PDA

Volledige versie bekijken : BBH the revue



Pagina's : [1] 2

Rex
19 november 2005, 18:09
Ben Donderdag weer een keer naar Badda Bing (BB) gegaan voor de afwisseling. Maar moet zeggen dat dit niet meer de club is die ik voorheen gewend was.

Qua meiden is het ook niet zo top meer. Ze kunnen zeker niet tippen aan PHG, overduidelijk niet.
Eerst gekozen voor Mascha, een poolse van rond de 30. Lekker ding en aan het eind mondje goed gevuld bij haar.
Daarna met Chantal weggeweest, ook een leuke meid van rond de 25, niet zo ontzettend knap, maar wel ontzettend geil en een bijzonder lekker kutje. Ik ken deze meiden nog van mijn eerdere ( vele) bezoeken aan BB.

IK ga daar voorlopig niet meer naar toe. Voor mij is en blijft er maar 1 club en dat is PHG in Oedt.

099
24 november 2005, 18:45
Hé Rex, hoeveel dames waren er ongeveer aanwezig, en was dit in verhouding met het aantal mannen?

( Heb deze zomer 1 keer meegemaakt dat er 20 mannen waren en 5 vrouwen. )

Rex
25 november 2005, 12:20
Helemaal waar, inderdaad een ordinair zuip café geworden, waar schaars gekleden dames ronddwarrelen....................voor mij geen BB meer in ieder geval. Ondanks de wat fijnere reisafstand, dan door te rijden naar Oedt, prefereer ik toch Oedt en zal daar de rest van mijn ijsberenleven gaan slijten.............totdat..................vul dit zelf maar in.

Gegroet,
Rex

099
4 januari 2006, 12:52
Hé Coco dank je voor je informatieve bijdrage :smile2: !

Rex
5 januari 2006, 17:02
Het zal mij niet verbazen, dat we misschien een keer te horen krijgen dat BB moet gaan sluiten, want het is inderdaad alleen maar slechte info die ik hoor en lees over deze zuip tent...........................

Wat begin januari 2005 een leuke mooie gezellige club was, is bijna een jaar later niets anders meer dan een ordinaire vieze en ongezellig zuip café met enkele schaars geklede (zuip) hoeren.

Wellicht kunnen ze de poot stijf houden en draaien ze nog een paar jaar mee, wie weet???

099
28 februari 2006, 15:05
Ik heb Badda-Bing nog eens een bezoekje gebracht. Natuurlijk Badda-Bing blijft Badda-Bing, ik kwam binnen en het eerste dat ik hoorde was: "Dat is dan 50 euro"!
De eerste woorden van de barvrouw dus, die overigens meer voor haar bar op een stoel zat te kletsen met de meiden dan achter haar bar stond en de klanten bediende. Bij vertrek zegde ze zelfs niets meer. Het eten en de sauna zijn er wel op vooruitgegaan, alsmede dat er ook een goede sfeer onder de dames hangt. Ook redelijk wat bekende gezichten onder de dames (dus dames die ik op mijn laatste bezoek een 5-tal maand geleden ook heb gezien).

Om even kort te gaan:
Badda-Bing is een champagneclub waar het goed toeven is voor een uurtje of 3 à 4. De prijzen zijn wel wat hoger dan de meeste clubs.

Nog een tip:
Ik heb een supper ervaring gehad met Delia (Een grote zwartharige Duitse.)

Anvers
19 maart 2006, 21:36
Re: Hulten, Rijksweg 5, Badda-Bing, Algemeen
KEEP ON SMILING!
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
TELKENMALE ER IEMAND AAN DE DEUR AANBELT,WORDT ER EEN FOTO GENOMEN.
Met dit intern fotoboek kan men onderzoeken "wie wat zegt",in overleg met de meisjes.
Leuk om te weten.
Reden genoeg om er nooit meer te gaan.Bovendien waren mijn ervaringen al niet zo denderend daar.
Geniet maar lekker voort van je foto-boek!Ik ga voor mijn pasfotoo'tje wel naar een echte fotograaf.
Badda-Bing NEVER AGAIN.
----------------------------------------------------

bericht van coco 2

The Joker
21 maart 2006, 14:06
Ik kom zo wie zo al niet meer in die stinktent, maar als deze fotozooi klopt mag ik hopen dat er helemaal geen hond meer komt!
Laat de boel maar snel klappen en misschien dat een nieuwe eigenaar wel iets succesvols neer kan zetten.
YY is het tenslotte ook goed gelukt binnen 1 jaar.

Zero
28 mei 2006, 14:54
9 juni t/m 9 juli
WK Voetbal 2006
Alle wedstrijden op grootbeeld
+ oranje badjassen
+BBQ

11 juni
Nederland - Servië Montenegro
15.00 uur
Lekker voetbal kijken in een oranje badjas + BBQ

16 juni
Nederland - Ivoorkust
18.00 uur
2e poule wedstrijd voor het Nederlands elftal
+ BBQ met Afrikaanse salades

21 juni
Nederland - Argentinië
21.00 uur
Hopelijk kunnen we nog vaker een oranje badjas aan !!!
Buffet met Argentijnse steaks

Rex
14 juni 2006, 19:36
Is er de laatste tijd nog iemand polshoogte komen nemen of de boel wat aan het verbeteren is qua gastvrijheid, sfeer en aantal dames?

Tot ruim een jaar geleden, had ik je graag op de hoogte gehouden van elementaire zaken in BBH, maar ik kom er gelukkig al driekwart jaar niet meer, sinds ik regelmatig in Duitsland aktief ben.................:lostit:

Bovendien is er geen haar op mijn hoofd die er nog over nadenkt om ooit nog een keer naar Hulten af te reizen en binnen te stappen!!!:wink:

bobo
15 juni 2006, 12:52
Is er de laatste tijd nog iemand polshoogte komen nemen of de boel wat aan het verbeteren is qua gastvrijheid, sfeer en aantal dames?
Jazeker, ben er gisteren geweest, kwam rond 18.00 uur binnen de gastvrouw Jolanda was gewoon correct en vriendelijk, de sfeer zat er nog niet echt in bij binnenkomst, een 3 tal verveelde ijsberen aan de bar, en een paar heren die buiten of in het saunagedeelte zaten, die het wel plezierig leken te vinden,Verder een concentratie van een aantal dames bij de speelautomaat en her en der zaten er nog wel een paar.
Na 19.00 een 15 tot 20 dames aanwezig waaronder zeker 5 mijn smaak waren, Redelijk gegeten, het eten zag er goed verzorgd uit. De patatten lagen een beetje zwaar op de maag, heb het daarom rustig aan gedaan, met een saunaatje en een fikse douchebeurt, daarna weer naar het bargedeelte, waar de sfeer behoorlijk was verbeterd, Suzy hing aan de paal te kronkelen, een lekker muziekje en er werd volop versierd en verleidt, Zo te zien hadden alle heren er wel zin in en de dames ook. Zeker een 6 tal nederlandssprekende dames een aantal duitse en een aantal fraaie hongaarse... nog wat meer jonge dames die ik vluchtig gezien heb, maar voor mij teveel aan tatoes. Het mannelijk publiek was gemengd van zakenmannen tot...... .tja wel wat buitenlanders, maar eerlijk is eerlijk iedereen gedroeg zich keurig.......................Het beste van de avond kwam opeens zomaar binnengewandeld, ja ja heb haar weer gevonden :D heb beloofd niet over haar te schrijven. ben dus moe voldaan en met een fantastich gevoel huiswaarts gekeerd met een lege portemonee. je kan niet met creditcard betalen zelfs niet pinnen, misschien maar goed ook toch:rolleyes:

The Joker
18 juni 2006, 11:13
Bobo, bedankt voor je update, heb je ook een indicatie van het aantal beren na 20:00, zodat we de M/V verhouding kunnen bepalen?
Het feit dat BB nog bestaat betekent dat ze misschien toch wel iets verbeterd hebben.

bobo
19 juni 2006, 15:31
Bobo, bedankt voor je update, heb je ook een indicatie van het aantal beren na 20:00, zodat we de M/V verhouding kunnen bepalen?
Het feit dat BB nog bestaat betekent dat ze misschien toch wel iets verbeterd hebben.
Jaa eh, is weer effe geleden, ik geloof een stuk of 20 ijsberen.....
Ben er trouwens afgelopen zondag ook geweest was een vrij tamme bedoeling, totdat er een aantal heerlijke dames in het zwembad sprongen, en er ingegooid werden. Toen begon er wel wat sfeer te komen, Andre Hazesmuziek erin. wel gezellig. Wel een irritante geur die van het buitenbubbelbad afkwam, daar was een feestje aan de gang wat aangenaam was om te volgen, mooie dames in hun blootie die zich van hun beste kant lieten zien, oja dwaal af, de heer die tussen deze dames vertoefde, was er volgens mij een joint aan het roken, niet erg zolang ik er geen last van heb, ach wil ook weer niet zeuren. Heb weer een errug leuke avond beleefd met mijn date. Voor mij is eigenlijk lekkere seks voldoende en een schone kamer, de rest is meegenomen
De verhouding ijsberen dames was 10 tegen 15 ongeveer he, heb niet geteld en het komt en gaat hore.

majans
31 augustus 2006, 14:28
De laatste tijd van enkele bekenden gehoord dat BB behoorlijk is verbeterd.
Samen met een aantal maatjes besloten om vanavond eens op inspectie te gaan in het brabantse land.
Vooral in het begin leuke avonden meegemaakt ben zeer benieuwd, zal morgen een verslag(je) schrijven.
U hoort ervan

Hollandmale
12 september 2006, 09:26
Het is niet HM's gewoonte om te pronken met andermans veren.
Maar omdat er over BB maar mondjesmaat wordt geschreven, hier 'n citaat vanaf 'n ander forum:
Ben hier gisterenmiddag (zondag) geweest.

Een mooie tent, maar met een klote-publiek. De helft proleterige patsers die zich een bink voelen en doen of ze geld als water hebben, de andere helft Arabisch uitziende jongetjes van een jaar of 20 die duidelijk niet weten dat ook een d.v.p. een mens is met gevoelens die gekwetst kunnen worden. Als je ziet hoe die zich gedragen kan ik me voorstellen dat je als vrouw racistisch wordt. Wat een stelletje horken bij elkaar, al kan ik natuurlijk pech gehad hebben en kan dat op een ander tijdstip best anders zijn.

Wel knappe dames aanwezig; Duitse Melanie heeft uiteindelijk mijn bezoek de moeite waard gemaakt, maar de sfeer in de Duitse FKK-clubs is toch echt wel beter.Conclusie: als je je niet teveel stoort aan 'n ander publiek dan wij gewend zijn, kan je in BB best wel 'n aantal mooie dames met goeie service vinden. Zoals bekend zijn de prijzen hoger dan in PHG/GT/YY/Relax, vanwege 25,- extra voor PZC. Volgens ex-BB-dames die momenteel in Relax werken, zijn er dagelijks zo'n 20 dames aanwezig in BB. Dat aantal is al lange tijd vrij constant, volgens hen.

The Joker
15 september 2006, 00:11
Van ex BBers hoor ik ook dezelfde geluiden, de madam is een kansloze ho en het publiek bestaat voor minimaal de helft uit luidruchtige kampers.
Neem me regelmatig voor om zelf weer een keer polshoogte te nemen nu ik ook hoor dat er wel weer redelijk wat dames komen, maar het komt er steeds maar niet van.

majans
22 september 2006, 10:26
heb een verhaaltje geschreven maar was na een dag al weg.

maar in het kort ik heb me daar die avond prima vermaakt maar geen zaak waar ik vaak naar toe zal gaan.
heb een prima tijd met kasia gehad was niks mis mee.
De sfeer in BB is nu eenmaal anders dan in de overige sauna clubs echter ik stoor me niet aan de vaste gasten daar.

groet

majans

Hollandmale
27 oktober 2006, 15:31
Gisteravond rond 6 uur lekkere trek gekregen, geen zin om ver te rijden, dus na 20 (!) minuten BB binnengestapt. Bijna anderhalf jaar weggeweest, dus vielen enkele positief veranderde zaken op. Er zijn duidelijk meer bezoekers en dames dan destijds, met 'n behoorlijke toeloop als gevolg. Bij binnenkomst 20 dames aanwezig, in de loop van de avond oplopend naar 25 dames. Leuke bezetting met voor elk wat wils: jong, rijp, blond, donker, slank, gevuld, 'n kleurtje, NL, Duits en Oosteuropees. Ex-Relax Romy en Vera waren ook aanwezig :smile:.

Goedbezochte avond, doorlopend zo'n 30 oranje beertjes aanwezig, je ziet dus meer heren dan dames in de bar. Over de sfeer in BB
is al genoeg gezegd en geschreven, die is anders dan in andere saunaclubs, vooral kwa publiek en muziek. Heb geen enkel bekend ijsberengezicht gezien, en dat wil wat zeggen want HM kent er vele. Heb me verder niet teveel gestoord aan de later op de avond
harde muziek en zelfs nog 'n stukje Hazes zitten meezingen, 'n Beetje verliefd. Ach ja, when in Rome, do as the Romans do :smile2:.

Eerst goed gegeten, goeie Hollandse kost: zuurkoolstamppot met spekjes, rode kool, kippepootjes, hamburgers, kartoffelsalade en gemengde sla. Tezamen met 'n paar tapbiertjes de inwendige mens dus goed versterkt. Vervolgens met enkele dames in gesprek geraakt die m'n naam nog kenden, ondanks de langdurige afwezigheid: Marokkaanse Nicky en Poolse Michelle. Beetje genant, want HM herkende laatstgenoemde eigenlijk niet. Daarna gesproken met 'n jonge blonde Hollandse, lekker lijf, knap toetje, lang haar, vrij groot; Eva. En met de mooie Hongaarse Vanessa, brunette, superslank, haar naar achteren in 'n staartje, begin-20. Verder nog 'n paar drukbezette slanke Caribische tieners gezien :eek:.

Wat opvalt is het grotendeels ontbreken van intimiteit tussen dames en beertjes. Tongzoenen in de bar is overduidelijk not done, om over verdere intieme handelingen maar te zwijgen. Dat bemoeilijkt het inschatten van de service van 'n dame, want aan tussenbeens gegraai onder de badjas met de mededeling dat men op de kamer wel zoent, heb je meestal niet zo veel. Van medebeertjes gehoord dat de kamerservice van dames onderling erg kan verschillen. Varierend van ongeinteresseerd 50 eurobriefjes verzamelen tot 'n absolute topervaring. De mooiste dames geven niet de beste service, maar eerlijk gezegd is dat in andere saunaclubs ook vaak zo :o.

In 'n saunaclub wordt rustig rondkijken en niet te snel toehappen meestal beloond, zo ook gisteren. Want halverwege de avond dook Poolse Marscha op, met wie HM nog nooit 'n kamer had gedeeld. Haar kwaliteiten kennende, was de keus simpel, al helemaal toen ze zich spontaan kwam melden. Hele leuke, goedlachse meid, geheel naar HM's smaak. Dus blond, groot, Oosteuropees, begin-30, ontdeugende blauwe ogen en 'n heerlijk vrouwelijk lichaam. Alsof je Svetlana (GT/Freude) beschrijft en daar heeft ze inderdaad wel wat van weg, zeker kwa service. De recensie van de kamersessie staat elders. Marscha is gewoon top, kan echt toveren met haar mondje :p.

Al met al 'n leuke avond gehad. Voor 'n hele dag spazieren is BB te klein, maar 'n leuke middag of avond kun je er toch wel hebben.
Het aantal dames en de keuze in verhouding tot het aantal bezoekers is voldoende. Landurig bezette dames door drankjes trakterende beertjes heeft HM weinig gezien; eveneens 'n verbetering ivm anderhalf jaar geleden. Wel zijn de kamerprijzen afwijkend van de andere saunaclubs. Het tarief is 50,- PER half uur, pijpen MET condoom. PZC is 25,- extra, FT ook 25,- extra. Een half uur PZC en FT kost dus 100,- , een uur PZC en FT dus 150,-. Maar met wat vriendelijkheid gaat 'n beetje redelijke dame wel akkoord met wat minder ;).

Rob10
1 november 2006, 21:49
Vandaag na lange tijd weer eens wezen kijken, veel dames, rond de 25. Eten was best lekker, beter dan andere dagen vlgs de dames. Rustig met de oranje beren maar stemming zat er best goed in, alleen ik koos de dame met wat mindere service. Volgende keer beter misschien want ze zullen toch niet allemaal zo zijn.

thesickboy
8 november 2006, 10:48
Eergisteren had ik dit op het meetingpoint gepost:

“Beetje 'last-minute' maar op 7/11 (morgen dus) onderwerpen thesickboy en Krimson Baddabing aan een nauwgezet kwaliteitsonderzoek onderwerpen(lees: beetje luieren, beetje kletsen, stukje eten en hopelijk veel :rubbel: :rubbel: :rubbel: “

Bij deze dus een verslagje.

Rond de middag geariveerd in BB en er was geen auto te bespeuren op de parking. Als eerste dus naar binnen er waren reeds 6 dames present, later groeide dit aan tot een 20-tal.
Mijn algemene indruk van de dames: de meeste zagen er meer dan OK uit maar bijzonder opvallend was de uitgesproken lethargische aanblik van 80% van de dames. Ok, teveel geanimeer kan zeer storend zijn maar ik verwacht toch op zijn minst een beleefd knikje als ik eens vriendelijk lach. Animeren was niet aan de orde Reanimeren was meer op zijn plaats geweest.
Met eigen ogen gezien: een man spreekt een meisje aan, dit meisje zucht zéér diep, hijst zich overeind uit de sofa waarover ze reeds enkele uren was gedrapeerd en sloft ongeïnteresseerd weg om een sleutel te halen, pffffffff (mijn zin zou zeker al over zijn geweest):huch:

Misschien dat de sfeer ook wel te maken had met ‘eerdere gebeurtenissen’, de avond voordien was er een party geweest en het was voor de dames nogal laat geworden, hopelijk lag het daaraan.
Anyway, na aankomst een stukje gegeten en dit was echt lekker, verse broodjes, verschillend beleg, pannenkoekje, eitje, beetje groenten, lekker dus…

Tijdens het ontbijt aan de praat geraakt met wat ik dacht een vriendelijke Nederlander te zijn. We praten ondermeer wat over de dames en ik wijs hem een dame aan waar ik na een toiletbezoekje wel eens werk wou van maken. Kom ik terug van de plee en blijkt meneer net naar boven te trekken met de bewuste dame. Niet netjes meneer!!! Helemaal niet netjes!:motz: :motz: :motz:

Even later arriveert gelukkig mijn occasionele ‘partner in crime’ en zit het voor de verdere avond wel snor qua gezelschap.
Van een andere beer verneem ik dat we eigenlijk een verkeerde dag hebben uitgekozen, blijkbaar zijn woensdagen en donderdagen de topavonden in BB met veel sfeer (zou dan ook te maken hebben met de aanwezige barkeepster).

Na wat gepalaver toch een leuke levendige dame gespot en wat gekletst met haar aan de bar, Martha uit Tsjechië. Wat later kwam ook Tatjana uit Rusland er bij zitten en we hadden met ons gedrieën een leuke babbel. Ik heb Tatjana, die veel van allerlei taarten bleek te houden, nog de Vlaamse ‘mattetaarten’ aangeraden. Ze haalde prompt haar notitieboekje boven om het te noteren, leuk!
Wat later naar de kamer getogen met Martha en dit was meer dan OK, ik maak voor haar straks nog wel een draadje.

Later op de avond merkte ik dat de lethargie van de dames besmettelijk bleek te zijn en hoorde ik ook mijzelf regelmatig puffen en zuchten, twas tijd om naar huis te gaan!
Afscheid genomen van wie er afscheid genomen hoefde te worden en in de auto gesprongen om naar huis te rijden. Onderweg ontwikkelde zich een knallende migraine die éénmaal thuis attent werd verzorgd door mijn lieftallige echtgenote, God bless her! :love2:

Samenvattend, wat heb ik kunnen realiseren van mijn verwachtingen: véél geluierd, véél gekletst, ontbijt was echt lekker, één redelijke wip en het avondmaal was zuurkool maar hierover denk ik: :kotz:
Ik heb ooit wel eens slechtere dagen gekend maar ga ik nog eens terug? De kans is klein, hoewel, een wijze beer vertelde mij ooit: iedereen verdient een tweede kans!

Op naar Bernds op 12/12…:wink:

blauwebeer
8 november 2006, 12:20
Ook Krimson was van partij in BB, samen met zijn PIC (voor diegenen die twijfelen : Partner In Crime :D ). Krimson heeft eigenlijk niets aan het verhaal van zijn voorganger toe te voegen, behalve dat zijn uitverkorene de roodharige Jeannette was die een voor-, tijdens- en naservice bood die het gemiddelde duidelijk oversteeg. Zij kon zich al op eigen kracht uit de zetels hijsen, een praatje van meer dan 10 seconden slaan, en op regelmatige basis met een biertje (Jupiler) komen aandragen. :freu:
Voor het overige niets dan lof hoe sommige dames het klaarspelen om, knus naast het kampvuur, met hun ogen open in comateuze toestand te verzeilen. :sleep:

De service was niet op Duits niveau, het eten des te meer, en wijselijk deze kelk aan Krimson laten voorbijgaan. :kotz:

Na zuchtend en puffend afscheid genomen te hebben van zijn voorganger heeft Krimson kennisgemaakt met een sympathieke Nederlander die niet de bedoeling had de kaas (lees honing) van zijn brood te halen, maar die zich vertwijfeld afvroeg of het in BB altijd zo kalm was. :teuflisch Na wat Duitse ervaringen uitgewisseld te hebben besloten volgende week samen de geile tempel van Hennef onveilig te maken. :roll:

Wellicht hebben de Belgische ijsbeertjes de verkeerde dag gekozen, en loont het nog wel eens de moeite om Krimson met een bezoek te vereren, maar dan wel in de tweede helft van de week.
Om af te sluiten, maar om niet in herhaling te vallen : everyone deserves a second chance. :thefinger

Krimson, die van al dat zuchten en puffen zelf moe geworden is :o

blauwebeer
8 november 2006, 12:23
Maar met wat vriendelijkheid gaat 'n beetje redelijke dame wel akkoord met wat minder ;).
Wij kunnen van HM blijkbaar nog wat leren!!
Of zoals men in Turkije zegt : gute Preis machen.

Spermie
8 november 2006, 15:15
Kan iemand mij vertellen welke tarieven de dames hanteren?
Ben er al eens eerder geweest en toen koste een avondje met een dame al snel 300 euries. Welbesteed trouwens met Belgische Deborah:fuck:

Hollandmale
8 november 2006, 16:16
Kan iemand mij vertellen welke tarieven de dames hanteren?Onderstaand citaat uit HM's bericht van vorige week:
Het tarief is 50,- PER half uur, pijpen MET condoom.
PZC is 25,- extra, FT ook 25,- extra.
Een half uur PZC en FT kost dus 100,- , een uur PZC en FT dus 150,-.Vermoedelijk krijg je wel korting, bij langdurige kamerbezoeken.

Willem2
8 november 2006, 16:16
Kan iemand mij vertellen welke tarieven de dames hanteren?
Ben er al eens eerder geweest en toen koste een avondje met een dame al snel 300 euries. Welbesteed trouwens met Belgische Deborah:fuck:

Het is een echt nederlandse club; dus dames zijn vrije onderneemsters en dan kunnen de prijzen dus verschillen. Ga uit van 100 euro voor een uurtje zonder extra's.

Groeten Willem2 :wink:

Hollandmale
9 november 2006, 08:51
Afgelopen weekend was er 'n schietpartij op de parkeerplaats:
http://www.bndestem.nl/oosterhout/article801869.ece :heul:



Schotwond bij vechtpartij saunaclub



Maandag 6 november 2006 - HULTEN – Bij een vechtpartij op de parkeerplaats bij saunaclub Badda-Bing in Hulten zijn drie mannen gewond geraakt. Een van hen liep een schotwond op in het onderlichaam.
In de nacht van vrijdag op zaterdag kort na 1.00 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op een parkeerplaats van een uitgaansgelegenheid aan de Rijksweg in Hulten. De politie was in de buurt bezig met een alcoholcontrole en dus snel ter plaatse. Op dat moment waren de daders echter al verdwenen. De drie slachtoffers zaten al in auto’s om vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Een 35-jarige man uit Tilburg had een schotwond. Verder raakte een 32-jarige Tilburger door de vechtpartij ernstig gewond aan het hoofd. Het derde slachtoffer, een 38-jarige man uit Oss liep lichte verwondingen op. Hij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De andere twee zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De toedracht van de vechtpartij is nog onbekend. Het onderzoek wordt mede bemoeilijkt omdat een deel van slachtoffers en getuigen met behulp van tolken moet worden verhoord.

thesickboy
9 november 2006, 09:15
Even een open deur intrappen:

Het is natuurlijk altijd opletten in de nabijheid van een plaats waar er veel geschoten wordt...:D :teuflisch :rofl:

blauwebeer
9 november 2006, 09:48
Bij een vechtpartij op de parkeerplaats bij saunaclub Badda-Bing in Hulten zijn drie mannen gewond geraakt. Een van hen liep een schotwond op in het onderlichaam.

Hopelijk is één vitaal onderdeel ongeschonden gebleven.
In hoeverre komt de verzekering BA na levering tussen? :nee:

Waarschijnlijk heeft men gedacht : geen actie binnen, zullen we er zelf voor zorgen.

Spermie
13 november 2006, 13:52
Dan zijn mijn afgevuurde schoten toch minder schadelijk:rubbel:
Althans voor de heren dan.......

Willem2
13 november 2006, 15:28
Dan zijn mijn afgevuurde schoten toch minder schadelijk:rubbel:
Althans voor de heren dan.......

Wat ? Zit er zoveel kracht achter dat je een volwassen vent van zijn bromfietser af kan spuiten ( vrij naar van Kooten en de Bie).
Ik zal bij de sterke verhalen nog wel eens een sterke anekdote vertellen :D ;)

W2 :wink:

Rob10
13 november 2006, 20:34
Heden toch iemand na die bewuste vechtpartij/schietpartij overleden. Was het een klant die avond van BB?

lovelymartin
14 november 2006, 13:17
kan iemand mij vertellen of the thaise Ping daar nog werkt?

thesickboy
14 november 2006, 16:19
Afgelopen dinsdag waren er geen thaise meisjes te bespeuren...

thesickboy
16 november 2006, 10:38
Heden toch iemand na die bewuste vechtpartij/schietpartij overleden. Was het een klant die avond van BB?

Om nog eens terug te keren op die schietpartij:

Ongelooflijk dat we er naast hebben gekeken maar de dader was al die tijd onder ons:eek: :eek: :eek:

Wie schiet er met blauwe bonen...... Blauwebeer!!!:D :D :D

Sickboy, die er over denkt om zijn naam te vernaderen in Sherlock...
:thefinger

blauwebeer
16 november 2006, 10:47
Wie schiet er met blauwe bonen...... Blauwebeer!!!:D :D :D
Sickboy, die er over denkt om zijn naam te vernaderen in Sherlock...
:thefinger

Zo zie je maar wat er gebeurt als blauweberen geruime tijd niet op strooptocht kunnen gaan.
Men weze gewaarschuwd :rolleyes: ;) :cool: :confused: :eek: :sleep: :roll3: :rolleyes:

milfman
30 november 2006, 11:38
Als nwe IJsbeer hierbij een eerste berichtje.. voor alles is er een eerste keer, toch :rolleyes: ....
Ben al sinds jaren een wandelaar, ken de clubjes in mijn regio goed (omgeving Deventer/Arnhem), maar zo nu en dan wil je wel eens iets anders. Een zakenrelatie stelde voor eens naar BAddabing te gaan, een club bij hem in de buurt. Wel eens van gehoord, maar ja... 150km enkele reis, da's wel veel voor een wip. Eerst maar eens het een en ander opzoeken op het werelds wijde web dus. Al snel kwam ik dus terecht bij het enige echte ijsberenforum.. leuk om al die meningen te lezen.
Aangezien lang niet alle meningen even postief zijn over BB, de meeste zijn ronduit slecht, kwam ik gister dus, voor de eerste keer, een ietwat bevooroordeeld aan bij BB. Ik kan een zakenrelatie natuurlijk niet in de steek laten ;)
Gewoon rustig kijken wat er gebeurt dacht ik bij mezelf, we zien wel wat er gebeurt en merken vanzelf of alle meisjes zich als strijkplank gedragen op de kamer. Welnu... dat heb ik geweten :D :D
Bij binnenkomst inderdaad wél, zoals op t forum te lezen, de gastvrouw die bij de deur éérst roept om de 50 euri entree, en dan past vriendelijk de gast welkom heet... zou t typerend zijn voor de rest vd club?
Integendeel, mijn eerste indruk was prima.. alles ziet er schoon en goed verzorgd uit (ik ben anders gewend in mijn omgeving... veel louche aangelegenheden hier in de buurt). Wat mij ook opviel was de hoeveelheid dames die aanwezig waren.. denk dat we rond half 2 binnen liepen, duidelijk meer meisjes dan zgn IJsberen... uitzoeken dus :smile2:
De sfeer vond ik erg relaxed, niet gelijk drie dames die ongevraagd aan je komen zitten terwijl ik de laaste zakelijke beslommeringen doorneem met mijn zakenrelatie, gewoon vriendelijk lachende dames op een afstand.
Als we uiteindelijk één van die vriendelijk lachende dames wenken, komt ze op ons af.. of we wellicht nog een drankje willen, zoals ik zei, erg vriendelijk!
Of ze haar vriendin ook even moest ophalen vroeg ze toen ze de twee vers getapte pilsjes voor ons neerzette... nou, als die net zo vriendelijk is, graag!!
WOW... beide schoonheden waren Pools van origine, maar woonden al enkele jaren in Duitsland. Lange donkere lokken vielen over haar schouders, twee mooi geproportioneerde en puur natuurlijke borsten staken fier vooruit. In mijn staat van verbazing heb ik haar naam drie keer mogen aanhoren, en evenveel malen ben ik die weer vergeten... wat was ze lief!
Na een half uurtje gezellig kletsen met ons vieren, besluiten we de kamers een bezoek te brengen, de relatie met een uiterst vriendelijke blonde, en ik dus met een zonovergoten en door moeder natuur van een paar verschrikkelijk mooie maten voorziene donkere schoonheid.
Half uurtje zou 50 euri kosten, alleen pzc kon tegen meerprijs van € 25.. de rest behoorde tot het standaard pakket :smile2:
In één woord, SUPER... er werd rustig de tijd genomen, geen gehaast dus.
We hebben elkaar heerlijk verwend. Voor mij dus zeker voor herhaling vatbaar!! Tis een einde sturen, maar gister was de moeite waard! BB tot snel :smile:

Hollandmale
5 december 2006, 08:57
Gelezen op de BB-site:

24-25-26-31 december, 1 januari, Let op ! Gesloten

12 januari: 2-jarig bestaan Badda Bing + Nieuwjaarsborrel, Big Badda Bing Party
Met live entertainment en diverse acts, de oliebollen en champagne staan klaar !

Rob10
14 december 2006, 16:08
Schotwond bij vechtpartij saunaclub

Maandag 6 november 2006 - HULTEN – Bij een vechtpartij op de parkeerplaats bij saunaclub Badda-Bing in Hulten zijn drie mannen gewond geraakt. Een van hen liep een schotwond op in het onderlichaam.
In de nacht van vrijdag op zaterdag kort na 1.00 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op een parkeerplaats van een uitgaansgelegenheid aan de Rijksweg in Hulten. De politie was in de buurt bezig met een alcoholcontrole en dus snel ter plaatse. Op dat moment waren de daders echter al verdwenen. De drie slachtoffers zaten al in auto’s om vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Een 35-jarige man uit Tilburg had een schotwond. Verder raakte een 32-jarige Tilburger door de vechtpartij ernstig gewond aan het hoofd. Het derde slachtoffer, een 38-jarige man uit Oss liep lichte verwondingen op. Hij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De andere twee zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De toedracht van de vechtpartij is nog onbekend. Het onderzoek wordt mede bemoeilijkt omdat een deel van slachtoffers en getuigen met behulp van tolken moet worden verhoord.

Na enige dagen is er 1 persoon overleden. Van het incident zijn blijkbaar camerabeelden en die worden volgende week uitgezonden in Opsporing Verzocht.:rolleyes:

Spermie
15 januari 2007, 14:07
Weet iemand waar de Belgische Deborah is gebleven?
Heb met haar menig leuk uurtje doorgebracht bij BB. Dit is al wel even geleden, minder dan een jaar.
Deborah heeft een goddelijk figuurtje, donker haar, mooie borsten en een heerlijke lach.

Hollandmale
22 maart 2007, 10:41
Op de website staat op 11 mei 'n Tuinfeest aangekondigd; opening van de nieuwe tuin en -huisjes. Wat je ook van BB mag vinden;
het gaat er steeds beter want het aantal bezoekers en dames is inderdaad gegroeid. Was er half november nog; 's-avonds 25 dames
en genoeg bezoekers om alle dames van klandizie te voorzien. Kennelijk is men goed voorbereid op de verwachte verdere doorgroei.

JeePee
6 mei 2007, 11:01
Na jaren van wandelen in gewone clubs in Eindhoven (Yvonne) en Overloon (landhuisje) was ik dat wel zat, is toch binnen; uitkiezen;wippen; buiten en daar sta je weer met je goeie gedrag.

Ik had eigenlijk gepland om helemaal te stoppen, maar ik ben nog te jong om met pensioen te gaan. Dus dacht ik dat zo'n saunaclub wel wat voor mij was.

Eerste ervaringen in deze wereld zijn tot nu toe bij BB in Hulten geweest en ondanks de vaak slechte reacties die je hierover ziet moet ik zeggen dat ik er tot nu toe twee mooie avonden heb beleefd met voldoende vrouwen tov de ijsberen. Verhouding ongeveer 10 (ijsberen)-15(vrouwen) en die twee keer dat ik er was, was de sfeer optimaal.

Leuke ervaringen gehad en verders een mooi stukje slap kunnen ouwehoeren aan de bar.

Alleen als ik het forum zo lees dan moet ik mijn activiteiten ook nog maar eens naar Duitsland uitbreiden. Het lezen maakt nieuwsgierig alleen is mijn duits verre van optimaal, dus eerst nog maar eens wat ophalen voordat ik mij richting DE begeef.

Ik heb met saunaclubs in ieder geval een verse doorstart van mijn wandelcarriere gemaakt.

Bij de weg, mooi forum trouwens dat ga ik wel in de gaten houden.

zeppos58
8 mei 2007, 06:53
Ga eerst eens naar de Yin Yang in Roermond, kwestie van op te bouwen en niet meteen naar de top door te stoten. Hoewel de berichten die ik de laatste tijd lees over de YY... het lijkt of ze de Duitse clubs naar de kroon steken.

Goedemorgenallemaal
16 juni 2007, 20:20
Och, na een dipje heb ik me al weer een paar keer meer dan prima vermaakt in BB.

José Beauvit
29 juni 2007, 23:02
Hello dear mongers and polar bears,

I visited last april the FKK Badda-Bing in Hulten.

The club is set in a vast building looking like a hotel. It is much smaller inside than the other Dutch FKK, Yin Yang of Roermond, and less pleasant.

Although I arrived after the dinner, which is served up to 8 o’clock in the evening, the woman who welcomed me at the entrance agreed to seek in kitchen some food to sustain me, which I much appreciated.

After paying the 50 € at the entrance, I received my teddy bear fur, my sandals and my numbered bracelet. Then I went through a narrow corridor. On the right side of this corridor is the changing room, which is thus located near the reception, at the ground floor, before reaching the bar. The racks close with key, as in Yin Yang. Opposite the changing room, are the toilets.

The corridor ends up in a vast lounge bar, pleasant and not to smoky. Apparently clients are smoking less in this area than in Germany…

As is the food, the drinks are free, except champagne, of course, that the customers seem more inclined to order, than in others FKK. Food is second rate and far to reach the quality of that of Yin Yang.

Near the kitchen and the little dinning room is a shower room, the size of which is comparable with that of the FKK Golden Time.

There is a little court, surrounded by the building, where a jacuzzi is set. One could hardly use it when I was there, because the temperature in evening was still fresh.

The rooms are upstairs, on the first floor of the establishment and seem numerous enough, for the girls are not so many to work at the same time in this club. This rooms, at least the two I was in with girls, are not equipped with showers and toilets, as the ones in Yin Yang. In every room there seems to be a mirror, however not always fixed at the right place, as well as a clock, so that the client and the girl know exactly how much time they spend together in room. The rooms seemed to me quite clean, as the other areas of the club

The day I visited the club, the girls were about twenty-five, as were the polar bears (clients). About half of the girls were Dutch. There were German and Belgian girls too, as well as two Polish and one Ukrainian, but all three leaving in Germany. Some of the girls were pretty, but most of them just of average standard. Thus I was rather disappointed, comparing to the number of nice chicks available, for instance, in the FKK Golden Time of Brüggen.

Dutch, English and German are mainly used by the girls in the club to communicate. However, most of the males seem regular Dutchmen wealthy customers. They are not always friendly with newcomers, especially foreigners. But one doesn’t go to this kind of club to become acquainted with the other customers, I guess.

All action is concentrated in the lounge bar, except sex, which occurs in the rooms upstairs : in Badda-bing, girls do not suck in public ! There is no porn cinema, no garden. So, after spending approximately three hours in the lounge bar, I started to be bored : one can hardly imagine himself spending a whole day in Badda-Bing, as he would do in Yin Yang or in Golden time. Badda-Bing may be fine to drop in for a while, but not more.

Moreover the prices in this club for the girls are very high, compared to the ones in Yin Yang or in Golden Time. Most of the attractive girls charge 75 € for half an hour, including covered blow job. If you want to get bare back blow job, you will have to pay an additional cost of 25 €, only if the girl agrees to do so. The price for a whole hour with an attractive girl climbs to 125 €, even sometimes 150 €... These are indeed very high prices in Netherlands, taking in account you must first pay 50 € to be allowed to get inside the club.

I had to sessions, each of them of half an hour.

The first one was with a brunet Ukrainian girl called Kristina, thirty-two years old, very beautiful blue eyes, rather harmonious body, and was quite satisfactory. Kristina charged me with the reasonable price of 50 € and provided me a good service, except for the blow job, which she performed much too quickly.

My second session was with a Dutch girl called Simona, thirty two years old too. Although I bargained at least ten minutes in the bar to convince her to go to a room for only 50 €, she clung to the price of 75 €. As she was quite attractive with her nice face and white skin, I eventually agreed to pay 75 €, which was a mistake. She provided me a poor service and was not worth the money at all. Only her hand job in the end was acceptable. I do not recommend this girl at all, of course.

In conclusion, Badda-Bing is not worth visiting, unless you are leaving near the place or staying around. Yin Yang, Golden Time and others FKK are cheaper and offer a larger choice among girls, as well as better infrastructures.

ijsbeer
7 juli 2007, 02:22
Nog steeds wil ik deze club een keertje bezoeken echter; er wordt maar bar weinig geschreven over deze club en als er iets geschreven wordt (of je hoort iets) is het vrijwel altijd NEGATIEF.

Het lijkt wel of inmiddels alle ijsberen deze club mijden door de zeer slechte reputatie die ze hebben opgebouwd.....veel gehoorde kritieken:

1) de bezoekers zijn voornamelijk kampers en van turkse of marokaanse afkomst.

2) De service van de dames is veel minder dan in de duitse saunaclubs en de prijzen veel hoger (overigens dit vind ik wel een typisch nederlands verschijnsel).

3) de dames schijnen de klanten nogal te pushen cq. lastig te vallen om drank (lees champagne) voor hun te kopen.

4) de invloed van de drank schijnt bij de dames en heren nogal bemerkbaar te zijn. Het geheel zou meer weg hebben van een zuipclub.

5) voor de entree krijg je weinig geboden: weinig kwalitatieve goede dames en het eten zou ook tegen vallen.

Zijn er ijsberen die BBH de laatste tijd nog hebben bezocht en die deze punten kunnen bevestigen?

Randy
7 juli 2007, 08:09
Zijn er ijsberen die BBH de laatste tijd nog hebben bezocht en die deze punten kunnen bevestigen?

Nee, en gegeven deze punten ga ik dat ook zeker niet doen. Waarom ergens heen gaan met een slechte reputatie als je weet dat het ergens anders goed is? Ik ben er in de begintijd een paar keer geweest en toen was het prima. Daarna hoorde/las ik alleen maar slechter wordende verhalen.

Als je het echt wilt weten moet je er denk ik toch echt zelf heen gaan. En ons op de hoogte houden :D.

bobo
7 juli 2007, 17:53
Heb het daar altijd wel naar mijn zin, ik kom dan ook gewoon voor de gezelligheid en de dames....En eeh nee, ben geen kamper, turk of marokaan
Jolanda en Christina de twee eerder gastvrouwen zijn er niet meer, de daarvoor in de plaatsgekomen dames zijn in mijn ogen veel klantvriendelijker en stukke aangenamer in de omgang en om te zien:D
Ben afgelopen donderdagavond geweest, er waren zeker meer dan 30 jongedames, waaronder zeker een 10 tal Nederlandse dames: de leeftijd varieerend van begin 20 tot eind 30 en nog een aantal buitenlandse popjes die redelijk tot goed nederlands spraken, de andere dames spraken goed Duits of Engels.
De prijzen zijn vanaf 50 euro en inderdaad, er word vaak meer gevraagd voor extra service, o.a. pijpen zonder condoom is niet inbegrepen, daar betaal je dus extra voor 25 euro. Als je het duitse concept gewend bent is het inderdaad wat duurder, maar voor nederlandse of belgische begrippen, vind ik de kosten zeker niet onredelijk. En inderdaad zie ik daar ook wel eens andere figuren, maar die zie ik overal en anders hoeft niet verkeerd te zijn. Over afgelopen donderdag gesproken, het was wel gezellig maar voor mij te druk, maar allee op de kamer kun je het hebben zoals je het wilt he... Er werd veel gedronken een een aantal dames zaten behoorlijk aan de champagne, waardoor er een paar leuke tafereeltjes te zien waren; een lesbisch showtje, en eeh wat dirtydancing, ik zie dat wel graag. Bovendien als ik het vergelijk met Oedt of GT vind ik dat dames over het algmeen meer energie in je steken en niet meteen hoppa naar de kamer willen, en op de kamer aangekomen, probeert men je niet, zo snel mogelijk "af te werken", hoe langer op de kamer hoe meer geld, want inderdaad een uur kost gewoon het dubbele, er zijn natuurlijk uitzonderingen. Het beste is om gewoon van te voren een afspraak te maken. Oja en aangezien het vaste cliënteel vrij groot is, wil dat toch ook wel zeggen dat er vele ijsberen een leuke aangename tijd hebben, waarom die niet schrijven...... misschien te druk met andere dingen; kamperen :rofl:

Randy
7 juli 2007, 20:16
@bobo: goed te lezen dat het toch niet zo slecht is als het leek in BB. Bedankt voor de update!

uptown girl
8 juli 2007, 17:48
Hallo jongens,

Als gastvrouw van baddaBing heb ik met verbazing onderstaande reacties gelezen..

Ik kan hier wel allemaal gaan uitleggen dat jullie een verkeerde beeld van baddaBing hebben, maar of dat dan weer door jullie geloofd wordt is een andere vraag. Hierop kan ik enkel jullie persoonlijk uitnodigen om zelf te ervaren wat de club voor jullie kan betekenen. Je moet nooit op reacties van andere afgaan die hier maanden geleden zijn geweest, iedereen houdt van iets anders...toch??

Wat betreft ons publiek...ik vind dat we een gezonde verdeling hebben qua nationaliteiten, maar wake up, we leven in nederland, we hebben zoooooooo veel verschillende nationaliteiten, als je daar niet tegen kunt, kan je beter emigreren.

Wat wel verschilt, is de prijs. De dames werken allemaal zelfstandig en mogen ook hun prijs zelf bepalen. Wij hanteren een basistarief van 50 per half uur. Aan alle extra wensen hangt een prijs aan van 25 per wens. Ik vind het meer dan normaal dat pijpen zonder condoom NIET standaard is.

Wat de schietpartij van afgelopen jaar betekent voor de club?? Heeft niets met ons te maken, moeten we dan ook niet meer in het Media park komen omdat daar Pim Fortyn doodgeschoten is??

Ik stel voor dat iedereen die dit gelezen heeft en daarna naar BB komt, mij aanspreekt op de zaken die veranderd kunnen worden of beter kunnen. Ik wil natuurlijk dat iedereen met een tevreden gevoel hier weggaat.

Dit was niet bedoeld als reclamestunt maar om jullie alert te maken dat wij, het management van BaddaBing alle klanten serieus nemen en jullie mening belangrijk vinden.

Misschien tot binnenkort,

groetjes Nana

PS Bobo bedankt voor het compliment!!

Silvester
8 juli 2007, 21:32
....Wat betreft ons publiek...ik vind dat we een gezonde verdeling hebben qua nationaliteiten, maar wake up, we leven in nederland, we hebben zoooooooo veel verschillende nationaliteiten, als je daar niet tegen kunt, kan je beter emigreren....
Je zegt het Nana, we leven in nederland, en dan moet een nederlander die het minder leuk vindt dat er teveel medeburgers met andere nationaliteiten zijn of komen, maar gaan emigreren ?...oeps, da's koren op de molen van...., da's de omgekeerde wereld....

:nee:

uptown girl
8 juli 2007, 21:39
haha dit was juist (als enige in mijn reactie) een poging tot een grapje maken

Silvester
8 juli 2007, 22:03
haha dit was juist (als enige in mijn reactie) een poging tot een grapje maken
Ik snap hem nu..., en deze nu ook ineens trouwens...:


....Dit was niet bedoeld als reclamestunt maar om jullie alert te maken dat wij, het management van BaddaBing alle klanten serieus nemen en jullie mening belangrijk vinden...

Tip: een smiley doet soms wonderen...

:moon:

Randy
8 juli 2007, 22:10
...
Ik kan hier wel allemaal gaan uitleggen dat jullie een verkeerde beeld van baddaBing hebben, maar of dat dan weer door jullie geloofd wordt is een andere vraag. Hierop kan ik enkel jullie persoonlijk uitnodigen om zelf te ervaren wat de club voor jullie kan betekenen. Je moet nooit op reacties van andere afgaan die hier maanden geleden zijn geweest, iedereen houdt van iets anders...toch??
...



Hallo U. G.,

Wat je schrijft klopt wel, helaas is een minder goede reputatie nou eenmaal niet iets wat zomaar verdwenen is. Terecht of niet.

Misschien kan het management, behalve meelezen hier (prima!) eens een marketingactie uitvoeren. Bijv een maand lang 50% korting op de entree. Compenseert enigzins de hogere prijs t.o.v. Duitse clubs. Of andere leuke acties, bijv gratis half uur met een dame voor elke 5e klant, kortom mogelijkheden genoeg.

Voor mij persoonlijk geldt sowieso dat ik pas weer eens naar BB ga als ik van bekenden hoor dat het echt weer top is zoals bijv in de begintijd, danwel ik een 'offer I cannot refuse' krijg van de club, zoals bovenstaande ideeën of een variatie daarop.

Groetjes,
Randy

The Joker
9 juli 2007, 13:43
Een meer uitgebreidere website met actuele informatie, een kalender en acties zal ook zeker zijn vruchten af gaan werpen.

José Beauvit
9 juli 2007, 15:59
Hi, uptown girl.
When I dropped in the club in april, I didn't notice any problem relating to security matters.
In other respects, I don't mind girls imposing condom even for bj, or asking for some additionnal money in order to agree to do bbbj.

Yet I considerer the prices in Badda-Bing too expensive, taking in account that the client must first pay 50 € to get access to the club.
The loveliest girls ask 75 € and not only 50 €, for half an hour, bj covered. And an hour with an attractive girl costs the client at least 125 €...
The price difference is merely too significant between Badda-Bing and Yin Yang or Golden time.
Should the prices lower to 75 € for one hour, I would reconsider my position and would gladly visit again Badda-Bing.

ijsbeer
9 juli 2007, 22:30
Wat betreft ons publiek...ik vind dat we een gezonde verdeling hebben qua nationaliteiten, maar wake up, we leven in nederland, we hebben zoooooooo veel verschillende nationaliteiten, als je daar niet tegen kunt, kan je beter emigreren.

Gezonde verdeling? "wake up:sleep: " BBH management zou ik zeggen, dit is juist 1 van de voornaamste redenen waarom de ijsberen (lobby) deze tent links laat liggen. Voorbeelden? PSW is leeggelopen o.a. door het buitenlanderoverschot! Wie komt er nu nog? Dichterbij? YY de laatste maanden heerste er steeds meer een agressieve sfeer van de heren buitenlanders die ff de dienst meenden uit te maken! Inmiddels is het zover dat er 4 portiers met kogelvrijevesten aan de deur staan...:motz:




Wat wel verschilt, is de prijs. De dames werken allemaal zelfstandig en mogen ook hun prijs zelf bepalen. Wij hanteren een basistarief van 50 per half uur. Aan alle extra wensen hangt een prijs aan van 25 per wens. Ik vind het meer dan normaal dat pijpen zonder condoom NIET standaard is.

Dat de dames zelfstandig werken is GEEN reden, dat is de opzet van het saunaclubprincipe (waardoor je buiten bepaalde regelgeving valt!). PZC niet standaard kan ik begrijpen, echter dit is in Duitsland ook zo, maar van deze regel wordt vrijwel geen gebruik gemaakt. Mocht het toch zo zijn dan kost een half uur PMC en NMC 25 EURO ipv 50 EURO. Al met al weer typisch nederlands: een bestaand concept kopieeren en er vervolgs een mooi verhaal aan draaien zodat je er meer geld voor kan vragen!:moon:

The Joker
9 juli 2007, 22:56
Die 'geprivatiseerde tarieven' zijn eigenlijk al reden genoeg om een saunaclub uit het rijtje saunaclubs te verwijderen.
Om maar even de homepage van BB te quoten:


...het Duitse FKK concept ook binnen Nederland geïntroduceerd. Badda-Bing onderscheidt zich van andere saunaclubs door het grote aanbod van dames en de zeer gunstige prijzen. Ook de prachtige locatie, luxe ambiance en gezellige sfeer zullen bijdragen aan het succes van deze club.

Nu even de realiteit ernaast: :teuflisch

-Het aanbod van dames is zeker niet groter dan het gemiddelde van de 3 dichstbijzijnde saunaclubs (YY,PHG, GT), maar ok, de zaak is ook wat kleiner en alles moet in proportie blijven.

-Het Duitse FKK concept houdt naaktloperij in, dat is (gelukkig) niet verplicht in BB of 1 van de andere 3 clubs. :roll:

-De 'gunstige prijzen' zijn dus al snel het dubbele van wat er in de overige 3 clubs geldt. Wie (ook bij onze buren hookers) de recencies leest, ziet idd dat een hoop (leuke) dames al snel (75+25)=100 vragen voor een half uurtje PZC waar dat in een normale saunaclub 50 hoort te zijn. Verlenging kost ook al 50 per 30 min ipv 25. Om nog maar niet te beginnen over het 'champagne bedelen'. :ranting2:
-De sfeer en ambiance is natuurlijk subjectief, maar BB is meer een zuip annex feestcafé dan een luxe club. :loud:

Ik zou zeggen ga eens kijken bij de andere clubs en zet de tarieven op 1 lijn hiermee, dat gaat zeker veel meer ijsberen opleveren en meer positieve recencies.

Zo moeilijk moet het toch niet zijn om een winnende formule te copiëren. :freu:

TT Man
10 juli 2007, 09:45
-De sfeer en ambiance is natuurlijk subjectief, maar BB is meer een zuip annex feestcafé dan een luxe club. :loud:

Wat is dan het verschil met GT en PHG? Volgens mij alleen dat de dames daar niet dronken rondlopen. Ik ben zeker niet van de blauwe knoop, maar in Duitsland is het ook regelmatig een zuipfestijn onder de aanwezige mannen. Vraag de dames maar eens. Die klagen steen en been over de alcoholconsumptie van sommige ijsberen.

pietpotent44
10 juli 2007, 20:14
Hallo,

Ik kom regelmatig in BaddaBing en heb het er meestal naar mijn zin.
Ik kom in BaddaBing voornamelijk om een aantal vaste dames die ik graag zie.
Er zijn gewoon een aantal voors en tegens voor mij en die wil ik wel even toelichten.(Ik ben ook in de 3 andere bekende saunaclubs geweest (YY, GT en PHG) dus heb vergelijkingsmateriaal.)

Qua huidige gastvrouwen ken ik alleen Nana (of toch Nada?) en
die vind ik goed. Ze straalt gedrevenheid uit en is klantvriendelijk.

Qua pand is alles mooi en netjes, wel kleinschalig vergeleken met andere saunaclubs. Maar op zich best ok.

Qua buitenlanders, ja er zijn op sommige dagen veel allochtonen. Sommige zijn luidruchtig en vervelend / vrouwonvriendelijk, maar over het algemeen heb ik weinig last van ze. Ik let er ook niet zo op, ik let meer op de dames :-).

Grootste minpunt blijft voor mij de prijzen.
Ik vind dat alle dames zich aan de standaardtarieven moeten houden,
dus 50 euro per half uur. En dus geen 75 (wat soms wel erg makkelijk wordt
gevraagd!).
Enige reden om meer te mogen vragen vind ik, is wanneer de dame echt iets
extra's doet zoals anaal of pijpen zonder condoom of iets in die categorie
(dus niet voor elk wissewasje).
Maar de populairdere dames vragen vaak al 75 per half uur zonder dat je
daar iets extra's voor krijgt (onder het motto: dat krijg ik toch wel). Bovendien, om maar even te vergelijken met Duitsland, daar is het eerste half
uur ook 50, maar alle tijd daarna is het 25 euro per half uur verlengen, zodat
bijv. een uur 75 kost, en geen 100. In BB betaal je dus voor een 'populaire
dame' 2 * 75 = 150 euro per uur! Dat is het dubbele!!
En dan mag je in Duitsland zelfs nog meer, pijpen zonder condoom zit in de
standaard-prijs inbegrepen. Mij maakt dat niet uit, want ik wil niet eens
gepijpt worden zonder condoom, maar het gaat even puur om de prijs/service
vergelijking. (Ik vind het overigens wel normaal dat pijpen zonder condoom
niet iets standaards is.)

Maar ik zie ook wel het dillemma voor BadadBing: Platgezegd: de
Nederlandse dames zijn over het algemeen gewoon wat 'verwender' dan
hun Oostblok-collega's. De Oostblok-dames doen echt alles voor je en vragen
echt zelden of nooit iets extra's. Voor hun is 50 euro bijv. al hartstikke veel
geld en zijn heel dankbaar als je meegaat.
Veel Nederlandse zien 50 euro vaak als een soort bodemprijs, en waarderen het amper. Dat is wel iets waar ik me aan stoor. De meesten beseffen
gewoon niet hoeveel geld dat 50 of 100 euro eigenlijk niet is voor een klant.
Ik bedoel: Jan modaal verdient tegenwoordig iets van 8 euro per uur netto. Ik verdien iets meer, maar niet heel veel meer. Een dame die niks extra's vraagt,
verdient dus ongeveer ruim al 12 keer zoveel. Een dame die 150 vraagt,verdient ongeveer 18 keer zoveel. Ok, daar moet dan (officieel) nog
belasting vanaf, maar het is grofweg toch nog 10-15 keer zoveel als wat Jan Modaal verdient.
Als je dus een uurtje met een populaire dame meewil, moet je daar meer dan 2 dagen voor werken! entree en evt. champagne niet eens meegerekend.
Desondanks wordt het toch niet echt zo wordt gewaardeerd, ze vinden het al zo vanzelfsprekend.
Champagne drinken is een extra vorm om snel veel (extra) geld te verdienen, dat is ook iets wat in Duitsland gewoon niet eens bestaat. Of in elk geval nog nooit gezien daar.
Er zjin natuurlijk altijd uitzonderingen; mannen die bakken met geld verdienen / miljonair zijn, maar die vertegenwoordigen natuurlijk niet de gemiddelde BaddaBing ganger, in elk geval niet in financieel opzicht.

Ik denk dat voor BaddaBing het dillemma een beetje is dat ze alleen de populairdere dames kunnen binnen krijgen / houden, als ze toestaan dat ze
meer mogen vragen aan klanten.
Maar ja, dat gaat dan natuurlijk wel ten koste van de klanten.
Meestal is het toch een koude douche, zeker in het begin, omdat je toch uitgaat van die 50 euro.
Ik vind het wel te makkelijk om te zeggen dat de dames zelfstandige
ondernemers zijn en daarom maar mogen vragen wat ze willen. Dan maken ze
er natuurlijk een potje van, dat kun je toch op je klompen aanvoelen.
(In Duitsland zijn ze daar ook strenger in naar de dames toe en wordt ook zelden meer gevraagd.)
Maar goed, dat is mijn mening. Ik hoop dat er ooit nog iets daarin verandert,
maar ik vraag het me af.

Laatste duidelijke concrete tip die ik zou willen geven (en al is genoemd): werk de website bij! Die stamt namelijk nog letterlijk uit 2005, zelfs de info en nieuws die erop staat. Dat moet toch makkelijk te realiseren zijn.
Ik weet zeker dat dat veel (nieuwe) klanten zal trekken. Een forum, of wat nieuws etc. doet vaak al wonderen. Ik zou em zo kunnen maken ;-)

Al met al vind ik het toch de moeite waard om naar de BaddaBing te gaan,
(ondanks dat er nog veel verbeterd kan / moet worden in mijn ogen.)
Maar dat komt vooral door een aantal vaste dames die ik regelmatig bezoek.
Ik hoop dat BaddaBing zal groeien en naar klanten blijft luisteren.
Ik wens ze in elk geval het allerbeste.

Just my 2 cents.

The Joker
10 juli 2007, 22:05
BB moet ook weten dat er veel ijsberen zijn die gerust 2x 200km op een dag rijden om echte saunaclubs te bezoeken.
Indien ook in BB de Duitse tarieven worden gehanteerd zal BB daar dus zelf het meeste baat bij hebben aangezien meer ijsberen ook veel meer entreegelden op zal leveren.
Maar zolang de dames in BB hun eigen tarieven hanteren blijf ik ook naar het oosten van NL / westen van DE rijden.

TT Man
10 juli 2007, 22:26
Ik denk dat voor BaddaBing het dillemma een beetje is dat ze alleen de populairdere dames kunnen binnen krijgen / houden, als ze toestaan dat ze meer mogen vragen aan klanten. Maar ja, dat gaat dan natuurlijk wel ten koste van de klanten.

Ik ben bij de opening van BB geweest en daarna nog een keer of vier. Er zijn TA's geweest, gevolgd door de ijsberen die perse met die bewuste dame wilde gaan. Maar beide waren ook weer snel weg. De dames dachten dat ze meer konden verdienen in BB (vrije prijspolitiek) maar de meeste ijsberen (de genoemde die hards daargelaten) volgden niet.

De duidelijke prijzen en het vooraf weten waar je aan toe bent (hoewel er soms toch discussie ontstaat, die vrijwel altijd met behulp van de thekefrau naar tevredenheid wordt opgelost), dat is volgens mij de kracht van de Duitse clubs.

Rex
10 juli 2007, 22:29
Ik was in de beginperiode januari 2005 een vaste bezoeker van BB. Ik kwam hier regelmatig 1 tot 2 keer per week. Ook met de toenmalige gastvrouw Jolanda was het vaak gezellig.

Helaas kwamen er steeds meer lieden die alleen maar de gehele avond kwamen zuipen en een aantal van hen die met 1 of meerdere dames de ganse avond champagne aan het zuipen waren. Dit was voor mij een reden om ergens anders te gaan kijken, in Duitsland bijvoorbeeld.

Aan de iets hogere prijzen heb ik me niet gestoord, het ging mij puur om een aantal zuipers die denken dat ze de koning zijn in zo'n club, daar walg ik van.

Er zaten echt wel mooie en goede meiden daar; ik noem een Marscha (Poolse), Sammy (Poolse), Ella (Poolse) Monika (Poolse) en Chantal (NL) en nog een aantal waar ik ook meerdere malen mee ben weggeweest, maar de namen niet meer van weet...........................

Al met al jammer, want in het begin was het echt een top tent, later veranderde dit helaas, ik kom er in ieder geval niet meer.

Hollandmale
10 juli 2007, 23:35
Uit recensies van JB en PP44 blijkt dat veel BB-dames 100,-/half uur/PZC rekenen :eek:.

Da's het DUBBELE van YY/GT/PHG en ook meer dan in veel privehuizen ! Voor de BB-klandizie is dat kennelijk acceptabel, maar voor de meeste ijsberen is het gewoon veel en veel teveel. Voor hetzelfde geld boek je in YY/GT/PHG dus 2 dames van 'n half uur, vaak ook nog met goeie service. Het uurtarief in BB komt op hetzelfde neer: voor 150,-/PZC boek je in YY/GT/PHG dus 2 dames van 'n uur. Verreweg de meeste ijsberen moeten te hard werken om hun geld zomaar over de balk smijten. Daarom lees je zo weinig over BB op de diverse forums.

Zelfs 'n afdoende damesbestand met veel NL-taligen verandert daar niks aan :nee:.

The Joker
11 juli 2007, 00:29
Overigens zijn sommige ijsberen mede schuldig aan het prijsbeleid door er in te trappen.
Zodra iemand aan mij over een meerprijs begint voor standaard zaken bedank ik vriendelijk.
Wie zijn ogen open houdt ziet in 9 van de 10 gevallen dat zulke dames de hele dag in een hoekje zitten te niksen terwijl de meiden die wel de Duitse tarieven hanteren het druk genoeg hebben....

pietpotent44
11 juli 2007, 05:42
Helaas kwamen er steeds meer lieden die alleen maar de gehele avond kwamen zuipen en een aantal van hen die met 1 of meerdere dames de ganse avond champagne aan het zuipen waren. Dit was voor mij een reden om ergens anders te gaan kijken, in Duitsland bijvoorbeeld.

Aan de iets hogere prijzen heb ik me niet gestoord, het ging mij puur om een aantal zuipers die denken dat ze de koning zijn in zo'n club, daar walg ik van.


Het zuipen / dronkenschap herken ik eerlijk gezegd niet zo.
Wel dat er een aantal rijke mannen zijn die denken dat ze koning zijn. Die claimen dan een bepaalde populaire dame voor de hele avond (4 of 5 uur) door gewoon een bak geld te betalen (500-1000 euro voor 1 avond!), voor gezelschap en champagne.
Als je zelf daar naartoe gegaan bent voor diezelfde dame, kun je dus de hele avond wachten tot ze misschien een keer vrij komt (wat meestal niet eens gebeurt).

Als zo iemand nou gewoon een uur met zo'n dame meegaat, of hooguit 2 uur, dan is er geen probleem. Maar de hele avond, dan wordt het wel vervelend, dan kun je helaas maar beter naar huis gaan.

Binky007
11 juli 2007, 07:41
Kwam er in het begin ook heel vaak
Minstens 1 keer per week

Kan beamen wat Rex schrijft
Heb me daar dood zitten ergeren aan de zogenaamde "Champagnefeesten"
die daar gegeven werden

Een groep mannen veel herrie veel gezuip en eisten een behoorlijk
aantal dames op en jij kon daar na het betalen van 50 euro entree
zitten toekijken.

Maanden later kwam er op de dagen dat deze groep er niet was
een nieuw fenomeen, groepen erg jongen bezoekers had in mijn ogen
ontdekt dat je voor 50 euro flink kon zuipen en ook nog
lekker handtastelijk mocht zijn bij de meisjes die er rondliepen

In mijn ogen veranderde toen het damesbestand

Heb er toen nog een aantal keren binnengezeten en gedacht
"wat doe ik in hemelsnaam hier"

Ben er in Oktober 2006 toen voor het laatst geweest
Vrouwen waren toen erg profi en je moest erg veel moeite doen
om met iemand in contact te komen, ben toen maar naar huis gegaan

Het meeste wat ik over Badda Bing leest is negatief
Op Hookers las ik dat een paar vaste klanten schreven,
iets in de trend van het gaat helemaal verkeerd leiding doe er wat aan
Dit was een paar maandjes geleden

Ook lees ik vaak recensies van meisjes die niet echt lovend zijn
Ik neem aan dat Badda Bing zelf ook leest,
als een meisje het erg maakt, spreek haar daar op aan,
en bij herhaling wijs haar de deur,

Dit was mijn ervaring
Wil Badda Bing nog wel een kans geven,
Heel graag zelfs, zou heel blij zijn als het een stuk beter zou worden bij Badda Bing
Hoef ik in ek geval niet meer zo'n eind te rijden.
maar doe dit wel na wat positievere berichten

Wat zijn in mijn ogen de voordelen van het saunaclub concept voor alle partijen

Voor de eigenaar van de club,
Veel meer bezoekers dus veel meer inkomsten uit entree
De entree gelden zijn ook hoger dan bij een gewone club

Voor de meisjes
Doordat de kamerprijzen redelijk zijn
gaan de meeste heren meerdere malen naar de kamer,
blijven ook langer op de kamer, daardoor zijn het aantal kamers
dat op een dag in een saunaclub gemaakt wordt veel hoger dan in een gewone club
Ook wat de verdienste betreft is het voor de meisjes intersant
Als je in een gewone club werkt moet je een deel afdragen aan de club, dat hoeft je hier niet
Je hebt dus meer kamers en hoeft niets af te dragen

Voor de heren
Meestal meer meisjes dan in een gewone club
Prijzen zijn lager dan in een gewone club
De sfeer, meestal heel gemoedelijk

Als in mijn ogen deze drie dingen in evenwicht zijn moet het goed komen

Maar voor Badda Bing zijn hier nog wel wat Manco's


Vindt trouwens dat Uptown Girl nu wel heel erg stil is
Vindt een reactie nu wel op zijn plaats.
Wat vindt ze van deze en bovenstaande kritieken, en wat gaan we er mee doen
Roepen dat het allemaal zeer goed is kunnen we allemaal, maar nu blijkt toch wat anders !!!!

Groetjes, en veel succes met de kritieken.

Binky

mr williams
13 juli 2007, 21:46
Als ik het zo allemaal lees is het een echte vlooientent en de dingetjes daar zijn niet erg geil en kost nog twee keer zo duur als de betere saunaclub.:sleep: :ranting2: :madgo: :nee:

uptown girl
19 juli 2007, 14:23
Hi allen,

Ik ben net terug van vakantie, daarom dat ik nog geen reactie heb kunnen geven. Ik ga eerst alles lezen en kom daarna hierop terug.

grt.

zeppos58
26 juli 2007, 22:50
Ik ben 1 keer in BB geweest en eerlijk in voelde me er niet op mijn gemak. Een gevoel dat ik ook een korte tijd in YY kende, maar daar heeft men er iets aan gedaan.
Dat er allochtonen komen daar heb ik geen probleem mee, wel als deze kerels duidelijk pooiers zijn die bepaalde delen van een club innemen als hunterrein.
Pooiers brengen ook meteen slechtere service mee, meisjes moeten presteren voor de zakken van de pooier. een meid zonder pooier doet het voor eigen zak en zal meestal een betere service geven.
En je kan inderdaad niet om het champagne zupen heen kijken, een groot aantal van die meiden willen eerst zuipen en dan neuken, kan ik evengoed in een gewone bar binnen stappen.
Een goed ding toch, men heeft er Belgisch bier en dat is zoveel lekkerder, maar dat kan ik hier in de kroeg op de hoek ook krijgen, dus....

Eric2
1 augustus 2007, 19:25
Hi allen,

Ik ben net terug van vakantie, daarom dat ik nog geen reactie heb kunnen geven. Ik ga eerst alles lezen en kom daarna hierop terug.

grt.

Hallo Nana,

Ben je nog aan het lezen of ben je terug op vakantie gegaan? Je laat ons wel wachten op je reactie. Of is dit een nieuwe manier om iemand eens goed te plagen? :baeh:

Groetjes,
Eric

pietpotent44
8 augustus 2007, 19:31
Hallo Nana,

Ben je nog aan het lezen of ben je terug op vakantie gegaan? Je laat ons wel wachten op je reactie. Of is dit een nieuwe manier om iemand eens goed te plagen? :baeh:

Groetjes,
Eric


Ik sluit me volledig aan bij Eric.
Ik denk wel dat Nana het druk heeft gehad, vanwege vakantie van andere gastvrouw, en eigen vakantie. Maar goed, dat is alweer 3 weken geleden, dus lijkt me wel weer een mooie tijd voor een reactie... toch?

de groenten,
Piet

Binky007
9 augustus 2007, 14:47
Hi allen,

Ik ben net terug van vakantie, daarom dat ik nog geen reactie heb kunnen geven. Ik ga eerst alles lezen en kom daarna hierop terug.

grt.

Reactie duurt inderdaad wel heel erg lang

Wie A zegt moet ook B zeggen

Je beweerdt dat het allemaal geweldig is

Uit de reacties op je bericht, en laatste berichten die je tegenwoordig leest blijkt iets anders dan jij beweerd

Het is heel gemakelijk roepen dat er veel veranderd is en alles heel goed is, mij persoonlijke ervaring is anders
ik ben er vrij veel geweest en heb alleen maar ervaren dat het slechter werdt

Wat ik daarna gelezen heb, is alleen maar een bevestiging geweest van wat ik zelf ervaren heb,
en wat helaas ook nog naar voren kwam is dat het alleen maar slechter is geworden en niet beter.

Graag nu een reactie van de kant van BB

wat is er eventueel veranderd, wat zijn punten die BB eventueel gaat aanpassen
n.a.v. reacties hier, ik ben in elk geval heel benieuwd.

Graag een reactie terug

Binky

Of........ is dit net als zo veel in BB, veel roepen en beweren, maar.......weinig doen :mad:

Rex
10 augustus 2007, 11:11
Ze durft gewoon niet te reageren, omdat ze weet dat BBH niet (meer) een club is die te vergelijken is met de Duitse clubs.................

In mijn ogen gewoon een ordinair zuipcafé, waar foute figuren komen die zich als een koning gedragen met slechte service dames.............Ik kom er nooit meer in ieder geval!!

Willem2
10 augustus 2007, 16:39
Zal er misschien niet een ander probleem zijn indien ze wel gaat reageren :rolleyes: :cool: ( Wat denken jullie eigenlijk van Reclame :eek: (die zij dan maakt) )

:wink:

Randy
10 augustus 2007, 18:15
Het management van een club, dat reageert en actie neemt op wat de klanten schrijven hier, is wat mij betreft prima. Graag zelfs!

Binky007
14 augustus 2007, 10:05
Hallo jongens,

Als gastvrouw van baddaBing heb ik met verbazing onderstaande reacties gelezen..

Hierop kan ik enkel jullie persoonlijk uitnodigen om zelf te ervaren wat de club voor jullie kan betekenen. Je moet nooit op reacties van andere afgaan die hier maanden geleden zijn geweest,

Ik stel voor dat iedereen die dit gelezen heeft en daarna naar BB komt,

Dit was niet bedoeld als reclamestunt maar om jullie alert te maken dat wij, het management van BaddaBing alle klanten serieus nemen en jullie mening belangrijk vinden.

Misschien tot binnenkort,

groetjes Nana



Heb dit berichtje nog eens opgezocht en even goed gelezen wat ze schreef

Wat dacht je van dit
het management van BaddaBing alle klanten serieus nemen en jullie mening belangrijk vinden.

Volgens mij nemen ze ons niet zo serieus, anders was er al wel gereageerd

Geen reclame ?????

Dit was niet bedoeld als reclamestunt

Ik stel voor dat iedereen die dit gelezen heeft en daarna naar BB komt,

Volgens mij is dit alleen maar een reclamestunt :eek:

Uptowngirl logt regelmatig in, dus heeft alles allang gelezen.

Ook uit hoe Badda Bing hier op het forum met onze reacties omgaat blijk weer
hoe serieus ze onze mening nemen, en hoeveel ze er mee doen
Veel mooie praatjes, maar ze maken zo weinig waar,
Vandaar dat het daar ook zo leuk is :nee: :nee: :nee:

Binky

The Joker
14 augustus 2007, 14:37
Begrijp ik het goed dat elke ijsbeer die naar de BB gaat en meldt deze disc gelezen te hebben gratis naar binnen mag?

rplover
14 augustus 2007, 16:04
Voor zover ik uptown girl ken, is ze altijd open en eerlijk tegen mij geweest.
Ik ken haar van aan de receptie van de ex-relax.
Op uptown girl niks aan te merken, en haar afbreken en aanvallen is de simpelste en makkelijkste oplossing uiteraard.
Als zij niet reageert, zal ze daar haar goede redenen wel voor hebben, en geen reactie van haar is geen reden om haar met de grond gelijk te maken.
Niet netjes, Heren.
Dat BB niks doet, daar kan de gastvrouw niks aan doen, ik ben er zeker van dat ze alles wat in haar macht ligt ook doet, en ons wel op de hoogte zal houden als er iets uit de bus komt.
Als ze niks loskrijgt of een koppig management heeft, is dat niet haar schuld.

Zoek het misschien bij het management, en niet bij uptown girl.

Effe vermelden dat ze mij per IM wel op de hoogte heeft gebracht (inhoud ervan is uiteraard vertrouwelijk), en op al mijn vragen heeft geantwoord, en het waren best wel vervelende vragen.

Ik ben er dus ook van overtuigd dat ze nog wel gaat reageren.
Ik zou ook niet reageren of zeer voorzichtig zijn in, indien wij op een denegrerende en minachtende manier vooroordelen uiten.
Want uiteraard weten wij het beter dan zij, dat kan ik opmaken uit enkele reacties van de afgelopen weken ;)

rplover - in de ban van (nog steeds) :p

TT Man
14 augustus 2007, 16:10
Als ze zelf aangeeft te zullen reageren en dat dan vervolgens niet doet, terwijl het duidelijk is dat er een aantal op zit te wachten, dan krijg je dit soort reacties.

Wat heeft het voor zin om te melden dat ze jou wel per IM heeft bericht, zonder aan te geven wat dan precies? Laat de onwetenden maar onwetend? Zeg dan niks, zou ik zeggen.

bobo
14 augustus 2007, 19:14
Meneer Binky, heeft u niet iets beters te doen, ga lekker wippen waar het wel naar u goesting is en schrijf daar over. Je komt hier nu toch niet meer, vanwege slechte ervaringen in het verleden............
Ben zondag in een andere gelegenheid geweest, daar was het kalmpjes en totaal geen sfeer, oke vakantie tijd, geen enkel Nederlandstalige dame of meisje, en je kan inderdaad voor 50 euro alles krijgen wat je wilt, maar matig tot helemaal geen entertainment en de service koel en ja proffesioneel, Bovendien krijg ik weleens de indruk dat de meiden daar meer verplicht worden om te werken. Ben afgelopen week op woensdag in BB geweest, gezellig niet te druk en omdat het een kleinere zaak is, was het aanbod van de dames meer dan voldoende, zeker de helft van het aantal dames nederlands, ik geloof dat er een 15 tot 20 tal leuke mooie jonge en ook wat oudere dames waren. Heb 2 x mogen genieten en heb met meerdere dames gewoon een praatje kunnen maken zonder dat er naar champagne werd gevraagd of naar een kamer. Bovendien vind ik het positief dat de dames die werkzaam zijn ook achter de bar werken kun je ze op je gemak bestuderen, en een babbeltje slaan.
Up town girl, doe gewoon je job die lijkt me al lastig genoeg en geef je reactie als degene de moeite nemen om naar BB te komen.

Big30
14 augustus 2007, 19:33
Dit topic staat open voor recente ervaringen bij BBH, het is niet de bedoeling te blijven herhalen wat je ervaringen in het verleden zijn geweest of stelling te nemen zonder er geweest te zijn.

Het is aan uptown girl of ze wil reageren en daar hoeft ze door ons niet voor te worden opgeroepen of op aangesproken te worden.

Haar reactie is lijkt me ook puur haar kijk op BBH als gastvrouw, dat is wat anders dan een statement van het management.

Groet,
Big30

pietpotent44
15 augustus 2007, 12:37
Voor degenen die er nog aan twijfelen, geloof mij maar, Nana is echt een gedreven gastvrouw. Ze staat altijd voor je klaar, je kan alles aan haar vragen, ze is echt klantvriendelijk. Aan haar zal het echt niet liggen als je een slechte BB ervaring hebt (gehad).

Het zou idd best zo kunnen zijn dat het buiten haar macht ligt om bepaalde zaken aan te pakken in de BB die beter zouden moeten.

Het is wel jammer dat ze nog niet gereageerd heeft, maar misschien heeft ze daar wel een goeie reden voor. Ik weet ook niet wat haar rol in de BB precues is, of ze alleen gastvrouw is, of dat ze ook mede beleidsbepaler is.

Maar we wachten gewoon nog even af, misschien laat ze binnenkort wel weer van zich horen...

Of ze trekt een lange neus naar de ijsberen en zegt: Nana na nana :D
Maar dat geloof ik dus niet :D

Willem2
17 september 2007, 12:44
http://www.badda-bing.nl/agenda.html

Woensdag 26 September Ladies in Pink

Vrijdag 12 Oktober Bollie's Beenham Party

verder zie Agenda

bobo
18 september 2007, 09:07
Was gisteren weer eens in BB en wat mij opviel was dat er een iets andere sfeer hing, beter. Heb begrepen van de gastvrouw dat er een strenger beleid werd gehandhaafd, zowel voor ijsberen als voor de aanwezige dames....
En zo in de eerste instantie te zien wierp het wel zijn vruchten af.......
Het was gezellig, niet te druk en gemoedelijk, met volop keuze aan echt mooie dames, van 18 tot eind dertig, een paar prachtige langbenige, goed gevormde blondines:rolleyes: , van alles wat he.Heb weer erg genoten, 2 uur naar de kamer geweest, was totaal 200 euro kwijt, hiervoor heb ik wel een lekker extraatje gekregen wat de betreffende dame perfect beheerste/uitvooerde:freu: BB doe zo voort

lekker strak
18 september 2007, 09:13
Was gisteren weer eens in BB en wat mij opviel was dat er een iets andere sfeer hing, beter. Heb begrepen van de gastvrouw dat er een strenger beleid werd gehandhaafd, zowel voor ijsberen als voor de aanwezige dames....
En zo in de eerste instantie te zien wierp het wel zijn vruchten af.......
Het was gezellig, niet te druk en gemoedelijk, met volop keuze aan echt mooie dames, van 18 tot eind dertig, een paar prachtige langbenige, goed gevormde blondines:rolleyes: , van alles wat he.Heb weer erg genoten, 2 uur naar de kamer geweest, was totaal 200 euro kwijt, hiervoor heb ik wel een lekker extraatje gekregen wat de betreffende dame perfect beheerste/uitvooerde:freu: BB doe zo voort

Met welke dames benje geweest BOBO?
LS

bobo
18 september 2007, 12:11
niet 2 maar 1 dame, tja hoe heet ze ook al weer.....respect:o
Maar er zijn meer dames daar, waar ik het wel mee zou kunnen doen, of al gedaan heb. Mijn Toppers in BB zijn

Simone. Nld, blond lang haar, ongeveer 29 jaar. slank en D cup spontaan engeltje :smkiss:
Nana. Nld, half Italiaans brunette lang haar, ongeveer 34 jaar, normaal postuur, D cup bengeltje was er gisteren weer voor het eerst, werkt onregelmatig..??:
Cheyenne, spreekt nederlands, ongeveer 27 jaar, lang krullend donker haar, stevig/ gespierd slank postuur , B/c cup ? sekspoes, rechtdoorzee, af en toe een tikkeltje te commercieel
Lisa, Nld, lang bruin haar tot aan haar prachtige billen, een echt heksje, pijpt alleen met condoom!, normaal postuur, b cup, 32 jaar,
dan ik geloof Victoria: slank, blond, oost europees, spreekt engels en duits, 23 jaar een hele lieve meid met een uitstekende service.:D

Kijk voor mij is een leuk gesprek van te voren wel zo belangrijk, Zo heb je daar een dame werken Jeanette, daar kun je echt alle kanten mee op en ook op seksgebied, Jeanette heeft altijd een elegant jurkje aan, waar haar flinke borsten, bijna uitvallen:cool: ze is geen 20 meer, maar weet heel goed hoe het moet.

The Joker
18 september 2007, 13:41
Zijn de prijzen van de dames inmiddels op saunaclub nivo (€50 voor 30min of €75 voor 60min) beland, of gelden er vrije markt tarieven?

bobo
18 september 2007, 19:37
50 euro voor 30 min, alles met condoom, 75 euro voor 60 min, alles met condoom.

Big30
18 september 2007, 19:41
Simone. Nld, blond lang haar, ongeveer 29 jaar. slank en D cup spontaan engeltje :smkiss:

@bobo,

Gaat denk ik om deze Simone, kan bijna niet missen!

http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=1532&highlight=simone

:wink: :wink:

zeppos58
19 september 2007, 06:46
Bobo schreef

50 euro voor 30 min, alles met condoom, 75 euro voor 60 min, alles met condoom.


En naar ik me meen te herhinneren kost PZC 25€ extra.
Ook opletten voor de "Champagne girls", DVP's die er op azen een fles champagne af te trioggelen.

Hollandmale
19 september 2007, 07:39
En naar ik me meen te herhinneren kost PZC 25€ extra......zijn al eerder in deze rubriek genoemd. In BB is het 50,- PER half uur, 25,- extra voor PZC, nogmaals 25,- extra voor FT.
Enkele voorbeelden: half uur met PZC is 75,- ; half uur met FT is 100,-. Een uur met PZC is 125,- ; 1 uur met FT is 150,- :cool:.

Afhankelijk van de dame is korting op de uurprijs mogelijk.* En voordat iemand moord en brand schreeuwt; BB's prijzen zijn vergelijkbaar met Frankfurt. Discussies over vergelijkingen met PHG/GT/YY zijn al eindeloos gevoerd, dus hoeven we niet nog 'n keer over te doen :nee:.

(*HM's ervaring november '06)

mrburns
19 september 2007, 13:50
@bobo,

Gaat denk ik om deze Simone, kan bijna niet missen!

http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=1532&highlight=simone

:wink: :wink:

Jaaaa, dat is ze, (h)eerlijke vrouw

pietpotent44
19 september 2007, 18:45
Zijn de prijzen van de dames inmiddels op saunaclub nivo (€50 voor 30min of €75 voor 60min) beland, of gelden er vrije markt tarieven?

Er gelden helaas nog altijd vrije markttarieven. :rolleyes:
In principe zijn de prijzen 50 euro per half uur. Is dus iets duurder dan
de gangbare Duitse fkk prijzen, want daar is dus idd alleen het eerste half uur 50, en elk half uur daarna is 25.

MAAR er is een groepje van ca. 5 a 10 Nederlandse dames die
75 euro vragen voor een half uur, en 150 euro voor een uur. :nee:
En dan ben je dus echt het dubbele kwijt voor een uur!... :mad:
Het komt eigenlijk hierop neer:
- in Badda Bing: 50 a 75 voor een half uur, 100 a 150 voor een heel uur (excl. PZC, anaal etc.)
- in doorsnee Duitse en Limburgse fkk's: 50 voor een half uur, 75 voor
een heel uur. :hah: (incl. PZC)

En inderdaad wordt ook nogal eens champagne aangeboden,
dan ben je nog meer kwijt, is iets van 50-150 euro per fles ofzo?...
ik weet het niet precies, maar zoiets is het :redface: .

Kort samengevat: als je voor 50 euro per half uur de kamer op wil,
heb je de meeste kans bij de Oost-Europese dames. Bjina alle Oosteuropese dames in Badda Bing vragen gewoon 50 per half uur.
(Sommigen doen daar zelfs PZC gewoon bij zonder daarvoor extra te rekenen.)
Van de Nederlandse dames in Badda Bing vraagt ongeveer de helft 75 i.p.v. 50 euro per half uur helaas. En als ze al PZC doen, wordt daar
sowieso extra voor bij gerekend (wat ik overigens wel kan begrijpen).
Ik blijf er bij dat het een mentaliteitskwestie is; Nederlandse vrouwen zijn gewoon wat 'verwender' dan de OostEuropese. Sorry dat ik het zo zeg.
Sommige Nederlandse halen echt hun neus op voor 50 euro per half uur, vinden dat belachelijk weinig (ik moet daar meer dan een halve dag
voor werken! :mad:). Terwijl de doorsnee Oost Europese dame je voor 50 euro alle hoeken van de slaapkamer laat zien :D dat is gewoon het verschil.
Het komt bij de meeste niet eens op om meer te vragen of te onderhandelen over de prijs.

Voor de rest heb ik weinig klagen over Badda Bing, ga er graag heen,
zitten best leuke dames tussen, zowel bij de Nederlandse als de Oost Europese, maar de prijzen blijven me gewoon echt dwarszitten. :mad:
Er zou gewoon 1 lijn getrokken moeten worden vind ik, prijzenconcept echt volgens Duits fkk model. Ik denk dat er dan veel meer klanten zouden komen,
en de dames hoeven echt niet per definitie minder te verdienen, misschien zelfs wel meer, alleen moeten ze er wel iets meer voor doen :smile2:

Sorry, maar de informatie van Bodo klopt dus niet helemaal, het is echt (tenminste) 100 euro voor een uur in BB, en geen 75 euro.
En inderdaad, dit zijn dan nog de standaardtarieven, dus zonder pijpen zonder condoom, anaal en dat soort dingen. Daarvoor komt
er nog 25 euro (of meer) bij.


Wat Simone betreft: er werk(t)en tenminste 2 Simones in de BB, een met (rood)blond krullend haar 32jr, en een ook met (stijl) blond haar, is 33 jaar,
lijken dus best veel op elkaar. Maar op de kamer kun je het verschil vast wel merken :smile2:

Flurkman
20 september 2007, 08:15
Ben er nu ook eens geweest... Kennis gemaakt met 2 vriendelijke meiden, namelijk zwartharige Russische Tania (pmc, geen zoenen) en mooie blonde Hongaarse Regina (pmc, geen zoenen, geen beffen). Ook ik rijd voortaan wel verder oostwaarts...

Picasso 1
20 september 2007, 14:20
.....zijn al eerder in deze rubriek genoemd. In BB is het 50,- PER half uur, 25,- extra voor PZC, nogmaals 25,- extra voor FT.

En voordat iemand moord en brand schreeuwt; BB's prijzen zijn vergelijkbaar met Frankfurt.

(*HM's ervaring november '06)

Soms is de beoordeling van Hollandmale tav een aantal nederlandse clubs verre van objectief ("de fles is half vol" communicatie). Komt het omdat je in de beginperiode van deze clubs je bijgedragen hebt aan de opstart (erg positieve berichtgeving)? :green_smi.
Als je trouwens BBH vergelijkt met nacht(sex)clubs in Parijs, Londen, Milaan dan neuk je in BBH voor een bedrag waar je in deze andere clubs hooguit een colaatje kunt drinken....waar zeuren we dus over? :sleep:

Onzin, deze vergelijking met Frankfurt. In Frankfurt (OASE bijv.) wordt niks extra's berekend voor PZC en kun je met de meeste meiden uitgebreid tongzoenen en vingeren. Het zijn ook veel grotere clubs met veel meer voorzieningen en een internationale aantrekkingskracht. Heel veel bezoekers leidt qua marktwerking tot wat hogere prijzen (mag ook wel in de grote STAD...;)). Er zijn daar ook regelmatig meer dan 70 meiden en die lopen allemaal naakt, daarnaast zijn er allerlei (striptease)acts van verschillende meiden.

BBH is (naar de berichten beoordelend) gewoon een kleine club die niks te bieden heeft boven de andere ons bekende clubs, waar een aantal nederlandse vrouwen kennelijk werken met de raamprostitutie mentaliteit (zo weinig mogelijk presteren, raamprostitutie prijzen, minachting voor de klant), relatief weinig bekend, en waar ook bij de buitenlandse meiden de nederlandse "prostitutiecultuur" overslaat (doe jij TZ en laat je je beffen inclusief? dat zou ik nou nooit doen, als de klant meer wil dan moet-ie lekker flink voor betalen! Gewoon geld voor vragen meid, ik vermeld aan klanten dat dat extra's zijn en dan krijg ik er extra geld voor...Ze moeten vooral niet denken dat ze voor 50 Euro alles kunnen doen!).

Het is maar goed dat een forum zoals deze bestaat, dan krijgt zo'n club ook de bekendheid die het verdient. :moon:

Overigens, als ze vrije marktwerking willen dan geven we ze die toch? Als de concurrent meer te bieden heeft tegen een voor jou als KLANT acceptabelere prijs, dan moet je gewoon naar de concurrent gaan.

Picasso 1
20 september 2007, 15:12
Soms is de beoordeling van Hollandmale tav een aantal nederlandse clubs verre van objectief ("de fles is half vol" communicatie). :green_smi.


Even een nuancering op de beoordeling van onze dierbare HM. Vwb YY ben ik het eens met zijn beoordelingen. YinYang is gegroeid tot een volwaardig alternatief/concurrent op de duitse saunaclubs ;).

zeppos58
20 september 2007, 21:19
Maar op sommige dagen heeft YY een dipje, heb ik nog niet meegemaakt in BV GT of Bernds

Rob10
20 september 2007, 22:50
Van de Nederlandse dames in Badda Bing vraagt ongeveer de helft 75 i.p.v. 50 euro per half uur helaas. En als ze al PZC doen, wordt daar
sowieso extra voor bij gerekend

Vandaag weer eens een poging gewaagd in Hulten, Nana uit de vroegere Ritz ( Relax) deed de deur open en in de bar kwam ik Moniek, Jeanette en een andere reeks schoonheden tegen. Ik denk dat BB niet verder afzakt maar de weg omhoog enigszins heeft gevonden. De Nederlandse dame met wie ik was hanteerde de prijzen uit NRW voor het eerste halfuur. Uiteraard weet ik niet of ze allemaal dit doen ( denk het niet eigenlijk) Eten was wel een minpunt, de dames zaten aan een chinese maaltijd om 5 uur en de mannelijke gasten werden getrakteerd om 6 uur op een lauwe stuiterbal en wat pasta. Sauna stond op 55 graden:green_smi. Resumerend, eten een 4,sauna een 4, dames een dikke 7 ( veel Ned.dames ook) en gezelligheid ook een 7. Gemiddeld een 5,5 dus geen voldoende nog:rolleyes:

Willem2
20 september 2007, 23:07
......Gemiddeld een 5,5 dus geen voldoende nog:rolleyes:

Dat werd toch altijd een 6je :o
En dat is dan toch voldoende ;)
Daarnaast komt MiniMe metzijn wegingsfactor langs en dan zul je eens zien :D

Bedankt voor de info :wink:

Big30
20 september 2007, 23:12
Daarnaast komt MiniMe metzijn wegingsfactor langs en dan zul je eens zien :D

Bedankt voor de info :wink:

Lijkt me ook dat je dames en gezelligheid zwaarder moet laten wegen dan eten en sauna. Zou zeggen minimaal 3 maal zo zwaar ;)!

Dan kom ik op een ruime voldoende uit.

:wink::wink:

bobo
21 september 2007, 06:55
Jaaaa, dat is ze, (h)eerlijke vrouw

Klopt als een Bus, Simone met de blonde stijlere haren, slank en prachtige glanzende blauwe ogen, een echt toppertje :luvlove:
Je hebt daar ook nog een andere Simone werken, blond heel veel krulletjes, normaal postuur, ook nederlands, maar haar service vind ik beduidend minder !!

de rukker
7 november 2007, 15:15
werkt die daar nog , ken die ook van in den tijd van Relax

als het zo is , mag je ze de greetz doen van de erobeurs gast van antwerpen haha

is het daar nu nog goed vertoeven , heb de kriebels weer te pakken , en wil een club zo dicht mogelijk van het antwerpse

Geef nog eens raad BEREN

thx

Dame
18 november 2007, 01:07
Er gelden helaas nog altijd vrije markttarieven. :rolleyes:
In principe zijn de prijzen 50 euro per half uur. Is dus iets duurder dan
de gangbare Duitse fkk prijzen, want daar is dus idd alleen het eerste half uur 50, en elk half uur daarna is 25.

MAAR er is een groepje van ca. 5 a 10 Nederlandse dames die
75 euro vragen voor een half uur, en 150 euro voor een uur. :nee:
En dan ben je dus echt het dubbele kwijt voor een uur!... :mad:
/knip/
Sorry, maar de informatie van Bodo klopt dus niet helemaal, het is echt (tenminste) 100 euro voor een uur in BB, en geen 75 euro.
En inderdaad, dit zijn dan nog de standaardtarieven, dus zonder pijpen zonder condoom, anaal en dat soort dingen. Daarvoor komt
er nog 25 euro (of meer) bij.



Het is niet mogelijk om in Nederland de prijzen vast te stellen. Dan zou er sprake zijn van een dienstverband met alle sociale premies als gevolg.

Ik kan me wel voorstellen dat de dames niet de moeite doen voor 50 euro voor een half uur. Als je er een middag en avond rond hangt heb je misschien 3 klanten van een half uur. Dan zou je 150 verdienen. Ik werk als studente als escort en heb daarnaast nog een andere studentenbaan. Alleen al bij deze studenten baan zou ik voor 12 uur werken meer verdienen. (Bij deze club willen ze geloof ik dat je vanaf het begin tot het einde blijft al mag je dat bij zelfstandig ondernemers officieel uberhaupt niet vragen, die zijn nl. vrij in werktijden, prijzen enz). Met 12 uur werken in mijn andere baan verdien ik zeker meer dan 150 euro.

Het argument dat er bij lage prijzen meer omzet zou zijn, is op zich reeel. Echter is met een klant seks hebben niet iets heel eenvoudigs. Het kan leuk zijn maar heeft ook psychische gevolgen voor het leven van de dame. Veel meer werken om zodoende alsnog meer om te zetten is dus iets waarbij je naar meer dan de economische kant moet kijken. Of je nu met 3 verschillende mannen op een dag seks hebt of met 6 dat maakt psychisch te veel uit.
Daarnaast zou ik het psychisch zwaar vinden om mezelf, als ik het zo mag zeggen ´zo goedkoop zou maken´. De diensten die ik aan biedt, dat is niet zomaar iets. Ik zou het als denigerend ervaren wanneer een man zou denken dat ik het voor zo´n laag bedrag als 50 euro zou doen.

The Joker
18 november 2007, 01:58
De meeste studentes die ik ken verdienen misschien 3-4 euro per half uur met hun bijbaantjes.
Dus 50 euro per half uur een fooi noemen gaat er bij mij niet in...
De meeste directeuren van grote bedrijven die ik ken en verantwoordelijk zijn voor 500 man of meer verdienen dat niet eens...
Maar goed dat er in clubs als YY, PHG en GT wel marktconforme tarieven gehanteerd worden, en die meiden daar doen kwa looks en service zeker niet onder voor de verwaande NL dames, het is eerder omgekeerd!

Picasso 1
18 november 2007, 13:10
Of je nu met 3 verschillende mannen op een dag seks hebt of met 6 dat maakt psychisch te veel uit.
Daarnaast zou ik het psychisch zwaar vinden om mezelf, als ik het zo mag zeggen ´zo goedkoop zou maken´. De diensten die ik aan biedt, dat is niet zomaar iets. Ik zou het als denigerend ervaren wanneer een man zou denken dat ik het voor zo´n laag bedrag als 50 euro zou doen.


Daarom denk ik dat jij gewoon beter op een andere manier je inkomsten moet verdienen. Psychisch lijdt je dan niet zo en mannen kunnen zich richten op vrouwen die het niet zo vernederend vinden als jij....
Doe clubbezoekers en jezelf een plezier en stop gewoon met deze bijbaan en richt je volledig op je studie en een toekomstig gezin :cool:.

pietpotent44
18 november 2007, 19:49
Het is niet mogelijk om in Nederland de prijzen vast te stellen. Dan zou er sprake zijn van een dienstverband met alle sociale premies als gevolg.

Ik kan me wel voorstellen dat de dames niet de moeite doen voor 50 euro voor een half uur. Als je er een middag en avond rond hangt heb je misschien 3 klanten van een half uur. Dan zou je 150 verdienen. Ik werk als studente als escort en heb daarnaast nog een andere studentenbaan. Alleen al bij deze studenten baan zou ik voor 12 uur werken meer verdienen. (Bij deze club willen ze geloof ik dat je vanaf het begin tot het einde blijft al mag je dat bij zelfstandig ondernemers officieel uberhaupt niet vragen, die zijn nl. vrij in werktijden, prijzen enz). Met 12 uur werken in mijn andere baan verdien ik zeker meer dan 150 euro.

Het argument dat er bij lage prijzen meer omzet zou zijn, is op zich reeel. Echter is met een klant seks hebben niet iets heel eenvoudigs. Het kan leuk zijn maar heeft ook psychische gevolgen voor het leven van de dame. Veel meer werken om zodoende alsnog meer om te zetten is dus iets waarbij je naar meer dan de economische kant moet kijken. Of je nu met 3 verschillende mannen op een dag seks hebt of met 6 dat maakt psychisch te veel uit.
Daarnaast zou ik het psychisch zwaar vinden om mezelf, als ik het zo mag zeggen ´zo goedkoop zou maken´. De diensten die ik aan biedt, dat is niet zomaar iets. Ik zou het als denigerend ervaren wanneer een man zou denken dat ik het voor zo´n laag bedrag als 50 euro zou doen.

In Duitsland (en Yin Yang) mogen de dames ook meer vragen dan de standaardtarieven (is hetzelfde concept, dames zijn daar ook zelfstandigen / geen dienstverband). Toch gebeurt dat daar echt zelden, meestal alleen als ze echt extremiteiten moeten doen / dingen die niet 'standaard' zijn (Pijpen zonder condoom wordt daar zelfs niet eens als iets extreems / extra's gezien, en kost ook niks extra's, hoewel ik wel zou kunnen begrijpen dat ze voor zoiets meer geld zouden vragen).
Zij vinden 50 euro voor een half uur / 75 voor een uur gewoon veel geld.
En dat is het ook gewoon als je weet dat dat bijna 10 keer zoveel! is als wat Jan Modaal in Nederland per uur verdient! Dat wordt helaas nogal eens vergeten :rolleyes:. Als je het mij vraagt is het puur een mentaliteitskwestie.
Bovendien is 50 euro voor een half uur ook al een stuk meer dan ze in een gewoon privehuis zou krijgen, want daar houdt de dame zo'n 30 a 40 euro per half uur over, vanwege dat de rest / andere helft naar het privehuis gaat.
Officieel moeten ze daar nog wel belasting over betalen, maar daar wordt echt flink mee gesjoemeld, kan ook omdat het allemaal contant gaat.

Met sommige vrouwen waarmee ik naar de kamer ga, heb ik niet eens seks,
alleen beetje kletsen en knuffelen.
En ik heb ook niet de indruk dat ze het (psychisch) erg zwaar vinden om met mij te seksen. Wat ze met andere klanten om de kamer doen weet ik natuurlijk niet, en er zullen best erge types tussen zitten :D, maar ook heel veel normale gasten.
Heb ook vaak meegemaakt dat vrouwen zich voor minder geld hebben aangeboden :fuck:, ze willen gewoon graag naar de kamer, en wat verdienen natuurlijk. Is over het algemeen gelukkig heel gezellig, weinig zakelijks en geen gestress gelukkig :hah:.
Het komt ook voor dat ik een dame gewoon een massage geef, en dan betaal ik ook 50 euro. En een dame mag ook gewoon een man weigeren, ze is tot niks verplicht :smile2:.

Als je als student maar 12 uurtjes hoeft te maken om 150 euro te verdienen dan wil ik ook zo'n studentenbaantje :D. Ik heb al 6 jaar een ingenieursbaan, verdien bovenmodaal, maar dat verdien ik echt niet. En 150 euro per uur verdient zelfs een directeur vaak idd nog bij lange na niet. Voor 150 euro (1 uurtje dus met een dure dame) moet ik 2 volle dagen werken! :mad:

only4money
4 december 2007, 11:10
Ik ben voor het eerst in de Badda Bing geweest en moet zeggen dat het me prima is bevallen. De Nederlandse meiden waar ik mee gesproken heb waren uiterst plezierig. Ik ben met een dame van rond de 35, gekleed in een tijgervelletje en hoge zwarte laarzen naar de kamer geweest en moet zeggen, TOPPIE. € 75 voor een half uurtje was het dubbel en dwars waard. Gezellig en super sex ondanks dat ze met condoom pijpt. (ze pijpt zo lekker dat ik daar weinig van merkte). De sfeer aan de bar was ook gezellig en ook de gastvrouw (Indische mevrouw) was erg gezellig. Het zag er netjes uit en de muziek was ook goed. Kortom, ik ga zeker terug om m'n hartje nog een keer op te halen.

Picasso 1
4 december 2007, 19:22
Ik ben voor het eerst in de Badda Bing geweest en moet zeggen dat het me prima is bevallen. De Nederlandse meiden waar ik mee gesproken heb waren uiterst plezierig. Ik ben met een dame van rond de 35, gekleed in een tijgervelletje en hoge zwarte laarzen naar de kamer geweest en moet zeggen, TOPPIE. € 75 voor een half uurtje was het dubbel en dwars waard. Gezellig en super sex ondanks dat ze met condoom pijpt. (ze pijpt zo lekker dat ik daar weinig van merkte). De sfeer aan de bar was ook gezellig en ook de gastvrouw (Indische mevrouw) was erg gezellig. Het zag er netjes uit en de muziek was ook goed. Kortom, ik ga zeker terug om m'n hartje nog een keer op te halen.

Nou nou, wat een tegenstrijdige bericht aan de voorgaande. 'Only for money' is waar het de meeste DVP's om gaat :thefinger.

ijsbeer
4 december 2007, 21:38
€ 75 voor een half uurtje was het dubbel en dwars waard. Gezellig en super sex ondanks dat ze met condoom pijpt.

75 EURO? voor "een tijgervelletje van 35" die pijpt met :sleep: .....

dit is nou niet echt reclame voor Badda Bing..........tja hier staat in PHG, GT

of YY 25 EURO voor...........:hah:

The Joker
4 december 2007, 22:29
Sommige mensen weten gewoon niet beter, maar op een dag zullen ook zij het licht zien :lostit:

franske_ijsbeer
11 december 2007, 14:29
Voor echt relaxen moet je in BB zijn!
eerste keer dat ik geweest ben, lekker na een dagje werken of als je even een pauze nodig hebt. Leuke meisjes, ook nederlandse.
Voor 50 euro entree kan je je daar toch al leuk vermaken.
Voor 75 euro voor half uur met leuke hollandse meid naar kamer geweest, na een heel leuk gesprek. Was zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar kom zeker snel terug.

Goedemorgenallemaal
13 december 2007, 14:29
Bij mijn laatste bezoeken aan BB is mij niets anders opgevallen dan eu 75 voor half en 150 voor heel uur, niet alleen mijn ervaring maar ook wat ik opving van andere bargesprekken.
Toch blijf ik gaan, er zitten nu eenmaal dames bij die het dubbel en dwars waard zijn.

Qua kosten: Het hangt er natuurlijk vanaf waar je zit maar ondergetekende komt langs BB gereden als ie naar Bruggen wil. het verschil heen en weer is bijna 240 km.
Houden we even de vrije reiskosten vergoeding aan van € 0.19 dan is dat iets van bijna € 50 die een bezoekje aan bruggen extra hebben. Komt nog een eind rijden bij wat ik zelf niet zo lollig vind.

zeppos58
13 december 2007, 14:55
Het verschil tussen BB en YY is bij mij 40 km, (120 en 160) dus de keuze is snel gemaakt YY is die 40 Km echt wel waard.

john150
15 december 2007, 14:50
Vrijdag 14 dec jl eerste maal BB bezocht, 's middags 6 ijsberen, maar wel ruim 20 dames aanwezig. Keuze genoeg

Na rustig rond gekeken en even in sauna een lekker halfuur met Regina doorgebracht

Ik zal zeker nog eens langsgaan

John

Picasso 1
15 december 2007, 14:56
BB moet het vnl hebben van gasten met hun allereerste bericht :baby2:.

zeppos58
15 december 2007, 15:34
Want een maal geproefd van YY GT PHG LR of Bernds keren ze nimmer weer :green_smi

Goedemorgenallemaal
18 december 2007, 22:04
BB moet het vnl hebben van gasten met hun allereerste bericht :baby2:.
Naah, ben er kort geleden weer geweest en ik noteer een steigende lijn. En niet alleen een lijin. Ik heb me alweer 4 keer achtyer elkaar prima vermaakt met 1-3 sessies per bezoek, varierend van viel niet tegen tot ijsberegoed.
Nee, geloof me, het gaat er op vooruit, maar ik moet eerlijk toegeven, ik kom niet voor de sauna en al helemaal niet voor het eten....

YY is natuurlijk wat klasse beter maar een ex YY-dame die ik in BB trof zei me dat het daar onder de dames in ieder geval minder geworden is.

Diamond blue
27 december 2007, 10:01
Heb heel erg moeten zoeken, Badda Bing is wel ver weg gestopt opeens, hij staat niet meer op de zoekpagina, jammer hoor, kom daar met enige regelmaat al een tijd, en constateer dat de club steeds beter loopt, komen veel ijsberen, leuke dames en leuke sfeer.
Gr Van Diamond Blue

Goedemorgenallemaal
1 januari 2008, 13:44
Het zou er inderdaad veel beter kunnen gaan als in de eerste plaats de dames zich zouden aanpassen qua prijzen en service.
Waarom kan het in YY nu wel, en zie het succes.
Ik ben vorige week poolshoogte gaan nemen in BB, best een aanstal leuke dames aanwezig (en voor de niet-duitsprekende beren, heel wat nederlandse meiden)
Denk best dat er voor BB nog potentieel is weggelegd maar dan zouden ze zich best aanpassen aan de Duitse clubs en YY zowel qua prijzen als service.
Het zou voor vele beren die qua tijd beperkt zijn, een mooi alternatief kunnen zijn.

Misschien heeft het met kartelvorming te maken??? De prijzen van BB en Diana en nog wat gelegenheden beginnen aardig op elkaar te lijken.
Misschien dat we Neelie Smit-Kroes eens in moeten schakelen.

Ik heb al eens in een eerder postje dat ik voor YY of BB en verschil in reiskosten (op basis van €0,19) van ongeveer € 50,00 heb. Da's dus concurrerend voor een uurtje. Half uurtje extra is in YY goedkoper, maar dan zit ik dus wel een uur heen en een uur terug langer in de auto. Dan liever meteen doorrijden naar Ome B.
Misschien dat de oosterse dames in BB de extra reiskosten in rekening brengen
en dat de Nederlandse denken "hmm € 25,00 extra, wrom niet".

Diamond blue
2 januari 2008, 12:02
Ben al ruim een jaartje aan het ijsberen, verschillende clubs, saunaclubs bezocht, ben blijven hangen in BB, omdat daar toch een leuk sfeertje hangt, leuke meiden rondlopen, en de prijzen zijn wel ok vind ik persoonlijk, ik heb met verschillende ijsberen daar nu inmiddels een gesprekje over gehad, en zijn het er toch over eens dat velen zitten te praten over de prijs in YY, de dames zijn geen marktonderhandelingen, het is niet hoe goedkoper zo beter!!!
Mijn persoonlijke ervaring bv met eerdere dames die in YY 75.= vragen voor uur of bv nu mijn huidige BB vriendinnetje zij vraagt 150.= voor een uur, daar zit toch wel degelijk verschil in service ook! Mijn BB vriendinnetje geeft een perfecte service zonder allerlei extra te vragen voor bepaalde dingen, wat in YY toch wel gebeurde in het verleden, dat is dus weer voor mij een reden om niet naar YY te gaan! En ijsberen die vaak deze negatieve geluiden lezen over BB, zijn juist nieuwschierig en belanden bij BB om te constateren dat het toch een leuke en gezellige saunaclub is, en die ik zelf regelmatig zie terugkomen waar ik ook gezellig een biertje mee drink aan de bar!
Ik ga in ieder geval straks naar BB om mijn favoriete meisje een goed 2008 te wensen! En alle ijsberen ook uiteraard een goed ijsbeerjaar!
Groet van Diamond Blue :smile:

Spermie
4 januari 2008, 13:41
Diamond Bleu toevallig of Belgische Deborah nog bij BB aanwezig is??

Diamond blue
8 januari 2008, 14:20
Spermie, ik zie zoveel verschillende dames rondlopen in BB, weet niet of deze dame daar aanwezig is, misschien kun je eens kijken of ze daar nog werkzaam is?
Als ze daar is kun je gelijk een plezante tijd met haar hebben, niet?
Diamond blue

HotHHarry
11 januari 2008, 02:12
Ook mijn eerste Sauna ervaring was in BaddaBing, ik vond het echt geweldig :D:D
Daarvoor was ik alleen in het gewone clubcircuit geweest in Nederland en dan is het dus echt wel een heel ander concept.

Maar na alle verhalen gelezen te hebben over de Duitse clubs en YY in Roermond, ben ik daar op een gegeven moment ook gaan kijken, sinds die tijd rij ik letterlijk en figuurlijk Badda Bing voorbij, dan maar een goed uur langer in de auto, het kost dan maar wat meer benzine en tijd :rolleyes:

Ik vind dat de Duitse clubs, en YY toch echt in een hele andere klasse vallen, ik vind nl als je toch zo nu en dan naar 18+ pretpark wil, kies dan voor kwaliteit.

In Drievliet kan je lol hebben, maar de (B)Efteling is echt leuker ;)

john150
12 januari 2008, 13:13
Vrijdag BB bezocht, was redelijk druk (15 dames 's middags).

Zaterdag 12 januari, 3 jarig bestaan.....

Men verwacht/hooopt op 50 dames (!!)

Ik ben helaas zelf verhinderd.....

Diamond blue
14 januari 2008, 13:02
Zaterdag 12 januari, 3 jarig bestaan.....

Ben geweest, het was een heel druk bezocht feest, een mooi buffet met vis en salades en meer, veel dames en ijsberen aanwezig, je kunt toch wel merken dat het steeds drukker bezocht wordt, ik kom al een jaar denk ik voor Romy, en zie dat er steeds meer ijsberen komen, en ook dezelfde ijsberen vaak, waar ik ook regelmatig een praatje mee maak.
Met mijn Romy was het weer ouderwets lekker, ze is zo haar zelf, dat waardeer ik zo van haar, een natuurtalent en geniet er zelf ook van.

Hollandmale
14 januari 2008, 16:58
Zaterdag 12 januari, 3 jarig bestaan.....

Ben geweest, het was een heel druk bezocht feest,....., veel dames en ijsberen aanwezig, je kunt toch wel merken dat het steeds drukker bezocht wordt,.........., hoeveel dames zijn er op 'n doordeweekse middag, avond en op 'n gewone zaterdag ?
Heb zelf wel 'n idee, maar wat actuele cijfers van 'n frequente BB-ganger kan nooit kwaad :cool:.

lekker strak
14 januari 2008, 20:55
....., hoeveel dames zijn er op 'n doordeweekse middag, avond en op 'n gewone zaterdag ?
Heb zelf wel 'n idee, maar wat actuele cijfers van 'n frequente BB-ganger kan nooit kwaad :cool:.

afgelopen donderdag waren er ongeveer 30

LS

Rex
14 januari 2008, 22:54
ben toch wel benieuwd of de Poolse Monica en de Duitse Sammy er nog werken? Weet iemand meer??

Met beide in het verleden toch wel regelmatig aangename uurtjes beleefd...........

Diamond blue
15 januari 2008, 12:27
Yep, Monica is daar werkzaam weet ik, heb wel eens een praatje met haar gemaakt, mijn ervaring is als ik daar ben dat er gemiddeld een 25 tot 30 dames aanwezig zijn op een donderdag of vrijdag, heb ook wel eens een afspraak met mijn BB vriendinnetje op zaterdag gemaakt, dan zijn er gemiddeld 10 tot 15 dames aanwezig, andere dagen ook zeker meer dan 20 dames, op zondag wat minder, net als zaterdag.
Wat wel opvallend is in deze club, dat de sfeer onderling erg goed is tussen de dames, vind ik zeker een compliment waard, heb vroeger toch andere ervaringen gehad in clubs wat dat betreft. Ik lees ook dat er negatief over BB wordt geschreven, wat ik erg jammer vind, ik zou zeggen ijsberen, trek de stoute slippers aan en kom een keer weer proeven van de gezellige sfeer en de leuke dames!
Groet van Diamond blue.

zeppos58
15 januari 2008, 13:08
Ik ben 1 keer geweest en toen was de sfeer (vooral tussen de ijsberen) niet denderend.
Ook de prijssetting leek me zeer onduidelijk, en verschillend van dame tot dame.
Bijbetalen voor alles, het leek wel een ordinaire bar vooral als een aantal van die meisjes begonnen zeuren om een fles te trakteren.
De reden waarom ik naar een saunaclub ga is omdat de prijssetting zeer duidelijk is, er geen gezaag voor trakteren van drank is, en het grote aanbod van vooral jonge meisjes.
In BB blijft enkel het laatste over, en dan hoeft het voor mij echt niet.:green_smi

Silvester
15 januari 2008, 16:56
Silvester is in den beginnen van het bestaan ook enkele malen in BB geweest, ook leuke sessies mogen ervaren o.a. met Ella en de ex-thekenfrau Mandy (?)("Analstute") van PHG...

En is toen na die enkele keren heel hard weggelopen, dit had voornamelijk te maken met de champagneparty's en het bijbehorende gedrag van dronken lieden en "bezette" dames, gepaard gaande met heeeel veel herrie in een bar met een akoustiek van een ondergronds gewelf...

De berichten werden een stuk minder, edoch de laatste tijd komen er weer positieve berichten uit het brabantse...

De " doorgewinterde Duitslandgangers" zullen hier om diverse redenen hun ding hier niet vinden... maar anderen kunnen zich wel goed in het consept en de sfeer vinden.

En als je dan de aantallen van de dames leest, en de positieve berichtjes....naaah, komt het toch wel goed denk ik....

Soms moeten we toch een 2° indruk krijgen om ergens iets positiever tegenaan te kijken, omgekeerd komt immers helaas ook voor....

:wink:

Hollandmale
15 januari 2008, 18:13
Yep, Monica is daar werkzaam weet ik, heb wel eens een praatje met haar gemaakt, mijn ervaring is als ik daar ben dat er gemiddeld een 25 tot 30 dames aanwezig zijn op een donderdag of vrijdag, heb ook wel eens een afspraak met mijn BB vriendinnetje op zaterdag gemaakt, dan zijn er gemiddeld 10 tot 15 dames aanwezig, andere dagen ook zeker meer dan 20 dames, op zondag wat minder, net als zaterdag......overeenkomstig de info die HM ook bereikt, maar er tot op heden zelden over post :o.
Monica is vorige week nog gespot, dus grote kans dat Sammy* er ook nog steeds werkt :smile2:.
Ook de prijssetting leek me zeer onduidelijk, en verschillend van dame tot dame.De prijssetting is uit zeer betrouwbare bron ;) als volgt. Standaardprijs is 50,- PER half uur, dus 100,- per uur. Daar komt 25,- PZC bij, 25,- FT en 50,- AV. Een half uur PZC kost dus 75,- , met FT 100,-. Een uur PZC is 125,- , met FT 150,-. Enkele NL-toppers (ken er inmiddels 2 :rolleyes:) geven in ruil extra kamertijd, 10 a 15 minuten, als je 'n half uur of uur met FT bestelt. Kortom: 'n half uur met PZC of FT
is 25,- duurder dan in YY/GT/PHG, 'n uur PZC of FT is 50,- duurder, maar met 10 a 15 minuten extra kamertijd bij enkele NL-toppers.
BB vergt al gauw enkele uren minder reistijd dan YY/GT/PHG. Als je minder tijd hebt, kan dat reden zijn om voor BB te kiezen :smile2:.

Deze prijzen horen door ALLE dames te worden gehanteerd.
Helaas lopen er ook (NL-)dames die veel teveel rekenen :heul:

*Meen me te herinneren dat DEZE Sammy van oorsprong Pools is, niet Duits.
Want bij "Duitse Sammy" denken veteranen meteen aan 'n oude PHG-legende.

En die is het dus zeker NIET :nee:.

zeppos58
15 januari 2008, 18:45
Bij ome Bernds betaal ik 50€ voor een 1/2 uur met PZC en FT inclusief een 1/2u is er meestal 45 min en de service is er TOP dat extratje in afstand meer dan waard want als ik naar een saunaclub/FKK ga is het voor een ganse dag:D:D

Rex
15 januari 2008, 22:48
.....overeenkomstig de info die HM ook bereikt, maar er tot op heden zelden over post :o.
Monica is vorige week nog gespot, dus grote kans dat Sammy* er ook nog steeds werkt :smile2:.

*Meen me te herinneren dat DEZE Sammy van oorsprong Pools is, niet Duits.
Want bij "Duitse Sammy" denken veteranen meteen aan 'n oude PHG-legende.
En die is het dus zeker NIET :nee:.

HM je hebt helemaal gelijk, ik heb me vergist.:confused::sleep:
Sammy is idd ook een Poolse. Ik was een beetje in de war, omdat zij al heel lang in Duitsland woont, vandaar. Maar ze is Poolse.

Dank voor je oplettendheid!!

Rex
15 januari 2008, 22:54
Silvester is in den beginnen van het bestaan ook enkele malen in BB geweest,

En is toen na die enkele keren heel hard weggelopen, dit had voornamelijk te maken met de champagneparty's en het bijbehorende gedrag van dronken lieden en "bezette" dames, gepaard gaande met heeeel veel herrie in een bar met een akoustiek van een ondergronds gewelf...

De berichten werden een stuk minder, edoch de laatste tijd komen er weer positieve berichten uit het brabantse...

En als je dan de aantallen van de dames leest, en de positieve berichtjes....naaah, komt het toch wel goed denk ik....

:wink:

Ik ben in het begin ( dit was zo rond maart / april 2005 als ik me niet vergis) ook vele malen in BB geweest en heb me tot op zekere hoogte 9 van de 10 keer uitstekend vermaakt met prima meiden.

Op een zeker moment is er voor mij een breekpunt gekomen en ben ik niet meer gegaan. Dit had met name te maken met luidruchtige voornamelijk overdreven dronken lieden, die het nodig vonden om gedurende zowat de hele avond een aantal top meiden bij zich te houden en rijkelijk te voorzien van champagne om vervolgens pas rond 12 uur, half 1 met ze naar de kamer te gaan..........................

Nee ik kom er niet meer. Rijd dan liever een uurtje extra door naar Duitsland!!

Silvester
16 januari 2008, 11:55
Ik ben in het begin ( dit was zo rond maart / april 2005 als ik me niet vergis) ook vele malen in BB geweest en heb me tot op zekere hoogte 9 van de 10 keer uitstekend vermaakt met prima meiden.

Op een zeker moment is er voor mij een breekpunt gekomen en ben ik niet meer gegaan. Dit had met name te maken met luidruchtige voornamelijk overdreven dronken lieden, die het nodig vonden om gedurende zowat de hele avond een aantal top meiden bij zich te houden en rijkelijk te voorzien van champagne om vervolgens pas rond 12 uur, half 1 met ze naar de kamer te gaan..........................

Nee ik kom er niet meer. Rijd dan liever een uurtje extra door naar Duitsland!!

Beste Rex, wel leuk dat je je eigen versie van mijn bericht een keer herhaald.

Tis alleen jammer dat je mijn laatste zin uit je quote weglaat:


....Soms moeten we toch een 2° indruk krijgen om ergens iets positiever tegenaan te kijken, omgekeerd komt immers helaas ook voor....

Jouw eigen laatste zin vind ik derhalve niet erg gepast, inmiddels zijn we al enkele jaren (!) later, beetje relativeren kan soms ook, vandaar mijn laatste zin...

Silvester die ook wel eens een 2° kans krijgt!!!!

:wink:

lekker strak
5 februari 2008, 13:27
Op de website van BB stond aangekondigd dat er carnaval zou zijn met braadworst en echte Duitse schlagermuziek. Dat beloofde nog wat!!!! Niet dat ik echt van die muziek hou, maar een gezellige avond vind ik prima!!
Nou niets van dat alles. Geen enkele carnavalssfeer, geen versieringen, op 2 maskers na aan de muur, geen muziek niets. De braadworst kon je iemand mee doodgooien, zo smerig. Wat een klote avond. De dames, 10-14, waarvan sommige wel iest carnavalesk hadden aan gedaan, maar de meeste ongeinteresseerd rondhingen.
Over de kwaliteit van de dames nog maar niet te spreken.
Ik zag wel een Dominique uit YY die kennelijk hier domicilie heeft gekozen.

Wat is er in hemelsnaam gebeurd met deze tent!!
Nee, mij zien ze hier niet meer terug. Ik rij liever 100 kilometer verder naar YY of net over de grens.

Groet, Lekker strak

uptown girl
11 februari 2008, 15:05
Hoi allen,

Langs deze weg wil ik graag afscheid nemen van de meisjes en klanten van BB. Heb het afgelopen jaar met plezier daar gewerkt en zal de sfeer ook missen. Hoop jullie nogmaals te zien in de toekomst, maar weet nog niet waar...dus mensen, als iemand weet waar ze een klasse/top gastvrouw nodig hebben, ik ben beschikbaar.

groetjes Nana

buurvrouwtjes
18 februari 2008, 19:58
hey nana,

we hadden ook graag afscheid van je willen nemen.
je was een leuke\goeie gastvrouw !
hopelijk komen we je ergens nog eens tegen.

x-jes buufjes

Diamond blue
21 februari 2008, 11:51
Hoi allen,

Langs deze weg wil ik graag afscheid nemen van de meisjes en klanten van BB. Heb het afgelopen jaar met plezier daar gewerkt en zal de sfeer ook missen. Hoop jullie nogmaals te zien in de toekomst, maar weet nog niet waar...dus mensen, als iemand weet waar ze een klasse/top gastvrouw nodig hebben, ik ben beschikbaar.

groetjes Nana

Ben bij Romy geweest, ze mist je heel erg, en alle dames ook!
Jammer dat je niet terug komt, hoop dat je een leuke andere baan vindt, je bent een top gastvrouw! Ze zullen niet zo gauw een andere supervrouw vinden zoals jij!
Dikke kus van Diamond blue!

Rob10
21 februari 2008, 14:20
We moeten natuurlijk niet gaan overdrijven, ik weet wel, vergeleken met de vorige gastvrouw, Jolanda, was alles een verbetering. Maar als ik daar dan kwam stond je wel lang te w88 voor de deur open ging. En service aan de bar was ook niet altijd zo snel. Sauna hebt ik nooit rond de 90 graden meegemaakt maar eerder 55 graden en al je dan vroeg wanneer de sauna nu eens wat hoger kon, kwam dat omdat de deur open was geweest:ranting2:

En op dit forum lieten haar antwoorden vaak geheel op zich w88, terwijl ze af en toe wel wat wilde melden hier:sleep:

Maar blijkbaar is het moeilijk om een goede gastvrouw te vinden maar misschien is het nog wel moeilijker om voor BB te werken:rolleyes:


Ben bij Romy geweest, ze mist je heel erg, en alle dames ook!
Jammer dat je niet terug komt, hoop dat je een leuke andere baan vindt, je bent een top gastvrouw! Ze zullen niet zo gauw een andere supervrouw vinden zoals jij!
Dikke kus van Diamond blue!

john150
27 maart 2008, 20:55
Afgelopen zondag, 1e paasdag even binnengelopen. Meerdere dames en een aantal groepjes ijsberen. Niet echt druk, ondanks telefonisch toezegging op zaterdagavond.

Toch even gesproken met diverse dames, een tijdje in sauna verbleven en uiteindelijk met Mana (?) Nederlandse dame een half uur naar boven.

Goedemorgenallemaal
29 maart 2008, 10:48
Afgelopen zondag, 1e paasdag even binnengelopen. Meerdere dames en een aantal groepjes ijsberen. Niet echt druk, ondanks telefonisch toezegging op zaterdagavond.

Toch even gesproken met diverse dames, een tijdje in sauna verbleven en uiteindelijk met Mana (?) Nederlandse dame een half uur naar boven.
Tweede paasdag idem dito. Nu is BB niet alleen in het door de telefoon iets anders voorstellen van de drukte...

Twee keer aan de gang, mijn eerste keer was, nou ja, niet slecht maar alweer vergeten, je kent dat wel. Maar ook ik heb de naam van de Nederlandse die ik toen ontmoette niet goed verstaan, ik dacht zelf aan Mara. Jammer dat ik al met een ander geweest was en ik nog een afspraak had waar ik naar toe moest, anders was ik met haar wel langer gebleven...

Twinangel
8 april 2008, 11:44
Ik ben er vorig jaar een keer geweest. Niet te vergelijken met de Duitse saunaclubs. Veel dames waren "bezet" aan de bar champagne aan het drinken met enkele klanten. De muziekkeuze was meer het smartlappengedoe, niet echt mijn genre. Wellicht dat de sfeer nu beter is. Als ik in de buurt ben ga ik nog wel een keer binnenwippen.

Goedemorgenallemaal
18 mei 2008, 23:02
Nou mensen.
Vaak heb ik hier gezegd dat BB best wel goed is, echt waar....
Goed het is geen YY of GT en alles wat daar nog bovenuit stijgt maar voor mensen die niet nog eens minstens een uur langer in de auto willen zitten is het een goede mogeljkheid tot ontspanning.

Maar laat ik dan zo eerlijk zijn als me eens iets minders opvalt.
Vanavond. Weinig keuze, maar goed zondag he. Wel heel druk met beren. Wat me opvalt aan de beren, het aantale beren met loshangende jas en daaronder een stoere boxer neemt toe. Jazeker vanavond zag ik er zelfs 1 die zich in de kleerdkamer ontdeed van zijn ondergoed. Goed zo dacht ik, eindelijk een die weet hoe het hier hoort. En vervolgens haalt hij uit zijn tas(die hij bij had) een keurig gevouwen en gestreken onderbroek....

OKee, ik dwaal af.
De tegenvaller, afgezien van weinig dames (wel een aantal dames waarmee ik redelijk tot zeer goede ervaringen mee heb o.a. de nu weer hier zittende Jacky, Nicole uit YY, maar helaas, allen bezet.) betrof de kleedruimte. Bij binnekomst lag de stapel jassen en ook slippers een halve meter hoog. Of erg druk en iedereen net weg, of niet opgeruimd.
Na afloop van mijn dus vruchteloze bezoek was de stapel alleeen maar gegroeid.
Idem de bak met gebruikte handdoeken bij de douche.
BB doe er wat aan, het staat zo onverzorgd..

Ohja, ik ben de datum vergeten maar laatst kwam ik over de Langenbergseweg (de weg naar hulten vanaf de A58) en ook vanavond dus weer. Ze zijn daar behoorlijk aan het werk en de weg is een paar keer afgesloten. Ik dacht de avond van de 20e of 22e van 20.00 uur tot 06.00 uur. onder andere. BB zet dat eens op de site, da's wel handig (Sauna Diana heeft dat gedaan toen de HSL werd aangelegd).

frankkinky
28 juli 2008, 11:49
ik heb altijd negatieve dingen gehoord over BB, criminele sfeer, foute types, kan iemand vertellen wat daarvan waar is?

zeppos58
28 juli 2008, 12:33
ik heb altijd negatieve dingen gehoord over BB, criminele sfeer, foute types, kan iemand vertellen wat daarvan waar is?

Wat ik weet is dat er op de parking ooit geschoten is (neen geen sperma) en dat de kerel die geraakt is achteraf in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen.
Dat er vaak om champagne wordt gevraagd.

The Joker
28 juli 2008, 14:15
BB is mijn club niet qua bezoekend publiek en dames die het dubbele vragen van de gangbare prijzen (dus 150 per uur ipv 75).
Overigens heb ik gehoord (unconfirmed) dat BB Chapter11 heeft aangevraagd en per 30 september 2008 gesloten zal zijn.

Goedemorgenallemaal
31 juli 2008, 16:50
BB is mijn club niet qua bezoekend publiek en dames die het dubbele vragen van de gangbare prijzen (dus 150 per uur ipv 75).
Bij mijn laatste bezoeken (ze hebebndaar niet zo'n goede luchtverkoeling dus nu even niet....) gemerkt dat de oude prijzen weer een beetje terug komen.
Overigen,wat is gangbaarm er zijn maar weinig plekken ten westen van Roermond waar je veel minder dan € 150,00/uur betaalt, alleen L*llig van de € 50,00, dat is het niet waard.


Overigens heb ik gehoord (unconfirmed) dat BB Chapter11 heeft aangevraagd en per 30 september 2008 gesloten zal zijn.
Dan is het vast een "eerlijke"club :D... Ik ken clubs met veel minder aanloop die het langer vol houden. Ik vraag me wel eens af hoe die gefinancierd worden... BB moet het dus kennelijk van de eigen centen hebben, geen rare witwassende investeerders. Of ben ik naief?:rofl:

Rob10
13 augustus 2008, 23:44
Vandaag eens hier naar binnen gelopen. Wat gelijk opviel dat een gezette kerel de deur opende. Verder heb ik geen personeel gezien deze dag. Heel apart allemaal. Er waren een 10-tal dames. 5 met goede looks ( de buitenlandse) en 5 die er wat minder uitzagen ( de Nederlandse) in mijn optiek. 1 dame was 1 dag verhuisd van YY naar BB maar die gaat weer snel terug naar Limburg. Nederlandse dames hadden het over de slechte onderlinge sfeer omdat het rustig was deze zomermaanden en omdat de mannen vaak met de buitenlandse dames kameren. Tja die zien er tenslotte ook beter uit........Op een klein forum op internet had ik gelezen dat de chef of zetbaas graag achter de dames aanloopt en dit werd inderdaad bevestigd in de club door een dame. Dit was voor haar ook een grote tegenvaller.
Ondertussen is de wirlpool buiten verdwenen, de mannen die binnenkwamen bleven niet lang dus alles bij elkaar niet zo positief. Wat ik niet snap is dat ze geen leuke barbediening inhuren maar dat kan ook aan de leiding liggen die zn handjes niet thuis kan houden blijkbaar.

uptown girl
17 augustus 2008, 22:30
he he eindelijk is er licht!!!!! Daarom ben ik weggegaan.

Rob10
18 augustus 2008, 13:46
he he eindelijk is er licht!!!!! Daarom ben ik weggegaan.

Ben benieuwd wat je nu precies bedoeld. Misschien bedoel je die zetbaas?

uptown girl
18 augustus 2008, 21:47
ja...eigenlijk bedoel ik die opgeblazen, dikke, vette, misselijke arubaan die het te hoog in zijn bol kreeg doordat hij zo gebruikt werd door anderen (ze hadden zijn o zo lage EQ nodig,) dacht hij dat hij belangrijk was en alles met de vrouwen mocht doen wat hij wilde want de dames zijn vaak bang hun plekje kwijt te raken.

Sorry mensen, ik weet dat ik er boven moet staan, maar ben blij dat hij opgerot is ( of gaat?) en hoop dat hij door zijn lage EQ nog een hoge belastingschuld heeft overgehouden.

Voor de rest gaat het goed hoor.

Nog veel plezier en vertier.

groetjes

rplover
18 augustus 2008, 22:09
ja...eigenlijk bedoel ik die opgeblazen, dikke, vette, misselijke arubaan die het te hoog in zijn bol kreeg doordat hij zo gebruikt werd door anderen (ze hadden zijn o zo lage EQ nodig,) dacht hij dat hij belangrijk was en alles met de vrouwen mocht doen wat hij wilde want de dames zijn vaak bang hun plekje kwijt te raken.

Sorry mensen, ik weet dat ik er boven moet staan, maar ben blij dat hij opgerot is ( of gaat?) en hoop dat hij door zijn lage EQ nog een hoge belastingschuld heeft overgehouden.

Voor de rest gaat het goed hoor.

Nog veel plezier en vertier.

groetjes
WOW, een Vrouw met Ballen die opkomt tegen onrecht.
Zo moesten we er meer hebben op het forum. Je zegt het zeer cru maar tegelijk ook gevat. Een dikke pluim op je hoed, uptowngirl, je bent de beste theke die ik ooit heb gekend.
Fire, the roof is on fire :teuflisch (waar zijn die goede oude tijden he;))

:wink:

Goedemorgenallemaal
19 augustus 2008, 08:19
ja.. zijn o zo lage EQ nodig
Is dat het enige wat er mis was???
Ik vond hem ook nie zo klantvriendelijk overkomen..
Dieptepunt, ik ging er op een zondagmiddag heen. Gosiie het verkeer schoor niet op , zo'n beunende (dacht ik) loodgieter voor me op de weg. Oh, hij slaat ook af, nu weet ik waarom loodgieters zoveel vragen...
Hee, hij loopt met zijn gereedschapstas naar de deur....
Wat was er, de WC beneden tegenover de kleedkamer was overgelopen.....
Stinken overal en vooral met de voeten liep je door de bagger....

Aan de bar suggereerden een paar medeberen en ondergetekende om, zolang deze overlast er was, in ieder geval geval geen entree te vragen. Noppes...


Voor de rest gaat het goed hoor.
Geweldg houden zo....



Nog veel plezier en vertier.
groetjes

Dank je...

amigo70
24 augustus 2008, 13:19
Ben vrijdag bij Badda Bing geweest. Is in de buurt (ongeveer 15 km). Niet druk. Ongeveer 20 meiden en hetzelfde aantal ijsberen. 1 op 1 dus. Een knappe blonde Poolse dame (Monika) was er voor het eerst maar kon haar draai niet vinden en vroeg hoe naar club in Maaseik te rijden. Geen idee. Heb met diverse dames gekletst maar geen kamerbezoek. Volgende keer beter?

Hollandmale
24 augustus 2008, 14:47
Ben vrijdag bij Badda Bing geweest.....Niet druk. Ongeveer 20 meiden en hetzelfde aantal ijsberen..........meldde R10 zo'n 10 dames, dus dan valt 20 nog wel mee.
Kennelijk is de vakantie van veel BB-dames weer afgelopen :green_smi.

pietpotent44
30 augustus 2008, 08:08
Na alle (recente) verhalen over BB gelezen hier te hebben, heb ik als regelmatige BB bezoeker (en saunaclub bezoeker in t algemeen) toch eens nagevraagd aan de eigenaar zelf hoe het nu precies zit, wat er waar is van de verhalen dat BB zou gaan sluiten in september etc.

Welnu, dit zijn grote indianen-verhalen. BB gaat zeker niet sluiten, geen sprake van.

Hij zei verder dat BB alleen niet aan opting-in wil doen, ze willen dus dat alle dames als zelfstandigen gaan / bljiven werken (en zelf belasting afdragen) ipv een loondienst-constructie. Misschien dat de belasting daar niet blij mee is, maar hoe dan ook, dat is het beleid.

Iedereen mag een mening hebben over BB en de mensen, ik heb zelf al eerder de voor- en nadelen vd club genoemd naar mijn mening, dat ga ik dus niet nog eens doen, maar wilde gewoon even duidelijk maken dat eerdere berichten over een evt. faillisement volledig uit de lucht zijn gegrepen.

Goedemorgenallemaal
27 oktober 2008, 09:18
Goede en trouwe lezers weten dat iknogla vaak gezegd heb dathet allemaal niet zo erg is in BB. Jazekers, er zijn zelfs dames die het nog gewoon voor €50,00 een half uur doen! (Jennifer bijvoorbeeld), Er loopt echter ook een "dame"die maar liefst € 100,00 vraag voor dezelfde periode, Jennifer is ook nog eens leuker.

Maar goed, Ik heb BB nooi zo erg gevonden, maar gisteravond wel. Het was rustig met Dames, maar okee dat kan gebeuren. Veel beren, waaronder een lawaaierig groepje ukkepeukjes, jongetjes nog nat achter de oren. Als je ze op straat zou zien lopen denk je "oeps, hangjongeren". Rotjochies, als een van het groepje beneden kwam meteen "lekker geneukt?" maar de toon doet vooral vermoeden dat het een opmerking was die gemaakt werd om stoer te lijken. Als een dame voorbij liep: "neuken?" of "krikken?"

En toen ik mij ter voorbereiding van ene sessie alvast wilde opfrissen... het dieptepunt... geen handdoeken!!!! Zei de opperdame van deinst nog "het was vandaag te druk" een andere dame fluisterde me toe dat er gewoon geen handdoeken waren, het was eerder dat weekend wel druk en ze komen van een stomerij dus in het weekend geen verse aanvoer.
Ik kom graag fris en schoon uit mijn velletje en dat was niet mogelijk. Ik ben maar gegaan.. Bij mijn vertrek zag ik nog net Simone, toppertje aldaar en de moeite waard. Maar niet schoon is niet sex...

Jonas009
12 november 2008, 13:54
Voor meer details, zie op Youppie, dd. 11 november, in map Bada-Bing.

In samenvatting:

Bij vergelijking met twee dames in een RLD, 30 minuten met elke, kost het dan gemiddelde 200 Euros.

Mijn zondag avond bij Bada-Bing:

- Ingang 50 Euros
- Regina 70 Euros,:luvlove:
- Olivia 75 Euros, :luvlove:

TOTAAL = 195 Euros

Bonuses, inbegrepen in de totaal prijs:

- binnen is het warmer dan buiten in een RLD,
- qua hygiene, zijn er douches zoveel dat je wilt,
- er is ook een vrije buffet,
- en drankjes met snacks zoveel dat je wilt,
- mogelijkheden met andere ijsberen en/of dames te praten,
- moet niet twee uren rijden heen en weer tot de FKKs van de grens,
- enz...

Dus, all in all, een uitstekende avond, voor een zeer redelijke Q/P! :fuck:


Niets te klagen. Te herhalen...:rolleyes:;)

Rob10
12 november 2008, 15:05
Riekt naar reclame. En waar zijn je recensies over de FKK in Dld? Of ben je er nog nooit geweest en alleen van horen zeggen.........?


Voor meer details, zie op Youppie, dd. 11 november, in map Bada-Bing.

In samenvatting:

Bij vergelijking met twee dames in een RLD, 30 minuten met elke, kost het dan gemiddelde 200 Euros.

Mijn zondag avond bij Bada-Bing:

- Ingang 50 Euros
- Regina 70 Euros,:luvlove:
- Olivia 75 Euros, :luvlove:

TOTAAL = 195 Euros

Bonuses, inbegrepen in de totaal prijs:

- binnen is het warmer dan buiten in een RLD,
- qua hygiene, zijn er douches zoveel dat je wilt,
- er is ook een vrije buffet,
- en drankjes met snacks zoveel dat je wilt,
- mogelijkheden met andere ijsberen en/of dames te praten,
- moet niet twee uren rijden heen en weer tot de FKKs van de grens,
- enz...

Dus, all in all, een uitstekende avond, voor een zeer redelijke Q/P! :fuck:


Niets te klagen. Te herhalen...:rolleyes:;)

Jonas009
13 november 2008, 14:05
Riekt naar reclame. En waar zijn je recensies over de FKK in Dld? Of ben je er nog nooit geweest en alleen van horen zeggen.........?

Zou je jaloers zijn van mijn prima ervaring?:confused::confused::confused:


Mijn recensies over FKKs en RLDs zijn in het Frans op

:loud: www dot youppie dot net

Zelfde pseudo, Jonas009 :zauberkis

Hollandmale
16 november 2008, 11:39
Riekt naar reclame.........., want J009 is al anderhalf jaar Youppie-lid, post veelal in het Frans :smile2:.
Laten we zuinig zijn op Frans/NL-talige leden, die hebben we niet veel :rolleyes:.

Goedemorgenallemaal
29 november 2008, 13:41
Er zijn nog wat lieve dames die gewoon €50,00 voor een half uur vragen, de meesten echter € 75,00. Er is er bij mijn weten 1 die € 100,00 vraagt voor een half uur, maar wel met alles er op en er aan. Van de € 75,00 dames zijn er ook die daaronder alles er op en er an verstaan maar er zijn er ook die daarvoor € 25,00 extra rekenen. FKK en Saunaclub onwaardig.

Maar laten we het eens van een andere kant bekijken. Ik heb de afgelopen periode twee keer zo'n € 100,00 half uur dame gehad. Gewoon omdat de uitstraling meer dan gemiddeld deed vermoeden. In BEIDE gevallen was het ook een top ervaring, al klikte het met de ene toch niet zo.
Stel, ik was met beide dames een uur gegaan (los van elkaar, niet achter elkaar bedoel ik) , dan was ik € 250,00 kwijt. Da's schandaaalig veel naar FKK en Saunaclub begrippen.
Maar ik ben eens in mijn geheugen gekropen en heb mij vroegere ervaringen herinnerd. Vroeger, toen ging ik vrij regelmatig naar het wat duurdere marktdeel, denk aan Weizigt, White's, Mayfair, Club Privilege. Stuk voor stuk clubs waar je hetzelfde of meer kwijt bent. En waar de dames niet ontdooien als je niet ook drank koopt.
En ik moet heel eerlijk zeggen, de kwaliteit die me daar geboden werd haalde het in de meeste gevallen NIET bij de duurdere BB dames (ik heb in de genoemde clubs eiegenlijk maar 1 top-ervaring per club gehad).
Sauna Diana was een goed en goedkoop alternatief maar die prijzen zijn ook heel erg opgeschroefd, tot hetzelfde dure niveau.

Dus ja, de prijzen zijn erg hoog, Schandalig hoog als je het vergelijkt met Sauna en FKK. Maar gelet op de concurrentie in de regio valt het wel mee. (Met name regio Breda, waarbij ik moet zeggen dat ik geen ervaring heb met Huize Sandra, ik ben daar een paar keer geweest maar de mij voorgestelde dames waren niet van mijn voorkeur en de Haagdijk wegens mij zeer bekende overburen van het huis daar geen optie is. Haagweg en Reeperbahn halen het bij lange na niet).

Blijft natuurlijk de rare meneer die daar rondloopt, de sfeer en vooral het publiek dat een beetje GT-Hollander (zie draadje aldaar) achtige trekken krijgt: Dames respectloos bejegenen zowel in gesprek als in ervaringen vergelijken.

BlondeTruus
18 december 2008, 12:08
zeer exclusieve club zeker de moeite waard voor een keertje, maar inderdaad de prijzen zijn een beetje te gortig.

Goedemorgenallemaal
19 december 2008, 14:24
zeer exclusieve club zeker de moeite waard voor een keertje, maar inderdaad de prijzen zijn een beetje te gortig.
Nou ja, wat noem je exclusief..... Veel dames ogen niet echt exclusief, het publiek al helemaal niet (op mij na dan..), de inrichting is ook maar zozo. Alleen het concept is binnen de landsgrenzen en zo ver naar het westen vrij exclusief.
En de prijzen zijn, zelfs met de duurdere dames nogal niet-exclusief voor deze buurt.

Goedemorgenallemaal
21 juni 2009, 22:17
Ik ben een heeele tijd niet geweest maar gelukkig zijn de prijzen, op een uitzondering na, niet NOG meer gestegen.
Ik durf het bijna niet te zeggen maar, mijn laatste bezoekjde zijn me alleszins meegevallen. Goed, die € 75,00 voor een half uur is even slikken maar ik heb me bij geen van de laatste bezoeken die ik heb gebracht "bekocht" gevoeld.
De dames die het geoegen hadden door mij onder handen genomen te worden waren stuk voor stuk de moeite waard.
Twee stuks, inderdaad.... Laten ze nou toevallg allebei uit Polen komen ook....
Maya en Kim. Moeilijk te zggen wie van de twee er bovenuit steekt, qua lengte is het makkelijk, Maya is wat langer. Qua looks wordt het dan weer Kim. Qua prijs weer Maya en ik heb het idee dat ze me ook iets beter bevalt...
Allebei blond, maar volgens mij niet van zichzelf.
Allebei eind eerste helft twintig, lastig schatten in het halfduister.

Verder blijft de € 50,00 entree natuurlijk schandalig hoog voor wat het in vergelijking met de Duitse en Roermondse clubs te bieden heeft, dat wel, sanitair is maar matig en zo. Maar de dames, althans die twee, zijn het waard.
Ik heb slechter getroffen in Duitsland, maar ook in Nederlandse oorden waar ik graag kom. Ik zou zelfs willen stellen dat de service, voor zover die op de kamer plaats vind, ook bij Bernd niet zou misstaan.

En voor mij, die de pest heeft aan lange stukken autorijden, blijft het voordeel natuurlijk dat het maar een kwartiertje-20 minuten is, het dihtsbijzaijnde ijsberenhol wat die naam verdient is minsens een uur verder rijden voor mij, dat doe ik niet even op een avondje.

PS: mijn grootse ergernis van een tijdje terug is er nog steeds, hedenavond heb IK de laatste handdoek bijde douches gebruikt... Dat moet toch echt niet kunnen om 22:30 uur op een zondag.

willemdewandelaar
6 juli 2009, 22:13
Ik heb eens geleerd beter duur dan niet te koop.
Natuurlijk kost het meer dan YY of een duitse club maar als je het vergelijkt met wat je in een club betaald of in Belgie moet afrekenen lijkt het weer redelijk.
Enige wat bij ons in het westen betaalbaar is is Jan Bik aan de Crooswijksesingel in R dam 75,00 voor een uur maar dat is dan er in en er uit en geen drankje of dergelijk
Hulten is nog aan te rijden en als je er gewoon effe 2 uurtjes de tijd neemt kom je uitgeput / uitgerust en vol goede ideeen weer buiten.
Laatst Regina onze blonde zeer vriendlijke / lieve Hongaarse van 32 nog even verwend.
Het is goed bij BB maar kan best beter ( BB) :

pietpotent44
9 juli 2009, 21:56
Elke keer als ik er weer kom erger ik me weer dood aan die vrouwen die
75 euro voor een half uurtje durven te vragen. Omdat het gewoon nergens op slaat. Het is totaal niet marktconform (vrijwel alle andere saunaclubs hanteren een UURprijs van 75e). Het is gewoon uitpezen, nieuwe mannen doen geloven dat de prijs 75 voor een half uur is. Terwijl dat nog altijd niet echt zo is.

Ik kom er al vanaf de opening in 2005, toen iedereen zich nog gewoon aan de adviesprijzen hield van 50 euro voor (elk) half uur. Dat was en is al iets duurder dan Duitsland, omdat het 2e halfuur daar maar 25 is, ofwel 75 voor een uur. En in BB dus 100 voor een uur. Maar goed. Dat is nog te overzien.

Maar nu veel dames dat bereikt hebben (dat iedereen denkt dat 75 nu de 'normale' prijs is), proberen ze alweer aan de volgende mijlpaal te werken, namelijk 100 euro voor half uur, of een soort veiling (ze vragen dan hoeveel je er voor over hebt, waarbij ze aangeven 75 ook al te weinig te vinden)

Eerst was het gewoon 50 euro, en hield iedereen zich daaraan. Toen kwamen er enkele brutale (randstad)meiden die zeiden wat 'HUN' prijs was, nl. 75 euro voor half uurtje.
Nu doet 90% van de vrouwen in BB dat, incl. de OostEuropese, want ja, als de buurvrouw het doet, waarom dan zelf niet zoveel vragen. Zelfs de meest oude onaantrekkelijke vrouw daar vraagt 75 euro per (elk) half uur. En je krijgt er ook helemaal niks (speciaals) voor. Zelfs veel minder dan in Duitse clubs. BB heeft gewoon niks byzonders / speciaals te bieden
tov andere clubs, zelfs minder. De gemiddelde service is gewoon een stuk minder dan in andere sauanclubs. En het is gewoon schandalig duur.

BB stelt zich veel te slap op door dan maar te zeggen dat de prijs 'tussen de 50 en 75 euro is, hangt af van de dame'.
Dat is wel lekker makkelijk, want dan laat je de klant er maar voor opdraaien. Dan hoeven ze die vervelende confrontatie met de verwende dame(s) zelf niet aan te gaan. Nu zeggen ze maar 'dat 75 euro het maximum is wat ze mogen vragen'. Yeah right, wat gebeurt er dan? Juist, dan gaan ze toch allemaal dat maximum vragen! 75 dus... dat is dus schijnheilig en werk natuurlijk niet.

Wat ze zouden moeten zeggen is dat je alleen 75 mag vragen als je meer biedt dan de standaardservice (zoenen, knuffelen, neuken, kortom standaard vrijpartij). Dus bij een gewone standaard vrijpartij is het gewoon 50 euro. Punt uit.
Ze moeten het gewoon echt VERBIEDEN, dat is het enige wat echt werkt.
En alleen toestaan als de dame echt iets extras biedt zoals anaal of pzc. Dat verbieden hebben ze ook wel een tijd gedaan, maar de gastvrouw die dat deed is al een tijd ontslagen (zeker niet om die reden overigens), en daarna kwam er een die de dames volledig vrijliet, ook in de prijzen. Nou, en toen hebben een aantal randstadvrouwen de prijzen flink opgedreven.

En het eeuwige argument dat de dames 'zelfstandig' zijn (en dus zelf mogen bepalen wat ze vragen) is gewoon grote kolder. BB is echt niet anders dan bijv. YY, en eigenlijk (belasting/ondernemings technisch) ook niet anders dan een gewoon seks/privehuis. En in die tenten lukt het over het algemeen toch ook om de dames aan de adviesprijzen te houden. Als dat niet gebeurt, wordt die dame er gewoon uitgezet. En terecht.
En in een gemiddeld privehuis verdient een dame ongeveer 70 euro per uur.
Als de dames in BB zich dus zouden houden aan de adviesprijs van 50 euro/half uur (100 voor uur dus), dan verdienen ze dus nog 30% meer dan in een gemiddeld privehuis! Maar nee hoor, ze vragen zonder enige gene 150 voor een standaard uur.

Ik heb het al heel vaak gezegd, maar BB heeft gewoon toppotentie, vanweg de locatie en behoefte vanuit de markt, maar trekt door fout beleid (of helemaal geen beleid?) precies de foute vrouwen aan, die komen af op het fabeltje dat de normale prijs daar 75 euro per half uur zou zijn. Dat zijn ook precies de types die eigenlijk niks willen doen op de kamer.

Wat ik doe is gewoon boycotten van die 75-euro vrouwen. Maar alleen als de andere ijsberen dat ook zouden doen, dan zou dat effect hebben.
Als je ze 'sponsort', bljiven ze deze belachelijk dure prijzen vragen.

Ik begrijp ook niet hoe sommige kunnen zeggen 'dat het nog wel meevalt' vergeleken met bijv. privehuizen of tenten in Belgie ofzo.
Je vergeet even dat dat concept heel anders is. Je betaalt in een gemiddeld privehuis misschien wel 125 euro voor een uur, maar daarvan is maar ca. 75 voor de dame! Staat tegenover dat je geen entree hoeft te betalen, wat je in een saunaclub wel moet.
Voor een saunaclub 75 voor half uur en 150 voor een uur aan een dame is gewoonweg belachelijk :moon:.
Daarvoor hebben de echte (Duitse) saunaclubs heel wat meer te bieden!

Piet

The Joker
9 juli 2009, 22:22
Je maakt 2 fouten Piet:


Elke keer als ik er weer kom erger ik me weer dood aan die vrouwen die 75 euro voor een half uurtje durven te vragen.

Waarom kom je er überhaupt nog?



En in een gemiddeld privehuis verdient een dame ongeveer 70 euro per uur.
Als de dames in BB zich dus zouden houden aan de adviesprijs van 50 euro/half uur (100 voor uur dus), dan verdienen ze dus nog 30% meer dan in een gemiddeld privehuis!
Piet

Ze verdienen dan maar liefst 43% meer. (100/70) Maar ze willen liever 200/70 x de prijs van een privehuis verdienen begrijp ik van je.


De enige kans die je hebt om dit gedrag een halt toe te roepen, is het te melden aan het management en vervolgens (net als 99,9% van dit forum) er niet meer er heen te gaan tot het wel saunaclub prijzen zijn.
Ik hoop nog steeds dat YY die tent een keer over neemt en er een kopie van Roermond van maakt, maar dat kan pas als de toko niet meer rendabel is en in de verkoop gaat.
Zolang er beren blijven komen, denkt de eigenaar dat ie het goed doet en zal zich niet druk maken om de tent aan te passen aan Duits beleid.

Overigens blijf je hierom lachen:



Als eerste club in Nederland introduceerde Badda-Bing het populaire Duitse FKK concept. Voor € 50,- kunt u de gehele dag eten, drinken en relaxen. Buiten deze unieke toegangsformule onderscheidt Badda-Bing zich van andere saunaclubs door het grote aanbod van dames en de zeer gunstige prijzen.
:thefinger

Zakkenleger
9 juli 2009, 22:53
...
Wat ik doe is gewoon boycotten van die 75-euro vrouwen. Maar alleen als de andere ijsberen dat ook zouden doen, dan zou dat effect hebben.
Als je ze 'sponsort', bljiven ze deze belachelijk dure prijzen vragen.
....


Tja, dan rij je toch gewoon naar DLD? Is wel verder weg, maar je hoeft je minder te ergeren... ;)

Goedemorgenallemaal
9 juli 2009, 23:39
Elke keer als ik er weer kom erger ik me weer dood aan die vrouwen die
75 euro voor een half uurtje durven te vragen. Omdat het gewoon nergens op slaat. Het is totaal niet marktconform (vrijwel alle andere saunaclubs hanteren een UURprijs van 75e). Het is gewoon uitpezen, nieuwe mannen doen geloven dat de prijs 75 voor een half uur is. Terwijl dat nog altijd niet echt zo is.

Piet

Bij gebrek aan beter kun je het woord "marktconform"niet gebruiken, het dichtsbijzijnde is yy , een dik uur verder rijden en het is nog altijd goedkoper dan een heleboel andere clubs in de buurt.
En er zijn dames die service bieden die de andere clubs in de buurt niet leveren, ook niet de duurdere. Zelfs een club als reeperbahn in Breda is duurder.
Natuurlijk zijn er dames die de € 75, 00 niet waard zijn, er zijn er die nog geen € 50,00 waard zijn en er lopen er rond waar ik met geld toe nog niet eens mee zou willen kameren maar goed er zijn dames die, zeker in vergelijking met wat er lokaal te halen valt, zeker € 75,00 mogen kosten. Het enige waar ik echt van vind dat het teveel is, dat is de € 50 entree, dat is gewoon te veel, onder alle omstandigheden, altijd.

Picasso 1
9 juli 2009, 23:42
Nee beste mensen, aub BB niet boycotten. Blijf gewoon netjes gaan naar die tent en betaal gewoon wat die dames vragen. Zo voorkom je in elk geval dat die 'randstad' dames verder richting Duitsland trekken :smile2:.

The Joker
9 juli 2009, 23:50
Maak je daar maar niet druk over P1.
Afgelopen zomer in VV liep er ook een clubje ex BB vrouwen.
Te herkennen aan: arrogant gedrag, 50+ leeftijd.
Denk dat ze er 2 dagen hebben rondgelopen voordat ze doorhadden dat ze geen 150 per uur konden vragen en dan ook nog eens geen DE standaardservice wilden bieden.
Of ze werden gek dat alle andere meiden ze steeds met mamma of oma aanspraken... :roll3:
De kracht van het Duitse model is nu juist de gestandariseerde service en tariefstructuur.
Meiden die zich daar niet aan willen houden prijzen zichzelf uit de markt en druipen snel genoeg weer af omdat ze 0,0 verdienen.
BBH laat zich inmiddels de wetten door de vrouwen voorlezen en is dus een dikke FAIL.

Picasso 1
9 juli 2009, 23:58
Waarom proberen ze VV en niet GT/LR/PHG? :rolleyes:

Silvester
10 juli 2009, 08:20
....maar goed er zijn dames die, zeker in vergelijking met wat er lokaal te halen valt, zeker € 75,00 mogen kosten....
En dat gegeven buiten ze dus uit...
En als er 1 schaap over de dam is....

:cool:

Goedemorgenallemaal
10 juli 2009, 08:44
En dat gegeven buiten ze dus uit...
En als er 1 schaap over de dam is....

:cool:

Schapen over de dam? Rammen zul je bedoelen. En die zijn er allang geweest.
Die prijzen liggen wel vast, er zijn naar verluid al dames die € 100,00 vragen voor een half uurtje (een van de dames heb nog in de € 75,00/half uur-tijd mee gekamerd en daar had ik geen spijt van, integendeel, maar € 100,00 in combinatie met die € 50,00 entree gaat me echt te ver).
Er is gewoon geen concurrentie. Dus kunnen de prijzen hoog blijven.
Het zijn dus echt geen domme dames, die weten dat ze bij gebrek aan concurrentie gewoon wat meer kunnen vragen.
Geldklopperij? Ja. Afkeurenswaardig? Mwah, ze verlenen diensten die regelmatig een prijs/kwaliteitsverhouding hebben die in de buurt van Berda vaak niet te vinden is. Je kunt het goed treffen in een paar privehuizen maar ijsberen zijn over het algemeen niet de mannen die in een huisje in een kamertje zitten te wachten tot de dames zich 1 voor 1 aan je voor komen stellen. Er is gewoon markt voor in de buurt en daar komen ze op af. Als €50,00 verplicht zou zijn, dan zouden een heleboel dames niet eens hier in de buurt komen en blijven plakken in NRW.

De laatste 50 eurodames zijn gestopt toen Sauna Diana duurder werd.
Het enige wat zal helpen is niet beren die voet bij stuk houden, geen clubleding die zegt € 50,00 en anders niet maar concurrentie. Nog een club, wellicht en de prijzen kunnen zakken terwijl de dienstverlenig blijft EN de dames meer kunnen verdienen, het meubelboulevard-effect

pietpotent44
10 juli 2009, 19:45
Bij gebrek aan beter kun je het woord "marktconform"niet gebruiken, het dichtsbijzijnde is yy , een dik uur verder rijden en het is nog altijd goedkoper dan een heleboel andere clubs in de buurt.

O ja, welke dan?
Ok, Sauna Diana is nog duurder (ruim 200 euro per uur!!!), en vast
enkele nachtclubs ook wel, puur qua uurprijs, maar zo mag je niet vergelijken.

Je moet namelijk niet vergeten dat BB een saunaclub is (althans dat beweren ze) en de dames dus niets van hun klant-opbrengst af hoeven te staan aan de club. Bij privehuizen en nachtclubs etc. moeten de dames een behoorlijk deel van hun opbrengst afstaan aan de club.
Zo weet ik bijvoorbeeld dat je in de peperdure nachtclubs van Rotterdam
zo rond/tegen de 200 euro per uur!! moet betalen, maar dat de vrouwen zelf daarvan maar 100 euro krijgen. Maar al was het bijvoorbeeld 120, dan nog verdienen de dure dames in BB (ruim) meer. Want die mogen die 150 euro dus helemaal zelf houden (belasting even niet meegerekend, maar die geldt ook overal).

Ik ken in de regio echt geen enkele club waar een dame zo'n hoog uurtarief rekent en daarvan niks aan de club af hoeven te staan. Toch zeker geen saunaclub. Het is nou juist de kracht van het saunaclub concept dat je als klant maar eenmalig iets aan de club betaalt, en verder alleen (betaalbare) prijzen aan de dames. Dat is zowel gunstig voor de dames als voor de ijsberen.
In YY zijn de tarieven voor een uur de helft van (de dure dames van) BB!! Dat kun je niet meer uitleggen vind ik, zeker niet als je weet wat voor faciliteiten en grote tent YY heeft. Tegenover 1 zon bar met 2 saunas die BB heeft.

Ik vind dat je wel degelijk van (niet)marktconform kan spreken, omdat BB adverteert als zijnde een 'FKK saunaclub volgens Duits concept, met zeer gunstige prijzen.'
Dat betekent dus dat je de prijzen en service zou mogen vergelijken met Duitse saunaclubs. En die vergelijking gaat dus absoluut niet op. Je betaalt in BB anderhalf tot 2 keer zoveel, en hele grote kans dat je daarvoor minder service krijgt.
Ik ken zo een stuk of 7 Duitse clubs niet ver over de grens die allemaal een prijsstructuur hebben van 50 voor half uur, en 75 voor een uur.



En er zijn dames die service bieden die de andere clubs in de buurt niet leveren, ook niet de duurdere. Zelfs een club als reeperbahn in Breda is duurder.

Dat bedoel ik dus. Dat is geen goede vergelijking, want Reeperbahn is een (nacht)club, en geen saunaclub. En dames moeten daar dus een flink deel van hun opbrengst afstaan aan de club. Ik weet niet exact wat de prijzen daar nu momenteel zijn, maar die zullen ergens tussen de 140 en 180 euro liggen voor een uur. Maar de dame zal dus maar iets van een 100 euro per uur overhouden.
Het zou misschien wel kunnen dat sommigen in BB bijv. pzc doen, en in Reeperbahn niet. Maar reken maar dat daarvoor nog bovenop die 150 euro weer iets extra's wordt bijgerekend... (in Duitsland is pzc in de prijs inbegrepen...)



Als €50,00 verplicht zou zijn, dan zouden een heleboel dames niet eens hier in de buurt komen en blijven plakken in NRW.

Nee hoor. Nog niet zo heel lang gelezen rekende iedereen in BB gewoon 50euro voor half uur. Ze zijn begonnen met
vrijwel alleen OostEuropese vrouwen. Pas rond eind 2006 kwamen er meer Nederlandse (voornamelijk randstad). Vooral die hebben de prijs zo opgedreven. (Overigens zijn bijna al deze vrouwen later ontslagen.)
Veel vrouwen kwamen naar BB omdat ze de enorme concurrentie in Duitsland niet aankonden / wilden. BB is een relatief kleine club, geen massale 'neukfabriek' zoals bijvoorbeeld GT.
Het heeft echt niet alleen met (gebrek aan) concurrentie te maken, maar vooral met gebrek aan beleid. Je moet helaas toch streng zijn voor bepaalde dames, anders is idd het hek van de dam.


Er is wel 1 leuke MILF in BB die ik nog weleens bezoek en daardoor kom ik nog weleens in BB. Zij rekent nog gewoon 50 euro, en geeft erg goeie service, en geniet er zelf ook erg van.
Als je een beetje een band kan opbouwen met zo iemand, en ze is een beetje redelijk met de prijs, dan is een bezoekje BB nog wel leuk. Maar dat wordt dus steeds moeilijker. Als echt iedereen 75 gaat vragen kom ik echt definitief niet meer in BB.


Ik denk ook dat een concurrerende saunaclub vlak in de buurt van BB heel gezond zou zijn. En daar is niet eens zo heel veel voor nodig. Gewoon een ondernemer met lef (en geld natuurlijk), en vooral een die goede contacten heeft met het wereldje en weet waar hij de goede vrouwen moet halen. En met goede bedoel ik vrouwen die een goede service willen geven tegen een
tarief dat in elk geval enigszins in de buurt ligt van de Duitse saunaclub-tarieven.
En er moet vooral ook goede en duidelijke leiding zijn zodat geen verwarring over de prijzen is, en dat de dames ook gewoon aan de tarieven gehouden worden. En dus niet de mogelijkheid krijgen om de prijzen op te voeren / uit te pezen.
En natuurlijk is er qua faciliteiten / club veel winst te behalen. BB is qua oppervlakte en faciliteiten echt minimaal.
Maar daar stoor ik me echt het minste aan. Ik kom natuurlijk uiteindelijk toch voor de vrouwen.

Goedemorgenallemaal
11 juli 2009, 17:44
O ja, welke dan?
Ok, Sauna Diana is nog duurder (ruim 200 euro per uur!!!), en vast
enkele nachtclubs ook wel, puur qua uurprijs, maar zo mag je niet vergelijken.
Als klant kun je denk ik alleen maar de geboden service vergelijken in verhouding tot de gevraagde prijs.

Zoals ik al eens zei, er is wat dat betreft weinig concurrentie. Die dames zijn niet dom (ook al zijn er enkelen hoogblond). Als ze weten dat bijna nergens voor minder dan € 200,00 per uur terecht kunt, allicht dat ze kijken of ze wat hoger kunnen gaan.

De privehuizen zijn goedkoper maar een beetje beer gaat niet in een wachtkamertje zitten wachten tot de dames zich voorstellen en weer weg zijn nog voordat je met je ogen hebt kunnen knipperen.



In YY zijn de tarieven voor een uur de helft van (de dure dames van) BB!! Dat kun je niet meer uitleggen vind ik, zeker niet als je weet wat voor faciliteiten en grote tent YY heeft. Tegenover 1 zon bar met 2 saunas die BB heeft.

Hier kom ik later op terug.



Ik vind dat je wel degelijk van (niet)marktconform kan spreken, omdat BB adverteert als zijnde een 'FKK saunaclub volgens Duits concept, met zeer gunstige prijzen.'
Jij kijkt naar de FKK markt, ik naar de lokale markt.





Dat bedoel ik dus. Dat is geen goede vergelijking, want Reeperbahn is een (nacht)club, en geen saunaclub. En dames moeten daar dus een flink deel van hun opbrengst afstaan aan de club. Ik weet niet exact wat de prijzen daar nu momenteel zijn, maar die zullen ergens tussen de 140 en 180 euro liggen voor een uur. Maar de dame zal dus maar iets van een 100 euro per uur overhouden.

Ik WIL de rijs niet eens weten... (volgens mij hoger, laatste keer dat ik er was was nog met de oude prijzen van Diana en toen bedavtht ik me opeens dat Reeperbahn als je alles bij elkaar optelt (je moet daar voor al je consumpties afrekenen) eigenlijk duurder is... En daar heb je nog dames die zeggen dat je maar 1 keer mag komen!!).





Het zou misschien wel kunnen dat sommigen in BB bijv. pzc doen, en in Reeperbahn niet. Maar reken maar dat daarvoor nog bovenop die 150 euro weer iets extra's wordt bijgerekend... (in Duitsland is pzc in de prijs inbegrepen...)
PZC is voor mijn geen teken van hoge standaard, ik heb uitsekende ervaring met dames die alles MC doen en waardeloze ervaringe met dames die PZC, zelfs FT doen.

Er zijn bij BB dames, ook duurdere, die meer bieden dan wat ik in duurdere (ja zelfs uitstapjes naar veel duurdere clubs in de randstad) clubs nog nooit ben tegen gekomen, op 1 topervaring in Whites en 1 topervaring in Weizigt na dan.



Ik denk ook dat een concurrerende saunaclub vlak in de buurt van BB heel gezond zou zijn. En daar is niet eens zo heel veel voor nodig. Gewoon een ondernemer met lef (en geld natuurlijk), en vooral een die goede contacten heeft met het wereldje en weet waar hij de goede vrouwen moet halen. En met goede bedoel ik vrouwen die een goede service willen geven tegen een
tarief dat in elk geval enigszins in de buurt ligt van de Duitse saunaclub-tarieven.
En er moet vooral ook goede en duidelijke leiding zijn zodat geen verwarring over de prijzen is, en dat de dames ook gewoon aan de tarieven gehouden worden. En dus niet de mogelijkheid krijgen om de prijzen op te voeren / uit te pezen.

Dat eerste, dat ben ik helemaal met je eens.
Of het zo makkelijk is? Kweenie. BB heeft het FKK concept eigenlijk al laten varen, Zazen en de Soucis hebben het niet kunnen redden.
Ja we gaan met vrij veel Nederlanders naar Duitsland maar zijn wij met genoeg om een club levensvatbaar te maaken zonder al die Duitsers die ook komen?
Is de gemiddelde Nederlandse man wel toe aan een ijsberenvelletje?
Ik betwijfel het, het aantal mannen - beren wil ik ze niet noemen - dat in BB met een onderbroek onder het velletje loopt is groot, volgens mij zelfs de overgrote meerderheid. Van de dames begrijp ik dat de meeste beren niet eens naar de douches willen omdat het daar zo open en bloot is. Nee die laten zich afspoelen op de kamer.
Ik ken dames (jawel, meervoud) die weg zijn gegaan omdat ze de hygiene van de Nederlandse man die ongewassen naar een kamer gaat ver beneden pijl vinden.



En natuurlijk is er qua faciliteiten / club veel winst te behalen. BB is qua oppervlakte en faciliteiten echt minimaal.
Maar daar stoor ik me echt het minste aan. Ik kom natuurlijk uiteindelijk toch voor de vrouwen.




In YY zijn de tarieven voor een uur de helft van (de dure dames van) BB!! Dat kun je niet meer uitleggen vind ik, zeker niet als je weet wat voor faciliteiten en grote tent YY heeft. Tegenover 1 zon bar met 2 saunas die BB heeft.


Tja, YY doet het ook met € 50,00, zelfs nog minder als je vroeg komt.
Als ik daarmee vergelijk dan erger ik me WEL aan wat BB op dat gebied te bieden heeft.

uptown girl
25 augustus 2009, 03:36
aan iedere bb collega of klant...groetjes van nana

pietpotent44
12 september 2009, 10:08
Gisteren toch maar weer eens bij BB geprobeerd. Mijn vaste MILF was er namelijk, had ik mee afgesproken, en heeft me ook netjes behandeld, massage en netjes met de prijs, 100 euro voor een uur massage (geven en nemen) plus goeie seks en goed gesprek.

Maar daarna met een nieuwe vrouw meegegaan (zat er 4 dagen) en bij afrekenen waar ik haar 50 euro gaf, vond ze toch echt dat ik 75 euro moest betalen. Ze zei zelfs dat ze bij inwerken was verteld dat 75 euro de 'standaardprijs' was. Heb haar toen uitgelegd waar dit vandaan komt, en dat dit niet de standaardprijs is, maar dat wel wordt geprobeerd, omdat haast alle dames proberen 75 euro eruit te halen.
Heb het haar betaald, maar was dus wel gelijk de laatste keer!

Ik ben er daarom echt helemaal klaar mee.
Op een enkeling na vragen ze allemaal 75 voor half uurtje. En denken/vinden dat dat nog 'standaard' is ook. Je krijgt er ook niks bijzonders voor, heel standaard service allemaal, pijpen ook altijd met condoom. En als er al zijn die zonder doen, moet je natuurlijk weer bijbetalen.
(In alle bekende andere saunaclubs kun je voor 75 euro een uur blijven ipv een half uur! Incl. pzc als je dat zou willen dan.)

Kom ik in de omkleed/lockerruimte, zie ik daar 2 gasten, beetje aangeschoten, flink lachen, eerste keer BB geprobeerd, komt ineens de 'gastheer' vertellen dat ie nog 150 euro van hun krijgt vanwege champagne.
Gasten beetje beduusd, waarschijnlijk geen idee dat dit 150 euro kostte, en zich die fles hebben laten aansmeren (die nog geen 3 euro inkoopprijs is...)
Die komen dus ook niet meer terug.

Zo gaat het helaas vaak. Veel onwetende gasten. Ideale slachtoffers.
Gisteren ongeveer 7 mannen in de BB, en 15-20 vrouwen, die weinig of niks te doen hadden de hele avond.
Je ziet steeds minder mannen komen.

De BB dames denken slim te zijn 75 euro nu al als 'standaard' prijs te hanteren (en 150 voor een uur!) maar je ziet letterlijk dat klanten wegblijven, en terecht. Kan gewoon niet. Vaak zijn het lokale gasten, die nieuwsgierig zijn, en eens komen kijken. Die verdienen zelf ca. 75 euro per dag, en zijn dat al kwijt aan een half uurtje of aan een halve fles champagne...
Heel veel gasten zie je 1 keer en dan daarna nooit meer. Zijn genaaid, schrikken van de prijzen. Ook het verloop van de dames is groot.

Steeds weer heb ik de hoop dat de mentaliteit en sfeer in BB omdraait, maar ze leren gewoon niks. Het wordt eerder alleen erger. En de nieuwe dames die binnenkomen zijn alleen gekomen omdat ze gehoord hebben dat ze 75 euro voor een half uur mogen vragen. Ofwel: je trekt precies de rotte appelen aan, de uitpeesters.
Het zijn ook geen byzonder knappe vrouwen, of met uitzonderlijke service ofzo. Gewoon heel standaard allemaal.

Het is te hopen dat er snel eens een nieuwe tent in de buurt komt die BB flink
beconcurreert. Of dat er een andere directie binnenkomt die het heel anders en opnieuw aanpakken. Want potentie (als saunaclub) heeft BB genoeg.
Ik vraag me altijd af wie er nu egenlijk aan het roer staat, en welke kant ze nou eigenlijk opwillen. Het lijkt wel of het ze allemaal niks interesseert. Als ze maar makkelijk veel geld kunnen verdienen.
De 'gastheer' lijkt meer bezig te zijn met aan zijn eigen dames te zitten, dan met beleid voeren / aan de weg te timmeren.
Het komt gewoon heel amateuristisch over allemaal.

BB is al jaren geen saunaclub (meer),ondanks dat ze zichzelf daarvoor uitgeven, ze hebben zelf niet eens idee wat een echte saunaclub nou inhoudt. Er werk(t)en gewoon brutale dames die de prijzen flink opgedreven hebben waardoor het eigenlijk gewoon een duur bordeel is geworden, zoals er al zoveel van die dure clubs zijn in Nederland. Maar dan extra duur.
We wachten nou juist op een echte goeie saunaclub, naar Duits concept.
Ben bang dat voor BB de klok niet meer terug is te draaien...

Zodra mijn MILF er mee stopt, of ook meer gaat vragen, is voor mij het moment aangebroken om BB definitief niet meer te bezoeken.


Een wederom teleurgestelde vaste (ex)klant

Picasso 1
12 september 2009, 12:27
Oh, ze bestaan dus nog

The Joker
13 september 2009, 01:10
Oh, ze bestaan dus nog

Dankzij types als PietPotent die tegen beter weten in terug blijven komen :)
Als er maar genoeg ijsberen met hun voeten gaan stemmen door niet meer te komen houdt het vanzelf op.
Of men gaat dan over op het echte Duitse model, of de poorten gaan dicht.

zeppos58
13 september 2009, 09:54
..........Zodra mijn MILF er mee stopt, of ook meer gaat vragen, is voor mij het moment aangebroken om BB definitief niet meer te bezoeken

Je kan beter met je MILF afspreken buiten de club, zo zijn ze echt een klant kwijt. Meeste meiden willen dat wel als ze je al een tijdje kennen. Je moet dan wel een hotelkamer betalen, maar je hoeft geen inkom, voor jou ongeveer even duur maar je hebt geen BB verplichtingen meer

uurtje
27 september 2009, 23:06
Vandaag ook maar eens hier gekeken. Tja, moeilijk te zeggen. Niet iedereen heeft natuurlijk de tijd om naar Duitsland te rijden. Maar discount hoef je hier zeer zeker niet te verwachten. Ook ik ben van mening dat 75euro per 30min flink aan de prijs is. De dames waren zich wat aan het het vervelen omdat het rustig was. Nou, ik heb wel een idee waarom...
Voor de rest nette, schone tent. Eten en drinken zijn goed geregeld. Net zoals douches etc. Maar ja, als je eenmaal in Duitsland was, dan is er nog maar weinig anders dat je goed kan bevallen....

Picasso 1
28 september 2009, 00:32
Vandaag ook maar eens hier gekeken. Tja, moeilijk te zeggen. Niet iedereen heeft natuurlijk de tijd om naar Duitsland te rijden. Maar discount hoef je hier zeer zeker niet te verwachten. Ook ik ben van mening dat 75euro per 30min flink aan de prijs is. De dames waren zich wat aan het het vervelen omdat het rustig was. Nou, ik heb wel een idee waarom...
Voor de rest nette, schone tent. Eten en drinken zijn goed geregeld. Net zoals douches etc. Maar ja, als je eenmaal in Duitsland was, dan is er nog maar weinig anders dat je goed kan bevallen....

En heb je Huppelkut nog gezien?

uurtje
28 september 2009, 16:47
Nou, er waren wel allerlei ijsberen. Maar aangezien ik huppelkut niet ken weet ik het dus niet.

Jovibeer
1 oktober 2009, 20:38
Reactie op Pietpotent44:
Ik ben er daarom echt helemaal klaar mee.
Op een enkeling na vragen ze allemaal 75 voor half uurtje. En denken/vinden dat dat nog 'standaard' is ook. Je krijgt er ook niks bijzonders voor, heel standaard service allemaal, pijpen ook altijd met condoom. En als er al zijn die zonder doen, moet je natuurlijk weer bijbetalen.
(In alle bekende andere saunaclubs kun je voor 75 euro een uur blijven ipv een half uur! Incl. pzc als je dat zou willen dan.)

Zo gaat het helaas vaak. Veel onwetende gasten. Ideale slachtoffers.
Gisteren ongeveer 7 mannen in de BB, en 15-20 vrouwen, die weinig of niks te doen hadden de hele avond.
Je ziet steeds minder mannen komen.


Ik kan me een heel eind vinden in je verhaal. Moet zeggen dat ik 2 maanden terug ook voor het eerst kennis heb gemaakt met de saunaclub in Nederland. De eerste keer was wel bijzonder met een vrouwtje uit Brazilie, de tweede keer eentje uit Roemenie...(volgens mij)...maar die had mooie verhalen vooraf....en uiteindelijk was het echt pmc. Hier heb ik wel met de bazin over gesproken...heb haar drie weken terug ook niet meer gezien.

Ben het ook eens met de sfeer in deze club. Daar is nou niet echt sfeer. Het enige dat gebeurt is dat de dames je van een afstand aan kijken en afwachten tot jij het initiatief neemt naar hen. Het klopt helemaal dat ze uitgaan van de max. prijs van 75,00 euro voor een half uur. In GT heb je tenminste verschillende prijzen voor verschillende tijden en wat er gebeurt dat bespreek je evt. vooraf.

Ik ben nog niet helemaal uitgekeken in BB, maar als ik een keuze heb (ook gezien reistijd) dan kies ik er toch voor om een uurtje extra richting Duitsland te rijden voor een fantastische hele dag. Natuurlijk wil ik in het komend jaar mijn blik wel gaan verruimen en evt. andere saunaclubs in Duitsland of aan de grens gaan bezoeken. Jammer dat deze clubs nog niet in Belgie te vinden zijn.

BB is leuk voor tussendoor, zonder hoge verwachtingen.

tofpeertje
4 oktober 2009, 14:08
Wat zijn volgens jullie de toppers uit BB? voor mijn is BB een alternatief als YY of VV net te ver is imv de reis tijd naar daar.

Goedemorgenallemaal
5 oktober 2009, 08:31
Wat zijn volgens jullie de toppers uit BB? voor mijn is BB een alternatief als YY of VV net te ver is imv de reis tijd naar daar.

Qua prijs zal het als je reiskosten meerekenet vaak niet schelen, als je ten oosten van Tilburg woont is YY dan goedkoper.
Maar als je zeg maar niet van autorijden houdt en BB maar een kwartiertje veraf is en YY of GT of VV meer dan een uur (dus je bent minstens anderhalf uur langer a het rijden op en neer) is het een alternatief.

Toppers?
Twee goede dames die wat veel vragen voor iets meer dan standaard zijn Maya en Kim...
Maar ja, in de wijde omgeving van Breda en Tilburg heb je geen dames die hetzelfde bieden. En die zijn nog duurder ook (althans in de clubs, misschien nog een verborgen pareltje ergens in een privehuis.)
Geen idee of de dames er nog zijn, al heel lang niet meer gezien.
Af en toe op zondagavond Simone aanwezig.
"redelijk normale" prijzen, geen FT en dergelijke.

Rex
5 oktober 2009, 22:19
Af en toe op zondagavond Simone aanwezig.


@GDMA
Bedoel je die blonde Simone uit A'dam???? Als zij er nog steeds werkt, dan ga ik toch twijfelen om nog eens binnen te stappen daar in die gribus tent............

Goedemorgenallemaal
6 oktober 2009, 18:00
@GDMA
Bedoel je die blonde Simone uit A'dam???? Als zij er nog steeds werkt, dan ga ik toch twijfelen om nog eens binnen te stappen daar in die gribus tent............

Amsterdam, dat weet ik niet....
Geen Ajax Tattoo's
Simone uit de Ritz dat weet ik wel...

Hollandmale
18 oktober 2009, 07:27
Wat zijn volgens jullie de toppers uit BB? voor mijn is BB een alternatief als YY of VV net te ver is imv de reis tijd naar daar......Helma ook nog in BB werkt, op woensdag.
Haar draadje moet je even zelf opzoeken :wink2:.

zeezien
25 oktober 2009, 20:12
Ben er 2x geweest, mij zien ze er niet meer, laatste keer was 2 jaar terug denk ik, geen stunners, en toen had je nog dat champagne hoekje waar er een paar aan het brallen waren, vervolgens was die ene griet die ik nog wel te doen vond duidelijk dronken...
toch even willy erin gestoken want ik ga verdomme niet voor niks mn voordeur uit :uglysex: , maar fantastisch was het zeker niet, dacht ook eerst een mooi alternatief voor pgh gevonden te hebben maar dat viel vies tegen, zoals ik al zei, 2x de kans gegeven, vond het waardeloos. zonde van de centen, beter doorkachelen richting duitsland.

helma
28 oktober 2009, 19:55
Hollandmale is een lieverd!!!

Kus Helma

Clint
31 oktober 2009, 10:10
In de begintijd van deze club ben ik een paar keer op bezoek geweest. Als je de Duitse kwaliteit gewend bent dan viel het toch wat tegen. Maar dat was in de succelvolle clubs in Duitsland in hun begintijd ook. Dus hoop je maar dat het goed gaat komen. Dat kwam het helaas niet.
De bezoekers werden onguurder en de meiden kregen steeds minder zin om kwaliteit te leveren. Elke keer als ik op pad ging naar BB, werd de drang groter om toch maar naar Duitsland te rijden. Een paar jaar geleden ben ik op een vrijdagmiddag naar Hulten gegaan en van pure ellende maar aan het begin van de avond richting PHG gereden. Daarna heb ik besloten dat ik beter naar Duitsland kan blijven gaan. Helaas.

Afgelopen zomer ben ik nog een keer gaan kijken, maar het was 2x niets.

Jovibeer
6 december 2009, 11:13
Kan iemand mij vertellen welke tarieven de dames hanteren?
Ben er al eens eerder geweest en toen koste een avondje met een dame al snel 300 euries. Welbesteed trouwens met Belgische Deborah

Het is een echt nederlandse club; dus dames zijn vrije onderneemsters en dan kunnen de prijzen dus verschillen. Ga uit van 100 euro voor een uurtje zonder extra's."

Mijn ervaring is daar dat ze uitgaan van 75,00 euro en dat is een half uur pzc. De andere prijs is 50,00 euro en dat is pmc. Ik denk dat Willem wel gelijk heeft dat er veel vanuit gaan dat je iets extra's wilt en tja..dan kom je waarschijnlijk wel uit rond de 100,00 euro...maar volgens mij is dat ook voor een half uur. Tenmiste ik sprak daar een een Poolse vrouw en die durfde dat gewoon te vragen...dus heb gezegd....dat doen we wel een volgende keer (maar denk het niet!!)

Het valt mij overigens op dat er bijzonder weinig recenties staan de afgelopen maanden...gaan er niet veel beren meer naar BB? Of is het aanbod niet goed op dit moment? Ik vermoed dat mijn laatste keer daar ook is geweest sinds ik GT heb gevonden en de prijzen en kwaliteit van de dames daar toch wel heel erg groot zijn!!!

Gr. Jovibeer

Goedemorgenallemaal
8 december 2009, 08:59
Het valt mij overigens op dat er bijzonder weinig recenties staan de afgelopen maanden...gaan er niet veel beren meer naar BB? Of is het aanbod niet goed op dit moment? Ik vermoed dat mijn laatste keer daar ook is geweest sinds ik GT heb gevonden en de prijzen en kwaliteit van de dames daar toch wel heel erg groot zijn!!!

Gr. Jovibeer
Sorryyyy sorryyy, ik ben een paar keer geweest maar vergeten recensies te schrijven....

Nou ja ik ben om heel eerlijk te zijn niet zo van de dame specifieke recensies, meer voor het algemene verhaal.

BB. Tja, hoewel het aantal verhalen hier wat laag blijft is het erges wel de meestbesproken club alhier, en vaak nog negatief ook.
Negatieve kritieken zijn voor een groot deel terecht.
Ik kom er nogal eens en wat zijnde mijne (vaak al eerder geuit.).
Vrij klantonvriendelijke bedrijfsleiding/beheerder, maar misschien zorg ik niet voor genoeg omzet (voorbeeld: een hele tijd terug reed met mij het busje van een loodgieter het terrein op. WC beneden verstopt, stinken en allemaal plassen rioolwater. Maar denk je dat ik gewaarschuwd werd?? Denk je dat we daarom korting op de entree kregen? Een paar medeberen en ik onden dat wel noraal, de bazen niet. Maar schijnbaar niet uniek, een collega beer had het in Duitsland bij een van de hier als beter bekend staande clubs ook meegemaakt) . Veel gribuspubliek.
Misschien mijn top ergernis. Zondagavond. Niet veel dames maar ook niet zoveel beren en vaak de meest relaxte, beste dag qua stemming. Tot het wat laat wordt, dan zijn de handdoeken op. Die worden nl niet zelfs gewassen maar naar de wasserij gebracht en die komt niet op zondag...
Positief op zondag, de aanwezigheid van Simone, voormalig Ritz meisje (let op, niet iedere zondag!!)

Maandag is de slechtste dag.
Dan waar U en ik voor komen de dames, wat doen ze en wat vragen ze.
Dat golft zoals elke club meemaakt Op dit moment een grote ploeg Poolse dames. Ik mag die Poolsen wel dus misschien kijkik door een roze bril.
Twee wat duurdere dames (al is er eentje zelden aanwezig) Maya en Kim. Dat zijn 100 euro dames maar het moet gezegd, dan doen ze ook alles, beter dan in menig Duitse Club en zeker beter en meer dan in de buurt van Breda te krijgen is (wel afspreken wat wel en niet en een beetje zielig kijken, anders kan het duurder worden).
Dan hebben we Agatha, klein pools ding, slank met kleine a/ cupjes die ietste lijden gehad hebben van de zwaartekracht. Lief en uitekend pijpen, € 75,00 half uur PZC, uurtje € 150,00, toeslag FT € 50,00. Ze kan lekker diep, heel diep pijpen.
Justine, klinkt niet erg Pools, blind ook vrij klein, iets steviger rond haar middel, stevigeA/B. Pijpt niet zo goed eerste half uur € 75,00, tweede € 50,00.
Tijdje terug 1 keer een geweldige dame uit Belgie, Paris, gehad maar die heb ik niet meer gezien sindsdien.
Zo zijn er nog een paar dames waar ik de namen niet allemaal van weet.

Tja, te duur? In vergelijking met Duitsland wel. Maar het publiek is voornamelijk lokaal tot regionaal en daar is het met de genoemde prijzen en service (als je het treft) absoluut concurrerend. Natuurlijk, sommige privé-huizen zijn goedkoper en ook daar loopt top rond maar dat soort publiek gaat niet naar een club. En niet iedereen heeft de tijd of zin om een uur langer heen en een uur langer terug in de auto te zitten, daar hebben ze graag wat extra voor over.

Grootste bezwaar is wat mij betreft eigenlijk de entree, het is eigenlijk een € 50,00 entree onwaardige club.

Rex
8 december 2009, 22:49
Justine, klinkt niet erg Pools, blind ook vrij klein, iets steviger rond haar middel, stevigeA/B. Pijpt niet zo goed eerste half uur € 75,00, tweede € 50,00.


Blind???:eek: Nou veel succes ermee.........

Willem2
8 december 2009, 23:05
Blind???:eek: Nou veel succes ermee.........

Dat lukt bij jou toch makkelijk Rex :rolleyes::cool::biggrin:;)

Goedemorgenallemaal
9 december 2009, 09:03
Blind???:eek: Nou veel succes ermee.........
Mag ik me ook eens vertikken???
Probeer ik eens een statusrapport te geven, gaat er meteen wier iemand miereneuken over een vertikking.

Willem2
9 december 2009, 10:42
Blond zeker :biggrin: ;)

Big30
9 december 2009, 14:10
Mag ik me ook eens vertikken???
Probeer ik eens een statusrapport te geven, gaat er meteen wier iemand miereneuken over een vertikking.

Was evident dat je een tikfout maakte! Een I/O foutje is snel gemaakt. Bedankt voor je up-date overigens.

Sprak vorige week een beertje in PHG die wel redelijk tevreden was over BB en vertelde dat de 30m prijs in BB nu 50 euro was. Weet niet of het klopt.

Mierenneuken is inderdaad een beetje flauw daar houd ik ook niet zo van ;).

Big30

Goedemorgenallemaal
9 december 2009, 16:07
Sprak vorige week een beertje in PHG die wel redelijk tevreden was over BB en vertelde dat de 30m prijs in BB nu 50 euro was. Weet niet of het klopt.
Big30

Over het algemeen nog niet dacht ik... Maar PZC is nu veelal de standaard, al mag je nog niet "intern lozen". Toch even vragen, laatst zaten er twee die het niet deden, ook niet kussen overigens. Ja ik mocht wel beffen maar ik vind zo'n meespelende tong wel leuk, dat mis je toch wel in de onderste regionen...

Ik heb me nog steeds niet gewaagd aan het eten en volgens de dames moet ik dat ook zo houden. Het zou voor iemand die er een avond is en zijn buik moet vullen wel kunnen, maar voor liefhebbers af te raden. Ook de dames balen van het eten, vooral omdat ze het zo vaak krijgen.

Flurkman
10 december 2009, 10:02
... Ook de dames balen van het eten, vooral omdat ze het zo vaak krijgen.

Niet het enige lokaal met slecht eten (plaatselijk ook wel boecht genoemd. Met enkele kleine ingrepen zou dat, zonder grote kosten, sterk verbeterd kunnen worden. Hoe is het toch mogelijk, ondanks de tientallen kookprogramma's op NOS, VRT, BBC, ARD, etc etc? Je vindt daar suggesties bij de vleet.

Goedemorgenallemaal
10 december 2009, 10:37
Niet het enige lokaal met slecht eten (plaatselijk ook wel boecht genoemd. Met enkele kleine ingrepen zou dat, zonder grote kosten, sterk verbeterd kunnen worden. Hoe is het toch mogelijk, ondanks de tientallen kookprogramma's op NOS, VRT, BBC, ARD, etc etc? Je vindt daar suggesties bij de vleet.

Ik vind dat ook vreemd.
Trouwens opvallend hoe vaak "slecht eten"door de dames genoemd wordt als ze het over de negatieve punten van een club hebben.
En wij maar klagen terwijl we het , op een enkele uitzondering na, niet dag in dag uit hoeven te eten.

pietpotent44
12 december 2009, 09:18
Ik moet zeggen dat de dames in BB qua uiterlijk vaak best ok zijn, de service is wisselend, over het algemeen wel minder dan in Duitsland denk ik.
Maar valt me inderdaad ook op dat me steeds vaker PZC wordt aangeboden, terwijl dat ca. een jaar geleden bijna niemand deed.
En er zijn er ook iets meer die het voor 50 euro willen doen ipv 75. Maar helaas nog veel te weinig, zou voor alle dames moeten gelden. Die 75 euro zou
alleen mogen gelden bij extra's zoals PZC! En er moet vooral strenger toezicht daarop komen. Het is echt belangrijk dat de dames zich ook echt daaraan houden. Als ze de teugels weer teveel laten vieren, vraagt zo weer iedereen 75 euro voor een standaard half uurtje. En dat is niet de bedoeling lijkt me.

Ik kom niet voor PZC maar voor GFE en massage en zoenen etc. Het is dan een kwestie van welke dame je kiest. Sommigen bieden totaal geen GFE, sommigen een super GFE. Moet zeggen dat mijn laatste bezoeken qua service erg goed waren, met 3 vrouwen meegeweest en 3 keer super GFE. Had met alle 3 een goede klik en waren ook zelf alledrie echt geil. Geen plichtmatig gekreun etc. Eentje was volgens mij zelfs nymphomane, die werd wel heel erg opgewonden, haar vocht liep door tussen mijn benen. Je moet echt goed weten wie je wel en niet moet nemen, zitten helaas nog steeds veel rotte appeltjes tussen die je proberen snel en professioneel uit te pezen en torenhoge prijzen durven vragen.

Het blijft ook heel persoonlijk. Ik hecht heel weinig waarde aan (lekker) eten. Ik kom echt voor de vrouwen. Ik eet gewoon wat de pot schaft, en ben er nog nooit ziek van geworden. Het kan beter, maar vind het eten wel ok.

Waar ik het wel mee eens ben is dat het niveau van de meeste mannen die binnenkomen niet al te hoog is. Veel dronkelappen, buitenlanders die geen respect voor de vrouwen hebben op de kamer, maar vooral veel criminelen/wietboeren etc. En meestal erg luidruchtig.
Veel vrouwen hebben een haat/liefde verhouding met ze, want aan de ene kant gruwen ze van dat soort types, aan de andere kant zijn dat wel precies de mannen met heel veel (zwart) geld. Dat soort mannen maakt het toch niet zoveel uit of ze nu 100 of 150 euro moeten betalen. Maar voor de 'gewone man' maakt dat wel uit, die moet alleen al voor dat verschil bijna een dag (extra) werken!
Ook de (veelal Hollandse) knalharde muziek helpt niet echt voor een ontspannen sfeer! Liever wat zachter en Engelstalig.
Wat me ook opvalt is dat er veel 'gastheren' rondlopen ipv gastvrouwen. Sinds kort zag ik de gastvrouw weer eens na lange tijd. Persoonlijk zie ik liever een gastvrouw dan een man, maar goed, is niet echt een probleem natuurlijk.

Ik blijf me wel verbazen dat velen (incl. dames van BB zelf) bij prijsvergelijkingen met privehuizen altijd de privehuis-uurprijs 'inclusief kamerhuur' vergelijken met wat een dame per uur vraagt in een saunaclub (altijd excl. kamerhuur dus).
Dat is volgens mij niet terecht vanwege de verschillende (prijs)concepten.
Je moet de bedragen vergelijken die de dames zelf hanteren, exclusief kamerhuur/entreegeld. Anders is het een kromme vergelijking.

Dus nogmaals:
In een privehuis betaal je voor elk kamerbezoek weer opnieuw kamerhuur, in een saunaclub betaal je eenmalig entreegeld, alles wat je daarna betaald is puur voor de dame(s)!
Je betaalt in een privehuis momenteel gemiddeld 80 euro aan de dame, de andere 50 euro die je betaalt is kamerhuur voor de club.
Die 80 euro is ook ongeveer vergelijkbaar wat dames in de 'echte' saunaclubs vragen voor een uur, normaal 75 euro dus.
Daarom vind ik dat de prijzen eigenlijk op een dergelijk niveau zouden moeten liggen (rond de 80 euro per uur dus), maar dat zal in BB toch nooit gebeuren omdat ze daar helaas al zo verwend zijn met torenhoge bedragen.
Ik vind 100 euro per uur nog wel kunnen, maar is al best goed betaald vergeleken met die 75 a 80 euro elders. Maar weinig mensen realiseren zich dat blijkbaar.

125 of 150 voor een uur vind ik voor een saunaclub dan ook gewoon echt teveel, zeker in vergelijking met die 75 euro van hun collega's in Duitsland en Limburg. Meestal is het dan ook nog PMC dus, maar ik kom sowieso toch niet voor het pijpwerk.
Een tussenvorm zou kunnen zijn om de prijs op 100 euro te houden (maar vooral streng daarop te zijn!) en dat je alleen 125 mag vragen als je iets extra's doet zoals PZC.
En voor een half uur 50. En 75 euro vragen mag alleen ook bij extra's zoals PZC. Sowieso zou BB eens een keer duidelijk moeten zijn over de prijzen, en streng zijn voor de vrouwen, want anders maken ze er een potje van!

Laatst was er een dame in BB die zei dat ze de uurprijs op 125 euro hebben gesteld ipv 150. In haar ogen was dat al een hele 'vriendelijke' prijs. Ben ik het dus absoluut niet mee eens.
Maar het blijft rommelen, er zijn er die 150 (of zelfs meer) durven vragen, maar er zijn er ook die het voor 100 euro doen. Die laatse groep is echter helaas wel in de minderheid.
Ik denk als BB de dames zou houden aan die 100 euro (per uur welteverstaan!) dan zou het voor veel meer mannen betaalbaar worden.
De entree van 50 euro vind ik aan de hoge kant vergeleken met wat ze in Limburg en Duitsland bieden. De clubs daar zijn een veelvoud van BB qua oppervlakte, en hebben veel meer faciliteiten. Ook heeft BB nooit acties/kortingen op de entree in tegenstelling tot de andere saunaclubs. Het is echt altijd 50 euro. Dat is wel jammer, maar nogmaals, daar valt nog wel mee te leven. Het zijn echt de hoge prijzen van de dames die niet acceptabel zijn.

Ik blijf van mening dat BB (en sowieso Duits saunaclub-concept in Nederland) een enorm potentieel heeft, maar dat dat er maar niet uitkomt op de eerste plaats vanwege de prijzen. Ze trekken gewoon een bepaald publiek aan.
Als er een echte Duitse saunaclub van gemaakt zou worden, incl. de prijzen en service etc. dan zouden ze veel meer publiek en een ander publiek trekken.
Het is al wel iets beter geworden, maar nog lang niet voldoende om echt met de Duitse saunaclubs te kunnen concurreren. Ik vind dat als je je uitgeeft voor sauanclub volgens Duits concept (wat BB doet) dan moet je ook daarmee concurrerend zijn. En dus niet met dure regionale bordelen vergelijken.
Ik hoop dat BB eraan blijft werken, en iets doet met de feedback van de bezoekers.

ikke63
14 december 2009, 19:00
Ik ben hier en paar keer geweest, slecht, geen sfeer, geen abiance, geen behoorlijke meiden, dus 4 x niks.

ijsbeer1234
14 januari 2010, 21:38
Eergisteren geweest, geen tijd voor Dld, was er een jaar of 2 geleden ook al eens geweest, was toen niet best, maar acceptabel voor een snelle wip.

Was er dus eergisteren met mijn vaste wandelcollega, zijn een uurtje binnen geweest, wat gegeten en gedronken en onverrichter zake weer vertrokken. Wat een vreselijke toko. De meeste van de ongeveer 15 meiden die er rondlopen moet mij betalen, ipv omgekeerd.

Voorpijpen in de bios 75 euro met een meid die ik nog lelijk vind ook, bah...

Goedemorgenallemaal
15 januari 2010, 08:09
Voorpijpen in de bios 75 euro met een meid die ik nog lelijk vind ook, bah...

Bios?

uptown girl
27 mei 2010, 23:27
he helma...allles goed??? ken je me nog?? nana..bb??

jw.william
8 juni 2010, 18:42
Vorige week uit verveling en geen zin om lang te rijden toch maar weer eens naar Hulten gereden. Bij aankomst is het gelijk al een domper als je die vent ziet. Krijg je daar een aftanse badjas die van ellendigheid uit elkaar valt. Ga je douche moet je zoeken naar een handdoek ze zien eruit als poetslappen ok je kan je eigen afdrogen... Maar als je van vele maatjes meer en overjarige milfs houd zit je daar goed :bibber_2:.. Na een tijdje wachten zie ik een vrij jonge russin zag er wel leuk uit in vergelijking met de rest. Na het avond eten moest het er toch maar van komen ,eerst rookte ze een paar vette joints en ging mee naar de kamer. Ze deed een beetje voor pijpen en gooide gelijk het rubbertje er over. Wat denk je gaat ze op de rug liggen met de ogen dicht en der hand voor haar kutje probeer zo maar eens te neuken net of je een pas pop aan het wippen bent. Kleine sjaakie taaide af. Ik zeg pijpen kreng, ze deed haar best om zo goed mogelijk te pijpen wat niet echt lukte, na een tijdje begon sjaakie te willen komen, ik dacht barst spuit haar bekkie is lekker vol :blow: ik wil wel plezier hebben voor me geld. Na dat te hebben gedaan gaat die bitch helemaal over de :ranting2: wat bleek ze had nog nooit een FT gedaan :eek:

Kortom ik heb die tent een 2e kans gegeven maar een derde krijgen ze niet meer ik rij nog liever een uur verder als dat ik 20 minuten moet rijden om daar te komen..

Flurkman
8 juni 2010, 22:14
Vorige week uit verveling en geen zin om lang te rijden toch maar weer eens naar Hulten gereden.

Ook voor mij is dat de enige reden om daar binnenkort toch nog maar eens te gaan kijken..., tenzij mijn vierwieler me toch richting PHG/GT zou sturen...

rooie berry
12 juni 2010, 16:34
Is niks, wordt niks , dames niks en idioot hoge prijzen.
Stop hier niet en rijd door naar de Bundesrepublik

Flurkman
22 juni 2010, 09:34
Afgelopen weekend, met die airshow vlakbij in Gilze, heb ik even met de gedachte gespeeld dat er ...... BOEM!!!! ..... een vliegtuig op Baddabing zou neerstorten...
Of mag je niet met zo'n gedachten spelen...?

Goedemorgenallemaal
22 juni 2010, 13:35
Afgelopen weekend, met die airshow vlakbij in Gilze, heb ik even met de gedachte gespeeld dat er ...... BOEM!!!! ..... een vliegtuig op Baddabing zou neerstorten...
Of mag je niet met zo'n gedachten spelen...?

Dat mag niet, grote kans dat door de klap ook dat het restaurant "Stad Parijs"(waar het terras bij mooi weer vaak gevuld is met "wie gaat er door de poort van BB?"-kijkers) daar tegenover geraakt wordt.
Bovendien zitten er nog 1 of 2 leuke dames die zich tot mijn favorieten mogen rekenen en die zich qua prestaties, prijzen, uiterlijkheid met menig meer oostelijk werkzaam zijnde dames kunnen meten, zelfs overtreffen...

zeppos58
22 juni 2010, 18:05
Boel kan beter in faling gaan en met een nieuw en vooral beter managment opnieuw worden opgestart.
Iedereen zou er bij winnen toch

Rex
22 juni 2010, 22:34
Bovendien zitten er nog 1 of 2 leuke dames die zich tot mijn favorieten mogen rekenen en die zich qua prestaties, prijzen, uiterlijkheid met menig meer oostelijk werkzaam zijnde dames kunnen meten, zelfs overtreffen...

En wie zijn die 2 leuke dames danwel????

Goedemorgenallemaal
23 juni 2010, 08:37
En wie zijn die 2 leuke dames danwel????

Hoho, ik heb het over "1 of 2".
Die tweede heb ik al een poosje niet meer gezien, al meer dan een jaar (maar naar verluid komt ze er nog wel) da's Paris, de ander is Agatha uit Polen. Die si er trouwens bijna nooit op vrijdag en zaterdag dus wat dat betreft had het vliegtuig wel gemogen...

Goedemorgenallemaal
23 juni 2010, 08:39
Boel kan beter in faling gaan en met een nieuw en vooral beter managment opnieuw worden opgestart.
Iedereen zou er bij winnen toch
En dan ook een ander concept, al vanaf het begin van de het zogenaamde sauna club concept trekt het raar volk aan, en dan bedoel ik mezelf niet eens want ik ga ook nog wel eens naar Duitsland.

Misschien gewoon weer wat het ooit was, een gezellig pannekoekenhuis voor de hele familie.

Overigens proberen ze nu andere zaken als tapas-avond, Sushi-dag, cocktailmiddag en is het de enige club die ik ken die met dit belachelijke voetbalgebeuren oranje badjassen heeft

pietpotent44
23 juni 2010, 17:52
Nee, het concept is juist goed, alleen de uitvoering niet.
Er is juist behoefte aan een ECHTE saunaclub volgens Duits concept.
Dure bordelen en clubs in de omtrek zijn er al meer dan genoeg, maar
geen saunaclubs.

Volgens Duits concept wil op de eerste plaast zeggen zelfde prijzen (of op z'n minst wat er in de buurt komt, en dus niet anderhalf tot twee(enenhalf) keer zoveel!!)
Op de 2e plaats zou het allemaal wel wat grootser kunnen, meer tuin, meer dames, betere service. Maar goed, de tuin, daar kan BB schijnbaar echt weinig aan doen, gemeente ligt schijnbaar dwars wat dat betreft. Maar ze zouden wel een strenger prijsbeleid moeten voeren voor de dames.
Maar dit alles kan alleen werkelijkheid worden als ze echt bereid zijn het professioneel aan te pakken, zoals de Duitse (en Limburgse) saunaclubs dat kunnen. En inderdaad maakt het veel uit wie er aan het roer staat / staan!

Laatste keer dat ik er was, was ik met een (voor mij nieuwe) dame op de kamer. Ze zei toen dat het 50 euro kostte (half uur), dus dat viel voor BB begrippen mee,
maar toen kwam het, ze zei: maar voor 50 euro mag je me niet aanraken. Als me ook wilt aanraken is het 75 euro! (eh.. lijkt me wel handig dat dat mag ja, duh!!)
Heb dit wel even gemeld bij de gastvrouw, en ze zou de dame erop aanspreken. Maar ja, daar blijft het dan bij, en bij de volgende gaat het weer zo. In Duitsland zou
je daar als dame niet zo makkelijk mee wegkomen, zo wordt zo'n club wel verpest natuurlijk. En daar moeten ook de goede dames onder lijden.

Maar goed, ik val steeds in herhaling. Heb er al veel over gezegd.
Zou erg leuk zijn als er het concept hier in Nederland echt goed van de grond komt. En niet alleen in Limburg, YY is al best een aardige club geworden de afgelopen paar jaar. I love saunaclubs :biggrin:.



En dan ook een ander concept, al vanaf het begin van de het zogenaamde sauna club concept trekt het raar volk aan, en dan bedoel ik mezelf niet eens want ik ga ook nog wel eens naar Duitsland.

Misschien gewoon weer wat het ooit was, een gezellig pannekoekenhuis voor de hele familie.

Overigens proberen ze nu andere zaken als tapas-avond, Sushi-dag, cocktailmiddag en is het de enige club die ik ken die met dit belachelijke voetbalgebeuren oranje badjassen heeft

Goedemorgenallemaal
24 juni 2010, 08:31
Nee, het concept is juist goed, alleen de uitvoering niet.
Er is juist behoefte aan een ECHTE saunaclub volgens Duits concept.
Dure bordelen en clubs in de omtrek zijn er al meer dan genoeg, maar
geen saunaclubs.

[...]

Maar goed, ik val steeds in herhaling. Heb er al veel over gezegd.
Zou erg leuk zijn als er het concept hier in Nederland echt goed van de grond komt. En niet alleen in Limburg, YY is al best een aardige club geworden de afgelopen paar jaar. I love saunaclubs :biggrin:.

De twee laatste pogingen in Limburg zijn mislukt, nl. SS. amd ZZ.
Zelfs in de herkansing.
Als je reeel bent weet je dat dit best wel eens zou kunnen betekenen dat het Sauna- en/of FKK concept in Nederland juist NIET aan zal slaan. Dat er juist GEEN behoefte aan is.

Wij , vrolijke beren, wij zijn uitzonderingen in ons eigen land. Wij malen er niet om ons vieze dagelijkse kloffie met dito onderbroek te verruilen voor een berevelletje (ik vind het zelfs een pluspunt, als ik naar een club/huis moet waar dat niet is durf ik bijna niet meer te piesen en als ik dat doe dan sta ik minstens een kwartier af te zwaaien om mijn onderbroek schoon te krijgen, een Sauna of FKK, dat kun je nog bezoeken met de racestrepen in je onderbroek). De meeste mannen durven dat niet, ik weet van toen ik nog heel vaak in BB kwam, dat het aantal mannen dat weigert hun onderbroek uit te doen onder de jas alleen maar toeneemt.
Nogmaals, wij zijn uitzonderingen. de overgrote meerderheid van de Nederlandse mannen durft niet wat wij we durven (goh, dat klinkt stoer).

Ik denk zelfs dat , als er een sauna of FKK in Nederland is die de naam waardig is, vele hier aanwezige beren toch naar Duitsland door gaan rijden. De meesten zullen als reden geven dat ze hun geliefde hertjes en engeltjes toch niet zomaar in de steek kunnen laten en voor velen onder die groep zal het ook zo zijn. Voor veel beren zal de beweegreden toch vooral de relatieve anonimiteit van een Duitse club zijn. maar goed, we zijn al met zo weinig en als "we" dan ook, whatever the reason may be, doorkachelen naar Duitsland, dan hoef je het ten westen van de Maas niet eens te proberen.

Picasso 1
24 juni 2010, 19:16
GMA, mijn advies aan je is, dat de tijd die je aan deze club besteedt, je beter kunt besteden aan voetbal kijken :teuflisch:

MiniME
25 juni 2010, 07:24
Grappig inderdaad deze thread. Maanden (jaren) is het stil, en nu opeens veel discussie over een club die niets was, niet is en ook niets gaat worden :biggrin:

Dat er in Midden/Noord/West Nederland wel degelijk behoefte is aan een echte saunaclub (naar Duits concept) is bekend. Dat er al een aantal pogingen gedaan zijn de mislukt zijn ook. Dat het in NL (vanwege wetgeving/cultuur/etc) niet mogelijk is hetzelfde kwaliteitsnivio te garanderen als in Duitsland is helaas ook bekend (zie andere threads). Zeer jammer, want de markt is er zeker voor (en het scheelt vele beertjes hier vele honderden kilometers rijden per week!).

zeppos58
25 juni 2010, 08:17
........De twee laatste pogingen in Limburg zijn mislukt, nl. SS. amd ZZ.......



Dat deze twee clubs een mislukking waren ligt volgens mij aan iets anders.
Niet omdat ze in Nederland zijn maar omdat ze klein zijn. En ik bedoel echt klein. In oppervlakte en in aantal meisjes aanwezig.
Ijsberen willen een club waar veel meiden zijn, als ik lees dat ze in PHG de keuze hebben uit 25 meiden en dat weinig vinden dan zijn clubs met een meid of 5 zeker ten dode opgeschreven.
Ook in Duitsland bestaat deze trend. Babylon en vooral Villa Marisol die ook klein zijn met weinig meiden (nu ja Babylon is in oppervlakte wel enigszins groter) trekken ook geen volk. Ik begrijp zelfs niet hoe ze blijven bestaan.
Een uitzondering is wel Bernds (dat ze nu plots Schieferhof noemen naar de straatnaam) maar die bestaat al ruim 25 jaar, en het aantal bezoekers schijnt ook daar te dalen.
Dat BB niet draait heeft met van alles te maken, Te weinig en te dure vrouwen die denken dat ze alles kunnen permitteren en een management dat dit toestaat.

Red Devil
25 juni 2010, 09:07
Ook in Duitsland bestaat deze trend. Babylon en vooral Villa Marisol die ook klein zijn met weinig meiden (nu ja Babylon is in oppervlakte wel enigszins groter) trekken ook geen volk.

Ik beleef Villa Marisol totaal anders. Ik kom er graag op zondag, vooral bij mooi weer. Lekker buiten zitten, zwemmen, een sauna'tje pakken en twee GFE's op de kamer. De inrichting en de sfeer zijn erg rustgevend en ik rijd na een verblijf van ongeveer zes uur weer totaal ontspannen naar huis. Dat er dan 'maar' tien dames zijn en enkele (Nederlandse) ijsberen is geen probleem. Als de juiste dames en ijsberen er maar zijn!

Zondag ga ik weer!:biggrin:

Groeten,
Red Devil

Silvester
25 juni 2010, 09:32
....en te dure vrouwen....
Het geraakt wel off topic, maar deze stelling speelt zeker ook mee.
Tegenwoordig kun je voor dezelfde inkom in grote, ja grote, clubs binnen waar naast de dames met een ouderwetse no nonsens service (!) nog veel meer vertier en plezier is.
Soms zelfs met een compleet restaurant waar het meer dan gemiddeld bunkeren is.
De bestaande kleinere clubs gaan dit ook steeds meer voelen en dus komen er vanzelf acties bij deze clubs die al een eeuwigheid als een rots in de branding stonden.

Tja, weer on topic, als de dames zich niet houden aan onze ijsbeercode en het management alleen maar oog heeft voor zijn eigen inkomsten bij de deur of aan de bar, is het optelsommetje snel negatief voor de ijsbeer.

:hah:

zeppos58
25 juni 2010, 11:41
Zolang het management winst maakt zeker. Hoe ze het vol houden in Villa Marisol is mij nog zeer de vraag. Een paar ijsberen per dag, daar betaal je uw vaste kosten nog niet mee.
Of er zit een andere, verdoken, bron van inkomsten achter.
Duidelijk als BB niet gaat veranderen zullen er steeds minder beren komen, en minder inkomsten dus minder of geen winst….. en dan gaat de boel op de fles.

Red Devil
25 juni 2010, 12:17
Hoe ze het vol houden in Villa Marisol is mij nog zeer de vraag. Een paar ijsberen per dag, daar betaal je uw vaste kosten nog niet mee.

Ik had het over de zondag. Op vrijdag en zaterdag schijnt het drukker te zijn.


Of er zit een andere, verdoken, bron van inkomsten achter.
Zoals?

Groeten,
Red Devil

pietpotent44
25 juni 2010, 12:30
Precies.
Dat Zazen en Sans Soucis mislukt zijn is in mijn ogen ook simpelweg omdat ze bij lange na niet tegen de concurrentie uit Duitsland opkonden daar de Duitse clubs gewoon veel groter zijn en vooral veel meer vrouwen. Echt niet omdat Nederlandse mannen (meer) moeite zouden hebben om in een badjas rond te lopen.
Dat is volgens mij ook de reden waarom Yin Yang het als enige Limburgse club wel overleeft, en nog enigszins kan concurreren met Duitsland. Grote mooie club, met ook best veel vrouwen.
Limburg ligt tegen Duitsland aan, dus de afweging om toch maar iets verder door te rijden naar Duitsland is eenvoudig. Het lijkt me simpel: Waarom zou je bijvoorbeeld naar Zazen gaan als je pakweg 20-30 km verder bijv. GoldenTime hebt?

Ik geloof niet dat het is omdat er geen markt voor zou zijn.
Volgens mij is er juist een enorme markt voor.
De reden waarom er nog steeds veel mannen naar een club/privehuis gaan is, of omdat er simpelweg geen saunaclubs in de buurt zijn, plus, wat me toch wel verbaast, is dat het Duitse saunaclub concept nog steeds niet zo bekend is in Nederland (Limburg uitgezonderd), met name in de grote steden / Randstad weten nog steeds zowel weinig mannen als vrouwen van het bestaan af. Ben af en toe nog eens naar een privehuis in Rotterdam geweest, en als je dan verteld over de Duitse saunaclubs gaat er meestal een wereld voor hen open. Gelukkig reageren dames wel vaak positief en sommigen zeggen dat ze dat ook willen proberen. Mannen zeker. Ook ben ik in BB heel vaak mannen tegengekomen die
geen idee hadden dat het concept uit Duitsland komt, en daar de ECHTE saunaclubs zitten.
Wat dat betreft moet Nederland nog een flinke inhaalslag maken tov Duitsland op het gebied van saunaclubs.

Door een club als BB blijkt goed dat er wel degelijk veel interesse voor het saunaclubconcept is. BB heeft het echt aan zichzelf te wijten dat het niet wil lopen.
Ze staan inderdaad veel teveel toe, er worden belachelijk hoge prijzen gevraagd door teveel foute dames. Ze hebben echt zelf de klanten weggejaagd, want het was de eerste paar jaar na de opening echt druk daar, liep goed toen. Het is gewoon een puinhoop geworden daar en dat blijft jammer.
Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is wie er aan het roer van een club staat. Misschien moeten ze een cursus gaan volgen in bijv. Living Room?




........De twee laatste pogingen in Limburg zijn mislukt, nl. SS. amd ZZ.......



Dat deze twee clubs een mislukking waren ligt volgens mij aan iets anders.
Niet omdat ze in Nederland zijn maar omdat ze klein zijn. En ik bedoel echt klein. In oppervlakte en in aantal meisjes aanwezig.
Ijsberen willen een club waar veel meiden zijn, als ik lees dat ze in PHG de keuze hebben uit 25 meiden en dat weinig vinden dan zijn clubs met een meid of 5 zeker ten dode opgeschreven.
Ook in Duitsland bestaat deze trend. Babylon en vooral Villa Marisol die ook klein zijn met weinig meiden (nu ja Babylon is in oppervlakte wel enigszins groter) trekken ook geen volk. Ik begrijp zelfs niet hoe ze blijven bestaan.
Een uitzondering is wel Bernds (dat ze nu plots Schieferhof noemen naar de straatnaam) maar die bestaat al ruim 25 jaar, en het aantal bezoekers schijnt ook daar te dalen.
Dat BB niet draait heeft met van alles te maken, Te weinig en te dure vrouwen die denken dat ze alles kunnen permitteren en een management dat dit toestaat.

zeppos58
25 juni 2010, 14:19
Ik had het over de zondag. Op vrijdag en zaterdag schijnt het drukker te zijn.


Zoals?

Groeten,
Red Devil


Iets zwart dat je wil wil

riebas
25 juni 2010, 14:25
Het is inderdaad zo dat BB de eerste jaren tot aan het tweede jubileum goed liep, maar toen werden er ook de duitse prijzen en normen gehanteerd. met het wegvallen van relax in mol is er een invasie van nederlandse en belgische dames gekomen die systematisch de prijzen hebben opgedreven. Veel van de klanten van het eerste uur ben ik regelmatig tegengekomen in duitsland en ze vertellen allemaal hetzelfde verhaal. Te klein, slecht eten, slechte behandeling, hoge prijzen, weinig dames, slecht management en ga zo maar door.

Het verhaal is zo dat ze zeggen wanneer ik 75 tot 100 euro voor een half uur in BB moet betalen kan ik voor dat verschil net zo goed door rijden naar VV, PHG, GT en noem maar op, dat ben ik ook kwijt aan brandstof, maar de sfeer is een heel stuk beter

zeppos58
25 juni 2010, 14:27
Het is inderdaad zo dat BB de eerste jaren tot aan het tweede jubileum goed liep, maar toen werden er ook de duitse prijzen en normen gehanteerd. met het wegvallen van relax in mol is er een invasie van nederlandse en belgische dames gekomen die systematisch de prijzen hebben opgedreven. Veel van de klanten van het eerste uur ben ik regelmatig tegengekomen in duitsland en ze vertellen allemaal hetzelfde verhaal. Te klein, slecht eten, slechte behandeling, hoge prijzen, weinig dames, slecht management en ga zo maar door.

Het verhaal is zo dat ze zeggen wanneer ik 75 tot 100 euro voor een half uur in BB moet betalen kan ik voor dat verschil net zo goed door rijden naar VV, PHG, GT en noem maar op, dat ben ik ook kwijt aan brandstof, maar de sfeer is een heel stuk beter

En diegenen die met een firmawagen rijden kost het geen cent meer, enkel wat tijd.:asshole:

jw.william
25 juni 2010, 14:55
Ik hoop dat de management dit ook leest en er wat mee doet. Schilt mij 200 KM per keer en kan dan 2 uur langer blijven.

riebas
25 juni 2010, 15:28
denk dat het management het ook leest, maar er weinig mee doet, dat kost alleen maar baantjes en als er nog steeds wat klanten blijven komen dan kunnen ze gewoon door gaan.

ben op een aantal feesten geweest en dan kon je bijna niet binnenkomen zo druk en nu lijkt het al druk als er 8 dames en 5 ijsberen zitten.

Goedemorgenallemaal
25 juni 2010, 15:37
Het verhaal is zo dat ze zeggen wanneer ik 75 tot 100 euro voor een half uur in BB moet betalen kan ik voor dat verschil net zo goed door rijden naar VV, PHG, GT en noem maar op, dat ben ik ook kwijt aan brandstof, maar de sfeer is een heel stuk beter

Mijn laatste bezoeken (ongeveer 2 maanden terug) alleen maar dames à € 50,00 per half uur getroffen (al waren er die meer vroegen maar die liet ik links liggen). FT was wel € 25,00 erbij.

Goedemorgenallemaal
25 juni 2010, 15:41
Echt niet omdat Nederlandse mannen (meer) moeite zouden hebben om in een badjas rond te lopen

Hoh, ze willen wel in badjas lopen, de dames zijn alleen blij verrast als ze een bezoek treffen die op zijn Duits NIET de vuile onderbroek heeft aangehouden...

riebas
25 juni 2010, 16:42
Dat betekent dus 75 euro voor een half uur voor de normale duitse behandeling voor 50 euro. En de dames die nog meer vragen komen dan op 100 euro uit. Dan klopt het verhaal toch.

Ben er 2 of 3 maanden geleden nog een keer geweest en kan zeggen dat van de paar dames die er waren de meerderheid hoger zat dan 50 euro en maar een enkele voor 50 euro.

Mijn stap maat is er twee weken geleden nog geweest en had hetzelfde verhaal.

misschien vreemd, maar blijf erbij dat ik dan liever naar duitsland ga.

zeppos58
25 juni 2010, 23:37
Dat betekent dus 75 euro voor een half uur voor de normale duitse behandeling voor 50 euro. En de dames die nog meer vragen komen dan op 100 euro uit. Dan klopt het verhaal toch.

Ben er 2 of 3 maanden geleden nog een keer geweest en kan zeggen dat van de paar dames die er waren de meerderheid hoger zat dan 50 euro en maar een enkele voor 50 euro.

Mijn stap maat is er twee weken geleden nog geweest en had hetzelfde verhaal.

misschien vreemd, maar blijf erbij dat ik dan liever naar duitsland ga.

25 Euro extra voor FT is in de Duitse clubs trouwens ook de standaard, een enkele uitzondering niet te na gesproken.
De clubs rond Keuelen betaal je bij de meesten zelfs 50€ per half uur en 100 per uur in plaats van de veel voorkomende 50 voor 1/2 en 75 voor een heel uur

riebas
26 juni 2010, 12:44
Ik kom regelmatig in VV, PHG, GT en LR, van de andere clubs weet ik niet veel, maar als het in deze clubs 25 euro extra voor FT is dan wordt dat al van te voren aangegeven en ook als het 50 voor een half uur en 100 voor een uur is, dan ook.

In BB ben je voor een uur al gauw 150 euro kwijt als het een beetje tegenzit. Ik heb zelfs het idee dat ze continue op de klok kijken en als je iets langer dan een half uur op de kamer bent, je gelijk voor een uur moet betalen.

In de duitse club, waar ik ervaring heb, is dat niet zo en kun je er van uit gaan dat bijna niemand het volle tweede half uur rekent.

Heeft ook te maken met de instelling van de dames denk ik, als ze je kennen en je geeft ze regelamtig iets extra's dan is er altijd wel een mouw aan te passen.

uptown girl
24 september 2010, 23:41
het was leuk toen ik nog er was als gastvrouw..haha

Alabama
22 november 2010, 21:49
denk dat het management het ook leest, maar er weinig mee doet, dat kost alleen maar baantjes en als er nog steeds wat klanten blijven komen dan kunnen ze gewoon door gaan.

ben op een aantal feesten geweest en dan kon je bijna niet binnenkomen zo druk en nu lijkt het al druk als er 8 dames en 5 ijsberen zitten.


In vergelijking met bordelen daar in de buurt (en daar hebben ze mee te dealen), is het redelijk goedkoop en is het fun.

Sauna Diana betaal je bv. een stuk meer en mag je ook nog eens apart afrekenen als je gebruikt wild maken van faciliteiten voor wat waterplezier. Dichtsbijzijnde raambuurten zijn SKW en Baekelandplein en verder heb je nog wat bordelen en uitzuipbars. Bij bordelen is het vaak of mooie vrouwen of scherpe prijsjes. Combinatie van die twee ga je niet makkelijk vinden in Brabant.

Er zijn kennelijk genoeg mensen die in de buurt naar een "saunaclub" willen gaan i.p.v. de auto te pakken en naar Duitsland te rijden.

Voor de duidelijkheid: ik vind ook dat 50 euro entree teveel betaald is en dat ze met vaste prijzen en minimumservice moeten gaan werken, maar ik begrijp ook wel dat zolang het goed gaat, ze dit doorzetten en dat ze door dames die vrijheid te geven wat dames kunnen binnenhalen die anders gewoon in NRW of YY zouden blijven. Daar kunnen ze immers ook 50 euro vragen, in BB zijn er gasten die het dubbele betalen.

Geeft ook maar aan dat het saunaclubconcept in NL best wel kan werken. Je hoeft het niet eens heel goed aan te pakken. Open zoiets in de Randstad, doe een beetje je best, 50 euro entree en 75 euro per half uur en je loopt binnen.

pietpotent44
27 november 2010, 09:29
Dat is ook precies waar ik me zo aan stoor: dat de (uur)prijzen in BB 1 op 1 vergeleken worden met (uur)prijzen in een club/bordeel. Zowel door veel dames als bezoekers.
Maar dat mag je niet zo vergelijken omdat in een bordeel/club ca. 40% van de verdiensten van een dame naar bordeel/club gaat (kamerhuur), en in een 'saunaclub' als BB 0%. (Enige wat een dame aan de club betaalt is de dagentree van ca. 20 euro, maar dat is te verwaarlozen).
Dat zou nou juist ook het aantrekkelijke moeten zijn aan (het prijsconcept van) een saunaclub, waar je alleen entree aan de club betaalt ipv kamerhuur voor elk kamerbezoekje.

Een juiste vergelijking is wat een dame in een bordeel/club overhoudt (excl. belasting) met wat een dame in BB vraagt. Daarom zijn de prijzen die BB bij de opening gesteld heeft een stuk redelijker, namelijk 50 voor half uur en 100 voor een uur. (En officieel geldt dat nog steeds, alleen houdt bijna niemand zich daar nog aan) Als de dames zich daar aan zouden houden, verdienen ze nog (ruim) meer dan wat ze in een bordeel zouden krijgen. En ook nog iets meer dan wat ze in bijv. YY of Duitsland zouden krijgen.
Bovendien zou dat een stuk meer klanten trekken, en dus meer inkomsten.

Daarom vind ik ook dat BB de dames moet vertellen dat ze zich daar aan dienen te houden, 'zelfstandige' of niet. En als ze het dan niet genoeg vinden, moeten ze maar (terug) gaan naar een duur Amsterdams bordeel. En nikste zelfstandig, het zijn meestal gewoon snaaiers dei dat als goedkoop excuus gebruiken.
Ze kijken gewoon precies hoever ze kunnen gaan. En er is niemand van BB
die daar een stokje voor steekt. Zal inderdaad voor BB wel een middel zijn om dames te lokken.

Toch straft het min of meer zichzelf, want er komen stukken minder klanten dan bij de opening in 2005 (toen kon je amper lopen zo druk). Ze blijven altijd maar weer hopen op die ene rijke zakenman / bankier die een champagnefeestje komt houden, in plaats van te mikken op de 'gewone man'
voor wie helaas elk tientje telt, en waar hij ongeveer een uur voor moet werken.
Ik las dat er een artikel in de krant heeft gestaan waarin staat dat het zo goed gaat met BB. Forget it. Het aantal klanten loopt al jaren terug, en dat hebben ze volledig aan zichzelf (of beter gezegd de dure dames en foutief/geen management) te danken. Op de BB website wordt momenteel zelfs gesproken over 'zeer gunstige prijzen', haha. De prijzen gingen van redelijk tot prijzig tot belachelijk (er zijn er momenteel die 150-175 euro voor een uur vragen, heb zelfs weleens 300 gehoord!). En zodra er ook maar een mogelijkheid zou komen om de prijzen nog hoger te maken, zullen ze dat zeker niet nalaten.

Neemt echter niet weg dat het gewoonweg duur is, in elk geval zeker niet 'redelijk goedkoop', al was het alleen al omdat daar bovenop ook nog 50 euro entree moet worden betaald.
150 euro voor een uur en 75 voor een half uur schoon voor een dame is gewoonweg belachelijk. En zeker niet marktconform. Nogmaals, je mag de uurprijzen in een saunaclub niet domweg 1 op 1 vergelijken met die van een bordeel/club. Er zijn er nog wel enkelen die zich houden aan 50 euro per half uur, maar dat is helaas een uitstervend ras.

Ik hoop dat er meer (FKK) saunaclubs in Nederland inwaarts komen (niet alleen Limburg), wanneer er concurrentie komt, moeten ze wel scherp zijn op de prijzen. Ik zou zo'n initiatief in elk geval sterk toejuichen, want ik denk niet dat BB nog echt gaat veranderen helaas.



In vergelijking met bordelen daar in de buurt (en daar hebben ze mee te dealen), is het redelijk goedkoop en is het fun.

Sauna Diana betaal je bv. een stuk meer en mag je ook nog eens apart afrekenen als je gebruikt wild maken van faciliteiten voor wat waterplezier. Dichtsbijzijnde raambuurten zijn SKW en Baekelandplein en verder heb je nog wat bordelen en uitzuipbars. Bij bordelen is het vaak of mooie vrouwen of scherpe prijsjes. Combinatie van die twee ga je niet makkelijk vinden in Brabant.

Er zijn kennelijk genoeg mensen die in de buurt naar een "saunaclub" willen gaan i.p.v. de auto te pakken en naar Duitsland te rijden.

Voor de duidelijkheid: ik vind ook dat 50 euro entree teveel betaald is en dat ze met vaste prijzen en minimumservice moeten gaan werken, maar ik begrijp ook wel dat zolang het goed gaat, ze dit doorzetten en dat ze door dames die vrijheid te geven wat dames kunnen binnenhalen die anders gewoon in NRW of YY zouden blijven. Daar kunnen ze immers ook 50 euro vragen, in BB zijn er gasten die het dubbele betalen.

Geeft ook maar aan dat het saunaclubconcept in NL best wel kan werken. Je hoeft het niet eens heel goed aan te pakken. Open zoiets in de Randstad, doe een beetje je best, 50 euro entree en 75 euro per half uur en je loopt binnen.

Alabama
27 november 2010, 10:00
Dat is ook precies waar ik me zo aan stoor: dat de (uur)prijzen in BB 1 op 1 vergeleken worden met (uur)prijzen in een club/bordeel. Zowel door veel dames als bezoekers.
Maar dat mag je niet zo vergelijken omdat in een bordeel/club ca. 40% van de verdiensten van een dame naar bordeel/club gaat (kamerhuur), en in een 'saunaclub' als BB 0%. (Enige wat een dame aan de club betaalt is de dagentree van ca. 20 euro, maar dat is te verwaarlozen).
Dat zou nou juist ook het aantrekkelijke moeten zijn aan (het prijsconcept van) een saunaclub, waar je alleen entree aan de club betaalt ipv kamerhuur voor elk kamerbezoekje.
Bordelen is wel hetgeen waar ze mee te dealen hebben in de directe omgeving. De eerste saunaclubs liggen ruim ´n uur verder richting het oosten. BB heeft er duidelijk voor gekozen om de dames tevreden te houden. De dames kunnen er ´n leuke boterham verdienen en voor BB zijn de verdiensten kennelijk ook goed genoeg. Een uur verder richting het oosten zou dit geen standhouden, maar in de omgeving Tilburg wel. Concurrentie komt daar ook van duurdere bordelen en er zijn kennelijk ook genoeg mensen die niet naar Duitsland rijden (afstand? tijd? gemakzucht?) en in BB gaan hangen.


Een juiste vergelijking is wat een dame in een bordeel/club overhoudt (excl. belasting) met wat een dame in BB vraagt. Daarom zijn de prijzen die BB bij de opening gesteld heeft een stuk redelijker, namelijk 50 voor half uur en 100 voor een uur. (En officieel geldt dat nog steeds, alleen houdt bijna niemand zich daar nog aan) Als de dames zich daar aan zouden houden, verdienen ze nog (ruim) meer dan wat ze in een bordeel zouden krijgen. En ook nog iets meer dan wat ze in bijv. YY of Duitsland zouden krijgen.
Bovendien zou dat een stuk meer klanten trekken, en dus meer inkomsten..
Kennelijk durft BB de gok niet aan of vinden ze dat ze ver genoeg van NRW af zitten om het met deze prijzen te kunnen redden. De dames hebben wellicht druk uitgeoefend en daar zijn ze voor gezwicht. Klanten betalen daar nu de prijs voor.
.

Daarom vind ik ook dat BB de dames moet vertellen dat ze zich daar aan dienen te houden, 'zelfstandige' of niet. En als ze het dan niet genoeg vinden, moeten ze maar (terug) gaan naar een duur Amsterdams bordeel. En nikste zelfstandig, het zijn meestal gewoon snaaiers dei dat als goedkoop excuus gebruiken.
Ze kijken gewoon precies hoever ze kunnen gaan. En er is niemand van BB
die daar een stokje voor steekt. Zal inderdaad voor BB wel een middel zijn om dames te lokken. .
Ik zou dat ook liever zien natuurlijk, maar je kunt je wel afvragen wat er gaat gebeuren als ze dat gaan doen. Blijven de dames dan of wordt het lastiger voor ze om aan dames te komen? De beste oplossing is wellicht 'n saunaclub openen in de westelijke helft van Nederland. Ik denk bv. aan Zundert, Moerdijk of ergens rond de Biesbosch. Gaan die NRW-prijzen hanteren, dan moet een club als BB ook iets. Nu hebben ze min of meer een monopolie bij gebrek aan concurrenten in de buurt. Ga je rond de Biesbosch zitten dan heb je ook een prima achterland. Tussen pakweg Antwerpen en Den Haag wonen heel wat mensen en dat is allemaal prima te berijden als het qua file niet heel erg tegenzit.
.

Toch straft het min of meer zichzelf, want er komen stukken minder klanten dan bij de opening in 2005 (toen kon je amper lopen zo druk). Ze blijven altijd maar weer hopen op die ene rijke zakenman / bankier die een champagnefeestje komt houden, in plaats van te mikken op de 'gewone man'
voor wie helaas elk tientje telt, en waar hij ongeveer een uur voor moet werken..
Ik kom er ook niet meer. Elke keer maar weer zien wat je krijgt voor welke prijs staat me tegen. Liever een vaste prijs met vaste service, dan weet je waar je aan toe bent. Qua sfeer vind ik het ook stukken minder dan NRW en qua waar voor je geld voor je entree kan het ook niet tippen aan NRW. Aanbod dames is ook zeker niet beter dan in NRW, eerder een stuk minder. Zowel kwalitatief als kwantitatief. De echte toppers zijn daarnaast vaak de hele avond bezet.
.

Ik las dat er een artikel in de krant heeft gestaan waarin staat dat het zo goed gaat met BB. Forget it. Het aantal klanten loopt al jaren terug, en dat hebben ze volledig aan zichzelf (of beter gezegd de dure dames en foutief/geen management) te danken. Op de BB website wordt momenteel zelfs gesproken over 'zeer gunstige prijzen', haha. De prijzen gingen van redelijk tot prijzig tot belachelijk (er zjin er die 150-175 euro voor een uur vragen, heb zelfs weleens 300 gehoord!). En zodra er ook maar een mogelijkheid zou komen om de prijzen nog hoger te maken, zullen ze dat zeker niet nalaten..
Moeilijk te zeggen of het goed gaat. Kom er niet meer, dus kan er niet echt over oordelen. Denk wel dat de prijs/kwaliteit in vergelijking met bordelen in de buurt in het voordeel van BB uitsluit. Iemand die echter bereid is 'n uurtje langer te rijden, zal niet in BB uitkomen, maar z'n heil richting het oosten zoeken.
.

Neemt echter niet weg dat het gewoonweg duur is, in elk geval zeker niet 'redelijk goedkoop', al was het alleen al omdat daar bovenop ook nog 50 euro entree moet worden betaald.
150 euro voor een uur en 75 voor een half uur schoon voor een dame is gewoonweg belachelijk. En zeker niet marktconform. Nogmaals, je mag de uurprijzen in een saunaclub niet domweg 1 op 1 vergelijken met die van een bordel/club. Er zijn er nog wel enkelen die zich houden aan 50 euro per half uur, maar dat is helaas een uitstervend ras..
Het is waar je het mee vergelijkt. In vergelijking met 'n bordeel is het niet duur. Avondje Sauna Diana of een avondje BB; denk dat dat laatste goedkoper is en dat er meer te zien is. De dames verdienen ook beter in BB, aangezien in SD 40% naar de club gaat en veel geld van de klant gaat zitten in extra's die in het laatje van SD terechtkomen. Da's dan ook meteen de reden dat dames liever in BB werken dan in SD. Vrijwel geen enkele concurrent in de directe omgeving vraagt 75 euro voor 'n half uur en als ze dat wel doen, dan is het aanbod van dames zeer matig.
.

Ik hoop dat er meer (FKK) saunaclubs in Nederland inwaarts komen (niet alleen Limburg), wanneer er concurrentie komt, moeten ze wel scherp zijn op de prijzen. Ik zou zo'n initiatief in elk geval sterk toejuichen, want ik denk niet dat BB nog echt gaat veranderen helaas.

Dat hoop ik ook. Concurrentie is goed, zeker als ze scherpe prijzen gaan hanteren. Het zou ook moeten kunnen. Als dames achter het raam 50 euro voor 20 minuten rekenen, dan zou 50 euro voor 'n half uur in een leukere omgeving (club in vergelijking met bv Zandpad) te doen moeten zijn. Moeten ze wel iets doen aan het serviceniveau.

Club in de omgeving Biesbosch of de Bollenstreek zou een schot in de roos zijn volgens mij.

pietpotent44
27 november 2010, 12:13
Zelfs wanneer je de uurprijzen 1 op 1 vergelijkt met die van een
bordeel, is BB nog duur. (Dan heb ik de entreeprijs van 50 euro dus nog niet eens meegerekend.) 150 euro voor een uur betaal je alleen in de
duurdere bordelen. De uurprijzen in Nederlandse bordelen liggen gemiddeld tussen de 120 en 150 euro (waarvan dus een deel kamerhuur, en je betaalt geen entree).
Alleen als een dame 100 euro voor een uur vraagt, zou je het goedkoop kunnen noemen Als je het vergelijkt met een bordeel dan, en de entree niet meerekent (wat je natuurlijk wel moet doen). Voor een FKK saunaclub is 100 euro voor een uur al veel.
Je zegt ook dat er in de omgeving vrijwel geen enkele concurrent (in de omgeving) 'maar' 75 euro vraagt voor een half uur, maar dat klopt niet. Dat is ongeveer de gemiddelde prijs voor een half uur in een bordeel tegenwoordig. Meestal betaal je 70 of 80 euro. Het duurste bordeel in de omgeving vraagt 85 euro. Alleen (nacht)clubs zijn duurder.

Je noemt sauna diana als voorbeeld van een bordeel, ter vergelijking met BB.
Maar Sauna Diana is geen bordeel, maar een (nacht)club. En het is al
helemaal geen FKK saunaclub (wat BB wel pretendeert te zijn).
Sauna Diana is tevens met afstand het duurste adres in Brabant waar ik ooit ben geweest. Laatste keer dat ik er was, lag de uurprijs tegen de 200 euro! En tegenwoordig ligt die zelfs al over de 200 euro!
De dames die er zijn, zijn soms best fraai, maar niet fraaier dan in de Duitse FKK's bijvoorbeeld. Alleen wel meer Nederlands en Belgische.
Het is dan ook geen wonder dat deze club allang op zijn retour is.
In de jaren 80 en 90 was SD zeer populair en een begrip in de omgeving.
Toen was er ook nog geen enkele FKK saunaclub in Nederland. En
zelfs nog niet of nauwelijks in Duitsland.

Als je naar Belgie rijdt langs Zundert, dan zie je een aantal andere sexclubs waar het onkruid zo hoog staat dat je de ingang van het huis niet meer ziet.
Sauna Diana is nog over, maar is zelfs in het weekend niet meer geopend.
De hoge prijzen van de hoogtijdagen tijden de jaren 90 hebben ze niet vol kunnen houden.

Ik kom nog heel af en toe in BB, inderdaad omdat het toch dichtbij is,
maar weet dus hoe het er nu aan toegaat.
Zou zo leuk zijn als zo'n club de Duitse prijzen (als is het maar bij benadering) zou aanhouden. Maar dat blijft voorlopig een droom :biggrin:

Laten we inderdaad hopen dat er in Biesbosch of de Bollenstreek of Zundert
een nieuwe echte FKK saunaclub komt met dito prijzen. Meerdere saunaclubs zou natuurlijk nog beter zijn :wink:.


Moeilijk te zeggen of het goed gaat. Kom er niet meer, dus kan er niet echt over oordelen. Denk wel dat de prijs/kwaliteit in vergelijking met bordelen in de buurt in het voordeel van BB uitsluit. Iemand die echter bereid is 'n uurtje langer te rijden, zal niet in BB uitkomen, maar z'n heil richting het oosten zoeken.
.
Het is waar je het mee vergelijkt. In vergelijking met 'n bordeel is het niet duur. Avondje Sauna Diana of een avondje BB; denk dat dat laatste goedkoper is en dat er meer te zien is. De dames verdienen ook beter in BB, aangezien in SD 40% naar de club gaat en veel geld van de klant gaat zitten in extra's die in het laatje van SD terechtkomen. Da's dan ook meteen de reden dat dames liever in BB werken dan in SD. Vrijwel geen enkele concurrent in de directe omgeving vraagt 75 euro voor 'n half uur en als ze dat wel doen, dan is het aanbod van dames zeer matig.
.

Dat hoop ik ook. Concurrentie is goed, zeker als ze scherpe prijzen gaan hanteren. Het zou ook moeten kunnen. Als dames achter het raam 50 euro voor 20 minuten rekenen, dan zou 50 euro voor 'n half uur in een leukere omgeving (club in vergelijking met bv Zandpad) te doen moeten zijn. Moeten ze wel iets doen aan het serviceniveau.

Club in de omgeving Biesbosch of de Bollenstreek zou een schot in de roos zijn volgens mij.

jw.william
1 december 2010, 16:58
Zondag 28 november in een geile bui naar BB gereden ( winterbanden waren nog niet binnen)kwam rond 1400 uur binnen en was de enigste beer zover ik kon zien op de +/- 8 vrouwtjes:eek:. De keus uit de vrouwen was matig tot slecht in vergelijking in NRW. Dus wat doe je dan neem je de beste uit de slechtste:mad:Ze was wel boven de leeftijd grens die ik normaal neem maarja ze had het figuur van een 18 jarige. Toen ze boven me kwam liggen en der muil is goed open deed kwam me daar een beer lucht uit gelijk :kotz:. geen zin meer. Toen ik later thuis was had ik die lucht nog in m'n neus hangen. Nee dit is echt de laatste keer geweest. Dan maar rukken op de wc. Morgen gelijk naar de garage en winterbanden erop laten zetten en NRW her we come :freu:

Jansen
1 januari 2011, 12:17
Ja, een leuke club is dit. Zoals bij elke club is het wel een nadeeltje dat je entree moet betalen om binnen te komen. Daar heeft het forum iets op gevonden in de vrom van vrijkaartjes. Zou je niet een vrijkaartje willen winnen? Dat zou kunnen. Bij THE FINAL COUNTDOWN 2010 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showpost.php?p=192799&postcount=1 ) wordt de schrijver die het beste is genomineerd binnenkort bekend gemaakt. En ja, JIJ kunt daar iets mee winnen. Dat is heel eenvoudig. Door naar Het Wedkantoor van Ace2 ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showpost.php?p=193738&postcount=59 ) te gaan kun je raden wie de winnaar wordt. Degene die de winnaar raadt heeft kans op een vrijkaartje. Je mag 5 namen opgeven.


SUCCES EN NEEM JE VRIJKAARTJE IN EIGEN HAND.


Maak die Ace2 nu eens moderator hij soliciteerd nu al jaren op deze functie en niemand van de andere leden ziet dat. :gruebel::gruebel::gruebel:

Waarom Ace2

A. Is corrupt
B. verkeerde vrienden
C. Heeft eigen wedkantoor
D. Schrijft als andere neuken
E. Pakt dames uit alle continenten
F. Zit dag en nacht op het forum
G. Wil prodeo werken voor vrijkaarten
H. Heeft geen vijanden op het forum
I. Verveelt zich onzettelijk thuis
J. Bekend in vele clubs in Duitsland


Waarom niet ?

A. :gruebel:

Ace2
1 januari 2011, 12:27
Maak die Ace2 nu eens moderator hij soliciteerd nu al jaren op deze functie en niemand van de andere leden ziet dat. :gruebel::gruebel::gruebel:

Waarom Ace2

G. Wil prodeo werken voor vrijkaarten


Nu overdrijf je toch echt. :angryfire:

Jansen
1 januari 2011, 12:31
Nu overdrijf je toch echt. :angryfire:

Te laat :biggrin:

Goedemorgenallemaal
25 februari 2011, 08:37
duurdere bordelen
Natuurlijk is Sauna Diana wel een bordeel.
Ik bedoel , "bordeel"is in de volksmond gewoon een huis of gebouw waar tegen betaling sexuele diensten verleent worden.
Anderen bedoelen met bordelen sexclubs en weer anderen privehuizen. En sommige vinden een privehuis dan weer geen echt bordeel en weer anderen juist een sexclub weer geen bordeel maar een nachtclub.

Het kan trouwens makkelijk duurder dan Diana, ga maar eens een paar honderd meter verder naar privilege.... € 250,00 voor een uurtje.

Beiden zijn trouwens een privehuis in clubverpakking.
Privehuis als in dat de dames niet vrij rondlopen zoals in Duitsland of bv white's in R'dam maar dat ze in een hokje zitten, bij SD moet je vanaf de bar je keuze maken, bij Privilege komen ze zich snel voorstellen. Daarna echter in beide clubs op zijn nachtclubs is het "usance"om aan de bar even nader kennis te maken met een drankje erbij...