PDA

Volledige versie bekijken : Beste Recensie van de Maand Maart 2013 (Jury noglangnietuitgewandeld)



Willem2
26 december 2007, 13:02
Je kan weer wat winnen bij het IJsberenforum :freu:


Wat moet je er voor doen ?

Gewoon recensies en berichten schrijven zoals je dat altijd al doet :eek:


Is inschrijving nodig ?

Ja, je moet je recensie/bericht met een link hier aanmelden.
Ook een collega ijsbeer kan dat doen.


Wanneer is de ingangsdatum en tot wanneer kan ik mijn recensie inleveren

Ingangsdatum is de eerste dag van deze maand tot en met de laatste dag van de maand


Wie doet de beoordeling ?

De beoordeling ligt deze maand in handen van de vorige winnaar van de beste recensie van de maand.


Wat kan ik dan winnen ?

Buiten de eeuwige roem :rolleyes:
kan je een vrijkaart-kortingskaart winnen van jouw favoriete club :freu:


Ik wens een ieder veel succes met schrijven

Badslippers
31 oktober 2012, 13:32
Nominatie Bad Pritt

LR https://www.ijsberenforum.com/forum/s...ost288147Gr.BP


Bij deze een nominatie Bad Pritt

LR https://www.ijsberenforum.com/forum/s...ost288147Gr.BP


+1 BPin goede vorm!!


Nominatie Bad Pritt

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?820-Penelope-%28Essen%29-Algemeen&p=288147#post288147Gr.BP


Correctie, nominatie Bad Pritt voor onderstaand verhaal...

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...ost288147Gr.BP


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?820-Penelope-(Essen)-Algemeen&p=288147#post288147

En nu hopelijk met de goede 'link' (digibeet dat ik ben)
Nomi voor BP!!

HOE PLAATS JE EEN LINK? (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13882-Hoe-plaats-je-een-link&p=97667#post97667)

Megaboob
28 februari 2013, 23:21
Het is alweer de laatste dag van deze korte maand, en een einde van mijn juryperiode, die ik weer met veel leesplezier heb ingevuld. Er zijn vele bijdragen gedaan, goed, niet allemaal over dikke tetten helaas, maar dat kan ook niet verwacht worden, de meeste ijsberen worden er niet warm of koud van, maar goed, ik als liefhebber wilde er toch een beetje een Megaboob draai aan geven deze maand, en dat is in ieder geval ten dele gelukt.

Om vast in de stemming te komen ben ik vandaag naar Amsterdam gereden, alwaar ik Poolse Anna met haar J cup (1500CC!) :tietjes:opzocht, en daarmee mezelf tot virtuele winnaar van mijn eigen queste heb gemaakt, ware het niet dat ik volgens mijn eigen srenge boekhoudregels, die ik in bruikleen heb van Ace2 natuurlijk, helemaal niet kan en mag winnen deze maand, dus dat gaat niet door. In ieder geval was het bezoek aan Anna weer heerlijk, prima, fijne dame, met kwaliteit nog immer hoog in het vaandel, waaruit maar weer eens blijkt dat er ook in Nederland langs de ramen wel degelijk nog kwaliteit te vinden is gelukkig. Anna is nog steeds zeer tevreden met haar enorme voorgevel, en ik uiteraard ook!

Omdat het vandaag niet mogelijkw as een club te bezoeken vanwege werk, en de voorbereiding voor het einde van mijn juryperiode (geen last minute beinvloeding van de boobmeister, integriteit staat hoog in het vaandel hier!) ging ik na de fijne sessie met Anna nog een rondje wandelen door het wallengebied, en dara kwam ik zowaar Veronica (Bulgaarse, sint annenstraat 120) tegen die me ook naar binnen wenkte. Omdat ik haar alweer een tijdje niet gezien had, en deze meid er altijd zo heerlijk uitziet (liefhebbers van ultraslank en petite opgelet!), en een prima service levert naar mij toe, heb ik haar ook vereert met een bezoekje,w at ook weer prima beviel, ern waardoor ik toch een goede dag had! Veronica heeft een siliconen 75D :tietjes: cup overigens.

Maar goed, jullie komen niet voor al dat gelul :teuflisch: van mij, prijzen :biggrin: moeten verdeeld worden!

Nummer 2.......... is geworden!

Noglangnietuitgewandeld :lostit: voor zijn recensie in Freude met een dame met een F, of was het nu toch een G cup? In iede rgeval de grootste cupmaat die beschreven werd in een club deze maand, dus een welverdiende vrijkaart voor deze ijsbeer die een cupmaatje meer ook niet te versmaden vind, en dus een Megaboob vriend is!

Dan, de winnaar van deze maand, het is onvermijdelijk, het riekt naar vriendjespolitiek, maar is het zeker niet, de beste schrijver van deze maand, en zeker een van de betere schrijvers van dit forum, onze opperstier, de enige echte.....

SFL! :freu:

SFL beschreef zijn hele ijsberen geschiedenis nog maar eens in romanvorm, leesbaar, in prettige stijl, en voldeet aan zijn plicht om ook eens mijn fetisch te proberen, hoewel ik de lat wel erg laag heb gelegd voor hem, met als eis een D-cup dame. Maar de master-bull voldeet aan de criteria, en dus wint hij een verdiende vrijkaart, want de arme sloeber heeft dat nodig op zijn tijd. Toch blijk ik erbij dat dit heerschap toch eens een dame met minimaal een F cup zou moeten proberen, wellicht dat hij dan toch van fetisch veranderd, en hij van opperstier naar tietenstier getransformeerd kan gaan worden. Het zal wel bij dromen blijven SFL kennende want de man vind al die grote tetten maar niets normaal gesproken, maar aangezien toch niets hem te gek is, zie ik het er toch nog we eens van komen.

Helaas kan ik SFL niet tot jury voor Maart bombarderen, want hij is weer twee maanden uit de running als ik het goed begrepen heb, en daarom wil ik noglangnietuitgewandeld voordragen als nieuwe jury voor Maart,e n bij deze het stokje aan hem overdragen.

Uiteraard dank ik de forumleiding weer voor het mogen verdelen van al die vrijkaarten, toch een leuke bijkomstigheid van deze rol, en ik hoop dat ik iedereen weer naar tevredenheid en volle eerlijkheid heb behandeld.

Rest mij de eervolle vermeldingen nog te noemen, deze ijsberen zouden ook zeker voor een vrijkaart in aanmerking zijn gekomen als ik er nog eer had mogen verdelen, maar helaas:
Badslippers
Wijze Grijze
Dalton
Bad Pritt
Rob45
Bergm550

En alle beren die ik nog vergeten ben!

Als afsluiter een van mijn al time favorieten:
Wendy Whoppers (3000CC) :luvlove:

3713

Megaboob(s)

noglangnietuitgewandeld
1 maart 2013, 09:34
Kijk, dat is nog eens goed begin van de meteorologische lente. Thanks voor de prijs en medewinnaar SFL ook proficiat. Cup maten, het blijft altijd lastig schatten. Maar dat ik nog eens zou verdienen aan de fraai gewelfde boezem van Justina had ik nooit kunnen bevroeden, naja dolletjes. Gaf een enigermate licht pimperig gevoel in de vroege ochtend. Jammer dat Freude niet meedoet met de vrijkaarten, anders was de keuze snel gemaakt. Anyway, bij een volgend bezoekje mag Justina me nogmaals van de eerste druk afhelpen, dat heeft ze bij deze wel verdiend, de schat.



Ik krijg weer een drukke maand zie ik. Welnu, het telraam gaat overboord, aantallen zijn niet doorslaggevend. Wat meespeelt zijn tips over dames die een excellent goede service bieden, evenals, soms even belangrijk, tips over te mijden prutsdozen. Alsmede verhalen die zich afspelen in de wat meer onderbelichte clubs. Waarbij het gewaardeerd zal worden een geil, desnoods ranzig verhaal te produceren met vermijding van een uitgebreid assortiment aan schuttingwoorden. Een verhaal mag gerust lang zijn, mits goed onderverdeeld in alinea's en het dermate boeiend is dat de lezer niet de neiging krijgt om maar een stukje door te scrollen. Prettig leesbaar dus. De jury nomineert zelf niet. De trekking als te doen gebruikelijk op de 10e, de 20e en de laatste op 1 april, geen grap. Laat maar komen, die nominaties.

Megaboob
1 maart 2013, 23:54
Nominatie voor Sex&Fun in Sakura!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23888-Sakura-Stuttgart-(B%F6blingen)&p=305018#post305018

Megaboob

SFL
2 maart 2013, 09:03
Dankuwel, waarde heer MegaBoob!
En proficiat aan mijn andere vriend en Collega NLNU!

Ace2
2 maart 2013, 16:25
Nominatie voor jansen over zijn eigen verjaardagsfeestje dat ik helaas moest missen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064

rob45
2 maart 2013, 18:48
Nominatie voor jansen over zijn eigen verjaardagsfeestje dat ik helaas moest missen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064

Vanuit mijn ijsberenhol nomineer ik Jansen in Party PHG mee

duivenmelker
2 maart 2013, 20:43
Nominatie voor Sex&Fun in Sakura!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23888-Sakura-Stuttgart-(B%F6blingen)&p=305018#post305018

Megaboob

Van mij ook een nominatie voor deze onverbetelijke clubshopper .

Dalton
3 maart 2013, 00:33
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064

Nog bedankt PATER JANSEN voor het gezellige feest en dus een nominatie,ben net terug uit LIVINGROOM.

Badslippers
3 maart 2013, 04:20
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064

Nog bedankt PATER JANSEN voor het gezellige feest en dus een nominatie,ben net terug uit LIVINGROOM.

Ik nomineer mee. Gezellig feestje met uitstekende taart. Alleen de whisky heb ik gemist ! ! !

Verstuurd van mijn GT-P1000 met Tapatalk

Picasso 1
3 maart 2013, 05:16
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064

Nog bedankt PATER JANSEN voor het gezellige feest en dus een nominatie,ben net terug uit LIVINGROOM.

Ik heb er niet bij kunnen zijn maar wel kan ik Jansen van een nominatie voorzien.

Picasso 1
3 maart 2013, 16:58
Dan word ik maar de eerste die Ace2 (één van de weinige forumsexgoden die het in persoon waar maakt :smile2:) voor deze recensie nomineert https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158.

En vanzelfsprekend nomineer ik ook Badslippers want dat kale intelligente manneke kan gewoon erg goed schrijven, zelfs wanneer het kort is https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154.

Willi69
3 maart 2013, 17:21
Nominierung für die Berichte von der PHG-Geburtstags-Party: :festeer:

- Pater Jansen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064) &
- alte Badelatsche (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188)

egon, Dr. Rammler
3 maart 2013, 17:28
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305064#post305064
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188

Nomi für diese ijsberen

Jack42
3 maart 2013, 17:37
Helaas kon ik er ook niet bij zijn. Ik zal wel mijn best doen er bij te zijn als Jansen in de zomer zijn 10 jaar als ijsbeer viert. Deze eer valt mij eind deze maand ten beurt. O ja, ook van mij dus een nominatie.

Dan kunnen we wel met een paar ijsberen een 10 jarig bestaan vieren. Mijn eerste saunaclubbezoek was PHG op 6 maart 2003.


Maar on-topic:

Nominatie voor Ace2:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158

Badslippers:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154

egon, Dr. Rammler
3 maart 2013, 17:40
[QUOTE=Jack42;305197]Dan kunnen we wel met een paar ijsberen een 10 jarig bestaan vieren. Mijn eerste saunaclubbezoek was PHG op 6 maart 2003.


Maar on-topic:

Nominatie voor Ace2:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158



ich war auch vor 10 Jahren Anfang März 1. Mal im Happy G. nominiere Ace2 auch

rob45
3 maart 2013, 17:49
Dan word ik maar de eerste die Ace2 (één van de weinige forumsexgoden die het in persoon waar maakt :smile2:) voor deze recensie nomineert https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158.

En vanzelfsprekend nomineer ik ook Badslippers want dat kale intelligente manneke kan gewoon erg goed schrijven, zelfs wanneer het kort is https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154.

Nominaties !! voor Ace2 in GT en BADSLIPPERS in LR.
Weer twee superrecensies aan het forum toegevoegd van deze Topschrijvers.

gignnl
3 maart 2013, 17:52
Moet me bij voorgaande schrijvers aansluiten.
De wekelijkse nomi voor Ace2 in GT https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158
En uiteraard BS voor zijn verhaal over het geslaagde verjaardagsfeest van Emjot https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154

Badslippers
3 maart 2013, 19:26
Dan word ik maar de eerste die Ace2 (één van de weinige forumsexgoden die het in persoon waar maakt :smile2:) voor deze recensie nomineert https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158.

Jaaaaaaa, de Sexgod is nog immer zeer viriel en soms een beetje "Nervösisch" oftewel schuchter als hij in zijn nakie staat en een knappe vrouw in de kleedkamer langs hem strijkt.
Ik nomineer de King-Bull ook.

Tevens Wijze Grijze die, "Noblesse Oblige", een mooie recensie schrijft met cijfermateriaal en het allemaal nog eens goed samenvat.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305210#post305210

Willi69
3 maart 2013, 19:36
Nominierung für den Einstandsbericht von Iubi: :tongue:

=> Geburtstag feiert man im Club und ich war dabei (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305214#post305214)

Jansen
3 maart 2013, 19:52
ja ik doe ook mee.

Nominatie voor Ace2:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158

Badslippers:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154[/QUOTE]

Ace2
3 maart 2013, 20:12
Nominatie voor Wijze Grijze in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305210#post305210

Megaboob
3 maart 2013, 21:45
Ik nomineer jansen ook mee!

megaboob


Ik heb er niet bij kunnen zijn maar wel kan ik Jansen van een nominatie voorzien.

Megaboob
3 maart 2013, 21:46
Ook deze nomineer ik mee!

Megaboob


ja ik doe ook mee.

Nominatie voor Ace2:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158

Badslippers:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154[/QUOTE]

gignnl
3 maart 2013, 22:30
Ook van mij een nomi voor Wijze Grijze in LR https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305210#post305210

Dalton
4 maart 2013, 08:11
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305278#post305278

Nominatie voor MJ en nog bedankt voor de gezellige dag.

Toulouse-Lautrec
4 maart 2013, 08:12
MichelJ, alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Helaas moest ik afzeggen voor je feest, maar dankzij de verslagen van jou en anderen heb ik toch de sfeer kunnen proeven.
Nominatie voor de jarige: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305278#post305278

Dalton
4 maart 2013, 08:13
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305154#post305154

Nominatie voor BADSLIPPERS.

Dalton
4 maart 2013, 08:16
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188

Nominatie voor BADSLIPPERS.

Dalton
4 maart 2013, 09:32
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305214#post305214
Nominatie voor deze duitse ijsbeer.

Piet Plezier
4 maart 2013, 16:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33525-Saunaclub-Verona-Recklinghausen&p=305041#post305041

Ik nomineer BP

Ace2
4 maart 2013, 19:52
De nominaties gaan naar:

Badslippers in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188

Teiresas in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158

gignnl
4 maart 2013, 20:57
BBert die te verlegen is om samen met BS een orgie te doen?De verjaardag van de Hausmeister en de plintenspecialist in PHG,helaas niet mijn favoriete tent (meer)https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188

gignnl
4 maart 2013, 20:59
Tereisas zijn beslommeringen mocht Jana haar lingeriesetje aan de wilgen hangen,Poolse landdag in GT https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305307#post305307

Dalton
4 maart 2013, 21:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305360#post305360

Kort maar krachtig PIC1 nominatie.

Badslippers
5 maart 2013, 12:39
Nominatie voor Teiresas die een zeer plezierige tijd heeft met een der besten in "Golden Time" namelijk Joanna.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305307#post305307

Aangezien Picasso 1 slechts zeer spaarzaam een recensie uit zijn pen laat vloeien moet ik er als de kippen bij zijn om die te nomineren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305360#post305360

Nominatie voor een de grootste pannekoeken . . . Little Joe
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305405#post305405

Toulouse-Lautrec
5 maart 2013, 14:15
Voorbeeld van een goede reply, die inhoudelijk gelijk staat aan een kort en bondig geschreven recensie.
Nominatie voor michelvv : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33372-Eva-amp-Freundin-Monchengladbach&p=305419#post305419

Ace2
5 maart 2013, 19:34
De nominaties gaan naar:

Little Joe in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305405#post305405

Little Joe met Kelly: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32497-Kelly-(Tsjechische)&p=305407#post305407

Picasso1 in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305360#post305360

rob45
5 maart 2013, 19:58
De nominaties gaan naar:

Little Joe in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305405#post305405

Picasso1 in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305360#post305360

Ik nomineer Pic1 en LJ in LR mee.

rob45
5 maart 2013, 20:02
Nominatie voor Wijze Grijze in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305210#post305210

Ik nomineer mee !

Megaboob
5 maart 2013, 22:49
Nominatie der Ludolf in club Neby. Informatief!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=305099#post305099

Megaboob

Toulouse-Lautrec
5 maart 2013, 23:06
Opmerkzaam gemaakt door Megaboob las ook ik de goede recensie over "club Neby".
Nominatie voor DerLudolf: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=305099#post305099

LittleJoe
6 maart 2013, 08:59
Nomi voor Picasso1 in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305360#post305360

Nominatie voor DerLudolf: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=305099#post305099

Nominatie voor Wijze Grijze in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305210#post305210

Teiresas in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305307#post305307

BADSLIPPERS https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305188#post305188

Nominatie voor MJ https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305278#post305278

Toulouse-Lautrec
6 maart 2013, 09:08
Een eerste indruk van de nieuwe “Club Verona” in Recklinghausen.
Nominatie voor brad pritt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33525-Saunaclub-Verona-Recklinghausen&p=305041#post305041

hp001
6 maart 2013, 12:23
Mijn allereerste nominatie gaat naar Ace2
Als ik zijn verhalen lees is het net alsof ik er zelf bij was.

2 thumbs up!!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...158#post305158 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158).

Toulouse-Lautrec
6 maart 2013, 13:51
Een Duits schrijvende beer geeft een helder geschreven visie over “Sixsens”, waar hij voor het eerst binnenloopt.
Nominatie voor sirgreg: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305542#post305542

Picasso 1
6 maart 2013, 16:01
De nominaties gaan naar:

Little Joe in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305405#post305405

Die durft, nota bene op een feestje gaan pannekoeken en mij uren laten wachten op een kamer :thefinger:.
Nominatie voor Little Joe.

Ace2
6 maart 2013, 18:59
Mijn allereerste nominatie gaat naar Ace2
Als ik zijn verhalen lees is het net alsof ik er zelf bij was.

2 thumbs up!!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...158#post305158 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158).

Dat gevoel heb ik soms ook wel eens

Toulouse-Lautrec
6 maart 2013, 20:16
Een prettig leesbaar en bondig verslag van een gangbang in Partytreff Osnabrück.
Nominatie voor: rob333: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Partytreff-Osnabr%FCck-Algemeen&p=305106#post305106

LittleJoe
6 maart 2013, 20:18
Die durft, nota bene op een feestje gaan pannekoeken en mij uren laten wachten op een kamer :thefinger:.
Nominatie voor Little Joe.

Het was toch na 23:00u dus dacht de kindertjes gaan nu slapen, laten we er nu een echt feestje van maken :teuflisch:

LittleJoe
6 maart 2013, 20:29
Mijn allereerste nominatie gaat naar Ace2
Als ik zijn verhalen lees is het net alsof ik er zelf bij was.

2 thumbs up!!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...158#post305158 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305158#post305158).

voordat ik het vergeet ook een nomi

Toulouse-Lautrec
6 maart 2013, 21:29
En nog een verhaal van een partytreff, ditmaal Partytreff Emmerich, dat nomi-waardig is. Openhartig en duidelijk geschreven.
Nominatie voor Nacho: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=305603#post305603

Toulouse-Lautrec
7 maart 2013, 13:28
Deze recensie, die iets vertelt over een dagje in “Golden Times”, is ditmaal niet uitgevoerd in een oogverblindend zwart veld van vette onleesbare BOLD-letters. Dat wordt gewaardeerd en beloond.
Nominatie voor SFL: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

LittleJoe
7 maart 2013, 22:10
Nomi voor Wijze Grijze

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33572-Het-Wijze-Grijze-hoekje&p=305667#post305667

maar alleen als er een vervolg komt :biggrin:

Toulouse-Lautrec
8 maart 2013, 09:47
Een mooi verslagje dat in beeld brengt hoe een horde politieagenten door "Golden Time" struint.
Nominatie voor Magic-G: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from...&p=305761#post305761

Ace2
8 maart 2013, 20:29
De nominaties gaan naar:

SFL aan de rol met Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL met Medina: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

Magic-G in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305761#post305761

Rob45 in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305773#post305773

Rob333 in Partytreff Osnabruck: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Partytreff-Osnabrück-Algemeen&p=305609#post305609

Toulouse-Lautrec
8 maart 2013, 20:54
Sommige ijsberen schrijven erg lange recensies. Deze ijsbeer gooit het nu over een andere boeg en laat zien dat hij ook met minder woorden toekan.
Nominatie voor Ace2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-DE-STRIPBOEKENVERZAMELING-VAN-ACE2&p=305580#post305580

Megaboob
8 maart 2013, 23:49
Dank aan onze forumboekhouder voor deze mooie lijst zodat ik mee kan nomineren!

Megaboob


De nominaties gaan naar:

SFL aan de rol met Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL met Medina: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

Magic-G in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305761#post305761

Rob45 in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305773#post305773

Rob333 in Partytreff Osnabruck: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Partytreff-Osnabrück-Algemeen&p=305609#post305609

Toulouse-Lautrec
9 maart 2013, 07:03
Over de nieuwe club “FKK Alina” wordt verschillend gedacht en gebrainstormd. Van lotje gekrikt beschrijft hier op zijn eigen kenmerkende wijze hoe hij er tegen aan kijkt.
Nominatie voor van lotje gekrikt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=305846#post305846

Badslippers
9 maart 2013, 11:08
Mijn vriend SFL nomineer ik altijd al was het maar om te voorkomen dat dit ongeleid projectiel de


http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_L.gif"Tar-21" a.k.a. "Tavor"http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_R.gif


op me richt en lek schiet.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

Toulouse-Lautrec
9 maart 2013, 11:14
Ook Sixsens heeft een donkere kant. Wie zit er naast mij? Door de duisternis wordt een keuze een gok. Helder wordt dit probleem belicht.
Nominatie voor sofaking: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305843#post305843

SFL
9 maart 2013, 11:18
Mijn vriend SFL nomineer ik altijd al was het maar om te voorkomen dat dit ongeleid projectiel de


http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_L.gif"Tar-21" a.k.a. "Tavor"http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_R.gif


op me richt en lek schiet.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

De smileys hebben geen Tav, maar een M-60 denk ik op het eerste zicht. Als je daarmee begint te schieten op iemand vanop korte afstand, dan kan je niet meer over een lek spreken, zelfs niet over gatenkaas, identificeren zou moeilijk zijn... Dan ben je niet meer dan een kanten gordijn, vrees ik. Dat de Willem voor mij maar eens een smiley in leven roept met een compacter machinegeweer. Niet diegene met revolver of met de Uzi die reeds bestaan. Maar iets tussen de Uzi en de m-60 in... Dat is ideaal! Voor het grotere kaliber ben ik psyichisch in gebreke gesteld.

Toulouse-Lautrec
9 maart 2013, 11:33
Een Kansloze Rukker neemt kort en krachtig, zonder omhaal van woorden “Planet Happy Garden” onder handen.
Nominatie voor The Joker: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305658#post305658

Sphinx
9 maart 2013, 16:18
De smileys hebben geen Tav, maar een M-60 denk ik op het eerste zicht.

Het is nog een graadje erger, dit is namelijk een:

http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_L.gif"Browning M2 .50 Cal"http://badslippers.ba.funpic.de/afbeeldingen/Big_gun_R.gif

Dit ding is al sinds WO 1 in gebruik bij verschillende legers als wapen gemonteerd op voertuigen, vliegtuigen en helicopters. Je opmerkingen over "niet te identificeren" kloppen idd, rode mist is alles wat overblijft na een voltreffer met 450 kogels per minuut. Made by FN, Herstal


http://www.youtube.com/watch?v=XJuj1PSZLnE

Anyway, nominaties voor:

SFL, of course (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646)

Sofaking's manoeuvres in het donker (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305843#post305843)

rob45
9 maart 2013, 19:22
De nominaties gaan naar:

SFL aan de rol met Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL met Medina: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=305628#post305628

SFL in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305646#post305646

Magic-G in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305761#post305761

Rob333 in Partytreff Osnabruck: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Partytreff-Osnabrück-Algemeen&p=305609#post305609

Ik nomineer SFL in GT en SFL/SHIVA
SFL/MEDINA,MAGIC-G in GT en ROB 333 in PARTYTREFF OSNABRUCK mee.

rob45
9 maart 2013, 19:27
Sofaking in Sixcense nomineer ik ook mee.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=305843

Ace2
9 maart 2013, 19:34
Sofaking in Sixcense nomineer ik ook mee.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=305843

Ik nomineer mee

Picasso 1
9 maart 2013, 19:54
Sofaking in Sixcense nomineer ik ook mee.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=305843
Nominatie voor sofaking die deze keer vreemd gaat.
Dit is trouwens de juiste link: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305843#post305843

sofaking
9 maart 2013, 20:32
Nominatie voor sofaking die deze keer vreemd gaat.
Dit is trouwens de juiste link: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305843#post305843

Nee hoor, ik ga niet vreemd. Elke Nederlandse (of Belgische -- you wish) sauna club is een valabel doelwit. Ik kan het ook niet helpen dat er tot voor kort zo maar één was.
Ook die andere SS, Sans Soucis, heb ik indertijd bezocht.
Maar ik ga binnenkort wel weer eens naar YY, tenzij het winterweer stokken in de wielen steekt.

Bedankt voor de nomi. Evenals al de andere recensenten. :wink2:

Badslippers
9 maart 2013, 20:54
Nominaties voor het tweeluik van Sphinx die ondanks de naweeën van een forse griep toch nog de kracht vindt om hier en daar wat aan zijn knalpijp te hangen. Zowel op het verjaardagsfeest van Jansen en Willi69 enerzijds en het verjaardagsfeest van MichelJ beweegt hij zich in de coulissen. Desondanks weten de dames hem te vinden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305935#post305935
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305934#post305934

Ha ha ha, wat een verhaal. Zoiets maak ik nou nooit mee. Die hitzige verfspuiter is geiler dan een regiment bouwvakkers en dat mokkel dat hij neukt zou een aanwinst zijn in elke saunaclub. Ik denk dat ik me beschikbaar stel om haar belasting papieren in te vullen. Robbie kerel, profiteer er van zo lang het duurt want dit is een echt buitenkansje, ik ben jaloers op je. Vette nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33519-BigBoob-Milf-Cup-F&p=305938#post305938

En ik maar denken dat de Sofaking altijd op de bank hangt. Nominatie voor De Koning der Canapé's
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=305843#post305843

gignnl
9 maart 2013, 21:29
Rob 45 gaat bij een milf thuis wat achterstallig onderhoud verrichten https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33519-BigBoob-Milf-Cup-F&p=305938#post305938

gignnl
9 maart 2013, 21:33
Als ik hem zie denk ik altijd aan Griet Kietelaar maar in een jongere uitvoering,nomi voor de Sphinx
in PHG https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=305935#post305935
in LR https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=305934#post305934

gignnl
9 maart 2013, 21:42
De inval in GT kreeg ik dankzij J42 "live"mee,Hunziker geeft zijn kijk op deze dag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305951#post305951

Big30
10 maart 2013, 21:02
Geen dame of club recensie maar wel een dikke pluim voor onze reesbeer met dit topic:
Formule 1 2013 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33723-Formule-1-2013)

Badslippers
10 maart 2013, 21:24
Allereerst de nominatie voor MJ.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306064#post306064

In zijn recensie las ik een stukje over de dansende gek en ook op andere plaatsen op het forum werd melding gemaakt van "The Dancing Fool". Normaliter is Sphinx degenen die daar een muzikale link aan koppelt maar nu moest ik onwillekeurig denken aan het nummer met dezelfde naam van de onnavolgbare Frank Zappa. Een satirisch nummer over de disco rage in de jaren '70.
De video
http://www.youtube.com/watch?v=ofcWP6eG-ac
De tekst
http://www.songteksten.nl/songteksten/182361/frank-zappa/dancin--fool.htm

Nominatie voor Sphinx. Dit keer voor zijn formule 1 bijdrage.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33723-Formule-1-2013&p=306095#post306095

Jansen
10 maart 2013, 23:36
Ik heb vroeger nog wel wat stripverhalen gelezen zoals :
Kuifje,Donald Duck,Billy en Betsie Turf de man van Staal en natuurlijk Suske en Wiske
maar deze heb ik nooit in de winkel zien liggen ook nu niet bij de stripweb shop dus :

Nominatie voor Ace2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-DE-STRIPBOEKENVERZAMELING-VAN-ACE2&p=305580#post305580[/QUOTE]

SFL
11 maart 2013, 00:23
Rob 45 gaat bij een milf thuis wat achterstallig onderhoud verrichten https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33519-BigBoob-Milf-Cup-F&p=305938#post305938

Tuurlijk nomineer ik Rob ook. En Rob, woensdag zijn we weer op de lappen... Ze hebben vries gegeven en dan kan je toch geen werkzaamheden uitvoeren!

Picasso 1
11 maart 2013, 00:41
Ik heb vroeger nog wel wat stripverhalen gelezen zoals :
Kuifje,Donald Duck,Billy en Betsie Turf de man van Staal en natuurlijk Suske en Wiske
maar deze heb ik nooit in de winkel zien liggen ook nu niet bij de stripweb shop dus :

Nominatie voor Ace2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-DE-STRIPBOEKENVERZAMELING-VAN-ACE2&p=305580#post305580

Ik hou ook wel van stripboeken. Nominatie!

noglangnietuitgewandeld
11 maart 2013, 16:25
De eerste termijn is vandaag verstreken. Een vrijkaart is voor Magic G, die tijdens de razzia in GT het wijze besluit neemt om door te rijden naar de Living Room, een club die een behoorlijke come back aan het maken is. En, hoewel het vervolgverhaal van zijn dagje uit niet genomineerd werd, was het de Jury niet ontgaan, dat hij daar een paspoort aangemaakt heeft voor een meisje dat alle lof verdient voor haar excellente service, nl. Jessy. En ik kan bevestigen dat zijn bevindingen van A tot Z kloppen, want een paar dagen eerder, op het feestje van MichelJ, had ik een dito heftig intermezzo met de jongedame in kwestie.

De tweede vrijkaart is voor Little Joe, die verslag doet van de Birthdayparty in LR en dan vooral omdat hij eveneens een veelbelovende dame onder de aandacht brengt, en wel Kelly. Kijk, aan zulke berichten hebben we iets.

Beide winnaars gefeliciteerd, en geniet er van. De tweede periode brengt uiteraard nieuwe kansen, we lezen graag tips over dames die zich op een of andere manier onderscheiden. Ook al zou het in negatieve zin zijn.

Magic-G
11 maart 2013, 17:10
.Een vrijkaart is voor Magic G, die tijdens de razzia in GT het wijze besluit neemt om door te rijden naar de Living Room, een club die een behoorlijke come back aan het maken is. En, hoewel het vervolgverhaal van zijn dagje uit niet genomineerd werd, was het de Jury niet ontgaan, dat hij daar een paspoort aangemaakt heeft voor een meisje dat alle lof verdient voor haar excellente service, nl. Jessy.

Mijn Dank is oneindig en zal Jessy hiervan laten mee profiteren

Magic-G

Toulouse-Lautrec
11 maart 2013, 19:03
Kritisch wordt in een goed geschreven recensie Partytreff Lovefucktory in Münsterland,een club uit het low-budget segment, onder de loep genomen.
Nominatie voor jaro: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13476-Love-Fucktory-Algemeen&p=306221#post306221

jaro
11 maart 2013, 20:39
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Door Trigootje

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235
Door Savesexer.

Nominatie voor beide heren, dat zij niet alleen een voorliefde voor spaanstalige hebben is duidelijk maar ook nog eens goed kunnen schrijven!

Toulouse-Lautrec
11 maart 2013, 21:19
Voor wie eens wat anders wil dan al die clubs in Duitsland: https://nl-nl.facebook.com/photo.php?fbid=453953481314102&set=a.453952904647493.102298.404472519595532&type=1&theater
Hierop werden wij gewezen door een nieuwe recensent uit Antwerpen.
Nominatie voor Buckobucko: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32740-Blue-Vision-(Schelle)&p=306187#post306187

LittleJoe
11 maart 2013, 22:26
De tweede vrijkaart is voor Little Joe, die verslag doet van de Birthdayparty in LR en dan vooral omdat hij eveneens een veelbelovende dame onder de aandacht brengt, en wel Kelly. Kijk, aan zulke berichten hebben we iets.


Mijn dank voor het vrijkaartje, maar eigenlijk zou je dus Kelly moeten bedanken :), natuurlijk zal ik haar bij gelegenheid dat wel persoonlijk overbrengen. :biggrin:

cheers, LJ

Badslippers
12 maart 2013, 00:59
Nominaties voor de dubbel van Vrije Jongen die tal van bevredigende sessies afwerkte en dan ook nog in 2 NRW clubs!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306299#post306299
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=306301#post306301

rob45
12 maart 2013, 01:43
Nominaties voor de dubbel van Vrije Jongen die tal van bevredigende sessies afwerkte en dan ook nog in 2 NRW clubs!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306299#post306299
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=306301#post306301

Ik nomineer VJ mee.Eens word hij nog een echte grensclubber.
:D

gignnl
12 maart 2013, 01:48
Met bus,tram en bahn en desnoods per vouwfiets reist Vrije Jongen langs vele clubs in NRW en daar buiten en voorziet ons van veel leesvoer.Terechte nomi
In LR https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306299#post306299
En in Panthera,een club waar ik binnenkort ook maar eens op verkenning moet https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=306301#post306301

gignnl
12 maart 2013, 01:52
Mijn eerste stappen in Duitsland zette ik in Essen bij Schloss145 en bij diverse clubs en privehuizen in Wuppertal alvorens ik de saunaclubs ontdekte,maar blijf leuke herinneringen koesteren aan mijn eerste uitstapjes in 2000 tot 2003.Sky in Wuppertal was er toen nog niet maar 2 verhalen wil ik nomineren.
Trigotje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Savesexer https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235

rob45
12 maart 2013, 11:42
Trigotje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Savesexer https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235

Ik nomineer Savesexer en Trigotje mee.

Sphinx
12 maart 2013, 13:14
Trigotje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Savesexer https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235

Als SKY fan is het niet meer dan normaal dat deze racebeer beide heren ook nomineert.

Allebei https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRw6lYaa6t2-Fsh5eM1hZdNY2i04nQBzOPSGwZ8_JydIWrrCbtq9A

Ace2
12 maart 2013, 21:00
Mijn eerste stappen in Duitsland zette ik in Essen bij Schloss145 en bij diverse clubs en privehuizen in Wuppertal alvorens ik de saunaclubs ontdekte,maar blijf leuke herinneringen koesteren aan mijn eerste uitstapjes in 2000 tot 2003.Sky in Wuppertal was er toen nog niet maar 2 verhalen wil ik nomineren.
Trigotje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Savesexer https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235

Ik nomineer mee net als Vrije Jongen in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306299#post306299

Jansen
12 maart 2013, 21:31
Ik doe mee.

Trigotje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306107#post306107
Savesexer https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235[/QUOTE]

Jansen
12 maart 2013, 21:33
Ik doe mee.

Nominaties voor de dubbel van Vrije Jongen die tal van bevredigende sessies afwerkte en dan ook nog in 2 NRW clubs!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306299#post306299
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=306301#post306301[/QUOTE]

Dalton
13 maart 2013, 09:54
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33576-Samira-(Turkse)&p=306402#post306402

:freu::freu::freu:Mooi verhaal van JOSEF een nominatie waardig:freu::freu::freu:

Toulouse-Lautrec
13 maart 2013, 10:37
Een lief meisje in P.H.G
was altijd héél tevree.
Tot ze haar eigen thread hier kreeg, waar iedereen slechts schreef
over het luchtje dat om haar dreef.
Dat gaf het meisje veel verdriet
maar veranderen kon ze 't niet.

Gelukkig wordt alles nu gerelativeerd
en dat is een nominatie weerd.
Nominatie voor Josef: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33576-Samira-(Turkse)&p=306402#post306402

Sphinx
13 maart 2013, 20:48
Deze racebeer staat even met zijn oren te klapperen, Josef die zijn machinegeweerstijl opbergt :eek:

Maar idd een goede relativering met een knipoog (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33576-Samira-(Turkse)&p=306402#post306402) van onze presentjesbeer

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRw6lYaa6t2-Fsh5eM1hZdNY2i04nQBzOPSGwZ8_JydIWrrCbtq9A

Badslippers
14 maart 2013, 11:56
Het ijsberenforum gaat ten onder aan onderling gekibbel. Het preken voor eigen parochie voert de boventoon. Recensies en paspoorten kun je met een vergrootglas zoeken en misschien kom je er nog een paar tegen in de riolen van het forum. En als er dan een paar vertellingen de revue passeren zijn het groteske karikaturen waar we verder geen waarde aan dienen te hechten. Toch zitten daar pareltjes tussen. SFL is de meester van de extravagante en vaak theatrale schrijfstijl. Maar wie beweesrt dat er geen recensies en/of damespaspoorten worden neergepend heeft toch echt stront in de ogen. Die klootzaak schrijft in een maand meer dan Brusselmans in zijn hele lamlendige leven. Dus een opsomming van slechts 1 namiddag clubbezoek. Lees vooral tussen de regels dan krijg je de info die je wenst:

Nominaties voor de Master-Bull:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6369-Melissa-(Duitse-Larissa-in-Freude-Paradiso)&p=306543#post306543
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33503-Silva-(Duitse)&p=306545#post306545
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29779-Eliza-(Hongaarse)&p=306546#post306546
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30593-Lora-(Duitse)&p=306547#post306547
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=306552#post306552

En dan nog eentje waar de damesinfo inderdaad heel ver te zoeken is. Interesseert me geen reet. Ook dit is Ijsberenforum. Leest allen de analytische bijdrage van Josef over kutjes en hyperhidrosis.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33576-Samira-(Turkse)&p=306402#post306402

SFL
14 maart 2013, 14:26
Nominatie voor "my nigger, Robster" en de shakende sambakont!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33752-Eva-(Braziliaanse)

Zultbroek81
14 maart 2013, 14:56
Van mij ook een nomi voor rob45 en de Brasiliaanse samba billen!
Ik ben nog nooit in Ying Yang geweest maar als ik dit lees krijg ik er zwaar zin in!
Klinkt als een paar billen die gespanked moeten worden:)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33752-Eva-(Braziliaanse)

rob45
14 maart 2013, 15:01
Het ijsberenforum gaat ten onder aan onderling gekibbel. Het preken voor eigen parochie voert de boventoon. Recensies en paspoorten kun je met een vergrootglas zoeken en misschien kom je er nog een paar tegen in de riolen van het forum. En als er dan een paar vertellingen de revue passeren zijn het groteske karikaturen waar we verder geen waarde aan dienen te hechten. Toch zitten daar pareltjes tussen. SFL is de meester van de extravagante en vaak theatrale schrijfstijl. Maar wie beweesrt dat er geen recensies en/of damespaspoorten worden neergepend heeft toch echt stront in de ogen. Die klootzaak schrijft in een maand meer dan Brusselmans in zijn hele lamlendige leven. Dus een opsomming van slechts 1 namiddag clubbezoek. Lees vooral tussen de regels dan krijg je de info die je wenst:

Nominaties voor de Master-Bull:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6369-Melissa-(Duitse-Larissa-in-Freude-Paradiso)&p=306543#post306543
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33503-Silva-(Duitse)&p=306545#post306545
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29779-Eliza-(Hongaarse)&p=306546#post306546
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30593-Lora-(Duitse)&p=306547#post306547
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=306552#post306552

En dan nog eentje waar de damesinfo inderdaad heel ver te zoeken is. Interesseert me geen reet. Ook dit is Ijsberenforum. Leest allen de analytische bijdrage van Josef over kutjes en hyperhidrosis.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33576-Samira-(Turkse)&p=306402#post306402

Ik nomineer mijn kameraad SFL uiteraard mee,en zeker wat een produktie levert de kerel,tot laat toe in de club en helemaal sufgeneukt vliegen zijn vingers tot diep in de nacht over het toetsenbord om al deze avonturen te vereewigen voor het vele nageslacht.
Ook Josef zijn laten we zeggen aparte bijdrage nomineer ik mee.

gignnl
14 maart 2013, 15:59
Heb t daar wel voor gezien maar SFL schiet weer stevig in het rond in de moskee van Roermond

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...543#post306543
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...545#post306545
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...546#post306546
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...547#post306547
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...552#post306552

gignnl
14 maart 2013, 15:59
En zijn wingman weet weer een donkere parel te scoren https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33752-Eva-(Braziliaanse)

Toulouse-Lautrec
14 maart 2013, 18:02
De 1e recensie betreft Dolce-Vita met als hoofdpersoon Suzy. Dat je ondanks de belemmeringen die je bij een meisje tegenkomt tevreden kunt zijn, wordt hier duidelijk gemaakt.
De 2e recensie betreft Freude met een glansrol voor Kitty, die door de kracht van het orgasme een hoogvlieger wordt.
Samen een goede bijdrage en nomi-waardig.

Nominatie voor bart_007:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=306520#post306520
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=306525#post306525

Ace2
14 maart 2013, 20:32
Wat mij betreft de beste recensie van de maand, Picasso1 met the Headlines: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=306451#post306451

Vanwege zijn verjaardag nomineer ik Rob45 ook: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33752-Eva-(Braziliaanse)&p=306549#post306549

Net als SFL:

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...543#post306543
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...545#post306545
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...546#post306546
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...547#post306547
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...552#post306552

Toulouse-Lautrec
14 maart 2013, 21:12
Het ijsberenforum gaat ten onder aan onderling gekibbel. . . . . .
En als er dan een paar vertellingen de revue passeren zijn het groteske karikaturen waar we verder geen waarde aan dienen te hechten. . . . . .
Te boud gesteld, in hoofdlijnen levert het ook weer wat op!
Nominatie voor Picasso 1: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=306451#post306451

Badslippers
14 maart 2013, 22:25
Mijn hemel, ik zag ze bijna over het hoofd tussen al die "Off Topic" pulp die het forum vervuilt. Nominatie voor Picasso 1 die in de winter liever 10 extra weken veiligheid verkiest door op zomerbanden te blijven rijden en de overige 42 weken kiest voor een risicovol bestaan door aan de lopende band saunaclubs te bezoeken en zich te laten zuigen door de geilste sloeries.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=306451#post306451

Toulouse-Lautrec
15 maart 2013, 13:37
Is voor 35 euro entree of met met een vrijkaartje, een dag tussen blote FKK-meisjes al voldoende om tevreden te zijn?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Net als in de voorgaande recensie van bart_007 wordt ook in dit verslag duidelijk gemaakt dat het serviceniveau in “Dolce-Vita” te wensen overlaat. Maar ook deze schrijver kan er kennelijk mee leven, al kiest hij waarschijnlijk toch voor ”Freude”.
Nominatie voor een tevreden boo: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=306694#post306694

Badslippers
15 maart 2013, 13:58
Nominatie voor de dubbele agenda van Rob45.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=306674#post306674

Hunziker
15 maart 2013, 15:00
Aanmelding:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=305951#post305951

Toulouse-Lautrec
15 maart 2013, 18:41
Een degelijke recensie van een man die de weg weet in “Xantener partytreff”, waar hij met behulp van parfum en doping, harten verovert.
Nominatie voor Nibor76: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=306738#post306738

Badslippers
16 maart 2013, 18:00
Pfffff, ik word al moe van het lezen van de recensie van WG en hij gaat ook nog eens 10x de kamer op.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869#post306869

Toulouse-Lautrec
16 maart 2013, 18:11
Deze kenner van massagesalons verwijst ons in een goed geschreven recensie naar ”Mas Kardi” in Antwerpen-Bergum, waar hij een volgende keer graag zal terugkeren.
Nominatie voor erebus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33781-Mas-Kardi-Berchem&p=306880#post306880

gignnl
16 maart 2013, 20:20
In een deuk om Picasso zijn headlines https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=306451#post306451

gignnl
16 maart 2013, 20:23
Hopelijk loopt het voor Wijze Grijze beter af als voor Bill Clinton die ook geen sex had gehad.10 kamergangen op een dag mijn god!https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869#post306869

gignnl
16 maart 2013, 20:25
Bart007 besluit de grensclubs te mijden en zoekt degelijke service
In Dolce Vita https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=306520#post306520
In Freude https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=306525#post306525

gignnl
16 maart 2013, 20:27
Jansen zet zijn roze bril af en geeft een eerlijke kijk op een dagje PHG https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26951-Live-from-Happy!&p=306810#post306810

sofaking
16 maart 2013, 20:51
Deze kenner van massagesalons verwijst ons in een goed geschreven recensie naar ”Mas Kardi” in Antwerpen-Bergum, waar hij een volgende keer graag zal terugkeren.
Nominatie voor erebus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33781-Mas-Kardi-Berchem&p=306880#post306880

Ik nomineer erebus mee, omdat deze post een nieuw potentieel adres voor mezelf opent.

Carlitos
17 maart 2013, 07:17
Wijze Grijze moet grootafnemer zijn bij zijn dokter van blauwe pillen, anders kan dit gewoon niet.... ;) Maar weer een stukje op WG niveau, mijn nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869&highlight=#post306869

Ace2
17 maart 2013, 08:04
Wijze Grijze moet grootafnemer zijn bij zijn dokter van blauwe pillen, anders kan dit gewoon niet.... ;) Maar weer een stukje op WG niveau, mijn nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869&highlight=#post306869

Ik nomineer mee

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 10:41
De minnen en plussen bij "Van Goch" worden helder naast elkaar gezet, ondanks het chronische slaaptekort wat hem deze week parten speelt.
Nominatie voor noglangnietuitgewandeld: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=306930#post306930

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 11:12
Gespeend van geile praat wordt hier een prettig leesbaar sfeerbericht uit "Golden Time" ingebracht.
Nominatie voor bergm550: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=306937#post306937

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 12:43
Die Mutter aller Clubs vinden we ergens voorbij Bonn en Keulen: “Bernds Sauna Club” in Schieferhof.
Iets verder weg, dus rijdt de schrijver het volle GT voorbij en ondervindt weer service als vanouds . . . . . . op één na.
Nominatie voor mynasch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33-Beregoeie-Sex-Capriolen&p=306939#post306939

Ace2
17 maart 2013, 12:43
De minnen en plussen bij "Van Goch" worden helder naast elkaar gezet, ondanks het chronische slaaptekort wat hem deze week parten speelt.
Nominatie voor noglangnietuitgewandeld: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=306930#post306930

Ik nomineer mee

Ace2
17 maart 2013, 12:44
Die Mutter aller Clubs vinden we ergens voorbij Bonn en Keulen: “Bernds Sauna Club” in Schieferhof.
Iets verder weg, dus rijdt de schrijver het volle GT voorbij en ondervindt weer service als vanouds . . . . . . op één na.
Nominatie voor mynasch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33-Beregoeie-Sex-Capriolen&p=306939#post306939

Ik nomineer mee

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 18:35
Een sfeerbericht uit “Living-room”. Daarin wordt gewag gemaakt van verschillende gasten die zich buiten de algemeen geldende normen gedragen en waartegen nu gelukkig wel wordt opgetreden.
Nominatie voor Boy69: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306989#post306989

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 19:02
We schrijven recensies om indrukken, ervaringen en belevenissen te delen. Deze beer schreef zijn recensie over "Planet Happy Garden" omdat hij een vrijkaartje had gekregen.
Dat is goede reden om hem te nomineren want dan kan hij weer een vrijkaartje winnen en krijgen wij weer een recensie en kunnen we hem weer nomineren en kan hij weer . . . . . .
Nominatie voor Van Dattum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=306963#post306963

seksenfun
17 maart 2013, 20:01
Knutt666: voor het eerst in zijn clubleven een voltreffer ontdekt (zowel qua club als dames) :smoke:.

noglangnietuitgewandeld
17 maart 2013, 20:31
Knutt666: voor het eerst in zijn clubleven een voltreffer ontdekt (zowel qua club als dames) :smoke:.

Link??

Toulouse-Lautrec
17 maart 2013, 20:40
Na wikken en wegen besluit hij op zijn verjaardag “Sixsens” te gaan verkennen en heeft er een fantastische tijd, vooral dankzij een Hongaarse en een Marokkaanse. Vandaag heeft hij zijn ervaringen in een prima verzorgd verslag neergepend.
Nominatie voor Knut666: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307047#post307047

seksenfun
17 maart 2013, 21:02
TL gaf de link :smoke:.

rob45
17 maart 2013, 21:04
Wijze Grijze moet grootafnemer zijn bij zijn dokter van blauwe pillen, anders kan dit gewoon niet.... ;) Maar weer een stukje op WG niveau, mijn nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869&highlight=#post306869

Ik nomineer mee !

rob45
17 maart 2013, 21:13
En een nominatie voor Knut666 die op zijn verjaardag Sixsens bezoekt.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307047

LittleJoe
17 maart 2013, 22:24
Nominatie voor:
Boy69 die vol verwachting uitkeek naar die "ADHD-idioot"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306989#post306989

Knut666 blijkbaar in de leerschool geweest bij Piet Huysentruyt "Wat hebben we vandaag geleerd"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307047#post307047

mynasch bezocht "heilige" gronden
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33-Beregoeie-Sex-Capriolen&p=306939#post306939

noglangnietuitgewandeld laat het zich smaken met diepgevroren paella, hoop dat de kutjes op temperatuur waren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=306930#post306930

Wijze Grijze geen seks, wel 10x Französisch
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869&highlight=#post306869

gignnl
17 maart 2013, 22:31
Van Dattum verzilverd zijn vrijkaartje in Happy en komt Happy weer naar buiten.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=306963#post306963

gignnl
17 maart 2013, 22:32
Gelukkig kwam het toch nog goed in de huiskamer en hoefde Boy69 niet als uitsmijter te fungeren https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306989#post306989

gignnl
17 maart 2013, 22:34
Knut666 gaat op verkenning in Sixsens en geeft een leuke beschouwing https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307047#post307047

gignnl
17 maart 2013, 22:36
Geen club in een exotisch oord als Oberammergau deze keer maar NLNU zoekt het dichterbij in Goch https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=306930#post306930

Megaboob
18 maart 2013, 00:10
Ik nomineer allen mee!

Megaboob


Nominatie voor:
Boy69 die vol verwachting uitkeek naar die "ADHD-idioot"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=306989#post306989

Knut666 blijkbaar in de leerschool geweest bij Piet Huysentruyt "Wat hebben we vandaag geleerd"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307047#post307047

mynasch bezocht "heilige" gronden
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33-Beregoeie-Sex-Capriolen&p=306939#post306939

noglangnietuitgewandeld laat het zich smaken met diepgevroren paella, hoop dat de kutjes op temperatuur waren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=306930#post306930

Wijze Grijze geen seks, wel 10x Französisch
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=306869&highlight=#post306869

Toulouse-Lautrec
18 maart 2013, 13:02
Een authentiek verslagje van een nieuwkomer onder de schrijvers op dit forum. Lol maken gevolgd door een dutje waren belangrijke ingrediënten voor zijn geslaagde bezoek aan “Sixsens”.
Nominatie voor Eddy_V: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=306661#post306661

Wijze grijze
18 maart 2013, 14:24
Satanic surfer legt helder uit waarom het service niveau achteruit gaat. Je hebt echter nog altijd zelf in de hand wat je accepteert of hoeveel je betaalt.
Nomi voor: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307138#post307138

Happy Birthday to Knut666. Ondanks slechte weersvoorspellingen gaat hij toch zonder winterbanden op pad en belandt in Sixsens.
Nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307047#post307047

NLNU moet z’n aardappels hoognodig gaan afgieten in Van Goch
Nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=306930#post306930

Newbear beoordeelt de dames door pralines uit te delen en aansluitend hun reacties en gulzigheid te evalueren. Aparte benadering.
Nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307133#post307133

En een plaatsvervangende nomi voor alle bijdragen van Sphinx. Hij zorgt toch maar altijd netjes voor knappe F1-samenvattingen en nu ook een leuke F1-poule.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33723-Formule-1-2013&p=307000&highlight=#post307000

Ace2
18 maart 2013, 20:07
Nominatie voor de headlines van Knabbel (Ik ben blij dat mijn mondharmonica is gevonden. Ik was 'm kwijt): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Big30
18 maart 2013, 20:08
Nominatie voor de headlines van Knabbel (Ik ben blij dat mijn mondharmonica is gevonden. Ik was 'm kwijt): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190
Dikke vette pluim voor Knabbel!

seksenfun
18 maart 2013, 20:24
Knabbel, badslippers die wetenschap annaliseert in verschil service clubs, newbear Sixsens :smoke:.

Boy69
18 maart 2013, 20:27
Nominatie voor de headlines van Knabbel: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Hier sluit ik me voor de volle 100% bij aan

Picasso 1
18 maart 2013, 20:52
Nominatie voor de headlines van Knabbel (Ik ben blij dat mijn mondharmonica is gevonden. Ik was 'm kwijt): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Nominatie voor Knabbel.

sofaking
18 maart 2013, 22:17
Knabbel's headlines natuurlijk. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190)
Newbear in Sixsens (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307133#post307133)

Badslippers
18 maart 2013, 22:17
Gelukkig blijft ook de humor een vast onderdeel van dit forum. Een welverdiende nominatie voor de "Headlines" van collega Knabbel. Waar haalt hij het vandaan?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Megaboob
18 maart 2013, 22:27
De headlines van Knabbel nomineer ik natuurlijk mee!

Megaboob


Gelukkig blijft ook de humor een vast onderdeel van dit forum. Een welverdiende nominatie voor de "Headlines" van collega Knabbel. Waar haalt hij het vandaan?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

rob45
18 maart 2013, 22:45
Gelukkig blijft ook de humor een vast onderdeel van dit forum. Een welverdiende nominatie voor de "Headlines" van collega Knabbel. Waar haalt hij het vandaan?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Knabbel heeft een leuke Babbel !!
NOMINATIE !!

The Joker
18 maart 2013, 23:13
Alleen sukkels en kneuzen doen mee met dit kansloze genomineer voor losers en jeanetten.
Vandaar mijn bijdrage: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

gignnl
18 maart 2013, 23:51
In een deuk om Knabbel zijn headlines!https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

lustman
19 maart 2013, 09:29
Eindelijk terug wat leven in het headlines topic !

Verdiende nominatie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190) voor Knabbel.

Geef hem een kaartje voor vreetsauna residenz. Kan hij z'n buikje eens gratis vullen , neuken doet hij toch zelden dus...

Toulouse-Lautrec
19 maart 2013, 11:14
“Massage und sex = entspanning pur!” schrijft deze ijsbeer en geeft ons nuttige informatie over een door hem op kwaliteit geselecteerde massagesalon met uitgebreide mogelijkheden.
Berichten als deze verdienen veel meer waardering.
Nominatie voor sirgreg: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33800-Massage-Kompliment-Dortmund&p=307179#post307179

LittleJoe
19 maart 2013, 16:13
Eindelijk terug wat leven in het headlines topic !

Verdiende nominatie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190) voor Knabbel.

Geef hem een kaartje voor vreetsauna residenz. Kan hij z'n buikje eens gratis vullen , neuken doet hij toch zelden dus...

Ik doe mee, nominatie voor Knabbel: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=307190#post307190

Toulouse-Lautrec
19 maart 2013, 19:29
In een lekker recht-toe-recht-aan geschreven verslag lezen we hoe teleurstellend het eerste bezoek aan een partytreff voor deze ijsbeer uitpakt. Zijn bezoek aan de “Xantener partytreff” is een desillusie.
Nominatie voor etjuh: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=307326#post307326

(Scroll ook nog even 4 posts terug en lees de recensie van Nibor76 enkele dagen daarvoor en stel vast dat belevingen en ervaringen in dezelfde club, om wat voor reden dan ook, enorm kunnen verschillen.)

Toulouse-Lautrec
19 maart 2013, 21:22
Na ruim 4 jaar bezoekt hij met een 3-stunden-ticket opnieuw “Pauschalclub Münster” en net als toen is hij content over de club. In deze recensie beschrijft hij zijn 3 kamergangen á 20 minuten doeltreffend.
Nominatie voor landgeil: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11595-M%FCnster.-Pauschalclub-M%FCnster&p=307339#post307339

noglangnietuitgewandeld
20 maart 2013, 09:59
De tweede periode zit erop. Ik had er best meer uit willen delen, maar moet nu eenmaal keuzes maken. De winnaars zijn:

Savesexer, voor zijn verslag over FKK Sky, een Club waar op de kwaliteit van de bedprestaties van de dames gelet wordt. Als ze elkaar al aanspreken op broddelwerk, zoals in het geval van Signora Excusi, dan verdient zo'n Toko een beetje meer aandacht.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=306235#post306235

Vrije Jongen, ook iemand die geen genoegen neemt met halfgebakken sex, voor zijn berichten uit de Living Room en vooral uit Haus Panthera, waar hij goede tips geeft voor dames die dat verdienen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=306301#post306301

Heren, gefeliciteerd met jullie vrijkaarten, geniet ervan.

seqoya
20 maart 2013, 11:09
Ik doe mee, nominatie voor Knabbel: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...190#post307190

Toulouse-Lautrec
20 maart 2013, 12:15
Deze recensie is heerlijk om te lezen. Grammatica en interpunctie, het zal hem een worst zijn. Hij schrijft zoals hij denkt en wind er geen doekjes om.
Kritiekloos? Nee, want van “Pauschalclub Harem” laat hij geen spaander heel en onverbiddelijk is zijn oordeel. Hij sluit dan ook af met een negatief reisadvies.
Nominatie voor memati: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?18169-Pauschalclub-Harem-Dormagen-Algemeen&p=307361#post307361

Badslippers
20 maart 2013, 20:56
Deze recensie is heerlijk om te lezen. Grammatica en interpunctie, het zal hem een worst zijn. Hij schrijft zoals hij denkt en wind er geen doekjes om.
Kritiekloos? Nee, want van “Pauschalclub Harem” laat hij geen spaander heel en onverbiddelijk is zijn oordeel. Hij sluit dan ook af met een negatief reisadvies.
Nominatie voor memati

Ik ben het helemaal met je eens TL. De recensie zal waarschijnlijk verminkt zijn geworden door de fileermessen van Google Translate waardoor er iets aparts uitrolt.
Nominatie derhalve voor Memati:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?18169-Pauschalclub-Harem-Dormagen-Algemeen&p=307361#post307361

Picasso 1
21 maart 2013, 02:08
Ik nomineer Minime voor zijn samenhangend betoog waarin hij uitlegt dat de kwaliteit van de sexservice in een club samenhangt met enerzijds clubbeleid en anderzijds de kritische ingesteldheid van de bezoekers. Vanuit deze twee factoren legt hij het uit het effect uit op de huidige clubverschillen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307474#post307474

bad pritt
21 maart 2013, 06:34
Nominatie voor Cuties zijn beoordelingen van de DVP's zeggen me niet heel veel, aangezien ik al vaak in de praktijk gemerkt heb dat de man niet de kampioen kontakt leggen is en nogal een beperkte smaak heeft. En zoals hij praat als een socia -en psychopaat doet het ergste vrezen. Maar het is hem vergeven als hij zulke foto's van PTE op het net knalt. En daarvoor krijgt de beste trash talker van dit forum wel een nominatie, om zijn winterslaap te verzoeten en tot hij weer doorgespaard heeft voor een bezoekje aan een andere budget treff moet hij het daarmee doen wat mij betreft.

bad pritt
21 maart 2013, 07:17
En een nominatie voor een man met een Babbel die ik bij deze een kennismakings kaartje aanbied voor de Euroknaller Girls, gevestigd in het fietsenhok op de parkeerplaats voor de Mcsex.

hallodaarbenikweer
21 maart 2013, 10:39
https://www.ijsberenforum.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=307537
Cuties uitgebreide verslaglegging over Pte inclusief foto's verdient complimenten en stimulering. We verschillen sterk in perceptie en communicatie en dat vind ik geweldig. Bravo!

Toulouse-Lautrec
21 maart 2013, 10:53
Een zondagmiddag in “Dolce Vita” die begint met een schrale lunch. Hij benoemt een aantal zaken en legt daarbij de vinger op de zere plek. “Dolce Vita”, hij wordt er niet warm van.
Nominatie voor Vrije jongen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=307504#post307504

Toulouse-Lautrec
21 maart 2013, 12:58
Zijn eerste bezoek aan een pauschalclub is geen succes. Bondig legt hij uit waarom hij “Pauschalclub Münster” niet meer zal bezoeken en stelt zich de vraag of hij zich toch niet beter thuis voelt in een saunaclub.
Nominatie voor Nick Name: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11595-M%FCnster.-Pauschalclub-M%FCnster&p=307386#post307386

Picasso 1
21 maart 2013, 13:51
Cuties is back en ventileert zijn mening in zijn eigenaardige stijl.
We waren ondertussen al getraind met de schrijfstijl van Satanic Surfer, dus deze bijdrage Algemene observaties in een ietwat breder topic-overstijgend perspectief (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307526#post307526) van Cuties kon ik met het grootste gemak doorlezen :rofl:. Nominatie.

Toulouse-Lautrec
21 maart 2013, 13:55
Een informatieve update van het damesbestand in “Babylon”. Mét (niet-gegarandeerde) kwaliteit check.
Nominatie voor MiniME: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=307562#post307562

Toulouse-Lautrec
21 maart 2013, 16:21
Het lezen en doorgronden van de enorme lappen in ambachtelijke taal geschreven tekst, behorend bij een discussiebijdrage over "Serviceverschillen per club" en een recensie over "Partytreff Emmerich", was beslist geen sinecure. Ik vroeg me dan ook af: "Zou het een onsje minder kunnen zijn? !!"
Nominatie voor Cuties:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=307520#post307520
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307526#post307526
en
Nominatie voor Toulouse-Lautrec (voor de leesprestatie)

rob45
21 maart 2013, 18:03
Het lezen en doorgronden van de enorme lappen in ambachtelijke taal geschreven tekst, behorend bij een discussiebijdrage over "Serviceverschillen per club" en een recensie over "Partytreff Emmerich", was beslist geen sinecure. Ik vroeg me dan ook af: "Zou het een onsje minder kunnen zijn? !!"
Nominatie voor Cuties:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=307520#post307520
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307526#post307526
en
Nominatie voor Toulouse-Lautrec (voor de leesprestatie)

Ik sluit me helemaal bij het oordeel van Toulouse-Lautrec aan over Cuties en nomineer hem mee.
Als lezer moet je ook een doordouwer zijn vandaar ook een nominatie voor Rob45 voor de leesprestatie.PS. Als deze kerel net zo kan lullen als hij schrijft ben je de eerste uren nog niet weg. :D

Badslippers
22 maart 2013, 11:36
Het lezen en doorgronden van de enorme lappen in ambachtelijke taal geschreven tekst, behorend bij een discussiebijdrage over "Serviceverschillen per club" en een recensie over "Partytreff Emmerich", was beslist geen sinecure. Ik vroeg me dan ook af: "Zou het een onsje minder kunnen zijn? !!"
Nominatie voor Cuties:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=307520#post307520
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307526#post307526

Het gros van de ijsberen zal niet snel genoeg de "Scroll-toets" of de "Backspace" (Naar vorige pagina!) kunnen indrukken. Dit is echter vermaak en verstrooiing na een dagje werken. Nominatie.

Toulouse-Lautrec
22 maart 2013, 11:46
Ondanks dat de opkomst van beren die dag slecht was, telt dit sfeerverslagje méér namen van mannen dan van vrouwen. Het onderstreept de sterke en meer dan familiaire band tussen de heren in “Golden Time”.
Een foto van Roselyn Sanchez biedt enige compensatie.
Nominatie voor Seqoya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307642#post307642

Toulouse-Lautrec
22 maart 2013, 12:05
Het gros van de ijsberen zal niet snel genoeg de "Scroll-toets" of de "Backspace" (Naar vorige pagina!) kunnen indrukken. Dit is echter vermaak en verstrooiing na een dagje werken.
Helemaal waar BS. Daarom is het ook zo jammer als iedereen doorscrollt naar de de volgende post. Een beetje behapbaar verhaal is dus niet verkeerd. Overigens doet Cuties ook goed en nuttig werk (zie o.a. zijn paspoorten revisie van PTE)

Picasso 1
22 maart 2013, 12:48
Ondanks dat de opkomst van beren die dag slecht was, telt dit sfeerverslagje méér namen van mannen dan van vrouwen. Het onderstreept de sterke en meer dan familiaire band tussen de heren in “Golden Time”.
Een foto van Roselyn Sanchez biedt enige compensatie.
Nominatie voor Seqoya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307642#post307642

Nominatie voor Seqoya.

Toulouse-Lautrec
22 maart 2013, 22:12
In een overzichtelijk verhaal krijgen we, voorzien van een enkele kritische noot, het beeld voorgeschoteld van een redelijk rustige woensdag in “Living Room”. Maar het blijkt dat deze ijsbeer oplosbare condooms gebruikt en dat is natuurlijk niet zo handig is als je voor veilig gaat.
Nominatie voor Twinangel: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=307661#post307661

Toulouse-Lautrec
22 maart 2013, 22:16
Door kwistig blikjes “Red Bull” uit te delen weet hij met zijn afwijkende smaak altijd wel vrouwen voor zich te winnen. Echter, zo vertelt hij in een compact verslagje, op deze woensdag is er in heel “Living Room” geen lelijke meid te bekennen. Toch komt het nog goed.
Nominatie voor Badslippers: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=307667#post307667

rob45
22 maart 2013, 23:37
Hij gaat zijn schade inhalen in LR,kamert met Vera en Adriana,schud de hand met Willem2,en raakt bij Nicky zijn condoom kwijt.
Nominatie voor TWINANGEL !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307047

Hij schuifelt wat rond bij de schuifpui,vind zichzelf een "Psycho" ,Denkt dat het op donderdag woensdag is,word berooft van een RedBull door Sophia,gaat met haar kameren,houd daarna zijn poot stijf tussen de vele mooie en nieuwe meiden en ziet nog "gepushte" meiden dansen op de bar.
Nominatie voor BADSLIPPERS !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307667

gignnl
23 maart 2013, 03:14
Mijn duizenste posting is geen verslag van mijn 11 jaren zoektocht in Duitsland maar de nominatie van een van de betere schrijvers van het forum.
In die 11 jaren heb ik heel wat leuke dames opgedaan maar enkele steken erboven uit.Terwijl ik in GT de maagd Maria deel met zijne Eminentie De Paus is dat in LR het combimeisje met niemand minder als Badslippers.Het combimeisje is uiteraard Sophia en deze behoort tot de pareltjes in saunaclubland.Nomi voor BS en "ons" Sophia
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307667

gignnl
23 maart 2013, 03:55
Terwijl de zoekactie in GT naar een verdwenen dvp succesvol is blijft de "spermapolizei" in LR erfolglos in hun zoektocht naar Twinangels verdwenen condoom https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307047

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 10:31
Geen clubverhaal ditmaal, doch een goed ingevuld en mooi beschreven paspoort. Het speelt zich af in “Acapulco”.
Nominatie voor Gert-Jan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33859-Carla-(Roemeens-Albaans)&p=307760#post307760

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 10:33
Hij zet zijn indrukken over “Partytreff Emmerich” hier keurig op rij, inclusief damesoverzicht.
Nominatie voor Bad pritt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=307757#post307757

Ace2
23 maart 2013, 11:21
Hij gaat zijn schade inhalen in LR,kamert met Vera en Adriana,schud de hand met Willem2,en raakt bij Nicky zijn condoom kwijt.
Nominatie voor TWINANGEL !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307047

Hij schuifelt wat rond bij de schuifpui,vind zichzelf een "Psycho" ,Denkt dat het op donderdag woensdag is,word berooft van een RedBull door Sophia,gaat met haar kameren,houd daarna zijn poot stijf tussen de vele mooie en nieuwe meiden en ziet nog "gepushte" meiden dansen op de bar.
Nominatie voor BADSLIPPERS !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307667

Ik nomineer mee, net als ik Cuties nomineer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33785-Over-verschil-in-service-per-club-Typische-Grensclub-Service!&p=307526#post307526

Carlitos
23 maart 2013, 13:11
Geen clubverhaal ditmaal, doch een goed ingevuld en mooi beschreven paspoort. Het speelt zich af in “Acapulco”.
Nominatie voor Gert-Jan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33859-Carla-(Roemeens-Albaans)&p=307760#post307760

Toch wel: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797 Samen met Wijze Grijze op pad!

Dalton
23 maart 2013, 13:29
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797

Nominatie voor GERT-JAN.

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 13:41
Toch wel: . . . . . . . . . Samen met Wijze Grijze op pad!

Dan nomineren we ook dit prima geschreven verslag en behoudt het paspoort zijn separate nominatie!
Nominatie voor Gert-Jan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 13:44
Poëzie en betaalde sex in “Sixsens”, kan dat samengaan? Ja, dat kan samengaan.
Nominatie voor Befke: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30699-Angela-(Poolse)&p=307412#post307412

rob45
23 maart 2013, 15:22
Hij Carpoolt met WijzeGrijze naar Acapulco en gruwelt van de lage snelheden,onderwerpt WG aan een kruisverhoor,raakt zijn "Buddy kwijt" in Aca,na vele verleidingen te hebben weerstaan kamert hij met Marrokaanse Rita.
Nominatie voor GERT-JAN !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307797

rob45
23 maart 2013, 15:37
Hij kamert eerst met Stille Mara,kijkt haar diep in de bruine ogen,
Word daarna plots gepijpt door Precious die hem dan nog de allerlaatste druppels ontfutselt.
Nominatie voor SAVESEXER in Babylon !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=307803

Badslippers
23 maart 2013, 16:09
Na de sisser in "Panthera" wordt de lont in het kruidvat van "Babylon" gestoken en krijgen we vuurwerk met "Vodka-Shots". Nominatie voor savesexer
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=307803#post307803

De onbegrepen poeet Befke evenaart Goethe's "Die Leiden des jungen Werthers". Nominatie voor deze melancholische ijsbeer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30699-Angela-(Poolse)&p=307412#post307412

Het verkeer wordt een stuk veiliger met Wijze Grijze achter het stuur al gaat het Gert-Jan veel te langzaam. In de club is het andersom. WG is vanaf de eerste minuut onvindbaar en GJ neemt zijn tijd. Nominatie voor Gert-Jan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797

Wijze grijze
23 maart 2013, 19:06
Het verkeer wordt een stuk veiliger met Wijze Grijze achter het stuur al gaat het Gert-Jan veel te langzaam.


Tsja, Wijze Grijze doet alles safe ;).
Uiteraard ook mijn nominatie voor Gert-Jan, mijn maat in 't kwaad voor een dag. Gedeeld plezier was in dit geval dubbel plezier.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797

Mooie recensie in een zeer verrassende prettige stijl geschreven door Befke over zijn vlam in Sixsens. Zo lust ik nog wel 51 tinten.
Nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30699-Angela-(Poolse)&p=307412#post307412

Dalton
23 maart 2013, 19:48
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307835#post307835

Nominatie voor WG.

Badslippers
23 maart 2013, 20:17
Der Kluge Graufarbiger schreibt jetzt seine Geschichte auf Deutsch. Was eine Serviceleistung für unsere Deutsche Eisbärfreunde. Nomination Kluge Graufarbiger.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307835#post307835

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 21:37
Een uitstekend beschreven bezoek aan “Sky” met als sluitstuk een voorstelling van “Jan Klaassen en Katrein“, een voorstelling behorend bij deze 1-dagscursus “Beleven en overleven”.
Nominatie voor Trigootje: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=307834#post307834

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 22:04
. . . . . Wat me direct opviel, is hoeveel percent van de aanwezige dames er bloedmooi zijn, naar mijn smaak althans. In verhouding tot het bezettingsgraad zijn hier beslist de mooiste meiden van de clubs die ik ken. . . . .
Dat dacht ik nou ook. Daarnaast geeft de schrijver een goed sfeerbeeld van "Babylon".
Nominatie voor Savesexer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=307803#post307803

Toulouse-Lautrec
23 maart 2013, 22:27
Voor zijn niet aflatende stroom korte berichten, met informatie over van alles wat zich in verschillende “Red Light Districts” afspeelt, verdient deze buitenbeer een nominatie.
Deze recensie behandelt de “Marktstraat 13 in Almelo” en is zoals altijd genoteerd in zijn zo kenmerkend handschrift.
Nominatie voor De duisburg spesjalist: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33224-Almelo-Red-Light-Palace&p=307796#post307796

Ace2
23 maart 2013, 22:37
Deze avond gaan de nominaties naar:

Wijze Grijze in Acapulco: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307835#post307835

Gert-Jan in hetzelfde etablissement: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=307797#post307797

Befke met Angela: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30699-Angela-(Poolse)&p=307412#post307412

Trigootje in Sky: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=307834#post307834

Wijze grijze
23 maart 2013, 23:18
Een nieuwe schrijver op het forum. En hij schrijft meteen een uitgebreide binnenkomer over zijn "ontmaagding" in GT
Welkom broodpoot en een welverdiende nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

Ace2
24 maart 2013, 10:28
Een nieuwe schrijver op het forum. En hij schrijft meteen een uitgebreide binnenkomer over zijn "ontmaagding" in GT
Welkom broodpoot en een welverdiende nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

Ik nomineer mee

savesexer
24 maart 2013, 10:52
Een nieuwe schrijver op het forum. En hij schrijft meteen een uitgebreide binnenkomer over zijn "ontmaagding" in GT
Welkom broodpoot en een welverdiende nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

Ik ook

Toulouse-Lautrec
24 maart 2013, 11:05
Na binnenkomst laat hij zich direct verleiden en schakelt dan snel een tandje terug om in “Sixsens” nu eerst de kat uit de boom te kijken. Daarna loopt het op rolletjes. Een goed 1e verslag van een nieuwkomer onder de schrijvers van dit forum.
Nominatie voor Hasta la pasta: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307781#post307781

Big30
24 maart 2013, 11:18
Welkom broodpoot en een welverdiende nomi voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856


Een goed 1e verslag van een nieuwkomer onder de schrijvers van dit forum.
Nominatie voor Hasta la pasta: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307781#post307781
Nieuw (schrijvende) leden nomineer ik in principe standaard dus sluit me aan bij bovenstaande woorden. Twee goed leesbare en heldere verhalen van Hasta la pasta over Sixsens en broodpoot over GT.

ketserr
24 maart 2013, 12:00
Nou NLNU de rest telt niet meer mee en maakt geen kans meer. Broodpoot is de enige die recht heeft op een vrijkaart in deze competitie met zijn verhaal over zijn GT ontmaagding. Het stoot mij aan om dit hele weekend het licht aan een uit te doen in GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

Toulouse-Lautrec
24 maart 2013, 12:58
Zijn uitgesproken mening niet onder stoelen of banken stekend doet de schrijver, gebruikmakend van de nodige superlatieven, verslag van zijn bezoek aan “Sky”. Kort samengevat: Het was geen succes.
LEES en BEEF.
Nominatie voor Bad pritt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=307904#post307904

Toulouse-Lautrec
24 maart 2013, 13:32
"En nu kort en bondig hoe ik enkele dames heb ervaren" zo schrijft hij en laat dit volgen door tot in de puntjes verzorgde paspoorten met aanvullende voetnoten.
Hij levert het aan, verdeeld over 5 verslagen met totaal 17 paspoorten (!) vol nuttige informatie over dames van 5 clubs:

Nominatie voor Heilenhaus:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=307906#post307906 in "Panthera"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=307910#post307910 in "Magnum"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=307912#post307912 in "Babylon"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=307915#post307915 in "Samya"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307928#post307928 in "Golden-Time"

gignnl
24 maart 2013, 15:40
Aanstormend talent moeten we belonen,broodpot in GT https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

gignnl
24 maart 2013, 15:41
En een nieuwe schrijver in een nieuwe club,Hasta La Pasta in sixsens https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=307781#post307781

gignnl
24 maart 2013, 15:42
Heilenhaus bezoekt 5 verschillende clubs

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...906#post307906 in "Panthera"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...910#post307910 in "Magnum"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...912#post307912 in "Babylon"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...915#post307915 in "Samya"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...928#post307928 in "Golden-Time"

Toulouse-Lautrec
24 maart 2013, 16:48
We worden in dit verhaal getrakteerd op een gedetailleerde beschrijving van een orgastische spuiter, die mij doet denken aan de “Old Faithful Geyser” in “Yellowstone National Park”, met allerlei handelingen daaraan voorafgaand. Twee meiden uit Tilburg, ondersteund door Marijke Hellweger, zijn de gangmakers.
Nominatie voor Rob45: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33872-Tilburg-trio&p=307963#post307963

satanic surfer
24 maart 2013, 19:52
Heilenhaus: 5 recensies, een rits damesinfo en voorts vlekkeloos Duits zoals gebruikelijk (nogal wiedes), zo kan het dus ook...: +5

rob45
24 maart 2013, 20:28
Nou NLNU de rest telt niet meer mee en maakt geen kans meer. Broodpoot is de enige die recht heeft op een vrijkaart in deze competitie met zijn verhaal over zijn GT ontmaagding. Het stoot mij aan om dit hele weekend het licht aan een uit te doen in GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=307856#post307856

Ik nomineer BROODPOOT mee die na zijn eerste bezoekje aan GT zijn poten niet meer voelt. Maar gelukkig deden zijn handen en vingers het nog wel om een goede eerste recensie te schrijven.

Toulouse-Lautrec
24 maart 2013, 20:46
In een korte recensie over zijn 1e bezoek aan “Panthera” vertelt hij dat het eten, het drinken, de sauna en de massage allemaal wel naar zijn is, maar vooral dat hij zijn maatje Egon mist. Mogelijk ontstond daardoor een misverstand wat betreft de service.
Nominatie voor Gynakologe: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=307970#post307970

Toulouse-Lautrec
25 maart 2013, 12:13
Vanuit zijn eigen waarnemingen vat hij enkele ontwikkelingen met betrekking tot clubs krachtig samen en doet dit ook voor een reeks dames in diverse clubs. Uitstekende berichtgeving.
Nominatie voor Satanic surfer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27816-Satanic-surfer&p=308092#post308092

Big30
25 maart 2013, 23:09
Heilenhaus bezoekt 5 verschillende clubs

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...906#post307906 in "Panthera"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...910#post307910 in "Magnum"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...912#post307912 in "Babylon"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...915#post307915 in "Samya"
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...928#post307928 in "Golden-Time"
Behalve nieuwe schrijvende leden ook maar eens een blijk van waardering voor de vele Duitstalige IJsberen op ons forum!

Bij deze dus.

Toulouse-Lautrec
26 maart 2013, 11:57
In een keurig afgewerkt verslag beschrijft hij het begrip “afwerken” in “Sky”. De schrijver, die in het spoor van Bad Pritt naar deze low-budget club afreist, onthoudt zich niet van kritiek maar sluit een volgend bezoek niet uit.
Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=308190#post308190

Toulouse-Lautrec
26 maart 2013, 12:00
Als een vis in het water voelt hij zich in “Xantener partytreff”, waar hij aan lopende band 11 vrouwen verschalkt. Zo’n uitputtingsslag is niet voor iedereen weggelegd.
Nominatie voor Nibor76: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=308183#post308183

Toulouse-Lautrec
26 maart 2013, 12:04
Gratis inkom tot 14:oo uur in “Living Room” en de koopjesjagers stonden paraat. Na een roddelronde wordt het uitgespaarde geld snel weer weg gecopuleerd.
Nominatie voor Gert-Jan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=308202#post308202

Toulouse-Lautrec
26 maart 2013, 12:14
Er is een groot gebrek aan ravissante dames dixit hemzelve. Maar dat niet alleen, “Planet Happy Garden” kan met dit verslag in de hand direct aan de slag om de nodige verbeterpunten uit te voeren.
Nominatie voor Satanic surfer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=308207#post308207

Toulouse-Lautrec
26 maart 2013, 12:22
Rechttoe-rechtaan en zonder poespas beschrijft hij “Arabella” en dat is precies wat deze club is. Een FKK club uit het low-budget segment waar de dames Alle Ohne Kleidung rondlopen.
Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2738-Villa-Arabella-(Wattenscheid)-Algemeen&p=308194#post308194

satanic surfer
27 maart 2013, 17:53
DerLudolf in clubNeby te Dortmund: +1 ongeboeid wegens afwezigheid van z'n favo stuit ie op 3 plaatsvervangende dames die niet teleurstelden om het eufemistisch uit te drukken, gelukkig maar, die Ludolf lijkt me geen type om 3 keer met dezelfde dame te kameren op een dag überhaupt...alhoewel...

Toulouse-Lautrec
29 maart 2013, 12:01
Opmerkelijke berichtgeving vanuit “Golden Time” alwaar de schrijver zich een bloedneus neukt. Enigszins geagiteerd stelt hij vast dat de service van een meisje “beneden alle peil” is, maar verblijft vervolgens wel 3 uur met haar op de kamer. Daaropvolgend heeft hij dan nog een sessie van 2,5 uur die hij vult met tjielpen en praten.
Nominatie voor Chefkok: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=308329#post308329

In dit verslag laten we ons meenemen naar parenclub “Le Baron”. Kleurrijk wordt de inrichting van het gebouw beschreven, krijgen we inzicht in de communicatie met lokale gasten en tenslotte is er ook nog wat aandacht voor de aanwezige vrouwen.
Nominatie voor Cuties: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?698-Heerenwaarden-Le-Baron-Algemeen&p=308175#post308175

Toulouse-Lautrec
29 maart 2013, 13:34
Op zoek naar Zhuzha komt hij in “Partytreff Mettmann” terecht, waar ze meedoet aan een GANGBANG party. Ook lezen we al waar Zhuzha 2e paasdag te vinden is.
Nominatie voor Sphinx: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28904-Ratingen-Zhuza&p=308696#post308696

Naar de nieuwe “Gangbang01” studio in Bremen is een behoorlijk lange autorit, maar voor deze speciale GANGBANG party deed hij het graag. Voor dit gangbang-groepswerk moet je wel liefhebber zijn en is voor sommigen niet alleen een autorit maar al een stap te ver.
Nominatie voor MiniME: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29035-gangbang-Duren&p=308242#post308242

Badslippers
29 maart 2013, 17:16
Nominaties op "Goede Vrijdag" gaan naar:

Nominatie voor Rob45, de Spuit-Bull: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33872-Tilburg-trio&p=307963#post307963

Nominatie voor Gynakologe, de Vrouwenarts: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=307970#post307970

Nominatie voor Satanic surfer, de Wereldverbeteraar: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27816-Satanic-surfer&p=308092#post308092

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de vergetende-dunne-die-gaat-voor-dikke: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=308190#post308190

Nominatie voor Nibor76, de Kascontroleur: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=308183#post308183

Nominatie voor Gert-Jan, de Perverse: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=308202#post308202

Nominatie voor Satanic surfer, de Slachter: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=308207#post308207

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de Vetzoeker: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2738-Villa-Arabella-(Wattenscheid)-Algemeen&p=308194#post308194

Nominatie voor Chefkok, de Jamie Oliver: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=308329#post308329

Nominatie voor Cuties, de Leukste: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?698-Heerenwaarden-Le-Baron-Algemeen&p=308175#post308175

Nominatie voor Sphinx, de Onverstoorbare: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28904-Ratingen-Zhuza&p=308696#post308696

Nominatie voor MiniME, de Kleinste: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29035-gangbang-Duren&p=308242#post308242

Nominatie voor Rob45, de Kitspuiter: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=308799#post308799

Toulouse-Lautrec
29 maart 2013, 19:34
Al het enthousiasme rond de “Babylon Tombola-hype” ten spijt blijft déze recensent met beide benen op de grond en zal er ook niet aan mee doen. In een goed geschreven recensie over "Babylon" zorgt hij ruim voldoende voor tegenwicht op álle positieve verhalen.
Nominatie voor Jester: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=308829#post308829

Tussen de eindeloze stroom chat-praat van “Heaven-Seven” staat eindelijk weer eens een verslagje. En dat is een nominatie waard.
Nominatie voor Rridder: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=308708#post308708

Badslippers
29 maart 2013, 22:01
En we hebben er weer eentje. Een Wijze Grijze sexapproval™: 10/10. Gaat dat lezen (en nomineren)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866

rob45
29 maart 2013, 22:24
Hij haalt een hoop acrobatische toeren uit met een lichtgewicht dame zonder "ontkoppeling" in een eerste bezoekje aan Dolce Vita.
Nominatie voor WIJZEGRIJZE !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=308866

LittleJoe
29 maart 2013, 22:37
En we hebben er weer eentje. Een Wijze Grijze sexapproval™: 10/10. Gaat dat lezen (en nomineren)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866

Nomineer ik met graagte mee

Toulouse-Lautrec
29 maart 2013, 22:50
Onze Grijze heeft zo zijn Eigen Wijze van paspoortjes waarderen en daar is hij trots op. Zo trots dat hij zijn immer torenhoge cijfer-waardering als merk heeft laten deponeren (Wijze Grijze sexapproval™: 10,0/10).
Is na zijn bezoek aan "Dolce Vita" een CE-markering op de spermaproductie misschien een volgende stap?
Nominatie voor Wijze grijze: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866

Soms zijn er twijfels over wat “Cleopatra Arena” nu precies is: Saunaclub, Pauschalclub of Partytreff. Het is echter simpel, Alle Opties zijn gewoon mogelijk.
Maar daar gaat dit mooi geschreven verslag niet over, dat gaat over Isabella, Sara en Diana.
Nominatie voor Divenice: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=308774#post308774

Ace2
29 maart 2013, 22:53
Onze Grijze heeft zo zijn Eigen Wijze van paspoortjes waarderen en daar is hij trots op. Zo trots dat hij zijn immer torenhoge cijfer-waardering als merk heeft laten deponeren (Wijze Grijze sexapproval™: 10,0/10).
Is na zijn bezoek aan "Dolce Vita" een CE-markering op de spermaproductie misschien een volgende stap?
Nominatie voor Wijze grijze: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866

Soms zijn er twijfels over wat “Cleopatra Arena” nu precies is: Saunaclub, Pauschalclub of Partytreff. Het is echter simpel, Alle Opties zijn gewoon mogelijk.
Maar daar gaat dit mooi geschreven verslag niet over, dat gaat over Isabella, Sara en Diana.
Nominatie voor Divenice: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=308774#post308774

Ik nomineer mee, net als ik Rob45 nomineer met zijn trio in Tilburg: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33872-Tilburg-Tessa-amp-Senna&p=307963#post307963

Toulouse-Lautrec
29 maart 2013, 23:42
Het mooiste paspoort, sterk verhaal, meesterlijk geschreven! TOP!
Nominatie voor Sofaking: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33929-Het-beste-ervan-maken.&p=308889#post308889

rob45
29 maart 2013, 23:47
Een geluk bij een ongeluk.......
Nominatie voor SOFAKING !

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=308866

Toulouse-Lautrec
30 maart 2013, 09:01
Ik had ze bijna over ’t hoofd gezien: Twee goed geschreven, nomi-waardige verslagen van een nieuwe schrijver.
1e verslag
Nominatie voor Shaggie: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=308549#post308549 in “Heaven Seven”
2e verslag
Nominatie voor Shaggie: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=308804#post308804 in “Living Room”

ketserr
30 maart 2013, 09:21
Nominatie voor Toulouse-Lautrec voor zijn exact zelfde schrijfstijl als Badslippers.

Big30
30 maart 2013, 10:14
Egon, komt 's nachts thuis na een lange en uitputtende sessie met Flori in Panthera en schrijft meteen een recensie!

Flori in Panthera (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33931-Flori-Romania)

Dalton
30 maart 2013, 11:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=308957#post308957

Nominatie voor de vroege ijsbeer BLUEEYES.

Toulouse-Lautrec
30 maart 2013, 12:24
Omdat hij het tijd vond voor wat anders dan de grote FKK-fabrieken bezocht hij begin deze maand “club Neby”. Ditmaal wilde hij “Freude” proberen, doch binnen het uur is hij er alweer weg en rijdt wederom naar “club Neby” wetend dat mama Neby daar met een stuk taart in de hand op hem wacht. Ook in zijn 2e verslag legt deze nieuwe schrijver zijn bevindingen op uitstekende wijze vast.
Nominatie voor DerLudolf: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=308327#post308327

Via de Lupinenstrasse in Mannheim rijdt hij naar “Club Feigenblatt”, de oudste puff van Duitsland. Romantiek van vroeger dus in wat nu een FKK-club zonder entree kosten wordt genoemd.
Wel opletten met het meerprijzenbeleid lezen we in zijn vlot geschreven recensie.
Nominatie voor Noglangnietuitgewandeld: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?9082-FKK-Club-Feigenblatt-Worms-Algemeen&p=308418#post308418

gignnl
30 maart 2013, 13:40
De Wijze Grijze voorziet ons weer van een toprecensie nu uit DV https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-Düsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866

gignnl
30 maart 2013, 13:42
De Sofaking in een doktersspel,op naar SM Palace....https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33929-Het-beste-ervan-maken.&p=308889#post308889

Wijze grijze
30 maart 2013, 14:58
Bad Pritt bezoekt FKK-Alina in Dorsten en ontdekt de waarde van het Wijze Grijze sexapproval™
Dus hanteert Bad Pritt nu ook zijn BP-schaal.
Lees het terug in: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=308964#post308964

Pussyfucker07 (what’s in a name?) bezoekt Panthera en laat ons meegenieten.
Nomi voor: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=308691#post308691

Ace2
30 maart 2013, 20:49
Nominatie voor dennsiW in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309018#post309018

Jansen
30 maart 2013, 22:40
ik doe mee met :

Nominatie voor Rob45, de Spuit-Bull: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33872-Tilburg-trio&p=307963#post307963

Nominatie voor Gynakologe, de Vrouwenarts: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=307970#post307970

Nominatie voor Satanic surfer, de Wereldverbeteraar: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27816-Satanic-surfer&p=308092#post308092

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de vergetende-dunne-die-gaat-voor-dikke: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=308190#post308190

Nominatie voor Nibor76, de Kascontroleur: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=308183#post308183

Nominatie voor Gert-Jan, de Perverse: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=308202#post308202

Nominatie voor Satanic surfer, de Slachter: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=308207#post308207

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de Vetzoeker: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2738-Villa-Arabella-(Wattenscheid)-Algemeen&p=308194#post308194

Nominatie voor Chefkok, de Jamie Oliver: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=308329#post308329

Nominatie voor Cuties, de Leukste: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?698-Heerenwaarden-Le-Baron-Algemeen&p=308175#post308175

Nominatie voor Sphinx, de Onverstoorbare: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28904-Ratingen-Zhuza&p=308696#post308696

Nominatie voor MiniME, de Kleinste: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29035-gangbang-Duren&p=308242#post308242

Nominatie voor Rob45, de Kitspuiter: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=308799#post308799

Jansen
30 maart 2013, 22:41
Nominatie voor dennsiW in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309018#post309018[/QUOTE]

Jansen
30 maart 2013, 22:42
Bat Pritthttps://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=308964#post308964

Pussyfucker07 (what’s in a name?) bezoekt Panthera en laat ons meegenieten.
Nomi voor: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=308691#post308691[/QUOTE]

Jansen
30 maart 2013, 22:43
SM Palace..Sofa King ..https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33929-Het-beste-ervan-maken.&p=308889#post308889[/QUOTE]

Jansen
30 maart 2013, 22:44
Wijze Grijze https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-Düsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=308866#post308866[/QUOTE]

Toulouse-Lautrec
31 maart 2013, 12:18
En ter afsluiting van de maand MAART
Nominaties voor:

Bergm550 in “Golden Time”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309122#post309122 - Krijgt gratis en voor NikXXX een RIM les.
Blondinenschatz in “Samya”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28201-Tropical-Cat&p=308721#post308721 - Vangt een Tropische Kat.
Tony M in “Xantener Partytreff”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=309123#post309123 - Doet het met “Super P Force”.
Mathijs25 in “FKK Alina”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=309095#post309095 - Verlaat zijn “Golden Dream” nest.
Forgetskinnyletsgetfatty in “Golden Dreams”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=309064#post309064 - Zoekt het “Golden Dream” nest.
DerLudolf in “Club Neby”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=309097#post309097 - Nieuwschrijver met stip: Drie keer is scheepsrecht.
Mannil1A in “Magnum”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=309151#post309151 - Hoe later het wordt, hoe erger het publiek.
Noglangnietuitgewandeld in “Golden Time”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309143#post309143 - Terug van even weg.

rob45
31 maart 2013, 13:34
En ter afsluiting van de maand MAART
Nominaties voor:

Bergm550 in “Golden Time”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309122#post309122 - Krijgt gratis en voor NikXXX een RIM les.
Blondinenschatz in “Samya”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28201-Tropical-Cat&p=308721#post308721 - Vangt een Tropische Kat.
Tony M in “Xantener Partytreff”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=309123#post309123 - Doet het met “Super P Force”.
Mathijs25 in “FKK Alina”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=309095#post309095 - Verlaat zijn “Golden Dream” nest.
Forgetskinnyletsgetfatty in “Golden Dreams”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=309064#post309064 - Zoekt het “Golden Dream” nest.
DerLudolf in “Club Neby”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=309097#post309097 - Nieuwschrijver met stip: Drie keer is scheepsrecht.
Mannil1A in “Magnum”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=309151#post309151 - Hoe later het wordt, hoe erger het publiek.
Noglangnietuitgewandeld in “Golden Time”
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=309143#post309143 - Terug van even weg.


Nominaties op "Goede Vrijdag" gaan naar:

Nominatie voor Gynakologe, de Vrouwenarts: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=307970#post307970

Nominatie voor Satanic surfer, de Wereldverbeteraar: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27816-Satanic-surfer&p=308092#post308092

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de vergetende-dunne-die-gaat-voor-dikke: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=308190#post308190

Nominatie voor Nibor76, de Kascontroleur: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Xantener-Partytreff-Algemene-ervaringen&p=308183#post308183

Nominatie voor Gert-Jan, de Perverse: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=308202#post308202

Nominatie voor Satanic surfer, de Slachter: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=308207#post308207

Nominatie voor Forgetskinnyletsgetfatty, de Vetzoeker: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2738-Villa-Arabella-(Wattenscheid)-Algemeen&p=308194#post308194

Nominatie voor Chefkok, de Jamie Oliver: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=308329#post308329

Nominatie voor Cuties, de Leukste: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?698-Heerenwaarden-Le-Baron-Algemeen&p=308175#post308175

Nominatie voor Sphinx, de Onverstoorbare: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28904-Ratingen-Zhuza&p=308696#post308696

Nominatie voor MiniME, de Kleinste: [URL="https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29035-gangbang-Duren&p=308242#post308242"]https://www.ijsberenforum.com/forum

Ik nomineer alle bovenstaande recensies mee, want ik heb ze afgelopen dagen allemaal gelezen en vond ze alle nominatiewaardig.

satanic surfer
31 maart 2013, 18:40
Aribaba temidden Bunnies in Ratingen: +1

noglangnietuitgewandeld
1 april 2013, 06:54
Maart zit erop, dus tijd om de twee laatste vrijkaarten weg te geven. Ik zie altijd graag dat mensen op zoek gaan naar kwaliteit en het dan ook nog weten te vinden. Ik mag vandaag dus de inspanningen van twee ijsberen waarderen met een vrijkaart. En een veelvoud daarvan zal buiten de boot vallen helaas, het is niet anders. :imsorry[1]:

Maar wetende dat Willem rekening houdt met schrijvers die goede input geven, komt het uiteindelijk altijd goed. :noproblem[1]:

De eerste winnaar is iemand die het licht gezien heeft en de ramen in Nederland verruilt voor de Duitse saunaclubs. Had hij dat maar eerder geweten. En, broodpoot, GT is een van de eerste clubs die je tegenkomt als je de grens over bent, daarachter ligt nog een enorm onontgonnen gebied voor je. Gefeliciteerd met je vrijkaart, zoek maar een leuke toko uit en geniet ervan. :freu:

De tweede winnaar is iemand die er altijd goed in slaagt om het kaf van het koren te scheiden. Gert-Jan trapt niet in de lesboshow, dat kost vaak meer dan het kamerbezoek op zich. Ook stuurt hij een stunner die niet zoent linea recta het bos in en heeft twee topsessies in Acapulco met dames die hun vak wel serieus nemen. Jij ook gefeliciteerd met je vrijkaart, en je weet er vast wel raad mee. :freu:

De nog de jury voor de maand April. Dat karweitje mag Vrije Jongen opknappen. De voorzittershamer is bij deze fijnproever ongetwijfeld in goede handen. :exactly[1]:

broodpoot
2 april 2013, 11:07
Langs deze virtuele weg nog even mijn hartelijke dank voor de vrijkaart, deze is zeer welkom en zal 'm snel gaan gebruiken.

Uiteraard zal ik uitgebreid verslag doen m'n belevenissen. Als het alleen al half zo leuk is als de vorige keer dan zal dat ongetwijfeld gaan lukken.