PDA

Volledige versie bekijken : Amsterdam (en andere plaatsen), Anastasia



dirty Hairy
17 oktober 2022, 14:27
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/leidschendam/590135-anastasia#overview

Anastasia maakt deel uit van een groepje door het land reizende dames die tot het elitekorps van Kinky behoren en in tegenstelling tot de meeste dames op deze puinbak van een advertentiesite gemiddeld hoge kwaliteit service leveren. Helaas zijn eerdere favorieten als deepthroatkoningin Julia (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?51534-Amersfoort-Julia), Het geile duo Asti en Kristina (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?55228-Amsterdam-(soms-Utrecht-Breda)-Asti-en-Kristina) en PSE-koningin Kiera (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?55227-Amsterdam-Kiera) gestopt, maar af en toe zijn er nog dames die de moeite waard zijn, al is de spoeling veel dunner dan voor corona.

Ik heb Anastasia nu twee keer bezocht. De eerste keer was al heel goed, de tweede keer was nog beter. Anastasia (begin 30) is een mooie, lange (175 cm) en slanke meid met een perfect figuur en een volle en stevige, niet hangende natuurlijke B-cup. Lange zwarte haren en een soepele roomwitte huid (ze is Oekraïense, maar woont elders in Europa). Ze biedt een topservice in het gebied tussen GFE en PSE. Volop tongen, langdurig deepthroat pijpen, vingeren, ze geniet volop bij het beffen en kronkelt alle kanten op, is heel erg energiek tijdens het neuken (ze doet aan kickboxen en heeft een conditie en kracht van heb ik jou daar), is erg lenig en weet allerlei leuke standjes. Helaas doet ze geen CIM, maar wel COB.

De tijd gaat bij mij pas in als van tevoren onder de douche vandaan stap en een uur sex is ook echt een uur sex. Dat kost dan 170 euro.