PDA

Volledige versie bekijken : Nationaliteit van invloed op de service ?



MiniME
7 februari 2008, 00:01
Nationaliteit: Duits

Had ze nog meer waarschuwingen moeten geven vooraf? :green_smi

janm
7 februari 2008, 09:47
Ik heb al heel veel positieve ervaringen met Duitse meiden.
Liever een Duitse dan een Roemeense. Roemeense meiden zijn heviger maar geven ook altijd problemen.
Deze meid zag er te lekker uit. Toen had al een belletje moeten rinkelen.

ilovethaigirls
7 februari 2008, 10:30
Nationaliteit heeft zeker en vast invloed op de service.
Thaise meiden zijn nog altijd de beste en zullen dit altijd blijven :D

Ik vind deze Duitse Alena ook wel een lekker ding, maar ik vind dat ze er altijd nogal zuur bijzit en dat heeft me er gelukkig van weerhouden om met haar mee te gaan.

Oosterse en zuidamerikaanse vrouwen, die hebben het gewoon in de genen meegekregen hoe ze een man moeten aanpakken.

Je mag het zeker niet veralgemenen, er zijn er bij elke nationaliteit wel goede en minder goede, alleen is de kans op een teleurstelling bij een westeuropese vrouw veel groter.

thesickboy
7 februari 2008, 10:55
Ik hou er geen statistieken over bij (daarover toch niet:cool:) maar naar mijn aanvoelen is de service bij Duitse dames meestal wel OK, maar ook niet meer dan dat.
Voor dat tikkeltje meer ga je toch beter richting Rusland...

MAAR, onder alle nationaliteiten heb je wel toppers en floppers...

:wink:

Stiffmaster
7 februari 2008, 12:02
Nationaliteit heeft zeker en vast invloed op de service.
Thaise meiden zijn nog altijd de beste en zullen dit altijd blijven :D

Ik vind deze Duitse Alena ook wel een lekker ding, maar ik vind dat ze er altijd nogal zuur bijzit en dat heeft me er gelukkig van weerhouden om met haar mee te gaan.

Oosterse en zuidamerikaanse vrouwen, die hebben het gewoon in de genen meegekregen hoe ze een man moeten aanpakken.

Je mag het zeker niet veralgemenen, er zijn er bij elke nationaliteit wel goede en minder goede, alleen is de kans op een teleurstelling bij een westeuropese vrouw veel groter.

Daarom zoekt Stiffler het meestal meer naar het oosten en midden oosten :D

MiniME
7 februari 2008, 12:53
Mijn mening is bekend denk ik, maar toch nog wat toelichting:

Uiteraard kun je niet generaliseren, maar als je kijkt naar de kans op een goede sessie, is die met Oost-Europese/Russische, Aziatische en Zuid-Amerikaanse dames idd het grootst. Heeft vooral met cultuur te maken en de genetische footprint als het gaat om relatie vrouw/man. Uit bovenstaand rijtje is het zeer persoonlijk welke je het meest aantrekkelijk vindt, bij mij is dat Oost-EU/Rusland, maar bij anderen is dat meer Aziatisch (Waar is Randy eigenlijk? :rolleyes:) of Zuid Amerika. Binnen mijn "voorkeursgroep" is er ook nog wel wat differentiatie aan te brengen, want de Roemeense en Bulgaarse dames zijn nogal onvoorspelbaar (zoals hiervoor ook gezegd), maar er zitten mega-topppers tussen en de Poolse dames zijn de laatste jaren helaas voor een groot deel "verDuitst" en dat is ten koste gegaan van hun passie helaas. Bij (voormalige) Ruslandse dames zie ik dat er zelden een slechte sessie uit komt (maar uiteraard zijn er ook hier uitzonderingen [de negatieve kant op]).

Uiteraard zijn er zeer goede Duitse dames, maar de kans hierop is klein. Over Hollandse dames hebben we het dan nog niet eens :green_smi Iedereen die wel eens een Hollandse en een Russische vriendin (buiten de clubs) heeft gehad weet precies wat ik bedoel en als je hier eenmaal aan "geroken" hebt, wil je nooit meer anders!

Blijft over dat ook de club een belangrijke rol kan spelen. Dan bedoel ik niet invloed op (het service nivo van] de dame uitoefenen, maar gewoon door selectie bij de poort en handhaving hiervan (bij meerdere klachten over 1 dame, dame toegang ontzeggen). Heb het al eens eerder gememoreerd hier op het forum: de reden dat studenten van Harvard Univeristy zo gewild zijn in het bedrijfsleven, ligt er niet aan dat die studie daar nu vele malen beter is dan op andere universiteiten, maar dat de universiteit een keiharde toelatingsselectie doet en een minimaal instroom nivo vereist. Dit zorgt er voor dat het nivo van de uitstroom per definitie ook beter/hoger is (garbage-in => garbage-out).

Goed, just my $0.02

rplover
7 februari 2008, 23:07
..beginnen wild te flapperen bij het lezen van je bericht, Minime.
En niet alleen mijn oren, zowat alles in me begint dan te protesteren en te roepen om een reactie.
Et voila....... :D

Waar slaat je pleidooi eigenlijk op?
Je discrimineert een volledige groep (met name de Westerse Meiden), iets wat niet goed in jouw smaak valt (en met jou vele andere beertjes).
Daardoor ga je generaliseren, en sla je de bal totaal mis.
Het zit tussen de twee oortjes (zoals alle vooroordelen).
Stellen dat Duitse, Hollandse, of Westerse Meiden op niets zouden trekken in (en buiten) bed, en dat koppelen aan de "genetische footprint", totaal geouwehoer en vooral gezever en gezeik ;) Het is trouwens bewezen dat jouw zogenaamde genetische footprint enkel zichtbaar is op / aantoonbaar is door het loonbriefje. En ja, in onze Westerse maatschappij halen de vrouwen de mannen met rasse schreden in ( als ze ons al niet voorbijstreven). Al die landen die jij hier opgeeft kennen dat fenomeen vooralsnog niet, en dit zorgt voor onderdrukking en afhankelijkheid van de vrouw aan de man. Het zit dus veel dieper dan je wel durft te begrijpen, Minime.
Straks gaan we nog horen dat enkel Meiden goed zijn die uit gebieden komen waar de vrouw onderdrukt is, of waar de man de touwtjes in handen hebben.
Wat .... ga je een club vergelijken met een Unief? Toelatingsvoorwaarden? Dat hoor ik niet graag hoor, ruikt verdacht veel naar ... :green_smi.

En ik heb al vriendinnetjes gehad uit alle werelddelen, buiten een club om dan. En dan valt je stelling al helemaal in het water. Er bestaat geen enkel verschil in prestaties in bed (en uit bed), het is enkel wat je jezelf wil doen geloven. Als je maar hard genoeg gelooft dat iets zo is als je zou willen, begin je dat ook te geloven. Maar dat nog voor waarheid te verkondigen hier, dat is nog een ander paar mouwen.
Om een voorbeeldje aan te halen, ja, er is en groot verschil tusen een Thaise Dame en een Nederlandse. Maar enkel omdat die Thaise Madam afhangt van de inkomsten van vriendlief, en die Nederlandse best haar eigen boontje kan doppen. Ik denk nog vaak terug aan de tijd van mijn overgrootvader, toen het hier net hetzelfde was. Vraag je oma eens dat het ook beter was toen, in die goede oude tijd........
Laat ons er dus op vooruitgaan, in plaats van te gaan denken dat die Meiden beter zijn (afhankelijker, ja). Er is en blijft een verschil in de service tussen Meiden, maar is totaal onafhankelijk van waar ze vandaan komen, dit heeft enkel te maken met de financiële afhankelijkheid.
Ik heb al zoveel horen vertellen over dat een Thaise je als een Koning behandelt. Neem van me aan dat, als de centen opzijn, ook de liefde op is.
Maar dat fenomeen kennen we niet in de clubs, daar komen we met onze briefjes van 50. En dat de Westerse meiden zich niet als slavinnetjes gedragen, spreekt enkel in hun voordeel, goed te beseffen dat geld niet alles kan kopen. Sex, ja, maar goede sex, njet. Gelukkig maar, het zij levende wezentjes met gevoelens, geen sexrobotjes.

Er bestaat gewoon geen verschil tussen Meiden uit verschillende werelddelen, er bestaat enkel een verschil in persoonlijke voorkeur, cultuur, en financiële afhankelijkheid. Maar daar houdt het dan ook op.

Het is niet 'just your 2 cent, but just our 50 euro' :zauberkis


:wink:

MiniME
8 februari 2008, 08:14
Altijd goed om te zien dat er ijsberen die reageren, vond het al zo lang duren :D

Voor de duidelijkheid: ben van mening dat vrouwen en mannen, waar dan ook ter wereld, totaal GELIJKWAARDIG zijn (als ik sommige ijsberen zo bezig zie/hoor in clubs, zou je zelfs denken dat de ijsbeer een stuk minder waardigheid heeft dan de hertjes die er rond lopen :green_smi). Wat het probleem is in veel (niet ALLE!) Westerse landen, dat dit omgeslagen is in dat vrouwen en mannen GELIJK zouden moeten zijn. Dit is totaal tegen de natuur in en levert het bekende beeld op zoals we dat heden ten dage kennen. Mannen en vrouwen zijn nu eenmaal verschillend, maar uiteraard dienen ze elkaar altijd wel met respect te behandelen en heeft de een niet meer rechten/plichten dan de ander.

Mijn pleidooi heeft verder niets met discriminatie van doen, ik geef alleen aan dat er grote cultuur verschillen zijn, dat ontkennen is naief en kortzichtig. Tevens geef ik aan dat er altijd uitzonderingen zijn (beide kanten op). Is bv zeggen dat vrouwen vaker make-up kopen dan mannen een discrimenerend of gewoon een (statistisch) feit? Dit zegt nog niets over het feit dat er voldoende vrouwen zijn die geen make-up kopen en ook mannen zijn die dat wel doen, maar feit blijft dat dit grotendeels waar is. Zolang je de ene groep niet onterecht voortrekt/benadeelt ten koste van de andere is er niets discriminerends aan. Nogmaals: iedereen is gelijkwaardig, maar daarom nog niet gelijk!

Uiteraard speelt afhankelijkheid zeker een rol, maar wie is nu afhankelijk van wie? Kijk eens naar de man die zo gek is om te betalen voor sex, terwijl de vrouw hem hiertoe "overhaalt". Wie is er dan afhankelijker? Kijk naar de"verslaafde ijsberen" in de clubs? Wie is er dan afhankelijker? Ook als er geen 50 euro in het spel is, is er altijd afhankelijkheid tussen 2 mensen in een relatie. Normaliter niet direct gebaseerd op 50 euro = 1 wip, maar wel op het beide geven en nemen van andere (al dan niet materiele) zaken.

Wat er in de Westerse cultuur vaak ontbreekt is wederzijds respect, en dan maakt het niet uit of je wel of niet 50 euro betaald, maar dan is de wederzijdse passie ook totaal anders dan als dat respect er wel is. Nogmaals, ik schrijf VAAK, dus niet altijd, en er zijn voldoende voorbeelden te vinden in de Westerse wereld waar dit wel goed werkt, maar ga je naar de andere hier genoemde landen, dan zit dit er gewoon "ingebakken". Dit had ik beter "cultural footprint" kunnen noemen dan "genetisch" dat ben ik met je eens, maar de rest van mijn constateringen staan.

Op naar de volgende respectvolle reactie :rolleyes:

rplover
8 februari 2008, 09:28
Dat ziet er al veel veel beter uit.
Tja, je vroeg om een reactie he Minime.
Cultural footprint dus, moet ik onthouden, vind ik dan weer wel zeer goed gevonden van je.
Volgens mij is en blijft het echter tussen de oortjes zitten, ras en nationaliteit hebben echt niks te maken met service.
Gelijkwaardigheid is een edel streefdoel, waar we moeten naar proberen te streven, en zolang we dat niet uit het oog verliezen, zijn we aan het bouwen aan en betere, leefbare wereld.
En daar draait het toch allemaal om, niet?

Ik ben akkoord dat mijn reactie hevig was, maar ik kan dan ook niet hebben dat wij, met onze centen, nog maar denken dat we alles kunnen krijgen wat we willen.
Als ik sommige beertjes zie grommen, heb ik daar, net als jij, problemen mee, en word ik even niet goed.
Voor de rest, of ze nu Braziliaans, Russisch, Thais, Belgisch, Romeens, of wat dan ook zijn, 't zijn allemaal lieve schatjes die ons plezieren. En de ene is er al wat beter in dan de andere ;)

:wink:

janm
8 februari 2008, 10:10
Het gaat mij niet op de meiden in The Real World. In FKKs zijn het vooral de oostblokmeiden die gewilliger of losser zijn dan West-Europese meiden. Meestal leidt (lijdt?) het ook naar opeisen van ijsberen met alle rommel nadien.
Vooral de Roemeense meiden zijn daar specialist in. Eerst jou de wip van de maand geven en daarna je terroriseren in de club. Ze zijn dan opeens verliefd (of het om geld draait of niet laat ik in het midden). In PHG heb ik het meermaals meegemaakt.
Duitse meiden doen dit niet maar je hebt wel opeens veel minder passie. Het is zakelijker. Spijtig genoeg was Alena mijn Duits dieptepunt en zal het terug Oost-Europees - Roemeens - Hongaars worden.
Thaise vrouwen boeien mij niet dus daar kan ik niet over spreken. Maar er zijn voldoende verhalen over Thaise vrouwen die Europeanen financieel leegzuigen met prachtige verhaaltjes.

Willem2
8 februari 2008, 12:18
...
Ze is Duits Duits, en achter de ramen is dat meestal en slechte combinatie.
.......

Ik zal de "quote" al even hier neerzetten dan komt daarna wel de discussie :D;)

rplover
8 februari 2008, 12:36
Onze Willem trekt mijn woorden volledig uit de context, of beter, hij begrijpt niet wat ik bedoel met Duits Duits ;)
Maar omdat je zo lief bent dit even hier te vermelden, zal ik het wel effe uit de doeken doen :D

Jessica is een Duitse die aan Duits doet. Wat bedoel ik met Duits Duits dan eigenlijk?
Dan zijn de Duitse Meiden die makkelijk geld willen verdienen, "SM WANNA BE's" dus. We hebben er nog zo eentje zitten in het skw, Moni. Overgevlogen van privehuizen uit Duitsland, en die hier eens snel snel willen komen poen scheppen.
Bedoeling: geen enkel intiem contact, en zich benoemen tot SM Dame, en zo de ware aard verdoezelen, snel snel minimum 100 euro uit je zakken kloppen.
Ze proberen dus geld te pakken door je wat poppers onder je neus te duwen, en je zo hard en snel mogelijk af te trekken, en je wat geile Duitse woorden toe te snauwen. Aanraken of zelfs nog maar naar hen kijken is uit den boze, je wil trouwens toch SM :green_smi. Wel, dan moeten ze maar eens in de leer bij meiden zoals Verena, Chantal, Melissa, Jennifer, ... .:cool:
Foute boel dus, en in weze heeft dat niets te maken met Duits, maar dit is wat ik Duits Duits noem ;)
Ironisch genoeg is één van mijn toppertjes aller tijden een Duitse, Sonja (moet nu al 15 jaren geleden zijn), en ja, ook SM. Maar dan wel echt, geen flauw gelul en getrek.
Maar die was gewoon Duits, niet Duits Duits :D

:wink:

Willem2
8 februari 2008, 17:45
Zo ik heb er voor de "fun" maar eens wat landen aangehangen.Kunnen we weer lekker gaan stemmen want dat hebben we al een tijdje niet gedaan :D;)



...Gelijkwaardigheid is een edel streefdoel, waar we moeten naar proberen te streven, en zolang we dat niet uit het oog verliezen, zijn we aan het bouwen aan en betere, leefbare wereld.
En daar draait het toch allemaal om, niet?
......
:wink:

Gelijkwaardigheid is inderdaad een edel streefdoel maar dat wil toch niet zeggen dat er geen verschil is tussen de service van dames uit verschillende landen of werelddelen. Met andere woorden niet alles hoeft toch "gelijk" te zijn :rolleyes:.
Uit onderzoeken van Durex, u weet wel die grote producent van condooms :rolleyes:, blijkt dat er een groot verschil is in landen omtrent het aantal maal dat mensen met elkaar de liefde bedrijven, hoe lang etc.
Dus laten we maar eens kijken wat de mening van de ijsbeer is.

:wink:

Randy
8 februari 2008, 18:17
...
(Waar is Randy eigenlijk? :rolleyes:)
...



Ongelukkig (http://www.ijsberenforum.nl/forum/showpost.php?p=63580&postcount=18)aan het zijn :D.

Ik kan je opmerkingen wel volgen trouwens ook al ben ik het niet helemaal met je eens.

Die cultural footprint is zeker een mooie vondst!

Ik denk zelf dat de nationaliteit er niet zo toe doet. Als het maar Oost Europees is, of Thais, is de kans op goede paysex (voor mij dan) zeker beter dan met een NL dame. Duitse dames ken ik niet zoveel, maar 2 toppers heb ik zeer goede herinneringen aan: Janice en Ive (de Blasehase). En ook enkele NL dames zijn erg goed hoor, echter dan moet je wat verder zoeken. Uit Badda Bing weet ik me nog Sharon en Lotus te herinneren. Mooie tijden...

De onvoorspelbaarheid van Roemeentjes en Bulgaartjes herken ik niet zo. Nou hebben Roemeentjes altijd al een streepje voor bij mij :rolleyes:, Bulgaarsen ken ik te weinig.

Stiffmaster
8 februari 2008, 18:43
Bulgaarsen ken ik te weinig.

Ik ook maar ze hebben wel lekkere BULGAARSE YOGHURT :D:D

Mauriceyep
8 februari 2008, 19:50
Ik zou een concrete stelling willen formuleren: hoe welvarender het land, hoe slechter de sex wordt.
Het verschil tussen een Nederlandse of Duitse vrouw enerzijds en een Roemeense of Russische vrouw anderzijds is wel heel erg groot (we hebben het uiteraard weer over gemiddeldes. Misschien is er zelfs nog wel een link te maken met de duur dat een land lid is van de EU? Ik vind - serieus - de kwaliteit van de Poolse dames de laatste jaren afnemen en oei dat ziet er niet goed uit voor de Roemeense dames nu ze bij de EU zijn gekomen :D
Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar Russische, Oekrainse, Litouwse, Kazachstaanse dames en soms Roemeense/Hongaarse vrouwen. De Thaise dames zijn vaak minder mooi, maar wel uitermate vaardig en ze weten ook nog een goede massage te geven, niet onbelangrijk.
Er is dus absoluut een link te maken met de nationaliteit op basis van de welvaart, maar ook op basis van het feminisme. Veranderde rolopvattingen heeft de passie en zorgzaamheid uit de Nederlandse vrouw gedreven.:rolleyes::eek:

Picasso 1
23 februari 2008, 13:39
Ik kan me grotendeels wel vinden in de analyses van Minime. Terwijl hij zijn redeneringen beargumenteert vanuit zijn ervaringen (persoonlijke feiten) in intensieve contacten met verschillende nationaliteiten alsook ervaringen die hij verneemt van medeijsberen (weerspiegelingsfeiten), wordt er erg veel tegen gereageerd vanuit het gevoel (niet feiten) en politieke correctheid (droom-/wenswereld).

Aan de andere kant denk ik dat rplover een sterk punt heeft met zijn argument mbt welvaart.


Hoewel mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn vind ik dat bijv. in Nederland de ontwikkelingen aan het doorslaan zijn naar vernedering van de man (lekker politiek incorrect, he :teuflisch). Kijk maar naar verschillende reclames en uitzendingen op de nederlandse media en zie hoe politiek incorrect de man regelmatig volledig belachelijk wordt gemaakt (let er eens een keer op, je zal schrikken) door vrouwen, en mannen die daar aan meedoen :moon:. Maar dit nu even terzijde.

Zelf heb ik liever vrouwen uit welvarende landen die goed zijn dan vrouwen uit 'armere' landen. Dat heeft te maken met dat ik liever sex heb met een vrouw die andere alternatieven heeft en bewust voor dit beroep kiest, dan met iemand die volledig is aangewezen op deze bron van inkomsten maar dit wereldje liever niet had gewild.
Duitse meiden staan inderdaad bekend als een risico maar mijn ervaring is dat wanneer je een goede duitse treft het dan ook top is, beter zelfs dan de dames uit de betere oostbloklanden. In PHG bijvoorbeeld hebben jarenlang duitse (en poolse) meiden tot de toppers onder de meiden behoort.
Duitse meiden worden regelmatig als professioneel aangemerkt vanwege het tekort aan GFE maar besef wel dat de strelingen en liefkozingen van de roemeense lieverdjes meer als 'professioneel gedrag' valt aan te merken dan wat de duitse dames doen.

Overigens, die lieve hertjes waar rplover het over heeft blijken vaak minder lief te zijn dan je denkt. Hoor eens hoe vaak het woord 'curva' door de poolse meiden wordt uitgesproken op het moment dat een man niet ingaat op hun avances. Ook als je een beetje spaans spreekt :rofl:, dan zul je ook schrikken van de 'lieve' dames die mannen aan het uitmaken zijn voor 'rukkers, varkens, smerige mensen die niet aan de vrouw kunnen komen'. Zijn een aantal heren ondertussen uit hun slaap ontwaakt?:green_smi

Geef me maar een 'professionele' duitse die geniet van sex en heel erg eerlijk is naar je.

Picasso 1
23 februari 2008, 21:59
Genoeg duitse toppers hoor. Hier een kleine opsomming:
- Samira (VV)
- Tanja (VV/GT)
- Kimberly (PGH/GT)
- Melissa (PHG)
- Melissa (YY)
- Anja (PHG)
- Jill (PHG)
- Alexa (GT)
- Lisa (GT)
- Kim (sinds kort ex-Bernds)
- Lisa (Bernds)
- Mari (YY, ex-GT, ex-PHG)
- Nicole (YY)

En dan noem ik niet eens de toppers die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt in vnl. PHG.

Picasso 1
23 februari 2008, 22:42
En Picasso is dat een Bask of een Catalaan ;)

:wink:

Geen van beide. Picasso is geboren in Malaga en is dus Andalusiër.

Wat betreft zijn leven zie onderstaande treffende tekst uit wikipedia:
"Picasso had gedurende zijn leven relaties met meerdere vrouwen, die hij vaak gebruikte als schildersmodel. Telkens wanneer hij opnieuw verliefd werd, werd dit in zijn werk duidelijk door een wisseling van stijl"


Wat Samira betreft bedoel ik Samira/Michelle die ook in PHG heeft gewerkt. Ik ben met haar in PHG naar de kamer geweest en meen begrepen te hebben dat ze duits is :green_smi.

thesickboy
24 februari 2008, 13:03
Ik had nog niet gestemd, dus dat maar even snel in orde gebracht. TSB houdt vooral van (voormalige) Oostblokdames, maar eigenlijk van àlle dames met een lekker kontje:smile2:.

Ik deel de mening van Randy betrffende Duitse dames en al hélemaal betreffende Ive. Haar kontje was maar middelmatig maar Ive had 'andere kwaliteiten'...:blow:

Jansen
24 februari 2008, 22:22
Geen van beide. Picasso is geboren in Malaga en is dus Andalusiër.


Picasso heeft lang gewoond in Noord Spanje in Cadaques ( net boven Roses )en dat is nog steeds een groot toeristenpleister.
Ikzelf ben er al meerdere malen geweest en ook in Figuraes Waar zijn kunst te zien is in het museum dat speciaal voor hem is gebouwd.
Zeker een aanrader om daar tot 18.00 u naar toe te gaan.
Daarna met de auto C-31 Richting La Bisbal en na 4 km club Baby doll en torre ........:teuflisch


Mijn voorkeur gaat naar Polen maar dat wist iedereen al; Carmen,Michelle,Katja,Franceska,Ashia,Emilia,Emmy, Ola,Kasia en nog een aantal.

Jansen
8 maart 2008, 00:06
Het beroemde museum in Figueres is van Salvador Dalí..............maar natuurlijk kun je daarna toch wel via de C-31..................:fuck::smile2:

Ja Bedankt ik was even de kluts kwijt mijn verhaal ging over Salvador Dali.

Dus foutje van Jansen.:wand::wand::wand:

Picasso 1
8 maart 2008, 00:50
Ja Bedankt ik was even de kluts kwijt mijn verhaal ging over Salvador Dali.

Dus foutje van Jansen.:wand::wand::wand:

Er gaat wel erg veel mis bij je deze week :teuflisch

hansh
18 maart 2008, 19:41
Hangt van een heleboel dingen af maar de beste service geven meestal de dames uit Azie, Zuid-Amerika en de Karibiek.
Veel van de Duitse dames geven schlechte services. Beloven veel en geven dan niets voor iedere handeling extra betalen. (Uitzonderingen bevestigen de regel.
Maar in het algemeen is het moeilijk te zeggen wie de beste services geeft het hangt van te veel dingen af.
Het is een beetje roulet spelen en je verheugd je iedere keer als je een goede beurt gewonnen hebt.

Rex
19 maart 2008, 00:09
Persoonlijk scoren bij mij de Poolse meiden qua beste service.
Veel van hen vinden het ook gewoon lekker om bezig te zijn, in tegenstelling tot vaak de '' gedwongen '' meiden........................:eek:

In principe zou de nationaliteit niet van invloed moeten zijn op de service, maar goed je hebt er altijd wel rotte appels tussen zitten.
Gelukkig is het merendeel vers...............:rolleyes:

Ascari
16 april 2008, 18:23
Mijn voorkeur gaat toch uit naar Russische (en ex-sovjet) dames, maar helaas zijn ze er niet meer zo veel als vroeger. :mad:

2. Poolse dames :rolleyes:
3. Turkse dames

facial
18 april 2008, 20:50
Voor mij het liefst Poolse of Duitse dames, maar als je deze site goed leest weet je wel welke dames goed zijn en welke niet en dat is niet landgebonden.

Clan
18 april 2008, 21:06
Poolse
Poolse
Poolse
Duitse
Russische

:D

little diablo
8 november 2008, 00:25
1 Polen:freu:
En Na lange tijd........
2 roemeens:baby2:( jong en speels weinig remmingen)
3 turky:p( ze kijken zo lekker loens)
4 duits( 1x helemaal in de:luvlove:)

Salut L Diablo

CLUBSPORT
11 maart 2009, 21:35
nou ik heb een aantal ervaringen gehad met poolse dames en ze vielen me allemaal tegen maar ja mischien heb ik pech gehad .

mars
11 maart 2009, 22:06
TEGENPOLEN;):thefinger;):thefinger:D

Mauriceyep
11 maart 2009, 22:09
1. Russische en voormalige russische staten, evenals Azatische landen
2. Roemeens, Bulgaars, Hongaars
..
..
77 Turks
78. Pools
79. Duits
80. Nederlands (laatste deelnemer)

mjgl_39
11 maart 2009, 22:59
De beste ervaringen heb ik in al mijn jaren van wandelen gehad met Poolse, Russische en Duitse dames. Vandaar ook deze top 3:

1. Polen
2. Russisch
3. Duits

De Russische dames zijn helaas grotendeels verdwenen uit de Duitse clubs, dus de beste ervaringen die ik in 2008 en 2009 heb gehad is grotendeels met Poolse dames.

Hoewel ik in het verleden een paar goede ervaringen heb gehad met Hongaarse dames, zie ik er vandaag de dag vanaf om deze dames te boeken. Hetzelfde geldt voor de Roemeense. Af en toe kan er een goede ervaring bij zijn, maar voor het grote deel is het snel, snel en zonder veel service geld verdienen.

onzo
11 maart 2009, 23:24
mijn beste ervaringen in mijn nog prille doch intense ijsberenbestaan :

1. ex Ussr (Belarus en Kazachstan)
2. Roemeens (als uitzondering op de regel)
3. Nigeriaans (doch in Duitsland geboren)
4. Surinaams
5. Braziliaans (x2)
6. Dominicaans
7. Kosovaars
8. Kroatisch
.
.
.

Hongaarse of Poolse dames nog niet mogen ervaren, doch hoop daar spoedig eens verandering te kunnen in brengen.

Zakkenleger
11 maart 2009, 23:43
Hoewel Thaisen niet de besten zijn, zijn ze toch het beste. Begrijpt u het, dan moet u het mij maar eens uitleggen want ik ben de weg kwijt :confused::confused::confused:. Overigens eigenlijk alleen superervaringen met Latina's terwijl die niet mijn voorkeur hebben:confused:. En Roemeentjes zijn lekkere knuffelkonijntjes:smkiss:! Vraag maar aan Big30 als u mij niet gelooft ;).

In verwarring,
ZL

Azrael
23 maart 2009, 09:27
Toch mooi om te lezen hoe we allemaal onze eigen voorkeuren hebben. Ik denk dus ook dat deze voorkeuren onze waardering mede beinvloeden.. Veel ijsberen hebben slechte ervaringen gehad met dames uit Afrika. Ikzelf moet bekennen dat dit juist de beste ervaringen waren uit mijn ijsberen-bestaan...:D Maar ook de latina's hebben mijn voorkeur... Eigenlijk alle dames wel..... :D

Ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar exotisch.... Dat is de juiste omschrijving.

thesickboy
23 maart 2009, 10:31
... Veel ijsberen hebben slechte ervaringen gehad met dames uit Afrika. .....

Dat is ook bij mij het geval. Ze zeggen wel eens;
'once you go black, you never go back'

In mijn geval is dit: 'once you go black, you never go back...to black':smile2:
Enigste uitzondering: een zwarte dame uit GT, Casey (http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=3398&highlight=casey)
;):wink:

Spikey73
26 februari 2016, 11:02
Nationaliteiten is wel belangrijk voor deze ijsbeer. Zeker uit service

Gezien ik al van jongs af aan gek ben op exotisxhe dames. Volbloed&halfbloedjes

Latina's, Aziatische, ebony, oost europese

Nr 1 Aziatische
Thaise, Japanse, Indonesische,
staan als keuze op sex gebied zeker als keuze en als partner keuze op eerste plaats

Nr 2 latina's
Braziliaanse, columbiaanse,spaanse
Braziliaanse toch wel de mooiste vrouwen van de wereld.
Lekker pittig.

Nr 3 Ebony

Heerlijke negerinne wel de slanke en normale maat.

Nr 4 Oost europese

Hongaarse, bulgaarse, romeense
Pas enkele jaren uit bezoek aan sauna's
Zijn lekkere dames. Nooit geen problemen tot op heden.

Nr 5 poolse

Toch elke keer buiten en binnen de sauna clubs goede ervaringen met Poolse dames. Lekker vurig en wild in bed daar houd ik wel van.

Nr 6 duitse
Ook uit sauna bezoeken toch sommige erg lekker.

Dus nationaliteit keuze is wel belangrijk tot mij persoonlijk.

Sauna clubs zouden van mij ook wel dames uit Japanse of Thaise, Indonesische aanwezig zijn. Tot heden een thaise gezien in Sauna Club Golden Time.

kinke113
26 februari 2016, 11:19
1: Polen
2: Rusland en Baltische Staten (meeste EST/LV/LT- dvp's zijn van Russische komaf)
4: Duitse
3: Turkije (wel de echte Turkse! Immers 90% van de Bulgaarse zigeunerin dvp's pretenderen Turks te zijn maar zijn dat niet. Vergelijk het met Roemeentjes die zich doorgaans voordoen als Italiaansen of Spaansen omdat ze de taal enigszins spreken...
4: Rest

pret
26 februari 2016, 12:51
verbaasd me dat Roemenië hoger scoort dan Hongarije wat absoluut niet waar is.

mr big
26 februari 2016, 21:36
Surinaams hindoestaanse dames staan bij mij op 1. En dat zal de rest van mijn leven zo blijven. Deze dames weten pas echt wat SEX is.

Spikey73
27 februari 2016, 19:15
Surinaams hindoestaanse dames staan bij mij op 1. En dat zal de rest van mijn leven zo blijven. Deze dames weten pas echt wat SEX is.

Heb surinaamse kennis, vrienden die dat ook steeds aanhalen.
Zelf geen ervaring mee. Dus kan het niet bevestigen.
Maar een surinaamse hindoestaanse zou ik zeker partner keuze niet uit de weg gaan. Maar als ijsbeer geen tegen gekomen.



Haha als je surinaams vrouw hebt kom je niks te kort.
eten alleen al, is al erg lekker.

Grt Spikey73

langlekker
18 maart 2016, 10:37
Ik heb heel leuke ervaringen met dames van allerlei herkomsten maar op een of andere manier is mijn top 5 toch echt gevuld met Nederlandse dames.
Dus voor mij NL op 1
daarna Bulgarije op 2
en Korea op 3

Mijn echte topper is een blonde Nederlandse meid die ooit alleen van die eerste plaats verstoten kan worden doordat ze er mee zou stoppen.

mans61
8 april 2016, 12:37
Poolse en russische dames

Mistralwind
9 april 2016, 22:09
Duits, Aziatisch,Oost europees,Ebony.

Henk74
10 april 2016, 07:39
1. Poolse
2Russchise
3, Duitse

Bluebear
10 april 2016, 12:56
Voor mij:

1. Martiaanse.
2. Jupitertaanse.
3. Uranusse.

En soms een halve maanmeisje.

Nedlovefkk
10 april 2016, 15:31
Bluebear is dan ook van een andere wereld, geen USP maar UB.. a Unique Bear.

sofaking
10 april 2016, 16:21
Voor mij:

1. Martiaanse.
2. Jupitertaanse.
3. Uranusse.

En soms een halve maanmeisje.

Dat zou anders geen slecht idee zijn voor een themadag in een saunaclub. De ET party, waar de dames beschilderd en opgemaakt zijn als aliens of fantasy figuren.

Brad Clitt
10 april 2016, 16:37
Ik zou zeggen drop dat idee in de virtuele ideeenbus, misschien doen ze er iets mee.
Een manga-party zou ook wel gaaf zijn.
Of een Balkan-party met die RumBul-muziek en de dames gekleed als zigeunerinnen.
Of een Alpenglühen-party (wat er dan moet gaan glühen hoef ik niet verder uit te leggen...).

Maar om op het topic terug te komen, zolang het geile zussen uit Roemenië zijn vind ik alles goed... :freu:

Ties85
12 mei 2016, 22:08
Ik mis Bulgarije wel heel erg in de stemlijst zeker gezien de invasie van deze dames, en eerlijk is eerlijk als ik de keuze heb tussen een Bulgaarse en Roemeense zal de keuze op o.a. basis van persoonlijke ervaringen sneller op een Bulgaarse vallen voor mij. Verder heb ik dan toch liever de ouderwetse Poolse,Tsjechische,Rusissche dames boven veel balkan geweld maar ook hiervan word het aanbod schaarser . Maar goed volgens mij komen de geilste dames uit Zuid en Midden Amerika en dan vnl. Brazilie gevolgd door de Dom rep. maar Braziliaanse dames staan qua geilheid op 1 kan me gewoon geen enkele slechte herinneren. Nu ben ik zelf ook een behoorlijke liefhebber van Asia dolls dus voor dames met die achtergrond heb ik ook een behoorlijke zwak en deze scoren bij mij ook vaak boven gemiddeld maar och ja zo heeft iedereen zijn voorkeuren. En om eerlijk te zijn ik vind het ook een beetje leuk zo veel mogelijk nationaliteiten te neuken :biggrin:

felrops
15 mei 2016, 16:17
Mijn beste herinneringen heb ik aan Russische meiden bij PHG. Het Oeral-klasje: Juliette, Rosaline, Mariana... Mooie tijden waren dat.

Maar ik heb ook Russische meiden gekend waarbij het absoluut niet klikte. En schitterende uren op de kamer beleefd met dames uit andere landen en continenten. Zelfs dames uit Nederland hebben mij ongelooflijk verwend. Een beetje een goed contact tussen DVP en klant is de absolute voorwaarde om een mooi uurtje te kennen.

Taylor
15 mei 2016, 19:40
Mijn top dames komen voornamelijk uit Roemenië, maar dat komt ook omdat meer dan 60% van de dames met wie ik heb gekamerd Roemeense is. Ik heb daarom ook wel een aantal slechte ervaringen gehad met Roemeense dames. Daarom denk ik (weet ik zeker) dat de nationaliteit er niet toe doet.

BefBeer
15 mei 2016, 19:42
Neen, van elke nationaliteit super goede en super slechte ervaringen meegemaakt.
Wel meegemaakt dat 'negerinnen' vaak slecht zijn in de goedkoper p6 en erg goed kunnen zijn in de hogere regionen.

BefBeer

perso
13 juni 2019, 22:56
In principe maakt de nationaliteit niet veel uit. Heb erg goede kamers gehad met Roemeentjes en Bulgaartjes, maar ook hele slechte ervaringen met die 2 nationaliteiten.

Gemiddeld gezien, heb ik de beste kamers met Albanese dames en de slechtste kamers met Duitse dames. Echt representatief is dat niet, want van beide nationaliteiten heb ik slechts 2 dames gehad.

pietpotent44
14 juni 2019, 04:57
Mijn ervaring is dat (na de persoonlijkheid uiteraard) over het algemeen
leeftijd en nationaliteit het meest bepalend zijn voor de mate van service.

Je kan wel weer zeggen dat dat niet zo is, en dat je niet mag generaliseren etc.
maar de kans op een slechte sessie met een Poolse of Rusland regio milf van 30 plus
een slechte sessie gaat hebben is gewoon vele malen kleiner dan met een Roemeense of Bulgaarse van 21.

Er bestaan goeie jonge Roemeense en Bulgaarse dames, ik ken er ook, maar die zijn bepaald niet dik gezaaid.
En er bestaan slechte Poolse en Russische vrouwen van 30 plus. Maar die zal je niet snel tegenkomen. Ik ben er in al die jaren misschien 3 slechte tegen gekomen. Uit vele honderden.

De stemmen in deze enquete bevestigen eigenlijk alleen maar die ervaring.