PDA

Volledige versie bekijken : Penelope (Essen) , Algemeen



Pietje2008
3 december 2005, 00:45
Woensdag ben ik daar geweest.Een beetje hoerig clubje,waar ongeveer 20 dames aanwezig waren.Goed en goedkoop.De kamers zijn het sterkste punt.De kleedkamer heeft de aftandse accomodatie van een pas gedegradeerde amateurvoetbalclub.De dames zitten elks in een zetel...oben ohne of in lingerie.Er zijn veel oost-europese vrouwen.Je vindt er heus wel je gading.Zo vond ik de duitse,slanke Steffie.Ze was 1.67 en 50 kg.Met haar schoenen leek ze nochtans <riesig>.Ze was een beetje verruckt en ik rolde haar meteen in het bed.Het was een speelse ,goedlachse vrouw van 21.Veel werken voor weinig geld zei ze...en dat klopt.Maar veel beetjes maken een groot.Voor 20 euro kom je goed aan je trekken;maar 40 euro voor een halfuur lijkt mij een beter idee.Kortom een goede,ongecompexeerde ervaring.
De club zelf wordt veel bezocht door Turken.Alle drankjes kosten 3 euro en alcohol is niet aanwezig.
Zoals ik zei,is de club een beetje hoerig;een beetje te vergelijken met Sudbad in Keulen,alhoewel men daar nog een tandje bijzet.
Als je er naartoe gaat ben je zeker niet bedrogen.En zeker niet als je het juiste meisje treft(zoals ik)
Het is een clubje wippen en weg.Het is geen <ganse dagervaring> en eten heb ik er niet gezien...buiten een paar droge dessertkoekjes.:lostit: :wink:

Clublover
18 december 2005, 11:43
Bij Penelope heb ik al heel wat fijne ervaringen gehad. Vroeger zat er nog een zwembad in deze club, maar die is er sinds een paar jaar uit. Er zijn altijd een hoop Oost-Europeese dames te vinden en een paar Turkse. Er zit eigenlijk altijd wel een schoonheid bij. Het is inderdaad zo dat er veel Turkse klanten zijn, vooral in het weekend. Mij stoort dat niet, het geeft wel een gezellige atmosfeer.

Even een route beschrijving : Neem de [2] op richting Hannover. Als je op de [2] zit moet je de afslag [Essen B224] nemen. Je zit nu op de weg naar Essen op een gegeven moment ga je over een brug over de snelweg [42]. Je moet gewoon doorrijden naar Essen, maar vanaf de brug moet je de stoplichten gaan tellen. Je moet bij het 7e stoplicht linksaf slaan, richting Katernberg. De straat waar je nu in bent moet je gewoon doorrijden. Je komt op een gegeven moment bij een stoplicht. Hier moet je oversteken, de weg maakt dan een bocht naar rechts en meteen een bocht naar links (S-bocht). Na de bocht naar links kom je bij een stoplicht. Bij dit stoplicht moet je rechtsaf, je bent nu in de Hundebrinkstrasse. Na een paar honderd meter zit de club aan de linkerkant, op nummer 8.

Adres : Hundebrinkstrasse 8

Telefoon : 0049-201-325187

Willem2
21 december 2005, 10:00
De Club schijnt twee weken gesloten te zijn wegens een verbouwing. Er wordt echter sterk gedacht dat de Club om andere redenen eventje dicht is.
Zal nog wel meer info komen.

Willem2:wink:

rockaround
18 januari 2006, 19:59
Weet je of ze al weer open zijn.

neukie
18 januari 2006, 20:12
Hoe is het preciese adres van de club Penelope? :confused: :confused: :confused:

thx neukie :wink:

Willi69
18 januari 2006, 20:28
Hoe is het preciese adres van de club Penelope? :confused: :confused: :confused:

thx neukie :wink:
Mönsch neukie,

steht doch oben! :keineahnu :rtfm:

Oder: IJsberenforum > Wandelen in Duitsland > Nordrhein-Westfalen / Miss NRW > Linkliste NRW / NL (Limburg) > FKK-/Saunaclubs > Club Penelope, Essen: http://www.clubpenelope.de :rolleyes:

Freddy_K
2 december 2006, 22:50
vandaag eens in Penelope geweest nadat ik op H0ekers.nl las over een Marokkanse Layla die jong en lekker zou zijn.

Zelfde opzet als Freude 39 maar kleiner en veel minder mooi. Geen bankactie in deze FKK. Aantal redelijk uitziende meiden maar geen echt knappe gezien. Layla is 20 afkomstig uit Marokko. Niet erg bijzondere ervaring a 25 euro. Daarvoor ging ik met Cindy naar de kamer die wel een fraai lichaam heeft (relatief lang + mooie borsten) en zeer vriendelijk is en bovendien een erg lekkere pijpbeurt gaf, ze zei: "ich mag gern blasen". :p :p . Uiteraard is Cindy een Roemeense. Ik heb Cindy verteld over GT en PHG en ze was zeer geinteresseerd.

Merendeel van de bezoekers is inderdaad Turks en op het laatst ook alleen Turkse muziek. Ik had na lezen van oude recensies een hoop mooie jonge meiden verwacht. Dat viel dus erg tegen. Prijs is natuurlijk wel zeer gunstig. Ik betaalde 30 entree en 25 per dame neuken + PZC. Alleen PZC + FT is 50. Neuken + PZC + FT is 75.

Ik denk dat ik daar niet meer zal komen.

Ronald35
6 september 2007, 07:54
Gisteren hier geweest, eerst van 12 tot 14 en later om 19uur weer tot een uur of 23:00. 's Middags was er niet veel een stuk of 5 jonge meiden, eentje gruwelijk lekker gepakt, was haar eerste dag en was haar eerste klant, sylvia heet ze, erg slank met een tattoo, later op de avond vielen mijn ogen uit mijn kop, meer dan 30meiden, en ECHT lekker spul, eerst maar anastacia gepakt, heeft in phg en GT gewerkt, zwarte haren bruine ogen, errug mooi!!! moet ondersteuning van ijsberen daar krijgen om te kijken wie dat is geweest, helaas kon ik mij niet inhouden ze was zo lekker de hele huig volgespoten was ze niet zo blij mee, maar laten was het wel lachen, daarna nog een heel lekker jong superslank turks meisje die op zijn doggystyle wel erg goed kon bewegen, ben hier binnenkort weer dus wordt vervolgd, MAAR ZEKER AAN TE RADEN OM TE GAAN KUCKEN!!!

Rob10
3 december 2007, 20:48
Vandaag Penelope eens verkend. Sinds vorige recensies over Penelope is er maar weinig veranderd. Entree is E30 nu en een korte sessie ( PZC en NMC) van 15-20 minuten kost E25. Klanten zijn inderdaad wel veel mannen van turkse afkomst, dames zijn merendeels oost-europees en voor de rest Midden-amerikaans en Turks. Liepen erg leuke dames tussen. 1 sessie met Mari uit Dom.Republiek ondernomen. Was best goed. Entourage is wat verlopen, geen eten maar onderling gaat het er gezelliger aan toe dan in Freude.

thesickboy
21 december 2007, 14:44
Afgelopen dinsdag bracht TSB samen met een ‘Bevriende Beer’;) een bezoek aan Penelope en…. dat is eigenlijk goed meegevallen.

Penelope ademt dezelfde typische hoerenkastsfeer uit als bv Freude maar is een stuk kleiner en eigenlijk wel gezelliger (beetje vergelijkbaar met Mausi’s). Bij aankomst rond 13u waren er nauwelijks dames te bespeuren. Hun aantal groeide in de loop van de dag en rond 18u zat de tent afgeladen vol met minstens 25 dames en zo’n 50 Turkse beren (wij waren zowat de enige bleekscheten).

Algemeen optisch niveau van de dames: 5 gewoontjes, zo’n 10 meer dan OK en minstens 15 écht knappe en strakke dames, deze dames kunnen moeiteloos de ‘GT-vergelijkingsproef’ doorstaan. Dames van Duitse, Roemeense, Bulgaarse, Poolse, Cubaanse, Russische, Marokkaanse en Turkse nationaliteit.

De dames zijn overduidelijk afgestemd op de korte beurt:fuck: en zijn echt niet gewoon dat een beer wat tijd voor hen vrijmaakt. Zelf geobserveerd: 95% van de beren aldaar beperkt zijn conversatie met de dame tot ‘auf zimmer?’ of ‘hast du lust?’, vervolgens sjokken ze naar de kamer om binnen de 10’ van de kamer terug te sjokken. Rare jongens… Ook wel geinig: de meeste turken gaan blijkbaar in de sauna met hun onderbroek nog aan.

De dames zijn ‘gewone’ aandacht dus niet echt gewoon, oprechte belangstelling en een verkennend praatje wordt dus door de dames wel op prijs gesteld als welkome afwisseling. Bij de 4 dames waarmee ik naar de kamer ben geweest moest ik zelf de vraag stellen om te verkassen naar de kamer, netjes!

TSB ging 4 keer naar de kamer:
Ella (Pools, 40j, gewoon een OK sessie)
Alia (Duits, 28j, gewoon een OK sessie)
Nina (Pools, 32j maar ziet er nauwelijks 25uit, zééééér strak en ondanks een aanvankelijk zuur gezicht en bijzondere zoete dame én sessie)
Nadia (Russisch uitziende Marokkaanse, 28j, het schattigste kopje van de hele tent en door een fenomenale deepthroat en het zéér enthousiaste neuken een topper die in gelijk welke FKK tent hoge toppen zou scheren.)

M'n maat deed ook een sessie met Ella en Nadia, ook naar tevredenheid en reeg ook een weinig oraal begaafde Bulgaarse aan zijn degen én een werkelijk zééééééééér strakke Cubaanse ( de namen van deze dames zijn verdwenen in het zwarte gat, ook wel het geheugen van TSB genaamd)

Alle dames klopten bij mij en collega af op exact 20’ zonder haastwerk te leveren, aan 25EUR per sessie hoef je ook niet te kijken op een keertje meer of minder. Samen met de 30EUR inkom, een totale kostprijs van 130EUR waarvoor ik 2 goede sessies kreeg en twee gewone (deze sessies waren nog altijd een héél stuk beter dan mijn mindere ervaringen in bv Freude, GT,..)
De prijs/kwaliteitsverhouding is dus zeer sterk.

Zoals wel gekend gaan er zéér veel Turkse beren naar deze tent, als bleekscheet had ik echter absoluut niet het gevoel dat ik bekeken werd. De sfeer was gezellig en de oosterse muziek gaf mij zelfs een beetje een vakantiegevoel, best geinig op een vriesdag in Duitsland.

Slotsom: geslaagde dag in budgetvriendelijke club! Als TSB nog eens stevig van bil wil gaan tegen een zéér scherpe prijs dan zal het niet meer in een PT-zijn maar wel in Penelope!


By the way, dit klopt nog steeds:

Ik betaalde 30 entree en 25 per dame neuken + PZC. Alleen PZC + FT is 50. Neuken + PZC + FT is 75.
25UER is voor sessie van 20', een sessie van 30' is dan al onmiddellijk 50EUR, een aanatal dames zijn wel gevoelig voor onderhandeling (en zullen bv mogelijk ook akkoord gaan met 40EUR voor 30')

uw dienstwillige dienaar,
TSB

Ronald35
21 december 2007, 22:46
Yep tent is TOP

goldene.zunge
24 januari 2008, 20:50
Niet alleen vond men het bij Freude39 stilaan tijd voor een nieuwe website, ook Penelope ontsnapt niet aan deze vernieuwingsdrang, zie ook http://www.clubpenelope.de/

De foto’s zullen meer dan waarschijnlijk ook uit de oude doos komen ...

Hopelijk wordt er nu ook melding gemaakt van het Happy Hour : bij aankomst voor 14.00 uur betaalt men slechts 25 euro en staat er nog een laat ontbijtbuffet te wachten.

GZ :p

goldene.zunge
3 maart 2008, 17:35
Niet alleen vond men het bij Freude39 stilaan tijd voor een nieuwe website, ook Penelope ontsnapt niet aan deze vernieuwingsdrang, zie ook http://www.clubpenelope.de/

De foto’s zullen meer dan waarschijnlijk ook uit de oude doos komen ...


Foto's zijn er nog steeds niet, maar de telefoonnummers voor nadere informatie wel. :sleep:
Tja, Rome en Parijs werden ook niet op één dag gebouwd.

GZ :p

carrera-gt3
29 maart 2008, 08:33
Afgelopen woensdag hier ook ff langs gewipt wat een drama hier de vrouwenhandel
druipt er gewoon vanaf bij deze turkse club entree was 20 euro en er was keus uit
ongeveer 15 vrouwen meestal oostblok en een verdwaalde latina. Er is totaal geen sfeer
in deze club en bij ons in voetbal kleedkamer zijn de douches nog schoner dan hier, ik
ben dan ook snel naar Freude in Bochum gereden voor een goede sessie deze club dus
overslaan en door gassen naar Munster of Bochum....

goldene.zunge
29 maart 2008, 20:24
Afgelopen woensdag hier ook ff langs gewipt wat een drama hier de vrouwenhandel
druipt er gewoon vanaf bij deze turkse club entree was 20 euro en er was keus uit
ongeveer 15 vrouwen meestal oostblok en een verdwaalde latina.

Nochtans was er deze week slechts één parfumverkoper en geen enkele schoenenverkoper aanwezig. :nee:

GZ :p

sithlord
4 oktober 2008, 20:54
kan iemand mij vertellen waar die marokaanse layla nou werkt die was zeker de moiete waard nader bezoekje zit er wel in maar ze werkt niet meer in club penelope alvast bedankt voor de beantwoorder:D

blauwebeer
5 oktober 2008, 08:28
kan iemand mij vertellen waar die marokaanse layla nou werkt die was zeker de moiete waard nader bezoekje zit er wel in maar ze werkt niet meer in club penelope alvast bedankt voor de beantwoorder:D

Probeer eens in Acapulco. :roll:

Blauwebeer :wink:

boo
12 februari 2010, 00:10
Was vorige week in de buurt van Essen, maandagavond ........ Niet echt een avond om bij mijn favoriete club Freude binnen te vallen. Jaren geleden was ik al eens in peneleope geweest, en in decmber vorig jaar voor het eerst weer. ik dacht laat ik het maar proberen. Entree is 30 euro, daar kan je je toch geen buil aan vallen ?

Het was er niet zo druk als andere keren, maar toch wel ongeveer 20 vrouwen. Mijn favorietje daar is Dilare, een schattig klein Turks vrouwtje. Topservice en hoog knuffelgehalte.

Er lopen naaste een aantal turkse vrouwen ook nogal wat Oostblok, vooral Roemeense dames rond. Ziet er allemaal best goed uit.

Verder is Penelope geen mooie of grote club, er komen vooral veel turkse duitsers. Ook de hele avond turkse muziek, dat hoeft voor mij ook niet persé. Geen bar, alleen koffie/thee/fris. Maar uiteindelijk gaat het toch om de vrouwen en dat is daar wel in orde.

Voor een bezoek van een paar uurtjes een prima club voor een redelijke prijs.

Sinaynay
3 september 2011, 19:50
Zijn er nog beren die hier onlangs zijn geweest?

Vroeger zat deze club vol met lekkere vrouwen, die voor 25 euro, het zaad uit je tenen lieten komen :D

Maar het laatste berichtje dateert alweer van vorig jaar.

timd
27 december 2011, 21:51
vandaag toevallig even binnengewipt. Aanbod dames viel wat tegen. Maximaal 10 dames overwegend uit Roemenie. Een landgenoot wist me te vertellen dat er normaal gesproken meer leuke dames rondlopen, maar die zitten allemaal thuis met te kerst. De club is geend op de turkse gast en alle instructies aan de muur waren eerst in het turks en dan in het duits, geen overbodige luxe omdat 90% van de gasten inderdaad van turkse afkomst is. Al met al toch nog een kamertje bezocht met Vanessa (Ru) en dat was zeker geen slechte ervaring zeker gezien de financiele tegenprestatie..

noglangnietuitgewandeld
8 januari 2012, 19:13
Ik was in Essen en zat een beetje onthand wat betreft het vervoer, dus gemakshalve maar eens weer naar Penelope, voor het eerst sinds ik denk een jaar of vier. Behalve de wanddecoraties was er naar mijn idee niets veranderd. Het was, is en blijft gewoon een Turkentent. Niet denigrerend bedoeld, want ik heb geen enkel probleem met deze bevolkingsgroep. Ik was gewoon de enige niet Turk.
Ik telde ca. een twintigtal dames, en merkwaardig genoeg was de optiek eigenlijk best in orde. Twee of drie dames zagen er ietsje minder uit, maar de rest zou in de grote clubs zeker niet misstaan. De service echter, is een heel ander verhaal. Ik wist nog wel dat ik niet teveel moest verwachten, en teveel was het ook niet. Aan de andere kant hoef je ook geen groot kapitaal mee te brengen om hier je ding te doen. 30,- entree, op doordeweekse middagen zelfs 20,- en daarbij een snelle wip voor 25,- een paradijs voor niet al te kritische budgetneukers.
Eerste meisje noemde zich Ariane, knappe Roemeense, had in Happy Garden en Acapulco gewerkt. Mee naar de kamer, en PMC! Oeps, vergeten te vragen. Zoenen natuurlijk ook niet, dan wordt het gewoon niks met mij, dus maar met het handje af laten maken. Vriendelijk was ze wel, maar de sex gewoon op raamniveau. Nu snap ik ook dat ze hier beland is, met deze service komt ze in PHG en ACA gewoon niet weg.
Saunaatje gedaan en weer een goed uitziende Roemeense uitgezocht. Noemde zich Valerie. Nu eerst maar even naar de service gevraagd. PZC geen probleem. En zoenen? Neeeee, stel je voor, alsof ik onbeschermd anaalverkeer had voorgesteld. Ik had niet het idee dat ik bij de anderen iets beters kon verwachten, dus toch maar met haar naar de kamer. Pijpen veel te snel naar mijn smaak. Condo erom en geneukt in doggy omdat mevrouw het zo wilde. Mijn standje is het niet, dit werd dus ook niks. Wederom met een handjob de kwak geloosd. De 25 euro werden me uit de hand gegrist en weg was ze.
Hierna maar vertrokken, ik had het wel weer gehad. Resumerend concluderend, als je geen hoge eisen aan de sex stelt, dan kun je hier voor een luttel bedrag best een paar mooie meiden bespringen. Maar zoek je meer de echte erotiek, en komt het niet op een paar tientjes aan, dan zijn er heel wat betere alternatieven in de buurt.
Wat me gewoon bevreemd, is dat meiden met zulke goede looks niet een andere club opzoeken, daar zouden ze met gemak het dubbele omzetten. Dat zal hem wel zitten in het feit dat ze geen zin hebben om echt goede service te geven, en dat is tenslotte ook hun eigen zaak. Dit bezoekje was gewoon even uit gemakzucht en bij gebrek aan beter. Of ze me hier weer zien, zeg nooit nooit, maar voorlopig ben ik er weer even klaar mee.

svenke2
8 januari 2012, 20:12
Ik ben hier een goed jaar geleden ook een keer of 2 geweest met enkele colegas van mijn werk waaronder een turk er waren toen wel enkele mooe vrouwen aanwezig maar die kon je bijna nooit treffen ze waren steeds snel terug naar de kamer dit is inderdaad een klub voor budget neukers dit was trouwens mijn eerste kennismaking met de duitse saunacubs en door op het net te surfen ben ik hier terechtgekomen en heb ik ondertussen al enkele andere clubs bezocht

bad pritt
8 januari 2012, 20:19
Tussen mij en 2 andere ijsberen hebben we 3 Penelope vrouwen geboekt op de silvesterparty in Acapulco, het was 3 x afwerken, geen kussen, geen clubservice. Wel waren ze erg mooi en jong de Penelope dames die avond.

gooroox
8 januari 2012, 22:03
Im Ruhrgebiet sind ähnliche Clubs wie das Penelope nicht selten. Einen (viel) besseren Service in der gleichen Preiskategorie findet man in der Sauna Grimberg (GE) und im Arabella (BO-Wattenscheid). In beiden Läden boten die Mädels ZK und FO (so wie AO gegen Aufpreis, Kondome sind natürlich auch verfügbar).

vrije jongen
28 oktober 2012, 22:29
Voor ik van huis vertrok, was ik er al achter gekomen dat mijn overnachting adres in Essen op een goede kilometer van deze 25 a pop club ligt. Na de niet geheel geslaagde middag in Freude, was ik rond kwart voor tien in Essen en besloot maar eens een kijkje te gaan nemen.

Na overhandiging van de 35 euri werd er van me verwacht dat ik zonder uitleg het systeem zou snappen… je krijgt dus eerst de sleutel voor je locker (als je dat ding zo mag noemen) en als je terug boven bent, moet je deze inleveren en krijg je een polsbanje met sleutel voor je kluisje. Tussendoor even iets uit je tas halen is dus niet echt mogelijk… of zoals ik meteen dacht: je wordt gedwongen om je waardevolle meuk in je kluisje te stoppen.

Voor dit geld krijg je bijna niks. Er zijn geloof ik 2 douches, een postmix apparaat, je kunt koffie krijgen en wat beurse appels… vroeger op de avond is er geloof ik nog wel wat te eten, maar om tien uur dus niet meer. De enige reden dat het zich een saunaclub kan noemen, is de aanwezige sauna. Dat het in de kleedkamers een troep is, is misschien ook wel te verwachten… aan de ‘kunst’ en andere bijzaken is de link met Acapulco trouwens goed te zien.

Eigenlijk bestaat de club uit een enkele kamer, die vol zit met mannen en dames. Ik heb van een veelclubbende Duitser begrepen dat het ‘vroegah’ nog vele malen drukker was op vrijdagen; maar ook nu zat het goed vol. Ik geloof dat ik Badslippers in een of andere discussie wel eens iets heb zien schrijven over dat de opvoeding van onze Roemeentjes, niet altijd je-van-het is geweest…als iemand wil weten wat daarmee wordt bedoeld, moet ie even hier komen kijken: wat een kippenhok zeg:cool:. Veel Roemeens gekakel en geschreeuw…de manier van hoe kerels die ‘te lang’ kucken worden afgebrand (en dit stoïcijns over zich heen laten komen), mannen die worden uitgelachen, de vlammende haat die enkele (meer dan je zou hopen) dames aan de dag legden bij het ‘gedag zeggen’ van een vertrekkende niet-Roemeense.

Maar goed, voor de rest zien de dames er best aardig uit… maar het kan zich zeker niet meten met veel andere saunaclubs (en al helemaal niet met Acapulco); ik heb begrepen dat het optisch een paar jaar geleden een stuk beter was. De meiden lopen over het algemeen in bikini, met af en toe wat stuiterende tietjes en heel af en toe een fkk typje (toevallig net op 30 cm van mijn zitplaats twee gespreide poesjes:biggrin:).

Een Duitser startte een praatje (hij zal wel gedacht hebben: ‘he, nog een niet-Turk’; best veel Hollanders ook trouwens) en in een matter of minutes werd over het Duitse broeder forum gesproken (en nicks uitgewisseld; zeker geen onbekende naam). Hierna volgde ongevraagd een tamelijk surreëel gesprek (monoloog) over de diverse veelschrijvers daar en hun eigenaardigheden (eufemisme kampioen). Gevolgd door een net zo surreëel gesprek over de voormalige RTC’s en de Ruhrpot in het algemeen… de regio waar je kennelijk makkelijker met de blanke sabel kunt strijden, dan dat je een normale tongzoen kunt versieren:cool:. Allemaal erg 'informatief' en hij hielp me al snel uit de droom hier wat lipservice te krijgen (tongzoenen sowieso niet; de paar meiden die soms wel zoenden, zoen ik zelf liever niet). Ondertussen vond Roemenie dat er wel erg veel gekletst werd (en gewezen…laten we het wijzen niet vergeten:eek:) en zat een van die fkk miepjes hartjes in de lucht te tekenen en ‘love, love’ te kirren. In andere clubs zou ze meteen op de ignore list komen met dat affectieve gepiep, maar hier paste het wel.

Dit miepje (Pamela) was eigenlijk best grappig en heeft ook een erg fijn en strak lichaam (vreselijk kapsel echter); dat haar poesje geen onsje te veel aan rosbief had, was ook al lang duidelijk. Het koste me nog wat moeite om het gesprek af te kappen en mijn aandacht aan deze kennelijke service granate (in een club waar niemand zoent:confused:) te geven. Ze zat op de bank naast me (in een hoek, dus ik hoefde me echt alleen maar om te draaien) en na wat kletsen, haar poesje nog eens van dichtbij bekeken en gekeken of ze zich met haar eigen hak zou kunnen neuken (don’t ask me why, it seemed like the thing to do:tongue:). Voor deze club zijn dit soort presales toch wel het equivalent van een uurtje bankhangen.

Terwijl we op een kamer wachtten werd er wat geknuffeld en werd alle hoop op zoenen de grond in geboord (de dame had trouwens ervaring uit ‘echte’ clubs). Vooraf had ik me toch afgevraagd wat ik me nou bij dit soort clubs moest voorstellen: een standaard laufhausnummer in een club, of een saunaclub nummer met een meisje met wat beperkte service. Voor Pamela geldt duidelijk het laatste. Ze zoent zo een beetje alles behalve je mond (op een paar pecks na): tong in je oor, je gezicht, nek, etc.. Het zullen wel vooroordelen zijn geweest, maar ik was toch wat verrast toen ik er in 69 achterkwam dat zowel poesje als kontje uitermate fris en schoon waren (geen vingertjes natuurlijk); pijpen was natuurlijk zonder gummi. De seks zelf was verbluffend lekker (juiste hoeveelheid flutschi?) en met veel geknuffel en closeness. We waren echt on the honor system, want eigenlijk bleef ze de hele tijd in een positie waar ik haar makkelijk op haar bek had kunnen pakken; geen afstandelijk gedoe dus en ik moest mezelf echt een paar keer tegenhouden… Ook achteraf een leuk meisje met nog wat geknuffel op de kamer en die 20 minuten schijnt dus niet al te strak aangehouden te worden. Het kan zich natuurlij niet meten met de betere saunaclub sessies, maar voor 25 E het geld meer dan waard.

In de hal weer even met die Duitser gesproken en hij vond kennelijk dat ik de volgende dag naar Grimberg moest en gaf me een uitgebreide lijst met tips, inclusief een uiterst kort lijstje met dames die de moeite waren als je met comdoom wilde… :confused:het duurde bij dit naïeve ijsberenguppy ook even voordat het kwartje viel; sommige meiden hebben er dus niet zo veel zin als er geen ‘extra’ bij zit. Lang leve saunaclub land:cool:!

Na het vertrek van de FC, ben ik nog even blijven hangen en het was opvallend (voor een club die tot 6 uur open is) dat het na enen al rustiger begon te worden (ook vetrekkende meiden). Bevestiging gekregen over de no-kiss zone, toen zowel dames als stamgasten de draak stoken met een kerel die kennelijk wilde zoenen (van meerdere kanten begrepen dat de overgrote meerderheid dit niet zoekt in Penelope).

Er was nog een meisje dat er wel heel leuk uitzag en eerlijk gezegd dacht ik dat ze bij een vaste klant zat, maar toen een andere dame aangaf dat ik eens iemand moest kiezen, bleek dat dus mee te vallen. Zoenen dacht ik al niet meer aan (madame was namelijk het beginpunt van bovenstaand verhaal), maar wel met Julia naar de kamer. Mooi koppie en idem lichaam met lieve a-cupjes, terwijl ze vertelde in Londen te hebben gewerkt gaf ze een likje aan mijn piemel en voor ik het wist zat ze op haar knieën te pijpen… wel knap dat ze er zo snel nog even een pirelli overheen had gedaan:rolleyes:. Mijn opmerking hierover werd niet beantwoord… het zag er best goed uit, maar ik voelde er geen flikker van. In cowgirl was het neuken ook best lekker (hoofd afgewend of ogen gesloten), maar toen we naar lepeltje lepetje gingen vond ze dat mijn pik niet hard genoeg meer was (ging best nog na dat gesjor aan het condoom) en haalde het rubber er af. Ik dacht even, gaat ze nu wel zonder pijpen? Maar kennelijk had madame besloten dat haar hand goed genoeg was. Een weinig stijlvolle handjob (sjorren dus), maar het zou zo wel lukken. Ik kon ook wat met haar glibberige (brought to you by Durex) poesje spelen en dacht het is wel best zo, kan ik straks naar bed. Hoe zegt BP dat ook al weer: voor 25 euro sla je de hand toch niet aan jezelf!

Na dit laufhausnummer betaald en meteen naar het hotel, waar de code voor de sleutelbox niet werkte en ik de om half drie de nukkige uitbater moest wakkerbellen; moet je je eigen mailtje maar beter proofreaden! Penelope kan best waar voor zijn geld bieden (voor 18 uur 20 euro en je kunt best iets goeds krijgen voor 25 euro), maar dit is niet het soort seks waarvoor ik naar Duitsland kom.

bad pritt
29 oktober 2012, 15:02
Grappig VJ ben er TOEVALLIG gisteren geweest en veel van jouw observaties kloppen wel.
Het is net Aca in het klein en alleen als ze roemeense muziek draaien is het er gezellig en dansen de meiden anders nog doodser dan aca.
De turken zijn allemaal netjes en voorkomend, meer nog dan de hollanders ende duitsers.
De dame achter de theke en is ma Flodder en kan haar zo vervangen de andere gaat wel.
Kleine zaak, hygiene in het natte gedeelte maar so so, kamers soms mooi en ruim soms een bezemkast.
Eten beter als in aca hahahaha maar heel simpel een hoofdgerecht en brood, maar vond het goed binnen te houden.
Bier heb ik niemand zien drinken weet geeneens of ze dat schenken ?
Ik was er van 17 uur tot 3.00 uur in de nacht, het was niet erg druk.
Vrijdag en zaterdags puilt de tent uit hoorde ik en zijn ze tot 6 uur open, turken gaan graag laat op pad in de weekends.
Nu op een zondag waren er zo een 25 a 30 meiden en evenveel bezoekers, de zaak zat daarmee redelijk vol zonder overvol te zijn.
Wachttijden waren er niet kamers zat bij die drukte.

De sauna is prima en ligt midden in de hoofdruimte...lekker een paar keer gebruikt..dat je zelf kan opgieten is helemaal goed.
De sfeer is heel erg relaxed en ongedwongen en ik voelde me er prima thuis na een kat uit de bom kijk begin.

Ik spotte al snel Delia en Andrea uit Heaven 7.
2 erg leuke vrouwen direkt wenkten ze en praten we bij over de heaven 7 periode en hoe het ging met ze, ze hadden alweer hel wat omzwervingen achter de rug deze gypsies.
Andrea zag er heel goed uit, een maand vakantie gehad en nu viel me op hoe lief dit meisje eigenlijk is.
In Heaven 7 "miss tease", hier zag ik haar anders..ik zei vanavond gaan we samen iets doen.
Gedurende die dag had ik met de dames die hier net als mij hun eerste dag hadden veel kontakt..altijd goed voor je opname in een kleine club. Delia is terughoudend bij mij altijd geweest, ik mag haar maar die echte klik was er nooit, maar Andrea man wat een leuke vrouw, maatje meer maar zo jong en onbedorven, een mooi karakter deze vrouw.
Ze mistende sfeer in Heaven 7, altijd party zeiden ze veel vriendinnen onder elkaar daar, maarja de tent wordt slecht geleid, wanr Delia is een service kanon en Andrea is ook heel erg goed voor de sfeer in je zaak.
De rest van de meiden, optisch iets minder dan in Acapulco, maar dat is een momentopname, bij het nieuwjaarsfeest van aca waren de mooiste meiden die ik in ooit Aca gezien heb waren van Penelope, ook gelijk de reden dat ik hier een keer wilde gaan kijken.
Toch herkende ik enige gezichten van Acapulco. Weinig "wijze grijze" meisjes eentje gezien,wel veel jonge mooie vrouwen, prima line up met voor elk wat wils, doet niet onder voor de LR line up zoals ik die zag op een zondag jongstleden.

Pre en after sales voor nieuwkomers is het hier een beetje kil en koud, niet mijn stijl maar ik heb de eerste 2 vrouwen voor de vuist weg geboekt zonder veel pre sales, dat is hier net zo een pre sale tent net als in Acapulco maar als je de vrouwe kent zal dat anders zijn, maar een heaven7 niveau bijlange na niet, wel als je ze kent, op het eind van de avond werd de benadering van de vrouwen naar mij toe heel anders, veel meer kontakt, mschien omdat ze zagen dat ik wel regelmatig boekte en een goede band had met 2 roemeense meiden en ik gek ben van roemeense muziek van oa Florin Salam, het schepte iets van een band en ik voelde de vipes veranderen, ik voelde me thuis in de zaak.

Mijn eerste date was met de roemeens griekse Anca, erg mooi lichaam met killer tits, super strak en cup c/d geweldig mooi lichaam, kuste niet zei ze eerlijk want ik heb ernaar gevraagd deze keer, op de kamer beetje spelen met elkaar, alles mocht, en toen ik haar nek kuste en daarna snel haat rmond van een kusje voorzag moest ze lachen en zei je speelt vals..haahahamaar, ik zeg "you are the boss", voor jou maak ik een uitzondering zei ze. Toch was het kussen mondjesmaat en geen tongzoenen vol overtuiging..maar de kussen waren gestolen voelden daardoor toch pril, fris en opwindend.
Het was een goede date, niet super maar gewoon goed, netjes binnen de 20 minuten heerlijk het zakje gevuld uin doggie een msut bij die super kont. Haar aftersales waren een beetje koud maar kan ook aan mij liggen ik voelde me nog niet echt thuis inde tent de uren erna.Herhaligsgevaar ja zeker,super mooie meid met een goede service voor 25 euro.= no brainer.

Daarna ben ik met poolse Monica weg geweest, volslank rubens vrouw, BP boekt alles, super lief en mooi gezicht en die rubens vormen waar ik ook gek op ben. Beetje devote trekjes...je zou er zo verliefd op worden..echt een schatje.
Van een tyoe vrouw houden kan ik gelukkig niet..op de kamer super date gehad..heel goed tongzoenen, heel goed pzc en de lekkerste kut van 2012. Aftersales ook goed , nog bij elkaar gezeten en een paar sigaretten gerookt, zo moet het.
Herhalingsgevaar 100%. Hele lekkere vrouw met goede service.

Daarna draaiden ze eindelijk roemeense muziek en met al die zigeuners was het meteen feest, helemaal geweldig waarom die ma flodder theke dat niet vaker doet? maar die doet alles met tegenzin dus wat kan het haar schelen...
Het ging los in polonaise op dit nummer:
http://www.youtube.com/watch?v=NXs0D12j8mE


Op het eind van de avond Delia een massage gegeven en met haar en Andrea zitten buurten op de bank, met Andrea zitten buurten, die ging de kamer op en vroeg of het geen probleem was en ik wilde wachten.
Natuurlijk ik had erg veel zin om met haar te gaan. Onder haar eerst en massage gegeven, kort en daar hele tijd gesproken, geweldige vrouw, heel jong,en al jaren aan het werk, heel jong getrouwd, maar super leuke en lieve vrouw...ik keek haar aan en was jalourds opde man die haar hart gaat stelen. De sympathie meter liep iets te hoog op dus kan over dit samenzijn niet veel vertellen alleen dat Andrea niet kust maar daar heb ik weinig van gemerkt.
Super date die ook qua tijd uit de hand liep maar de afrekening was heel coulant met tip erbij.

Aan haar draag ik dit nummer op, dit gevoel wist ze bij mij los te maken:
http://www.youtube.com/watch?v=M2a5p2Nj4LM<a href="http://www.youtube.com/watch?v=M2a5p2Nj4LM">
http://www.youtube.com/watch?v=M2a5p2Nj4LM (http://www.youtube.com/watch?v=M2a5p2Nj4LM)

Al met al Penelope zonder Delia en Andrea, een beetje saai, daarna werd het beter weinig ast/pst, meiden afwachtend als ze je net kenen.
De dates van goed tot heel erg goed. Maar het is 25 euro voor 20 minuten als je langzaam op gang komt dan is dat vrij kort, voor mij is het meer dan genoeg. De service varieert en hier zal heel erg spelen wat wil een vrouw jou geven..dus sympathie, uiterlijk, klik, binding,. leeftijd van alles speelt mee bij de service. denk ook dat de de service erg van vrouw tot vrouw kan verschillen, maar Vooral kussen doen vele vrouwen hier niet denk ik, maar afwerksex kun je toch niet noemen daar komen ze niet mee weg, daarvoor heeft de zaak teveel stamgasten.
Maar ik hoor vaker van de dames dat turken geen gfs zoeken, dus kussen en beffen overslaan, meer zijn van snekl erop en erover..maar ik heb 3x hele goede service gehad en er het volste vertrouwen in dat ik dat in de toekomst ook wel loskrijg hioer..dus de zaak heeft er weer een klant bij want ik ga zeker vaker terugkomen.

Dit is vlak bij de vulkaan en veel beter dan de vulkaan qua servcie en ik zit gewoon graag in een club..voor je portemoneee is het een goede zaak..gisteren lang met Andrea geweest en 2 x 20 minuten met de andere dames, entree was 30 ( doordeweeks voor 18 uur maar 20 euro) en dus met een honderd euro een hele leuke avond gehad met 3 goede dates wat wil je nog meer.

Penelope is qua fasciliteiten totaal niet vergelijkbaar met tenten als LR, GT of Acapulco,ook niet die super sfeer en het zeldzaam goede pre salen van H7, maar in its own right en als je kunt werken met de mogelijkheden die de tent bied, kontakt met de vrouwen legt dan kun je het hier goed naar je zin hebben en is het wel iets waarvoor ik naar Duitsland kom.
Zelfde programma in een grote club had me het dubbele gekost en was niet beter geweest.
Geld speelt voor en veelpleger zeker mee..thchuss en tot ziens in een club in het p6 paradijs Duitsland.

Teasy71
22 november 2012, 17:35
Erstbesuch im Penelope

Da ich beruflich oft in Essen bin und mich das Preis-Leistungsverhältnis, und die Hoffnung, mal wieder polnische Frauen zu sehen, angezogen hat, bin ich gestern gegen 16 Uhr mit einem Kollegen im Penelope aufgeschlagen.

Es war den ganzen Tag eher ruhig. Am Nachmittag waren 5-10 Männer und ca. 15-20 Frauen dort. Später gegen 20 Uhr zählte ich dann 15-20 Männer und 25-30 Damen. Vom Verhältnis her also OK.

Über die sanitären Einrichtungen wurde ja bereits oft geschrieben. Daher war ich eher positiv überrascht. Es gab warmes Wasser, Duschgel und die Handtücher waren sauber und in großer Zahl vorhanden. Etwas unglücklich finde ich die Situation, dass sich die Sauna im Barbereich befindet und die Duschen im Keller. Zudem gibt es keine Möglichkeit nach der Sauna an die frische Luft zu gehen.

Die Thekendame war genauso unfreundlich wie beschrieben. Keine Führung durch den Club, auch nicht nach dem Hinweis, dass ich das erste Mal dort sei. Ein dummer Spruch, dass es einen Automaten gäbe, nachdem ich zwei Wasser bestellt hatte und noch ein böser Blick bei der Übergabe des Spinntschlüssels vor dem nach Hause gehen, weil ich mit keiner Dame auf dem Zimmer war.

Für mich also der erste und letzte Besuch in diesem Laden. Bei 20€ für einen Kaffee, zwei Wasser, eine Fanta, einen Teller Reis mit etwas Fleisch, zwei lauwarme Saunagänge und eintausend böse Blicke von den gelangweilten Damen ist mein Fazit.

boo
22 november 2012, 21:14
ben daar vroeger ook wel regelmatig geweest. Je betaalt v'o'or 18.00 uur maar 20 euro entree, een nummertje van 20 minuten kost maar 30 euro, daar kun je je dus geen buil aan vallen. Voorla later op de avond is 95% turks, maar ik heb daar verder geen problemen mee.

Kwam er regelmatig voor een klein Turks / Bulgaars opdondertje, Dilara heette ze. Maar ze was opeens verdwenen, ik heb haar nooit meer gezien. Later was er nog een tijdje een Cubaanse, Neomi ...

Ik geloof dat er nu voorla meisjes werken die het in Acapulco niet redden ....

bad pritt
6 december 2012, 08:55
Penelope:24 + 25.12.2012 von 12-06.00 Uhr
26.12.2012 von 12 - 03.00 Uhr
31.12.2012 geschlossen
01.01.2013 ab 15.00 Uhr geöffnet

bad pritt
6 december 2012, 09:50
Ik geloof dat er nu voorla meisjes werken die het in Acapulco niet redden ....

Ik weet dat je ernaast zit...de toppers in Penelope verdienen heel goed, wel veel kamertjes maken.
Beter een topper in Penelope dan een middenmotor in Aca denk ik.
En wat denk je van het magere service spectrum voor en groot deel van het turkse publiek...makkelijk verdiend.

ps Is ook hele goede service te krijgen van de dames op persoonlijke titel.

bad pritt
15 december 2012, 02:39
Op donderdag om 15 uur 20 euro gelapt voor dit duistere neukhol.
20 dames aanwezig, liep op naar 30.Veel vaste kern, maar in penelope zitten prima vrouwen.Wat je weinig ziet hier zitten een stuk of 10 russische en poolse vrouwen.Eten was schrott, echt waardeloos deze keer, hamburgertje met aardappelen en brood. Sauna was lekker en naast massage het enige vertier hier.Het is een saaie tent, hier kom je om te neuken!
En dat was na 2 maanden veel vaste dates in clubs precies wat ik zocht!

*Eerste boeking een trashy blonde roemeense ghetto slet, afwerksex sessie met beperkte service, 10 minuten klaar.Naam Flavia, herhalingsgevaar nul. Denk snel weg hier.

Daarna de enige fkk vrouw, paar dagen werkzaam, kerst is duur zei ze, naam gevraagd op de trap naar
beneden, kamer 8 gevraagd overal spiegels, russische ilona werd mijn beste pse
dit jaar. Pzc zet ik in de top 3 ever, ongelofelijk goed, alles van het opwarmen met pussysliding en kussen van het hele lichaam,de liezen bewerken met haar nageks, haar inzet, werkethiek, super tongzoenen, de illusie die opliep, haar aftersales met een blik, lach aanraking, kort gesrek allemaal top bij deze zeer knappe dame.Ga voor haar volgende week terug of neem een andere poolse of russische, dit lag mijlenver boven de gemiddelde penelope en roemeense aanpak.En zou ik in elke saunaclub als top aanmerken. Overal gewerkt, woont in de buurt en wil niet
reizen, lucky Penelope, lucky me, wat een Absolute topper...ILONA heet ze. Ook een super mooi lichaam en erg knap.

20 minuten van genoten en terwijl ik haar hard naaide in doggie en zij mij in een
corresponderend ritme, ze de tent bij elkaar gilde, bekeek ik alles goed in de plafondspiegel kwam ik heftig klaar. Geweldig die pafondspegel en die siegels overal btw.
Goede sex? Ja the mark of the idiot was er weer ik had een niet uit te wissen glimlach, die je als veelpleger helaas niet zo vaak meer hebt, Ilona was geweldig.

Best pse dit jaar en ook als gfe scoorde het punten. Deze vrouw wordt overal heel
populair als ze zoals bij mij standaard afgaat op de kamer. Heb pzc zelden beter
gehad, wat deed ze niet, ze slobberde me af en gaf de ilusie dat mijn pik voor haar een delicatese was, nat en* smakend, teasend, keihard en zacht afwisselend,* eikel bewerkend met haar tong, aflikken van de buitenkant, tegen haar tong slaan, alles met gevoel en rekening houdend met mijn feedback als stille genieter, en ruimtereiziger want ze had me snel door de dampkring geschoten,* voor mijn
gevoel duurde het een eeuwigheid, maar kan hooguit een minuut of 10 geduurd hebben omdat de hele sessie voorbij was in 20 minuten. Ik sla het pijpen soms over maar niet bij zo een topper, ik moest haar 3 x afremmen anders had ik een
FT gehad. Deze meid moet je gewoon een uur meenemen !!!
De andere die dat heel erg goed kon was ook een slavische, poolse Patti in Acapulco.

Volgende week hoop ik haar te treffen en herhalingsgevaar is 100 procent.

bad pritt
15 december 2012, 03:37
Prijzen penelope

Entree maandag tot vrijdag 20 euro voor 18 uur, erna 30
Vrijdag, zaterdag en zondag entree 30 of 35 euro?

Service
Per 20 minuten 25 euro

Piet Plezier
15 december 2012, 10:58
1 keer geweest in deze club vind het helemaal niets 0,0. Net wat BP zegt een echte neuk club en verder niets. Een gesprek voeren gaat niet want het eerste wat ze vragen is zimmer. En dat kan ik niet ik kan niet met een meid kameren waar ik haar naam nog geen eens van weet. Ik zeg niet dat ik er nooit meer kom,want dat weet je natuurlijk nooit waar ik nog beland met BP en rmjhexe.

bad pritt
15 december 2012, 11:18
1 keer geweest in deze club vind het helemaal niets 0,0. Net wat BP zegt een echte neuk club en verder niets. Een gesprek voeren gaat niet want het eerste wat ze vragen is zimmer. En dat kan ik niet ik kan niet met een meid kameren waar ik haar naam nog geen eens van weet. Ik zeg niet dat ik er nooit meer kom,want dat weet je natuurlijk nooit waar ik nog beland met BP en rmjhexe.

Moet wel reel blijven die Carina waar je mee was is een lekker ding en je was tevreden over haar.
Zitten lekkere meiden, Beatrice en Delia kon je er neuken voor 25 euro is lachertje toch, en service is vaak goed, praten en presalen gaat (erg) moeizaam is in aca ook zo.
Maar ik denk dat het grote pijnpunt is dat ze geen bier schenken.:betrunken::baeh:

Piet Plezier
15 december 2012, 12:16
Jij mag nooit meer raden lol. Jij weet ik hou van presalen en dat gaat daar niet,is gewoon niet te doen. Ik heb een goede date gehad daar ja met Carina. Maar je komt terug,ze pakken nog net het geld aan en weg zijn ze en daar hou ik niet van.

rmjhexe
15 december 2012, 14:25
Helaas ziet de club er van binnen ook slecht uit, ga maar eens maar het toilet daar, dames kussen ook niet en zonder kussen wil ik geen seks. Dames zien er goed uit maar er is geen fuck te beleven.Liever 60 euro entree , dat ben ik zo weer vergeten, en een mooie en luxe club

bad pritt
17 december 2012, 08:34
Helaas ziet de club er van binnen ook slecht uit, ga maar eens maar het toilet daar, dames kussen ook niet en zonder kussen wil ik geen seks. Dames zien er goed uit maar er is geen fuck te beleven.Liever 60 euro entree , dat ben ik zo weer vergeten, en een mooie en luxe clubKussen gebeurd daar volop maar is afhankelijk van de vrouw, sommige hebben t niet standaard in t pakket maar geven het soms wel sommigen doen t standaard, en rmj hexe die jenny die je op mijn aanraden hebt meegenomen kust volop, die vreet je op, dus geen halve waarheden vertelen,Ik vind t soms weleens prettig zo, zonder pre en aftersales.

Prijs is super en voor 95 euro all in, neuk je daar 3 lekkere meiden met pzc, tz, allemaal plus entree.
Daar kan niemand over zeiken toch?
Service als je dat daar niet vind kan je niet zo goed selecteren en heb je gewoon een slecht handje, of je slikt 1 keer voor 25 eurp.
En het is een turkenpuff, die willen geen lange pre en aftersales en gewoon goed pzc en erop en erover, kussen, beffen, gfs dat zoeken ze veel minder. Daar is de service naar, salome is ook zo een club en mondial ook.

Piet Plezier
17 december 2012, 09:50
Helaas ziet de club er van binnen ook slecht uit, ga maar eens maar het toilet daar, dames kussen ook niet en zonder kussen wil ik geen seks. Dames zien er goed uit maar er is geen fuck te beleven.Liever 60 euro entree , dat ben ik zo weer vergeten, en een mooie en luxe club

rmjhexe ik kan me hier helemaal bij aansluiten,dan betaal ik ook liever wat meer.

palimo
17 december 2012, 12:49
N.a.v van B.P. op zaterdag ook eens naar Penelope getogen, die Ilona die leek mij wel wat n.a.v. van de recensie beschreven door B.P. Het is vanaf richting arnhem goed te rijden dacht ik, so far so good. Het laatste stuk door Essen veel stoplichten, druk verkeer, en veel bochtjes draaien. Aldaar aangekomen behoorlijk wat auto's voor de deur, enige twijfel was er wel, maar voor 30 euro wilde ik ook wel even achter de (voor)deur kijken. Binnen ademde het direkt al de sfeer die ik hoopte niet aan te treffen. Bij binnenkomst kwam er direkt een mooie slanke dame van de benedentrap naar bovengelopen na een intermezzo met een klant met een Midden Oosten uiterlijk. Ik dacht wel direkt dat moet haar zijn, dus in het voorbijgaan vroeg ik direkt haar naam, ze zei Ilona. Na de entree direkt door naar de bar gelopen, waar ik direkt een reïncarnatie achter de bar zag van Carla Totelli uit de serie "Cheers". "http://www.imdb.com/name/nm0674231/". Met de manier van doen, taalgebruik met bijbehorende vriendelijkheid dacht direkt dat gaat hem niet worden. Maar toch maar even de 30,- euro afgetikt, mede ingegeven door het feit dat ik eigenlijk wel héél nodig een grote boodschap kwijt moest. Het werd wel mijn duurste toiletbezoek tot nu toe ooit, want verder heb ik daar een 40-tal minuten rondgehangen, een paar sprites gedronken, wat om me heen gekeken, en geconcludeerd dat ik de enige NIET-Midden Oosten achtige aanwezige ijsbeer was. Ik had wel kans gehad om bij Ilona op een bankje aan te schuiven, maar gezien de algehele entourage had ik al snel besloten dat ik hier geen zwerende vinger wilde oplopen, en besloten de mijns weegs richting Heaven 7 te gaan, waar ik nog nooit eerder ben geweest.

bad pritt
17 december 2012, 13:13
Een Ilona vind je momenteel niet in H7, die topservice geeft daar niemand.
Deze PSE toppers zij overal dun gezaaid.

Wat maakt dat nou uit dat je de enige niet midden oosten beer daar bent ?
Die turkse kerels zijn allemaal super vriendelijk en voorkomend.
Hopelijk heb je in H7 wel iets gevonden.

P. is een saaie tent met een beetje aftandse sanitair de onvriendelijkste thekes van NRW, eenvoudig en weinig te eten- alleen om 18.00 uur een eenvoudige hap-, een goede line up, waar je wel heel goed bediend KUNT worden voor klein geld. Iedereen kan nu zelf wel uitmaken of het wat voor hem is.

bad pritt
18 december 2012, 10:01
Gisteren weer even aangedaan, de randvoorwaarden zijn inmiddels bekend.
De theke kende ik van acapulco en was zeer vriendelijk zo kan het dus ook.
Eten was bagger behalve de linzensoep, ik zeg er maar niks over.

30 meiden, 5 poolse dames, 3 russinnen ( waaronder een hele mooie blondine)
De rest roemeens.
Echt een hele goede line up: living room op zondag style met een paar uitschieters naar boven qua opticks.
Beren altijd rum onder de vrouwen aantallen, tegen 23 uur een handvol nog maar.

Nu ook een massage genomen bij een turkse masseur, een klein fel mannetje en masseren kan hij ZEER goed, als je van een stevige massage houd.Kosten hoef je het niet voor te laten: 20 minuten komt op 25 euro.


In deze tent moet je assertief zijn en zelf contact zoeken net als in acapulco, maar dan is er ook pre en after sales mogelijk.
Hoewel niet zeer uitgebreid. Verder een saaie tent maar dat wisten we al.
Naarmate je meer meiden kent wordt het wel steeds iets gezelliger, maar bij lange na geen LR of heaven 7 sfeer.
In deze tent kom je om te neuken en klaar.

Ik zocht mijn russiche fkk schatje, mijn pse topper: Ilona maar ze was er niet..vrij.
Dan maar aangeschoven bij de poolse Monica, derde of vierde date alweer, lekkere ongecompliceerde prettige volslanke vrouw van 21 jaar.Klik is goed, en met haar het complete gfs programma doorlopen, tz ++, pzc ++, gfe +++ Overall een goede gfe.
Herhalingsgevaar: 100%

Daarna gedate met een schitterende meid, zo een waar Penelope af en toe het patent op heeft, ik zei al op de silvesterparty van Acapulco waren de allermooiste meiden vorig jaar allemaal van Penelope en sommigen van fotomodel schoonheid.
Zo ook Laura..23 jaar ..skinny..de fraaste B cups van dit jaar./.liep rond in een diep uitgesneden decolette..adembenemend en intelligent, keek arrogant maar over de avond paar keer mee gebuurt en bij de date was het ijs volledig gebroken.
Laura is heerlijk naturel nog, pas 1 maand in dit vak, als ze lacht breekt de zon door, heel leuk gezelfschap, zo een waarvoor geld het leukste speelgoed voor een man is een vrouw en dan ook voor de normale dingen in het leven..ik genoot erg van haar aanweziogheid,het klinkt raar in een puff, maar zij maakte dat los bij me, dat merkte ze en het contact werd steeds beter.Ik wilde met haar naar kamer 8 met al die spiegels, maar we moesten wachten en dat deden we op haar voorstel, onder op een bank zij dicht tegen me aan, en het gesprek viel nooit stil gedurende 30 minuten, dan weet je dat de date als gfe al goed gaat scoren.
Haar service, beperkt, niet kussen, no i cannnot zei ze, ill teach you snapte ze uiteindelijk maar verder dan een charmant lachje kwam ze niet...het hing qwel inde lucht maar dan zal het een cadeutje van haar zijn bij een latere boeking..wie weet ook al vaak meegemaakt. Standaard kust deze dvp niet. Dit is wel een heel erg charmant , lief vrouwtje en nog zeer knap en erg sexy ook, las je haar nummer hebt en ze opneemt aan de andere kant.
Onze sessie was zonder veel kussen ook zeer goed, toen ze haar kleren uitdeed viel ik om van haar schoonheid, haar programma was beperkt maar ze deed alles met gevoel en een super zachte vrouwelijke touch, ik werd daar al gek van, maar toch was er die klik,en de strakste doos ever,ze bereed me fantastisch en met die spiegels was het weer een visueel genot om naar die mooie vrouw in aktie te kijken.
Tz: nvt Pzc: ++ Gfe+++ met goede ast/pst.
Herhalingsgevaar: 100% deze vrouw maakt mij gek met haar uiterlijk, karakter en presentatie.
Een optick fuck met goede klik maar wat voor een. De beperkte service neem ik op de koop toe, ik geniet bij deze heel erg van haar persoonlijkheid, uiterlijk, super lichaam, ast/pst,en de afwerksex is daardoor toch zeer lekker.
Ik schat de kans dat de service bij mij sterk verbeterd als redelijk hoog in, dat is al een reden extra om haar de volgende keer weer te boeken.Alhoewel er nog zoveel lekkers rondloopt daar, gaat Laura zeker een tweede keer voor de bijl.

Laura zag dat ik weg wilde, stond op, gaf me haar mooie glimlach en 3 kussen en opende de deur voor me, wat een schatje.
Jammer dat Ilona er niet was maar daardoor heb ik Laura leren kennen, programma heel veel minder maar weer veel natureller en mijn klik met haar is veel hoger.

Laura komt met het oud en nieuw feest naar acapulco en als ze er is weet ik ZEKER dat ik haar ga arresteren.

Kosten voor de budgetneukers ( allemaal dus maar op andere niveaus):
20 entree + 2 x 25 euro dames+ 2 x 5 euro tip + 25 euro voor de massage: 105 euro een schijntje in vergelijking met wat je hiervoor in Nederland krijgt ( wordt vaak vergeten)

Zoek je een party, damn mket je hier ZEKER niet wezen. Zoek je tegen budget tarieven een erg goede line up,dan moet je hier ZEKER wel wezen. Zeker als je ook iets van sympathie bij een dame kan losmaken dan zit je in Penelope goed.

Op zeker dat ik snel terug kom hier.
Dan leer ik ook nog meer dames kennen die ik dan snel kan arresteren bij het nieuwjaarsfeest van acapulco.
Zoals bekend moet je daar snel toeslaan, als je de dames kent gaat dat ook.
Dat wordt weer een mooi feestje met oud en nieuw in Aca.

Piet Plezier
19 december 2012, 12:00
Afgelopen nacht nog ff snel met BP naar Penelope gereden,we kwamen rond half2 daar aan. Snel de entree betaald naar beneden omkleden en weer terug naar het bar gedeelte.voldoende vrouwen aanwezig van klein tot groot en van dik tot dun. Bp had me zijn spetter Ilona voorgesteld mooie vrouw om te zien en lekkere borsten. Ik had ff met Carina zitten praten,maar de klik was er niet net als vorige keer ze was moe. Ik vond dat er meerdere dames moe uitzagen,de puf was er een beetje uit toen wij binnen kwamen. Maar dat kan ook wel als je vanaf s'morgens 1100 uur aan het werk bent. Nog ff een lekkere volslanke dame uit het roemse aagesproken,wat zitten praten,ze zei dat ze er eigenlijk niet meer zoveel zin in had. Nog ff een rondje gelopen,en maar weer op de bank gaan zitten. Ondertussen was BP ook weer terug met Ilona. Hebben we nog wat op de bank met wat roemse zitten praten. Tot sluitingstijd.Als we nu weer gaan moete we vroeger gaan we waren gewoon te laat daar,maar dat is onze eigen schuld.Dus ongepopt penelope verlaten,maar dat mag de pret niet drukken.Conclusie BP en ik kunnen nooit naar huis. Het was weer een gezellig avondje en nachtje.

bad pritt
19 december 2012, 13:02
Het was heel gezellig voor mij in Penelope.

Laura straalde vanaf dat ze me zag, ging helaas met ander naar beneden, dat stralen bleef ze doen.
Met haar heb ik unfinished bussiness, wat een lekker ding, ik wist wel dat we echt kontakt hadden gemaakt gisteren.

Toen Ilona binnenkwam ging i naar haar toe en ze kwam tussen Johnml enmij inziten,ik zei samaritaan als ik ben, John neem haar nou maar je krijgt de beste blowjob van je leven.
Maar uiteindelijk heb ik die weer in ontvangst genomen.
10 minuten in allerlei standjes, spuugde en zoog ze op mijn lul alsof het een ijsjes was en het binnen die paar minuten geconsumeerd moest worden.
Echt mindblowing goed. Neuken ging met 200 rpm, na afloop waren we allebei buiten adem.
Voor 25 euro met een ruski high class model liggen neuken die er nog volledig voorgaat ook, hoezo crises ?
Super pse, beter heb ik zelden gehad, niveau Jipe (acapulco) dit, alleen het pzc is veel beter nog.

Een roemeens griekse waarmee een eerdere date uit de penelope standaard liep ( nee ik kus niet maar op de kamer ging het wel los) kwam me van een paar kussen voorzien voor de ogen van de andere meiden, you know i love you zei ze, na onze date doet ze wat stug (penelope standaard) maar ze komt altijd weer terug kontakt maken,ze komt naar het nieuwjaarsfeestje in Acapulco en dus na Laura de tweede penelope lady die ik ga daten daar. Heb er nu al zin in.
Kijken of ik boven de 5 dates van vorig jaar uitkom.

bad pritt
20 december 2012, 07:17
Even een korte vergelijking tussen Penelope en Acapulco (beiden van dezelfde eigenaar) en ook een beetje een vergelijking naar (https://www.ijsberenforum.com/forum/#) de bekende grensclubjes toe.

Acapulco ligt maar een 20 auto minuten verderop, de stad uitkomen kost de meeste tijd. Buig je komend vanuit Nederland of Belgie niet af maar besluit je direkt door te rijden naar Acapulco, dan ben je er binnen 20 minuten.

De inkom:
Acapulco
..25 voor 13.00 uur en na 21.00 uur
vrijdag en zaterdag de hele dag 35 euro.

Penelope:
..20 euro voor 18.00 uur
En de uren erna en de hele zaterdag en zondag 30 euro.

Eten:
Acapulco:
Ontbijtbuffet, middagsoep, avondeten. Niet erg smakelijk en basic, maar binnen te houden.
BP beoordeling: REDELIJK VAN KWALITEIT EN VANWEGE HET RUIME AANBOD GOED

Penelope:
Warm eten om 18.00 uur en verder is er niks te eten daar.
Van de 6 bezoeken (http://relaxxxboard.com/index.php?action=recent#) was het eten daar 5 x rampzalig.
Ook snel erbij zijn anders is het zo op.
BP beoordeling: SLECHT VAN KWALITEIT EN VANWEGE HET GERINGE AANBOD ERG SLECHT

Line up:
Acapulco:
tot 80 meiden op stoottijden, ( rond de 50 standaard elke dag) en vooral veel roemeens maar ook een kwalitatief zeer goede latina sektie van tussen de 5 a 10 dames.
Beoordeling door BP in vergelijking met andere NRW clubs:..ZEER GOED.

Penelope:
Tot 40 meiden op stoottijden, (rond de 30 tijd standaard elke dag) en vooral veel roemeens, maar ook een kwalitatief zeer goede russinnen en poolse fraktie van 5 a 10 dames.
Beoordeling door BP in vergelijking met andere NRW clubs:..ZEER GOED.

Wellness:
Acapulco:
Massage, 2 sauna (http://relaxxxboard.com/index.php?action=recent#)'s (fins en dampbad), zwembadje.
BP beoordeling: GOED

Penelope:
Massage, 1 sauna (https://www.ijsberenforum.com/forum/#)
BP beoordeling: VOLDOENDE

Service:
Acapulco:
Kussen is ook niet meer ZO standaard, pzc wel, korte kamers zijn ook schering en inslag bij de optick fucks. Goede selectie (https://www.ijsberenforum.com/forum/#) is nodig, er is veel spreiding in de service kwaliteit gekomen, maar ook zeer goede sessies zijn hier (http://relaxxxboard.com/index.php?action=recent#) makkelijk mogelijk, bij goede selektie..
BP beoordeling: ZEER GOED

Penelope:
Kussen is niet standaard bij elke vrouw, focus ligt op goed pzc, niet op gfs, instelling van de meiden is zeer goed, omdat de tent klein is en de dames zich niet kunnen verstoppen. Ook zonder goede selektie...
BP beoordeling: GOED met uitschieters naar ZEER GOED

Prijzen:
Acapulco:
40 euro per half uur, 80 per uur, 160 per 2 uur etc.
BP beoordeling voor korte kamer tijden: ZEER GOEDE PRIJSSTELLING

Penelope:
25 euro per 20 minuten, 50 per 40 min., 75 per half uur etc.
BP beoordeling voor korte kamer tijden: ZEER GOEDE PRIJSSTELLING

Qua prijs per minuut verschillen Acapulco en Penelope dus nauwelijks maar de 20 minuten-optie maakt het in Penelope extra interessant voor mannen die houden van gas geven.
En voor beiden geld: geen andere saunaclub in heel NRW die ze dat nadoet. Alleen Cleopatra Arena in Gelsenkirchen, maar de kwaliteit van de line up is in deze laatste tent veel minder

Sfeer, inrichting:
Acapulco:
Beetje doods maar erg relaxed, geen animatie, de meisjes hangen maar wat in de bankjes. PST/AST gaat wel maar dan bij een meisje op de bank gaan zitten en een gesprekje aanknopen, allemaal een beetje geforceerd. Op de boven verdieping en in de pornokino is de sfeer veel losser en wordt er volop geanimeerd door de dames..
Inrichting is oke maar niet erg luxe, de ruim aanwezige grote beeldschermen onderin die voetbal, nieuws en sport laten zien en muziekclips zijn wel een zegening op de saaiere aca dagen.
TK beoordeling: VOLDOENDE, VOOR DE MENSEN DIE RUSTIG WILLEN RELAXEN TUSSEN MOOIE MEIDEN..ZEER GOED.

Penelope:
Beetje doods maar erg relaxed, geen animatie, de meisjes hangen maar wat in de bankjes. PST/AST gaat wel maar dan bij een meisje op de bank gaan zitten en een gesprekje aanknopen, allemaal een beetje geforceerd.
Penelope is erg klein eigenlijk en veel bewegingsruimte is er niet.Of neuken of hangen of de sauna in of een massage, that's it folks. De inrichting is aftands, de sanitaire voorzieningen gebrekkig en niet erg schoon.
BP beoordeling: MATIG

Theke:
Acapulco: redelijk vriendelijk en behulpzaam
Penelope: meestal behorend tot de slechtste van heel NRW

Wifi:
Acapulco: Ja en zeer goed ook, geen password je bent meteen onbeperkt ingelogd als gast. Overal ontvangst, goede snelheden voor normaal surfen.
BP beoordeling: ZEER GOED

Penelope: Nee !
BP beoordeling: ZEER SLECHT (en niet meer van deze tijd)


Parkeren:
Acapulco: super
Penelope: super

Mijn konklusie:
In het budgetsegment is Acapulco de onbetwiste NRW topper. ;

wat je daar voor je 25 euro entree krijgt is onvoorstelbaar, "goeiekoper kende t zelluf nie doen".
Met een line up waar LR,PHG en GT hun vingers bij aflikken of minimaal gelijkwaardig. Een inkom die een fractie is van de bekende NRW grensclubjes. Daarvoor laat je wat veren maar niet in het wezenlijke, de line up is super altijd en de kamerprijzen zijn ook weer goedkoper voor 30 minuten kamertjes. Ga je langer dan is Acapulco aanmerkelijk duurder dan de grensclub standaard van 25 euro per half uur verlenging.

Penelope geeft eigenlijk veel minder waar voor het geld, alleen met de 25 euro kamerprijzen ben je bij 20 euro entree nog goedkoper uit dan in Acapulco als je veelvuldig kort kamerd, daarvoor moet je echter wel t.o.v. Acapulco veel veren laten: geen wifi, een heel klein gebouw, geen latina's, veel slechtere wellness, veel slechter en geringer aanbod van eten. Geen wifi, onvriendelijke thekes en meestal matige muziek, geen pornokino, helemaal geen animatie, een instelling op standaard korte sessies door de dames, een geringere kusdichtheid dan in Acapulco denk ik.

Mijn persoonlijke konklusie:
De aantrekkingskracht van Penelope t.o.v. Acapulco voor mij: voor 25 euro hoef ik niet te selecteren en kan ik zonder veel pre sales gewoon de meiden vrijblijvend testen uit de GOEDE line up en als ik 100 euro mee neem kan ik hier 3 x van bil en heb ik nog 5 euro over ook voor een broodje doener ergens.
Met die 100 euro kan ik in aca 2 x van bil en met broodje doener erbij ben ik dan 110 euro kwijt.
In Living Room/PHG en GT doe ik NIKS met 100 euro, voor 110 euro kannik 1 x kameren ( en dat is primair wel waarvoor IK naar een saunaclubje ga)..en als ik 200 euro plus lichter deze tenten verlaat na 3 kamersessies, kan een broodje doener er niet meer vanaf http://relaxxxboard.com/Smileys/default/grin.gif

Maar in Acapulco krijg je de tijd veel makkelijker en aangenamer om dan in Penelope en krijg je VEEL meer waar voor je entree geld.

FAMOUS LAST WORDS:
Ik zal beide budget tenten met veel plezier blijven aandoen, de grensclubjes vind ik budget technisch gezien oninteressant.
En zal ik zoals nu ook maar sporadisch eens bezoeken, vooral Living Room dat ik qua sfeer het leukste vind.

bad pritt
28 december 2012, 08:07
Gisteren geweest, eten k.t, sauna iets te koud, thaise massage super( 30 euro p/half uur), entree 20 euro voor 18 uur.Sfeer saai maar gemoedelijk, met de dames kun je beperkt presalen. Beatrice uit H7 gezien en gesproken, mooie verpakking maar ik vrees erg weinig inhoudt, daar knapte BP weer een beetje op af.Als service kanon staat ze niet bekend dit ex gangsterliefje.Andrea ex H 7 was er ook en dat is een schat maar had geen zin in haar rubens lichaam.Verder 30 dames, paar poolse en russische vrouwen en verder een roemeense line up.Helaas Ilona niet gespot.Optische kwaliteit van de line up gemeten naar andere NRW clubs, GOED.Zaten teveel pino's voor mij.Op de spiegelkamer beland met een jong roemeens model, erg fraai meisje..Andreea...zeer lief, extreem goede service,Pzc was goed, haar inzet geweldig, cowgirl best ever ( prachtig om alles te volgen in de plafondspiegel toen ze in cowgirl mij liggend aan het pompen was), zoenen goed, doggie geweldig, hoefde niks te doen zelden een meid zo af zien gaan.Ze was totaal bezweet na afloop en haar make up uitgelopen..beyond the call of duty.Klik na afloop erg goed, schatje deze vrouw, zeer zacht karakter met de blije verwachtingen van een onbevangen jong persoon nog.20 minuten op de kamer 25 euro plus 5 euro tip.Omdat ik andere afspraken had liet ik het bij deze korte super sessie met Andreea.Komt ook al op t nieuwjaarsfeest van Aca..mijn balboekje raakt te vol..HG 100%

Caligula
9 januari 2013, 09:24
Gisteren (8 jan) eens naar Penelope gereden... Dat was geen foutje wat mij betreft maar een heel grote fout. Zonde van het geld.
Er heerste een totale begrafenisstemming, totaal geen interactie met de dames. Ook het voer was beneden peil: macaroni vlindertjes met een ondefinieerbare ragoutachtige saus en droog brood... Zonde, zonde....

Gelukkig kwam ik op de terugweg via Duisburg en daar heb ik mijn nieuwe Bulgaarse schatje ff in HAUS 26 bezocht...
Eind goed, al goed (maar de kater blijft dus ,geen Penelope meer voor mij)

bad pritt
9 januari 2013, 09:48
Gisteren (8 jan) eens naar Penelope gereden... Dat was geen foutje wat mij betreft maar een heel grote fout. Zonde van het geld.Er heerste een totale begrafenisstemming, totaal geen interactie met de dames. Ook het voer was beneden peil: macaroni vlindertjes met een ondefinieerbare ragoutachtige saus en droog brood... Zonde, zonde....Gelukkig kwam ik op de terugweg via Duisburg en daar heb ik mijn nieuwe Bulgaarse schatje ff in HAUS 26 bezocht...Eind goed, al goed (maar de kater blijft dus ,geen Penelope meer voor mij)De begrafenis stemming kan ik me iets bij voorstellen, het eten is beneden alle peil, maar wat vond je van de optische kwaliteit van de line up?

Caligula
10 januari 2013, 08:47
De begrafenis stemming kan ik me iets bij voorstellen, het eten is beneden alle peil, maar wat vond je van de optische kwaliteit van de line up?

Optische kwaliteit vond ik pover. Leek af en toe een Nederlands strand.... Te veel kilo's met heel af en toe een (dof) pareltje.
Line-up werd tegen een uur of 7 IETS beter maar niet genoeg om te blijven. Dus na het nuttigen van een kwart bordje eten vertrokken.

bad pritt
10 januari 2013, 09:08
Optische kwaliteit vond ik pover. Leek af en toe een Nederlands strand.... Te veel kilo's met heel af en toe een (dof) pareltje.
Line-up werd tegen een uur of 7 IETS beter maar niet genoeg om te blijven. Dus na het nuttigen van een kwart bordje eten vertrokken.

Zal wel kerstreces tijd zijn dan, na Silvester zijn de nodige roemeentjes denk ik even naar huis gegaan.
PP meisjes vind je er ook niet veel op Beatrice na (ex H7)

memati
15 februari 2013, 01:54
Wij zijn ook geweest voor kerstmis,ik vond wel leuk maar behalve je kan niet versoenlijk kleedkamers en zijn als of voetbalclub ben terch gekomen,en douce cabines niet gezond,neukkamers is gewoon rotzooie.
oude wets slaapkamers van hout getimmerd en kraken van alle kant.elke kamer heeft bijna geen prive want boven gedeelte zijn gewoon open.en weinig kamers voor zoveel schapen binnen zijn vooral die bok geiten.ik raad het niet te gaan ook voor die prijs.

bad pritt
15 februari 2013, 04:30
Wij zijn ook geweest voor kerstmis,ik vond wel leuk maar behalve je kan niet versoenlijk kleedkamers en zijn als of voetbalclub ben terch gekomen,en douce cabines niet gezond,neukkamers is gewoon rotzooie.oude wets slaapkamers van hout getimmerd en kraken van alle kant.elke kamer heeft bijna geen prive want boven gedeelte zijn gewoon open.en weinig kamers voor zoveel schapen binnen zijn vooral die bok geiten.ik raad het niet te gaan ook voor die prijs.

Alle 13 kamers op 2 na zijn dicht van boven.En zijn adekwaat en netjes ingericht met vaak veel spiegels.Line up is goed en voor de prijs hoef je t niet te laten. (20 entree, 25 per 20 min.)De rest, slecht sanitair/eten/weinig pre sales voor de modale HL, moet je op de koop toenemen, of niet natuurlijk.

Wel een club uit de aca familie, dwz weinig onderhoud, weinig gevoel voor horeca en gastvrijheid en volgens mij wordt het onderhoud per 5 jarenplan vastgesteld.Ergo beide tenten zien er shabby uit en geven je nooit het gast gevoel zoals het zou moeten
zijn. Maar beiden goede tot zeer goede line ups....

Voor hardcore neukers 2 zeer goede tenten waar je vrouwentechnisch en sextechnisch gezien bij Penelope de ideale basis hebt om voor weinig geld veel korte sessies te doen. Bij deze line up ken ik geen betere tent daarvoor.vrijwel ale vrouwen kusten en leverden een goede tot topservice, maar dat is niet standaard dat hangt hier ook van andere zaken af.

Gewoon eenntent die mij trekt door de goede line up, de prijzen en voor ongekompliceerd hardcore HL en veel beter dan geld kleinmaken op de Vulkaan. Hier is pzc standaard, zitten mooiere vrouwen en heb je eten en drinken en een sauna erbij.

Niet vergelijken met gt, lr of de top Panthera maar in its own right een tent die zeer de moeite waard is, zoals ik met rmjhexe
afgelopen dinsdag beleefde.

De dames warennvriendelijk, kreeg spontaannwat kusjes hier en daar, gezellig zitten praten met wat dames oa fransceska( exH7)en met Andreea(ex H7) schatje deze laatste.

De aktie was weer zeer goed, russische Ilona is een topper op alle vlak, zeer communicatief sterk, in bed ongekend en ook mijn poolse schatje Monica was weer lekkere gfs mee mogelijk.

Verder stuk of 25 roemeentjes ook hier de meest onvriendelijke vrouwen in de tent maar sommigen ken ik en heb ik een beetje krediet bij en wat een lekkere nieuwe exemplarem zaten er weer bij en daar gaat t hardcore HL toch om?..
Hier straalt penelope als aca, er zitten altijd weer mooie jonge nieuwe vrouwen.
Ergo zeer goede line ups in beide clubs.

Rmjhexe zei in de auto toch niet zo slecht dat Penelope, en dat vond ik ook weer, dus ik kom binnenkort weer terug.

rmjhexe
15 februari 2013, 06:03
Helemaal mee eens bp

bad pritt
15 februari 2013, 07:17
Helemaal mee eens bp

Ik had die blonde roemeense zonnestraal:angst:, -Alina geloof ik dat de schat heet- met die dikke neptieten goed voor je opgewarmd:teuflisch:, ik mr. bad guy en jij weer mr. nice guy ....linkbal dat je bent.
Volgende keer draaien we de rollen om en ben jij weer mijn wingman.:biggrin:

rmjhexe
15 februari 2013, 20:18
Ik had die blonde roemeense zonnestraal:angst:, -Alina geloof ik dat de schat heet- met die dikke neptieten goed voor je opgewarmd:teuflisch:, ik mr. bad guy en jij weer mr. nice guy ....linkbal dat je bent.
Volgende keer draaien we de rollen om en ben jij weer mijn wingman.:biggrin: ben altijd mr niceguy, deze week rijg ik ze eraan

bad pritt
16 februari 2013, 05:44
ben altijd mr niceguy, deze week rijg ik ze eraan

Jij liever dan mij, denk dat t niks is.
Neem dan wel een foto van haar tieten dan win je zonder verhaaltje de brvdm.

hanshans01
26 mei 2013, 13:45
Ben volgende week in Essen en wil bezoekje aan club Penelope brengen.
Wellicht nog recente ervaringen?

bad pritt
27 mei 2013, 14:57
Ben volgende week in Essen en wil bezoekje aan club Penelope brengen.
Wellicht nog recente ervaringen?

Gaan.... zeer goede line up met erg fraaie roemeentjes net een toppertje ontdekt echt superbe service voor 25 euro.
Lees mijn korte recensies maar.

bad pritt
27 mei 2013, 14:57
Nach ein ungeficktes slechtes besuch in Haus panthera, landeten wir zufaellig in Essen auf dem heimweg, mal wieder wie in alte zeiten ?, live it up ?
Ja klar, dan schlafen wir halt nicht viel.

Penelope war nicht so voll, wie ich es kenne von den samstagen, naja es ist krise ueberall, 25 maenner belagten die gleiche frau schar. Optisch kan das line up mit jeden gross klub in NRW mithaltemn, es gibt hier serh schoenen junge frauen und viele.
Fast kein ausfall.

Die 35 euro eintritt finde ich sehr uebertrieben im wochenende, mann kriegt dafuer fast gar nichts zurueck.
Das essen ist generell sehr slecht.
Die toiletten und die duschen sind grenswertig, alles sehr faul und es roch miess.

Viele bekannte gesichter, aber auch einige neuzugaenge.
Meine erste buchung ging an eine sehr sympathische frau die ich einfach mag.
Simona heisst sie hier, ich kenne sie als Andrea aus Heaven 7.

Es war guten abfertigungssex mit kuessen dazu, mehr konnte ich auch nicht erwarten nach 18 zimmer von ihr. Immer gerne wieder....sehr sues, frau, intelligent, lebendig, verrascht mich immer wieder, eine cigano die nicht so aussieht aber fuer eine junge frau ein beindruckendes karakter, lebensweisheit und verhalten.

Dann buchte ich eine von die neuzugaenge, eine blondine, sie waren zu zweit da. Sie spricht gut englisch und ist intelligent. Bischen reden aber schnell gewechseld auf zimmer.Sie kuesste meinen ganzen koerper, namm sich richtig zeit, dan folgte ein fo das seines gleichen sucht, mit deepthroat mit viele varianten, sehr serh geil, sie hoerte nicht auf, ich sag das als nicht fo fan, ich konnte so kommen aber ich wollte sie ja noch ficken, nach 10 minuten non stop blasen, sattelte sie auf, sehr geil, mit variationen, ich zog sie runter und steckete meine zuenge in ihren mund, geil kuesste wir, sehr geil kreiselten die zungen rund einander, meine sinnen kochten ueber, erst mal tempo raus und dann noch einige stellungen genossen, bis ich explodierte in doggie.
Sie sieht auch schoen aus, blond, 175cm, sehr schoen titten, anfang 20, hat klasse, mehr ne lady als ne nutte...und auf dem zimmer ehrlich ein traum.
Fast so gut wie das andere Penelope highlight...Ilona die russin..die war aber leider auf urlaub. Unglaublich gute nummer fuer lausige 25 euro..natuerlich etwas drauf gelegt..es war einfach sehr gut mit 200% einsatz und technisch auch 1A.

Als wir und begegneten als ich wegging sagte ich zu ihr.."stay here im coming to visit you next week, if you go I come looking for you"..sie musste lachen..hahah..ich glaub das mag ich mal. Eine frau wofuer ein erfahrenen klub besucher haus und herd verlaesst. Abgetrieben von einen hessischen grossklub und in den billig laden Penelope gelandet..wie Ilona auch aber bei beiden den service a typisch Peneloponesisch und noch immer 1A.
Sehr empfehlenswert..die LORENA.

bad pritt
4 juni 2013, 11:29
Gestern war ich mal wieder bei zufall in Essen ( wollte nach fkk Alina mein lieblingsladen im moment, aber es kamm etwas dazwischen) und konnte ich Penelope mal wieder besuchen.

Die juengere ex aca theke ist freundlich und der empfang war gut.

Die 30 euro eintritt find ich sehr uebertrieben aber hab sie hormonal bedingt auf die theke geschmissen weil ich wieder viele schoene junge rumaeninnen sah...sabber sabber hier kommt pappa. Zu essen gabs schon lange nichts mehr, aber das ist da sowieso hunde (brink) futter.

Das line up war uebershaubar mit circa 20-25 frauen und etwas weniger maenner. Teils dieselbe gesichten, Penelope scheint fuer manche dame einen guten laden zu sein.
Ich bewerte das optische nivo vom line up als gut, ist kleiner aber tut in kwalitaet nichts unter fuer das line up in Acapulco. Das koennen beide laeden gut, ein optisch gutes line up presentieren an die fickgemeinde.

Nach die scheisse bei Panthera wo ich den ganzen abend mich den arsch platt sass und fast keine frauen zu buchen waren, war in Penelope das gegenteil der fall, jede war zu haben, was fuer ein luxus, ich weiss wieder was wichtig ist in ein puff.http://freiercafe.com/images/smilies/winkewinke.gif

Der service beinhaellt meistens kein kuessen, aber ich habs doch oft/oefters bekommen. In ein tuerkenpuff gibst wenig gfs wie in andere klubs. Aber die damen leisten in Penelope gute arbeit und die paid sex erfahrung kann man gut geniessen. Mann geniesst als gfs leibhaber hallt etwas mehr von das fo, die optick, die porno die man selber dreht usw...rearrange your assets, and enjoy.

Ich sah Lorena die da ist mit eine blonde etwas pummeligere freundin Diana auch ne blondine mit pagen frisur. Auch attraktif fuer mich als girl next door schoenheit, aber die chemie stimmte nicht zwischen uns. Das Lorena wieder dran war war klar: beste eingelegte 25 euro von dieses jahr. kurz gesprochen und nach unten.

Dort wars wieder sehr gut, alles was das letzte mal passierte, ging jetzt auch ab, nur kuessen hab ich ausgelassen weiss nicht warum, aber mein gott kann die blasen, aber ein Ft macht sie nicht, schade aber hat mann eben zu respektieren. Da ficken war auch sehr geil, wie sie 100% mitmacht, in doggie umklemmte sie meine beine fuer das perfekte teamwork, ich konnte sie lange und hart ficken, alles im allem fuer mich ein topakt in Penelope. Nachher blieben wir kurz liegen und redeten, aber ich wollte gehen und hab ihr gesagt komm lass uns gehen, auch den aspekt von die illusion versteht diese suesse schoene rumaenin gut.

Dann viel im sauna gesessen (gut temperiert), Penelope ist ein laden wo mann sich schnell langweilt, aber irgendwie zwischen die frauen geht die zeit auch schnell vorbei, und kann man in herrliche lethargie den abend verbringen und zu ruhe kommen, bischen gequatscht mit der eine oder andere maennliche besucher/angestellte, mit die frauen kommt mann als sporadischen besucher nicht leicht im kontakt wenn man alleine ist.

Und am ende vom abend nam ich eine frau die hier wieder angefangen hat nach 3 monate urlaub, Melissa, eine sehr schoene lange schlanke schwarzhaarige rumaeinin.Mit ihr hatte ich schon oft augen kontakt und etwas gealbert. Erst mal bischen geredet und sie machte kontakt mit ihre koerpersprache, ihre beine ueber meine beinen, eng umschlungen sass sie neben mir, bischen kitzelen mit ihre naegel, lebhafte frau, funkelende augen, suess sprechend, interesse am gespraechspartner...mehr ist nicht noetig...aber viele frauen in Penelope sind im hauptraum eher steril. Kuesst du fragte ich NEIN..sagte sie deutlich. Aber ihre ausstrahlung die von dichtbei sehr suess, unschuldig und warm war gab den durchschlag.

Auf dem zimmer wars dann gfs, erst legte sich sich auf mich und haben wir geredet, komisch fuer penelope, ficken geht immer noch sagte sie, mein gott war die suess und es war sehr viel naehe da. Sie legte ihr gescht auf meins und wir schliefen so eine weile. Sie explodierte in mein gehirn. Wir lagen da laengere zeit so und redeten und streichelten uns..und ich konnte diesen gottlichen koerper im decken spiegel sehen ( zimmer 8) ein super anfang der mich ganz scharf machte, trotz muedigkeit.

Ihr service war auch gut, nicht so eine porno show wie Lorena hinlegt aber, eine sehr befriedigende nummer, befriedigend/gut geblasen, super gefickt in missio mit ein bischen kuessen und dann ueber intimen handbetrieb waehrend sie mich eng umschlung per handjob liess sie die letzten tropfen raus ins freie.

Denke ich nimm die nochmal weil sie so naturell und suess ist, einen guten nicht so standard job macht mit eine hohe freundin illusion fuer mich und sie mir ein gutes gefuehl gibt.

Also das wesentliche war wieder mal (sehr) gut in Penelope.
Gutes line up, schoene frauen.Gut bis sehr gut gefickt.

Mit abstrichen den der STANDART Penelope service ist tuerkenpuff service: kein kuessen, kein lecken, kein gfs, aber gut blasen, und einen guten einsatz in Penelope,von meist freundliche service bereite damen. Aber wie immer wer sagt das es STANDART sein muss, hallt den geist offen dann geht vielleicht auch mal das ein oder andere links oder sonst rechtsum.

Das essen ist noch immer das slechteste in klubland...Hunde (brink) futter. In mengen die so weg sind, essen kann mann von 18 bis 18.30 wenn danach nocht etwas zu haben ist ist es sowieso nicht essbar. Budget mal ein bischen vergroesseren und den koch aufhaengen, ja es ist zeit fuer rigorueze massnahmen.
Da es nichts aber wirklich nichts anders zu essen gibt als diese scheiss keckse geht nicht fuer die 30 euro eintritt.

Sauber..naja es wird sauber gemacht, wenns nicht zu voll ist kreigt der eine tapfere service mitarbeiter das noch irgendwie hin auch..aber die duschen unten und die toilette da sind schon grenzwertig. Auch die maenner umkleide riecht nicht immer sehr gut, gefaellt einer der parfum und geruch der frauen wieder viel besser koennte mann sagen.

Die zimmer mit die spiegel an die decke gefallen mir extrem gut sind ein guten mehrwert, muesste standart sein in jeden puff. Feed the eyes, they feed your brain.

Hier bin ich noch nicht ausgefickt, sowieso eine super alternative fuer dem Vulkan wo ich kein eintritt zahle aber die STANDART nummern wesentlich blasser sind als eine standart nummer in Penelope. Aber unter das gute gefuehl das mein lieblingspuff -im moment- Fkk Alina mir gibt, da liegt der service und der gfs anteil im service viel hoeher, aber man kan nicht jeden tag kartoffelen essen.http://freiercafe.com/images/smilies/winkewinke.gif

bad pritt
3 juli 2013, 14:38
Gisteren met weinig tijd hier om 23 uur geland.
Weinig loos. 20 vrouwen en 5 kerels.
Beetje stom van de theke dat ze zei dat ze mischien om 2.00 uur dicht ging, ik dacht dat wil ik nog zien hoe je mij eruit gaat schoppen, tot 3 uur open is tot 3 uur open.

De optische kwaliteit van de line up is goed hier.
Zoals in LR alleen vragen ze hier 25 euro...en ziten er vooral roemeentjes maar dan hele lekkere.
Als ik vergelijk met Heaven 7 dan is het toch wel veel beter bijvoorbeeld.

Als je een ervaren club bezoeker bent krijg je hiervoor dezelfde service, gewoon je tijd nemen, beetje socialisen, je niet als quasimodo gedragen en je antenne uittrekken. Dat turken vaak botte honden zijn voor die wijven is in je voordeel.

Service kanon Lorena en haar erg lekkere vriendin waren er ook, 2 heerlijke frisse jonge roemeentjes, beetje mee gesocialised en met die lekkere borsten zitten spelen van de vriendin, maar het lot had andere plannen met me vanavond.
Ik trof een schat van een roemeens meisje, 21 jaar, was al een keer met haar geweest, erg knap ding, ze teasde me met subtiele aanrakingen en vroeg waar ik op wachtte..op iemand die bij mij het vuur aansteekt zei ik...en meteen legde haar hoofd op mn schoot en begon mn bovenlichaam te kussen en me te strelen, gekleed in een miniscuul wit slipje, dat zonnebank gebruinde top lijf in vrouwelijke bochten gewrongen op de bank. Alle details zagen er goed uit..zelfs je naam is mooi dat gevoel. Het vuur kreeg ze snel aan maar we belanden in een lang gesprek ik vond haar steeds leuker worden maar te lang praten dood de lust en uiteindelijk ging ze roken en koos ik eerst voor een heerlijke poolse rubens van 21 jaar..Monica..al vaak met haar geweest...en ook al lang niet meer gezien...dus het werd tijd..ze heeft iets onschuldigs en loopt met haar hoofd in de wolken..in combinatie met dat super vrouwelijk lijf en die heerlijke borsten is ze voor mij onweerstaanbaar.
De date was zeer goed, geweldig fo met ballen likken en aftrekken erbij, kussen,een super strakke kut omgeroerd, weinig klanten vandaag denk ik, alles wat er in een lekkere clubdate hoort te zitten was er.
Schade 25 euro. Goed besteed. Nog 1 week dan houdt ze er definitief mee op, dus ze vond dat ik nog maar een keer afscheid moest komen nemen.

Daarna wat zitten praten met een zeldzaam mooie roemeense die ik al vaak gezien en gesproken heb, Cristina.
Lolita lijfje, zeer empatisch en een intelligent knap hoofd en lange haren en geweldige borstjes ronden deze top vrouw af, echt een 9/10 uiterlijk. Zeer leuke vrouw in de omgang. Sociaal zeer vaardig. Not your average roemeens stumpertje uit de achterbuurten. Ik was een beetje verliefd.
Deze kamergang was super, geen details maar deze vrouw is een vakvrouw en eager to please, met zeldzame inzet, het was de zeldzame mix uit pure porno en gfs, humor, ontspanning, kontakt alles erbij, ik werd gek van dat heerlijke lijfje van haar en haar sexy gedrag dat me triggerde, echt helemaal gesloopt had ze me knap in 20 a 25 minuten. Technisch zeer goed..echt top allemaal..hoe ze het hele spel van verleiden en gek maklen speelt en de utvoering die je gek maakt beheerst. Geweldig ook om haar in al die spiegels te bekijken..vooral die plafond spiegel is de max. Moet me tegenhouden om niet weer te gaan, shot in the heart hahaha, maar de verslavingstijd is voor mij voorbij. Dus zal wel over een paar weken zijn dat ik haar weer zie, herhaling is zeker. Denk dat ik alleen voor haar ga in eerste instantie.

Even na 3 uur zeer tevreden en loom de tent verlaten.

Het is een fucking saaie club, maar ook een relaxte club, het eten is hondenvoer, de muziek shoarma tent muziek, er is geen bier, de sauna maar matig heet, maar de optische kwaliteit van de line-up is hoog voor zo een klein clubje- er zit geen enkele bmi topper tussen -en de vrouwen zijn er over het algemeen goed in hun vak en ik heb er nog geen een gezien die er met de pet naar gooide, de inzet ligt erg hoog.

Echt een aanrader Penelope...als je de nadelen er bij neemt...kun je hier voor klein geld goede dates hebben met mooie jonge vrouwen. Uiteindelijk is hier toch veel meer contact door de kleinschalige omgeving met de vrouwen en het bevalt me hier door dat gegeven veel beter dan in de zuster club Acapulco.

Ik blijf er regelmatig buurten.:freu:

bad pritt
13 juli 2013, 12:04
Hallo BP,

Heb je al plannen voor vanavond?
Ik zit er aan te denken om vanavond in plaats van H7 naar Penelope te gaan.

Smouse..

Hahah heb mezelf net vrij gegeven.
Penelope is een saaie club maar erg mooie en best leuke vrouwen als je in contact komt is daar wel moeilijk.
Is geen H7 maar optiek is zeer goed daar en service ook.
Zit ook te denken waar ga ik heen: Penelope, Alina, club Verona daar werken 2 bulgaarse meiden uit Alina waar ik het heel goed mee kan vinden, of van Goch die Simona is een schat en ook die zwarte Sharon is een snoepje, alleen voor een budget neuker een dure club...ik weet het niet meer hahaha

Uiteindelijk besliste het lot:...er stond weer een gigantische file rond Oberhausen de snelweg was weer compleet afgezet ( zal wel weer een bom zijn die gedemonteerd moest worden) en Dorsten was onbereikbaar, de laatste keer wel netjes aangeschoven maar er uren over gedaan en daar had ik geen zin meer in, dus hup mijn wrak naar Essen gestuurd en daar op de enige VIP plaats waar de baas zijn Mercedes altijd parkeert, naast de ingang op de stoep geparkeerd, hopende op een VIP ontvangst.
Dus als je een 45 km per uur karretje voor de deur ziet staan vlak naast de ingang dan is BP in the house.

VIP ontvangst door zo een lekker zonnebank gebruind roemeentje met tandpasta glimlach, 2 handdoeken als welkomstgeschenk in ontvangst genomen en daar keken 30 vrouwen ogen me smachtend aan.Ik was de enige gast om 16.30.....och ja het is Jammerdan natuurlijk...jammer dan..voor mijn islamitische broeders.
20 euro afgetikt bij de onvriendelijke theke maar ze houdt van muziek en draait alles van reggaeton tot turkse club muziek.....met haar aan de draaitafel vermaak ik me wel dus het is haar vergeven.Daarna onder even omkleden in die pigspen.

Dames het komt allemaal goed voor ons allemaal want ik was geladen na een week hard werken en geen p6 maar eerst even relaxen en lekker de sauna in en om 18.00 toch weer een poging wagen om iets te eten. Het eten was weer helemaal niks, volgende keer neem ik een campingbrandertje mee.Het moet toch mogelijk zijn met hetzelfde budget iets eetbaars te maken ?

Berichtje naar Smouse gestuurd dat ik in Penelope zat en ik was benieuwd of hij het nog zou lezen ?

Het was niet druk:...schat tegen de 20 vrouwen dat is toch wel minder dan normaal...dan zijn er toch wel 10 a 15 meer op een vrijdagavond..en kerels bijna geen een tot heel laat, totdat Mohammed zijn volgelingen weer vrij geeft om te hoeren en te snoeren.

Optisch was de kwaliteit van de line up zeer goed:..vrijwel alleen lekkere knappe jonge roemeentjes.
We spotten ook een super mooie jonge lolita en waren het erover eens dat dit een 101% WG en PP meisje was...maar BP houdt ook van lolita's alleen deze heeft een air waar ik niet van houd, iets voor WG gedegen aanpak denk ik.

Lekker rustig aan gedaan totdat Smouse om 20.00 uur kwam aanzakken, was leuk hem te zien, want Penelope is geen socialising paradijs, iedereen zit er op bankjes en wacht op ?....betere tijden hahaha. Dus ik had volop aanspraak en dat maakte het verblijf zeer aangenaam.

Het werd tijd voor actie en Smouse en ik hadden een paar dames op het oog.
Hij ging met de zeer fraaie blondine Valli ( Valentina) jaar of dertig..echt een perfekt lolita lichaam, lange blonde haren, perfekte echte tietjes cup a/b echt een plaatje dit dametje.
Sevice was standaard zei Smouse....maar ze bleef maar naar hem lachen dus ik weet niet hoe de service van Smouse aan Valli was daarover zweeg hij wijselijk en hield het omfloursd op investeren.

Ik ging met Lorena een fraaie blonde roemeense, erg leuk in de omgang en een zeer goede pse service met pijpen op olympisch niveau. Ze zag er onweerstaanbaar lekker uit. Jammer was dat ze nu niet meer kuste terwijl ze dat de 2 eerdere dates volop deed...het was een leuke date, uit zichzelf kwam ze in mijn armen liggen na de sexuele escapades en hebben we zo nog een tijdje gerelaxt, over de tijd doen de dames niet erg moeilijk is me opgevallen in Penelope, maar of er een herhaling komt ? Ik denk dat de koek nu wel weer op is...geen nood er zit daar zoveel lekkers.

Date erna was met een girl next door waar het meeste leven inzat, de gekste van de roemeense klas, en daarom had ze op mij veel sexappeal.Adrianna dus. Had al met haar contact gehad en wat zitten kussen, frummelen en aan haar tietjes gezogen op een bankje ( het BP testprogramma) en hoefde nu niet lang na te denken..hup naar de kamer..daar volgde een zeer goede date...deze meid die net uit Roemenistan kwam had er echt zijn in en zelfs rmjhexe, Cannabis en Anali zouden tevreden zijn geweest.

Smouse en ik maakten kennis met Antonia, vers de eerste dag in Penelope, geen stunner maar zeker een aantrekkelijke vrouw en wat ouder, blond en ze kwam uit GT, ik plaagde haar wat gedurende de hele avond, ze moest vaak lachen en we hadden de bekende klik, maar ik had wat anders op het oog...en Smouse zei ga maar daarheen dan neem ik Antonia wel over..dat was een koninklijke oplossing.:smoke:

Hij was zeer tevreden over haar, zo schatte ik haar ook in, was er een uur mee weg en witte Antonia's tanden uit dankbaarheid over haar service.(PZC, TZ, NMC, FT)

Zelf had ik mijn laatste date met een meisje waarvan ik tegen Smouse gezegd had die is erg ordinair lekker.
Ze was idd erg lekker maar kompleet anders dan mijn eerste indruk van haar, zeer intelligent en totaal niet arrogant maar heel sensueel, met haar had ik een fluwelen date..echt helemaal geweldig..zij maakte me kompleet gek..pijpen overgeslagen maar ze kwam bovenop me liggen en we kusten elkaars lichaam en elk lichaamsdeel van haar maakte contact, haar tenen streken over mijn benen, haar vingers streelden mijn lichaam, haar kussen raakten elk deel van mijn borstkas, mond, nek en oren, ze hijgde in mijn oor, haar haar wapperde door mijn gezicht, haar geur streelde mijn neus en de spiegels toonden elk deel van haar heerlijke lijfje. Zij had me maximaal geladen, super strak, kwam ze bovenop me zitten en reed me fantastisch als een jockey op de grand national galloppeerde ze over het bed.Nog een paar standjes volgden en ik kwam met een schreeuw klaar.

Het ijs was al volledig gebroken en nu bleven we liggen en de after sex was zeer ontspannend en gezellig, weer dat gevoel van dat ik een pareltje ontdekt had en ineens die sympathie die uit het niets omhoog schiet. Wat ik mijn vorige bezoek met de schitterende roemeense Cristina had, die er nu helaas niet was (ziek)...iets wat je voelt maar niet kan definieren. De tijd werd ruim overschreden maar de standaard obulus was faellig en ik gaf haar een tip, bij de lockers bleef ze hangen, wat ik ging doen, a la casa schat...maar ik kom jou snel weer opzoeken. Een zeer sensuele vrouw die je graag verwend is een schat en vind je niet zomaar in een club, in Penelope zit er eentje...Rebecca heet ze.

Schade...niet dat dat iemand interesseert hier op dit millionair's forum waar ze allemaal in bolides rijden ipv in auto's behalve BP die in een wrak rijd:....95 euro ( 3 x 25 + 20 entree.) + onbekende niet nader aan te geven tip aan de zeldzaam lekkere in mijn hoofd exploderende sensuele fragmentatie bom Rebecca.

Tegen 3 uur verliet ik de toko, Annika ( die lekkere grieks roemeense one night stand stoot) was zo attent en stond op uit het rokershoekje buiten en opende de deur, de rokende meiden zeiden ciao en tschuess en zo kreeg ik ook bij het weggaan het stammi gevoel een beetje ondanks dat ik er niet zo heel vaak kom maar nu met Cristina en Rebecca denk ik dat ik volgende week weer eens ga kijken..het is dan nog steeds Jammerdan en ik vind die lege club tot een uur of 23.00 en de meiden die zichzelf proberen te vermaken onder elkaar wel een grappige niet alledaagse sfeer oproepen.

vakantieganger24
15 juli 2013, 11:05
Gisterenavond Penelope bezocht... eens maar nooit meer !

Het beviel mij niet door de turkse muziek en de waardeloze instelling en attitude van de slechts 7 aanwezige vrouwen.

Binnen twee minuten na binnenkomst en betaling van 30 euro entree aan de receptioniste gemeld dat ik mij hier niet thuis voel en vriendelijk gevraagd of ze iets voor me konden doen. Ik had graag nog een uurtje naar Acapulco, dat van hetzelfde concern is, gegaan namelijk. Na wat doen alsof ze overleg heeft gehad met de manager zei ze dat het onmogelijk was.

spinazieboy
15 juli 2013, 13:32
Ik had het voornemen hier eens op bezoek te gaan. Toch maar eens mijn horizon elders verleggen. Ben er nog niet uit waar naar toe. Wat is een goede club in vakantietijd?

bad pritt
15 juli 2013, 13:50
Ik had het voornemen hier eens op bezoek te gaan. Toch maar eens mijn horizon elders verleggen. Ben er nog niet uit waar naar toe. Wat is een goede club in vakantietijd?

op een vrijdag of zaterdag gaan in de avond komt het goed...de meiden hebben nu alle tijd, het is net in je voordeel.

Smouse
18 juli 2013, 13:24
Afgelopen vrijdag had ik het op de heupen en geen zin om naar H7 te gaan.
Ik wilde “iets nieuws” proberen en andere club ontdekken. Ik was al uren op het internet aan het zoeken en kwam er niet uit (prijs/kwaliteit/afstand) en dacht ik zal eens advies vragen aan de enigste expert die ik persoonlijk ken Bad Pritt. Hij vertelde me dat ik naar Penelope moest komen dit is ‘the place to be’.Ik was nog niet helemaal overtuigd maar met een entree prijs van 30 euro en een sessie prijs van 25 euro is het te proberen waard en mocht het helemaal tegen vallen dan kon ik snel genoeg een alternatieve club bereiken.

Na een wat langere reistijd dan verwacht i.v.m. wegwerkzaamheden rond 20:00 uur bij Penelope aangekomen. Google maps gaf de vertraging netjes aan. Het parkeren gaat recht voor de deur op een ruime parkeergelegenheid waar al meerdere gele kentekenplaten te vinden waren. Naar binnen afgerekend, een onverstaanbaar verhaal van de Theke aanhorende kwam BP me de hand schudden.
Snel omkleden douchen en de sleutels van de locker ruilen voor het kleine kluisje. Langs de dames gelopen en snel bij BP op de bank geploft.

Op de bank bij BP hebben we een geruime tijd (uur?) als een stel wijven zitten kletsen de dames keken zo af en toe van met een groot vraagteken ze snapten er niet veel van. Wat me opviel was dat er weinig gekamerd werd niet allen door mij en BP maar ook door de andere aanwezigen beren.

Ik kon mijn ogen niet geloven wat het vrouwelijk schoon betreft Ik moet BP gelijk geven prachtige dames waarvan je er een aantal zo in de FHM kunt plaatsen. Mooie dames voorspellen vaak een slechte service maar voor 25 euro het proberen waard. Als eerste met de prachtige Valentina naar de kamer vertrokken. Deze dame is een jaar of dertig en komt rechtstreeks van de voorpagina van FHM (http://www.fhm.nl/content/dezemaand.aspx) echt een perfect lichaam, blonde haren, mooie echte borsten voor mij onweerstaanbaar. Op de kamer begon ze haar standaard programma af te draaien wat prima was maar ik wilde meer ik wilde echt contact met haar persoontje en niet met de actrice. (Als dit zou lukken nam ik ze mee naar huis.) Helaas binnen de 25 minuten is dit niet gelukt maar er zit meer in dus op de verlanglijst voor het volgende bezoekje.

De tweede dame waarmee ik ging kameren was Antonia (Ex-GT, eerste dag in deze club)
Ze zat al een geruime tijd bij BP en mij op de bank. Ik dacht dat ik haar ergens van kende maar kon dit niet thuisbrengen. haar openheid beviel me wel en toen ik BP zag twijfelen wie het volgende slachtoffer op zijn lijst zou zijn nam ik haar mee naar kamer 8. (spiegel aan plafond)
Later op de bank schoot het me naar binnen Antonia lijkt met haar uiterlijk en mimiek op Penny (http://en.wikipedia.org/wiki/Penny_(The_Big_Bang_Theory)) (the big bang theory)

4654

Op een gegeven moment liepen alle dames weg en ware er alleen nog mannen over ik dacht is er een politie controle maar het bleek dat een poetsvrouw jarig was en dit werd even gevierd. Na 10 minuten kwam het vrouwvolk gelukkig weer terug. Om 02:30 uur besloten om niet nog een keer te gaan kameren maar netjes naar huis te gaan (vroeg weer op)
Het was een geslaagde avond en Penelope gaat me vaker zien.


Bedankt BP :freu: voor het uitstekende advies en de gezellige avond!!!

Smouse

bad pritt
25 juli 2013, 05:46
Tegen 24 uur was ik er afgelopen di/woe..18 vrouwen en weer een paar nieuwe modelletjes..de knapste was een 19 jarige blonde roemeense..lolita uiterlijk maar dan compleet en perfect inclusief de 16 jaar looks..engelengezichtje..super strakke b/c cup echt een stunner...toen ze langs liep trok ik haar in een keer op mijn schoot, de andere heren keken want dat is hier in deze saaie club niet gebruikelijk...ze moest lachen en legde haar hoofd naast het mijne en we praten...klik en contact was meteen goed en op de kamer een zeer leuke date gehad..service stelde niet heel veel voor..was ook niet slecht standaard eigenlijk..maar een heerlijk naturel vrouwtje en ze kon zich laten gaan en dat gekoppeld aan haar geweldige optiek, genoeg om echt heet van haar te worden ....na afloop lag ze op de bank ik nestelde me naast haar en we praten en ze kriebelde me met haar vingertjes, ze is heel open , onbevangen en leuk, het gesprek ging over van alles en ging maar door..ze wilde mijn nummer..why?..I like to talk to you ...maar nummers geef ik niet meer en contact buiten de club wil ik niet meer en het vleit me ook niet meer zo als het ooit deed, omdat er ook zoveel redenen achter kunnen liggen...wanneer ik weer kwam ?...weet ik niet ..maar aangezien ze zondag naar Ierland gaat om te werken daar, denk ik dat ik nog even naar Penelope ga deze week...het waait toch niet, maar wel in mijn hoofd van dit lolita snoepje..die daar werkt onder de artiesten naam ALICIA. (Ja pp voor deze kun je in de auto stappen, wel is de service in Penelope een beetje met de handrem erop, in die zin dat kussen niet usence is maar als je contact maakt is alles mogelijk)

Net zo mooi, leuk en vergelijkbaar uiterlijk als die kleine roemse in Duisburg op de derde etage van het nieuwe Vulkaanhaus..EMMA.
Wel is de service in Penelope gemiddeld veel beter dan wat in Duisburg standaard service is.

Paar sigaretjes gerookt met Alicia, Lorena , Diana en Annika, wo is deine bruder hoor ik overal en ook hier...thuis bei zijne vrouw zeg ik dan.. en tegen 2 uur de aftocht geblazen omdat het wekkertje weer vroeg ging. Heerlijk zo even de alle daagse sleur breken met zo een leuk roemeens vrouwtje.....wat een goede uitvinding die clubs...en Penelope vind ik in al haar saaiheid steeds leuker worden en ook steeds meer pre en aftersales, hier moeten ze je echt kennen dan is het redelijk gezellig.

Penelope heeft me eigenlijk nog nooit teleurgesteld qua service of line up.

Smouse
27 juli 2013, 11:26
Afgelopen maandagavond nogmaals naar Penelope gereden wederom met een kleine vertraging ditmaal door een wolkbreuk boven Duisburg.
Om 20:30 naar binnen en ik was zeer benieuwd wat ik aan dames zou aantreffen. Line-up was uitstekend voor een maandagavond wel keken ze allemaal een beetje verveeld door het ontbreken van ijsberen. Valantina waar ik bij op de bank was gaan zitten klaagde over de jammerdan en dat ze weinig euro's overhield deze dagen. Ze was in ieder geval blij me weer te zien. Na een halfuurtje samen naar de kelder vertrokken om de enige kamer met airco (nr8) te bezetten. De date met de prachtige Valentina was prima zelfs beter dan vorige week maar toch net niet wat ik zou willen. Vooral het TZ miste ik.
Maar er zit voortgang in. Toch denk ik niet dat ik volgende keer automatisch weer met Valentina ga kameren dit komt namelijk Door Julia.

Julia had ik vorige keer ook al gespot deze Lolita zit er echt super uit en ze weet dit zelf ook. Ze loopt beweegt (soort paaldansen op de bank) op zo'n manier dat ze haar lijfje in de picture krijgt en je er niet niet naar kunt kijken. Ik twijfelde om met haar te gaan kameren maar voor 25 euro hoef je niet lang te tobben. Julia viel me 100% mee en deed de sessie met Valentina verbleken. (Valentina had haar euro's binnen voor deze dag en was alweer naar huis)
Julia spreekt zeer goed Engels (een tijdje in London gewerkt) en het is aangenaam om met haar te converseren op de bank.
Op de kamer (alweer 8) ging ze meteen door de knieën en gaf een heerlijke blowjob waarvan ik omviel. Op het bed ging er nog een schepje bovenop waardoor deze blowjob een van de betere is en in mijn top drie is binnengekomen.
Helaas geen TZ FT in het programma maar om dit prachtige lijfje te mogen bewonderen/gebruiken is mij al veel meer 25 euro waard.

Als laatste deze avond met Alice op de kamer 5 deze kleine Roemeense blonde dame was net nieuw in Penelope. Alice had nog nooit in het echt een Nederlander gezien en wilde er wel eens eentje testen. Met Alice had ik niet echt een klik op de kamer dit kwam o.a. door haar grijze tanden waardoor het TZ niet lekker was.
Zelf vond ze dat de Nederlanders te groot geschapen zijn, ik vertelde dat die van mij een klein/normaal formaat had:hah:

Maar er staan nog genoeg dames in de line-up op mijn verlanglijstje dus Penelope gaat me vaker zien
Zeker als Bad Pritt er weer is , is toch iets gezelliger!!

Smouse


Helaas voor Penelope is Andrea weer in H7 gesignaleerd.

bad pritt
27 juli 2013, 11:53
Als laatste deze avond met Alice op de kamer 5 deze kleine Roemeense blonde dame was net nieuw in Penelope. Alice had nog nooit in het echt een Nederlander gezien en wilde er wel eens eentje testen. Met Alice had ik niet echt een klik op de kamer dit kwam o.a. door haar grijze tanden waardoor het TZ niet lekker was.

Hahaha ze had mij al getest een paar dagen ervoor..ik vind het een snoepje en het tz wel lekker...


Maar er staan nog genoeg dames in de line-up op mijn verlanglijstje dus Penelope gaat me vaker zien
Zeker als Bad Pritt er weer is , is toch iets gezelliger!!

samen vele gezelliger...dat vind ik ook we gaan volgende week een keer...is een leuke club waar modelletjes zitten....en steeds weer verrassende dames.

ps
Heb je Anda ex h7 nog gezien ?

Befgraag
1 augustus 2013, 23:00
Misschien is dit niet de juiste plaats, maarrrrrrr, ik ben even zonder vervoer en heb zo vreselijk veel zin in Penelope. Dus, mijne heren, wie rijdt er de komende dagen vanaf omgeving Arnhem naar Penelope en wil mij meenemen???? Overigens, Alina en/of Venus Duisburg is ook OK hoor, als het maar FKK met actie op de bankjes is. Vind ik best wel geil, om te zien wat voor vlees ik om het paaltje krijg.
Heren, niet allemaal tegelijk, maar een lift zou ik bijzonder op prijs stellen.
O ja, mag ook per interne mail hoor, kijk zelf maar.

hans101963
2 augustus 2013, 13:57
weet iemand wat het normale aanbod van meiden is, zowel overdag als 's avonds?

wat wordt er door de dmaes :betrunken:voor een half uur en heel uur gevraagd?

Is er ook massage mogelijk?

Alvast bedankt

Hans

Befgraag
2 augustus 2013, 14:06
De teksten van BP en Smouse zijn in deze zeer betrouwbaar. Geef me maar een seintje als je gaat. Ben graag van de partij!

rob333
9 augustus 2013, 22:44
Deze week ook maar eens Penelope bezocht. Mijn eerste saunaclub. Hiervoor alleen maar ervaring met partytreffs en pauschalclubs. De recensies op dit forum hebben mij overgehaald, plus het feit dat ik in de buurt was.

Ik arriveerde laat in de avond. De club herken je direct aan de grote 8 op de gevel. Ik werd door één van de dames ontvangen en naar de balie verwezen. De ontvangst was nogal koel en vaag. De Theke vond ik niet echt sympathiek. Meestal wordt gevraagd of je de club eerder hebt bezocht. Hier dus niet. En juist hier is het wel handig dat je de "spelregels" een beetje kent. Daarom zal ik degenen die nog van plan zijn te gaan bij deze en beetje informeren over het reilen en zeilen in deze club.

Bij de Theke betaal je entree. Afhankelijk van het tijdstip bedraagt dat 20 of 30 euro. Zie de website: http://saunaclub-penelope.de
Je krijgt 2 handdoeken en een sleutel voor een kluisje. Deze bevinden zich beneden in de omkleedruimte. Na omkleden (en douchen) loop je weer naar boven. Je geeft je kluissleutel terug een de Theke, die jou vervolgens een andere sleutel geeft. Deze sleutel (aan een polsbandje) heeft hetzelfde nummer en geeft toegang tot een kleinere kluis naast de bar. Hier doe je je portemonnee in. Na een kamergang open je dus deze kluis zodat je de dame kunt betalen. Een korte sessie (tot 20 minuten) kost 25 euro en 40 minuten meen ik het dubbele.

Beneden bevinden zich niet alleen de omkleedruimte, douche en toilet, maar ook de kamertjes waar de actie plaatsvindt. Boven is bij de ingang een soort rokersruimte, een eetruimte (met tv) en natuurlijk de lounge. Hier tref je de meeste dames (op tweezits bankjes) en is achterin ook de sauna. Frisdrank kun je gratis krijgen bij de bar (zelfbediening). Als je een handdoek nodig hebt kun je die pakken bij de ingang.

Mijn indruk van deze club komt grotendeels overeen met veel andere forumleden. Deze tent ziet er in werkelijkheid een stuk minder luxe uit dan de foto's doen vermoeden. De omkleedruimte lijkt op wat je bij een gemiddelde voetbalclub aantreft en de kamers beneden zijn nogal simpele en gedateerde hokjes. Maar wel redelijk netjes. De grote ruimte boven is gezelliger, maar de sfeer wordt natuurlijk door meer bepaald dan alleen de accommodatie.

De dames mogen waarschijnlijk niet zelf op een klant afstappen. Ze mogen je wel op andere manieren verleiden tot een kamergang. Bijvoorbeeld met een sexy dansje, wat wulpse moves of door regelmatig oogcontact te zoeken. Uiteindelijk moet je zelf de stap zetten om met een dame naar een kamer te gaan. Voor zover ik kon zien, is het niet gebruikelijk dat je daarvoor op de bank even kennismaakt. Volgens mij was ik deze avond de enige die dat wel deed. Voor mij was dat onwennig. Het lijkt een soort markt waar de dames op afstand hun koopwaar aanprijzen. Niet alle dames doen dat overigens even actief.

Deze avond waren er zo'n 15 dames. De meeste Roemeens. Qua uiterlijk voor ieder wat wils. In het weekend schijnen er nog meer dames te zijn. Het aantal heren bedroeg ongeveer 15 a 20. Bijna uitsluitend Südländer. Beetje jammer, want daar maak ik toch vaak wat minder gemakkelijk contact mee. Leuke gesprekken zaten er dus niet in deze avond. De muziek was ook afgestemd op deze doelgroep. Niet mijn smaak.

Mijn eerste kamergang was met Joanna (ofzo). Een aardige en spontane Roemeense met een gemiddelde optiek. Met haar heb ik eerst een kleine 10 minuten op de bank doorgebracht. Ze spreekt goed Engels. De kamergang was goed. Daarna nog even geknuffeld. De totale sessie duurde zo'n 20 minuten.

Daarna maar even uitrusten en verder sfeerproeven. Eten was er niet meer. Helemaal niks zelfs, dus ook geen kleine versnaperingen. Die 30 euro entree vond ik dan ook wat overdreven. Het uurtje uitrusten heb ik vooral op een bankje gedaan. Dat doen de meeste mannen en dames. Sommige heren socializen wat. De dames praten soms ook met enkele heren; waarschijnlijk de stamgasten. Voor de rest hangen ze wat op de bankjes, doen wat verleidingspogingen, roken een sigaretje, geinen wat met andere meiden, of gaan beneden (in een andere aangrenzende ruimte) douchen, make-up bijwerken of telefoonberichten checken.

Gedurende mijn pauze werd ik geanimeerd door een niet al te aantrekkelijke dame op een bankje nog geen 2 meter voor mij. Misschien had ik beter een wat geïsoleerder geplaatste bank kunnen kiezen ;). Diverse andere dames deden ook subtiele en minder subtiele pogingen mij het hof te maken. Je weet soms amper waar je kijken moet. De enige afleiding is dan nog tv kijken (met porno uit de jaren '80). Eén dame in het bijzonder staarde mijn wel heel veel aan. Door het gedimde sfeerlicht kon ik haar niet heel goed zien, maar op een afstandje leek ze een leuke verschijning. Ik besloot met haar een kamergang te doen en heb naast haar plaatsgenomen op het bankje waar ze zat. Ze heet Katie (ofzo), komt uit Hongarije en bleek pas enkele dagen in deze club te werken. Daarvoor werkte ze in Utrecht. Nederlands praten kon ze echter amper en een geanimeerd gesprek voeren in het Engels bleek ook niet eenvoudig. Toen ik haar vroeg of ze haar collega's uit Nederland miste, begon ze met een standaard riedel uit haar vorige job en vertelde me wat haar dienstenpakket is en of ik met haar naar een kamer wilde. Of ze me nou echt niet begreep, of gewoon geen zin had in een bankgesprekje.... ik weet het niet. De kamersessie met haar viel wat tegen. Laat ik het erop houden dat er geen klik was. Dat kan ook aan mijzelf gelegen hebben.

Na deze tweede sessie had ik genoeg gezien en geen zin om weer een uur verveeld op een bankje door te brengen. Een uur voor sluitingstijd ging ik dus maar weer op Nederland aan.

Conclusie:
Penelope is een club waar je niet voor de gezelligheid en het eten naartoe moet gaan, zeker niet een hele dag. De prijs/kwaliteit verhouding van de dames is best oké. Als ik weer eens in de buurt ben kom ik er misschien nog wel eens terug, maar ik ga er niet speciaal naartoe rijden vanuit Nederland. Ik ben wel benieuwd hoe de sfeer overdag is. Misschien ga ik dat later nog eens ervaren...

bad pritt
14 oktober 2013, 08:03
Alles dasselbe: die tote stimmung, die arrogant kuckende weiber mit denen mann slecht in kontakt kommt, das essen slechter geht gar nicht...im Ostmanischen Essener lusttempel nichts neues.
Wieso auch es geht doch gut so.

Aber man die rumaeninen da sehen oft sehr gut aus.....

Ich sah eine neue frau fuer mich, gross, Flori hiess, sie, typ gesunde bauern tochter, ich hab viel abweichungen und hier presentier ich mal wieder eine: ich liebe auch grosse frauen mit etwas mehr dran
Sie war die groesste im laden, viel mir daher auf, schoenes gesicht also dan bin ich zu 50 % um schon, schoenen busen 20 % extra und sie war zurueckhaltend aber lieb vom karakter her. Als ich ihr sagte das ich eine sensuelle frau suchte die lust hatte mich zu verwoehnen mit kuessen ueber meinen koerper ueberal und mich langsam heiss zu machen , strahlten ihre augen auf eine ausdagende art und weise.
Off course I can do that sagte sie, ich kuckte ihr unglaubig an really?

Ich liess ich ihr in die wahn das ich das erst sehen moechte und dann glauben. Ich hatte mich in eine gute startposition manuvriert, sie wollte mich auf ein besseres belehren, ich sah es an ihre augen..komm zimmer schatzi...ich hatte lust auf ihr...und vol erwartung klopfte mein herz.

Auf zimmer war es sehr gut einer meinen besten Penelope dates, mit kuessen dazu eine glatte 9 plus,leider ohne kuessen also eine gute 8 plus, sie machte mich wirklich verrueckt, mit ihren busen bekamm ich eine sehr schoene massage ueberall, ich fickte ihr zwischen die titten, sie kuesste meine brustwartzen bis sie schmertzten und meinen nacken, sie namm sich zeit.

Dan hielt sie die initaitive und fickte mich durchs bett, super guten und geilen cowgirl, abstuetzend nur auf die haende und fuesse, es war alsob sie nur auf meinen schwanz das gleichgewicht hielt.
Mit eine tiefe penetraition zu folge...wow..dan sagte ich komm machen wir normal, normal was ist normal, tash ( rumaenisch fuer halt den mund, eigentlich taci din gura) sagte ich und druckte sie aufs bett. Und danach doggy, sie namm wieder die initiative und stellte sich neben das bett gegen die wand, es ging ab, laut klatschend ging es weiter bis ich in das heisse zimmer fertig hatte, wand, bank, bett,alles in meine favorite position doggystyle,. Ihre kraefte verliessen ihr, sie ging immer weiter nach unten hahahaha, komm baby jetzt hasst du mich richtig heiss gemacht jetz lass ich nicht mehr loss und ab, bestimmt 10 minuten nur full power gefickt fuer mich schon topsport hahaha...dann lagen wir lachend neben einander...sie kuckte ein bischen na ich habs dir gesagt..ich kan das...Ich sagte du gehst nie wieder mit mir, sie lachte und sagte warum..ich hab dich tot gemacht, nein quatsch sie sagte das sie es so liebe...direkt nach dieses zimmer war es schluss fuer sie, denke wir haben einander etwas kaputt gemacht.http://freiercafe.com/images/smilies/smile.gif

Sehr geiles date und wf: 100% direkt...Flori behalte den namen, und sondiere mal die chemie..sie kann abgehen...und mag es einen mann etwas zu geben,und sie kann dich auf eine super weise mit viel engagement verwoehnen, nichts macht ein mann geiler als das.

Dann kamm ich zoegerend in kontakt mit Candy, einer der schoensten frauen dort aber etwas niedergeschlagen. Ich rauchte mal eine cigarette mit ihr, setzte mir spaeter wieder neben ihr, versuchte kontakt zu bekommen aber alles kurze lustlose antworten aber manchmal ein bischen ein kurzes laecheln um meine unbeholfene witzen, Ich fragte ihr wann bist du frei..montags sagte sie da wir ueber Amsterdam geredet hatten wo sie mal gewesen war, sagte ich dan komm ich dir am montag holen und gehen wir nach Amsterdam...sie kuckte unglaubig und laechelend zu mir, und rauchen wir einen guten joint irgendwo in ein shop sagte ich zu ihr...hahaha...aber du musst alles zahlen sagte ich ..dan musste sie lachen...ich hab nicht viel gelt sagte sie..das kann doch nicht sein, du bisst die schoenste frau hier..meine unbeholfenne kontaktaufnahme hatte etwas erfolg, Candy gab mir ein charmantes laecheln gratis. Wie der giganten unter die deutschen schreiber es uns schon sagte: das kleinste wort haellt den kontakt, er hatte mal wieder recht. Ich fuege mal zu und das kleinste wort macht manchmal den, oder etwas kontakt.

Ein hollaendischen tuerken warnte mir, he ich sah du rauchtest eine cigarette mir der, er meinte die Candy, die kann nichts, das ist eine amateurin, das klang mir gut in die ohren hahaha ich stellte nicht viel wert auf seine woerter eine frau ist wie das wetter, jedes mal anders und bei jeden mann anders.

Das ist bei Candy schon sehr viel, wie ich sah als ich ihr beobachtete bei andere maenner...dann doch mit ihr ab aufs zimmer, sie hat fuer mich einen gottlich schoenen koerper, diesen typ lieb ich am meisten, der lolita typ, jung , unschuldig, mit sehr schoenen koerper, alles in pefektion bei Candy: ein super schoenes gesicht, super popo ( knackarsch), klene aber sehr schoene a cup titten, schoene haende, fuessen, gott hatte lust an den tag das er Candy das leben gab und wollte es mal gut machen.
Auf dem zimmer da wuerde das letzte eis langsam gebrochen, ganz weg gings nicht bei ihr, ich war lieb zu ihr und attent, sie lockerte immer mehr auf, und gab mir eine fantastischen service, ich war in zimmer 8 mit dem spiegel an die decke und die frau ist so schoen, diesen perfekten 18 jaehrigen lolita koerper, exakt das umgekehrte typ wie Flori,es war fantastisch, mein schwanz war haerter als kruppstahl, nur optick und guten standart service made my brain spinn.
In doggie einer der schoensten frauen koerper die ich jeh vor mir hatte..ich sah wie mein schwanz voll in und aus ging ich kuckte an den deckenspeigel und mein orgasmus war sehr heftig, sie hattte mich extrem aufgegeilt.

Das leben ist nicht ehrlich, wir wissen es alle, wir moechten es nicht wissen aber es ist so, Flori tat viel mehr muehe und machte mich gut geil aber erst bei Candy hatte ich einen ausser my body orgasmus, durch ihre optick, es ist alles eine kopf sache das ganze klubben und sex im algemeinen.

Candy diese eigentlich sehr liebe rumaenische frau die shwierig auflockert mit etwas traurige augen, gibt bei mir einen wiederholungs percentage von weit ueber 100%, das heisst speciell fuer diese frau gehe ich da nochmal hin.


Beide bekammen einen tip von 5 euro also fuer 90 euro 2 x super gefickt in Penelope, ich darf nicht klagen Ich komme auf jeden fall zurueck etwas in den laden zieht mich und slecht hatte ich es da noch nie.

Wenn Flori oder Candy dan da sind bin ich schnell fertig...dan wiederhole ich den tag eins auf eins.

ps war oefters mit Lorena immer zu zufriedenheit, aber wenn so eine frau dir dan -typisch fuer die umgangsformen in Penelope uebrigens- nicht gruesst dan denk ich lass mal sein und sitzt dir den arsch weiterhin platt bis der naechste dir zu sich winkt und dich ohne viel wenn und aber aufs zimmer abschleppt. Das wird nie meinen styl werden, aber viele frauen sind in Penelope gerade darauf eingestellt !
Aber wenn man initiative nimmt kann man dort auch etwas mehr bekommen....dummes verhalten in meine optick aber veilleicht kommt diesen typ frauen mehr als gewoehnlich nach Penelope? Oder suchen die ueberwiegend tuerkische maenner das, wie sie sich auch zufrieden geben mit das scheisse essen in Penelope, die maessige sauna und die mangelende hygiene..nicht viel gewohnt denk ich dann ..dann ist 30 euro schon ein sehr hohen eintrittspreis in vergleich zu viele andere klubs, nicht zuletzt der schwester klub Acapulco wo mann auch viel mehr geboten bekommt fuer den eintritt...Penelope muss fuer den betreiber eine goldmine sein.

Vor und nachspiel das ist keine regel aber in Penelope ausnahme daher fuer die optick und das unkomplizierte ficken komm ich manchmal gerne da aber das ambiente, das essen die hygiene das laesst doch viel zu bemangelen.
Die spiegel im zimmer -an die decke angebracht manchmal- sind sehr schoen und machen das ficken fuer mich viel geiler....also mal viel lob in diese richtung.



__________________

van lotje gekrikt
15 oktober 2013, 10:02
Klinkt goed!
BP, hoeveel van die leuke Roemeentjes waren er gisteren?
Veel dames in de categorie jong & skinny?

bad pritt
15 oktober 2013, 10:53
Klinkt goed!
BP, hoeveel van die leuke Roemeentjes waren er gisteren?
Veel dames in de categorie jong & skinny?

was vorige week, ja wel een paar hele lekkere skinnies, waaronder de 18 jarige roemeense Candy, die is voor liefhebbers van die categorie extreem mooi,Candy uit P. is super mooi maar wel heel gereserveerd en die moet je echt extreem ontdooien dat is mij een beetje gelukt. Maar er loopt nog en skinny modelletje uit Rumania rond.
Service in Penelope moet je zelf een beetje voorzorgen en is standaard wat terug geschroefd op kusgebied maar weer extyrteem goed in pzc meestal, , toch heb ik vaak geen problemen met kussen maar ik ga er vanuit dat het niet gebeurd en kan ook genieten zonder.

Wil je op zeker dan beter de rtcees blijven bezoeken...die service is nergens beter...en vind je elders voor veel extra geld als je een dame vind die dit niveau van service ueberhaupt levert in een club...in een rtcee leveren ze vrijwel allemaal een hoog service niveau meestal.

Ik vind P een hele saaie tent maar de line up vind ik heel goed, het is knus en intiem, de spanning van die zwijgende meiden die je goed kunt bekijken, en dan koud boekt en dan maar afwachten , ik vind het geheel soms gewoon leuk en de prijs is laag, 20 entree en 25 per nummertje, betekent voor 70 euro heb je ene leuke avond. Heb er nog noit eneslechte date gehad, want de P meiden leveren wel goede service allemaal doordat de zaak klein is en de concurrentie direct en er veel terugkerende klanten zijn. Maar P is love it or hate it..zelf even gaan kijken is het beste.

van lotje gekrikt
15 oktober 2013, 10:57
Meestal zit ik ook in de RTC's. Maar dit klonk wel erg goed! En als het niks is, kan ik meteen door naar Arabella, dat zit er vlakbij.

bad pritt
15 oktober 2013, 11:10
Meestal zit ik ook in de RTC's. Maar dit klonk wel erg goed! En als het niks is, kan ik meteen door naar Arabella, dat zit er vlakbij.

Wist niet dat Arabella vlakbij zat...moet ik daar ook eens heen rijden.
Eigenlijk moeten we niet teveel reclame maken voor de rtcees (werkt alleen maar prijsopdrijvend) maar dat zijn de clubs waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

ps.
Ga je naar Penelope ga dan niet voor 15/16 uur naar binnen.

van lotje gekrikt
15 oktober 2013, 11:25
Laten we het gerucht verspreiden dat het in RTC's voortaan verboden is MET condoom te neuken, dan blijven er veel wel weg :)

Arabella vind ik niet echt goed. Het is dat mijn liefje Dana er zit, maar dit is haar laatste week, daarna 3 weken vakantie. In Venus Duisburg zitten veel mooiere dames.

Toevoeging: Ik weet niet of dat nog wel klopt. Dana weg, Natalie weg, Gaby weg, Bianca krijgt een steeds dikkere kont... Flori is weer terug en da's positief, maar dat weegt niet op tegen de 'verliezen'.

Penelope is pas 12.00 uur open, en dat is me eigenlijk al te laat... Zijn er voor 15/16 uur geen dames?

bad pritt
15 oktober 2013, 11:39
Laten we het gerucht verspreiden dat het in RTC's voortaan verboden is MET condoom te neuken, dan blijven er veel wel weg :)

Arabella vind ik niet echt goed. Het is dat mijn liefje Dana er zit, maar dit is haar laatste week, daarna 3 weken vakantie. In Venus Duisburg zitten veel mooiere dames.

Toevoeging: Ik weet niet of dat nog wel klopt. Dana weg, Natalie weg, Gaby weg, Bianca krijgt een steeds dikkere kont... Flori is weer terug en da's positief, maar dat weegt niet op tegen de 'verliezen'.

Penelope is pas 12.00 uur open, en dat is me eigenlijk al te laat... Zijn er voor 15/16 uur geen dames?

Nee voor 15/16 uur is het daar helemaal niks het is een avond en nachtklub.
Iedere dag tot 3 uur open en in het weekend tot 5 uur.

In die rtcees wisselt de bezetting heel hard, maar ik heb een paar afwijkingen meer dan jou, ik boek meer op klik dus ik vind lolita's mooi, maar ook rubens vrouwen of een milf op zijn tijd enz...van de mooiste tot het lelijke eendje als ik er iets voor voel en dat kan heel verschillend zijn wat ik voel of welke illusie ik wil uitleven,vind ik het leuk om sex met zo een vrouw te hebben.

Beron
26 oktober 2013, 21:48
Ich war da! Zum ersten Mal in meinem Leben. Warum? Keine Ahnung. Langeweile. Kurzes Zeitfenster. Neugier. Egal. Ich war halt da.
Es war weniger schlimm als ich erwartet hatte. Doof: Man gibt seinen Spindschlüssel an der Theke ab - und bekommt dann einen Schlüssel für Wertfächer. Tja. Am Ende meines kurzen Besuchs findet die Thekenfrau den Schlüssel für meinen Spind nicht mehr und ein Helfer muss das Ding aufbrechen. Doof.
Nicht schlecht: Rund 30 Frauen und einige davon optisch echte Schüsse. Vier davon hätte ich gestern im Living Room glatt gebucht. Was machen die im Penelope? Ich hab dann sogar ein Zimmer gemacht. Kostet ja nur 25 Euro. Blondine, groß, rumänisch, gutes Deutsch und auch die hätte ich lieber im Living Room gesehen. Der Service war für die schlappen 25 Euro ziemlich ok.
Ich glaube nicht, dass ich nochmal wiederkomme. Die Atmosphäre im osmanischen Reich ist gewöhnungsbedürftig, es gibt kaum Sitzmöglichkeiten (die Sofas sind ja alle von Frauen belegt) und die Sauberkeit ist - naja - zweifelhaft. Interessant wars allemal. Können die schönen Frauen nicht lieber woanders hin?

bad pritt
4 november 2013, 04:31
Weer geweest.
Saaie club maar mij kennen ze inmiddels en het valt voor mij wel mee, iedereen is een stuk aardiger dan tegen onbekenden, daar zijn ze wat koud tegen en arrogant, zoals roemse heel goed kunnen, maar een partyclub is het helemaal niet.
Eten is KUT is het kwadraat, de sauna is matig heet, de theke's zijn tegen onbekende meestal bot, de muziek is hele interessant en goed maat denk niet voor iedereen een brede orientatie en interesse in wereld muziek is een vereiste, is heel turks, arabisch georienteerd maar wel clubmuziek, soms reggaeton, altijd interessant wat hier gedraaid wordt.

Wel 2 zeer goede dates gehad, een hoge mate van gfe moet je hier Niet zoeken.
Maar wel weer 2 x een zeer leuke pse ervaring gehad.

1ste date met lorena, erg mooie blonde grote strakke roemeense, schitterende tieten en hele erg mooi lichaam, brede super strakke kont, hele erg sexy ding,lichaam lijkt een beetje op Sabrina van Haus Panthra, profi in technische skill set, gewerkt in de grote Frankfurste clubs,maar hier maakt ze de ene kamer na de andere en zijn er geen dronken mannen die soms ook nog vol coke zitten en uren met een halve slappe willen neuken.Ze wil niet anders meer.

Ik was een paar keer met de 18 jarige super lekkere lolita Candy geweest, maar die was er helaas niet.:frown:
Die kan ik niet laten staan. Nu had ik dus ruimte om met deze topper te gaan.

Ik was al een keer of 4 met haar geweest, ze is erg goed in wat ze doet.
Ze had wat goed te maken leek het, ik werd 10 minuten non stop gepijpt echt een 9,5, veel spugen speeksel, gorgelen, deep thoat, tranen, kwijl dat ze steeds afveegde, ik moest moeite doen om niet klaar te komen, mijn genot drukte mijn verstand compleet weg. Toen heerlijk met haar geneukt, doggie en die magistrale kont tappen, keihard, maakt haar niks uit, met haar voeten in mijn handen, en ze stootte steunend op haar handen en knietjes hard terug heerlijk ik stelde mijn orgasme uit, maar kijkend in de plafondspiegel kon ik het niet meer houden, en heel intens klaargekomen, dat zou ik op film willen hebben deze porno date hahahaha. Super geile pse date gehad. Na afloop 10 minuten blijven liggen en wat kletsen. Heerlijke meid, profi maar wel erg goed en nog heel menselijk en sympathiek. Optiek, zou in iedere club direct aangenomen worden, maar in Penelope zitten hele mooie vrouwen, lange ranke slanke roemeense..een van de toppers in Penelope en elders ook...

Heel leuk vond ik dat ze me de hele tijd oogcontact en haar mooie glimlach schonk als ze me zag of we elkaar tegenkwamen..super dan denk ik dat je dat je iets goed gedaan hebt hahahaha en snap je als dvpeee het spel !

Rapportcijfers Lorena:
pse 9,
gfe 7
optiek 8,5
techniek 9,5 ( pzc, nmc, geen kussen/tongen, maar doet ze met mij ook heel goed maar nu geen zin in gehad)
inzet 9
pre en aftersales 8

Eindconclusie: topwijffie in elke klub.

Daarna nog een date met een hele leuke en knappe roemeense Valerie

Koud geboekt bij de laatste ronde, ken haar al zo lang als ik in Penelope kom. Vaak bewonderd, om haar serene houding en rust en schoonheid maar altijd gedacht dat ze te profi was, maar dat is toch de mode waarop je je moet instellen. Penelope is niet voor de gfe, zelden heb je dat, de meiden zijn er niet op ingesteld en zonder kussen lukt me dat toch niet en dat doen ze hier niet standaard, dat moet jezelf bewerkstelligen of afspreken vooraf. Elk voordeel heb zn nadeel wist Johan Cruyff na een bezoek aan deze club te vertellen, ze doen wel heel erg vele moeite om heel goed te pzc en een zeer goede pse weg te zetten , lees ze weten hoe ze een man in 10 15 minuten kunnen laten spuiten en hem een goed gevoel te geven. Daar zijn ze meesteressen in.

Zo ook dit zeer lieve en sympathiek romeense vrouwtje, heerlijk kuste ze mijn lichaam minuten lang en ik werd gek van haar tongetjes over mijn borstkas en tepels, dat mooie hoofdje bekijkend met haar haren in mijn handen, daar ben ik een sucker voor dan dringt ene vrouw mijn brein pas echt binnen...ze pijpte me goed, kwam niet in de buurt van Lorena maar ik was keihard, en ze zadelde op, ze heeft een fluwelen kutje, ik voelde mijn pik tegen haar zachte wanden aanshuren, cowgirl deed ze steunend op haar handen geweldig lekker ik had zo kaar kunnen komen maar via missio en doggie wist ik het te rekken, een heerlijke 20 minuten binnen en weer met een big inner smile naar buiten. Ik vind haar ook erg leuk, super vriendelijke vrouw. Dat was de eerste keer dat je met me ging zei ze, ik grapte en ook meteen de laatste..ze keek wat raar, ik zei I am joking baby for sure I will see you next time and we go again..en dat doe ik ook...een hele leuke warme meid met een goede pse service, gezien haar technische skills en ervaring denk ik dat ze nog veel beter kan, herhaling dus op zeker. en weer kon ik er erg van genieten zonder die sterke gfe component en het kussen.

Rapportcijfers Valerie:
pse 8
gfe 6,5
optiek 8
techniek 8,5 ( pzc, nmc)
inzet 9
pre en aftersales nvt.

Eind conclusie: heel erg lieve sympathiek vrouw met een hele goede skillset die precies snapt en aanvoelt hoe ze jou gek moet maken, denk dat ik nog weinig van haar gezien heb en zal op zeker met haar op herhaling gaan met hoge prio als in Penelope ben.

Voor kleingeld weer een heel leuke tijd gehad in Penelope, 2 zeer goede dates met 2 hele knappe roemeense jonge vrouwen.
Kosten 20 entree, en 25 per nummertje van 20 minuten maar ze zijn geen klokkijksters hier. 70 euro dus.

Service bereidheid is stijgende is mijn gevoel of ik heb gewoon geluk altijd. Ik blijf er regelmatig komen er zitten teveel knappe jonge Roemeense vrouwen (aca in het klein misschien zitten hier wel de knapste af en toe btw), je kunt hier altijd een goede pse service halen voor kleingeld en ik zie geen reden om bijvoorbeeld voor 2 x neuken de vulkaan te doen als ik lekker in een clubje kan zitten met eten, drinken en een sauna erbij voor een tientje meer..

Let wel gewoehnungsbeduerftig maar voor de doorzetters ligt er een zeer goede service beloning te wachten..kennen ze je en je ligt goed bij ze dan wordt het steeds beter en leuker hier.

Samen met Grimberg Sauna, Panthera, en Fkk Alina een van mijn stamclubs waar ik het liefste kom.

bad pritt
4 november 2013, 15:00
Nicht schlecht: Rund 30 Frauen und einige davon optisch echte Schüsse. Vier davon hätte ich gestern im Living Room glatt gebucht. Was machen die im Penelope? I

Lorena ist sehr schoen hat in Frankfurter clubs gearbeitet und ist dauer gebucht, ohr service ist seltsamm gut.
Tuerken labbern die frauen nicht voll, trinken keinnen alcohol und kommen nicht oft total vercokest in den puff, das war ihre begruendung, sie wollte halt nicht mehr stunden einen halben steiffen vom alcphol nicht steif werdende pimmel mehr lutschen.
Wie die frauen es oefters machen muessen in die grosse saunaclubs wo alcohol serviert wird.

Ja ich kann da mehr verdienen aber hier verdiene ich auch gut und ....so sind viele da..es gibt sehr schoene frauen in Penelope die da schon lange arbeiten.

So sieht man die welt dreht um gelt aber nicht nur...

Flurkman
13 november 2013, 10:58
Intiem kennisgemaakt met Melek, Annicka en Ramona...

Melek (Turks voor "Engel", zei ze me) is enigszins een Rubensiaans type, heerlijke D, klein buikje maar niet echt te dik. Lachebek, vriendelijk. Zowel bij haar (en nadien bij Annicka) liep het honigpotje over, dus ik heb er wel werk van gemaakt. Dit soort meiden zijn blijkbaar altijd aangenaam verrast als ze zélf eens uitgebreid aan bod mogen komen. Wat is er leuker dan een meid die gewillig ligt te kronkelen onder je tong en die met beide handen je hoofd in haar schoot klem zet ?

Annicka is wat slanker, wel heerlijke boezem en een kont waar je een moord zou voor plegen... Nou ja, ik toch. Zelfde goeie ervaring als bij Melek.

Over Ramona kan ik kort zijn. Blijkbaar een beginnelinge, mooi gezichtje als ze lacht. Ficken geen probleem, maar ze vertrouwt blijkbaar haar (overgevoelig?) spleetje niet graag toe aan orale veroveraars... Angst voor de liefdesbeet ? Een Dracula- of Halloween-complex ? Dit spleetje wens ik niet meer terug te zien.

Wél graag nog eens op herhaling bij Melek en Annicka.

Carlitos
16 november 2013, 08:45
Afgelopen week na een verloren weddenschap naar Penelope geweest in Essen. Van buiten een onopvallende club, dezelfde eigenaar als Acapulco, dus je weet wat je dan kunt verwachten. Veel buitenlanders, entree en kamerprijs nog lager dan in Acapulco. Na de eerste deur ligt er links een verbouwd rokershok, wat volgens de nieuwe Duitse regels eigenlijk verboden is. Maar het zag gezellig uit, zag...

De tweede echte deur werd geopend door een dame met cupje DD en kregen we gelijk 2 handdoeken in de handen geduwd. Naar de theke lopend kregen we uitleg van een vriendelijke vrouw die ons herkende van Acapulco, want met verbazing kon ze niet geloven dat we voor de eerste keer in Penelope waren. Ik herkende haar niet, mijn vriend Seth wel.

Onder omgekleed bij de lockers en de eerste indruk was niet best. Niet erg schoon, rommelig en veel onvriendelijke donkere mannen. Maar goed, even kijken wat er nog te eten was, maar dat lieten we maar voor wat het was. Goed dat we wat McDonalds van te voren hadden gegeten.

Buiten een sigaret roken en de mooie verhalen aanhoren van hoofdzakelijk Roemeense DVP's. Prachtig als ze over klanten vertellen, klagen over hoe ze behandeld worden. Ook een Duitse van Turkse afkomst komt ons gezelschap houden, maar dat alles komt de sfeer niet ten goede. Van de maximaal 8 vertoevende dames in het rokershok, maakt er geen enkele oogcontact, of werkt naar een kamergang toe. Vreemd, terwijl er toch 4 potentiële slachtoffers zitten. Raar.

We gaan naar binnen en gaan dicht bij de mooiere dames zitten, hoewel het niveau op PT zit, proberen we het beste ervan te maken. Seth maakt contact met een Roemeense DVP en vraagt haar of ze hem een cola wilt halen. Na 2 keer weigeren en ze heeft geroepen dat ze er is om te neuken en niet voor serveerster wenst te spelen, vraagt Seth het nog twee keer. In het Roemeens roept ze hem en zijn moeder enkele verwensingen toe, die niet in het "Cola spel" passen. Als ze uiteindelijk opstaat en zelf Fanta neemt roept hij nog dat die geen Fanta wilt, maar Cola. We lachen nog wat en lopen weer naar buiten voor wat te roken. De betreffende dame staat wat te rommelen in haar tas en spreekt met de theke vrouw. Seth vertrouwd het niet en loopt naar hen toe. De jonge dame trekt weer in het Roemeens van leer en scheld hem en zijn moeder weer uit. Waarop ze een klap in haar gezicht krijgt van de theke vrouw die het ook duidelijk heeft verstaan.
Ok, dat had ik dus nog nooit gezien, zo'n terechtwijzing. We besluiten dan maar om te vertrekken, we kleden ons om en ik zie de dame langs de kleedruimte lopen, mascara over de wangen en nasnikkend van het gebeuren.

Blijkbaar is het vragen om een cola te halen in Roemenië nog lager dan een DVP zijn, een andere verklaring heb ik er niet voor het handelen van de dame. Het was een beetje teasen nog niet eens plagen, wat Seth deed. Dat we toch in ons gelijk stonden, bleek later toen de thekevrouw ons apart nam en haar verontschuldigingen aanbood voor het gedrag van de dame. Mochten we haar in Acapulco treffen zou ze het goed maken.

Naast de verloren weddenschap, hadden we ook een verloren avond. Penelope is een echte budgetclub, niet alleen het eten, maar ook de club zelf is ver beneden niveau. Over de dames kan ik zeggen dat het zelfs minder is als Heaven 7 op een slechte dag. Maar in H7 proberen de dames wel wat sfeer te maken, in Penelope was er wel sfeer, maar dan die van "ik moet maar wil niet" vrouwen. Geen succes in ieder geval.

Dus hebben de avond afgemaakt in the Living Room, wat wel weer eens leuk was.

bad pritt
16 november 2013, 09:40
Party Treff optics in Penelope is gewoon glashard gelogen, de optiek is vergelijkbaar met Acapulco en goed voor een kleine saunaclub met uitschieters.Kan niet dat je dat niet gezien hebt.

Seth kan van mij ook een grote bek krijgen ipv een cola, die dvpee heeft gelijk, los van het schelden, wie denkt hij wel dat hij is, zeker herhaaldelijk vragen, het begint allemaal met respect ? Onze Seth vind het jammer dat hij net de koloniale tijd gemist heeft zeker ? Daarmee heeft hij in deze kleine club ook meteen al zijn ruiten ingegooid maar met zijn opgeblazen ego heeft hij dat waarschijnlijk geeneens doorgehad.

Carlitos
17 november 2013, 05:56
Ach BP, ik zou niet durven om met jou in discussie te gaan. Het vergelijk van de optiek van de dames is mijn mening en geen glasharde leugen, dat jij andere normen en waarden hebt is jouw pakkie an. IJsberen die mij kennen trekken hun eigen conclusie.

Betreffende "onze?" Seth, het is gewoon een spel om tot een dame te komen. Het is niet de eerste keer dat hij dat op deze manier doet en vele andere dames haalden wel wat te drinken en genoten van een of meerdere kamergangen en zijn gezelschap tot in de late uurtjes.
Het was zeker niet respectloos, maar misschien in vergelijk met jou die alle DVP's op handen draagt wel. Maar ik denk dat de theke al aangaf dat de dame een grens overschreed.

Zijn ruiten ingegooid in Penelope? Snap ik niet helemaal, we zijn zelf vertrokken en er niet uitgegooid. Mochten we terug willen zou dat geen probleem zijn, er zullen misschien dames zijn die niet met hem of ons willen kameren, maar als ze geld willen verdienen moeten ze een keus maken. Maar er zijn betere alternatieven voor Penelope.

En het is mooi dat jij over een opgeblazen ego begint...:smile2: Maar ook hierover begin ik geen discussie.

KevinK
17 november 2013, 09:58
Ach BP, ik zou niet durven om met jou in discussie te gaan. Het vergelijk van de optiek van de dames is mijn mening en geen glasharde leugen, dat jij andere normen en waarden hebt is jouw pakkie an. IJsberen die mij kennen trekken hun eigen conclusie.

Betreffende "onze?" Seth, het is gewoon een spel om tot een dame te komen. Het is niet de eerste keer dat hij dat op deze manier doet en vele andere dames haalden wel wat te drinken en genoten van een of meerdere kamergangen en zijn gezelschap tot in de late uurtjes.
Het was zeker niet respectloos, maar misschien in vergelijk met jou die alle DVP's op handen draagt wel. Maar ik denk dat de theke al aangaf dat de dame een grens overschreed.

Zijn ruiten ingegooid in Penelope? Snap ik niet helemaal, we zijn zelf vertrokken en er niet uitgegooid. Mochten we terug willen zou dat geen probleem zijn, er zullen misschien dames zijn die niet met hem of ons willen kameren, maar als ze geld willen verdienen moeten ze een keus maken. Maar er zijn betere alternatieven voor Penelope.

En het is mooi dat jij over een opgeblazen ego begint...:smile2: Maar ook hierover begin ik geen discussie.

Ik geef die dame ook groot gelijk hoor. Hij had toch gewoon na een nee als antwoord te hebben gekregen kunnen ophouden te vragen?
Zijn ruiten zijn in de club niet ingegooid wat betreft het binnenkomen, maar wel in het krijgen van goede service. Want reken maar dat deze DVP dit aan haar collega's vertelt. Verder is het natuurlijk ook schandalig gedrag van de ontvangstdame.

bad pritt
17 november 2013, 10:39
Ach BP, ik zou niet durven om met jou in discussie te gaan. Het vergelijk van de optiek van de dames is mijn mening en geen glasharde leugen, dat jij andere normen en waarden hebt is jouw pakkie an. IJsberen die mij kennen trekken hun eigen conclusie.

Betreffende "onze?" Seth, het is gewoon een spel om tot een dame te komen. Het is niet de eerste keer dat hij dat op deze manier doet en vele andere dames haalden wel wat te drinken en genoten van een of meerdere kamergangen en zijn gezelschap tot in de late uurtjes.
Het was zeker niet respectloos, maar misschien in vergelijk met jou die alle DVP's op handen draagt wel. Maar ik denk dat de theke al aangaf dat de dame een grens overschreed.

Zijn ruiten ingegooid in Penelope? Snap ik niet helemaal, we zijn zelf vertrokken en er niet uitgegooid. Mochten we terug willen zou dat geen probleem zijn, er zullen misschien dames zijn die niet met hem of ons willen kameren, maar als ze geld willen verdienen moeten ze een keus maken. Maar er zijn betere alternatieven voor Penelope.

En het is mooi dat jij over een opgeblazen ego begint...:smile2: Maar ook hierover begin ik geen discussie.

Als jij begint over partytreff niveau dan denk ik dat jij met en blindenstok loopt, er zijn zat ijsberen die hier geweest zijn, zoals Smouse, Ijsberenvel, ik, Hara1ld, rmjhexe, die weten ook dat je liegt en de zaken wel erg bont maakt. Of je weet niet wat er bedoeld wordt met een partytreff line up. Je wilde gewoon een erg negatief verhaal schrijven , dat mag maar ga niet zo liegen.

Seth is de held van het verhaal, naast jou, hij heeft niks gehad maar liep naar buiten zijn ego op niveau houdend met het idee wat een kut tent en wat een partytreff meiden. Ik ga daarheen en heb altijd goede tot super goede sessies met net zulke mooie vrouwen als in andere clubs, goede service en soms ook nog een beetje pre en aftersales maar daar is dit niet de tent voor.Dat begint met de eigen opstelling en in een kleine club als de vrouwen zien dat je goed met een omgaat dan worden ze allemaal vele vriendelijker en anders. Maar dat soort tactische overwegingen is aan jullie niet besteed een tent afkraken is makkelijker en goedkoper.Jullie moeten veilig bij de grote saunaclubs blijven daar kunnen jullie alles kopen ook bevestiging voor jullie opgeblazen egootjes.

En dan draaien jullie het om,wat een kut tent, maar de meiden hebben jullie gewoon de stille middenvinger gegeven.
Jullie zijn afgeserveerd. Ja dan moet je weggaan en wordt het vanzelf een kut tent en ga je in je verslagje ook nog even lekker schoppen en liegen over lelijke vrouwen , er is hier net bijna geen uitval onder de meiden en net als in Aca is er een optisch goede line up met vergelijkbare meiden, die ook switchen maar sommige meiden houden van P omdat de service er standaard is uitgekleed.Er geen dronken kerels zijn en de kamer gangen maar 10 a 20 minuten duren standaard.

ps
Ik had niet gereageerd als je niet zo was gaan liegen over de optische kwaliteit van de line up.

bad pritt
17 november 2013, 10:54
Ik geef die dame ook groot gelijk hoor. Hij had toch gewoon na een nee als antwoord te hebben gekregen kunnen ophouden te vragen?
Zijn ruiten zijn in de club niet ingegooid wat betreft het binnenkomen, maar wel in het krijgen van goede service. Want reken maar dat deze DVP dit aan haar collega's vertelt. Verder is het natuurlijk ook schandalig gedrag van de ontvangstdame.

De klub is zo klein, na zo een incident weet elke vrouw het en zijn ze gebrandmerkt als arrogante tyfuslijers, de vrouwen zijn close hier en trots vaak meer als in andere saunaclubs en als ze geen zin in je hebben gaan ze echt niet voor de centjes met je kameren.
En als een niet wil, dan gaan die andere ook niet. Al heel vaak gezien hier. Er bleef de heren niks anders dan de aftocht te blazen en dat hier als een zeer verantwoorde beslissing te verkopen omdat er partytreff vrouwen zaten, maar je kunt alles over de tent zeggen en dat is vaak terecht en mag ook, maar niet dat.

vakantieganger24
17 november 2013, 11:54
Als ik die meid was had ik die cola wel voor hem gehaald, maar ik had er wel iets in gegooid

Carlitos
18 november 2013, 07:55
Beste BP, je reactie had ik zeker verwacht. We kunnen hier gerust van mening verschillen, alleen dat je me voor leugenaar uitmaakt doet wel een beetje pijn. Als je mijn vroegere verslagen leest en mij persoonlijk een beetje kende. Dan zou je weten dat ik niet lieg over mijn ervaringen over clubs en mijn mening over optics in clubs.

Jij doet je faam eer aan om ons te betitelen als "arrogante tyfuslijers", het zit dus heel erg diep bij je. Ik en mijn vriend Seth hebben jou nooit iets gedaan, maar toch denk je ons te kennen. Je houdt echt van DVP's en blijkbaar zeker die van Penelope. Dan kan ik me voorstellen dat het verslag pijn doet.

Seth is niet mijn held, maar een vriend. Ik keur zeker niet alles goed wat hij doet, maar hier was echt geen reden om zijn moeder zo grof te beledigen. Ook hij heeft hiervan geleerd, want ook wij willen net als andere bezoekers een leuke avond hebben. Daar horen ook dames bij, waar we het zeker verbruid hebben. Maar niet bij alle dames, want net als de thekefrau vond dat de DVP in de fout ging, zullen dat ook andere dames vinden.

Maar goed, we zullen Penelope voorlopig niet kunnen bezoeken als "arrogante tyfuslijers" en alleen maar naar grote Sauna Clubs gaan. We lopen dan ook niet het risico om jou tegen te komen, want gezien je reactie zullen we ook nog klappen krijgen. Omdat je maar al te graag wil laten zien dat je echt van DVP's in kleine clubs houdt.

Ik wens je nog heel veel plezier in de kleine clubs, de groeten van de blinde, arrogante leugenaar, die aan tyfus lijdt.

bad pritt
18 november 2013, 08:24
Beste BP, je reactie had ik zeker verwacht. We kunnen hier gerust van mening verschillen, alleen dat je me voor leugenaar uitmaakt doet wel een beetje pijn. Als je mijn vroegere verslagen leest en mij persoonlijk een beetje kende. Dan zou je weten dat ik niet lieg over mijn ervaringen over clubs en mijn mening over optics in clubs.

Jij doet je faam eer aan om ons te betitelen als "arrogante tyfuslijers", het zit dus heel erg diep bij je. Ik en mijn vriend Seth hebben jou nooit iets gedaan, maar toch denk je ons te kennen. Je houdt echt van DVP's en blijkbaar zeker die van Penelope. Dan kan ik me voorstellen dat het verslag pijn doet.

Seth is niet mijn held, maar een vriend. Ik keur zeker niet alles goed wat hij doet, maar hier was echt geen reden om zijn moeder zo grof te beledigen. Ook hij heeft hiervan geleerd, want ook wij willen net als andere bezoekers een leuke avond hebben. Daar horen ook dames bij, waar we het zeker verbruid hebben. Maar niet bij alle dames, want net als de thekefrau vond dat de DVP in de fout ging, zullen dat ook andere dames vinden.

Maar goed, we zullen Penelope voorlopig niet kunnen bezoeken als "arrogante tyfuslijers" en alleen maar naar grote Sauna Clubs gaan. We lopen dan ook niet het risico om jou tegen te komen, want gezien je reactie zullen we ook nog klappen krijgen. Omdat je maar al te graag wil laten zien dat je echt van DVP's in kleine clubs houdt.

Ik wens je nog heel veel plezier in de kleine clubs, de groeten van de blinde, arrogante leugenaar, die aan tyfus lijdt.

Wat een onzin, klappen krijgen.....never..graag neem ik je een keer mee naar Penelope en stel je voor aan service kanonen daar..je kunt er alles krijgen maar de kunst daar is je moet mixen met die vrouwen, ze moeten jou een beetje mogen..stom maar daar noodzakelijk.. kom je vaker hebben er een paar goede ervaringen met je, dan is het ijs pas gebroken en heb je het daar leuk. Daarom een club voor volhouders en voor ervaren club gangers die ook iets in hun voordeel kunnen draaien, door contact te maken met de dames. Ik heb zelden een arrogantere gesloten team gezien by the way.
Arrogante tyfuslijers dat hebben die dames daar gedacht, ik ken de club te goed inmiddels en veel vrouwen werken er al lang, als je zoiets doet ben je daar gezien dan negeren ze je en kun je letterlijk doodvallen. Dat wilde ik zeggen verder ken ik jullie niet en is mijn conclusie wel erg veel koffiedik kijken dus til er niet te zwaar aan.

maar de line up, ik kan mij niet voorstellen hoe iemand bij benadering dat kan kwalificeren als partytreff vrouwen terwijl je in Acapulco dezelfde vrouwen hebt zitten en beide clubs nooit partytreff vrouwen opstellen in hun team.

Maar anyway, ik respecteer je meining maar denk er totaal anders over.

Ik ken er inmiddels vel hele leuke dames en sommigen hebben en mindblowing goede service.
Vandaar dat ik de club ook blijf frequenteren.

Maar in een beoordeling moet je ook eens naar jezelf kijken vind ik, Penelope is voor ervaren mannen en clubgangers die ook wat kunnen losmaken bij vrouwen en zo wordt je daar pas opgenomen en komt het volle Penelope voor je tot leven. Of je neemt genoegen met de tuerkenpuff service de ook hele goed kan zijn, ze kunnen allemaal super goed pzc dar ligt de hoofdmoot en je snel gek maken met hun trucendoos en in kombinatie met hun goede looks is dat ook een goede combo voor 25 euro.

Carlitos
18 november 2013, 08:33
Nou kijk, met zo'n reactie daar kan ik iets mee. Helaas is het niet tot kamergangen gekomen, dus kan ik niets zeggen over de "Turken Service". Maar daar is de prijs ook naar, dan toch liever Heaven 7. Waarmee ik Penelope vergeleek.

Fijne geile week toegewenst!

Badslippers
18 november 2013, 11:21
We gaan naar binnen en gaan dicht bij de mooiere dames zitten, hoewel het niveau op PT zit


Party Treff optics in Penelope is gewoon glashard gelogen,

Mwahhhh, lijkt meer op een persoonlijke constatering dan op liegen.


er zijn zat ijsberen die hier geweest zijn, [ . . . ] die weten ook dat je liegt

Waarom zou Carlitos liegen over het uiterlijk van de dames. Da's gewoon persoonlijke smaak. Als hij nou beweerd zou hebben: "Ik zag daar een vrouw met drie tieten met één been rondhinkelen", dan had hij apert gelogen.


en als ze geen zin in je hebben gaan ze echt niet voor de centjes met je kameren.

Potverdorie, en ik hoor altijd dat ze het voor het geld en alleen maar voor het geld doen.


[ . . . ] als je zoiets doet ben je daar gezien dan negeren ze je en kun je letterlijk doodvallen.

Figuurlijk mag ik toch hopen.


Penelope is voor ervaren mannen en clubgangers die ook wat kunnen losmaken bij vrouwen.
Precies, groentje Carlitos is een man van weinig woorden die zo snel mogelijk vrouwen zoekt die bij hem de badjas kunnen losmaken zodat ze hem eens lekker kunnen aftrekken. En de ervaren BP gaat eerst drie uur met een wijf lullen om bij hun iets los te maken. Het strikje van de BH bijvoorbeeld.

bad pritt
18 november 2013, 12:53
Bs ga er zelf eens kijken en dan praten we verder. Wat ik
vertel over die club klopt elke club is. Anders deze is heel apart
Als iemand zegt dat de meiden in lr allemaal partytreff niveau zijn dan zeg jij toch ook waar is je blindenstok? ??

noglangnietuitgewandeld
18 november 2013, 16:37
In de jaren 2006/2008 kwam ik er regelmatig. En begin vorig jaar nog een keer. Optisch vond ik de vrouwen best oké, zeker geen partytreff niveau, op misschien een enkeling na. En ik heb er wel eens een hele goede date gehad, maar dat was een uitzondering. Gemiddeld was het een snelle wip van een kwartier, zonder veel intimiteit. Het hoofdzakelijk Turks publiek is daarmee tevreden, maar ik heb persoonlijk andere criteria. Als je er echt in investeert dan zal er wel eens vaker een goede date te scoren zijn, maar ik ga daar geen moeite voor doen. Dan betaal ik liever een paar tientjes meer in bijv. Panthera, dan heb ik de zekerheid. Nou ja, bijna dan.

Dalton
18 november 2013, 17:57
Nu begrijp ik BIG30 wat hij bedoeld met de servise in de RTC'S dat je als ijsbeer binnenkomt en weggaat als tyfuslijer.
Maar hoe kan dat wanneer je niet eens een dvp geneukt hebt of zit het daar in de lucht en wordt het door de airco rondgeblazen?
BP kennen we allemaal van dit forum en hij zweert bij de RTC'S en vindt de normale saunaclubs allemaal klootte met 2 o's,komt vooral door de hoge entree en de lusteloosheid van de dames die nooit naar hem lachen maar ACA vergelijken met een RTC dat raakt kant nog wal.
We weten ondertussen dat in ACA ieder weekend zo'n 100 dvp's huppelen en de ene nog mooier dan de andere terwijl met veel geluk in een RTC 10 dames huppelen en wanneer PP eens een kijkje neemt in zo'n club hij het wereldrecord van de 100 meter hardlopen verbeterd met 2 seconden om er maar zo snel mogelijk uit te komen met een van angst vertrokken gezicht terwijl hem na 2 dagen de koude rillingen nog over de rug lopen van wat hij daarbinnen aantrof.
Met dat gegeven weten de meeste ijsberen dat ze beter naar een echte club kunnen gaan en dat zal BIG30 hier ook mee willen zeggen maar hij kan dit niet tikken en daarom doe ik dat,zo groot is het verschil.

bad pritt
18 november 2013, 18:09
PP is niet maat der dingen maar komt er ook vaak zat hahaha als jij dat nou ook eens deed ipv al die bedachte stukjes te tikken dan wist je waar het over ging en dreef je niet alleen op je eigen hoofd en je vooroordelen...beste Dalton.

Pistol Pete
18 november 2013, 19:21
We weten ondertussen dat in ACA ieder weekend zo'n 100 dvp's huppelen en de ene nog mooier dan de andere terwijl met veel geluk in een RTC 10 dames huppelen en wanneer PP eens een kijkje neemt in zo'n club hij het wereldrecord van de 100 meter hardlopen verbeterd met 2 seconden om er maar zo snel mogelijk uit te komen met een van angst vertrokken gezicht terwijl hem na 2 dagen de koude rillingen nog over de rug lopen van wat hij daarbinnen aantrof.


HAha, weer goed gebracht, mijn Dalton....Dat gold alleen voor FKK Dietzenbach waar ik 1 keer gillend wegrende..Maar BP heeft gelijk. In sommige RTC zitten zer neukbare DVP''s en ik kome er vaker dan me lief is....:)

Carlitos
19 november 2013, 06:30
BP kennen we allemaal van dit forum en hij zweert bij de RTC'S en vindt de normale saunaclubs allemaal klootte met 2 o's,komt vooral door de hoge entree en de lusteloosheid van de dames die nooit naar hem lachen maar ACA vergelijken met een RTC dat raakt kant nog wal.


Mijn verslag ging in ieder geval over Penelope, niet over ACA.

Dalton
19 november 2013, 14:09
Mijn verslag ging in ieder geval over Penelope, niet over ACA.

Ik kan lezen maar je grote vriend BP haalt altijd alles door elkaar en zegt dat PENELOPE hetzelfde is als ACA.
Het heeft dezelfde baas maar die 2 zaken zijn gewoon verschillend ACAPULCO is de hemel en PENELOPE is de hel.
In ACA komen gewoon de mooiste dames van NRW en PENELOPE meer de verzadigde types die met alles tevreden zijn en iedereen gelaten over zich heen laat gaan,maar BP heeft wel gelijk de dames zijn geen koelies en komen in de club om wat te verdienen en niet om serveerstertje te spelen.
De dame had hem met dat gezeik gewoon een flinke schop onder zijn kloten moeten geven,ik denk dat hij op de kamer net zo'n zeikerd is.

bad pritt
19 november 2013, 14:39
Ik kan lezen maar je grote vriend BP haalt altijd alles door elkaar en zegt dat PENELOPE hetzelfde is als ACA.
Het heeft dezelfde baas maar die 2 zaken zijn gewoon verschillend ACAPULCO is de hemel en PENELOPE is de hel.
In ACA komen gewoon de mooiste dames van NRW en PENELOPE meer de verzadigde types die met alles tevreden zijn en iedereen gelaten over zich heen laat gaan,maar BP heeft wel gelijk de dames zijn geen koelies en komen in de club om wat te verdienen en niet om serveerstertje te spelen.
De dame had hem met dat gezeik gewoon een flinke schop onder zijn kloten moeten geven,ik denk dat hij op de kamer net zo'n zeikerd is.

Ga er eerst eens kijken dan antwoord ik.
Op zelfbedachte vooroordelen reageren schiet niet op.

Carlitos
21 november 2013, 11:40
die 2 zaken zijn gewoon verschillend ACAPULCO is de hemel en PENELOPE is de hel.

Dit vergelijk wil ik niet maken, want het was daar veel te koud voor...


In ACA komen gewoon de mooiste dames van NRW

Dit is absoluut alleen jou mening!


PENELOPE meer de verzadigde types die met alles tevreden zijn en iedereen gelaten over zich heen laat gaan

Er waren wel wat klanten bij waarbij ik niet achteraan de rij wil staan in een club.


maar BP heeft wel gelijk de dames zijn geen koelies en komen in de club om wat te verdienen en niet om serveerstertje te spelen.

Klopt, de dame zei ook dat ze daar was om te neuken en niet om te bedienen.


De dame had hem met dat gezeik gewoon een flinke schop onder zijn kloten moeten geven

Ook een optie, maar daar zullen ook consequenties tegenover staan. Vanuit mijn vriend en leiding van de club.


ik denk dat hij op de kamer net zo'n zeikerd is.

Dat valt reuze mee. Het is eigenlijk een hele vriendelijke, en op de kamer een zeer makkelijke snelle gast.

Dalton
21 november 2013, 15:23
Dus je moet met je vriend mee de kamer op CARLITOS om hem erop te beuren want anders kan je nooit weten hoe hij op de kamer is.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het infuus voor hem moet vasthouden terwijl hij ligt te neuken.

vakantieganger24
24 november 2013, 11:22
Ik ben hier vorige week nog even gaan kijken. Ik wilde het een tweede kans geven omdat ik eerder dit jaar de tent zwaar teleurgesteld verlaten heb. Dat was tijdens de ramadan en het aantal vrouwen, inclusief de onvriendelijke receptie dame, was op een hand te tellen. Dit keer was het aantal vrouwen redelijk, maar de kwaliteit van de vrouwen was niet om over naar huis te schrijven. Door gebrek aan beter pakte ik dan maar een barely legal 18 jarig mooi roemeentje. Op de bank zat ze er al beteutert bij, maar dat negeerde ik. Anno 2013 is het nu eenmaal zo dat je niet altijd meer krijgt in de clubs waar je naar op zoek bent. Dus ging ik voor een optick fick. Eenmaal op de kamer bleef ze ongeinteresseerd en ging ze meteen over tot pijpen of wat er voor door moest gaan. Het was dus waardeloos en ze deed het op een manier alsof ze met haar wiskunde huiswerk bezig was en daarbij met gedachte bij haar vriendje dat haar net gedumpt had. Terwijl ze mij pijpte/waardeloos aftrok kreeg ik er medelijden mee. Ik kreeg er een slappe van en meteen vroeg ze mij of ik een probleem heb. Dat was voor mij genoeg om na nog geen 120 seconden op de kamer te zeggen dat ik er klaar mee ben. Ze keek toen verschrikt en zag de bui al aankomen dat ik lastig kon worden blijkbaar, maar ik heb gezegt dat ze het geld zal krijgen en ben alleen van de kamer afgelopen. De rest van de tijd had ik er de balen van in die tent. Er zat ook geen andere meid waar ik nog mee had willen proberen. Na een poosje ben ik dus vertrokken.
Ik stel mijzelf de vraag wat doe ik eigenlijk nog in die clubs. Ik ben het al een hele poos zat en het percetage negatieve ervaringen neemt alleen maar toe vanwege die rot roemenen overal tegenwoordig. Het is het voor mij allemaal niet meer waard. Ik zal in 2013 geen voet meer zetten in een club in Duitsland. Ik ga lekker op vakantie in december, dan heb ik tenminste echte sex. Ik wens jullie lezers allemaal veel plezier in het posten van nep berichten op het forum van hoe geweldig die wijven op
de kamer zijn. DOEI

licky luke
24 november 2013, 12:38
Ik ben hier vorige week nog even gaan kijken. Ik wilde het een tweede kans geven omdat ik eerder dit jaar de tent zwaar teleurgesteld verlaten heb. Dat was tijdens de ramadan en het aantal vrouwen, inclusief de onvriendelijke receptie dame, was op een hand te tellen. Dit keer was het aantal vrouwen redelijk, maar de kwaliteit van de vrouwen was niet om over naar huis te schrijven. Door gebrek aan beter pakte ik dan maar een barely legal 18 jarig mooi roemeentje. Op de bank zat ze er al beteutert bij, maar dat negeerde ik. Anno 2013 is het nu eenmaal zo dat je niet altijd meer krijgt in de clubs waar je naar op zoek bent. Dus ging ik voor een optick fick. Eenmaal op de kamer bleef ze ongeinteresseerd en ging ze meteen over tot pijpen of wat er voor door moest gaan. Het was dus waardeloos en ze deed het op een manier alsof ze met haar wiskunde huiswerk bezig was en daarbij met gedachte bij haar vriendje dat haar net gedumpt had. Terwijl ze mij pijpte/waardeloos aftrok kreeg ik er medelijden mee. Ik kreeg er een slappe van en meteen vroeg ze mij of ik een probleem heb. Dat was voor mij genoeg om na nog geen 120 seconden op de kamer te zeggen dat ik er klaar mee ben. Ze keek toen verschrikt en zag de bui al aankomen dat ik lastig kon worden blijkbaar, maar ik heb gezegt dat ze het geld zal krijgen en ben alleen van de kamer afgelopen. De rest van de tijd had ik er de balen van in die tent. Er zat ook geen andere meid waar ik nog mee had willen proberen. Na een poosje ben ik dus vertrokken.
Ik stel mijzelf de vraag wat doe ik eigenlijk nog in die clubs. Ik ben het al een hele poos zat en het percetage negatieve ervaringen neemt alleen maar toe vanwege die rot roemenen overal tegenwoordig. Het is het voor mij allemaal niet meer waard. Ik zal in 2013 geen voet meer zetten in een club in Duitsland. Ik ga lekker op vakantie in december, dan heb ik tenminste echte sex. Ik wens jullie lezers allemaal veel plezier in het posten van nep berichten op het forum van hoe geweldig die wijven op
de kamer zijn. DOEI

Meteen ook maar uitschrijven op alle forums waar je lid van bent?
Of ben jij net zoals de meeste DVP's die afscheid nemen van het vak... om er na enkele maanden weer terug te keren?
We zullen zien...

Fijna vakantie(sex) alvast!
Het is je gegund!

Carlitos
4 december 2013, 11:21
Ik stel mijzelf de vraag wat doe ik eigenlijk nog in die clubs. Ik ben het al een hele poos zat en het percetage negatieve ervaringen neemt alleen maar toe vanwege die rot roemenen overal tegenwoordig. Het is het voor mij allemaal niet meer waard. Ik zal in 2013 geen voet meer zetten in een club in Duitsland. Ik ga lekker op vakantie in december, dan heb ik tenminste echte sex. Ik wens jullie lezers allemaal veel plezier in het posten van nep berichten op het forum van hoe geweldig die wijven op
de kamer zijn. DOEI

Je doet deze maand dus je naam eer aan, en gaat op vakantie voor echte seks. Maar je vraagt jezelf af wat je nog in clubs doet, je hebt gewoon een tijd geleden wel lol gehad in die clubs! Op dit moment is het overal wel een beetje hetzelfde, dames maken geen kamers, zijn daardoor een hele dag bezig met niks doen. Omschakelen om een klant goed te verwennen is dan lastig. Zeker een jong ding van 18 jaar. Of zagen die dames aan je gezicht dat je ook al een tijd aan het balen bent van je slechte ervaringen de laatste tijd, wisten ze dat ze je niet konden bekoren. Het kan ook aan je eigen instelling liggen, dat weet ik uit ervaring.

Maar je beticht je collega ijsberen van nep berichten, daar geloof ik niet zo in. Ze beschrijven het hooguit van een hele positieve kant, of hebben een andere seks beleving dan jij.

Maar veel plezier deze clubloze maand....

licky luke
4 december 2013, 13:33
Ik kan de reactie van Carlitos alleen maar onderschrijven.

En geheel op persoonlijke titel: ik wordt onderhand ziek van dat geneuzel over "rot Roemenen" en wat er al niet meer over deze dames wordt geventileerd. Als je slechte ervaringen hebt met Roemeense dames moet je er gewoon wegblijven, dan hoef je ook niet meer te klagen. Ik heb zelf meer dan voldoende goede ervaringen met Roemeense dames, om te kunnen stellen dat het niet allemaal rotte appels zijn. En als ik een keer een foute keuze maak, met een dame van welke afkomst dan ook, dan heb ik mijn leergeld betaald en zoek ik de volgende keer een ander. Maar er over zaniken doe ik niet, laat staan dat ik alle Roemeense dames hier openlijk afkraak. Dat maakt het hele forum ook een verzamelbak van negatieve ervaringen en daar wordt het niet gezelliger op.

Mijn advies dus: Gewoon afblijven als je er niks van verwacht (ongeacht het land van herkomst), dat spaart geld en negatieve ervaringen. En als je op een gegeven moment helemaal geen DVP's meer vindt die je nog kunnen bekoren, gan je er gewoon helemaal mee stoppen, ook met er over te schrijven.

En om op een positieve manier af te sluiten:

Je hebt de juiste beslissing genomen om op vakantie te gaan en de clubs links (en rechts) te laten liggen.
Er is dus toch nog licht aan het einde van de tunnel...

Fijne vakantie alvast!

Badslippers
4 december 2013, 13:46
Het was dus waardeloos en ze deed het op een manier alsof ze met haar wiskunde huiswerk bezig was en daarbij met gedachte bij haar vriendje dat haar net gedumpt had.

Eventjes dacht ik: "Eindelijk een intelligent Roemeentje. Bezig zijn met haar wiskundewerk én haar (foute) vriendje dumpen". Totdat ik nauwkeuriger las en zag dat ze V24 alleen maar de perfecte illusie (van intelligentie) gaf. Eigenlijk dus een topsessie (op het pijpen na dan!).

Johnny Bravo
4 december 2013, 14:50
Niet alleen sommige ijsbeertjes hebben hun buik vol van die Roemeense dames maar ook bij de clubleidingen.
Ik noem hier geen naam van de club maar het liefst sturen ze alle Roemeense dames weg maar helaas hou je dan geen dames over om de ijsberen te vergezellen in de club. Maar mijn gevoel zegt en als ik tussen de regels door lees zou zomaar kunnen dat een club zegt en nu is mooi geweest en dat ze alle Roemeense dames de toegang gaan weigeren.

Toulouse-Lautrec
4 december 2013, 15:12
Ik kan de reactie van Carlitos alleen maar onderschrijven.

En geheel op persoonlijke titel: ik wordt onderhand ziek van dat geneuzel over "rot Roemenen" en wat er al niet meer over deze dames wordt geventileerd. Als je slechte ervaringen hebt met Roemeense dames moet je er gewoon wegblijven, dan hoef je ook niet meer te klagen. Ik heb zelf meer dan voldoende goede ervaringen met Roemeense dames, om te kunnen stellen dat het niet allemaal rotte appels zijn. En als ik een keer een foute keuze maak, met een dame van welke afkomst dan ook, dan heb ik mijn leergeld betaald en zoek ik de volgende keer een ander. Maar er over zaniken doe ik niet, laat staan dat ik alle Roemeense dames hier openlijk afkraak. Dat maakt het hele forum ook een verzamelbak van negatieve ervaringen en daar wordt het niet gezelliger op.

Mijn advies dus: Gewoon afblijven als je er niks van verwacht (ongeacht het land van herkomst), dat spaart geld en negatieve ervaringen. En als je op een gegeven moment helemaal geen DVP's meer vindt die je nog kunnen bekoren, gan je er gewoon helemaal mee stoppen, ook met er over te schrijven.

En om op een positieve manier af te sluiten:

Je hebt de juiste beslissing genomen om op vakantie te gaan en de clubs links (en rechts) te laten liggen.
Er is dus toch nog licht aan het einde van de tunnel...

Fijne vakantie alvast!

@ licky luke

Ik meen te hebben begrepen dat je een Limburger bent. Wel, vakantieganger24 is een Rotterdammer.
En daar zit het verschil, het verschil is de taal. Een Rotterdammer zegt de dingen nu eenmaal een beetje anders dan een Limburger.

Over de Limburger heb ik wel eens horen zeggen: "Hij lult een hoop en praat graag naar de mond, maar uiteindelijk weet je nooit waar je aan toe bent."

Over de Rotterdammer wordt wel gezegd: "Hij is recht toe recht aan en kankert een hoop, maar de strekking van zijn verhaal is duidelijk."

In dit geval zegt vakantieganger24 dus: “Ik had een kutdag in Penelope”.



En om je een beetje idee te geven van onvervalst Rotterdams moet je maar eens naar Jules Deelder luisteren die hier zijn visie geeft over Amsterdammers:


http://www.youtube.com/watch?v=nu3Nd1Ig3vU

bad pritt
4 december 2013, 15:26
Dit is compleet off topic maar de mods verplaatsen het wel denk ik.

Ik kom veel in clubs de laatste 3 jaar en in totaal 4 a 5 jaar in de saunaclubs weet het niet meer precies.
ik heb in ieder geval de aflossing van de wacht nog meegemaakt, Poolse, Duitse en Russische dames werden afgelost door Roemeentjes.
De sfeer in alle clubs veranderde en niet altijd ten positieve..de vrouwen met een beetje omgangsvormen en waar een gesprek mee mogelijk was, ook tot dan toe de gebruikelijke modus operandi in de clubs, werden voorbij gestreefd door Roemeentjes alsof er geen jonge vrouwen meer in Rumania bleven...ze lieten geen steen op de andere van de oude clubs.

Beste voorbeeld is Acapulco, de sfeer is er totaal veranderd, vervelend , hard , zakelijk, geen pre sales, arrogante looks, het boze oog regeert er. Je kunt ze niet allemaal over een kam scheren maar het is zoeken naar de goede dames. Vroeger nam ik blind elke vrouw in Acapulco nu moet je kijken wat het Roemeentje aan service aanbied. Maar door de sfeer kom ik er geeneens meer in de stemming vaak, misschien is pappa blijven hangen in het verleden...

Hoe het komt die neergang in service, sfeer en omgangsvormen die samen met de Roemeense sprinkhanen plaag naar Duitsland kwam, dat is voer voor intelligentere mensen dan mij, maar dat het heeft plaatsgevonden dat is voor mij een feit dat ik zelf beleefd heb.Het komt ook hele veel voor als klacht op alle fora !! Dus om hier iemand persoonlijk op aan te vallen alsof hij het niet snapt gaat te ver.

Panthera is ook een recent voorbeeld, afgelopen zondag alleen maar Roemeentjes en geen Bulgaren of andere nationaliteiten op Shila na, het was een zeer vervelende dag in HP, botte vrouwen, afstandelijke vrouwen, ik ga me niet herhalen...dat heb ik ook zo gezien met diverse lichtingen Roemeentjes in H7....bot, geen omgangsvormen, assies......niet willen werken..geen idee hebben hoe zich te gedragen in een club...hun bord barstenvol met 5 stukken vlees laden en 2 hapjes nemen en het dan laten staan en weglopen..etc ..ze heben gewoon overal schijt aan en nooit enige opvoeding gehad.

Ik heb dat nog NOOIT gezien met vrouwen van andere nationaliteiten, discrimineren mag niet maar een conclusie dringt zich op.

Ik heb ook ontelbaar veel goede dates gehad met Roemeentjes, mag ook veel aan ze, maar zet er teveel bij elkaar zonder correctie en het ontspoort totaal en ze laten hun ware gezicht zien.Dit geld vooral voor die jonge sprinkhanen die met foute vriendjes hier naar Duitsland komen en maar in clubs gedumpt worden.

Vakantieganger kent de betere tijden met andere nationaliteiten en vond het toen veel beter, dat is legitiem en mag hij vinden en opschrijven. Dat anderen het nu perfect vinden tel je zegeningen maar val niemand aan op zijn mening of dring hem jouw visie op !
Dit roemeentje uit Vakantiegangers verhaal heet Candy,ze is pas 18 jaar, ik mag haar, en we klikken, als ze gaat roken knikt ze kom ook mee, dat is bij haar al heel wat en in Penelope al heel wat, op mij reageert ze wel normaal maar ze heeft een hekel aan dit werk, en aan de meeste kerels, ik snap dat hij het afgebroken heeft, ik ga in Penelope wel vrijwel altijd met haar, maar om nou te zeggen dat ze mij een super service geeft, maar ze is zo een mooie lolita ! Klik je niet en ze laat weinig ruimte voor contact, dan denk ik dat je gewoon een kut service krijgt en daar zou ik me ook te goed voor voelen. En dan denk je aan vroeger aan die tijden dat hele lekkere Poolse en Russische vrouwen je gek maakten..laat die man toch lekker dagdromen.

licky luke
4 december 2013, 15:31
Dit is compleet off topic maar de mods verplaatsen het wel denk ik.

Mee eens.
Dit hoort niet thuis onder Penelope, Essen...

Maar blijkbaar is er voldoende voedingsbodem voor een eigen draadje.
Dus ... moderatoren, admins, heren?

licky luke
4 december 2013, 15:54
Over de Limburger heb ik wel eens horen zeggen: "Hij lult een hoop en praat graag naar de mond, maar uiteindelijk weet je nooit waar je aan toe bent."
Over de Rotterdammer wordt wel gezegd: "Hij is recht toe recht aan en kankert een hoop, maar de strekking van zijn verhaal is duidelijk."


Dat zal allemaal best wel, je moet eens weten wat mensen allemaal van elkaar denken en zeggen...
Zo zeggen ze ook een hoop over Roemeentjes, wat ook niet allemaal waar is...

Maar dat houdt de discussies wel lekker gaande, gelukkig.
Waar zouden wij Nederlanders (waaronder Limburgers en Rotterdammers en nog veel meer soortigen) zijn als we niets meer te klagen hadden...



In dit geval zegt vakantieganger24 dus: “Ik had een kutdag in Penelope”.


Als je goed leest zie je dat het bezoekje aan Penelope voor vakantieganger24 de druppel is geweest die de spreekwoordelijke emmer van ellende heeft doen overlopen, waardoor hij niet alleen Penelope maar eigenlijk alle clubs de rug wil toekeren, met als voornaamste reden de negatieve ervaringen met "die rot roemenen"...


Ik stel mijzelf de vraag wat doe ik eigenlijk nog in die clubs. Ik ben het al een hele poos zat en het percetage negatieve ervaringen neemt alleen maar toe vanwege die rot roemenen overal tegenwoordig. Het is het voor mij allemaal niet meer waard. Ik zal in 2013 geen voet meer zetten in een club in Duitsland.

Dat is natuurlijk wel, zoals het (volgens jou) een echte Rotterdammer betaamd, zeer direct en onomwonden uitgedrukt. Daar heb je dan wel weer gelijk in... Ik zou het inderdaad (als Limburger) iets anders hebben uitgedrukt, maar dat terzijde...

P.S. Ik voel me door niets of niemand hier aangevallen, mocht ik me (als Limburger) daarin vergissen dan hoor ik dat graag...

Toulouse-Lautrec
4 december 2013, 18:46
Dit is compleet off topic maar de mods verplaatsen het wel denk ik.
Nee Pritt, goed lezen. Die paar regeltjes zijn volledig on-topic.

Pistol Pete
17 februari 2014, 00:22
Op de zondagavond naar Penelope gegaan, het gerucht ging dat een van mijn toppers daar zou zitten. Zij zat er niet maar de line up was meer dan behoorlijk. Op een zondagavond 35 vrouwen. De grote huiskamer was dan ook bomvol met overwegend vrouwen. Ik spotte al direct enkele mij onbekende pistolladies.
Ik zou uiteindelijk kiezen voor Melissa en Candy en was beide keren meer dan tevreden toen ik de kamer verliet.
De prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig. Entree 30 euro, per 20 minuten kameren betaal je 25 euro. voor 50 euro dus twee heerlijke knuffelsessies met twee op en top pistolladies, daar word ik heel vrolijk
van.
Kritiekpunten: na dit eerste bezoek nog niet opgevallen. De club wordt vrijwel uitsluitend bezocht door Turkse bezoekers, ik was de enige niet Turk. Maar als je geen calvinistisch/protestantse bril op hebt zie je dat deze bezoekers (oud en jong) zich prima gedragen. Voor mij een onverwachte topdag en ik zal er snel weer zijn.

Shaggie
14 april 2014, 22:07
I've heard a lot about the small sister from Acapulco.

Like:
Very cheap ---> true
Many young stunners ---> false
Only turkish men ---> almost true (one non-turkish: me)
Critical hygiene ---> it's OK, could be better though
Bad food ---> true

When i ringed at the door, a girl let me in and gave me some towels.
At first i couldn't see nothing because it was really dark. I was already standing in the middle of the club.
The entry is also the bar. There was only one girl behind who wasn't that friendly. Maybe too much work for one person?

I got off my clothes and took a shower. No problem.
Towel around my hips and upstairs to the bar.
Coke from machine like Acapulco.
Found a free place to sit.

What's the Lineup like?
Absolutely no stunner. Of course mostly Romanian. Young, but far from beautiful.

Shit... Cigarette first... Outside... Not too cold because of heating lamps.
I tried to talk to some turkish icebears. Not so easy at first. Some of them only speak turkish.
Finally somebody who told me that some girls come later. So i could hope that i didn't burn the 30€ entry.
When i went back to the bar my eyes got very big...
:luvlove:
A stunner!!!
What a sweet beauty!!!
She was on her way outside for smoking. I followed her and took a place next to her.
Smalltalk...
Romanian, but Wow... she speaks german and english!
How sweet she is!

Julia 20y. 150cm, very skinny, max. 40kg, blond, 75B

In the room:
Nice french kisses, but not so deep.
A fresh delicious pussy, very good blowjob.
Intimate and hard fuck.
After the first round i wanted to start the second. But she wanted to take a shower, cigarette, ...
She promised me to come with me after that.
It was more than 20 minutes, but she only wanted 25€.
:liebesschild:
After a little rest we could go on... Round 2.
Really good GFE and no problem with fucking harder.
A DREAMBABE!!!
25€ again. This time with a little tip.

Except Julia there was nobody i was interested in.
It was OK for a short visit. No recommendation for longer visits.
The young and old turkish icebears were absolutely friendly.

Wijze grijze
24 mei 2015, 21:30
Lang geleden dat er nog eens iemand over deze club geschreven heeft. En gelegenheid om nog eens een voor mij onbekende club te bezoeken.

Nadat PollekeZuid01 en ik overdag bij Acapulco in Velbert waren geweest, besloten we ook eens in de 18 Km verderop gelegen zusterclub Penelope in Essen te gaan kijken.

We arriveerden omstreeks 22:30. De club ligt mooi afgeschermd door weelderige begroeiing en heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Bij de ingang werden we al vriendelijk ontvangen en naar de receptie begeleid. De club is eigenlijk één grote huiskamer met 2- en 3-zits bankjes. Bezoekers op dat moment waren allen allochtoon, of bezitten op zijn minst een migranten achtergrond. Wel een zeer gezellige sfeer. Aangezien we dus zelf ook buitenlander waren, voelde ik me meteen op m’n gemak. Iedereen was zeer contact vriendelijk. Zelfs enkele sportschool getrainde testosteronnies die zo breed waren dat ze dwars door een deur moesten lopen. Je kon er een leuk praatje mee doen. Mijn opmerking dat het leuk was om eens in een club zonder aanwezige autochtonen te zitten, vond men wel grappig. Toch schijnen er ook Duitse bezoekers te komen: overdag en dan maar voor korte tijd om zich even te laten “entsaften”.

Je loopt in Hessendress rond en krijgt bij het inchecken twee handdoeken en twee sleutels. De lockersleutel lever je na het omkleden weer bij de receptie in en de tweede sleutel is voor een safe voor je waardevolle spullen.

In de club is geen alcohol verkrijgbaar. Frisdranken tap je zelf uit een post-mix automaat. Je krijgt wel steeds een glas. Dus geen plasticbekers. Men had voor mij ook steeds een citroenschijfje paraat voor in de Coca-Cola. Ijsklontjes hebben ze niet

Je kon makkelijk een praatje aanknopen met Achmed, Suleyman en alleman en het was duidelijk dat velen elkaar kenden en de club als sociale ontmoetingsplek gebruikten. Opvallend veel allochtone bezoekers uit Nederland en België heb ik er aangetroffen. Men kwam hier vaker. De dames zijn hoofdzakelijk van Roemeense origine, echter heb ik er ook Poolse en Turkse aangetroffen.

Nu hadden we in Acapulco eigenlijk niets meer gegeten, omdat we nieuwsgierig waren naar het eten in Penelope. Dat was echter een foute beslissing. Er was helemaal niets meer over van het buffet, dat blijkbaar vanaf 18:00 klaar staat. Als enige eetbaars lagen er nog een stuk of 10 bokworsten. Ik weet dus ook niet wat voor eten dat we gemist hebben. Leuk detail, dat ook een beetje de vriendelijke sfeer typeert, was een gast die me wat chocolade en een gevulde koek uit z’n eigen voorraad kwam brengen om m’n honger enigszins te stillen.

Met een beetje fantasie waan je je bij mooi weer in een straatcafé in Antalya. Er is weliswaar geen buitenterrein, maar voor de club is een overdekte rokersaanbouw en ernaast staan wat bankjes en tafeltjes buiten. Je zit dan aan de straatkant, maar volledig uit het zicht, want alles is volledig begroeid.

De muziek is uitsluitend Turks, met misschien af en toe iets Roemeens. Dit geeft alles een mediterraan exotisch vakantieatmosfeertje. Regelmatig dansten mannen en vrouwen. Zo stel ik mee een Turks bruiloftsfeest voor.

De club is in het weekend tot 06:00 geopend en toen we vlak na 01:00 vertrokken, kwamen er nog nieuwe gasten binnen die de Vrijdag- en Zaterdagavondentree na 18:00 van EUR 30,= betaalden. Op andere tijden betaal je EUR 20,= entree.

Het sanitair bevindt zich in de kelder en bestaat uit 3 douches en oogt een beetje shabby. Kleedruimtes zijn ook in de kelder. Er is een sauna die in een hoek van de barruimte staat. Er is ook een “kino”, maar dat is alleen een ruimte met 4 tweezitsbanken en een LCD-scherm. Daar gebeurt helemaal niets en de dames komen er ook niet. Er hangt ook een luidspreker met dezelfde muziek als in de barruimte. Hierdoor mis je de hele verhaallijn van de film. Jammer. Bovendien staat in die ruimte ook het eten op een tafel. Wel zijn er steeds koekjes en appels beschikbaar bij de receptie.

Ik heb met meerdere dames een gesprekje aangeknoopt die de optische Wijze Grijze eerste selectietoets doorstaan hadden. Geen van allen slaagde echter voor het aansluitende interview naar verleende service activiteiten. Geen enkele dame bood TZ aan in het pakket en dat is voor mij toch wel een minimale vereiste om een kamercontract mee af te sluiten. Enkelen hadden ook van te voren in Acapulco in Velbert gewerkt.

Het kamertarief bestaat uit 20 minutenblokken. Je betaalt EUR 25,= per 20 minuten. Een half uur tarief is er niet. Gedurende de avond heb ik menige dame geobserveerd en vastgesteld dat vele bezoekers aan ruim minder dan 20 minuten genoeg hadden om hun ding gedaan te krijgen. Daar werd ik niet echt vrolijk van en ik besloot mijn hand op de knip te houden, ofschoon er qua uiterlijk zeker 2 dames absoluut voor een kamergang in aanmerking gekomen zouden zijn. Deze waren trouwens beiden heel vriendelijk in de omgang en verontschuldigden zich er zelfs voor dat ze niet zoenden.

Uiteindelijk wachtte ik nog even op PollekeZuid01 die wel nog even, tegen beter weten in, naar z’n hormonen wenste te luisteren en er een kamergangetje tegenaan gooide. Tegen 01:30 arriveerden we op de Vulkaan in Duisburg. En wie troffen we daar uiteindelijk nog? Natuurlijk De Duisburg Spesjalist.

Wijze Grijze Sexapproval™ voor Penelope vandaag: 6,0/10

Adieë tsezame
Wijze Grijze

boo
24 mei 2015, 21:44
Bedankt Wijze Grijze, ik ben er in het verleden ook wel eens geweest. Meestal als ik eerst in een andere club was geweest en daar niet geslaagd was ....

Geen club om heel lang te blijven hangen. Best wel mooie meisjes maar de kans dat je snel wordt afgewerkt is nogal groot, je moet een beetje mazzel hebben. In het verleden mooie tijden beleefd met Dilara, een klein Turks opdondertje en vooral met Neomi, een fantastische Cubaanse.

ben er nu denk ik al meer als een jaar niet geweest, misschien toch maar weer eens proberen ...

Pistol Pete
25 mei 2015, 03:52
Jammer voor jou WG want er lopen, zeker rond het weekend, toch wel wat pareltjes rond daar in Penelope die prima service bieden. Daarnaast (waar niet) dames die er de kantjes aflopen. Entree 20 euro (behalve vrijdag en zaterdag na 18 uur 30 euro). En 25 euro voor (elke) 20 minuten is toch geen slechte deal. Het klopt dat vele klanten na 10 minuten (of soms nog korter) weer terug zijn maar dat hoeft niet aan de dvp te liggen. Ik kom dit jaar weer regelmatig in Penelope en heb op een enkele uitzondering prima service ervaren. Gebrek aan faciliteiten en eten zorgt er voor dat de bezoekjes meestal niet langer dan 2 of 3 uur duren maar verder heb ik (meestal) niets te klagen.

jan enschede
27 mei 2015, 10:35
Klopt, er zijn veel dames, en ze zien er goed uit.
Verder, animeren is knudde, kamergang is een heel dun aftreksel van wat het had moeten zijn,
de kamer zelf is aftands en als je nuchter om je heen kijkt, is de club zelf dat ook.
Fijn dat sommigen daar een goede tijd kunnen hebben.

satanic surfer
27 mei 2015, 14:49
Lijkt me geen ingewikkelde rocketscience om Penelope als een uitermate matig clubje in te schatten. Veel Anfängerinnen zonder noemenswaardige serviceskills en/of afgeserveerde dames uit andere lowcostclubs in combo met een publiek dat doorgaans geen moer geeft om Tongzoenen of iets dergelijke dat er van verre op lijkt, dat mag niet verwonderen. Voor 25E per sessie (ervanuitgaand dat het overgrote meerendeel der sessies binnen die termijn beklonken zijn) kan men het een dame ook weinig aanwrijven dat het allemaal limit-limit en basic snel afwerkgeroffel in de marge is. Behoudens uitzonderingen die men als sporadisch kan inschatten zal het gros der dames dan ook geen tong uit d´r mond laten rollen voor die som. Uiteraard kan het best zijn dat er voor "stammgasten" die herhaaldelijk langere kamergangen ondernemen (iets in de trant van een uur of méér) een uitzondering wordt gemaakt, doch zelfs dat wordt zelden tot nooit bevestigd door heren die er af en toe komen en die men elders treft. Nét een echelonnetje hoger dan Flatratetreffs waar de mokkels echt voor Muntzen neuken, letterlijk dan, en er ook bijna geen enkel deftig performend mokkel tussenzit. Zelve éénmaal geweest (voor een kortstondige Verhuisakt van een me bekend moppie van elders toendertijds) en niemals wieder. Ze sponsoren klaarblijkelijk sinds kort elsewhere en dus passeren wat vrijkaartenverzamelaars de revue die dan gaan Tongzoenbevragen voor 25E, naja het antwoord lijkt me duidelijk, doch weldenkenden laten deze non-serviceclub par excellence am besten extreem links liggen behoudens dat ze van nét 18+ houden waarschijnlijk en houden van gokken...

de duisburg spesjalist
27 mei 2015, 19:49
Penelope 02-05-2015

het leek wel of dat ik in turkey een niet toeristisch plaatsje
finike was beland ma dan zo 90 km van nederland grensovergang beek viele auslandische besucher anwesend . of was ik de buitenlander .

penelope is een lo budget club toegang prijs is 20 euro behalve vrijdag en zaterdag va 18 uur is het 30 euro . en voor dat geld kan je de hele dag coffee tee cola fanta water pakken ook is er om 18.00 uur een buvet wat eetbaar is gisteren was er bokworst kipfilet en kippenvleugels met iets van een zuurkool . verder is er geen alcohol te verkrijgen de ideale locatie voor een alkehol vrij feestje. roken is binnen ook nergens toegestaan en bij de intree is er een hok voor gemaakt met straalkachel :freu: er is ook een sauna aanwezig in de baruimter dan kan je via de sauna ook gelijk de dames in de gaten houden :hah:verder heb ik wel 3 doesjes geteld en 2 wc . de kleedruimte doet me denken aan een kleedruimte in een sporthal het ruik er hoofdzakelijk na mannen zweet en ik ruik liever vrouwen deo :heul: de meeste kamers zijn ma kleine af werk hokken de deuren van de kamers kunnen niet afgesloten worden en men hang er aan het kozijn een label neer als de kamer bezet is . de muziek is veelal turkse

de line up viel mijn zeker niet tegen van alles wat roemeense hongaarse duitse en bulgaarse behalve zwarte damens en de kosten voor een kamer gang zijn 25 euro per 20 minuten ik heb gekamert met de roemeense dea ex babylon en een duitse dvp. damens komen niet op je af en je moet ze zelf aanspreken. praisals zijn hier niet standaard er lopen zeker veel mooie damens rond ::tongue:

na 23.30 begon er gedanst te worden door de dames op de turkse muziek en wat bewoog het toch lekker mee de mannelijke bezoekers beleven in de zetel en keken toe :eek:

penelope is geen dag club met een dagbesteding ma een neuk club waar je je in de avond goed kan vermaken maak je 2 kamers van 20 minuten dan ben je 70 euro kwijt en dat is 10 euro meer als op de vulkaan voor dat geld zijn de non alcoholic dranken inbegrepen :biggrin:

mijn dank is dan ook groot aan penelope en een ander forum om deze club te leren kennen mede door een vrijkaartje . de entree van een club hoeft niet altijd 50 of 60 euro te zijn om een goede tijd te hebben ;) het is een low budget club en behoort tot de aca groep :wink:

seksenfun
28 mei 2015, 19:44
Sessieprijzen: 20' = € 25, 30' = € 50 en 60' = € 75. Vaak kan meer dan pijpen en neuken maar met bijbetalingen die soms niet mals zijn (tot € 100). Dan gaat de charme van budgetclub er wel helemaal aan. Blijft aan de klant om te zoeken wat hij wil verkrijgen :smoke:.

KanariePiet
20 juli 2015, 10:08
Gisteren ben ik voor het eerst in Penelope beland. Ik was initieel van plan deze club binnen een paar weken te bezoeken als opstapje voor een bezoek aan ACA, maar ik had gisterennamiddag niks te doen, dus ik dacht: laat ik alvast eens een kijkje gaan nemen.

Ik ben om 13u45 begonnen aan een ritje van 210km:eek: en om 16u zou ik de club betreden, echter niet nadat ik er eerst, net als afgelopen dinsdag bij Villa Venus, pardoes voorbijgereden ben. Ook hier was het maar goed dat er zoiets bestaat als huisnummers;).

Ik werd binnengelaten door een onaantrekkelijke oudere DVP (ik vreesde al het ergste voor de line-up), die me 2 handdoeken overhandigde en me doorverwees naar de receptie/bar. Daar kreeg ik in ruil voor 20€ een sleutel voor een lockerkastje.

Deze sleutel moest je, eens omgetoverd tot ijsbeer, aan de receptie inruilen tegen een andere sleutel, voor een kleiner kastje naast de receptie, waar je je waardevolle spullen in kwijt kon. Wel niet echt handig als je iets uit je lockerkastje (deo bijvoorbeeld) nodig hebt.

Wat kan ik over de club vertellen?

Het belangrijkste is de middelgrote centrale ruimte, gevuld met zwarte zetels. Rechts vooraan de centrale ruimte is er een tweede kleine zitruimte. Hier wordt het avondeten geserveerd. Rechts achteraan is de sauna.

Op het gelijkvloers heb je verder nog een toilet en enkele neukkamers.

Buiten vind je een rookruimte en een klein terrasje. Gezien het miezerige weer heb ik daar vandaag geen gebruik van gemaakt.

In de kelder bevinden zich de lockers, de douches, een kamertje voor de masseur (heb ik vandaag wel niet gezien) en nog enkele neukkamers.

Het weinige personeel was behulpzaam en vriendelijk. Daar viel niks op aan te merken.

Ik heb 1 keer van de sauna gebruik gemaakt. Deze was goed van temperatuur. Ik heb hem nooit leeg geweten. Als je hem wou gebruiken, mocht je dus niet bang zijn van een beetje mannelijk gezelschap.

Het avondeten werd om 18u30 geserveerd: een soort van rosbief in een vleessaus met aardappelgratin en brood. Het vlees was mals en lekker. De saus was ook geslaagd. De aardappelgratin smaakte naar plastic. Overall voldeed de maaltijd, zeker als je rekening houdt met de lage inkomprijs.

Je moet je eten zelf opscheppen uit de 2 'voederbakken'. Alle bestek: bord, mes en vork, is van plastic en gooi je weg na gebruik.

Qua dranken kan je kiezen uit 2 machines: een koffiemachine of een machine voor gemixte frisdranken. Alcohol wordt niet aangeboden.

De club oogt wat verouderd, maar alles is goed onderhouden en proper. Het bed + matras waarin ik geneukt heb, waren wel aan vervanging toe.

Wegens gebrek aan andere ruimtes heb ik quasi voortdurend in de centrale ruimte gezeten. Rond 16u was de verhouding mannen-vrouwen daar 2/1: ik telde een kleine 20 mannen en 9 vrouwen. Deze verhouding zou nooit in positievere zin evolueren, integendeel, toen ik om 19u15 de club verliet, zaten er 28 mannen in de bar, tegenover 2 vrouwen:eek:.

Sfeer was ver te zoeken in de club. Interacties tussen mannen en vrouwen ook. Iedereen staart maar wat voor zich uit en als een kerel met een meid wil kameren, sommeert hij haar daartoe simpelweg met een hoofdknik of één of ander gebarentaal.

De mannenpopulatie bestond voornamelijk uit Turkse medemensen. Naast mezelf was er nog 1 Duitser aanwezig en toen ik vertrok, kwam er net een Aziaat binnen. 2 zwarte ijsberen werd de toegang geweigerd. Zij werden volgens mij doorverwezen naar grote broer ACA.

De verhouding mannen-vrouwen zat, zoals eerder gezegd, scheef, maar de meeste vrouwen die er waren (ik heb er 13 verschillende gezien) waren optisch wat mij betreft, op 2 uitzonderingen na, dik in orde.

Quasi alle meiden waren Roemeens. Er zaten 2 absolute stunners tussen, maar dezen waren 'onboekbaar'. Zodra ze in de bar verschenen, sprong een ijsbeer er op af en trok ze mee op kamer. Niet mijn ding.

Ik heb gisteren 1 kamer gemaakt, met Roemeense Aida.

Aida is 26 jaar jong, 1,60m groot, heeft een mooi, typisch Roemeens gezicht, lang zwart haar en bruine ogen. Ze is slank gebouwd, heeft een klein maar lekker kontje en een heel mooie B-cup. Geen tattoo's of piercings.

Presales waren er niet. Ik zette me naast Aida in een zeteltje, maar zij wist duidelijk niet goed hoe daarmee om te gaan en was er ogenschijnlijk op aan het wachten dat ik haar sommeerde om mee op kamer te gaan. Wat ik dan ook gedaan heb na 2 minuten of zo.

De kamergang zelf. Aida tongzoende voorzichtig en niet lang, maar het was al meer dan ik vooraf verwacht had. De pijpbeurt was heel goed, maar Aida plaatste zich zo, dat ik enkel met haar borsten en niet met haar poes kon spelen. Neuken was in 2 standjes: missio en hondjes. Ging lekker en ik ben traditioneel tijdens hondjes klaargekomen:biggrin:.

We zijn een dik kwartier op kamer geweest en ik moest 25€ afrekenen. Rekening houdend met die prijs kan ik Aida haar service als goed omschrijven.


Ik had nog wel zin om een 2de kamergang te maken, maar tussen 18u45 en 19u15 waren er max 2,3 vrouwen tegelijk aanwezig in de centrale ruimte en daar sprongen de ijsberen telkens als uitgehongerde hyena's op af. Ik had pas gegeten (die rosbief en plastieken aardappelen remeber 8)), dus ik wou me niet in de strijd gooien en besloot om 19u15 de club te verlaten en door te rijden naar de Vulkaan, die amper 28km verder ligt.

Mijn conclusies na dit eerste bezoek aan Penelope: het is een klein neukfabriekje dat er zuiver op gericht is mannen aan een goedkope prijs zonder al te veel franjes en op relatief korte tijd hun kwakken te laten smijten.
Sfeer, gezelligheid en interacties met de meiden waren onbestaande. De line-up was oké, maar de verhouding mannen-vrouwen zat zwaar scheef in het nadeel van de mannen. Prijs-kwaliteit van mijn kamergang was in orde.

Ziet Penelope mij nog terug: de club is niet mijn ding, dus ik denk het niet, maar zeg nooit nooit! Voor een snelle, goedkope wip is deze club immers altijd een optie:cool:.

seksenfun
20 juli 2015, 13:57
De beschrijving van KP is ook mijn ervaring met dien verstande dat ik het geluk had om bij mijn aanwezigheid meer vrouwen (knappe!!!) te hebben mogen tellen dan mannen (met uitzondering in de latere avond). Je moet af en toe wat geluk hebben of soms kan je pech hebben :smoke:).

satanic surfer
20 juli 2015, 18:57
Ik vrees vooral dat de dames die s&f knap vindt niet door Kanariepiet als knap worden ingeschat, net als door een boel anderen...Heeft weinig met geluk of pech te maken in Penelope...het is simpelweg een toko waar een minimaal servicepalet wordt aangeboden voor minimale prijzen. Overwegend bezocht door een "publiek" dat daar geen moeite mee heeft en weinig tot geen belang hecht aan bijvoorbeeld Tongzoenen. De illusie dat s&f weer 'n prachtige dag had uitgepikt leeft vrees 'k enkel in zijn hoofd. Net als de omschrijvingen van het uiterlijk van sommige dames door hem met een emmertje zout mogen worden genomen zoals 'k al herhaaldelijk kon vaststellen. As mentioned before, a one time visit-club voor weldenkenden met ietwat serviceverwachtingen of Ahnung dataangaande op de sporadische witte raaf na want wie weet zit die er somtijds (kort)...

Big30
20 juli 2015, 20:58
Nb aantal berichten verplaatst, zie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42325-Het-ideaal-type-van-KP

vrije jongen
17 augustus 2015, 19:04
Na het geslaagde bezoekje aan lulo ben ik snel iets gaan eten en heb ik een goedkoop hotelletje gecheft. Voor een avond in de Ruhrpot kan ik werkelijk niets anders bedenken dan een hoerentoko… maar welke? Acapulco was me een aantal dagen eerder niet echt bevallen, over GP toch vooral berichten over vakantieluwte (is meestal al rustig)… en dat ik op 2 km van Salome was bedenk ik me eigenlijk nu pas:tongue:. Penelope bleef dus over en ik herinnerde me dat het op zijn minst wel gezellig druk is daar… misschien ook een masochistische tendens om daar heen te willen.

Entree twee tientjes, waarvoor je postmix en aardige koffie krijgt. Eten bestond uit een bak rijst en een soort chili con carne prakje (maar wat voor vlees dan:eek:)… komt er net zo snel weer uit als het er in gaat lijkt me. Erg communicatief is de theke niet en ik moest zelf maar uitvogelen hoe het systeem met de twee sleutels ook al weer werkt: sleutel voor je locker lever je boven weer in en dan krijg je de sleutel voor je kluisje. Als je vertrekt lever je deze in voor de sleutel van je locker.

Line up was gemiddeld. Twee of drie meisjes die overal bekijks zouden trekken, veel “normale” Roemeentjes en ook enkele dames die overal moeite zouden hebben geld te verdienen. De beginner die ik enige tijd terug in Aca gold heb “bemint” heeft hier denk ik een meer passende plek gevonden. Jezus, zelfs in Penelope kom ik dames tegen die ik al eens geneukt heb:rofl:. Lorena uit GP was er overigens niet, helaas. In totaal rond de dertig dames met minder heren.

De sfeer was wat minder een kippenhok dan bij mijn vorige bezoek, maar dat komt mogelijk vooral door de wat luidere muziek. Eerst Turks en later ook Roemeens natuurlijk. Dansen of zo zat er niet in, maar de Roemeentjes hebben het af en toe best naar hun zin met elkaar. Grappig te zien dat er meerdere kerels met oordoppen in films op hun mobiel aan het kijken waren (midden in de club dus). Sowieso vallen de heren in twee groepen in te delen: stammies, meestal ietsje ouder, die zonder problemen een tijdje met dames op de bank hangen zonder iets te doen; en jonge kerels die een dame op de schouder tikken en gaan krikken. Tussenvormen heb ik niet echt gezien (behalve mezelf dan misschien).

Wilde kamerplannen had ik niet in de servicewoestijn, maar iets proberen voor 25 euro kan natuurlijk altijd. Mezelf in de buurt van Anastacia (leukste meisje voor mij) geparkeerd. Die zat van de overkant al snel met fysiek geweld te dreigen. Zachtjes gemompeld dat ze me niet moest slaan en achterover gaan zitten om toe te kijken hoe ze met haar vriendin “door het lint ging”. Twee keer “Nu” toegevoegd toen er naar nationaliteiten werd gevraagd… zo makkelijk een Roemeentje te klieren:biggrin:. Van een afstandje bleef de aandacht op mij (gelukkig was de naam op mijn kaartje niet Roemeens) en zo kom je de tijd wel door. Na een uurtje of zo zat ik dan toch naast haar op de bank en had al begrepen dat ze niet mee had kunnen komen met het servicegeweld in Acapulco:cool: (en dus al 8 maanden in Penelope zat). Paar kusjes op de wangen – not the lips - en ik had al ingestemd een kamertje te gaan proberen. “We zien wel wat het brengt”, in eerste instantie was ze tamelijk zelfverzekerd over haar kwaliteiten… maar toen ik iets opmerkte over dat tongzoenen vaak toch wel erotiserend werkt, krabbelde ze terug. “Misschien dan beter om niet te gaan”… ehh, ook goed:wink2:. Ze kwam nog een paar keer heel volwassen langs om mijn slippers weg te schoppen en te vragen of ik mijn grote liefde al had gevonden. Best grappig meisje met grote bruine ogen en een leuke lach, maar ik heb nou niet het idee echt iets gemist te hebben.

Enige tijd later bij het tweede mooie meisje gaan zitten: Loreta. Erg slank, 23 en erg mooi gezichtje. Kort praatje, de vraag waarom ik manele kon meeneuriën en redelijk snel naar de kamer. Zo een beetje wat ervan te verwachten is: geen zoenen, pzc gehaast en snel naar het neuken… wel grappig qua oogcontact via de spiegel en ze lacht in ieder geval veel. Het werd maar weer eens duidelijk dat zo eventjes naar de eindstreep doorbeuken er niet echt meer in zit voor mij. Dat vond ze maar raar en al frunnikend een tijdje leuk liggen kletsen. Ook best vriendelijk over de servicebeperkingen (hoezo heb je het niet gevraagd?) en voor je het weet is de tijd om.

Op zich een vermakelijke avond voor 45 euro. Geen reden om terug te komen echter.


PS voor dezelfde prijs of 5 euro meer kun je in Freude, Arabella, Grimberg, Neby of Lulo veel betere kamers maken.

Johnsonxxx
19 oktober 2017, 21:14
Bestaat deze club nog? Heeft iemand nieuws? Wilde hier eens gaan kijken, ben er niet eerder geweest. Wel vreemd dat er al 2 jaar niets is geschreven.

pret
19 oktober 2017, 21:21
Bestaat deze club nog? Heeft iemand nieuws? Wilde hier eens gaan kijken, ben er niet eerder geweest. Wel vreemd dat er al 2 jaar niets is geschreven.

Jazeker bestaat het nog. Een aardige club om enkele uurtjes door te brengen.

Pandabeer82
19 oktober 2017, 21:21
Bestaat deze club nog? Heeft iemand nieuws? Wilde hier eens gaan kijken, ben er niet eerder geweest. Wel vreemd dat er al 2 jaar niets is geschreven.

Yup, heb er vandaag nog e-mail van mogen ontvangen.
Daarnaast is Google your friend!


TOP Angebot in der Penelope


Geschäftsadresse


Penelope

Hundebrinkstr. 8
45326 Essen
Öffnungszeiten:
Täglich von 12 - 03 Uhr
Telefon: 0201- 31 35 14

vanKees
22 oktober 2017, 08:07
Penelope (+Acapulco) Newsletter:

AN ALLE ABONENTEN DIE BEI UNS IM NEWSLETTER SIND HABEN AB JETZT MONTAGS ODER DIENSTAGS EINMALIG
EINTRITT FREI.
BITTE DRUCKEN SIE DEN COUPON FÜR DEN EINMALIGEN FREIEN EINTRITT HIER AUS.
BITTE AUSGEDRUCKT AN DER THEKE IM ACAPULCO-VELBERT ODER IN DER PENELOPE IN ESSEN VORZEIGEN.
DIESE AKTION IST GÜLTIG BIS 31.10.2017
EIN KLEINES DANKESCHÖN AN UNSERE TREUEN NEWSLETTER ABONNENTEN.

vanKees

vanKees
9 februari 2019, 19:38
Penelope ab Montag ZU???

vanKees

brombeerzuid
9 februari 2019, 21:57
Penelope ab Montag ZU???

vanKees

@VANKEES
Ik hoor hier ook van dvp dat komende maand velbert ook sluit??

vanKees
11 februari 2019, 17:54
@VANKEES
Ik hoor hier ook van dvp dat komende maand velbert ook sluit??

Ist wie jedes Jahr, es geht um die Verlängerung des "Pachtvertrages", hintergründig der Anlass,
dass sich seit Jahren der Betreiber des Clubs sich nicht sonderlich um Renovierung bemüht.
Das sind die Infos aus dem "Landfunk", also möglicherweise nur zum Teil die Wahrheit. Aber
schlüssig ist das schon.
Also, abwarten und hier im IJBF-Forum immer wieder mal reinschauen.

vanKees

de duisburg spesjalist
11 februari 2019, 19:08
Penelope ab Montag ZU???

vanKees

31728

marcelasnl
8 mei 2019, 16:52
Bleek een zwaar illegaal bordeel te zijn:
https://www.waz.de/staedte/essen/nord/bordell-war-nie-erlaubt-nun-kommt-villa-unter-den-hammer-id217107951.html

Partycrasher
8 mei 2019, 21:14
Bleek een zwaar illegaal bordeel te zijn:
https://www.waz.de/staedte/essen/nord/bordell-war-nie-erlaubt-nun-kommt-villa-unter-den-hammer-id217107951.html

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?51746-Huis-verhuurd-aan-toeristen-gebruikt-als-bordeel&p=618919#post618919

Willem2
9 mei 2019, 00:09
Bleek een zwaar illegaal bordeel te zijn:
https://www.waz.de/staedte/essen/nord/bordell-war-nie-erlaubt-nun-kommt-villa-unter-den-hammer-id217107951.html

Nee, de overheid heeft de regels aangescherpt en nu ook gecontroleerd en uitgevoerd naar letter van de wet.
Maar als je iets 30jaar lang openhoudt als stad Essen, kan je nu niet zeggen dat het zwaar illegaal was.

Jan Verplancke
9 mei 2019, 10:42
De laissez-faire in Duitsland lijkt voorbij te zijn. Dat merk je aan veel van dit soort kleine dingen. En dan nog de registratieplicht en de rubber-regel. Ik denk dat veel clubs het lastig gaan krijgen.

Line-ups liepen al hard terug in veel clubs. Ook niet echt een situatie waarin je als eigenaar eens even flink gaat investeren om je club op te frissen.

Shakir
6 april 2022, 21:43
Voor de vierdaagse neuktrip in de Ruhrpott heb ik mijn hotel in Essen geboekt.
Uiteraard kon ik het vandaag niet laten om eens te passeren langs de Hundebrinkstraße. :biggrin:

Vroeger vond ik de oude Penelope in Essen maar een schimmig kot en tesamen met Villa Venus en FKK Stuttgart behoort deze club tot het kransje van de meest ranzige hoerenkasten die ik ooit al bezocht.
Vandaar dat ik de club maar eenmalig bezocht had, inmiddels al meer dan 5 jaar geleden (tijdens mijn wilde beginperiode).

Het huis is nu mooi opgeknapt en er zit een nieuw bedrijf (Purple Cows). Ik heb ook even naar binnen gegluurd en het interieur oogt modern en luchtig.
Nauwelijks voor te stellen dat ik ooit gevogeld had op deze plek...

(Het was toen trouwens geen wip om over naar huis te schrijven).