PDA

Volledige versie bekijken : Lengte van clubverslagen



Johnsonxxx
6 februari 2024, 11:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831876&highlight=#post831876
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831905#post831905
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831833#post831833
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831626#post831626


Doen jullie hier wie de langste heeft of zo?? Wat een onzinnige verhalen, wel eens van Twitter of X gehoord, in max 280 tekens je verhaal doen, wat zou dat mooi zijn als we hier ook zo'n soort beperking zouden krijgen van bv 500 tekens @Willem2?

mechelen
6 februari 2024, 13:02
Oeps, het is net door zulke lange epistels (van oa seksenfun) dat ik de saunaclubs heb leren kennen...:tongue:

Sphinx
6 februari 2024, 13:36
Doen jullie hier wie de langste heeft of zo??

Nee


Wat een onzinnige verhalen

Dank je schat


wel eens van Twitter of X gehoord

Ja


in max 280 tekens je verhaal doen

Nooit aan social media begonnen


wat zou dat mooi zijn als we hier ook zo'n soort beperking zouden krijgen van bv 500 tekens

Afschuwelijk

Sphinx
6 februari 2024, 13:39
ok en nu nog even serieus. Iedereen heeft recht op een mening, als je geen lang gezeur wil lezen hoeft dat niet, scroll gewoon gewoon verder :) Ik blijf gewoon hierover schrijven zoals ik dat wil, de opmerkingen dat ik te langdradig ben krijg ik al een jaar of 18 op meerdere fora. En net zoals voetbaltrainer Brian Clough luister ik beleefd, zeg ik dank u voor de opmerking, maar ik bepaal zelf of ik er wat mee doe of niet. Goedemiddag.

Wentelt Eefje
6 februari 2024, 13:51
De mening van onze racebeer onderschrijf ik volledig (2x). Wel bizar dat de "klacht" en het voorstel om een 500-tekens-beperking op te leggen gethanked wordt door een schrijver die zelf ook juist uitgebreid verhaal van zijn belevenissen doet (2.500 tot 4.000 tekens voor zijn gemiddelde clubverslag vanaf de Veluwe (inclusief smileys)).

mentholbear
6 februari 2024, 14:43
Misschien dat m'n bondige dames reviews beter in de smaak vallen ;)

rmjhexe
6 februari 2024, 16:40
Mooi die lange verhalen , beetje leven in het forum . Bedankt nogmaals aan alle schrijvers

Siberische tijger
6 februari 2024, 17:22
Misschien dat m'n bondige dames reviews beter in de smaak vallen ;)

Jouw bondige reviews lezen is hetzelfde als sex met mannen hebben: aan beiden begin ik niet;)
Geintjuh!

Ik onderschrijf wat Sphinx schrijft: vind je het te lang dan klik je gewoon verder.
Ik heb altijd het gevoel dat iemand die een lang verhaal schrijft, in ieder geval mij het gevoel geeft dat hij er eens rustig voor is gaan zitten en met fatsoenlijke zinnen en de nodige humor of zelfspot etc. een verhaal schrijft.
Iemand die een recensie schrijft over een dame in 2 zinnen, is bezig met ander dingen en denkt nog even snel op zijn mobieltje iets te moeten tikken.

De waarheid zal natuurlijk ergens in het midden liggen, maar een goed verhaal, graag zonder allerlei smiley's na elke zin, is wat mij betreft top!

Gustomass
6 februari 2024, 17:33
Saunaclubben en Carnaval en schrijven over saunaclubben hebben in Gusto's ogen toch meer met elkaar gemeen dan je op het eerste oog zou denken.
De kern in al deze dingen zit hem in het feit dat je het kan ervaren, kan vieren, kan uitvoeren op de manier die bij jouw past. Dat je die dingen ervaart, doet en meemaakt en beschrijft zonder dat je een ander iets aandoet, of krenkt of zo. Kortom met respekt om te gaan zoals je met alles om wilt gaan. Niemand stoort zich aan je, je hoeft voor niemand extra te letten op je houding, wat je wel of niet doet. Het zijn 2 omgevingsvelden die dat met elkaar gemeen hebben. Gusto voelt zich in zo een veld prima thuis. en brengt de ervaringen graag over naar ieder die hetzelfde gemutst is....ieder mag er zijn voordeel van hebben, in het begin zijn we allemaal zo begonnen....Hoe mij toen de recensies over de Griekse Christina bij Golden Times aanspraken....Gusto erheen....het is bij één keer niet gebleven en Gusto was meteen on Track...Gusto meende aanvankelijk dat die Saunaclubs allemaal wijd weg waren...ze bleken bijna om de hoek....
da's krek wa ik zegge wo.

Gustomass.

kempie
6 februari 2024, 18:25
Iedereen moet zelf weten hoe lang of kort hij zijn verslag maakt. Er zijn ook verslagen die ik te lang vind. Die sla ik gewoon over of lees ik heel vluchtig.

Ik persoonlijk vind de info intressant over line-up en eventueel facaliteiten als im een club niet ken. Oordeel over en service van een dame ook maar hoe het zich allemaal heeft afgespeeld hoef ik niet te weten. Zulke verslagen of alinea’s in verslagen sla ik meestal over. Simpel.
Verder blij met iedereen die schrijft want dan is er voor ieder wat wils op dit forum ook voor degene die dit juist wel intressant vinden.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Giodude
6 februari 2024, 18:58
Doen jullie hier wie de langste heeft of zo?? Wat een onzinnige verhalen, wel eens van Twitter of X gehoord, in max 280 tekens je verhaal doen, wat zou dat mooi zijn als we hier ook zo'n soort beperking zouden krijgen van bv 500 tekens @Willem2?

Ben dan wel benieuwd hoe je onderstaand verslag dan rangschikt (sorry voor de full quote maar kan niet anders). Zijn volgens mij ook ietsje meer dan 500 tekens.


Gisteren na lange tijd weer eens Aca gold bezocht. Mede door de positieve ervaringen hier en de ervaringen van mijzelf vwb keuze en eten in BBL. Ook Venus Hamminkeln vind ik momenteel het bezoeken nauwelijks waard (weinig keuze, sfeerloos, en de toppertjes van weleer zijn of vertrokken of bulken van de arrogantie met hun fake services en zien alleen nog maar $$$$-tekens).

Bij binnenkomst in de middag €30 afgerekend, dat is nog eens een nette entreeprijs. Doorgelopen naar de kleedkamers en daar liep ik langs nieuwe lockers voor waardevolle spullen, top!
Omgekleed en gedoucht...douches links op bg zijn vernieuwd en wel wat verbeterd daardoor. Binnen zag het er gezellig druk uit, dacht ook dat er vwb verlichting (veel rood led) eea is veranderd (beter zo). Kwam ook nog bekende NL ijsberen tegen dus lekker kunnen ouwehoeren....en Husky ook nog zien lopen, maar die had meer oog voor de meiskes. En ja meiskes waren er in voldoende mate...later in de middag alleen maar meer en het leek wel alleen maar mooier.

Aan de bar zittend was mijn blik, niet bewust, gericht op Alexandra. Ze wist mijn aandacht te trekken met wat gedraai en gekrab aan haar achterste. Maar een kamer was ik eigenlijk nog niet aan toe. Maar daar dacht zij blijkbaar anders over want 5 minuten later stond ze bij me aan de bar....alle trucs en charmes werden naar voren gehaald, en vooral het met haar pussy over mijn bovenbeen rijden deed bij mij de knop omdraaien, dus haar lekker kunnen betasten en natuurlijk gevolgd door een kamertje. Half uurtje en de services waren helemaal goed...het is in deze club niet gebruikelijk dat de tijd wordt volgemaakt, maar ja dat vaak domme geklets met meiden, zoals vaak in een club als Venus Hamminkeln plaatsvindt om de tijd te doden, daar zit ik eigenlijk ook niet op te wachten. Dus na even uitblazen de badjas weer aan en vertrokken. Netjes betaalt voor haar services, :freu:goede milieuvriendelijk blowjob, TZ, en een heerlijk cowride, waarbij ik het hoogtepunt niet al te lang kon uitstellen, dit was echt geweldig :freu: en dat voor slechts 50 euries :). En die presales verleiding vind ik ook een genot.....waar maak je dat nog mee? :):freu:

Vervolgs weer in de barruimte een plaatsje gezocht en met wat beren en dames zitten kletsen. Zo herkende Raluca mij (en ik haar), goede herinneringen aan, hetzelfde geldt voor Putri, altijd druk maar toch leuk dat ze nog even een high five geeft en een paar woorden wisselt bij het langslopen. Nee hier dus geen arrogante dames die, omdat ze hun agenda meestal goed gevuld hebben, je nog geen blik waardig achten (ja ik vergelijk alweer met FKK Venus Hamminkeln).

Een mede ijsbeer ging al vroeg eten en vroeg me mee te gaan....nog even gewacht en toen ook aangeschoven. En het eten was ook al verrassend goed, diverse braadworsten en een heerlijk kip kebab met 2 sausen. Verse frites en voldoende salade. Het deed mij 2 x opscheppen, met als gevolg dat ik daarna wel even moest uitbuiken.

Ik moet opletten dat ik hier niet al te positief ben want dan komen al die pannenkoekers van de duurdere en sfeerloze clubs ook hier naar toe, nee gaan jullie svp naar Hamminkeln :biggrin:, ik heb mijn focus verlegd naar Ratingen. Rond 7 uur weer vertrokken, zodat ik thuis de F1 sprintrace kon zien en dan te bedenken dat ik voor deze fijne middag slechts 80 euries kwijt was (en dat is ook wel eens lekker). Volgende keer blijf ik langer, om wat meer dames uit te proberen, want er liep echt veel schoons rond in Ratingen :wink2:

Shakir
6 februari 2024, 19:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831876&highlight=#post831876
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831905#post831905
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831833#post831833
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831626#post831626


Doen jullie hier wie de langste heeft of zo?? Wat een onzinnige verhalen, wel eens van Twitter of X gehoord, in max 280 tekens je verhaal doen, wat zou dat mooi zijn als we hier ook zo'n soort beperking zouden krijgen van bv 500 tekens @Willem2?

We zitten hier voor alle duidelijkheid dan ook in een literair salon.
Als groot literatuurliefhebber kom ik hier prima aan mijn trekken.

Tien jaar geleden keek ik rakhalzend uit naar de wekelijkse schrijfsels van seksenfun, NLNU, KP, Vazkor, SFL,...
Zonder deze grote namen en wilde verhalen had ik waarschijnlijk mijn overstap naar de saunaclubs niet eens gemaakt.

Maar goed dan, mijn volgend verslag beperk ik tot een absoluut minimum en vermeld ik hoeveel cola's ik heb gedronken, dat de frieten slecht gebakken waren en dat de dames weer lastig jaagden.

mentholbear
6 februari 2024, 20:51
Zo blijkt maar hoe verschillend we een forum beleven, wat we wel en niet fijn vinden, etc.

Wat voor de 1 onzinnige verhalen zijn, kan voor een ander juist weer een genot zijn om te lezen.

Wat voor de 1 nutteloze informatie is, kan voor een ander juist weer interessant zijn.

Laat ieder in z'n waarde zou ik zeggen.

mentholbear
6 februari 2024, 21:27
Ik persoonlijk vind de info intressant over ... facaliteiten als im een club niet ken.

Wat te denken van de status van de faciliteiten. Zo weet je misschienvan een eerder bezoek of verslag dat ene SC een sauna of jacuzzi heeft. Maar dan kan het alsnog handig zijn om te weten of de sauna defect is of het water veels te fris, etc.

Badslippers
6 februari 2024, 21:49
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831876&highlight=#post831876
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831905#post831905
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831833#post831833
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=831626#post831626


Doen jullie hier wie de langste heeft of zo?? Wat een onzinnige verhalen, wel eens van Twitter of X gehoord, in max 280 tekens je verhaal doen, wat zou dat mooi zijn als we hier ook zo'n soort beperking zouden krijgen van bv 500 tekens @Willem2?

Ha ha, X, het open riool met de zinnige verhalen. Laat me niet lachen. Wie graag een wat langer, smeuïg en literair verhaal van hoge kwaliteit leest, haal je hart op. Meer als 5000 woorden. Met dank aan de noeste schrijvers die er werk en tijd in hebben gestoken.

Nr.DatumAuteurAantal woordenLink
121-2-2017 09:59SFL26425https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=581&pp=1
224-8-2016 16:11SFL24507https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=492&pp=1
31-11-2012 01:00SFL22511https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=31855&page=1&pp=1
45-10-2009 01:19SFL18979https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=18&pp=1
528-12-2012 16:41SFL15493https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=32853&page=1&pp=1
617-1-2013 04:02Cuties15372https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1049&page=31&pp=1
714-5-2013 22:00Cuties11867https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=6302&page=214&pp=1
822-1-2017 15:46SFL11770https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=540&pp=1
917-4-2009 00:45SFL11698https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16512&page=1&pp=1
1017-1-2017 13:32SFL11015https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=514&pp=1
116-6-2009 11:47londonbasketcase10827https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=19669&page=12&pp=1
1219-9-2010 01:28Cuties10795https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=8474&page=212&pp=1
1331-5-2017 16:23SFL10524https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48596&page=19&pp=1
1431-5-2017 17:03SFL10481https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48596&page=21&pp=1
1521-2-2013 02:29SFL10425https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=298&pp=1
1631-3-2015 19:13Willi6910259https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=41219&page=14&pp=1
176-1-2020 12:43SFL9120https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=691&pp=1
189-4-2007 15:32Willi698985https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=15846&page=2&pp=1
1921-3-2013 03:00Cuties8930https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=24527&page=584&pp=1
2021-5-2009 19:13Dalton8674https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16929&page=19&pp=1
2118-5-2009 21:31Picasso 18659https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16929&page=16&pp=1
2231-5-2017 16:29SFL8624https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48596&page=20&pp=1
233-7-2012 15:11Cuties8402https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=8474&page=593&pp=1
2411-9-2012 22:54Cuties8115https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=7725&page=86&pp=1
2519-4-2017 00:47Badslippers8084https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48380&page=10&pp=1
2621-5-2015 11:23SFL8071https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=422&pp=1
271-6-2011 11:00SFL7991https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=181&pp=1
2813-6-2015 17:00SFL7913https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=425&pp=1
293-9-2009 11:28SFL7903https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=17871&page=6&pp=1
3010-5-2009 12:10londonbasketcase7864https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=18343&page=40&pp=1
3116-2-2010 12:12SFL7789https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=57&pp=1
3223-7-2009 03:10SFL7712https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=17871&page=1&pp=1
3325-1-2010 11:23SFL7613https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=17871&page=12&pp=1
3411-8-2014 10:26Wentelt Eefje7594https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=38287&page=200&pp=1
3519-7-2011 21:02Badslippers7452https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=53358&page=4&pp=1
3627-9-2016 12:49Mr Bluenose7303https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48010&page=2&pp=1
3719-7-2010 02:21Cuties7272https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=23882&page=24&pp=1
382-5-2015 23:24Gluglio Gligleesias7151https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=41566&page=3&pp=1
3922-8-2013 22:10Cuties6990https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=8474&page=774&pp=1
404-5-2015 11:15SFL6898https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=420&pp=1
4118-6-2017 13:22Piet Plezier6807https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=36088&page=817&pp=1
426-1-2020 12:09SFL6779https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=690&pp=1
431-9-2013 23:04Cuties6757https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1715&page=45&pp=1
441-1-2007 14:23Gustomass6756https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=5977&page=5&pp=1
456-1-2020 11:15SFL6734https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=689&pp=1
4618-7-2012 21:30Cuties6721https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=10442&page=13&pp=1
4731-5-2017 16:19SFL6695https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=48596&page=18&pp=1
4830-7-2006 17:57Gustomass6658https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=3538&page=135&pp=1
494-2-2014 15:40seksenfun6426https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=36815&page=4&pp=1
5017-10-2012 14:25Wijze grijze6349https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=37870&page=2&pp=1
511-6-2011 03:27SFL6347https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=178&pp=1
523-1-2014 14:12Mr Pussy6313https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=29035&page=11&pp=1
5310-10-2013 00:39Badslippers6304https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=361&pp=1
5428-7-2017 16:23SFL6297https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=2468&page=554&pp=1
5514-5-2013 16:05SFL6255https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=34287&page=1&pp=1
5611-2-2011 03:26Cuties6252https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=24527&page=17&pp=1
5717-10-2013 00:37SFL6235https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=32853&page=7&pp=1
587-1-2010 01:22SFL6086https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=17871&page=8&pp=1
596-8-2013 21:44Cuties6070https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=13476&page=143&pp=1
6028-10-2012 22:17seksenfun6055https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=7544&page=557&pp=1
6116-1-2011 09:02Ace26030https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=26203&page=117&pp=1
6211-3-2015 00:23Wijze grijze6008https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=33572&page=129&pp=1
6322-4-2009 10:31SFL5991https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=2680&page=11&pp=1
649-10-2022 00:07vrije jongen5990https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=54856&page=35&pp=1
6514-3-2007 02:39Willem25962https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=36214&page=2&pp=1
662-1-2013 22:20krukar5927https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=32012&page=121&pp=1
6711-12-2006 18:20Willem25926https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=4126&page=1&pp=1
6823-4-2018 17:13Patjax5922https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=42883&page=69&pp=1
6926-12-2018 13:45Brad Clitt5809https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=46840&page=364&pp=1
701-5-2010 09:00Ace25789https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=23953&page=3&pp=1
711-6-2008 21:28londonbasketcase5783https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=12771&page=7&pp=1
724-1-2013 00:53SFL5762https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=32911&page=1&pp=1
7317-8-2009 01:42seksenfun5752https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=7544&page=3&pp=1
746-6-2009 18:10londonbasketcase5737https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=19669&page=13&pp=1
7517-12-2009 19:49SFL5735https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=22527&page=175&pp=1
7618-6-2006 22:58Gustomass5720https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=2663&page=131&pp=1
7718-1-2017 13:30Brad Clitt5623https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1785&page=1686&pp=1
785-4-2008 22:12longdivision5541https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=54501&page=2&pp=1
7916-6-2011 23:47Cuties5504https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=25854&page=2&pp=1
809-5-2012 02:23SFL5473https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=29853&page=3&pp=1
816-1-2020 13:03SFL5460https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=693&pp=1
8218-6-2006 22:49Gustomass5459https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=2663&page=130&pp=1
834-5-2011 20:30Wagons-Lits5449https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=42612&page=2&pp=1
846-12-2009 19:42Ace25416https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=21768&page=28&pp=1
8522-4-2009 01:10londonbasketcase5404https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1249&page=41&pp=1
8613-12-2006 21:35Gustomass5384https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=33&page=145&pp=1
872-2-2013 14:16savesexer5383https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=42979&page=2&pp=1
8816-12-2012 23:46Badslippers5357https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=25853&page=14&pp=1
898-4-2020 15:58Piet Plezier5343https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=55248&page=2201&pp=1
903-5-2010 17:14SFL5322https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=23953&page=22&pp=1
918-11-2006 09:32Alles Paletti5310https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=8123&page=2&pp=1
9214-6-2008 23:16londonbasketcase5306https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=603&page=256&pp=1
9318-7-2009 20:38Ace25275https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=19670&page=61&pp=1
946-9-2016 12:20SFL5273https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=46224&page=9&pp=1
953-3-2013 15:45Ace25267https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=35603&page=3&pp=1
9628-3-2011 20:43Ace25264https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=27920&page=192&pp=1
9729-9-2009 14:16Gustomass5261https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1249&page=59&pp=1
9827-5-2016 23:57Taylor5234https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=761&page=802&pp=1
995-8-2022 14:15Badslippers5220https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=42957&page=6625&pp=1
1002-2-2014 21:30aamu5199https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=36802&page=1&pp=1
10116-2-2011 02:07Killer-Bull5195https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=26469&page=38&pp=1
10228-6-2012 21:55Hoofdstuk25184https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=8474&page=581&pp=1
10318-9-2013 18:06frans1645183https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=54745&page=4&pp=1
10424-4-2012 13:50Cuties5167https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=13476&page=130&pp=1
10512-2-2016 01:51Megaboob5142https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=43994&page=86&pp=1
10625-7-2010 00:09seksenfun5136https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=21888&page=3&pp=1
10712-10-2011 20:11Ace25135https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=29554&page=24&pp=1
10824-2-2016 12:02SFL5131https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16194&page=478&pp=1
10918-10-2005 21:08Willi695096https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=15846&page=1&pp=1
11014-9-2012 19:36Dolfie5094https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=31409&page=5&pp=1
11119-2-2016 15:16Spikey735082https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=44307&page=1&pp=1
1127-12-2010 17:55SFL5078https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=23837&page=1&pp=1
11325-2-2013 15:15SFL5073https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=38032&page=130&pp=1
11421-12-2008 18:34Ace25068https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=16576&page=57&pp=1
1153-8-2019 16:23SFL5039https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=31746&page=2408&pp=1
11610-5-2009 12:07londonbasketcase5039https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=1250&page=78&pp=1

pietpotent44
7 februari 2024, 01:35
Ik probeer mijn verslagen altijd te beperken tot maximaal 44 karakters :biggrin:

Voor het corona topic had ik er minstens 4400 nodig. En voor het Oekraine topic natuurlijk helemaal ;)

JonnyFontane
7 februari 2024, 05:29
Sjezus Badslippers.......dat jij hier tijd voor hebt om uit te zoeken wie het langste verhaal typt.
Maar wel leuk gegaan.

noglangnietuitgewandeld
7 februari 2024, 08:05
Ik heb, en vraag me niet hoe, een bepaalde manier van snellezen ontwikkeld. Even vliegensvlug een verslag doornemen waarbij ik de punten die me interesseren eruit filter en wat me niet boeit laat schieten. Dat is al begonnen toen ik als puber in de bieb kwam om boeken te ruilen. De hamvraag was toen al: wordt er nog geneukt? In no time had ik de seksscènes ontdekt en bepaalde aan hand van de sappigheid daarvan of een boek de moeite waard was om te lenen. Ma Uitgewandeld las toch niet en pa heeft er nooit een opmerking over gemaakt, die vond het wel best zo.

Deze vaardigheid pas ik ook toe bij langere forumberichten. Lezen is een kunst. Schrijven ook. Iedereen heeft zo zijn eigen stijl. De muziekstukken van Sphinx daar glijden mijn ogen automatisch overheen, ik heb er toch geen verstand van, maar zijn interacties met de dames zijn wel informatief. Dat SFL bovenaan staat had ik wel verwacht. Altijd mooie sappige verhalen en natuurlijk volkomen waarheidsgetrouw. Badslippers kon er in zijn tijd ook wat van, en vooral als vader en zoon samen op stap geweest waren dan steeg het literair vernuft van dit illustere duo ten hemel. Wordt het niet eens tijd voor een come back?

WANDELAAR5
7 februari 2024, 08:23
Heb je deze come back gemist?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=828634#post828634
Maar die vraagt natuurlijk wel om een vervolg!

Badslippers
7 februari 2024, 08:40
Sjezus Badslippers.......dat jij hier tijd voor hebt om uit te zoeken wie het langste verhaal typt.
Maar wel leuk gegaan.

Ik had ooit ergens 2009 een script geprogrammeerd (als hobby) om berichten in een database te knikkeren omdat de zoekfunctie van dit forum ruk was (en is) en ik snel zaken wilde kunnen opzoeken. Dat script is verloren gegaan ergens in 2020 door een kapotte laptop en daarna had ik geen zin meer om dat opnieuw te maken maar de database heb ik nog. En dan is het een fluitje van een cent om een overzicht te genereren.

Shakir
7 februari 2024, 09:26
Ik moet trouwens bekennen dat ik de laatste jaren vaak uit collegialiteit thankjes aan het doorjassen ben zonder het verslag goed gelezen te hebben.
Ik ben vast wel niet alleen hierin, dus als ik 20 thanks zou ontvangen hebben, zijn er hoogstens 5 lezers die tot beneden zijn geraakt.
Waarom dan nog schrijven?

mentholbear
7 februari 2024, 11:04
, zijn er hoogstens 5 lezers die tot beneden zijn geraakt.
Waarom dan nog schrijven?

Voor die 5 lezers ;)

Ik lees ze wel van top tot teen. Muziek stukjes skip ik wel meestal. Daar heb ik weinig kaas van gegeten.

WANDELAAR5
7 februari 2024, 11:34
Ik moet trouwens bekennen dat ik de laatste jaren vaak uit collegialiteit thankjes aan het doorjassen ben zonder het verslag goed gelezen te hebben.
Ik ben vast wel niet alleen hierin, dus als ik 20 thanks zou ontvangen hebben, zijn er hoogstens 5 lezers die tot beneden zijn geraakt.
Waarom dan nog schrijven?

Omdat ik 1 van die 5 lezers ben natuurlijk!

Ascari
7 februari 2024, 12:18
Omdat ik 1 van die 5 lezers ben natuurlijk!

Ik ook. Gewoon blijven schrijven Shakir, ik lees je berichten graag.

Wentelt Eefje
7 februari 2024, 15:38
Ben benieuwd wie die vijfde lezer dan is...

mentholbear, WANDELAAR5, Ascari en ondergetekende en dus nog eentje die zich nog niet gemeld heeft... en ik onderschrijf de door de eerste drie reeds gedane oproep: blijf schrijven Shakir!

Meme Moo
7 februari 2024, 16:42
Ik moet trouwens bekennen dat ik de laatste jaren vaak uit collegialiteit thankjes aan het doorjassen ben zonder het verslag goed gelezen te hebben.
Ik ben vast wel niet alleen hierin, dus als ik 20 thanks zou ontvangen hebben, zijn er hoogstens 5 lezers die tot beneden zijn geraakt.
Waarom dan nog schrijven?

Ik lees ze ook (dus dat is dus al minimaal 5), maar als het goed is schrijf je niet voor de Thanks maar voor jezelf.

Als je het leuk vindt om je ervaringen met ons te delen: vooral (en wat mij betreft: graag) blijven doen.
Op de manier die jij zelf leuk en plezierig vindt.

Als een ander jouw schrijfstijl niet aanstaat, is dat hun probleem.
Zolang jij er het schrijfplezier maar aan beleeft.

Brad Clitt
7 februari 2024, 21:48
Ik lees die behangrollen ook graag, zeker gezien het feit dat ik in het verleden zelf graag deed behangen. De kans dat ik dit wederom ga doen is niet zo groot, ben er nu ook al bijna anderhalf jaar uit en heb ook geen behoefte meer. ;)

Shakir
7 februari 2024, 22:16
... en ik onderschrijf de door de eerste drie reeds gedane oproep: blijf schrijven Shakir!
Eerst nog uit mijn winterslaap ontwaken natuurlijk.
Kleine Shakir staat in de winter wat minder scherp.

Johnsonxxx
8 februari 2024, 02:33
Er kan nog een hoop geleerd worden zie ik wel, nog nooit gehoord van "de kunst van het weglaten"....
https://landjetekst.nl/de-kunst-van-het-weglaten/

pietpotent44
8 februari 2024, 03:14
ben er nu ook al bijna anderhalf jaar uit en heb ook geen behoefte meer. ;)

Want ?

Wentelt Eefje
8 februari 2024, 04:30
Er kan nog een hoop geleerd worden zie ik wel, nog nooit gehoord van "de kunst van het weglaten"....
https://landjetekst.nl/de-kunst-van-het-weglaten/

Je hebt geen idee hoeveel tekst ik soms in een stuk van 10.000+ woorden welnee geschrapt heb...

Picasso 1
8 februari 2024, 11:59
Wat is de lengte van dit topic trouwens? Hoeveel woorden hebben we hier al aan besteed?