PDA

Volledige versie bekijken : Melissa



Willem2
14 november 2005, 12:58
Naam : Melissa

Haarkleur/-lengte : Donkerblond haar

Lengte dame : 1.65m

Postuur/Cupmaat : Normaal, B-cup

Nationaliteit/Taal : Tjechische, duits

Leeftijd : 30-34 jaar

Tatoeages/Piercings :

Service : Zoenen, pijpen uitstekend, NMC, FT, slikken

Bijzonderheden :

Randy
14 november 2005, 20:40
Melisa doet GEEN FT, heeft ze me verzekerd. In ieder geval niet bij mij :( . Maar pijpen doet ze verder wel goed.

Horny_one
18 november 2005, 23:55
Na mijn eerste intermezzo met Babsi eerst even een saunatje gepakt met Bredero. En daarna beneden eens rondgekeken. De dames die beneden zitten, zijn al wat langer bij de club en daardoor is de sfeer beneden heel anders dan in de wat stillere kamer boven. Soms was boven het enige vermaak de pornofilm van Gina Wild. (Laat ik nu ook dezelfde film hebben).

Beneden aan de praat geraakt met Melissa, een tjechische meid van 31 met een perfect figuur en een paar hele mooie ogen. Al snel naar de kamer en daar heerlijk gezoend en prachtige GF6 gehad, hierbij werd het hoofdvak van de tjechische meisjesschool getoond: het goddelijke pijpen.

Het kan niet anders dat dit een plaatselijke specialiteit is, zoveel goede pijpsters zijn er niet zomaar uit dat land. Het werd niet alleen opgevangen in het mondje, het werd zelfs niet uitgespuugd....

Na een drie kwartier zijn we toch maar gaan douchen.... Maar Melissa is een toppertje.

Hollandmale
28 november 2005, 16:16
Als dagafsluiting gekozen voor Melissa, 'n donkerblonde vlotte Tjechische van rond de 30, 's-middags in de tuin ontmoet toen ze net binnenkwam. Het was al bijna half 12, SH sluit om 12 uur (vrijdag om 1 uur, weekend gesloten), dus vanaf de bar meteen door naar de kamer. Alleen het pijpmenu gekozen, i.v.m. de tijd. Toch veel zorg en aandacht van Melissa, al was het bijna sluitingstijd. Zittend op haar knietjes, met heel veel gevoel gepijpt. Aan het eind zoog Melissa me compleet vacuüm, nam alles in haar mondje en likte me nog lekker even na. Vervolgens gedoucht en aangekleed; bij de receptie alles afgerekend waarna Melissa me met enkele tongzoenen uitliet.

Randy
28 november 2005, 19:06
Melisa doet GEEN FT, heeft ze me verzekerd. In ieder geval niet bij mij :( . Maar pijpen doet ze verder wel goed.

Oeps, foutje gemaakt. Het is Monica die geen FT doet. Willem, wil je dat effe corrigeren??? Melissa heb ik niet meegemaakt (nog... :rolleyes:)

Dank dank,
Randy

Hollandmale
29 december 2005, 09:47
Gisteravond afgesloten met Melissa. Pijpen kan ze goed. Erg makkelijk ging het niet meer, na Sandra en Michelle. Maar Melissa is onvermoeibaar, laat zich niet gauw uit het veld slaan. En zo hoort het, dus toch nog lekker in haar mondje klaargekomen :blow2: :D.