-
21 augustus 2008, 12:20
#1
Voorkom kanker door restjes spaghetti op te warmen
Als je verschillende keren spaghetti bolognese opwarmt en wat extra olie toevoegt, versterkt dit de gezondheidsvoordelen van verwerkte tomaten, dat blijkt uit recent onderzoek. Deze techniek verandert de structuur van het anti-oxidant lycopeen dat je in tomaten vindt, zodat het makkelijker vervoerd kan worden in de bloedstroom.
http://www.hln.be/hln/nl/962/Gezondh...e-warmen.dhtml
-
Tags voor deze discussie
Regels voor berichten
- Je mag geen nieuwe discussies starten
- Je mag niet reageren op berichten
- Je mag geen bijlagen versturen
- Je mag niet je berichten bewerken
-
Forumregels
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:45.