PDA

Volledige versie bekijken : Munster, Am Rohrbusch 49, Pitstop



Hengelo-69
16 december 2007, 08:56
Internet adres : http://www.pauschalclub.de/pitstop/home.php


Ik denk dat ik naar pitstop in munster ga

Hengelo-69
18 december 2007, 15:26
ben er geweest waar kan ik de recentie plaatsen????

Willem2
18 december 2007, 16:46
ben er geweest waar kan ik de recentie plaatsen????

Ga je gang dan gaan we daarna knippen en plakken :D;)

Succes ermee.

Hengelo-69
18 december 2007, 17:26
Nou vandaag dus naar Pitsstop geweest in Munster (vlak voor Munster eigenlijk) Redelijk bereikbaar vanuit Hengelo, veel autoweg 2 of 3 baans.

Om 13:30 kwam ik bij de club aan. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse??? manager??? Me de kleedruimtes gewezen, gedoucht en daarna beneden op een 2 zits bank plaatsgenomen naast een blond meisje. Die bezorgde me direkt een kop koffie en heet me daarna vriendelijk rondgeleid. Boven was een soort van filmzaal, 2 zits banken en een scherm aan de muur met porno. Ook zijn er ik denk 3 kamers boven. Beneden een entree met bar, saunaatje (klein) zwembad, douches en kleedruimte.

Ik kreeg de indruk dat de meiden steeds op dezelfde plekken gingen zitten. Het is me duidelijk geworden dat zij het initiatief niet nemen. Wanneer je naast ze gaat zitten beland je ook in mum van tijd op een kamer. Kamers zien er leuk uit. Aangekomen op een kamer is het uitkleden en direkt aan de slag. Pijpen ging bij mij steeds zonder condoom, neuken met. Ik ben met 3 verschillende meiden op de kamer geweest. De sex op zich zijn wel vluggertjes. De eerste pijpte me helemaal klaar, de andere 2 eerst pijpen daarna 2 meisje op zijn hondjes en de 3e (mooi blond pools meisje) na pijpen eerst zij bovenop en daarna missionaris geeindigd.

Enkele dingen die me opvielen, ik vond ze vriendelijk, vroegen of alles ok was omdat ik voor het eerst was. De sex is bijna alleen op de kamers, zag alleen in een soort van aparte zitkamer iemand sex hebben met zijn badjas nog aan. Ik dacht dat er veel meer openlijke sex zou zijn en er veel meer naakt geloepen zou worden, dat was niet het geval. Meisjes waren niet oud, veel oostblok, en omdat ik niet van echt dik hou vielen enkelen voor mij af.

Ik ben er een kleine 3 uur geweest. |ik vond 3 keer klaarkomen echt wel genoeg maar als ik 6 keer had gewild dan had dat rustig gekund. Ik ben zelf niet iemand die veel kontakt zoekt maar in suana en zwembad zouden er van mij wel wat dames langs mogen komen. Gewwon voor wat meer aanspraak en kontakt.

Ook zou ik wel willen weten of een tio ook mogelijk was geweest. Zal het is vragen. Ik denk dat de sex goed is,niet speciaal, maar ik weet niet op welke voorwaarden de dames beloond worden. Misschien is een gewone doordeweekse dag ook wel niet het juiste tijdstip voor de meeste sfeer.

Ik vond dit veel leuker dan hier in Nederland, sap eigenlijk ook iet waarom dit in Duitsland wel bestaat en hier niet.

Ik ga er zeker vaker naar toe. Misschien naar een club waar er iets openlijker wordt gesext.

Ik vond het heel leuk.

(even nog een vraag: waar ik geweest ben was toch een partytreff?)

Willem2
18 december 2007, 17:32
(even nog een vraag: waar ik geweest ben was toch een partytreff?)


Een partytreff heeft de volgende kenmerken : betaling van een vast bedrag. Hierbij is dan de entree en de seks betaald.
Soms heb je partytreffs met een bepaalde tijdsduur en aan de hand daarvan verschillende tarieven.
Indien je iedere keer apart moet afrekenen bij een dame dan spreek je niet meer van een partytreff.