Afgelopen week weer mogen genieten in Ijsland.
Een prachtig eiland voor mensen die van iets anders houden, die van pure natuur houden. Ruim 3 keer zo groot als Nederland en afgelopen januari hebben ze trots de 300.000 ste inwoner bijgeschreven. Een land vol blondines, hele mooie meiden en met blauwe ogen, zo helder, zo vriendelijk.
In dit land van ijsberen is heel veel te ondernemen. Skieen met min 10 Celcius met elke dag verse sneeuw in Akureyri, wat wil je nog meer. Nee dit is geen 1 april grap.
Op terugreis de nacht doorgebracht in Reykjavik center. Een aanrader voor iemand die van nachtleven houdt, voor 18 tot 49 jarigen. De ene keer wat bruisender dan de andere keer, maar vergeet vooral nachtclub Nasa niet, met enkele live bandjes per avond. Te gekke sfeer.
Omdat Gustomass in het verleden Club Odal regelmatig bezocht heeft ook nu nog eens terug. Wie schetst mijn verbazing, toen ik bij aankomst in de bar meteen in de armen en de lippen viel van een van mijn favorieten Simona, terwijl ik toch ruim 9 maanden verstek had laten gaan. Haar zus Andrea uit Slowakije, de wulpse, vriendelijke, perfecte showdame van 2 jaar terug, heeft 1,5 jaar geleden afscheid genomen van Ijsland en heeft intussen een gezonde baby mogen krijgen. proficiat Andrea bij deze het ga je goed in Slowakije.
Heerlijke massage kunnen geven aan Simone en lekker bijgepraat. Ze is echt professioneel geworden en ze geeft een paaldansact weg, daar wordt je koud van. Doet me denken aan paaldansacts van enkele jaren terug in Club Odal. Dat was professioneel en een lust om te zien.
Entree is 1000 IKR, 12 euro. Shows zijn gratis te genieten. Drank is normaal voor ijsland, flesje bier is 9 euri.
Een ladiesdrink is 2900 IKR, 35 euri, waarvan zegge en schrijve 7 euri voor de dame.
Wil je meer beleven dan kun je een private dance met dame naar keuze aanvragen. Op de second floor heeft dit plaats. Mooi ingericht maar erg donker. Je ziet gewoon helemaal niks. Aan raken kan amper. De kosten zijn, zitten jullie goed, 5000 IKR voor een nummer., 3 minuutjes kijken in het donker en laatste minuutje gaat ....jawel het broekje uit, kost bijna 60 euri. Ongelofelijke prijzen voor ons verwende ijsberen. Ik dacht 30 euri voor de dame....
je krijgt er niks voor terug. Je zou bijna zeggen, je wordt er genaaid, maar zelfs dat is er niet bij. Ijsland heeft een heel streng prostitutiebeleid, en dit is het maximale wat mogelijk is.
Mijn bezoek aan Club Odal was een regelrechte afknapper, ware het niet dat het ongelofelijk mooi was dat meisje Simone weer te mogen ontmoeten.

Ook de sexindustrie evolueert en heeft zo zijn ups en downs. Denk 3 jaar terug, toen was in de weekenden Club Odal afgeladen vol. Werden er paalsdansshows gegeven door afwisselend beginsters die leuk waren vanwege hun onwennigheid. Maar ook top acts waarbij zelfs goed aangeschoten Ijslanders met verbazing naar de stage stonden te kijken, naar topacts die ik graag op video had willen vastleggen. Dames uit Estonia die als wild cats een show weggaven, waar je helemaal van onderste boven geraakte.
Dat waren de hoogtij dagen.

Nu bijna 2 jaar geleden op een rustige woensdagavond heb ik een van mijn mooiste shows mogen genieten. Private dances, dat wisten de dames, die nam ik niet, maar tippen met biljetten van 6 euri was een leuk spel, waarvan dames en Gustomass heerlijk konden genieten. Let wel, dit waren 6 euri puur. Daar hoefde niet 50% vanaf voor die bodybuilders zonder brains die te nadrukkelijk bij de entree aanwezig waren. Een kleine bijdrage maar wel puur.
Een super afsluiting was toen 3 van mijn favorieten Andrea en Iwana uit Slowakije en Nathalie uit Estonia, een superact, toen die een trio dance on stage uitvoerden. Geweldig. Er was verder niemand meer in de club aanwezig.

Als nu enkele Oekrainse brutale meiden na een waardeloze dans bij me komen en een private dance opeisen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, dan zeg ik nee en denk maar gauw aan ons aller Golden Time en Planet Happy Garden.
Vond je het in GT en PHG al een paradijs, kijk elders een rond, en waardeer onze toevluchtsoorden hier vlak over de grens. Paradijselijk is in feite nog te zwak uitgedrukt.

Gustomass laat binnenkort zijn Geysir maar weer eens in Golden Time tot uitbarsting komen.......