: 6 Zo, nou dat achter de rug is lijkt het me plausibel dat ik overga naar ernstige zaken, namelijk het bezoek in de Fickfabrik na anderhalve maand afwezigheid ongeveer. Ontvangst zakelijk en snel, 60 E armer in de Umkleide die zoals immer een toonbeeld van netheid is gezien de onaflatende vlijtigheid der poetspolen, petje af voor hen. Douches etc. ok, toiletten rein net als de rest van de club. Een brunchdate met enkele aimabele Duitse Bekannten had me over de streep getrokken om weer ns present te tekenen. Ontbijt/Brunch prima te noemen, avondeten solala doch alla, een beetje pasta zoals wel vaker. Barbediening snel én voorkomend zoals immer. Zoals steeds kan ss melden dat de club die zaken ongemeen goed op orde heeft. 3 Deutsche connecties zorgden voor een Kurzweilige Tag waarvoor Dankeschön, me bekende ijsberen weinig gespot, Boy69 hing bij z´n gebruikelijke Roemeense dates rond leek me en dekselse Paus himself had weer het sinistere idee om anderhalve rugzak snoep voor de dames meetezeulen richting club, godbetert. Nou vind ´k hem een allervriendelijkst manspersoon doch hij moet niet overdrijven, én die reten maar dikker worden en maar Kitkats vreten enzo, eigenlijk not done doch de dames zijn in hun nopjes dus dat scheelt. De toko was drukbezocht voor een zondag, vooral tussen 16 en 20 uur bijwijlen uitermate druk in de barzone, géén evidentie om een zitplek te vinden somtijds. Ondanks dat waren sommige dames aan het mopperen dat het kalm was voor een zondag, naja. Daags ervoor stervensdruk dixit Bekannten en een uur sleutelwachttijd meermaals, pfff. Je mot er maar zin in hebben denk ´k dan maar plaatsvervangend...

Line-up: uiteraard de meubilairdames van vele oorlogen aanwezig, halfoude taarten enzo doch ook frisse en fruitige novietes voorhanden. Exotismelevel des line-up opvallend numeriek vond ´k: 3 Asias (wel 2 oude taarten) en een Hollands upsellveulen met Asiatische roots. 3 donkere dames waaronder Kelly uit Jamaica doch opgegroeid in Noorwegen enzo. Effe mee gekwebbeld doch de rasse vraag richting "do you want to party" kon me weinig opwinden. Opvallend overigens dat die zinsnede erg vaak werd gehanteerd, zulk een feestvogel zie ´k er toch niet uit maar alla, zal wel aan de generatiekloof liggen wss...Voorts nog enkele latina-achtigen enzo. Na langere afwezigheid een 10-tal onbekende snoetjes, 1 opvallende roodharige verschijning enzo, één supercute blonde krullenbol en voorts wat clubtransfers vanuit Samya/Aca/DolceVita en Sharks leek me zo ongeveer als m´n aangetaste geheugen me niet en grand complet in de steek laat. Aangezien ´k met 3 halve Duitse clubbijbels onderweg was werd de line-up wel half gefileerd as one might expect doch alla, dat kon de pret weinig bederven. Voorts the usual raamposse uit Roemenistan die en grand complet hun respectievelijke welgevormde reten platzaten behalve 1 na een winnende Daddelautomaatactie van voornoemde Boy69. Dat die dames daar zelf niet doodmoe van worden dat krukkenleder te verslijten terwijl andere dames van klant naar klant hollen snapt ss niet, maar ach, sommige dagen zullen ze wel wat meer halfidioten kunnen binnenrijven voor rappe sessies. Na 6 van die dames de Duitse ramenposse met al even te verwaarlozen servicekunde, doch die upsellen nog ook dus ook zij zaten halfcollectief hun popo´s platt...Puur optisch gezien een zéér goede line-up die zondag vond ss, een kniesoor die niks naar z´n gading kon vinden. Ook redelijk wat variatie voorts, ietsje té veel Sillietieten maar alla, ook wat dat betreft nothing new...Heuglijk was de terugkeer van Leslie die na 3 maanden afwezigheid weer opdook en meteen werd weggekaapt door een Bekannte. Tevens ook aanwezig: Olga/Svetlana/Anastasia en nog enkele Russischachtigen wat toch leuk is. Daira/Mio/Flora/Jana/Tanja/Amanda/Daisy en sla me dood welke dames nog allemaal, opzekers rond de 60 dames op zondag. Somtijds de ganse ramenrij volzet, minimale wachttijden rond 18 uur als daar al sprake van was, doch er werd door menige dame behoorlijk driftig gekamerd.

Gekletst met een Sixsensfan op uitstap enzo, dat was zowat het enige Nederlandsch behoudens het halflatijns limburgs van de Paus. Het aantal rappe kamersessies was weer niet op 17 handen te tellen s´namiddags, ss won enkele weddenschapjes van de Kollegen over tijdsinschatting der sessies enzo menigéén klokte af binnen het kwartier, bedrukte gezichten, presales van anderhalve volzin en ga zo maar door..Hoogstamusant en somtijds plaatsvervangend genant, wat hebben we wat afgelachen doch voorts ook succesvol gekamerd want Kollege 1 had 1 sessie met een favo van hem en aangezien ie geen nitwit is was ie logischerwijs hoogstevreden. Kollege 2 had 2 sessies met voorheen bekannten die deel uitmaken van z´n "harem" en idem dito qua tevredenheid. Kollege 3 had 2 sessies waaronder een trio met ex-Samyadames en 1 met een favo en was telkenmale tevreden en ss kamerde als veruit de braafste van de hoop 1 keer met een voorheen onbekende wat kameren betreft en dat was hoegenaamd niet verkeerd te noemen aangezien de tijd vlot opschoot en het een uurse uitspatting werd die marktconform werd verloond en bezegeld met een afscheidnemende tongzoen. Samenvattend kan ss dus stellen dat de succesquote van ons kwartet simpelweg erg tevredenstellend was, net als het bezoek an sich. Benevens enkele ergerlijke anbaggereiproposals en enkele dames die aangaven niet van de tongzoenriem te zijn bedeeld enzo waren er weinig tot geen redenen tot mopperen al dient in de kantlijn vermeld te worden dat men toch behoorlijk dient te filteren qua dameskeuze want er is bottom line nog weinig veranderd qua upsellproblematieken bij een niet mis te vatten gedeelte van hen. Hopelijk wordt er geageerd, dan komt dat allemaal wel min of meer op orde...Onderhand weet het gros des bezoekers wel waar het fenomeen zich het meest frequent voordoet, en welke nationaliteit het gros van hen bezitten...Mal gucken hoe dat zich voorts ontwikkelt...

Fazit GT die dag: line-up zeer goed, ontbijt dito, avondeten ok, netheid van de club voortreffelijk as ever, exotisme des line-up goed, 1 sessie die niet verdroot, een 8-uurs verblijf dat dankzij een tolle Bekanntenrunde een lachengierenbrullendagje werd en het zou zomaar kunnen dat daar een vervolg van komt enzo... Peace out!

lekkersfan
19 november 2015, 15:32
Zij is me ook vaak opgevallen. Inderdaad, leuke meid. Ik had met iemand gesproken die met haar op de kamer was en hij was tevreden met de sessie. Ik was nog niet met haar op de kamer, maar ik heb er wel een goed gevoel over.

Was er mee op kamer, prima inzet, lief, vriendelijk en geil, service gericht, heeft me super lekker klaargereden :)

bergm550
22 november 2015, 10:35
Een koude novemberdag. Dat was het. In de middag was er een koude wind en de temperatuur lag rond de 4 graden. We hadden alle weertypen in een dag gehad; van ijsregen tot zon tot bewolking. Waarom is het weer belangrijk als je naar GT gaat? Omdat je dan weet wat je ongeveer te wachten staat. Bij mooi weer ligt iedereen buiten en bij slecht weer zit iedereen binnen.

Allemaal opgekropt in de kleine barruimte. Door de sigarettenrook kan het dan afzien zijn. GT is een zomerclub, maar in de winter kan het zwaar zijn binnen. Helaas is daar niets aan te doen. We moeten het op de koop toenemen. Ik hoorde van ketserr dat het erg rustig was in de ochtend, maar later op de dag werd het drukker. Rond 17:00 kon je nergens in de bar meer zitten.

De line up was prima. Kenza, Gaby en Michaela waren ook weer terug. Pamela is nog op vakantie. Er liepen veel mooie meiden rond. Maar Kenza was toch wel de mooiste. Ze was wat toegenomen en dat staat vrouwen gewoon goed, als ze een beetje spek hebben. Haar borsten waren ook wat gegroeid. Ze had ook een mooi kleurtje. Ze was onder de zonnenbank geweest, maar ze was niet te bruin. Als vrouwen te bruin zijn, dan wordt het weer zo ordinair.

Het was gezellig tussen de zaterdagse stamgasten. Iedere dag heeft in GT andere gezichten. Je hebt de gasten die alleen komen op zaterdag en degene die alleen komen op zondag. Ketserr was ook weer aanwezig in zijn natuurlijke habitat. Als een Bokito Aap verdedigde hij het fort. Ook de poes had ik nog even kort gezien. Het is een mooi beestje, maar pas op, want ze waakt over de tuin en ze gaat je voor je strot.

Ondanks het dreigingsniveau in Brussel waren er toch veel Belgen aanwezig in GT. Als we dan toch moeten sterven, dan maar liever in GT. Maar ik denk dat een bordeel de veiligste plek is om in te verblijven en het zou me niet verbazen als de IS zijn geld verdient met de prostitutie. Dus dan gaan ze niet de bordelen aanvallen. Maar feit is wel dat we als ongelovigen allemaal moeten sterven in het Kalifaat. Ik ga naar de Hel, maar daar zitten de prostituées ook. Dus dan zit ik op de juiste plaats.

Het eten was heerlijk. Er was deftige goulashsoep, schnitzel, friet, rijst, enz. Ook wordt er eten geserveerd tot rond 23:30. Rond 23:00 had ik met de masseur en ketserr nog een bordje curryworst gegeten met friet. Het voelt allemaal zeer vertrouwd aan. Dat is het leuke als je vaak dezelfde club bezoekt. Je raakt vertrouwd met de gasten en dames. En de sessies op de kamer worden er daardoor alleen maar beter op.

De DJ speelde goede muziek uit de jaren '90, zoals "What's love got to do with it" van Warren G.


https://youtu.be/edIiF7H-EO4

Ook werd er gedanst aan de paal en dan gaat de discolamp aan. Dat geeft zo'n mooi, kleurrijk strobe-effect. Verder was ik op de kamer met Sissy (Duits) en Kenza. Een derde sessie kwam er niet van, omdat ik geen andere geschikte kandidate vond. Desondanks was het weer een mooie dag in het Kalifaat van ongelovigen. Tot de volgende keer maar weer.

dirty Hairy
22 november 2015, 13:39
Topdag gisteren in Golden Time!

Maar wat een ontberingen moet een mens doorstaan om daar te geraken... vanwege een erg drukke werkweek wilde ik gisteren eens flink uitslapen. Helaas dachten mongolenburen daar anders over: om 8 uur des ochtends moest met een bladblazer worden aangevangen de tuin schoon te blazen, onder begeleiding van gillende kinderen. Sommige mensen... Boos iets uit het raam geschreeuwd, oordoppen ingedaan, maar de slaap vatten lukte niet meer. Dan maar het bed uit...

Vroeger dan ik van plan was dan maar de reis naar Bruggen angefangen. En ja hoor, de wet van Murphy deed zijn ding: het begon te hozen op het moment dt ik in de auto stapte. En dat bleef zo de volle twee uur die de reis duurt. Dat heeft dan een vreemd effect op de collega-weggebruikers: sommige mutsen (m/v) gaan op hun rem staan en denken dat het veilig is om 80 te rijden waar 120 is toegestaan. Zonder de lampen aan te zetten natuurlijk. Daarnaast zijn er types die gewoon 160 blijven rijden, wat ze normaal ook doen. Het resultaat van dit alles: een hoop chaos, aanrijdingen, files (9.30 uur zaterdagochtend!) en een inmiddels vloekende, tierende en zijn medemens verwensende Dirty Hairy.

Eerst naar het hotelletje gereden dat ik had geboekt. Niet het veel te dure Bruggener Klimp, maar Haus Hildegard Garni in Niederkrüchten, ongeveer 10 minuten rijden van GT. Aanradertje, al mag men wel eens investeren in nieuwe matrassen. Behoorlijk gaar aangekomen. Hoe ging ik deze dag in hemelsnaam volhouden? Gelukkig kon ik al inchecken en heb me even opgefrist op de hotelkamer. Om ca. 12:00 kwam ik aan bij het lustoord, waar het nog heel rustig was. Dit zou een groot deel van de middag zo blijven. Eenmaal door de poort gleed de meeste spanning van me af. Even een koffie en wat rondlopen. Ik herinner me nog goed dat ik hier vorig jaar ongeveer deze tijd voor het eerst een bezoek bracht. Toen was ik hypernerveus, liep rond als een schichtig hert en viel natuurlijk ten prooi aan de eerste de beste dame.
Hoe anders is dat nu! Hallelujah! Ik ken er de weg, voel me er thuis en de dames kennen mij. Veel relaxter zo.

De bubbel en de sauna in en even kijken wat er rondloopt. Slechts een dame of 20 waarvan ik er weinig kende, maar de optikfaktor hoog was. Dat doet men toch goed daar in Bruggen. Vanuit het bubbelbad zie ik een aantal keer een stoot lopen die vriendelijk naar me lacht. Ik besluit daar later achteraan te gaan maar de dag is nog jong! We hebben geen haast, toch? Ik begin me steeds puiker te voelen en het brakke gevoel trekt ook weg, helemaal na een aansterkend spiegelei als ontbijt. Voor vandaag een groot budget, omdat ik voorlopig even niet kan wandelen. Alles is mogelijk vandaag. Veel sessies, of een trio, ik zie wel.

De club Japanners is er ook weer. Sommige van die gasten zijn er acht al-tijd! Gewoon niet normaal meer!

Inmiddels begon het van onderen wat te jeuken dus op zoek naar die ene dame. Gevonden aan de bar. Ze stelde zich voor als Emilie aus Köln. Hele vriendelijke dame. Lang, lang zwart haar, flink getunede siliconenjetsers. Geen paspoortje van te vinden, maar ze zegt zelf dat ze hier maar heel sporadisch werkt. Af en toe een weekeind.

Naam : Emilie
Nationaliteit/taal : Duitse/ Engels en Duits
Leeftijd : ongeveer 27
Haarkleur/lengte : zwart/lang
Lengte : 175 cm
Postuur/Cupmaat : normal, lekker stevig lijf in proportie met haar lengte, DD (opgepompt)
Tatoeage/Piercing : niks wat is opgevallen
Overige kenmerken: botoxlippen, "duckface" (maar doable).
Service : Service : TZ, PZC, NMC, fingern, FT (niet gedaan). Volgens haarzelf: alles behalve anaal.
GFE/PSE: qua looks een pornolijf, service meer GFE
Wiederholungsgefahr: mittel
Dat viel niks tegen op de kamer. Het was zelfs zo lekker dat ik heb verlengd naar een uur, terwijl ik dat normaal nooit doe bij een eerste sessie. Heerlijk stevig lichaam dat ik volop kon betasten. Tongen. Lang om en om pijpen en beffen en daarna in 69. Pijpen medium diep maar heel gevarieerd met veel ballenlikken. Neuken in meerdere standjes en ten slotte tussen haar borsten geneukt en daar overheen gespoten. Geen haast om van de kamer af te komen en lekker nagekletst. Ze had een paar grappige verhalen uit haar leven als DVP. Zowieso grappige meid, vrolijk en niet zwaar op de hand. Maakte ook veel kamers de rest van de dag.

Toen ik terug kwam van de kamer liep ik Lorena tegen het zeer lekkere lijf. Met haar en Lolita (naar eigen zeggen haar zus, maar ik geloof daar geen hout van) heb ik ooit een zeer goed maar zoals te verwachten ook pittig geprijsd trio gehad. De meeste klik had ik toen met Lorena, en ik had toen al besloten dat ik die nog wel eens 1 op 1 zou doen. En waarom niet gelijk? Mijn lichaam kon dat wel aan, de sessie met Emily was niet heel uitputtend. Lolita is inmiddels de laan uitgestuurd maar haar rare prijzenfilosofie heeft nog wel invloed op Lorena. Na enig onderhandelen waarbij ze lekker tegen me aankroop en er over en weer wat werd gefrutseld zijn we uitgekomen op de normale GT-tarieven. Dit werd bekrachtigd met een ferme tongzoen waarna de schlussel werd gehaald.
Lorena... ik vind haar zo geil. Ze heeft een wilde, gekke en geile uitstraling. Ook hier gek genoeg geen paspoortje te vinden. Het is in elk geval niet Lorena ex-Jay Jay. Ik denk dat dit (http://sexdo.com/privates_modell/47073/brueggen-41379-lorena.html) haar is.
Nationaliteit/taal : Duitse met Italiaans/Joegoslavisch uiterlijk/ Engels en Duits
Leeftijd : ongeveer 25
Haarkleur/lengte : bruin/lang
Lengte : 170 cm
Postuur/Cupmaat : Slank, helemaal afgetraind, D (getuned)
Tatoeage/Piercing : enkele kleinere tribale zaken
Service : TZ, PZC, deepthroat, NMC, fingern, anaal (niet gedaan), slikken?
GFE/PSE: PSE
Wiederholungsgefahr: sehr sehr gross
Ik voel een klik met Lorena. Ze is een pornstartype en dat type sex daar hou ik van... af en toe wil ze iets te snel maar als ik aangeef dat alle handelingen wat langer mogen dan is dit geen enkel probleem. Het werd een heerlijke sessie. Tongzoenen ohne beperkingen. Pijpen zeer zeer diep... wat kan zij dat goed zeg! Hij verdwijnt er helemaal in, waar bij ze je lekker aankijkt. haar lippen raken je ballen en het gaat allemaal lekker nat. De matras wordt niet gespaard zeg maar. Tijdens het beffen beweegt ze lekker mee en ze wordt heel snel nat. Twee vingers geen probleem. Een hele reeks standen en volop tongzoenen tijdens het neuken. Aan het einde pijpen met FT. Ik heb haar niks zien uitspuwen, en volgens mij heeft ze het doorgeslikt. Heerlijke sessie die netjes uitkwam op 29 minuten. Lorena heeft ook prima aftersales en kwam later op de dag nog geregeld een praatje maken en me een beetje opgeilen. Ik ben bijna voor een tweede keer gegaan maar er liep nog zo veel ander lekkers rond...

Waaronder weer een sili-dame die ik vanuit de jacuzzi spotte. Mijn lul laten denken en gelijk op haar af gestapt. Het bleek Lola (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27874-Lola-(Italiaanse-Duitse)). Ik werd helemaal gehypnotiseerd door haar twee Unique Selling Points. Snel een sleutel laten halen. Misschien moet ik mijn lul toch minder laten denken, want hoewel niet slecht werd het de minste sessie van de dag. Weinig spontaniteit, erg profi. Ze heeft me wel lekker klaar gereden. Maar zeker geen Wiederholungsgefahr.

Drie sessies op den dag, maar ondanks de brakke start begon ik me nog steeds beter te voelen en besloot tot laat te blijven. Inmiddels was het etenstijd en een bordje rundvlees gan halen. Toch knap hoe ze dat zo droog krijgen. Heerlijk om even uit de rook te zijn en het er even van genomen in de etenstent, beetje liggen, beetje TV-kijken, wat koffie en hup er weer tegenan.

Na al het siliconengeweld van op den dag was ik wel toe aan iets naturels. Opeens arriveerde een mooie dame die me een vorig bezoek ook al was opgevallen. Dat ze lijkt op mijn ex maakt het alleen maar spannender. Mooi rood haar, bleke teint, gebeeldhouwde gelaatstrekken. Hele statige dame. Ze stelde zich voor als Evalina (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?37302-Evalina-(Roemeense)). We moesten een half uurtje wachten op de sleutel maar we hadden goede gesprekken tijdens het wachten. Een wijze meid, dat is ze. En dat maakte haar ook heel aantrekkelijk. Op de kamer ontpopte ze zich tot een pure GFE die zelf niet vergeet te genieten. Ze lag lekker mee te werken, te puffen en te kreunen. Geen afwijkend gedoe, lekker aankijken en af en toe (wel oppervlakkig) zoenen. Een heerlijke sessie. Wiederholungsgefahr: yep.

Achteraf was ik behoorlijk in mijn nopjes met mijn gelukkige hand van kiezen vandaag. Ik twijfelde: terug naar het hotel, of toch nog 1 sessie? Gek genoeg zat er na 4 sessies nog leven in, normaal is het na 3 wel klaar. Lekker wat relaxen met een drankje bij de danspaal. Er was nog 1 dame die ik de hele dag al heel interessant vond en veel kamers maakte. Een beetje een Rihanna-lookalike (maar knapper) en met een ontzettend sexy mond. Mooie omgekrulde bovenlip. Ze kletste veel met Lorena. Haar aangesproken en het bleek Viola, Roemeense, nog maar kort en sporadisch in GT. Ze zag er wel als een door de wol geverfde meid uit:
Naam: Viola
Nationaliteit/taal : Roemeense / Engels en Duits
Leeftijd : ongeveer 25
Haarkleur/lengte : rood/krullend/opgestoken
Lengte : 165 cm
Postuur/Cupmaat : Slank, geen grammetje vet, C (getuned)
Tatoeage/Piercing : niet te missen: hele rechterarm heeft luipaardmotief, slangachtig geval op rug en strikjes aan achterkant dijen. Knopje door haar bovenlip.
Overige uiterlijke kenmerken: Lijkt op Rihanna maar is knapper en strakker.
Service : TZ, PZC, NMC
GFE/PSE: GFE
Wiederholungsgefahr: Ja
Haar verteld dat ik haar lippen ontzettend sexy vond en graag met haar naar de kamer wilde maar alleen als ze ook vol tongzoende. Ze zei: "with kissing I go all the way baby". Meer overredingskracht had ze niet nodig en ook zij bleek tijdens het wachten een praatgrage en aanhankelijke meid. Haar Engels is meer een knauwend Amerikaans, ze zei dat dat komt omdat ze heel erg van domme actiefilms houdt.
Op de kamer bleek dat ze getunede tieten te hebben. Vind ik niet erg... maar in de club had ze een wit topje aan en leken het eerder fraaigevormde B-cups te zijn.
Zoenen doet ze inderdaad graag en lang. Geen enkele terughoudendheid. Ik hoefde daarna geen tandenstokers meer te gebruiken, zeg maar. Ik heb er een uur van gemaakt om de dag goed uit te luiden. Ook hier een GFE van het zuiverste water en lekker klaargekomen over haar borsten.

Toen was het wel klaar... heerlijke dag in GT met 4 prima en 1 mwoah sessie. Terug naar het hotel! Raar gedroomd, dat ik met een hele dikke secretaresse van mijn werk naar de kamer was en dat het ook nog fijn was.

Vanochtend teruggereden en hou op... allemaal zondagsrijders. Ouwelullen met een slakkengang en hun neus op de voorruit alsof die 20 cm extra ze gaat verhinderen te crashen. Naieve gezinnetjes met moeders achter het stuur die vrolijk met 60 km/h invoegen op een 130 km/h snelweg (waar jij dan achter zit)... hou op schei uit!

mynasch
22 november 2015, 16:25
GT 21 november 2015

:);):wink2::);):wink2::);):wink2::);):wink2:




Een zaterdagmorgen, mistig in het noorden, er zou meer zonneschijn in het zuiden zijn…. Mijn bolide zette dan ook een duidelijke zuidoostelijke koers uit. Na mijn prettige verblijf in Yin Yang afgelopen dinsdag meende ik opnieuw dit schone oord met een bezoek te verblijden. Kennelijk was ik op zaterdag nog niet vaak van de partij in de gemeente Roermond, en kennelijk hadden de roermondenezen ook helemaal geen behoefte mij op deze vroege zaterdagmorgen welkom te heten. De deur bleef ferm gesloten, op de klok stond duidelijk 11:06 te lezen, op de achtergrond blaften wat angstaanjagende honden, maar het verlossende gepiep van het hekwerk bleef uit….. na een poosje (ik had mijn smartphone thuisgelaten) kwam stapte een medewerker uit een auto die inderdaad meldde dat het etablissement os om 13:00 openging…. Wat anders te doen….. ik realiseerde mij gelukkig dat GT niet zo heel ver was en zodoende draaide ik een twintigtal minuten later de Parkeerplaats op, geen enkel probleem om en plekje te vinden! Stond geloof zelfs op pole positie…
Het was een tijdje geleden dat ik in het lustoord Golden Time rondstapte (vroeg augustus 2015), en ik was eigenlijk wel een beetje benieuwd wat er allemaal aan de hand was. Ik was voor het eerst sinds jaen weet eens op een zaterdag in deze tent, ook een beetje ingegeven door de angst over de af en toe op dit forum gerapporteerde drukte. Welaan op deze herfstmorgen kan ik melden dat het eigenlijk goed te doen was. Een prima verzameling aan dames (een stuk of twintig rond 11:30 en een stuk of 70-80 toen ik het pand (helaas) om 15:45 verliet. Ik kende er nog steeds een paar van, en had zelfs nog een verlanglijstje, maar helaas van dat lijstje kan ik weinig dames afstrepen, daar ik ze niet spotte…. Wel een paar plaatjes gezien waarvan het bloed in mijn oude ledenen begon te koken… IK bleek nog steeds het doelwit te vormen van een groot aantal dames die probeerden mij te verschalken. Een dame heeft duidelijk een beetje het land aan me ((Victoria, NL) en straalt dat ook uit. Echt jammer, ik heb haar meen ik nooit kwaad gedaan….. (alleen misschien niet met haar gekamerd??) gewoon geprobeerd uit mij hoofd te zetten. Toch kennelijk een van de redenen niet meer zo vaak te komen!
Oude bekenden altijd leuk om weer eens gezien te hebben, (jana, andrea, rosa, christine, dorina, sissi, mimi, anni, melisse, om er maar een paar op te noemen). Maar mijn keuze viel deze keer op Jasmin (Cuba), en dat bleek een heel verstandige zet. Ik weet niet meer of ik daadwerkelijk ace2 ’s verhaal herinnerde, maar de manier waarop ze me in de kino (waar ik wat inspiratie op deed) bleek hoopgevend, en volkomen terecht!!!!!

Prima uur (zie aldaar), en hier een groot compliment voor Jasmin (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36041-JASMIN-(Cubaanse))

Toen ik de club verliet werd het inderdaad een stuk drukker, maar ik het me uitstekend vermaakt, had nog wel iets langer willen blijven, maar dat zat er vandaag helaas niet in!!! Keurig uitgezwaaid door Beate en de donder bedrijfsleidster (naam vergeten), en men ziet mij beslist nog eens terug.

:);):wink2::);):wink2::);):wink2::);):wink2:

Jester
23 november 2015, 10:37
Een gespleten persoonlijkheid ....

Wellicht is dat de beste omschrijving. Al vele jaren ben ik een trouwe bezoeker van GT. Jaarlijks probeer ik een totaaloverzichtje op deze site te plaatsen en iedere keer weer concludeer ik dat hier de mooiste vrouwen komen en dat je er geweldig sex kunt beleven. Helaas is er geen ballotage voor kwaliteit en doordat er veel incidentele bezoekers zijn krijgen de Optickschüsse met slechte service altijd weer hun klantjes. Hierdoor valt de slechte kwaliteit niet snel genoeg af. Dus als ik bij GT ben val ik al weer snel terug op voor mij 'vaste waarden'. Poolse Meggy, Duitse Cora, Bulgaarse Leona en Thaise Lulu zijn voorbeelden hiervan.

Als ik de bovenstaande artiestennamen opschrijf en de bijpassende dames erbij bedenk merk ik dat ik een gespleten persoonlijkheid ben. Ik ga dan weliswaar naar de club met de mooiste dames, maar kies voor dames die ook in de andere clubs hadden kunnen lopen. Ik kies niet voor Lola of Fiona. Dus eigenlijk accepteer ik de hogere inkom en de hogere uurprijs terwijl ik de voordelen onvoldoende uitnut.

Echter; de horeca in GT is ook nog steeds prima, het uitzicht op mooie dames doet veel en de reisafstand is voor soms erg prettig. Zoa was ik vorige week bij een relatie in de buurt van Brüggen en besloot ik eventjes te kijken. Het gevolg: twee absolute topsessies met Lulu en Oekraiense Anastacia. Lulu is een zekerheidje. De laatste paar keer heb ik haar de servicewoorden 'Lulu Take Care of You' in perfectie laten uitvoeren en dat is geweldig. Daarna in de bios kennis gemaakt met de voor mij nog onbekende Anastacia. Ik zie op het forum dat een aantal haar al kent ;-).

De dames zouden niet misstaan in de Luder Lounge of Bernds Sauna Club. Daar was het wellicht wel een stukkie goedkoper uitgevallen, maar voor dat geld heb ik dan weer de hele dag een prettig uitzicht gehad en lekker gegeten. Is ook wat voor te zeggen. Stel je voor dat er bij GT, net als vroeger bij Parksauna Residenz, een basisservice zou zijn. De trend dat je het zoenen er al bij moet onderhandelen staat mij echt tegen. Ik wil geen concessies doen aan de kwaliteit van de wip. Dan maar concessies aan de prijs, de horeca of het uiterlijk. De ideale club bestaat nog steeds niet, maar GT met deze twee dames maakte het wel 'errug prettug'. Nu is Lulu sinds dit weekend twee maanden met vakantie en kan ik de volgende keer weer in handen van de golddiggers vallen. Brrrrrrr.

Jester

bergm550
23 november 2015, 11:19
We leven in een tijd van lust en terreur. Op zondag werd ik wakker in het hotel in Brüggen. De dag daarvoor was ik in GT geweest. Het was een prachtige, zonnige ochtend. Het vroor licht met -1 graad. In bed las ik even het forum en de krant op de telefoon. De NRC kopte met het artikel "Is België een mislukte staat? (http://www.nrc.nl/next/2015/11/23/is-belgie-een-mislukte-staat-1559642)" Het schijnt dat alle terreur-cellen terug zijn te voeren naar Brussel. Ik heb begrepen dat het sociale leven in Brussel totaal stil staat.

Het openbaar vervoer rijdt niet en de scholen zijn dicht. Ik weet niet of dit waar is. In de kranten staat dat de Belgische regering een terreurdreiging meldt van niveau 4. Ik ben van mening dat er nu juist helemaal geen terreurdreiging meer is. Als ik een terrorist was, dan zou ik wachten tot alles weer tot rust gekomen is. Dus over een paar maanden als de aanslagen in Parijs al weer op de achtergrond zijn geraakt, dan keert de rust weer terug en dan slaan de terroristen weer hun slag. Ik kleedde me aan en verliet mijn hotelkamer.

In de gang hing een zware alcohollucht, die als een deken over me heen viel. Er lag een man in de gang op een paar stoelen te slapen en er lag ook hier en daar gebroken glas. Een zware avond zal het geweest zijn. Maar het was geen GT gast. In het restaurant zaten een aantal Duitsers en ze waren waarschijnlijk uit geweest in Brüggen. Een van hen sprak zijn vrienden vermanend toe dat dit nooit meer mocht gebeuren. Ze zagen er allemaal beroerd uit en begaven zich in een katatonische toestand.

Ik had even aan het hotelpersoneel doorgegeven dat er een slapende man op de gang lag. Maar ze wisten er al van en een van zijn vrienden was al naar boven gegaan. Het bleek dat hij zijn hotelsleutel in de kamer had laten liggen en dus maar in de gang was gaan liggen. Wellicht wilde hij zijn vrienden niet wakker maken. Toch aardig van hem. In het restaurant kwam ik ook de DJ van GT tegen. Nog even met hem gesproken en daarna op naar GT. Er waren al redelijk wat gasten om 12:00 uur en de dames stroomden langzaam binnen.

De club ontwaakte langzaam. Maar op de achtergrond slaapt GT nooit. Volgens mij werkt het personeel 24 uur per dag in ploegendiensten. Want toen ik op de parkeerplaats aankwam, verlieten een aantal poetsjongens en beveiligers het pand. Knap hoor. Hoe geolied GT loopt. En dat al jaren lang. Ze weten de kwaliteit jarenlang te handhaven. Ik verheugde me op de zondagse brunch. Op zondag is er altijd een uitgebreid brunch buffet met biefstukjes, soep, eieren met spek, warme broodjes, croissants, salami, ham, champignons, enz.

Aan het publiek te zien weet je dat het zondag is. Het zijn veelal dezelfde gasten die altijd op zondag komen. Het is een zeer aangenaam publiek. Ontspannen doet iedereen zijn ding. Sommige gasten komen om 11:00 uur en gaan meteen op de kamer en vertrekken alweer om 14:00. Dat is het voordeel als je dichtbij GT woont, dan kun je gewoon eens een paar uurtjes gaan. Bijvoorbeeld na het werk. Dat zou ik ook doen. Maar als je van ver komt, dan maak je er toch een hele dag van.

De line up was nagenoeg hetzelfde als op zaterdag. Ik besloot tot 16:30 te wachten, want dan zijn de meeste meiden wel binnen. Een Roemeense schoonheid viel me in het oog. Ze had hele lange, bruine haren met blonde lokken ertussen. Ik hoorde dat ze Elisabeth heette. Ze had wat. Kijk, het zit namelijk zo. Soms zie je een mooie meid. Ze ziet er geweldig uit en toch mis je de vonk. Dat had ik gister. Ik was op zoek naar de vonk. En de Roemeense Elisabeth gaf me die vonk. Maar ze werd net voor mijn neus weggekaapt.

Ze zat nog al lang te vozen met een gozer. Ik zat te denken: "Nou kom op, werk die kerel af, want ik heb zin. Dat ellenlange gezeik met die pre-sales. Hup neuken." Haar blonde vriendin had die kerel al opgegeven en was weggelopen. Ik wist meteen dat het een droogneuker was. Het was zeker geen pannenkoek, die uren op de kamer gaat. Dus ik wist dat ze na een half uurtje weer terug zouden zijn. En zo geschiedde het ook. Ik had me discreet, doch strategisch opgesteld bij de receptie met mijn tong half uit mijn bek hangend. Ik had echt zin.

Ze had met haar gast afgerekend en kwam uit de kleedruimte lopen. Ik sprak haar meteen aan en vroeg of ze tijd had. Ze zei dat ze ging douchen en dan zou ze naar me toekomen. Het duurde even, wat een goed teken is, want dan vindt ze hygiëne belangrijk. Het leek een eeuwigheid te duren, want als je geil bent, wil je het liefst zo snel mogelijk de kamer op. Ze ontpopte zich als een pijpwonder. Ze deed al hetgeen ik lekker vond. Ook van zoenen is ze niet vies. Ze is van de stijl "Freundinnensex".

Na deze sessie was ik nog even in de sauna gegaan en had daarna wat gegeten. Het was een mooi weekend geweest en het was tijd om naar huis te gaan. Moe, maar voldaan. Tot de volgende keer maar weer.

Kapitein Knut
28 november 2015, 15:10
Afgelopen donderdag weer een perfecte dag gehad in de beste saunaclub van Duitsland. Na mijn mislukte bezoek aan Babylon in Elsdorf, mijn vrijkaartje werd door de onverbiddelijke thekevrouw daar niet geaccepteerd:angst::gruebel: (lekker als je zojuist een flinke afstand hebt afgelegd speciaal voor een club) kies ik toch maar liever voor zekerheid. En waar vind je dat anders dan in GT! Voor een doordeweekse dag vond ik de line-up zeer goed.:liebe2: Mijn god zeg, ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen daar en waar ze die topmodellen altijd weer vandaan halen. Je waant je echt op de playboy mansion:tongue:. Een ware "candy shop"! Ook het eten en de welness waren weer geweldig, het personeel uitermate vriendelijk en vooral later op de avond kwam de feestsfeer er goed in:freu:. Een bezoek aan GT staat gewoon altijd garant voor een geslaagde dag!
Mijn eerste en tevens enige kamer die dag maakte ik met de mooie Roemeense Kim. Naar eigen zeggen 25 lentes jong en voorzien van een mooie bos lange blonde haren. Ze kijkt een beetje streng door haar zwarte bril. Ze heeft daardoor wel een beetje het uiterlijk van een strenge lerares:cool:. Een domina in GT:gruebel:? Nou, ik dacht het niet. Op de kamer ontpopt deze bloedmooie Roemeense zich tot een ware seksfee:rolleyes:. Ze tongt diep en lebbert je lichaam af van onderen naar boven en omgekeerd. Ze knabbelde aan mijn tepels, likte mijn oorlellen uit waarna ze begon aan een gevoelsmatig urenlange blowjob waarbij ze me meerdere keren op een zeer kinky wijze op mijn eikel spuugde:betrunken:. Toen ze daarmee klaar was kwam ze op me en bereed me als een ware amazone. Plotseling stond ze op. Trok het condoom van mijn geslacht en kwam in reverse style boven mijn lichaam. In standje 69 begon ze me opnieuw te pijpen terwijl ik me ontfermde over haar sappige natte grotje:smkiss:. Wat een hemels genot en ik voelde dan ook mijn nageslacht al opborrelen. Ondertussen werd haar grotje alsmaar vochtiger en vochtiger totdat haar lichaam begon te schokken en ik opeens een volle straal kutvocht over mijn gezicht kreeg.:eek::biggrin: Klaarblijkelijk had ik haar op de juiste wijze gestimuleerd en was ze tot een heerlijk orgasme gekomen. Eventjes keek ze om en lachte lief tegen me. Ze zei "I will make you come as you never did before" en ontfermde zich met haar vochtige bekkie verder om mijn kloppend geslachtsdeel. Lang kon dit niet meer duren en even later spoot ik dan ook mijn volle lading in haar mondje.:freu: Ze keerde zich daarop om, lachte weer naar me en begon soppende geluiden te maken met haar mondje vol met een mengsel van speeksel en het zaad dat ik zojuist had gedropt in haar mondje. Met haar handen wreef ze over haar pronte borstjes en stimuleerde haar tepels. Even later deed ze langzaam haar mondje open en liet de inhoud over haar borstjes stromen:smiley:. Met haar handen verdeelde ze het mengsel van speeksel en zaad over haar gehele bovenlichaam:hammer:. Ze lachte weer naar mij en zei: "I told you, I will make you come like you never did".
Mijn god, wat een geil gezicht en wat een intense porno sessie was dit. Wat een geile donder van een meid zeg! Een sessie die nog lang in mijn geheugen gegrift zal blijven staan.
Vinden jullie het gek dat ik zo enthousiast ben over deze club en haar prachtige meiden? Ik niet!
Daarna nog lang nagepraat in het bubbelbad met een aantal andere ijsberen. Heerlijk om even zo te kunnen ontspannen terwijl je sommige dames topless aan je voorbij ziet lopen.
Ik had in ieder geval weer een geweldige dag en ben met een zeer voldaan gevoel weer huiswaarts gereden.:blume:
Ik verheug me nu al weer op mijn volgende bezoek aan deze hemelse en lekkerste poel der verderf op deze aardbol.:wink2:

MarcusW
28 november 2015, 15:25
Die gaan we boeken!

Kapitein Knut
28 november 2015, 15:55
Die gaan we boeken!

Ja. Gewoon boeken! Zij is echt een top meid!:liebe2:

awakey
28 november 2015, 16:53
Afgelopen donderdag weer een perfecte dag gehad in de beste saunaclub van Duitsland. Voor een doordeweekse dag vond ik de line-up zeer goed.:liebe2: Mijn god zeg, ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen daar en waar ze die topmodellen altijd weer vandaan halen. Je waant je echt op de playboy mansion.
Vinden jullie het gek dat ik zo enthousiast ben over deze club en haar prachtige meiden?

Het antwoord op die vraag ivm de line-up: Ja dat vind ik heel er gek maar gelukkig verschillen smaken. Over kleuren en geuren kan je eindeloos discussiëren maar is zinloos. Ik vind dat de line-up het laatste jaar heel erg is afgezwakt zowel in het aantal mooie meiden als het aantal aanwezige meiden. Vraag me af waar al die bloedmooie meiden van 2 à 3 jaar geleden naartoe zijn.

Kapitein Knut
28 november 2015, 17:45
@Awakey.
Over 2/3 jaar terug kan ik helaas geen oordeel geven want in die tijd bestond mijn "line-up" maar uit 1 vrouw. Dat was mijn vriendin en verre van een ideale situatie kan ik je vertellen:heul:! Btw, wees blij:freu: dat je als man de vrijheid hebt om saunaclubs te bezoeken, maar dat terzijde.
Ik vind de line-up in GT meer dan uitstekend. Ik heb al behoorlijk wat clubs bezocht en, alhoewel die ook verre van slecht zijn in dat opzicht, steekt GT er nog steeds met kop en schouders bovenuit:love:. Vooral de diversiteit in nationaliteiten in GT spreekt mij aan. In andere clubs is het toch vooral Roem/Bul wat de klok slaat. En hoewel ook die meiden er niet slecht uitzien, sterker nog, onder de Roemeense dames vind je vaak echte stunners, vind ik het ook prettig wanneer er een Duits hertje tussen huppelt.:tongue: En Duitse dames vind je in GT in overvloed zeker vergeleken met andere clubs.

Ps. Wil je eens een echt slechte line-up zien bezoek dan eens zo'n horror huis in Duisburg of 1 van die andere rosse buurten.
Wedden dat je dan kruipend terug gaat naar GT?!!!!:smile2:

harrie1111
28 november 2015, 20:30
Oei oei als de Duisburgspecialist voorgaand bericht leest, dan barst het WEER los

Latiga
28 november 2015, 20:42
Ik was eerlijk gezegd laatste maanden ook wat teleurgesteld in het aanbod binnen GT, echter vandaag lijkt het wel dat de bus met miss universe kandidates een verkeerde afslag genomen heeft en ze allemaal opvang gekregen hebben in GT. Kortom, voor ieders wat wils... Leuk detail, meeste meiden lopen in zwarte lingerie rond, black Friday gaat hier dus gewoon door op zaterdag...

Kapitein Knut
28 november 2015, 21:57
Ik was eerlijk gezegd laatste maanden ook wat teleurgesteld in het aanbod binnen GT, echter vandaag lijkt het wel dat de bus met miss universe kandidates een verkeerde afslag genomen heeft en ze allemaal opvang gekregen hebben in GT. Kortom, voor ieders wat wils... Leuk detail, meeste meiden lopen in zwarte lingerie rond, black Friday gaat hier dus gewoon door op zaterdag...

Potverdorie.......en ik zit thuis:frown:. Da's echt balen:heul:.
Kan iemand regelen dat deze miss universe kandidates er morgen nog een dagje bij aanplakken in GT? :biggrin:

Badslippers
28 november 2015, 23:07
Potverdorie.......en ik zit thuis:frown:. Da's echt balen:heul:.
Kan iemand regelen dat deze miss universe kandidates er morgen nog een dagje bij aanplakken in GT? :biggrin:
Nee, want dan rijdt de bus naar de Vulkanstrasse.

Kapitein Knut
29 november 2015, 12:49
Nee, want dan rijdt de bus naar de Vulkanstrasse.

Zal een keer tijd worden ook!
Zien ze daar eindelijk ook eens een paar mooie dames:baeh::biggrin:!

s1
1 december 2015, 19:20
Aanstaande zondag wil ik mijn eerste bezoek aan Deze club brengen. Zijn echter nog een paar zaken die ik me afvraag, lees op dit forum dat er een aantal dames tussenlopen die andere prijzen hanteren, dan. 50 voor een half uur.? Verder vraag ik me af hoe de kamers zijn? Allemaal voorzien van douche?
Is. Het zondag een goede bezetting qua dames?, ben aan het twijfelen tussen gt of phg.

Badslippers
1 december 2015, 19:41
Aanstaande zondag wil ik mijn eerste bezoek aan Deze club brengen. Zijn echter nog een paar zaken die ik me afvraag, lees op dit forum dat er een aantal dames tussenlopen die andere prijzen hanteren, dan. 50 voor een half uur.? Verder vraag ik me af hoe de kamers zijn? Allemaal voorzien van douche?
Is. Het zondag een goede bezetting qua dames?, ben aan het twijfelen tussen gt of phg.

Prijzen zijn €50 per half uur. Klaarkomen in mond €25, anaal €50. Dames die extra geld vragen om te tongzoenen, aan hun tieten te likken, beffen, en andersoortige intieme handelingen -> links laten liggen. Deze dames noemen we in de volksmond "Golddiggers". Let wel, dames zijn vrij om te vragen wat ze willen. Jij bent vrij om daar in mee te gaan of ze te negeren. Ik geloof dat 3 kamers een douche hebben. De rest niet. De blokhutten buiten hebben geen douche. Als je graag wil douchen kun je dat doen in het wellness gedeelte of in de kleedruimte.

Nedlovefkk
1 december 2015, 19:46
De zondag lijkt me prima dag voor GT scorpiounited. Maandag 7-12 is er een party in GT. Misschien heeft dat effect op de line-up van zondag.
Maar kan het me niet echt voorstellen.

Beste periode voor GT blijft in mijn ogen het voorjaar en de zomer. Club is te klein in drukke periodes in de winter/herfst.
Mrja, toch ga ik er maandag heen.

rob45
1 december 2015, 22:23
De zondag lijkt me prima dag voor GT scorpiounited. Maandag 7-12 is er een party in GT.

Mrja, toch ga ik er maandag heen.

TIP van mij,ga er liever niet heen met de kerstparty,ieder jaar veel te druk met waarschijnlijk ook vette wachttijden.
Ga gewoon net als ondergetekende naar de kerstparty in Living Room as donderdag,veel gezelliger en minder druk en de kerstpartys in GT en LR lijken verder veel op elkaar kwa programma.

Teiresas
2 december 2015, 11:15
TIP van mij,ga er liever niet heen met de kerstparty,ieder jaar veel te druk met waarschijnlijk ook vette wachttijden.
Ga gewoon net als ondergetekende naar de kerstparty in Living Room as donderdag,veel gezelliger en minder druk en de kerstpartys in GT en LR lijken verder veel op elkaar kwa programma.

Waarschijnlijk heb je gelijk Rob. En tóch ga ook ik het een keer aan den lijve ondervinden.

Ik heb de X-mas party in GT altijd gemeden als de pest (elke party in GT eigenlijk), precies om die redenen die je noemt en omdat anderen het afraden.
Maar ik sta altijd op het standpunt, dat ik pas écht kan oordelen als ik het zelf ervaren heb. En dus ga ik me a.s. maandag in het feestgedruis storten.
Ieder jaar schijnt het weer erg druk te zijn als ik de verhalen mag geloven (en daar twijfel ik geen moment aan), maar dat betekent dus ook dat er velen zijn die het wél naar hun zin hebben, anders was het tenslotte niet elk jaar opnieuw volle bak.

Mogelijk krijg ik spijt als haren op m'n hoofd (alhoewel die er niet zitten), maar dan heb ik het in ieder geval een keer meegemaakt.
Ik ben erg benieuwd. We gaan het zien.

Waar ik uiteraard ook erg naar uitkijk zijn de GT kerstengeltjes...
13309

gignnl
2 december 2015, 12:35
Ik wens je veel sterkte Tereisas.Ik ben in 2011 op de kerstparty geweest samen met J42,toen heeft Dj Tonny nog gedraaid daar.
In de middag ging het nog wel maar vanaf 18 was het zo immens druk dat er wachttijden waren op alles.
De wachttijden op kamers waren zo absurd dat er werd geneukt op het toilet,zelfs voor de kino matrassen stond er een rij.een moderator die om 23 nog naar de kamer wilde heeft nog tot sluit vruchteloos gewacht.Diverse forumleden hadden inmiddels GT verruild voor de zusterclub.
Over de verzorging niets te klagen,en de line up is op die dagen ook erg uitgebreid.Hetgeen ook ervoor en erna te merken is.
Daarom ga ik de dinsdag maar even helpen schoonmaken in GT.

Big30
2 december 2015, 14:26
Waarschijnlijk heb je gelijk Rob. En tóch ga ook ik het een keer aan den lijve ondervinden.

Ik heb de X-mas party in GT altijd gemeden als de pest (elke party in GT eigenlijk), precies om die redenen die je noemt en omdat anderen het afraden.
Maar ik sta altijd op het standpunt, dat ik pas écht kan oordelen als ik het zelf ervaren heb. En dus ga ik me a.s. maandag in het feestgedruis storten.
Als je gaat met de wetenschap dat het wel eens druk kan worden maar dat je het zelf toch wilt ervaren hoe een party is in GT is dat denk ik OK!

Party's in GT zijn doorgaans druk dat kan niet ontkend worden, toch vond ik in 2014 geen enkel verslag mbt de kerst party in GT welke dat ook bevestigde, denk dat velen dachten ik ga niet want het zal wel druk zijn.
Echter de jaren daarvoor gold zeker wel dat het erg druk was op de kerst party, ben zelf 1 maal op een kerst party in GT geweest en het was toen zeer gezellig maar inderdaad wel extreem druk en toen was de kamer wachttijd begin vd avond een uur, later werd dat weer wat minder.

Ik heb geen idee hoe druk het maandag zal worden, een drukte te vergelijken met een drukken zaterdag dat is nog te doen of een extreme drukte. Hoe meer mensen verwachten dat het druk zal worden en dus daarom niet gaan, hoe minder druk het zal worden, maar hoe groot dit effect zal zijn geen idee. Mijn gevoel zegt dat het iets minder druk zal zijn dan de drukte vd afgelopen jaren ook al omdat nu zo'n beetje elke club wel een X-mas/Nikolaus party heeft. Maar hoe druk precies? Niemand heeft een glazen bol!

Teiresas
2 december 2015, 14:35
Een voordeel van lange wachttijden is dan weer dat je lekker lang kan 'pre-salen' met je uitverkozen dame.
Elke medaille heeft twee kanten, dus maar van de positieve kant bekijken... :biggrin:

Nedlovefkk
3 december 2015, 15:04
Leuk programma al zeg ik het zelf..

Programm X-MAS Party am 07.12.2015

ab 11.00 Uhr: Großer X-MAS Brunch
ab 12.00 Uhr: DJ J-MBARGO
ab 13.00 Uhr: Lunch Time
ab 14.00 Uhr: Pole Dance
ab 15.00 Uhr: X-MAS Special Act
ab 16.00 Uhr: Lesben-Special
ab 17.00 Uhr: Eröffnung der Cocktailbar
ab 18.00 Uhr: Traditionelles Gänse Essen
ab 19.00 Uhr: X-MAS Show
ab 20.00 Uhr: Live Band "Groove Garden"
ab 22.30 Uhr: X-MAS Snack

Bluebear
3 december 2015, 17:23
ab 11.00 Uhr: Großer X-MAS Brunch: Zo vroeg in het jaar kerstbrunchen is nergens goed voor.
ab 12.00 Uhr: DJ J-MBARGO: Exact, het woord zegt het al. Een DJ-embargo. Zo vroeg op de morgen, ben net wakker, man. Opzouten.
ab 13.00 Uhr: Lunch Time: Goeiemiddag, ik zit nog uit te buiken van die veels te vroege kerstbrunch. Gaat tie lekker!!
ab 14.00 Uhr: Pole Dance: Als ik hier aan mee doe, dan ligt mijnen brunch en lunch over de dansvloer. Ook is de pole waarschijnlijk onwricht als ik eraan gehangen heb.
ab 15.00 Uhr: X-MAS Special Act: Ik heb een hekel aan die vent met dat rode pak en die witte baard. Als ik bij hem op schoot moet voel ik altijd zijn rol "King"'.
ab 16.00 Uhr: Lesben-Special: Meiden die sex hebben met ELKAAR. Ik wil erop, aan de kanten.
ab 17.00 Uhr: Eröffnung der Cocktailbar: Da ding was de hele dag al open. Als je maar betaald.
ab 18.00 Uhr: Traditionelles Gänse Essen: Ik ga daar geen hele gans in mijn giel liggen douwe. Maak ik de hele avond geen zak meer klaar. Ik stem trouwens Partij voor de dieren. (Lijsttrekker is een lekkere MILF.)
ab 19.00 Uhr: X-MAS Show: "X-MAS SHOW, Is die vent met dat rode pak nu nog niet naar huis?". Op je slee en weg ermee.
ab 20.00 Uhr: Live Band "Groove Garden": Doe mij maar Happy garden, die spelen veel beter.
ab 22.30 Uhr: X-MAS Snack: "Wel ja, weer vreten.", Kerstkransjes all you can eat, ga je goed misselijk naar huis. Wat een party!!! :rolleyes:

P.S. Bluebear verontschuldigt zich bij voor deze tirade en wenst de kerstgangers veel plezier. Bluebear is met het verkeerde been uit bed gestapt vanmorgen en moest even zijn "bad-day" frustratie kwijt. Sorry, ik zeg toch sorry! :rolleyes: :redface:

Nedlovefkk
3 december 2015, 21:12
Blauwbeertje.,, ik denk dat dit de band is die maandag komt knallen. Ik wil de vrouwelijke leden wel opwarmen..

https://youtu.be/QNRvognu2ks

Kapitein Knut
4 december 2015, 18:48
@Gignnl

Daarom ga ik de dinsdag maar even helpen schoonmaken in GT

Hey zeg! Da's nou nog is een goed plan!
Die hordes aan dames komen daar echt niet voor 1 dag naartoe.
Op de zaterdag en de zondag ervoor en op de dagen erna zal de line-up ook fantastisch zijn.
Hmmm......je brengt mij wel op een idee.
Denk dat ik de bimmer eerdaags maar weer ga starten voor een ritje naar GT :freu:. Maar dat zal dus niet op maandag zijn:biggrin:

bergm550
6 december 2015, 09:44
Als de Sint GT bezocht zou hebben op pakjesavond, dan zouden ze het liedje "Sinter Klaasje, kom maar binnen met je knecht" moeten aanpassen. Want de Zwarte Pieten zouden dan vanwege het deurbeleid buiten moeten blijven staan. Maar Sinter Klaas zou Sinter Klaas niet zijn, als hij daar niet al een oplossing voor had. Hij zou dan gewoon met Minions voor de poort verschijnen.

In tegenstelling tot het gerucht dat gister de ronde in GT ging, was ik niet als Sinter Klaas verkleed. Ik was gewoon als mezelf gekomen. Ik naderde de beroemde zijstraat op de B221, die de Heidweg heet. Voor de Brüggenaren een doodnormale straat met een bouwmarkt en een tennisclub, voor mij de weg naar de enige plek waar ik gelukkig ben. Het bordeel.

De bomen bij de parkeerplaats waren gehuld in Kerstverlichting. Ik kreeg er een brok van in mijn keel. Mijn hartje begon sneller te kloppen, als een kind dat zijn schoen zet. Het was in de namiddag rustig in GT. De kerstboom was opgetuigd in de bar. Dit jaar met mooie, gele lampjes, wat een warmere uitstraling geeft. Vorig jaar waren het van die witte lichtjes, wat heel koud overkwam.

GT luistert dus toch naar de kritieken van de gasten. De line up was geweldig. Er waren veel dames, die allemaal vanwege de dure decembermaand nog wat bij willen verdienen. Henrietta en Barby (de dunne) waren ook terug. Er was ook hooggeëerd bezoek. Boy69 was neergestreken in de nette mensen club. En hij was geimponeerd door de line up. Hij struikelde over de ene Pino na de andere.

Ketserr was in de ban van de River Box, The Ties That Bind. Zo vertelde hij enthousiast tijdens ons diner met kaarslicht dat Bruce Springsteen een DVD box had uitgegeven met nog niet eerder gepubliceerd materiaal. Boy69 schoof ook bij ons aan. De eettent leek wel een Duitse kerstmarkt. De sfeer was idyllisch en romantisch. Alles was uitgedost met kerstverlichting.

De straalkachels waren erg heet en op een gegeven moment moesten we naar binnen, omdat onze ballen begonnen te zweten. Dit verschijnsel werd mede versterkt door de hete curryworst, waar de koks iets te veel tobasco aan hadden toegevoegd. Zo leek het althans, want de tranen biggelden van onze wangen. Binnen in de bar werd het almaar drukker en de muziek almaar beter.

De sfeer was zo goed. Het is niet met woorden te beschrijven. Je moet er gewoon bij geweest zijn om het te beleven. Ik voelde me heel goed. Ik rook niet, drink niet, gebruik geen drugs, dus het moet de sfeer geweest zijn, waardoor ik me goed voelde. Toen het lied "Kiss" van Prince gespeeld werd, genoten de meiden ook zichtbaar. De kontjes gingen zachtjes van links naar rechts.

Ik stond naast Alexandra (ex-Barbie) met de zwarte bril. Ik vroeg of ze op de kamer wilde. Een soort geilheid overviel me. Wellicht was het de stemming. Ik vroeg of ze zoende. Ze gaf geen antwoord, maar na mijn vraag stonden we zoenend in de barruimte en ik streelde haar geweldige borsten en hield ze stevig vast. Ik had meteen een stijve, waarop ze zich op de lijst zette, want er waren wachttijden.

Later op de avond was ik nog met het topmodel Kenza op de kamer. Ketserr zei dat ze me zocht. Dat klopte, want ik was ook op zoek naar haar. Maar uiteindelijk kwam ik haar tegen. We belandden in kamer 15 en ik had wederom de tijd van mijn leven gehad. Zoals Guus Meeuwis zong: "maar helaas, er schijnt weer licht door de ramen". Het was alweer sluitingstijd.

We waren allemaal moe. Sommige van ons begaven zich in een vloeibare toestand, andere keken glazig uit hun oogjes, andere liepen neuriënd door de omkleedruimte, maar feit is wel dat alle nette mensen weer naar huis moesten. Het feest was voorbij. Tot de volgende keer maar weer.

broodpoot
6 december 2015, 11:08
Zo heren, vrijdag was het weer 's zo ver dat ik in de gelegenheid was (en wat centjes op zak had) om de barre tocht naar Duitsland te maken. Onderweg uiteraard weer een file die me bijna een uur kostte. Snel even getankt bij de Shell bij afslag 2 (1,35, dat zal wellicht nog goedkoper kunnen maar nog altijd bijna 2 dubbeltjes goedkoper dan m'n vaste pomp hier in de buurt) en rond een uur of 1 was ik present.
Plekje bij de bouwmarkt en snel het geld neergelegd waarvoor ik een mooie witte badjas kreeg, wat een geluk toch weer.

Eerst maar een bakkie om het vrouwelijk schoon te bewonderen. Dat viel nog niet mee maar ik was er net, had honger en alle tijd dus dat zou wel goed komen. Eerst maar even de gebruikelijke spiegeleitjes naar binnen gewerkt en vervolgens een rondje gelopen om de boel te verkennen.
Zoals gezegd vond ik de line up minder dan de vorige keren hoewel er altijd natuurlijk wel wat tussen zit. Ik was nog een beetje moe van een drukke week dus lag te relaxen in de bios, gelukkig geen Lulu met haar gevis en hysterische gekrijs, nee hoor, alle rust en natuurlijk de dames die helaas nog te beroerd zijn om te vragen hoe het met je gaat, al is het maar voor de vorm maar bij de eerste de beste zin al vragen of ze je mogen pijpen want dat is lekker relaxed en ze zijn er heel goed in en ze willen je zo graag enzenz. Nou ben ik niet van de presalen van een hal uur maar dit gaat me net even te ver.
Hoe dan ook, na er een stuk of 3 afgewimpeld te hebben kwam er een meisje naast me liggen met een Cleopatra pony en zwart haar. Een beetje aan de volle kant met slappe borsten. Eigenlijk niet direct mijn type maar wel een leuk koppie en bijzonder sympathiek. Nog de tijd voor een gesprekje en elke keer als ik dacht nou komt de vraag begon ze weel uitgebreid over van alles en nog wat te praten. Toen ze zich voorstelde met de naam Anastacia begon er een lampje te branden. Goeie verhalen over gelezen en omdat ik inmiddels al een paar uur binnen was werd het sowieso tijd om een kamertje te boeken dus aldus, Anastacia werd de gelukkige (of andersom natuurlijk).
Nou zeg, ik hou wel van het hele scala aan voorspel incluis standjes maar aan dat laatste kwam ik niet toe, komt die meid even de pijp top 3 instormen he. Alles was kleddernat rond mijn kruis en ze nam 'm lekker tot de huig naar binnen. Mijn god, daar moest ik na 5 minuten al aan wijlen mijn grootmoeder inclusief bloemetjesonderbroek denken om iig nog in de buurt van het half uur te komen. Lang verhaal, kort verhaal, dat redde ik dus niet en na een stief kwartier liet ik de boel maar lekker lopen, geen redden meer aan.
Nou ben ik niet zo principieel om de dames voor de rest van de tijd op de kamer te laten maar bij Anastacia kwam ik er niet aan toe om eerder weg te gaan. Ik moest en ik zou nog een sigaret roken met haar. Het is nog een slimme meid ook en ik had nog een uiterst geanimeerd gesprek over de rare kostgangers die onze lieve heer ook op GT los laat.
Dat gesprek zal ik maar even laten voor wat het is want dan komen er weer een aantal pagina's bij en dat kan nooit de bedoeling zijn.
Anastacia krijgt ondanks dat het nog geeneens mijn type is een dikke 8 hoor, wat een blowjob. Ze vertelde me nog wel dat ik voortaan tegen de dames moet zeggen dat ik wat groot geschapen ben, dat vind ik nou ook weer wat, op de sleutelvraag ja antwoorden maar wel zeggen dat je nogal groot geschapen bent, lijkt me een tikje aanmatigend maar goed, wellicht dat er dames zijn die dat wel zo prettig vinden hoewel ze bij grote schrik op de kamer van mij best de sessie af mogen kappen. Nou ja, ik vind het wel prima zoals het nu gaat.

Inmiddels was het na colaatje nummer 6 gebruikt te hebben om het vocht weer op peil te brengen tijd voor een momentje van rust maar helaas. Kwam Flora daar nou net voorbij?
Daar ging mijn voornemen om weer is nieuwe dames te proberen. Na 5 minuten kwam ze naast me zitten. Leuke is van Flora dat er bij haar niet direct druk wordt gelegd met de vraag der vragen. Lekker een kwartiertje ouwehoeren over niks zonder dat er aan de business wordt gedacht. Na een kwartier zat ik alweer vol spanning dus zelf maar een einde aan het ritueel gemaakt door te vragen of ze een sleutel wilde halen. Meteen maar gezegd dat ik een uurtje wilde en dat heb ik geweten. IK kan er wel weer een porno verhaal van maken maar ik heb nog geen betere seks gehad in GT dan met Flora. Echt een leuke griet, een leuk karakter, komt nog af en toe langs wippen voor een praatje ook al heb je al gekamerd met haar, iets wat je bij een hoop dames kunt vergeten als je eenmaal op de kamer bent geweest, dan kun je min of meer kapot vallen, voor jou weer 100 anderen. Niet dat ik daar wakker van lig hoor, maar het herhalingsgevaar met de dame wordt er niet groter door. Enfin, na 50 minuten kwamen we de kamer was en ik was gesloopt, Flora ook vertelde ze me maar dat zal wel klantenbinding zijn geweest ;) Ik had geen behoefte meer om voor de vorm 10 minuten op de kamer te gaan zitten en na een verfrissende douche ging ik naar de tent om wat te gaan eten.
Waar ik de vorige keer niet kon kiezen omdat het er niet smaakvol uit zag kon ik nu niet kiezen omdat het allemaal even lekker leek te zijn. Vandaar dus maar van alles een beetje gegeten en het smaakte uitstekend. Mn de goulash was uitstekend en mijn toilet heeft er ook nog van genoten gisterochtend.

Rond 8 uur was ik weer in de bar terug om mijn laatste prooi van de dag te verschalken maar helaas. Ik kon het niet vinden en net toen ik dacht om dan nog maar een kamertje te boeken met Flora, die er rustig bij zat, kwam er een barbie lookalike (wel met donker haar) langs die ik al is eerder had gezien, wat een bom zeg. Lijkt qua lichaam een beetje op die Samya, ook van die porno tieten maatje D. Ik weet haar naam niet maar zou het Dylaria kunnen zijn? Ze loopt op die megahoge witte schoenen met plateauzolen, Sili borsten DD, opgespoten lippen en da wel geen blond haar, zwart haar ziet er ook geil uit. Mijn god wat een geilheid, er zat weinig natuurlijks meer aan maar wat de hell, ik hou er van!!

Nadat ik vast op de bank zat te kwijlen merkte ze me op en liep geil op me af, eerste vraag uiteraard of ze me mocht pijpen. Normaal ben ik er dan wel een beetje klaar mee maar nu was ik dusdanig geil dat ik geen principes meer had, bijna dan want toen ze me vervolgens uitnodigde om eea te regelen in de bios en ik haar voeg om naar de kamer te gaan omdat ik me nou eenmaal niet zo vrij voel in de bios blijf ze aandringen om me alleen klaar te pijpen in de bios en een kamergang zat er niet in, huh?? Ik snapte er niets van en ik wilde toch is weten of het aan mij lag maar toen ze een rondje langs de bar liep en alle mannen aan sprak zag ik alleen maar nee schuddende mannen.
Ik zou toch zweren dat ik haar in het verleden wel is naar kamers heb zien lopen en baalde oprecht dat ik haar niet had kunnen verleiden tot een kamergang, hell wat was ze lekker en hoewel ik weet dat de prestaties op de kamer dan vaak omgekeerd evenredig zijn had ik me graag een vijftigje lichter willen maken. Later zag ik haar nog wel met de theke praten en kreeg ze geld, wellicht dat er iets gebeurd was op de kamer waardoor ze niet meer alleen met mannen op de kamer wilde. Of ik zie er dusdanig afschrikwekkend uit, dat kan ook maar goed, dan had ik dat wel vaker meegekregen.
Iemand die weet om welke dame het gaat? Qua looks lijkt het me dat ze vrij herkenbaar moet zijn.

Dus, enigszins teleurgesteld maar zeker niet minder geil liep ik maar naar de bios om een peukkie te doen maar toen ik binnen kwam liep ik .... weer tegen het geile lijf en ja hoor, weer vroeg ze me om klaar te komen in haar mond en hoewel ik dat natuurlijk geen nachtmerrie kan vinden bleef ik wonder boven wonder standvastig en vertelde haar alleen maar een kamer op te gaan. Dat ging 'm dus niet worden en erg vriendelijk (dat wel) wenste ze me een prettige avond. Ik moest toch even liggen om alles even de revue te laten passeren maar toen er 3 Fransen bijna tegen me aan kwamen liggen bedacht ik me dat ik maar naar de bar moest gaan om m'n verdriet (ok ok, een tikje overdreven) weg te neuken.

Op de bank bij de bar, haar vaste plek vrijdag, zat er een uiterst slank, bijna mager meisje met een paar blote parmantige sili B borstjes. Ze had een paar rode pumps aan en het zag er allemaal prima uit en nadat ik haar net even te lang aan keek kwam ze snel bij me op mijn schoot zitten. En nu is het lastig want ik ben haar naam kwijt, Roemeens en pas een weekje werkzaam in GT, het eindigde op "ea", Catalea dacht ik maar goed, er is hier vast wel iemand die wat beter oplet dan ik.
Kamergang was ok maar niet bijzonder, lichtjes tongen, een wat voorzichtige pijpbeurt hoewel ze 'm geil nat maakte met spuug en het neuken kon vanwege mijn formaat alleen in missionaris, nou ja, een goede voldoende werd het wel, leuk grietje, wat aan de magere kant, je moet er van houden, ik wel dus.

Inmiddels wat het nachtelijke uur weer gekomen, een vroegertje zat er dus niet meer in (alsof dat nog is gaat gebeuren, dat ik om 9 uur weg reed)
Ik verbaas me dan wel over mensen die ik voor een uurtje of 2 binnen zie en dan weer zie vertrekken, zeker een sessie met een vaste dame maar het lijkt mij zo zonde van die 6 tientjes entree, ach, ieder doet het op zijn eigen manier.

Diep in de ochtend rolde ik m'n kribbetje weer in en zoals altijd kon ik niet direct de slaap vatten, gelukkig maar anders is het helemaal zo zonde van die 3 meier ;).

Nou, tot februari dan maar weer GT.

broodpoot
8 december 2015, 09:07
Na wat zoekwerk blijkt het dus Diara te zijn geweest.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40075-Daira-(Moldavische)

Heeft er iemand anders ervaring met haar dat ze alleen in de bios wil of had ze gewoon een slechte dag?

ox73
10 december 2015, 19:50
Uit all verhalen die ik had opgevangen ben ik dan
toch maar is stap gedaan om na Sauna Club Golden Time te gaan.

bij binnen komst en en de rest oogde het soortgelijk als een ander wel bekende sauna club.

plus punten

- duidelijke uitleg van vriendelijke balie medewerkster.
- Kluisje lock systeem met magneet
- Buiten zone, relaxen. en lounge bankjes.
- keuze uit nationaliteiten en hogere klasse dames.
- Sauna en bubbelbad en de dames overweeg lopen heeft wel wat.
- boomhutten om te kameren


Min punten
badjassen erg klein en dun. niet alle ijsberen zijn tenger gebouwd.
het eten was op deze dag meer voor konijnen.
binnen erg klein bar ruimte.
parkeergelegenheid vrij klein.

maar al met al een aanrader,. je hebt een ruime keuze uit nationaliteiten. en er lopen meerdere mooie dames om uit te kiezen.
ik ga zeker een keer terug.

alleen grootste minpunt is toch wel dat de dames hun eigen prijzen hebben. sommige of enkele heel professioneel en geraffineerd en hun charmes gebruiken om de deal te sluiten.

golden time is voor de zomer maande bij uitstek beste om buiten te relaxen. dit was tot mij wel een plus punt. winter maanden zie ik me toch liever elders. ruimte binnen is te compact.

maar ja elke ijsbeer heeft wel wat te klagen.

Nedlovefkk
12 december 2015, 15:21
Verslag van de X-Mas party van maandag 7 december

Maandag 7-12 ben ik naar Goldentime gereden voor de X-Mas party. In eerste instantie was het plan om de X-Mas party van donderdag 3-12 te bezoeken in Kaarst bij Living Room. Het kwam er echter niet van , mede doordat ik wat zaken moest regelen die niet langer uitgesteld moesten worden.

De laatste keer in Goldentimewas voor mij het IJsberenforum Party op zaterdag 5-9.
Hoog tijd aldus om weer eens naar Bruggen af te reizen, en eens te kijken of die toppertjes die in de voorbije maanden uitvoerig werden beschreven aanwezig waren (Anastacia, Joanna, etc. etc.). Natuurlijk wel even enkele keren goed nagedacht of ik met de X-Mas drukte er wel naar toe moest gaan. Maar het was al weer zo lang geleden en er loopt zo ontzettend veel moois. Dat Teiresas zich "ingeschreven" had gaf ook een extra zetje , hij ontpopt zich voor mij steeds meer als mijn persoonlijke Goldentime guide. Dit zou tijdens dit bezoek niet anders blijken. Hij wijst me op dame X en Y en laat het dan aan mij over of ik het er op ga wagen (letterlijk en figuurlijk.. :biggrin:). Al blijk ik nog niet echt in te haken op zijn voorliefde voor de dames uit het land van Kiev en Moskou. Ik ben er zeker wel voor te porren maar ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst met een .Rus of .UKR dame op de kamer ben geweest.

Pools, Duits, Roemeens, Nederlands.. ik lijk het momenteel toch echt binnen de Europese grenzen te houden. Zo blijken de euro's in onze Europese economie rollen en worden ze niet misbruikt voor doeleinden in andere werelddelen.

Laat ik maar direct duidelijk maken dat de line up van Goldentime weer subliem was en dat het veelal ook vriendelijke dames waren. Allerlei nationaliteiten en ook donkere dames en latina's voor de liefhebbers. rob45 en Mr. Pussy hadden zich aldus best kunnen vermaken denk ik zo. Ook wat oudere dames waren aanwezig al ken ik deze niet goed van naam. Eentje met wat rode haren en de andere met blonde haren. Deze laatste leek mij het oudste van de 2. Ook wat Megaboob materiaal aanwezig waaronder 2 Duitse deernes met flinke sili's. 1 v.d. 2 staat hieronder beschreven.

De dames die ik ken of heb leren kennen en die aanwezig waren staan hieronder beschreven.
Doet me eigenlijk beseffen dat ik nog maar bar weinig dames van naam ken. Een goed voornemen voor een GT bezoek in 2016 (maart, april) om mijn kennis wat op te vijzelen. Blijft soms moeilijk om die dames recensies aan de juiste dames te koppelen als je ze niet kent.

aldus present:
Svetlana.rus, Anastacia.ukr, Jana.pol, Joanna.nl, Emilie.de, Aisa.pol, Kenza.pol, Roxxi.roe, Lana.de, Irina.roe

Ik was reeds bij opening om 11:00 binnen en alvorens de deuren geopend werden stonden er toch al wel snel 10 man te wachten. Heb voor de opening nog even buiten met een parkeerwacht gepraat en heb hem mijn kijk op deze club gegeven. Niet dat hij daar direct op zat te wachten maar het was een aardige en sympathieke gast.
De ontvangstdame (ik denk dat ze de eigenaresse is maar dat weet ik niet zeker) probeerde me een kerst-muts op te laten zetten maar daar trapt deze ijsbeer niet in. Na vrij lang te hebben moeten wachten op 40 EUR wisselgeld kon ik me eindelijk om gaan kleden. Even kreeg ik wat twijfels gezien deze start up drukte..
Het was gedurende de dag wel druk maar de sfeer was goed, zolang iedereen maar accepteert dat het wat behelpen is. Het heeft geen nut om je te haasten en iedereen omver te lopen. Ik ben in een bordeel, kijk om je heen, er is genoeg te zien. Amok maken in een van de meest geliefde clubs lijkt me ook niet verstandig, hoe raak je er anders weer binnen.

Na het omkleden ben ik wat in de bar gaan drinken en daar viel het oog vrijwel direct op de Duitse Emilie. Daar ook eerst nog even gepraat met een andere NL'se ijsbeer die volgens mij ook ingeschreven staat op dit forum. Hij kreeg net als ik aandacht van de Roemeense Roxxi die mij optisch eigenlijk best kon bekoren maar ik had nog geen zin en wilde eerst even tot rust komen. Omstreeks 11:30 was Teiresas ook gearriveerd en samen zijn we eerst even wat gaan eten in de tent. Daar stond een uitgebreid ontbijt te wachten met veel verschillende soorten vleeswaren, diverse soorten vis, etc. Ik heb zelf wat sneetjes Duits brood gepakt met kaas en een flink stuk forel. 's-middags heb ik nog een lichtzoet Duits broodje gegeten met een Ehrmann toetje. In de avond heb ik het bij het menu gehouden (rode kool, een aardappel/puree achtig ding met Gans/Eend. Het smaakte mij prima. Het was een flink stuk vlees in ieder geval.

De club was leuk aangekleed met allerlei kerstgerelateerde dingetjes en ook in de tent en de tuin was dit het geval. Bergm550 had het reeds beschreven maar altijd leuk om het dan in het echt te zien. Vooral in de avond kreeg het extra schwung. Op het gras bij de tent stonden wat lichtbakken in de vorm van sterren. Achterin de tuin had men de boel ook verlicht met wat groenige en blauwige kleuren. In de tent was er ook volop kerstsfeer ingebracht.

Het programma van de X-Mas party had ik op mijn inmiddels weer werkende telefoon opgeslagen. Er waren diverse acts ingebouwd en tijdens de Pole Dance act zaten Teiresas en ik op de eerste rang in een bankje welke grenst aan het glazen raam van de welness. Dit was zo aan het begin van de middag. Ik denk dat het een Duitse dvp betreft die het kunststukje uitvoerde. Vanzelfsprekend een skinny en klein typje met indrukwekkende paaldans skills. Blonde haren, knap koppie. Haar paaldans act bouwde zich leuk op en natuurlijk gingen er steeds meer kledingstukjes uit. Heb haar daarna niet echt veel meer gezien , dus vermoedelijk is ze de ene na de andere kamer opgesleurd door ijsberen. Zeker weten doe ik het niet. Het was een heerlijk ding om te zien in ieder geval en de andere dames keken er ook met veel bewondering naar. Het uitzicht op haar ranke lijfje met de ingewikkeldste capriolen deed me beseffen dat dit toch wel 1 v.d. redenen is om naar een hoogwaardige saunaclub als GT te gaan. Dit moeten ze echt vaker doen om het geheel meer sfeer te geven. Ik denk dat er daarna flink wat kamers gemaakt werden, als je hier geen zin van krijgt dan weet ik het ook niet meer.

Na verloop van tijd kwam ik en na enkele minuten ook Teiresas in de jacuzzi terecht. De jacuzzi was eigenlijk te koud, iets wat de vorige keer op de YBF party niet het geval was. Ik heb me gedurende dag veelal gedouched in het wellness gedeelte omdat de omkleed ruimte toch wel wat te vol was. Tijdens 1 van de douche momentjes leek ik de wind van voren te krijgen van een DVP. Deze had zojuist een klant 'geholpen' in de hokjes bij de wellness die enkel met gordijnen worden afgeschermd. Blijkbaar stond ik bijna op haar voeten. Tsja, in deze drukte kan het gebeuren dat je soms wat voorzichtig moet zijn en op onvoorzichtigheid kun je me in de regel niet echt betrappen. Deze DVP kan wat mij betreft direct de tering krijgen. Iets wat ik niet zomaar zeg over DVP's .. Een toch wel aantrekkelijke blonde Roemeense denk ik zo.. :rolleyes:

Gedurende dag waren er nog diverse andere acts die ook de moeite waard waren om te bekijken. Kan deze niet helemaal meer voor de dag halen maar het werkte wel erotiserend. Zoals ik al zei, hiervoor kom ik naar een party / saunaclub toe.

In de avond werden alle bankjes in het 1e stuk van de bar weggehaald voor de band Groove garden. Optreden in een bordeel, leuk voor de afwisseling lijkt me..

Svetlana, die ik inmiddels al 2x had gesproken tijdens eerdere bezoeken, liep zoals aangegeven ook in GT rond. Ze heeft een klassieke gezichtje wat mij enorm aan trekt. Op mij komt ze eigenlijk niet echt Russisch over maar blijkbaar is ze dat wel. Haar lijf ziet er ook goed onderhouden uit. Ik probeerde het maar eens bij haar en kreeg eigenlijk weinig tot geen respons. Ze leek te druk met het praten met een collega-DVP. Of ze had er misschien geen zin in om met me op de kamer te gaan. Ik zie wel of het er ooit nog 1x van gaat komen. Wellicht denkt ze dat ik alleen maar met haar wil sjansen maar dan heeft ze het mis.

De Roemeense Irina kwam ik op een gegeven moment ook tegen. Niet met haar gepraat maar zonder haar hakken is ze toch wel aan de kleine kant. Ben er nog niet over uit of het er van gaat komen. Volgens mij ging ze redelijk vroeg naar huis.

Anastacia, een dame waar veel euforische berichten over zijn geschreven de voorbije maanden. Best een leuk type om te zien zo op het 1e gezicht. Goed te herkennen aan haar pony. Optisch misschien niet de allerknapste dame van GT maar het is wel een leuke vrouw om naar te kijken. Haar figuur staat me ook wel aan, lekker normaal met rondingen. Wederom door Teiresas aangespoord om mijn kans te wagen maar ik had andere plannen. Mijn gesprekje met haar in de hal tussen tuin en welness was alleraardigst. Ik was toen aan het wachten op de sleutel met Poolse Aisa.

Tot 2 of beter 3x toe is mij een trio aangeboden door een Duitse blonde Lana (slank tot normaal postuur). Optisch erg knap ding met ogen om van te smelten. Denk zo halfweg twintig. Haar trio-vriendin stond me eigenlijk ook wel aan maar dames die trio's aanbieden. Is dat niet garantie voor failure? Haar vriendin was iets forser maar had nog steeds een heerlijk figuur. Zie weinig terug over deze Duitse Lana in het GT topic. Volgens mij staat er 1 Duits bericht over, daar heb ik mijn kennismaking met haar maar bij geschreven. De volgende keer sleur ik deze dame direct op de kamer.

Tijdens de party eindelijk Kenza gespot. Ik was echt op zoek naar haar maar had geen idee hoe ze er uit zag. Op 6profis staan wel foto's maar die gaven niet voldoende prijs. Ik zal maar bekennen dat ik een thekefrau om hulp gevraagd heb. Thekefrau in kwestie nam ruim de tijd om de bar te verkennen en na enige tijd spotte ze haar aan het einde vd bar. Sublieme service van deze thekefrau.
Wow, optisch zit het eigenlijk altijd wel goed in GT maar dit sloeg alles. Ik zou haar meer in de altstadt van Düsseldorf verwachten. Vergezeld van een man met poen. Erg knap meisje. Voor mijn gevoel een stunner. Maar komt toch wel behoorlijk meisjesachtig over. De optick fick angst kwam toch wel boven water maar ik durfde wel een gesprekje aan.

Gesprek nr 1: ze was aan het wachten op de sleutel voor kamergang
Gesprek nr 2: ze ging over klein half uurtje naar huis

Een volgend bezoek aan GT moet het er maar van komen.

Mooi moment van de avond was Kenza die in haar normale kloffie met stijlvolle lange damesjas voorbij komt wandelen richting uitgang. In het laantje van de kino.
Erg stijlvol en charmant.

================

DE DAMES RECENSIES!

Hieronder staan in chronologische volgorde mijn dames recensies opgenomen. Alledrie goede kamergangen maar misschien wel in volgorde van goed, zeer goed, goddelijk.

Emilie
Ik kwam vrij vroeg na opening bij de bar deze Duitse dame tegen. Ze was gepositioneerd aan het einde van de bar bij de ingang van de hal naar het buitengedeelte. In eerste instantie dacht ik dat ze Russisch was. Ze had een rode jurk aan en ze was toch wel wat langer dan de gemiddelde GT dame. Natuurlijk vielen gelijk de grote ballonnen op door haar jurk maar het kwam als geheel toch redelijk subtiel over. Horny, maar dan wel gepast. Eigenlijk denk ik dat ze zonder de aanpassingen knapper zou zijn geweest maar ze bleef me toch interesseren. Uiteindelijk maar toegegeven aan de lust en heb een klein intakegesprek met haar ingevoerd. Een leuk gesprekje volgde, en op naar de kamer. Dame heeft grote ballonnen (had ik volgens mij al gezegd maar door dingen te herhalen beklijven dingen beter) maar daarnaast een heerlijke kont. Geen kontje, nee gewoon een kont. Ze heeft een normaal tot slank postuur. Maar de rondingen zijn aanwezig. Eigenlijk was ze niet mijn type, maar de kamer was prima. Ze is niet vies van wat zelfbevrediging (misschien was dat een hint voor mij om actiever te worden).
Megaboob materiaal , voor mij leuk voor 1 keer, en eigenlijk heeft ze krediet voor een nieuwe kamergang , maar ik zoek het toch meer in ietsjes meer naturel en wat meer GFE. Dame heeft wel wat uithoudingsvermogen denk ik..

herhalingsgevaar: ja, zeker aanwezig maar niet mijn type :smiley:

Poolse Aisa

Present tijdens de GT-party van maandag 7 dec.

Ik kwam haar tegen in het gangetje naar de welness (of richting tuin, het is maar hoe je het bekijkt).
Ze maakte direct een vriendelijke indruk op me. Qua postuur had ik het idee dat deze dame nog net binnen mijn "range" zou kunnen vallen. Een gesprekje volgde en dat wekte het nodige vertrouwen. Het was MILF-time dacht ik zo.. al ziet ze er echt niet oud uit. Maar je merkt wel dat ze wat levenservaring heeft. Kunt het ook als zelfvertrouwen kwalificeren.

Op de kamer bleek dat ze inderdaad wat voller is dan de gemiddelde GT dame maar heb echt totaal geen spijt van de kamergang. Heeft toch wel een buikje maar dat kon me echt weinig meer interesseren. Ze praat op een wat geinige manier en heeft een leuk koppie met een kenmerkende neus. Achteraf heb ik het idee dat zij mij misschien had moeten betalen want ik kreeg de indruk dat ze er met volle teugen van genoot. Ze neemt initiatief en weet je op te geilen. Ze vertoont wat van die kenmerkende hobby eigenschappen waardoor je er eigenlijk niet meer bij stil staat dat er nog afgerekend moet worden. Haar naturelle en flinke borsten zijn ideaal voor een relaxed potje Russisch. Dit hebben we dan ook een tijdje volgehouden waarbij ze haar borsten flink in de olie had gezet. Intiem kan haar volgens mij ook niet hard genoeg gaan. Maar ik wil haar niet direct als PSE kwalificeren. Dame kan aardig "buurten" en dat heb ik tot een bepaalde grens wel graag. Misschien dat dat anderen kan storen maar na 1 sessie van 30 min is me dat enigzins bijgebleven , zonder daar negatief op terug te kijken.

Herhalingsgevaar: groot, :luvlove:

Nederlandse Joanna
Getipt door collega ijsbeer Teiresas. over deze dame. Ik had de naam al vernomen en had stiekem ook wel gehoopt dat ze er zou zijn. Ze valt echt op tussen al het brute geweld van GT. Komt vriendelijk en charmant over. Lekker naturel en inderdaad niet al te groot. Erg zacht en glad lijfje met inderdaad weinig tot geen borsten. Haar leeftijd staat in het paspoortje beschreven maar ze lijkt eerder begin twintig. MiniMe zou waarschijnlijk helemaal gek worden als hij haar gladde en zachte lijfje had mogen voelen. Ja, daar hoef je niet voor naar Globe toe hoor ;)

Ze heeft weinig nodig om voor de dag te mogen komen. Ik heb haar op de dansvloer aangesproken terwijl ze met een gast stond te wachten op de sleutel. Ze stond echter niet stil en was lekker aan het dansen. Excuses aan de ijsbeer maar ik zag mijn kans schoon om even kennis te maken. Vervolgens dacht ik geen tijd meer te hebben voor kamergang en had ik niet meer verwacht dat we elkaar zouden verstrengelen. Uiteindelijk haar toch net kunnen verleiden tot een kino sessie die achteraf te kort was gezien haar prestatiecurve. Dit lijkt me echt een pannekoeksessie waardige dame die ook nog eens intelligent over komt. De wachttijd voor de kamers was mij te lang en dit was mijn 1e kino sessie in GT. We lagen helemaal achterin aan de rechterkant. We hebben er iets van gfe meets pse van gemaakt. Dank aan Teiresas die mijn euforie over mijn kennismaking met haar heeft gebruikt om mij er op te wijzen dat ik mijn kans maar gewoon moest pakken. Omdat ze zo onregelmatig lijkt te werken ben ik blij dat ik deze kans gepakt heb.

Na de sessie heb ik nog even van haar prachtige verschijning genoten op de dansvloer. Hoe ze daar te keer ging op de muziek, aan het dansen was en stond te flirten/zoenen met een andere dvp. Ik kreeg er eigenlijk geen genoeg van maar het was hoog tijd om te gaan zo tegen 22:00u.

Herhalingsgevaar is voor mij immens groot. :liebe2:

--------------------------
Een prima dag in GT gehad , special thanks aan Teiresas voor het gezelschap en de tips!

bergm550
12 december 2015, 17:21
Mooi moment van de avond was Kenza die in haar normale kloffie met stijlvolle lange damesjas voorbij komt wandelen richting uitgang. In het laantje van de kino. Erg stijlvol en charmant.


@Nedlovefkk, prachtig verslag heb je geschreven. Was heel leuk om te lezen.

Ja, Kenza is een beeldschone meid, een top model uit een Chanel reclame, maar zoals alle Poolse meiden geeft ze een geweldige service en ze is ook heel aardig. Er werken natuurlijk alleen maar nette vrouwen in GT.

Teiresas
12 december 2015, 20:13
Er werken natuurlijk alleen maar nette vrouwen in GT.

Bergmans, niet schrikken, maar ik heb me laten vertellen dat er ook wel eens een ordinaire hoer is gespot...

bergm550
12 december 2015, 22:07
Bergmans, niet schrikken, maar ik heb me laten vertellen dat er ook wel eens een ordinaire hoer is gespot...

Smerig. Toch niet zo'n viswijf hoop ik. :)

freek12000
14 december 2015, 13:43
Ben hier 30-07-2015 jl. geweest, mijn 2e bezoekje die dag. Daar (http://www.goldentime.de/) aangekomen was het zo druk dat ik me letterlijk door de mensen heen moest dringen, erg veel beren maar ook veel vrouwen die erg mooi waren. Het was er echter zo druk, dat er niet of nauwelijks ruimte was om dames goed te keuren laat staan praten. Is een erg leuke club als je met een stel maten gaat en flink wilt feesten, maar als je alleen bent en voor het genieten gaat iets minder geschikt. Op naar de volgende (http://immerhappy.de/)

Teiresas
15 december 2015, 12:03
Simply having a Wonderful Christmas Time

Maandag 7 december, Brüggen

Een maandagochtend, uur of 9. Doorgaans niet de tijd dat ik me prepareer voor een bezoek aan een saunaclub. Vandaag echter wel. De jaarlijkse X-Mas Party staat op het GT programma en ondergetekende heeft zich laten verleiden tot bezoek ervan. Jarenlang heb ik me verre van dit feestgewoel gehouden en normalerwijze zou ik ook dit jaar dit festijn fijn aan me voorbij hebben laten gaan. Mijn Engeltje keek ook al huizenhoog tegen deze dag op en daar hadden we het al een poosje af en toe over. Ook voor de ladies of the house is dit evenement doorgaans geen pretje. De business valt in veel gevallen flink tegen, ten gevolge van de lange wachttijden. Zij die niet overmatig actief zijn in Kino of andere (semi)openbare plekjes missen dan gewoon een deel van de normale omzet. Verder kan je je kont niet keren en is de luchtkwaliteit binnenshuis matig, om het maar mild uit te drukken. Aldus het beeld dat ik had van de kerstparty, welke door Engeltje bevestigd werd. Met de wederzijdse belofte elkaar er ‘doorheen te slepen’ hebben we dan toch maar gekozen acte de presence te geven. Zij omdat er toch wel enige druk wordt uitgeoefend op haar om aanwezig te zijn, ik omdat ik haar met liefde bijsta en een plezier doe. Daarnaast vond en vind ik eigenlijk wel dat ik pas goed kan oordelen als ik het persoonlijk aan de lijve ondervonden heb. En los van dat alles was de gedachte aan een huis vol snollen in sexy kerstoutfit ook wel opwindend. Engeltje had me dan ook beloofd haar kerstpakje voor mij uit de mottenballen te halen.

Kwart over elf. Ik rijd over de provinciale weg richting Heidweg. Ik wil er vroeg zijn, zodat ik in ieder geval verzekerd ben van parkeerplaats voor de deur en eigen locker. Kledingzakken, dat gaat me te ver en ook parkeren bij het Tierpark geniet bepaald niet mijn voorkeur. Dan maar vroeg ter plekke zijn. Het scherm van mijn iPhone licht op. Een berichtje van Engeltje. Godverdomme, het zal toch niet zijn dat ze nu alsnog afzegt? De aanhef is weinig hoopvol “Scheisse. Es tut mir Leit aber…” . Met angst en beven kijk ik vol ongeloof naar het schermpje. Mijn rechtervoorwiel raakt de berm. Kut! Ik lees verder.. “Es tut mir Leit aber habe mein Outfit bei meiner Mutter vergessen”… Pfffoe !! Even dacht ik dat ik voor Jan-met-de-korte-achternaam op dit uur onderweg was naar een bij voorbaat al mislukte dag. Maar gelukkig, de tijding valt mee. Ze komt wel, maar het Kerstengeltje kan ik vergeten. Ze had niet thuis overnacht en de tas met kerstattributen zojuist bij haar vertrek vergeten mee te nemen en was nu al te ver onderweg om weer terug te gaan. Da’s jammer, erg jammer, maar ik ben al blij dat ze komt na die onheilspellende intro. Vijf minuten later draai ik de parkeerplaats van GT op en er is nog plek. Voor deze tijd van de dag is het echter al behoorlijk vol. Ik denk dat er na mij nog een auto of vijf bij kunnen en dan is het vol. Bij de receptie een wachtrij. Er zijn nog 4 wachtenden voor u. Is dit een voorproefje van wat me te wachten staat vandaag? Het schiet gelukkig redelijk op en weldra ben ik de blije bezitter van kluissleutel 89 en een goed passend berenvel. De transformatie tot ijsbeer verloopt vlot en had ik haar gehad dan zou ik met natte haartjes de barruimte betreden hebben.

Ik word vriendelijk door Nedlovefkk begroet. Hij is de andere sukkel die zich op het Meeting Point had aangemeld. NLFKK was ook al vroeg uit de veren en heeft al wat verkennend werk gedaan. Hij is onder de indruk. Als ik zo rondkijk kan ik hem geen ongelijk geven, er loopt al heel wat schoons rond. Eerst maar even brunchen, besluiten we. De kerstbrunch is weelderig, zoals het GT betaamd. Prima verzorgd. Na me tegoed gedaan te hebben aan een heerlijke vitello tonnato ,croissantje, eitje, sapje, cappuccinootje en wat al niet meer, ons aan de bar gevleid en verder bijgepraat. Eigenlijk zijn we beiden verbaasd dat we hier zijn. Maar als we er dan toch zijn… Wanneer mijn lotgenoot mijn engeltje ontwaart maakt hij zich snel uit de voeten om plaats te maken. Ondanks het gebrek aan een échte kerstoutfit vind ik haar er toch adembenemend uitzien. Ik weet het, ik ben verre van objectief. Ze begroet me allerhartelijkst en lijkt oprecht blij me te zien. We kletsen geruime tijd bij aan de bar en mijn liefde moet duidelijk zichtbaar zijn op mijn gezicht en in al mijn bewegingen. Verloren, dat ben ik. Verdwaald in de schemer tussen fantasie en werkelijkheid. Ik zie nog even af van een onmiddellijke kamergang want wil graag eerst nog wat rondkijken en acclimatiseren. Haal eerst maar even wat centjes op nu er nog geen wachttijden zijn.

De club is prachtig versierd. Overal kerstversieringen en bomen, erg sfeervol allemaal. Een tafel vol sekt bij de ingang. Een cocktailbar in de tent buiten. Het personeel draaft en rent en dat zal gedurende de dag alleen maar toenemen. Ik heb grote bewondering voor het personeel. Zeker achter de bar is het flink doorwerken en toch behouden ze de hele dag een uitstekend humeur en zijn de vriendelijkheid zelve. Chapeau! De paaldansact van een mooi blond opdondertje met een heerlijk lijfje, wiens naam me ontschoten is, is zeer opwindend. We zitten eerste rij en kunnen haar bijna aanraken.

Als ik om een uur of drie met NLFKK een smaakvol tussendoortje zit weg te werken in de tent komt Engeltje me zoeken. We kletsen en knuffelen wat op de bank en ze blijkt alvast een sleutel geregeld te hebben, want de wachttijden hebben hun intrede nu al gedaan. Hammertime dus. Als altijd is de tijd met haar op de kamer goddelijk. Kon ze maar de mijne zijn. Mijn ziel en zaligheid zijn te koop als ruilmiddel. Als ik rond half zes met haar uit de blokhut kom ben ik een gelukkig man. In de barruimte blijkt het inmiddels écht spitsuur geworden. Door het gelukzalige gevoel dat zich van mij meester heeft gemaakt kan het me weinig schelen.

Het diner is top. Heerlijke ganzenbout met rode kool. De Kartoffelklößen laat ik aan me voorbij gaan, die zijn aan mij niet zo besteed. Ik moet me inhouden om geen tweede bord vol te laten scheppen. Ik probeer nog wat gewicht te verliezen dus blijf sterk. Engeltje slaat haar derde cocktail achterover. Normaal drinkt ze nauwelijks, maar het valt nauwelijks aan haar te zien. Terug in de bar blijkt een zitplaatsje een utopie dus ik loop maar wat rondjes. Buiten de bar is nog wel voldoende bewegingsruimte. Ik kom de Russische diva een paar keer tegen en net als eerder (en later) op de dag is een golf vrieskou mijn deel wanneer mijn blik die van haar kruist. ’t Blijft jammer. Ik doe een bubbelbadje en ga wat in de kino hangen waar vreemd genoeg wel ruim plek is.

Ergens in een hoekje ligt een passionele dame uit het zo getroffen land van Dnjepr en Dnjestr, die ik van een eerdere ontmoeting ken, met een vriendin geruime tijd wat te kwekken en te relaxen. De dames hebben geen haast meer, de wachttijden zijn hier ongetwijfeld debet aan, want er valt toch niet veel te verdienen op deze manier. Als ze aanstalten maakt de kino te verlaten wenk ik haar en ze komt bij me zitten. Ze kijkt me goed aan en zegt ”I haven’t been with you before”. Daar kan ik het mee doen. Au. Ik wijs haar op haar slechte geheugen en ze verontschuldigt zich. “All bald Dutchmen look alike”, zegt ze. Mijn gedachten dwalen af naar enkele collegaberen die aan beide criteria voldoen en ik voel me meer dan lichtelijk ontdaan. “But when I see your cock I will remember”. Ik moet er hartelijk om lachen. We kletsen wat en net als vorige keer vallen haar mooie ogen mij op. Best jammer dat ze zo scheutig in de make up zit, want het geeft haar een naar mijn smaak te ordinaire uitstraling. De vorige sessie met haar staat míj in ieder geval nog wel zeer goed voor de geest, want die was absoluut top en ik heb erg zin in haar. Omdat ik me bewust ben van de wachttijden stuur ik haar maar vast om een sleutel, wetende dat er nog zeer ruim de tijd zal zijn om ons gesprek voort te zetten. Dat blijkt, want als ze terugkomt meldt ze dat het minstens een uur gaat duren. “Maar geen probleem toch, ik kom bij je zitten en samen komen we dat uurtje wel door”. Ze vleit zich tegen me aan en de wachttijd kan me inderdaad gestolen worden. De tijd vliegt voorbij. We hebben een zeer onderhoudend gesprek, waarin ze in ieder geval bevestigt met kop en schouders uit te steken boven het gemiddelde intelligentieniveau in deze club en daarbuiten (en dat is incluis beren). Een uur wordt anderhalf uur, dan pas komt er een sleutel tevoorschijn. Ik heb me uitstekend vermaakt gedurende die tijd, dus mij hoor je niet klagen…

Na anderhalf uur dus eindelijk op de kamer beland. Ze maakt het bed op met drie lakens liefst. “Die is nogal wat van plan” denk ik. Haar zoenen zijn gulzig en zacht. Er is weinig zo lustopwekkend als een goede, volle kus. Het effect laat zich dan ook raden. We zoenen intens en onstuimig. Haar tong gaat op ontdekkingreis rond mijn nek en oren. Met graagte retourneer ik de geste en ze lijkt het te waarderen. Ze neemt het heft weer in handen en likt haar weg naar beneden. Ballen en liezen worden door haar intensief geproefd. Ze neem mijn grootste vriend in haar mond en glijdt een paar keer zeer aangenaam op en neer. Plots laat ze hem ontsnappen en zegt: “ I came to you when you where sitting on the sofa in the bar and you said “maybe later”. Some hours later you picked me up at the Kino and we went to room 5”


Uit “Geile Tijden” d.d. 6 oktober 2015:
‘Tussen het samenzijn met mijn Poolse muze en het diner werd ik, onderuithangend in een bankje in de barruimte, belaagd door een donkerharige dame.... Omdat ik net veel krachten verbruikt had met mijn grote liefde, kon er op dit moment echter geen sprake zijn van een kamergang…. Ik zei haar dat mogelijk later op de avond er alsnog mogelijkheden waren op een nadere kennismaking… Ik vond haar bij de ingang van de Kino. Er waren geen wachttijden dus weldra belandden we in kamer vijf’.


Mijn mond valt open van verbazing. Is dit één of ander trucje of zo? Heeft ze zonder dat ik het merkte mijn recensie op het YBF nog even snel geraadpleegd? Het zal toch niet dat ze dit zich écht herinnert door mijn geslachtsdeel (die overigens van een tamelijk standaard uitvoering is) ? WTF?? Ik bulder van het lachen. Un-fucking-believable! “You are totally weird”, lach ik haar toe. Nu lacht zij. LOL. Om zich vervolgens vol overgave weer op haar kluif te werpen. Dit is één van de vreemdste dingen die ik ooit met een dvp heb mogen beleven. Onbetaalbaar! Het mysterie bleef verder onopgehelderd.

De pijpbeurt die volgt is, net als vorige keer, van buitengewone klasse. Nat, afwisselend, diep, met veel toewijding en inzet. Kortom: top! Als ze aan kaakkramp dreigt te bezwijken worden de rollen omgedraaid en mag ik mijn best doen. Liefhebber als ik ben, heb ik geen enkel bezwaar. Via nek, borsten en buik daal ik af naar beneden en ga aan het werk. Ze laat zich mijn arbeid wel gevallen. Met haar hand drukt ze mijn hoofd stevig tegen haar heerlijke poesje, om mij aan te sporen vooral mijn best te doen. Dat doe ik en haar lichamelijke reacties doen me geloven dat mijn inspanningen op waarde geschat worden, zeker als die in hevigheid toenemen. Ze is kletsnat. Na een minuut of tien gelik, gelebber en gezuig reikt ze plots naar haar tasje. Ik kijk enigszins verontrust op. Toch geen telefoon hè? Of pakt ze nu al een condoom terwijl ik nog niet klaar ben met mijn act? Lichte teleurstelling maakt zich van mij meester. En het ging zo lekker…

Wat uit haar tasje tevoorschijn komt is echter telefoon noch condoom, maar een roze staafje van een centimeter of twaalf. Ze haalt een knopje over en het staafje begint te zoemen en te trillen. Oh boy! Grote opwinding overvalt me. Dit had ik niet direct verwacht. Met het vibratortje op en rond haar klit en mijn tong daaromheen cirkelend gaan we verder. Ik lik haar lippen en haar kontje en twee van mijn vingers penetreren haar, terwijl zij haar klitje blijft bewerken met ons roze vriendje. Supergeil! Een paar minuten later komt ze schokkend klaar. Even is ze van de wereld. Haar gezicht spreekt. Wat een heerlijke aanblik. Dit is echt mega-hot! Ze pakt een condoom en kirt “fuck me”. Daar ben ik wel voor te porren. Door alle opwinding kom ik niet verder dan één standje, waar ik er normaalgesproken toch graag minstens drie de revue laat passeren, maar het zit er niet in. In missio stoot ik in haar, haar naturelle borsten bouncen in symmetrie op het ritme. Te snel naar mijn zin explodeer ik in haar terwijl zij met haar spieren haar best doet om me volledig uit te melken. Wow. Dit is een memorabele sessie. Jezus, wat een geil gedoe! Bij de locker krijg ik nog een vurige kus van haar ter afscheid. Ik zeg haar hoe ik van haar genoten heb en dat ik hoop dat we elkaar snel weer zien. Nog één diepe kus en ze gaat haar weegs.

Inmiddels is het na twaalven. NLFKK is inmiddels afgetaaid. Ik ben hier al bijna dertien uur, maar ben het nog niet zat. Ik zet me bij Jana en Joanna (de NL versie, de Poolse variant is al lange tijd niet meer gezien) in het nisje tegenover de deur naar de barruimte (vanaf de tuin gezien), we kletsen wat en het is gezellig. De dames zijn goedlachs, blij dat het er bijna op zit denk ik. Joanna vertelt voor een maand of vijf naar Oostenrijk te gaan, maar zou daarna zomaar terug kunnen komen, want ze heeft het hier best naar haar zin. Iets voor enen houden we het voor gezien. De party is over now, aan de andere kant van de bar zijn ze al driftig aan het schoonmaken en de schoonmaakcrew maakt aanstalten om de laatste bezoekers er uit te zwabberen. Engeltje neemt met een innige omhelzing afscheid van me. Kon ik haar maar meenemen. All I want for Christmas is you…


Fazit:

Druk, absoluut. Maar dat wisten we van te voren. Met name tussen pak ‘m beet 5 en 10 een enorme drukte. Toch geen moment slecht gehad. De hele dag door een prima sfeer. Het vrolijke personeel was hier zeker mede debet aan. Verzorging van het feest was uitstekend. Versieringen, eten, acts: allemaal top. De drukte leidde ook niet tot onhygiënische taferelen. Kortom qua organisatie valt er niets, maar dan ook niets op aan te merken, zoals het GT ook betaamd. De band hadden ze voor mij wel achterwege mogen laten, want die nemen in het toch al drukke hol veel ruimte in beslag. Muzikaal voegen ze voor mij niet veel toe aan de DJ. Maar goed, anderen zullen daar weer anders over denken,

Lange wachttijden, dat wel. Voor hen die snel stoom willen afblazen geen aanrader. Maar de positieve keerzijde ervan is dat de dames geen enkele haast meer lijken te hebben. Met diverse dames vandaag uitgebreid en relaxed zitten praten. Met mijn beide bedgenotes zeer uitgebreid ‘gepresaled’ (beide ruim meer dan een uur). Op kamertijden lijkt minder nauw gekeken te worden dan gebruikelijk (alhoewel ik niet uitsluit dat dat aan mijn partners van de dag lag..). In beide gevallen duurde mijn uurtje kameren (zeer) ruim meer dan een uur.

Alles bij elkaar is het me erg meegevallen. Ik had een soort hel op aarde verwacht, maar dat was op geen enkele wijze het geval. Door het aangename gezelschap, de goede verzorging en de geweldige kamergangen eigenlijk gewoon een prima dag gehad. Volgend jaar zal ik zowaar weer overwegen me in het feestgedruis te storten!

bergm550
20 december 2015, 10:00
Driving home for Christmas. Dit lied draaide op de radio, toen ik onderweg was naar GT. Maar waar is de sneeuw? Wat is de Kerst zonder sneeuw. Het is zeer mild voor de tijd van het jaar. Met temperaturen van 14 graden kon de winterjas weer in de kast.


https://www.youtube.com/watch?v=EvDxSW8mzvU

Het was in de namiddag zeer druk in GT. Alle kluisjes waren bezet. Ik had me voorbereid op een iets mindere line up, maar het tegendeel bleek. De line up was penisverhogend. Van de Kerstleegloopte was weinig te merken.

Aanwezige vrouwen waren onder andere: Ariana, Jane, Eileen, Sissy (Bulgaars), Georgiana, Alexandra, Lia, Lola, Alice, Eva, Mary, Helena, Elvira, Dorina, Sonja, Flora, Jana, Danielle, Daisy, Mona, Valentina, Victoria, Michelle, Nathalie, Angelina, Anastasia, Letitia en Catalea.

Ik was op de kamer met Jane, Georgiana en Eileen. Ook ijsbeer dutchbule had de tijd van zijn leven. Hij was meer op de kamer dan in de barruimte. Iedereen genoot van het samenzijn met elkaar in de warme dagen en natuurlijk ook van de vrouwen. Om een kort verhaal kort te houden, het was een mooie dag in het Spaßzentrum Brüggens. Tot de volgende keer maar weer.

bergm550
21 december 2015, 11:28
Zondag 20 december. Brüggen.

Zondagochtend tijdens het ontbijt in het hotel kwam ik ijsbeer dutchbule tegen. Hij schoof ook gezellig aan. Hij was zaterdag ook in GT geweest en had ook overnacht. We spraken over koetjes en kalfjes. En over hoe gruwelijk hij zich had gedragen in GT. Hij was namelijk meer op de kamer geweest als in de barruimte. Hij doet zijn naam dutchbule eer aan. Eigenlijk zijn dat de ideale gasten.

Niet lullen, maar neuken. Daarvoor komen we ook in GT. Maar hij maakt er een kunst op zich van. Eigenlijk zouden ze obers moeten aanstellen in GT, die het eten en drinken ook op de kamer komen serveren. Je drukt dan op een belletje en dan gaat er een zwaailichtje branden boven de deur van de blokhut en dan weten de obers dat een gast bediend wil worden.

Na het ontbijt ging hij naar huis toe en ik schoot door naar GT. Om 10:56 uur stond ik op de parkeerplaats en tot mijn verbazing lag ijsbeer ketserr ook voor de deur. Hij was er ook op zaterdag, maar had blijkbaar nog last van zware ballen, die geleegd moesten worden. IJsbeer wacko66 was ook gearriveerd. Het is altijd supergezellig op zondag met de vaste kliek aan zondagse stamgasten.

IJsberen schluter en m4you droegen ook met hun aanwezig bij aan de goede stemming. Dus ja, de stemming was in orde. Maar daar bleef het dan ook bij. De line up was dusdanig minder als op zaterdag. Georgiana was er nog wel, maar zij gaat vandaag weer terug naar huis. De mannen waren overduidelijk in de meerderheid. Ja, ik geef toe, Jane was er ook. Het Duits-Russische topmodel. Echter, ik had weer eens behoefte aan nieuw of ander vlees. En het ontbrak me aan de wow-factor.

Ik kon geen geschikt slachtoffer vinden om mee op de kamer te gaan. Ik liep wat verdwaald door GT. IJsbeer ketserr en m4you waren ook niet onder de indruk van de line up. Maar GT zou GT niet zijn, als je toch niet aan je trekken komt. Er loopt altijd wel iemand van gading bij, waarvan je goesting krijgt. Een van de Belgen probeerde een Roemeens meisje in de eettent een paar woordjes Vlaams te leren. Met nadruk op Vlaams, want Nederlands is een andere taal natuurlijk.

Uiteindelijk liep ik tegen de koplampen van Antonia aan. Nou ja, koplampen, het is een bescheiden cup A. Maar ze viel in mijn vizier. Geruisloos kwam ze op mijn radar terecht. Ze jaagt totaal niet en kijkt je ook nauwelijks aan. Ik probeerde oogcontact met haar te maken, maar ik kwam maar niet op haar radar terecht. Mijn gebaren werden steeds obscener, maar het had geen resultaat. Toen ben ik maar naar haar toegelopen en vroeg of ze tijd had en of ze zoende. Beide vragen werden met ja beantwoord.

Maar doordat het zo druk was met mannen, was de kamerwachttijd een half uur. Er waren eigenlijk teveel mannen en te weinig vrouwen, waardoor alle vrouwen met de wow-factor constant bezet waren. De sessie met Antonia was degelijk. Ze doet goed haar best en ik kon met haar zoenen. Maar de vonken sprongen er niet van af. Maar ik denk dat als je vaker met haar gaat, dat het dan beter en beter wordt. Dat heb ik ook met andere meiden zo ervaren.

De muziek was soms wel erg slow en jazz-achtig. Zo hoorden we Bing Crosby. Nou ja, ik kreeg er in ieder geval een heel warm gevoel bij. Toen dit lied draaide, zat ik met een gast te praten over blauwe ballen in de mond. Sommige gasten hebben sadomasochistische fantasieën. Dus misschien zou het een idee zijn als GT een SM-kamer bouwt. Vroeger stond er ook een caravan in de tuin, zodat de Nederlanders caravan-sex konden hebben.


https://www.youtube.com/watch?v=GJSUT8Inl14

Al met al was het een gezellige zondag in de Kerk van Golden Time. De line up was minder, maar het mocht de pret niet drukken. Tot de volgende keer maar weer.

Badslippers
21 december 2015, 12:09
Zo hoorden we Bing Crosby. Nou ja, ik kreeg er in ieder geval een heel warm gevoel bij.

Daar zullen zijn zoons een ander gevoel bij hebben gehad want zo aimabel als hij in de spotlights was zo'n dictator was hij thuis.

geert5
21 december 2015, 14:57
Ga zo nog effe kijken in bruggen.
Heeft iemand een actuele line up.?

Bluebear
21 december 2015, 15:21
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=459176#post459176

Kijk op de recente verslagen en updates van Bergm550.

db2
21 december 2015, 17:45
Zaterdag eindelijk weer tijd om naar het paradijs af te reizen ��! Vroeg vertrokken, want het is nog een eindje! Ik vreesdevoor de lineup, veel van mijn vaste dames waren vertrokken richting roemenistan voor familiare verplchtingen! Bij het hotel aangekomen moest ik nogal een tijdje wachten op een taxi, zon 3 kwartier, dat snoepen ze toch maar ff van mijn kamer tijd af��! Aangekomen in gt viel het me niet tegen, het was nog vroeg zo tegen 12 uur middag, de taxi had maar vast vooruit besteld om 02:15 in de nacht. Ik had me strategisch gepositioneerd, ik kon in de bar ruimte kijken, maar ook hoe er weer nieuwe dames binnen druppelen. Na een korte periode kwam er een zeer mooi zwart harige dame uit de kleedkamer, slank en van onder tot boven onder de tattoos, ik wist het zij zou mijn eerste slachtoffer worden, ik sprak haar aan, ze stelde zich voor als Lakisha, uit turkije,31 jaar wat niet te zien was. Naar het service pakket gevraagd, dat voldeed aan mijn wensen��, sleutel laten halen en dan maar wachten of het waar gemaakt wordt op de kamer. En dat deed ze, een geweldig uurbeleefd met deze dame, eigenlijk een beest in bed, en alles vol overgave doet!
Eenmaal terug gekomen in het bar gedeelte kwam ik georgiana en alice tegen van mijn vaste ploeg, gelukkig nog niet op reces!
Snel douchen en de bar bar maar weer in, Alice aangesproken maar die had net een sleutel opdracht van een mede ijsbeer, wat een pech��, maar het zonnetje begon snel te schijnen, in het bar gedeelte zat een blonde dame, het praatje begon, ze stelde zich voor als jane, duits russisch, meestal is dat wel een solide basis, geinformeerd naar het service gedeelte, dat voldeed, dus maar een kamergang er aanwagen, daar heb ik geen spijt van gehad! Na uur maar weer richting douches, even de financiele verplichtingen voldaan, douchen en de bar in. Daar zat alice al weer te wachten met haar zaadvragende bruine oogjes, 3 kamer gangen ván een uur direct achter elkaar is ook voor dutchbule teveel van het goede, even genieten van een paar salitos, dus ik beloot alice te reserveren. Alice staat zoals altijd garant voor een goede sessie, kan super goed pijpen en tongzoenen, lijkt soms wel wat op stephany tency! Na een uurtje op de kamer, was ik al wat vermoeid, dus douchen en de eettent maar ff in, drumsticks en friet met een paar salitos. Een tijdje in de bar gehangen en toen een jonge dame gespot, onbekend voor mij, we raakte aan de praat, ze was turks pools, ook haar service pakket kwam overeen met mijn wensen, dus dan maar een sleutel! De sleutel wachttijd liep op tot een half uur, nog ff rust, door de genuttige salitos ben ik nu haar naam kwijt, maar de service was goed, ook met haar een geweldig uur beleefd. Weer het bekende ritueel, douchen eten en drinken, en maar weer in de bar hangen, het was echt druk geworden, ik zag dat sommige dames al werden gereserveerd terwijl ze terug kwamen van de kamer. Ik zat op de rand van een bankje er kwam een dame naast mij zitten, we kwamen aan de praat, ik had haar al vaker gezien, het bleek om flora te gaan, ik beloot om haar ook maar een sleutel te laten halen, ook al zon sexbeest dat alles vol overgave doet, een top ervaring, wat beestachtig uur, dat helaas te snel voorbij ging. Weer maar douchen en een paar salitos pakken, het was al wat later op de avond geworden, het werd al minder wit in de bar! Ik wou nog een kamergang maken met de turkse lakisha, maar zei was helaas op de kamer, toen maar voor ewalina gekozen, een roodharige roemeense, haar de sleutel laten halen, net op dat moment kwam lakisha weer uit de kleedruimte, maar helaas ik had ewaline al een sleutel opdracht gegeven, maar ook met haar een geweldig uur beleefd. Snel weer douchen en naar de bar voor een paar salitos. Weer even kletsen met bergm, en voordat je het inde gaten hebt staat er een boze theke frau �� achter ons, of we wel weten dat het kwart over 2 is, om ons heen kijkend zien alleen de bardames nog, snel omkleden, en een dag in het paradijs is alweer voorbij! De volgende ochtend tref ik bergm nog bij het ontbijt in het hotel, nadat we ons er van verzekerd hebben dat er onder de andere ontbijters geen nl zaten, namen we de dag van gister nog ff door. Bergm wou terug naar gt, ik vreesde voor een slechte lineup op zondag en ook mijn zaadcellen moesten weer op niveau komen, dus ik besloot wijselijk naar huis gaan, helaas wat ik vreesde kwam uit, er zou een slechtere lineup zijn als op zaterdag! Maar mijn weekend kon niet meer stuk! Toch wel een succesje dat mijn vaste clan naar huis was, en ik wat nieuws moest uitproberen.

db2
21 december 2015, 20:11
Zaterdag was er nog wat aparts, op een gegeven moment kwam er een vrouw van rond de zestig met een man van 75 + beide in een badjas het bargedeelte inlopen, eerst had ik die vrouw gezien, ik dacht wat nu weer????? De dvp waar ik op de bank zat mee te wachten bracht uitkomst, tijdens het sleutel reserveren waren ze binnen gekomen, de man was ziek en zwak, maar op zoek naar een dvp die hij kende, de dame was zijn betreuer (verzorger) eerst werden ze geweigerd gezien de zwakke situatie van de man, maar uiteindelijk hebben ze hem en haar tich binnen gelaten, maar op eigen verantwoording! Ik hoop voor hem dat ie zijn dvp heeft gevonden.

bergm550
26 december 2015, 09:38
Op 24 december kreeg ik een whatsapp van ijsbeer wacko66 dat op het GT blog stond dat ze op 25 december om 11:00 open gingen. Ik was verbaasd, want in GT hingen overal A4-tjes dat ze om 13:00 open gingen. Maar het was 24 december en ze waren gesloten, dus ik kon niet meer bellen om het na te vragen.

Ik lichtte ook mijn andere vriend in met wie ik mee reed vanuit Haarlem dat ze om 11:00 open gingen. Maar het zat me niet lekker. Ik dacht volgens mij klopt dat blog gewoon niet. Onderweg moesten we nog even tanken en ik had een doos Merci en Guylian Chocola gekocht voor de GT receptie. Het is Kerst en ik dacht laat ik eens sociaal doen, want in zekere zin ben ik een heel asociaal mens.

Nabij Sevenum op de A67 werden mijn vermoedens bevestigd en kreeg ik een whatsapp van ijsbeer wacko66 die om 11:01 op de parkeerplaats bij GT stond voor een gesloten deur. Een van de schoonmakers vertelde hem dat ze pas om 13:00 open gingen. Er schenen al 20 auto's voor de deur te staan. Ook aan een andere beer had ik de tijd van 11:00 doorgegeven. Dus er ontstond een militaire operatie met een verhoogd whatsapp-verkeer.

Facebook zal wel geschrokken zijn van de toename in het netwerk-verkeer. Een colonne van auto's reed de parkeerplaats af. De een ging naar het centrum van Brüggen, de ander naar de McDonald's, de ander naar Venlo en wij verlieten de snelweg om bij het AC Restaurant in Sevenum de tijd te gaan doden, want het was pas 11:10 uur. Na een kop erwtensoep reden we verder naar Brüggen. Het was pas 12:00, dus we reden wat rondjes in de omgeving Brüggen.

Om 12:30 zijn we naar GT gereden. Het begon ook nog eens te regenen en het zou ook nog eens de warmste dag van december worden met 13 graden. Daarnaast was ik snotverkouden, maar GT gaat boven alles. De Kerststemming hield me overeind. Ik was vroeg opgestaan en had nog genoten van Kerstmuziek thuis. Maar ik miste wel de sneeuw. Wat is een Kerst zonder sneeuw? Dit geeft zoveel sfeer. Ik moet toegeven dat mijn humeur even een dieptepunt had bereikt op de parkeerplaats van GT.

Om 13:00 was het dan zover. De tent ging open. Er stond meteen 20 man voor de deur. En het was dringen bij de receptie. De voordeur kon ook niet meer open, omdat er zoveel mensen bij de receptie stonden. Er waren ook twee Pakistanen, maar die werden geweigerd. Eenmaal in GT ging het wel weer wat beter met mijn humeur. De receptie had verscheidene opmerkingen ontvangen over de verkeerde openingstijden op het blog. En het werd direct aangepast.

De line up was matig. Er waren zo'n 30 meiden en 50 gasten. De line up zou de hele dag matig blijven en zich ietsje in de avond verbeteren. Maar er loopt altijd wel een parel tussen. Voor mij waren de parels van de dag Marianna en Sissy (Duits). Daar zaten we dan in GT naast de Kerstboom. Er werden wat Kerstliedjes gedraaid, maar een echt Kerstgevoel had ik nog niet. Veel meiden droegen hun normale outfits. Alleen Sonja had een mooi Kerstoutfit aan. In voorgaande jaren waren er veel meer meiden die dit droegen.

Het eten was normaal als anders. In voorgaande jaren was het toch wat uitgebreider. Maar het smaakte verder prima. Er was kalkoen, friet en die heerlijke toetjes. Een kuipje met aardbeienjam met een laagje vanille er op. Een glazuurkiller. Alleen de kibbeling was niet lekker. Dit smaakt veel beter bij de visboer. Toen het donker begon te worden, werd het ook gezelliger in GT. Ik kwam toen ook meer in de stemming. Iedereen zat gezellig te kletsen met elkaar en ieder deed zijn ding.

De sauna was ook nog even uitgevallen, maar dit was snel verholpen. En er waren verbazingwekkend ook kamerwachttijden. Ik sprak met ijsbeer m4you en we telden 5 meiden in de bar. En in het restaurant zat niemand. De koks zaten op bepaalde momenten te gapen van verveling. Als er 50 gasten zijn en er zijn er 30 op de kamer, dan zijn er nog maar 20 over. Dus dan maakt GT een wat verlaten indruk. Ook was Maaijke (Duits) aanwezig, een knap hockey-meisje, want in GT komen natuurlijk alleen maar nette mensen.

Rond 18:00 werd het wat drukker. Veel gasten hadden de familie-verplichtingen achter zich en besloten nog even een nachtmutsje en wippie te gaan halen in GT. Sissy kwam ook pas laat binnen. Sommige meiden waren door GT gebeld of ze wilden komen werken, want er waren teveel gasten en te weinig vrouwen. Dus toen trok de line up zich wat aan. Desalniettemin kijk ik terug op een mooie Kerstviering in GT. Het is geen straf om in GT te zijn. Volgend jaar ben ik er weer bij.

Ik wens alle beren vandaag veel plezier in GT. Het zal vandaag een stuk drukker worden als gister. Het is jammer dat de Kerst zo snel voorbij gaat. Dit stemt me toch een beetje weemoedig. Om toch nog even in de Kerstsfeer te blijven, nog even dit liedje. Laten we hopen dat we nog eens een witte Kerst krijgen en dat de B221 volledig wit is en GT ondergesneeuwd is, zodat we naar de voordeur moeten zoeken. Da's pas Kerst.


https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI

Davedv
28 december 2015, 11:23
26-12-15

Het leek me logisch dat als ik kerstavond met vrienden en de eerste kerstdag met familie had doorgebracht, tweede kerstdag voor mezelf was. Gezien de te verwachten line-ups/druktes in alle clubs viel de keuze met deze dagen op GT. Ik vind GT absoluut geen slechte club, maar het is ook niet echt mijn favoriete tent, voor mij persoonlijk is het het vaak net niet. Maar goed, in deze tijd van het jaar kan ik me er best een paar keer vermaken.

Ik kwam rond 2 uur binnen, tot een uur of 6 was het goed te doen, daarna werd het druk tot een uur of 9, na die tijd liep het al weer langzaam leeg en was het in de bar weer een stuk rustiger. Verder weinig opvallends te melden, het eten was prima, line-up was redelijk en er bleven heel de dag dames binnen komen (redelijk wat exotisme trouwens), geen last gehad van wachttijden, de sauna was op temperatuur....het enige minpunt vond ik de warmte in de bar. Ik werd er suf en slaperig van als ik een tijdje in de bar zat.

Uiteindelijk drie kamers gemaakt;


Na een paar uur in de bar kwam Robina op schoot zitten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43735-Robina-%28Duitse%29

Mijn laatste bezoek had ik ook een praatje gemaakt met haar, een Duitse met Iraakse roots als ik het me goed herinner, geboren in Frankfurt. Op zich een mooie meid om te zien, spreekt Duits en vloeiend Engels, wel (helaas) vol geplakt en gehangen met tattoos en piercings. Al met al wel een leuke meid om mee te kletsen, een vlotte babbel en genoeg te vertellen. Na een minuut of 10 stuurde ze aan op een kamervraag en na instemming en een korte douche vertrokken we naar een kamer binnen.

De kamergang was goed zonder spectaculair of bijzonder te zijn. Tongzoenen, PZC en NMC waren allemaal prima, andere zaken had ik geen interesse in en dus ook niet naar geïnformeerd. Ze gebruikte een klein beetje gel, begrijpelijk en verder ook niet storend. Het was verder een vrij basic stramien, van zoenen naar PZC naar NMC in twee standjes. Cowgirl was redelijk, missio was goed en na een 20/25 minuten was de eerste nageslachtlozing van de dag een feit. Het half uurtje volgemaakt met een beetje kletsen over van alles en nog wat.

Een redelijke kamer met een leuke meid. Een mooie meid, al is ze optisch niet 100% mijn ding. Voor mij geen noodzakelijke herhaling, al kan ik me voorstellen dat anderen er wel gek van zijn.

HHG : 50%


Optisch wel mijn ding was de Roemeense Alina,
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43365-Alina-%28Roemeense%29&highlight=alina

Spijtig genoeg was het praatje in de bank vooraf bijna het leukste aan het hele gebeuren. We hadden gedurende de dag al wat oogcontact gehad en in de avond belandden we samen in een bank. Geen voorspel waar de vonken vanaf vlogen, maar wel een leuk/ontspannen genoeg praatje om een gokje te wagen.

We kunnen er kort over zijn, het was niet veel. Een paar zoentjes op de mond, tongzoenen was geen optie. PZC was vrij goed, NMC in cowgirl was erbarmelijk, deels ook door de beste kwak met gel die erop gesmeerd werd. Gewisseld naar doggy waar ze de irritante neiging had om steeds iets voorover te gaan zodat een beetje fatsoenlijke penetratie in die gel doos al helemaal niet meer mogelijk werd. Na een kleine opmerking ging het iets beter, zoveel beter zelfs dat het zicht op die bips en het gevoel me toch richting orgasme bracht. Mevrouw wist het echter nog wel zo te spelen dat tijdens de laatste twee/drie stoten ze opeens op haar buik ging liggen. Erg fijn allemaal.

Na het schoonmaken was er opeens nog wat tijd om te kletsen en relaxen en was mevrouw weer vriendelijk en geïnteresseerd, toen hoefde het voor mij niet meer zo nodig. Een ander zal er misschien top kamers mee draaien, voor mij was dik door de ondergrens, ik ben wel beter gewend onderhand.

HHG : 0%


Na de kamer met Alina was ik er eigenlijk wel klaar mee, ik zat in de bar nog wat te spelen met m'n telefoon in de bank tussen de bar en de dj toen er een blonde dame met bril op de kast naast me ging zitten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39844-Alexandra-%28Hongarije%29-ex-Barbie&highlight=alexandra

Ze zat een beetje in de weg voor een vadsige Duitse trio-jaagster en ik zei dat ze ook naast me kon zitten. Alexandra, blond Hongaars, 24, met bril, ze was me al eerder opgevallen die dag maar daar was niets uit voortgekomen verder. Ze bedankte me voor de uitnodiging en kwam bij me in de bank zitten. In principe had ik weinig kamer-zin en hoewel ik dat ook zei maakte dat niet uit en bleef ze zitten. We raakten in gesprek over de club, andere clubs, vrouwen, Roemeentjes, de feestdagen, vrij random maar wel interessant en voor ik het wist hadden we al een half uur in de bank gezeten. Haar relaxte houding en het ontspannen in de bank hangen intrigeerde me toch nog wel en ik merkte dat er ook onder de badjas nog wel interesse was in een laatste kamertje eer dit dagje GT erop zat.

Ik stelde voor dat ze toch maar wel een sleutel ging halen en met een 'zie je wel' grijns en een knipoog vertrok ze naar de receptie en na een snelle douche vertrokken we voor de derde keer deze dag naar een kamer binnen. Het zou uiteindelijk de beste kamer van de dag worden, Alexandra informeerde even wat ik fijn/leuk vond en knikte goedkeurend toen zoenen genoemd werd. Het zou de beste kamer van de dag worden, uitgebreid zoenen, relaxed verkennen, een beetje voorzichtig sliden en prima PZC. Ze zette zich op me voor een prima cowgirl, langzaam en close, en we rolden daarna om in een nog betere missio. Zonder te haasten of te plannen bleven we precies binnen een half uurtje, waren we er overheen gegaan was me dat ook prima geweest. Voor GT een prima ervaring en een het is altijd wel prettig om een goede afsluiter te hebben.

HHG : 80%



Al met al een voor mij typische GT dag, zo'n dag waarvan ik naderhand denk het was niet slecht.....maar ik word er ook niet wild van. Ik zal vast wel weer eens in GT belanden, maar voorlopig heb ik het wel weer even gezien.

satanic surfer
28 december 2015, 11:53
Godbetert, derde Kerstdag blijkt klaarblijkelijk in Holland geen feestdag die naam waardig werd me meedegedeeld. Egal voorts, doch het hakt toch wel in de reputatievaandelkracht van de Druivelaarskalendergeloofwaardigheidsspanningsboog , doch dit terzijde. Een trits aimabele Duitsche Bekannten hadden dit rapalje uitgenodigd op een brunchmeetinkje en dus als een paashaas in kerstoutfit over de banen geraasd zonder op retraite trekkende rendieren omvertekegelen, voorwaar een prestatie van kaliber. Aankomst rondom 13u20 aan de Baumarkt waar weinig activiteit der kluslustigen viel te bespeuren allesbeschouwd. Dan maar bij de buren aangebeld en aldaar voor het niet misselijke bedrag van 60 JingleBells entree verkregen, en potdekke ik was niet de enige. Wat een drukte doorheen de dag, al in Umkleide kreeg ´k wat stompen te verduren van halfdronken Vollidioten dus dat beloofde wat. Als een zot de sauna ingespurt en daar een guts water opgekieperd want ie was wat lauwtjes. Peentjes gezweet en nog ns een zwik vocht eropgekapt en de andere 3 saunabroeders verlieten het vertrek en dus kon ´k probleemloos wat airdrummen onderwijl. Douchen en 3 minuten bubbelen alvorens naar de eettent te sprinten om nog nipt voor 14 uur een omeletje in ijltempo binnen te stouwen want een degelijk ontbijt is de cornerstone van aangedreven Popperei zoals elke gediplomeerde dieetist u kan meededelen zonder daarbij zichzelf te ontheffen van anderhalve Kilojoule beroepseer enzovoorts. Daarna tegen voornoemde Bekannten opgelopen en kerstcadeautjes uitgedeeld aan hen, voorts nog in de Umkleide tegen ronddolende biervaten in de vorm van R. Bananas en Dhr. N gepoeft en nog over anderhalve zeecontainer "ijsberen" gestruikeld die zowat in Brüggen lijken te camperen doch er weinig over meededelen :biggrin:. Mir auch etwas von egal. Al rondom 15 uur wachttijden voor sleutels, the same old same old in GT, bijna, ik herhaal bijna alles mét tieten werd sofort gesommeerd richting neukhok, vele ijsberen schuifelden ongedurig bij deze Gay-Bartaferelen rond, sommigen werden er lichtdepri van, ss werd er lichtgeamuseerd van in eerste aanleg, nadien bij een overschouwing der strijdtafereel licht bedroefd en dus maar om winterdepressies te voorkomen wat op de Daddelautomaten gedrukt om de duffe namiddaguren door te komen want het aantal beschikbare dames tussen 16 en 18 uur zal zo rondom het syndicaal onverantwoorde minimum gelegen hebben en om in de Umkleide te staan wachten als een peuter op z´n chocomelkartonnetje had ´k nou ns geen greintje goesting :wink2:.

Line-up: 45/50 dames meen ´k waaronder wel wat exotisme in de vorm van 2 Aziatische mokkels (waaronder Cindy(VM)), 3 Chokomausen (doch van de onaantrekkelijke variante) en behoorlijk wat transfers uit legio clubs. Blijkbaar is het qua moment om GT binnen te "mogen" voor dames ideaal rondom de kerstperiode, té weinig dames bottom line en dan wordt zowat iedereen die zich aanbiedt en een beetje Duits OF Engels praat toegestaan. Toevalligerwijs kwam er een mooi krulhaarmoppie zich aanbieden bij de balie doch die sprak geen der beide talen en werd onherroepelijk weggestuurd (met een LR-kaartje in de hand :biggrin:). Voorts vele transfers uit het Frankfurtse zoals al in eerdere berichtgevingen gesignaleerd, ook ex-Bibi (Duitse) uit PSR met ´dr pronte siliietieten nou in GT, ex-Natasha uit Finca ook in GT (en veel drukker bezet dan in Finca), voorts the usual Duitse/Bulgaarse en vooral Roemeense dames. Werkelijk alles mét tieten had een big payday leek me stellig, notoire soffen hadden sessies bij de vleet en ss overwoog effie om de beentjes te scheren en voorbindtieten uit de buideltas te toveren doch na een verkwikkend gesprek mit Kollegen werd dat plan gelukkig in de kiem gesmoord...Line-up was ok en ss had 3 opties waarvan ie met 2 de blokhutstee deelde...

MARTHA: Roemeense eind-twintigster,1m72 ofzo, sinds een week in GT lange halfkrullende donkerblonde haren (extensionstruik), ex- Frankfurtse (groot)clubs, B-cups natuur van de licht pendante variante met knoerten van tepels erop bij liefkozing. Presales lichtolijk in prima Duits/Engelse mix, sleutelvraag na een minuutje of 10 (quasi een eeuwigheid gister in GT), vrolijke tante die weet hoe het functioneert. Enkele tattoos en piercings, vooral de tongpiercing is makkelijk zat herkenbaar want ze tongzoent enzo, zonder extras enzo, o welk mirakel(ironiemodusje uit).

Service:
TZ: goed te noemen zonder superlatiefbenodigdheid, eerder zacht
PZC: goed tot zeer goed te noemen, ontbeert wat diepgang somtijds doch alla.
Lecken/Fingern: yup
Pussysliden/Droogneuken: ok te noemen doch geen paradediscipline van haar.
NMC: zeer goed te noemen, variabal en inventief, goede musculatuurbeheersing, TZ dabei, gekkigheden en lachbuien enzo.

Voordeel: profimässige service zonder zwaktepunten van een spontane, mooie dame.
Nadeel: nog de Frankfurtreflex van na binnenkomst in de blokhut te vragen of het een halfuur of uur wordt? Hoe mot ´k dat in hemelsnaam op voorhand weten. Voor mezelf iets té veel cinema en gekir en gekreun en dat gesimuleerde orgasme na 2 minuten neuken mag ze gaarne bij "tha believers" versuchen. Heb slecht van karakter zelf ook 1 geveinsd 2 minuten later :smile2: doch daarna had ze het wel min of meer begrepen leek me en werd de volumeknop teruggedraaid. Mejuffer lijkt me aanbevelenswaardig voor het gros der bezoekers en voor tepelfans een geheimtip. Mejuffer geeft ook af en toe een paaldansact weg, zo rondom de danspaal in de bar.

BARBARA: Bulgaarse van 22 winterslapen, 1m60 ofzo, type tuinkabouter op highheels, enkele tattoos op flank etc., vrolijke muts waarmee ´k onderhand aan kamertje... zit. Presales meestal half opgeilend gefluister tegen het aambeeld enzo, B-cups natuur, spreekt goed Duits en is een eerder offensief type. Al een maand of 5 in GT ofzo en goed geboekt te noemen meen ´k.

Service:
TZ: goed tot zeer goed
PZC: goed zonder meer
Lecken/Fingern: erwünnscht en proactief enzo
Pussysliden/Droogneuken: yup, paradediscipline
NMC: zeer goed te noemen, variabel en inspiriert

Voordeel én Nadeel is dat het een ietwat bipolair type is dat ´dr dag kan hebben of niet lijkt me stellig. Indien ze nukjes lijkt te hebben gaat ze in parkeerstand...net als ss in parkeerstand gaat als er 1 of andere langtijdboeker haar urenlang entertaint enzo, en daarna komen de nukken enzo, c´est ridicule mais il y a plein de canards...

Rondom 22 uur afgetaaid in een immer nog redelijk retedruk GT, volgens eerwaarde sommelier in opleiding R. Banana had het veel weg van een voetbalkantine..Daar zat wel wat in, er hingen een boel malloten aan de bar, er was buiten eigenlijk geen zak te zien, verlengingen werden door sommige dombo´s tot in het extreme aangegaan met middle of the road servicemokkels en het leek er stellig op dat er ongeveer evenveel 2-uurssessies als 15minutensessies waren, de regen of de drop zoals men dan placht te zeggen. Sommige mensen zal ´k nooit begrijpen, ook heren die al jarenlang intensief clubben doch immer nog met servicenullen tevreden lijken te zijn enzo, incroyable mais bon, qu´est-ce qu´on peut faire? :biggrin:

Grappigste moment van de dag: een Roemeense die tussen 2 krukken invalt aan de bar, ietwas commotie en R. Banana die aan de andere zijde van de bar nietsvermoedend aan een volgende Salitos toe lijkt, de beste man had niks in de gaten, en hoogstuitzonderlijk had ie er ook niks mee te maken :hah:...Voorts tha same old same old in GT, in Sauregurkenzeit in clubland opzekers een erg valabele optie dus deswegen dit ietwat onsamenhangend tikgebeuren. Vrolijk gemutste kerstgroetjes vanuit de hel, ss :wink2:

Peace out!

gignnl
28 december 2015, 11:57
Na de verhalen van eerste en tweede kerstdag sluit ik het drieluik maar af met de officieuze derde kerstdag oftwel de gewone zondag.
Met de matige line up van LR en YY in gedachten in deze periode,bij laatsgenoemde verliet ik zelfs ungepoppt het pand,was ook voor mij de keuze GT snel gemaakt.
Ik verwachte een enorme drukte en ben daarom maar vroeg vertrokken en dat was een prima keuze.
Op zondag kun je goed doorgassen op de snelwegen dus met tanken erbij was ik in nog geen uur op de Heidweg waar ik voor de deur kon parkeren.Na het prima ontbijtbuffet en een audientie bij een hooggeplaatste geestelijke ging ik de line upmaar eens bekijken.Qua aantallen ook wat onder de maat maar wel divers en voor mij geen probleem,zag al meer opties lopen als ik zaadcellen heb.
Eerst van de dag werd wederom Celina,een Duitse met Turkse roots.Erg mooie dame om te zien en ook erg symphatiek.Service is uitstekend te noemen dus de eerste sessie van de dag was meer als geslaagd.
Intussen liep de tent al weer aardig vol en werd het echt Gaytee,een zee van witte jassen met af en toe een dame.
De kino bleek nu de beste optie om wat tot rust te komen en na wat sollicitatiegesprekken van lichtgewichtjes melde zich een dame met wat meer borstomvang,Turkse Melis.Heb haar al vele malen gezien,en ze vroeg zich af waarom we nog nooit hadden gekamerd.
Service van deze dame is prima,de blowjob was van hoog niveau,enigste nadeel is dat ook deze dame lid is van de "pluspakket"club dus een herhaling zal er daarom niet inzitten.
Inmiddels was Mondesir ook gearriveerd dus met hem samen aan de dis plaatsgenomen,de schaft was weer prima.Hij had spare ribs en ik vergreep me aan de rijst met rundergoulasch.
Uiteraard moest er nog een dessertje worden gezocht en na de volle en rokerige bar te hebben getrotseerd toch maar weer de iets rustiger kino gepakt.Kreeg al snel gezelschap van Candy,een voor mij lichtgewichtje zoals J42 ze graag heeft.
Ze zei uit Spanje te komen,heb het maar ter kennisgeving aangenomen,en maakte een vriendelijke indruk dus maar een kamertje geboekt.Haar frele lijfje staat vol met plakplaatjes dus je hebt wat te kijken.
Haar service bleek prima,na lekker tz werd een langdurige handsfree blowjob ingezet waarna kleine gign werd voorzien van een aardbeismaak jasje en kroop Candy bovenop voor een prima amazone welke werd afgewisseld met een reverse
Nadat de vierde nageslachtsverspilling een feit was heb ik de bar weer opgezocht waar ik een sippe Mondesir trof.Hij was gestuit op Poolse Carolina,een dame waar ik ook een zeer matige sessie mee had een tijd terug.Zijn ervaring was nog veel slechter zodat hij na amper 10 minuten het maar voor gezien hield.Hij heeft boos GT verlaten,denk dat deze dame toch wel eens een functioneringsgesprek mag hebben.....

TAFKAJ
28 december 2015, 13:29
Visiting GT on a quiet Sunday afternoon. 27-12-2015
At Reuver trainstation the display tells me all OV-fietsen are taken.
Again I insert my card. Same message, no bikes available anymore.
I consider my options.
Calling the company on this day will most likely not be of much help.
YY and SS are not really an option on this quiet day.
Going to Venlo and rent a bike there is OK but cycling back from GT to Venlo in the dark is not my cup of tea. I did it once and thought it too dangerous.
I remembered that about 10 months ago I had a plan to walk to GT from Reuver on a sunny day. Well, it was not very sunny but what the heck. 10 kilometers of walking is just a pleasant passtime.
So, I decided to start walking. Once in the Brachter Wald I feel OK. Beautiful stretch to walk. I made it to GT in 1:40 hours. Cycling would take 30 minutes and so I lost one hour of 'Spaß'.

Today I contacted ov-fiets. It is not yet clear what the problem is but they have no intention of removing the ov-fiets from Reuver station.
It might be that all the bikes were taken but far more likely there is a system errir. So beware to go to GT by Reuver station without a Plan B.

I had two hit and run dates.
First one was with Isa. She just returned from a session and when I saw her face I immediately got up from the sofa and started talking to her.
She is a beautiful German girl, 20 yo, 1.70, blonde, small piercing near her belly-button.
She is a nice talker and thought I was much younger (15 years!!!!) than my actual age. It took her four steps to get to my real age. We talk a bit more and it's me that proposes a session.
She kisses with her lips only but kisses for a considerable time. Her sucking needed a bit of correction but then it was really good.
The touch of her small breast (small B?) is perfect. Her butt and inner thighs bear the touch of a 20 year old: deliciously soft and firm.
When she is sucking me, sitting sideways, the view of her body is perfect: as beautiful as Kylie in Palace, Frankfurt. I guess I would like another session with her just to have that view again.
I forgot the time but she doesn't cheat me. We still have 15 minutes when I thought it would be almost time to finish.
Her condom is quite small but I manage.
Her pussy is tight. She wants me to push deep. A bit of a pity. I prefer to stimulate the head, so fucking rather superficial but her tight pussy gets irritated by doing so. So, deep penetration it will be. Then doggy becomes a bit wild and we change for mish. With the beauty of her face so close, my dick is no match for her tight pussy.
After showering she enters the bar right after me. Immediately another guy wants her attention.
Isa is a beautiful and nice young girl. She doesn't give a true GFE but simply is friendly and correct.

After sauna and dinner I enter the bar around 18:45. There are 5 girls and around 40 men in the bar .................
In front of me there is a guy that looks a lot like me. He is about 7 meters away. I get the impression that I am looking in a mirror. Most people around him leave their seats. I consider to have a chat with him. Then Lorena sits close to me. I like her looks. Session is good. I have not much to add to what is already written about her. She is friendly, smiling and stimulates conversation. Session is OK, fucking is better than her blowjob but her hands stimulate my groin perfectly.

Walking back to Reuver at this time of day is not an option. I take a taxi. Nice driver.

awakey
28 december 2015, 19:29
26-12-15

minpunt vond ik de warmte in de bar. Ik werd er suf en slaperig van als ik een tijdje in de bar zat.

Dat is het hele jaar door zo bij GT

pcenter
28 december 2015, 20:56
GRRRRR... Zit ik een recensie te typen, hikt mijn laptop, alles gone. Evenwel opnieuw dan maar.

Sinds lange tijd, zeg maar lange tijd, naar Golden Time geweest. Na dagen van vreten en drinken onder een ku(ns)t-kerstboom met een kerststal met vage figuren, willen mannen erop uit en wel naar een echte kets-stal met gevormde figuren. Het kon dus wel eens druk worden. Op tijd vertrokken, schnell over de Autobahn, keine Flitz, op tijd aanwezig, auto op de P en herein.

Tenue de ville aan. vervolgens gezond ontbijtje, koffie, yoghurt, jus, koffie en een fruit hapje. Daarna eerst sessie met Ariane een blonde Roemeense. Prima pre gebeuren in het Kino, vervolgens voortgang op de kamer. 100 punten. Daarna herstellen middels uitgekiende bijvoeding.... Vervolgens een ontmoeting met Nora (czech republic) rood haar en brildragend in een van de Gamma... ik zeg geen punt bij karwei huisjes. Prima figuur en met haar brilletje komt ze anders over dan de gemiddelde dame. Toch wat minder als de 1e. Maar soit, alles nog prima.

Het was vervolgens druk geworden, conform verwachting . en wel zo dat er nagenoeg geen zitplaatsen in de bar meer waren. Ook werd het er erg warm en rokerig.
Nog ff buiten gezeten en vervolgens mijn biezen gepakt.

Prima dagdeel, Alles is keurig en wordt prima bijgehouden. Hogere inkom, oke, verder geen gezeur meer over extra bijbetalen voor dit of dat. het verschil verdwijnt dan ook weer met bijv Van Goch waar de inkom lager is. Prima eten en drinken, keurig.

Voor herhaling vatbaar

bergm550
29 december 2015, 07:56
GRRRRR... Zit ik een recensie te typen, hikt mijn laptop, alles gone. Evenwel opnieuw dan maar.


Als je een bericht schrijft, dan slaat het forum om de paar minuten je bericht op. Als je dan per ongeluk je browser sluit of je computer crasht, dan ga je daarna weer terug naar het forum en open je een nieuw bericht, dan zie je linksonder de knop "Restore Auto-Saved Content". Als je daarop drukt, komt je bericht weer te voorschijn.

bergm550
29 december 2015, 11:33
Visiting GT on a quiet Sunday afternoon. 27-12-2015
At Reuver trainstation the display tells me all OV-fietsen are taken.
Again I insert my card. Same message, no bikes available anymore.


This is the reason why I would rather avoid using those Self-Service boxes. I would prefer renting the OV-fiets from the train station Venlo, as you have a OV-shop there, where there is always someone working. For example, although it has never happened to me, should all the OV-fietsen be taken, then you can still rent a bike from the shop itself.



Going to Venlo and rent a bike there is OK but cycling back from GT to Venlo in the dark is not my cup of tea. I did it once and thought it too dangerous.


I'm not sure why this is dangerous. If you drive through the village of Bracht to Venlo, the route is completely paved with bicycle lanes and 90% of them are lit with streetlights. It is the same route that the busses are using. You don't have to go through the Brachter Wald.



Walking back to Reuver at this time of day is not an option. I take a taxi. Nice driver.


If you ever decide to take a taxi from Reuver/Venlo to GT, I would recommend to call the German taxis, as they are cheaper than the Dutch taxis. Perhaps you already know this, but just in case. Here are the phone numbers:

Taxi Kölkes
+49 2163 9248400

Taxi Kurdi
+49 2163 7777

Big30
29 december 2015, 11:53
https://www.google.nl/maps/dir/Heidweg,+Br%C3%BCggen,+Duitsland/Stationsplein,+Venlo/@51.3208634,6.1402169,12z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47c753d412d220a9:0x34a 0f9bcfe7352f0!2m2!1d6.183833!2d51.2635313!1m5!1m1! 1s0x47c75abcfd03c8b1:0x18a1509433217caa!2m2!1d6.17 23392!2d51.3647869!3e1

Je bedoelt de blauwe fietsroute Bergmans? Was meen ik al een topic over met de Fiets naar GT maar kan het zo snel niet vinden.

http://i.imgur.com/b8cKHHI.png

bergm550
29 december 2015, 12:22
Je bedoelt de blauwe fietsroute Bergmans? Was meen ik al een topic over met de Fiets naar GT maar kan het zo snel niet vinden.


Dat klopt. De route van Google is bijna goed. Ik heb een kleine wijziging aangemaakt in de route. Zie de link (https://www.google.nl/maps/dir/Heidweg,+Br%C3%BCggen,+Duitsland/Stationsplein,+Venlo/@51.3139423,6.2469444,12529m/data=!3m1!1e3!4m24!4m23!1m15!1m1!1s0x47c753d412d22 0a9:0x34a0f9bcfe7352f0!2m2!1d6.183833!2d51.2635313 !3m4!1m2!1d6.2050016!2d51.304779!3s0x47c7511c862a2 f1f:0xc3eedb6dc617c2ba!3m4!1m2!1d6.2048384!2d51.31 03384!3s0x47c750e2eb53ee7f:0x9eaa2e3122a07a22!1m5! 1m1!1s0x47c75abcfd03c8b1:0x18a1509433217caa!2m2!1d 6.1723392!2d51.3647869!3e1).

"de souza"
29 december 2015, 20:02
Bergmans is abuis, taxi Kölkes bestaat niet meer... Alternatief is taxi Janssen +49 2158 1024 of Nette taxi +49 2153 4440

awakey
29 december 2015, 20:47
Het was vervolgens druk geworden, conform verwachting . en wel zo dat er nagenoeg geen zitplaatsen in de bar meer waren. Ook werd het er erg warm en rokerig.

Typisch GT !
Het is nochtans niet zo moeilijk. Temperatuur enkele graden minder zetten en roken doe je buiten zoals in andere clubs en vele andere plaatsen.

Big30
29 december 2015, 20:49
Bergmans is abuis, taxi Kölkes bestaat niet meer... Alternatief is taxi Janssen +49 2158 1024 of Nette taxi +49 2153 4440
Wat misschien wel goed is om te melden is of je beter een Duitse of Nederlandse taxi kunt nemen en of je mbt prijs een afspraak kunt maken.
You 're the expert!

db2
29 december 2015, 20:49
De service van taxi kurdi wisselt nog weleens, ene keer zijn ze met 5 minuten bij het hotel, de andere keer wacht je 50 minuten bij het hotel!

db2
29 december 2015, 20:53
Wat misschien wel goed is om te melden is of je beter een Duitse of Nederlandse taxi kunt nemen en of je mbt prijs een afspraak kunt maken.
You 're the expert!

De nl taxi die ik bij vertrek heb genomen, zou ik niet aanbevelen, zijn al duurder, maar laten ook nog hun gereserveerde klanten wachten, of extra betalen, ligt aan hun alcoholische toestand.

"de souza"
29 december 2015, 21:28
Wat misschien wel goed is om te melden is of je beter een Duitse of Nederlandse taxi kunt nemen en of je mbt prijs een afspraak kunt maken.
You 're the expert!

Altijd een Duitse taxi bellen! Scheelt minimaal €10 op een enkele reis Venlo station> GT.

Ricardo Banana
30 december 2015, 07:46
Een duitse taxi mag eigenlijk officieel niemand oppikken in Nederland.

Zorg dat je bij een duitse taxi een of een paar vaste contactpersonen hebt, dan is het normaal geen probleem.

TAFKAJ
30 december 2015, 10:41
Ov-fiets explained to me that there are only 4 ov-fietsen in Reuver. The other boxes are for privately owned bicycles.
So, last Sunday all 4 bikes were taken.
In the past 3 years I used one of these bikes appr 25 times. Only once it failed me. Not a bad track record.

Bergm550 thanks for your advice. Your comments are correct but I like the route from Reuver a lot more than the one from Venlo.
The route through the Brachter Wald always tickles my mood positively. Comes in handy if GT is very crowded or the last session was not so great.
I only biked once from Venlo. On the way back, near the border, I needed to cycle along the fast driving cars due to road maintenance.
Might be a one time thing but not my cup of tea. I will look for an easier, friendlier way from Venlo as a Plan B. That will most likely be a bit of a longer route.

I wonder whether the taxi from Germany is all that cheaper. Now I paid 32 euro from GT to Venlo.
Does anyone have ideas about that price. Or is it off limits to put these prices up here?

ftchietgraag
30 december 2015, 17:03
Dinsdag 29 december nog eens een dagje uit met Mister Kwakje. Hij rijdt en ik hoor aan zijn goesting dat hij klaar is om nog eens andere oorden op te zoeken. En aangezien SS mij ook even teveel werd, kon ik hem wel begrijpen. We waren nog aan het twijfelen of YY het dan toch niet ging worden, omdat de wellness er toch iets beter uitgerust is, maar uiteindelijk was het adres ingetikt in de GPS. Na minder dan 80 minuten reden we de parking op van GT.....het was 11u01.

Wat een drukte...wel zeker vijf man voor ons aan de receptie, en nog eens enkelen achter ons die moeite hadden om binnen te komen in de veel te kleine inkomhal op dat moment. Nadien 60€ afgedokt, en geheel aan ons lot overgelaten op naar de lockerruimte. Die was groot genoeg, maar toch op dat moment te klein als er zowel iemand van locker 21, 24 en 9 zich aan het omkleden zijn...en daar moest ik dan nog tussen voor locker 11. Kwakje had misschien wel meer geluk....De vloer was koud, de douches geweldig voor die eerste kou van je af te spoelen. Ik vond mijn maat van slippers niet, dan toch maar de kleinste maat aangedaan. Handdoeken in overvloed...en toen we beide klaar waren, gingen we op verkenning...
Eenmaal de hoek om verschoten we van al het vrouwelijk schoon...zoveel op één plaats had ik nog nooit gezien...en het werd er naarmate de dag vorderde alleen maar mooier op...
Dan van een lekkere koffie genoten, en verder op verkenning naar een hopelijk lekker ontbijt...als verlegen mannen natuurlijk niet gevraagd hoe we daar konden raken, met als gevolg dat we dan toch alle deuren en ruimtes hebben afgelopen vooraleer...tja, die laatste deur....zo typisch...maar ook zo logisch...
Het ontbijt stelde niet zo veel voor, de standaard, maar is ok ruim voldoende voor mij....En hoewel ik geen voorstander ben van een omelet, zag die van Kwakje er wel smakelijk uit.
Opnieuw naar binnen en genoten van de wellness, zoveel is er niet maar het was mooi ingericht en als je in de jacuzzi zit, dan heb je een mooi uitzicht op al de dames die er regelmatig doorkomen.
Dan was het tijd om even wat te gaan polsen in de bar, nog iets gedronken en nadien kennis gemaakt met Diana: Dat zei ze toch, maar als ik de recensies wat verder lees, dan vertoont ze verdomd veel gelijkenissen met Victoria. Aangezien ik van aziatisch hou, en van klein en fijn, was deze deerne me al van in het begin opgevallen. En dat zij dan ook nog een Nederlandse was, trok mij over de streep.....althans....toch nog eerst effe de service en prijzen besproken, en die deden me even schrikken....50e standaard, +50€ voor GFE.....................Na heel wat getwijfel dan toch maar de gok gewaagd...en het was een heerlijke sessie....maar die extra 50 was naderhand toch een beetje te veel voor de geleverde service....
Opnieuw wat gegeten, nog wat gekeuveld, nog wat gedronken, en ook Kwakje had zijn eerste kamer erop zitten....en een uurtje later was hij vertrokken voor een tweede kamer....Ik had ondertussen nog mijn oogje laten vallen op eentje met een prachtig lichaam en een lief gezicht......omdat Kwakje al vertrokken, me richting haar begeven en kennis gemaakt met Olivia......Damn, wat een mooi ding...........zelfs al dit op de kamer tegenviel, dan nog zou ik er al van genoten hebben om met haar prachtig lichaam te spelen.......Maar ik moest een half uurtje wachten, zei ze....Ok, wat gaan afkoelen in de jacuzzi, Kwakje kwam al terug van zijn kamer, dus mijn halfuurtje wachten was ten einde............Olivia opnieuw opgezocht, maar oh boy....ik moest weer een half uurtje wachten, zei ze.....terwijl ze tien minuten lekker leuk nog altijd met haar vriendin rondliep..........hm......ik had al niet veel goesting meer...

Ondertussen was het halfzes, en mn maag was flink aan het rommelen....dus aangeschoven voor een lekker avondmaal: kalkoengebraad met lekkere pepersaus. De bedoeling was om nadien nog één keer te kameren, met Olivia natuurlijk.......maar ook nu ging het niet door, terwijl ze nadien nog steeds maar wat rondliep....toen had ik het wel gehad....
Natuurlijk liep er nog veel ander vrouwelijk schoon rond, maar de zin was er niet meer, dus mijn avondje was effe in mineur geëindigd. En waarschijnlijk dat van Kwakje ook, want hij keek uit naar een derde kamer, terwijl ik hem overtuigde om toch maar huiswaarts te keren.......

21u terug thuis, het was goed, en zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wel iets meer voorbereid, en met iets meer durf om andere dames te benaderen...dat blijft dus een probleem....

Nedlovefkk
30 december 2015, 17:50
50 + 50 extra voor een gfe ervaring? Goede verkoopster is dat..

30 min op de kamer geweest en 100 eur afgetikt?

Peter020
30 december 2015, 17:58
toch nog eerst effe de service en prijzen besproken, en die deden me even schrikken....50e standaard, +50€ voor GFE.....................

Ik hoop dat dit een goede leerles voor je is geweest. Laat je nooit meer op deze manier oplichten, is mijn advies!

50 euro extra voor GFE is absurd. Bij de servicedames is dat inbegrepen bij de 50 euro standaardprijs.

mynasch
30 december 2015, 18:30
GT 30 december

;):wink2:;);):wink2:;);):wink2:;);):wink2:;)


Toch nog met “Ein gutes rutsch” GT binnen gegleden op 30 december rond 11:15. Welaan het had veel slechter gekund. Al bij mijn vroege aankomst door Beate in de ijsberen watten gelegd en een geluksnummer als sleutel gekregen…. Dat help natuurlijk altijd. Er waren eer redelijk wat dames bij opening (stuk of 15) en dat aantal zou alleen maar groeien. Heel wat dames die ik niet eerder had gezien, maar ik had er vandaag zin in, en geprobeerd met een stapeltje -voor mij- nieuwelingen een paartje te maken om te bepalen of er iets leuks tussen zat. Welaan dat zat er tussen hoor…

Ik spotte vandaag: Bat (Theke), Victoria (ze zei zelfs iets…), Andrea (altijd leuk om even tegen te kletsen), Magdalena (een heel oude bekende!), Melis, Rosa, Dorina, Happy (Ghana), Flo (had ook zin in het leven vandaag…)Adrielle (geil setje aan dat wel), Sara (heel lang niet gezien, en wat een tieten zeg), Mimi, Mika, Maaike (leuke meid), Elva (Bu), Rebecca, Olivia, Michelle (weer een beetje afgevallen), Kimmy (D, 21 j, guitig kort blond haar, buurmeisje type), Amanda (P), Dolly (Cuba), Candy (Ro), Lucia, en Cindy (of Lin), nog wel een paar maar die onthield ik helaas niet….. Totaal schat ik een dame of 60. Tweede helft van de middag was er (wat ik nog nooit had meegemaakt in GT) en meerderheid aan beren. Het leek wel of er sneeuw voorspeld was…..

Ik koos voor een weemoedige sessie met Magdalena, en daar had ik helemaal geen spijt van. 41 jaar, en gedreven om het haar klanten naar de zin te maken. En hoe, eerst heerlijke massages, en daarna een neukpartij om van te smullen. Wat een beheersing van haar (en mijn) lichaam….. Ze gaat vanvond rond11:00 terug naar Polen…. Ik wens haar een veilige reis. Super sessie.

Mijn ijsberen jaar zit erop . Tof jaar….

;):wink2:;);):wink2:;);):wink2:;);):wink2:;)