PDA

Volledige versie bekijken : 50-jarige man sleept vrachtwagen met penis.



Anvers
30 november 2005, 16:17
50-jarige man sleept vrachtwagen met penis

Grootmeester Tu Jin-Seng, beter bekend als IJzeren Kruis (Iron Crotch), heeft in het Amerikaanse Fremont twee keer een heuse verhuiswagen voortgetrokken met zijn genitaliën. Voor de eerste poging bond de 50-jarige een strip blauwe stof rond de basis van zijn penis en teelballen. Voor de tweede poging gebruikte hij enkel zijn testikels.

Trap
Een assistent trapte hem nog hard tussen de benen voor hij zichzelf vastmaakte aan het voertuig. Grommend en kreunend, en duwend tegen twee mannen als afzetpunt, trok Jin-Sheng het gevaarte langzaam in beweging.

99 Qigong
Jin-Sheng is de grootmeester van Iron Crotch, een tak van de leer Qigong die ook bekend is als 99 Qigong. Hij zou meer dan 60.000 aanhangers hebben over de hele wereld. De volgelingen van de leer tillen honderden kilo's op met hun genitaliën om hun energie en seksuele prestaties te bevorderen. Eén van de bekendste leerlingen van Jin-Sheng, een 70-jarige Taiwanees, zou meer dan 330 pond van de grond hebben gekregen met zijn penis.

Bron: Het Laatste Nieuws 24/11/2005.

Hubert
30 november 2005, 17:22
Grootmeester Tu Jin-Seng, beter bekend als IJzeren Kruis (Iron Crotch), heeft in het Amerikaanse Fremont twee keer een heuse verhuiswagen voortgetrokken met zijn genitaliën.

Ik denk niet dat ik het ook ga proberen!

Hubert

Ground_Zero
6 december 2005, 19:51
50-jarige man sleept vrachtwagen met penis

Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden om een penisverlenging te bekomen :rofl: :rofl: :hah: :hah: