Pagina 158 van 159 EersteEerste ... 58108148154155156157158159 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 3.926 t/m 3.950 van 3962
  1. #3926
    Geregistreerd
    17 oktober 2022
    Last Online
    Gisteren @ 20:58
    Berichten
    139
    Discussies
    1
    Thanks
    508
    Thanked
    423 in 70 posts

    Standaard

    Donnerstag Fronleichnamstag im ACA Gold

    Am Donnerstag machten sich 3 männliche Gestalten aus dem Ruhrgebiet auf den Weg nach Ratingen, um den Christlichen Feiertag zu genießen.

    Überraschend gut gefüllt der Airport Club mit ca. 55-60 Frauen und 200-250 Eisbären.

    Das Essen dort wieder einmal ausgezeichnet mit Rinderbraten, Putengulasch, Pizza, Hackbällchen, Kartoffeln, Nudeln, Pommes Frites, ausgezeichneten Salaten und sehr leckeren Nachtisch.

    Sauna gut temperiert mit ausgezeichneten Birkenaufgussduft.

    Einziger Kritikpunkt die Getränke waren nicht gut gekühlt gewesen.

    Erster Kollege ging wie fast immer gute 60 Minuten mit Bibi aufs Zimmer. Er war wie immer sehr zufrieden mit ihr und wird sie auch zukünftig weiterhin buchen.

    Zweiter Kollege suchte sich die Polin Ivvy, die er vom Penelope Castrop-Rauxel sehr gut kannte. Auch er war mehr als zufrieden mit seinem Zimmergang.

    Ich konnte mich erst nicht entscheiden, ob ich eine Premiere mit Jessica wagen soll oder doch lieber auf Diana zu warten. Ich entschied mich auf Diana zu warten und um 18:30 Uhr war's endlich so weit und sie trat ihren Dienst an.

    Nach einer gemeinsamen Zigarettenlänge ging's auch schon ins Zimmer 5. Das komplette Zimmer ein absolutes Träumchen mit ihr. GF6 vom feinsten und eine Atmosphäre wie mit einer festen Partnerin. Was ich an Diana total schätze, ist ihre Ruhe und Ausgeglichenheit. Auch das sie neben ihren eigenen Verwöhnkünsten sich so gerne selbst verwöhnen lässt, ist mega schön.

    Vom Qualitätsumfang ist Diana neben den Superstars Adina, Caro, Putri und Raluca im ganz oberen Regal des ACA Gold.

    Insgesamt wars ein toller Tag im ACA Gold. Für 20 Euro Eintritt (Vergünstungskarte) wüsste ich kaum ein Saunaclub, wo man für diesen Eintrittspreis einen ähnlichen Serviceumfang bekommt.

  2. Onderstaande 7 leden hebben Reinstecke Fuchs bedankt voor deze bijdrage:

    bram4826 ( 1 juni 2024),Kwakje ( 3 juni 2024),Laatbloeier ( 1 juni 2024),pret ( 1 juni 2024),taka22 ( 2 juni 2024),WANDELAAR5 ( 2 juni 2024),Wentelt Eefje ( 1 juni 2024)

  3. #3927
    Geregistreerd
    29 december 2015
    Last Online
    Gisteren @ 21:19
    Berichten
    1.871
    Discussies
    26
    Thanks
    2.843
    Thanked
    2.278 in 845 posts

    Standaard

    Dr Ananas vertelde mij dat er op zaterdag 1 juni 2024 een hockeyfeestje zou zijn in Ratingen met 200 naakte hockeymeisjes. Hij had hetzelfde verteld aan Buck Rogers. En hij vroeg of Buck Rogers mij kon ophalen. Buck Rogers was nog nooit in Ratingen geweest en had er wel zin in. Op de afgesproken plek kwam Buck Rogers mij ophalen en we gingen naar het hockeyfeestje.

    Onderweg dronk ik een halve liter blikje bier om de zenuwen te bedwingen. De zenuwen die mij altijd parten spelen als ik op weg ben naar een hockeyfeestje. En dan ook nog eens een hockeyfeestje met 200 naakte hockeymeisjes. Waar vind je dat nog?

    In Ratingen bij het clubhuis aangekomen konden we de allerlaatste plek op de parkeerplaats van de hockeyclub krijgen. Ik zag geen hockeyvelden, maar ik dacht dat omdat het seizoen is afgelopen ze die voor onderhoud terug naar de fabrikant hadden gestuurd. Voor de rest dacht ik niks.

    Het was 15.05 uur. We liepen naar de deur van het clubhuis en we belden aan. De bel deed het, dus we hoefden daarna niet aan te kloppen. Daarna betaalden we de entree en we kregen allebei een oranje bandje waarmee we naar buiten konden gaan om te zeiken en weer naar binnen konden gaan. En allebei een badjas. En allebei een handdoek. En allebei 2 sleutels. Daarna liepen we naar een van de kleedkamers.

    We kleedden ons om. Tijdens het omkleden kwam Dr Ananas ook binnengelopen. Nadat we klaar waren liepen we met z'n drieën naar de bar. We zagen daar ongeveer 15 hockeymeisjes en ongeveer 15 hockeyjongens. Alleen maar één van die hockeymeisjes was naakt. Ik voelde me niet op m'n gemak. Ik voel me op m'n gemak met 200 naakte hockeymeisjes. Ik zei tegen Buck Rogers dat ik hem een rondleiding ging geven door het clubhuis. Buck Rogers zei: "Is goed. Maar eerst moeten we even wat eten."

    We liepen naar buiten en aan beide kanten van het buitengedeelte was er eten. Veel eten. Ik zag daar een Duitse vriend zitten en we praatten allemaal wat en aten allemaal wat. Daarna gingen Dr Ananas, Buck Rogers en ik naar binnen en pakte ik een beker bier. Dat was mijn eerste beker bier. Maar niet mijn eerste bier van de dag. Want die was al bezig om te doen waar 'ie voor bedoeld was.

    We praatten met z'n drieën over smerige dingen. En over diepzinnige dingen. Sommigen vinden dat hetzelfde. Ik ga veel om met dat soort lui. Het begon drukker te worden in het clubhuis. Er kwamen steeds meer hockeyers en hockeysters bij. Ik had het gevoel dat er ook werd geneukt, maar dat kon ik niet bewijzen. Maar op hockeyfeestjes wordt er vaak geneukt, dus het is niet raar dat ik dat gevoel had.

    Het was 19.00 uur geworden, ik had Buck Rogers al een rondleiding gegeven, en er waren ongeveer 35 hockeymeisjes en ongeveer 60 hockeyjongens. 's Middags had ik al Manbijtkat gezien in de kleedkamer, en met hem had ik ook een paar keer gepraat. Hij zei dat de AH-man er ook was, en ik zei dat ik hem niet kende maar wel kennis wilde maken met hem. En ik zei dat ik wilde raden wie de AH-man was.

    Rond 21.00 uur begon het feest levendiger te worden, maar de muziek was voor 90% bedacht door zieke mensen. Je hebt Kinderen voor Kinderen, en je hebt Zieke Mensen voor Zieke Mensen. Ik stond voor de zoveelste keer aan de bar voor bier. Op dat moment kwam Manbijtkat naar me toe en zei dat de AH-man heel erg dicht in de buurt was. Dus ik ging kijken en kijken en kijken, en uiteindelijk raadde ik hem. De AH-man zat op het bankje voor ons, en ik ging naar hem toe. Hij was heel aardig en goedlachs, en we praatten wat.

    Er waren welgeteld 9 naakte hockeymeisjes op het hockeyfeestje, en dat viel mij tegen. Maar ik wist dat het veel erger kon: een hockeyfeestje met 200 hockeymeisjes die alleen maar een bivakmuts dragen. Ik hoop dat niemand ooit op dat idee komt. Verschrikkelijk, lijkt mij dat. Nogmaals: ik hoop dat nooit iemand op dat idee komt.

    Een paar hockeyers en een paar hockeysters zorgden voor de sfeer, en iedereen leek gelukkig. Op een hockeyfeestje is ook iedereen gelukkig. Het was 2.00 uur geweest en het was nog druk en je zag steeds meer sfeer. Een van die hockeymeisjes die voor de sfeer zorgden kwam de hele tijd naar mij, maar op het moment dat ik wilde praten met haar duwde ze me de hele tijd weg. Ik stond een beetje om me heen te kijken, en opeens begon ze aan mijn badjas te trekken.

    Ze deed de hele tijd alsof ze wilde tongzoenen met mij, en duwde mij dan weg. Terwijl ze de hele tijd ook aan mijn badjas trok. Daarna duwde ze me op een bankje, en ging met haar met een slipje bedekte vagina op mijn mond zitten. Ik schreeuwde door de bar: "Piss! Now! Just do it!" Ik dacht: hockeymeisje, dus bier, dus indirect meer bier voor mij. Dat deed ze niet, maar ze klom van mij af en begon aan mijn pik te likken.

    Daarna stond ze op en wreef met haar linkervoet over mijn mond. Ik beet in haar voet, ze trok haar voet lachend terug, en wilde weggaan. Ik stond direct op met een stijve, maakte mijn badjas dicht waar iedereen bij stond, pakte haar hand vast, en zei: "You can't go away now! Get a key, right now!" Ze liep naar de bar, pakte een sleutel, zei helemaal niks tegen mij, en liep de trap op. Ik liep achter haar aan, ze liep een kamer naar binnen, ik liep achter haar aan naar binnen, maakte de deur dicht, en zei: "You know how to play the game!" Ik fantaseerde erbij dat ze net een strafcorner keihard erin had geschoten.

    We hebben lekker geneukt, en ik vroeg haar naar haar naam. "Sophie-Liselotte", zei ze. Maar omdat ze geen zin heeft in een relatie en niet wil dat jongens naar haar op zoek gaan noemde ze zich Flavia op het hockeyfeestje. Een lief, mooi, geil hockeymeisje, dat nu wel weer aan het leren zal zijn voor haar tentamens.

    Daarna heb ik nog wat nagepraat met hockeyers die uit allerlei landen kwamen, waarbij Turkije traditioneel natuurlijk de meeste hockeyers levert, en heb ik nagedacht over de toekomst. Het was een heel leuk hockeyfeestje, alleen jammer dat er niet meer dan 45 hockeymeisjes waren en het grootste deel preuts was. Nou ja, alles beter dan een hockeyfeestje met 200 hockeymeisjes die alleen maar een bivakmuts dragen.

    Er was heel veel eten en het was allemaal heel erg lekker. De sfeer was heel erg goed, de hockeymeisjes zijn eindelijk slimmer geworden en laten zich niet meer gratis neuken, Zieke Mensen voor Zieke Mensen komt binnenkort met een compilatie-LP met de muziek van het hockeyfeestje, en de hockeyvelden worden goed onderhouden door de fabrikant.

    Dr Ananas had afscheid genomen van Buck Rogers en mij rond 3.30 uur, en om 4.25 gingen Buck Rogers en ik ook weg. Niemand wilde weg, maar elk feestje schijnt een eindtijd te hebben.

    Ik dank de hockeyclub in Ratingen voor het hele leuke hockeyfeestje. Ik dank Dr Ananas voor het mij informeren over het hockeyfeestje en het informeren van Buck Rogers over het hockeyfeestje. En ik dank Buck Rogers voor het mij ophalen en thuis afzetten. We hebben al afgesproken om heel erg snel weer naar een hockeyfeestje te gaan. Hopelijk hebben we niet de pech dat het een hockeyfeestje is met 200 hockeymeisjes die alleen maar een bivakmuts dragen.

  4. Onderstaande 26 leden hebben Partycrasher bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari ( 2 juni 2024),bram4826 ( 2 juni 2024),Caracol ( 3 juni 2024),cavediver ( 3 juni 2024),Eddy_V ( 2 juni 2024),Firehawk ( 2 juni 2024),Haradamannetje ( 3 juni 2024),Husky ( 6 juni 2024),JonnyFontane ( 2 juni 2024),Kurt Cobain ( 2 juni 2024),Kwakje ( 3 juni 2024),Laatbloeier ( 3 juni 2024),Manbijtkat ( 2 juni 2024),mechelen ( 2 juni 2024),mentholbear ( 8 juni 2024),Patjax ( 2 juni 2024),Pierke69 ( 8 juni 2024),pret ( 2 juni 2024),rmjhexe ( 2 juni 2024),schoolmeester ( 3 juni 2024),spermite ( 5 juni 2024),taka22 ( 2 juni 2024),The Joker ( 6 juni 2024),Toetebel ( 2 juni 2024),WANDELAAR5 ( 2 juni 2024),Wentelt Eefje ( 2 juni 2024)

  5. #3928
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    Na zaterdag de party in Penelope was het nu weer tijd om op bezoek te gaan bij AG,
    reed om 11.30 de redelijk bezette parkeerplaats op en ontving van Leyla een prachtig maatkostuum.
    Waren rond die tijd toch al 15 dames aanwezig en een meervoud aan ijsberen.
    Later werd het toch behoorlijk druk want bij een tussenstand om 20.00 uur waren er 59 dames aanwezig en ik schat ruim 80 luie en actieve ijsberen!
    Dames aanwezig uit tropische oorden Putri,Laura,Honey,Luicia en Shila tevens uit andere landen Duitse Mina,Albanese Nina,Bulgaarse Pamela en Italiaanse Angela met een vleugje Roemeense saus
    Verder Adina,Michaela,Christa,Mia,Iris,Gabi,Agnes,Eva,Pat ricia,Nathalie,Heleen,Jenny,Ami,Eveline,Raluca met verlangen naar ijsbeer Fire Hawk,Julia altijd in een good mood,Lorodana het liefste snoetje
    Rebecca,Simone,Alice,Flavia de vrolijkste van de club,Emily,Roxy,Selana slank klein met zwarte bril,Diana,Lydia,Lilly,Lara,Magda en vele andere schoonheden
    Na het ontbijt en da sauna plofte ik naast Laura op de sofa neer en na wat geknuffel vroeg ik wat haar keuze zou zijn voor en trio en prompt antwoordde met de naam Rebecca,
    goede keus want ben zelf al meerdere keren met deze 25 jarige Roemeense rondborstige op kamer geweest.
    Dus het het werd in appartement 21 een Nederlands,Colombiaans,Roemeense combinatie.
    Laura had een zwart spannend pakje aan en Rebecca een visnet gevalletje waar haar grote tepels doorheen priemde een genot om uit te pakken.
    De engelen hoefde niet te zingen want dat deden deze twee kanjers al,overal borsten,poesjes,lippen, tongen en glinsterende openingen,
    iedereen kwam aan zijn trekken,Husky en zijn uitverkorene hebben geweldig genoten van de romantische worstelpartij waar TZ,BJ,vrijen hoog in het vaandel stond,
    uiteindelijk heerlijk met Rebecca bovenop mijn nakomelingen hun verdiende vrijheid mogen geven
    Paar uur later trof ik Emily in de sauna ze fungeerde zelfs als "aufguss"meester er ontspon zich een amicaal gesprek wat we na het douchen voortzette op de sofa,
    een half uur later lagen we heerlijk van elkaar te genieten in een ruim appartement.
    Het was mijn eerste kamer met Emily en het werd een van de beste GFE sessies van de laatste jaren mooie vriendelijke schoonheid die enorm goed weet hoe ze een ijsbeer moet behagen,
    met deze mooie dame bovenop het totempaaltje vloeiden mijn sperma zaadjes hun vrijheid tegemoet
    Woensdag dus Popeye dag met Spinazie,vis,aardappels,salades en nog een heerlijke vruchten Yoghurt als dessert liet mij alles goed smaken
    Mijn laatste sessie was met de slanke en lieve Selena natuurlijk met bril en een sexy rode lingerie outfit,weer een genot om dit pareltje uit te pakken,
    GFE sessie in appartement 18 met alles er op en er aan als een slangenmens veroverde ze Husky zijn luststengel waarna aansluitend op een milieuvriendelijke manier een fijn orgasme plaatsvond
    Om 23.00 uur voldaan vertrokken na drie sessies en diverse communicatie met goed gemutste ijsberen naar de altijd mooie Veluwe

  6. Onderstaande 26 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari ( 7 juni 2024),donkeywonkey ( 7 juni 2024),irongiant ( 7 juni 2024),jemame ( 7 juni 2024),ju52 ( 7 juni 2024),Kurt Cobain ( 7 juni 2024),Liefje ( 7 juni 2024),Manbijtkat ( 9 juni 2024),mentholbear ( 8 juni 2024),Mike_GT ( 8 juni 2024),milaan (10 juni 2024),mynasch ( 9 juni 2024),nixus ( 9 juni 2024),Partycrasher (10 juni 2024),Paul1968 ( 7 juni 2024),Pierke69 ( 8 juni 2024),pret ( 7 juni 2024),Reinstecke Fuchs ( 7 juni 2024),rmjhexe ( 7 juni 2024),schoolmeester ( 7 juni 2024),spermite ( 8 juni 2024),taka22 ( 8 juni 2024),Toetebel ( 7 juni 2024),WANDELAAR5 ( 7 juni 2024),Wentelt Eefje ( 7 juni 2024),wooley ( 7 juni 2024)

  7. #3929
    Geregistreerd
    15 oktober 2015
    Last Online
    Gisteren @ 21:25
    Berichten
    2.126
    Discussies
    136
    Thanks
    4.156
    Thanked
    8.374 in 1.668 posts

    Standaard

    Gisteren Aca bezocht. Net voor 15:00 uur aangekomen.
    Viel nog mee met de drukte, in de avond wat drukker en af en toe een wachtrij maar niet zo erg als 2 weken geleden.
    Verder gezellig met veel bekende ijsberen. Uiteindelijk denk ik zo rond de 40 - 50 vrouwen.
    Drankautomaat lijkt niet echt goed te werken, het drinken is lauw, was 2 weken terug ook al zo. Hopelijk gaan ze dit fixen.
    Was ook een nieuw meisje een lilliputter. Wel komisch maar ook een beetje een zielig gezicht.
    Schijnbaar toch overal een markt voor want Rmjhexe en Pasja hebben haar uitgeprobeerd.

    Zelf ben ik eerst met Diana geweest. Was voor mij de eerste keer met haar. Wel een beetje een heel rustig meisje en vrij afstandelijk. Op zich wel ok wat ze op de kamer deed en deed ook wat tongzoenen maar je kreeg er echt weinig uit.
    Tweede kamer met Raluca. Altijd goed en gaf me zelfs een koud blik Fanta want ze had het ook wel gehad met die lauwe drank uit de automaat. Zeer attent van haar.
    Weer heerlijk een uur met haar gestoeid en uiteindelijk haar lekkere kontje gevuld.
    Tot mijn verbazing ging ik uiteindelijk nog een derde kamer maken. Met porno milf Julia. Blijft altijd aardig tegen mij ook al heb ik er een lange tijd al niet meer mee gekamerd. Zat met haar knietjes op barkruk over de bar en greep haar lekkere volle kant vast. Ze begon mij gelijk helemaal op te geilen, eventjes bijgepraat en toen met haar naar de kamer gegaan.
    Beetje strelen en zoenen en toen ging ze over naar pijpen. Lekker geil doet ze dat. Waar ze af en toe op je lul spuugt en dan geil aankijkt.
    Ging eigenlijk zo goed dat ik er vaart in begon te zetten en haar uiteindelijk het bekkie vol spoot. Nog even chillen met een massage en binnen het half uur klaar.

    Was een gezellig en geslaagd dagje en rond middernacht vertrokken.

  8. Onderstaande 19 leden hebben Firehawk bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari ( 9 juni 2024),comcom (10 juni 2024),donkeywonkey (11 juni 2024),Husky ( 9 juni 2024),JonnyFontane ( 9 juni 2024),Kurt Cobain ( 9 juni 2024),Liefje (10 juni 2024),Manbijtkat ( 9 juni 2024),mentholbear (10 juni 2024),mynasch (10 juni 2024),Partycrasher (10 juni 2024),Patjax (10 juni 2024),poefboy ( 9 juni 2024),Purrfect ( 9 juni 2024),rmjhexe ( 9 juni 2024),spermite (14 juni 2024),Toetebel (12 juni 2024),WANDELAAR5 ( 9 juni 2024),Wentelt Eefje (10 juni 2024)

  9. #3930
    Geregistreerd
    2 januari 2024
    Last Online
    Gisteren @ 08:11
    Berichten
    57
    Discussies
    0
    Thanks
    442
    Thanked
    105 in 39 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Firehawk Bekijk bericht
    Was ook een nieuw meisje een lilliputter. Wel komisch maar ook een beetje een zielig gezicht.
    Schijnbaar toch overal een markt voor want Rmjhexe en Pasja hebben haar uitgeprobeerd.
    Naja, das sind ganz normale Frauen. Im Mondial hat jahrelang die kleinwüchsige Roxi gearbeitet (vor und hinter der Theke). Nett, guter Service & eine besonders große Klappe. 69 kann man halt vergessen...

    Nou ja, het zijn gewoon normale vrouwen. De korte Roxi werkte jarenlang bij Mondial (voor en achter de toonbank). Leuk, goede service & een bijzonder grote mond. Je kunt 69 gewoon vergeten...

  10. Onderstaande 5 leden hebben Purrfect bedankt voor deze bijdrage:

    Husky ( 9 juni 2024),mentholbear (10 juni 2024),Toetebel (12 juni 2024),WANDELAAR5 ( 9 juni 2024),Wentelt Eefje (10 juni 2024)

  11. #3931
    Geregistreerd
    30 oktober 2018
    Last Online
    1 juli 2024 @ 21:45
    Berichten
    153
    Discussies
    1
    Thanks
    1.390
    Thanked
    651 in 97 posts

    Standaard Herkansing Acapulco Gold

    Twee jaar geleden was ik tijdens een zomertoertje ook eens in deze club geweest, het beviel me toen voor geen meter. Daardoor was het tot dusver bij dat eenmalige bezoek gebleven, maar door de verhalen dat de hygiëne wat beter zou zijn, douches zouden werken en er aardig wat slanke dames zouden rondlopen, toch weer maar eens naar binnen gestapt afgelopen zaterdag toen ik in de buurt was.
    Om de conclusie alvast te verklappen, het beviel me deze keer stukken beter.

    Tegen 15:00 aangekomen, en na overhandiging van slechts 30 euro, een badjas en handdoek overhandigt gekregen. Genoeg gelezen hier om te weten dat de waardevolle spullen in het kleine lockertje vooraan moesten en dat ik gelijk door moest lopen om nog wat van het 3-uur-buffet mee te eten. Juist dit soort info van collegaberen kan ik erg waarderen, dus dank, want of je met een dame klikt is namelijk daarentegen vaak echt persoonlijk.

    Na het eten even de tandjes gepoetst en een verfrissende douche genomen. In vergelijking met twee jaar geleden leek het me beter. Er zijn zeker clubs waar het duidelijk beter op orde is, maar alles oogde wat schoner dan tijdens mijn eerste bezoek, water wat wegliep in de douche, welke het ook prima deed en met zeepdispensers aan de muur. Naar mijn idee liep er ook meer personeel rond in een poging alles netjes te houden. Al valt dat in een drukke club als deze en met het gedrag van sommige beren niet mee, dus alleen maar waardering voor deze mensen. Ook bij het herhaaldelijk halen van een nieuwe handdoek bij de receptie werd deze zonder probleem meegegeven. Oja, om dan toch een minpuntje alvast te noemen, wat is dat met die knipperende discolampen op de kamers...??

    Enfin, eenmaal in de grote ruimte een colaatje getapt (lauw zoals Firehawk schreef) en me op een bankje aan de zijkant genesteld om eens gade te slaan wat voor (mager) vlees er vandaag in de kuip zat. Nou, dat er aardig wat slanke dames zouden zijn bleek niets aan gelogen. Ik kom meestal in kleinere clubs met veel minder dames, dus met deze aantallen krijg je uit luxe last van keuzestress .

    Een slanke naturel dame die in een blauw lingeriesetje rondliep intrigeerde me en toen ze een sigaretje ging roken ben ik op haar plekje gaan zitten in de hoop dat ze daar terug zou keren zonder al aan de haak geslagen te zijn door een andere beer. Het geluk was aan mijn zijde en een kort gesprekje volgde. Door de muziek tot 2 keer toe haar naam gevraagd en het leek op iets als Jenny. Haar service zou beperkt zijn, maar ze intrigeerde me zodanig dat ik akkoord ging. Eenmaal op de kamer en op bed begreep ik waarom ze na een vorige kamer snel terug was. Gelijk op weg naar het genotspaaltje en geen poespas. Nou past dat niet echt bij me dus haar even afgeremd, elkaars lichamen wat verkennen en nog wat smalltalk waarbij ze me vertelde 19 te zijn. Haar timide overkomen in combinatie met deze jonge leeftijd deden me besluiten, volledig mijn eigen keuze, om haar een massage te geven, het daar bij te laten en na een half uur de kamer te verlaten. Aardig en mooi meisje, dat zeer zeker wel.

    Hierdoor had ik geen tijd nodig om te recupereren en kon ik gelijk naar een volgende dame uitkijken. Actie was gewenst deze keer dus even niet op zoek naar een jong slank poppetje, en mijn oog viel op een slanke dame met een brilletje op. Bij haar aangeschoven en het bleek om de 30-jarige Selena gaan. Gesprekje op de bank deed me besluiten om met haar naar boven te gaan. Ook haar moest ik even afremmen in het begin, maar al snel vonden we een modus waar ik me prima bij voelde. Selena kronkelde lekker over en langs me heen en langzaam aan werd het vuurtje opgestookt, met fijne tongzoenen en strelingen. Een gevarieerde en soms diepe pijpbeurt volgde, waarna we op doggy over gingen. Rustig beginnend, maar na een tijdje begon ze zodanig actief mee te doen en we elkaars ritme zodanig te vinden dat nog in dit standje mijn nakomelingen hun hoofd keihard stootte tegen het rubber. Aansluitend haar nog een massage gegeven en wat gepraat en na een uur de kamer zeer voldaan verlaten. Teruglezend in dit topic kan ik me voorstellen dat ze sommige beren binnen 10 minuten afwerkt maar als je een beetje assertief bent en mede het tempo bepaald kun je mijn inziens een uitstekende langere tijd met deze dame hebben, zoals zo te lezen ook anderen hebben ervaren.

    Het was ondertussen iets na 6-uur-buffet-tijd, dus gelijk maar gaan kijken wat er nog te eten was.
    De bakken met salade en dergelijke waren al ver leeg, maar nog genoeg om wat bij elkaar te harken. Gekozen voor kip van de grill, en net toen ik dacht naast de frites te grijpen kwam er een nieuwe lading aan. Smaakte me allemaal prima!

    Voor de thuisreis weer aan te vangen wou ik nog wel even relaxen en genieten van het bijzijn van een mooie slanke dame. Mijn oog was al eerder gevallen op een prachtige lange slanke brunette maar ze keek soms wat nors en leek niet veel kamers te maken. Toen er nu en dan een lach en vriendelijke blik verscheen toch op haar afgestapt. Ze stelde zich voor als de 21-jarige Sofia, waarbij ze aangaf liever Duits te spreken, en al snel besloten om met haar naar boven te gaan. Eenmaal op bed dook haar handje gelijk naar beneden, om gelijk tot actie over te gaan, maar mijn afsluiter wou ik relaxed doorbrengen, dus ook haar afgeremd. Ze had duidelijk eventjes de tijd nodig had om te schakelen naar rustigere modus, maar wist dat toen erg fijn in te vullen voor me.

    Al met al dus een veel beter bezoek dan 2 jaar geleden. Natuurlijk blijft het een momentopname, maar de club zelf leek mijn inziens schoner en beter functionerend en met nog altijd lage inkom. En met een dergelijk groot aanbod van slanke dames verwacht ik niet dat het weer 2 jaar zal duren eer ik hier weer eens opduik.

  12. Onderstaande 24 leden hebben donkeywonkey bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (11 juni 2024),bram4826 (11 juni 2024),broodpoot (12 juni 2024),comcom (12 juni 2024),Firehawk (11 juni 2024),Giodude (12 juni 2024),Gustomass (11 juni 2024),hara1d (11 juni 2024),Husky (11 juni 2024),JonnyFontane (11 juni 2024),ju52 (12 juni 2024),Kwakje (13 juni 2024),Laatbloeier (11 juni 2024),mechelen (14 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),mynasch (23 juni 2024),poefboy (11 juni 2024),pret (11 juni 2024),Purrfect (11 juni 2024),Siberische tijger (11 juni 2024),spermite (14 juni 2024),Toetebel (12 juni 2024),WANDELAAR5 (11 juni 2024),Wentelt Eefje (11 juni 2024)

  13. #3932
    Geregistreerd
    18 februari 2006
    Last Online
    1 juli 2024 @ 12:10
    Locatie
    nicht weit weg von Jenny's PartyTreff Xanten aber so weit weg von Acapulco....
    Berichten
    1.811
    Discussies
    91
    Thanks
    159
    Thanked
    460 in 91 posts

    Standaard

    Over schrijven van recensies gesproken, dit bevat toch best veel informatie. Een mooi vergelijk met een voorgaand bezoek.
    Hoe de dingen dan anders kunnen verlopen. OOk hoe je op zo'n clubdag zelf in elkaar steekt, hoe de dames zijn en hoe je ze blijkbaar ook wat kan leiden..
    Het hangt van zo veel factoren en invloeden, kleine en groet af, wat eruit komt.
    kortom, leve het forum en de lezende, schrijvende en genietende ijsberenleden.


    Gustomass
    zo ge ut makt, zo hedde ge ut.

    need to get her before we can be together...

  14. Onderstaande 4 leden hebben Gustomass bedankt voor deze bijdrage:

    Agronymus1 (11 juni 2024),donkeywonkey (11 juni 2024),Husky (11 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024)

  15. #3933
    Geregistreerd
    1 februari 2007
    Last Online
    Gisteren @ 17:53
    Locatie
    Limbabwe
    Berichten
    1.282
    Discussies
    68
    Thanks
    1.770
    Thanked
    2.924 in 748 posts

    Standaard

    Wooley was vanmorgen in de buurt van acá en scherp als een hengst.. Lol
    Na douche en ontbijten viel mij op dat er veel dames waren. Rond 11:00 al 12-15 dit liep op tot circa 40 toen ik rond 16:30 wegging.
    Zag de vriendin van husky zitten en heb me in mijn beste Spaans met de Colombia milf Laura gekeuveld. Daarna maar eens een mooie kamer opgezocht om deze lieve schat te verwennen. En zij mij. Top.
    Daarna wat Soep en eten. Waarna de altijd goedlachse Emily terugkwam. Sprong meteen op schoot en nu was het lastiger om een mooie kamer te vinden. Het was aardig druk met dames. Maar was nog een sleutel dus met Emily naar boven. Leuke Gfe sessie gehad met tongzoenen lekker gezogen aan anaconda en daarna tongzoenend klaargekomen. Top. Daarna douchen en terug naar huis. Top
    De Riesen-Eisbear...

  16. Onderstaande 12 leden hebben wooley bedankt voor deze bijdrage:

    bram4826 (13 juni 2024),Dannii (12 juni 2024),donkeywonkey (12 juni 2024),Firehawk (12 juni 2024),ju52 (12 juni 2024),Kwakje (13 juni 2024),Liefje (12 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Paul1968 (12 juni 2024),spermite (14 juni 2024),Toetebel (12 juni 2024),Wentelt Eefje (12 juni 2024)

  17. #3934
    Geregistreerd
    10 februari 2015
    Last Online
    Vandaag @ 00:53
    Berichten
    9.860
    Discussies
    310
    Thanks
    18.039
    Thanked
    11.961 in 5.212 posts

    Standaard

    Laura is Roemeense ongelooflijk dat men nog altijd denkt dat ze latino / spaanse is.

  18. Onderstaande 4 leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (13 juni 2024),WANDELAAR5 (12 juni 2024),Wentelt Eefje (12 juni 2024),wooley (13 juni 2024)

  19. #3935
    Geregistreerd
    1 februari 2007
    Last Online
    Gisteren @ 17:53
    Locatie
    Limbabwe
    Berichten
    1.282
    Discussies
    68
    Thanks
    1.770
    Thanked
    2.924 in 748 posts

    Standaard

    Tegen mij zei ze dat ze uit Cali is in Colombia.
    Ze praat overigens perfect Spaans.
    De Riesen-Eisbear...

  20. Onderstaande leden hebben wooley bedankt voor deze bijdrage:

    Husky (14 juni 2024)

  21. #3936
    Geregistreerd
    10 februari 2015
    Last Online
    Vandaag @ 00:53
    Berichten
    9.860
    Discussies
    310
    Thanks
    18.039
    Thanked
    11.961 in 5.212 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wooley Bekijk bericht
    Tegen mij zei ze dat ze uit Cali is in Colombia.
    Ze praat overigens perfect Spaans.
    Het is geen geheim dat meeste Roemeense ook Spaans spreken.

  22. Onderstaande 2 leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (14 juni 2024),Husky (14 juni 2024)

  23. #3937
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    Zoals wooley als schreef Husky de vriendin van Laura, weet ik voor 100 % dat Maria nu Laura Colombiaanse is,ga overigens niet alles verklappen door die wetenschap
    Maar ik weet niet zeker en twijfel oprecht of pret een Turk of een Koerd is

  24. Onderstaande leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

    wooley (15 juni 2024)

  25. #3938
    Geregistreerd
    10 februari 2015
    Last Online
    Vandaag @ 00:53
    Berichten
    9.860
    Discussies
    310
    Thanks
    18.039
    Thanked
    11.961 in 5.212 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Husky Bekijk bericht
    Zoals wooley als schreef Husky de vriendin van Laura, weet ik voor 100 % dat Maria nu Laura Colombiaanse is,:
    In dat geval spreekt ze zeer goed Roemeens

  26. Onderstaande 2 leden hebben pret bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (14 juni 2024),Husky (14 juni 2024)

  27. #3939
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    Enigszins gebrekkig en dat klopt pret want zij heeft ook privé meerdere Roemeense vriendinnen!

  28. #3940
    Geregistreerd
    28 april 2018
    Last Online
    Gisteren @ 22:14
    Berichten
    117
    Discussies
    9
    Thanks
    2
    Thanked
    96 in 37 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pret Bekijk bericht
    In dat geval spreekt ze zeer goed Roemeens
    Laura is gewoon roemeens uit het mooie stadje Brasov , ze spreekt verdomd goed spaans maar als jullie willen dat ze Latina is dan is ze dat .

  29. Onderstaande leden hebben sam1011 bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari (14 juni 2024)

  30. #3941
    Geregistreerd
    10 februari 2015
    Last Online
    Vandaag @ 00:53
    Berichten
    9.860
    Discussies
    310
    Thanks
    18.039
    Thanked
    11.961 in 5.212 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sam1011 Bekijk bericht
    Laura is gewoon roemeens uit het mooie stadje Brasov , ze spreekt verdomd goed spaans maar als jullie willen dat ze Latina is dan is ze dat .
    Snap niet waarom je op mij reageert terwijl ik hetzelfde beweer.

  31. #3942
    Geregistreerd
    2 januari 2024
    Last Online
    Gisteren @ 08:11
    Berichten
    57
    Discussies
    0
    Thanks
    442
    Thanked
    105 in 39 posts

    Standaard

    Wir kommen doch für die Illusion in den Saunaclub, vielleicht sollten wir das nicht tot diskutieren.

    We komen naar de saunaclub voor de illusie, misschien moeten we er niet dood over praten.

  32. Onderstaande 5 leden hebben Purrfect bedankt voor deze bijdrage:

    Eddy_V (14 juni 2024),Herr Fick (14 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Wentelt Eefje (14 juni 2024),wooley (15 juni 2024)

  33. #3943
    Geregistreerd
    10 november 2017
    Last Online
    Vandaag @ 04:24
    Locatie
    Veluwe
    Berichten
    6.295
    Discussies
    116
    Thanks
    14.574
    Thanked
    6.011 in 3.036 posts

    Standaard

    Het maakt toch niet uit waar ze vandaan komt, als ze maar komt....

  34. Onderstaande 4 leden hebben schoolmeester bedankt voor deze bijdrage:

    Chauffie (14 juni 2024),Flinstone (15 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Purrfect (14 juni 2024)

  35. #3944
    Geregistreerd
    21 augustus 2016
    Last Online
    Vandaag @ 00:06
    Berichten
    789
    Discussies
    33
    Thanks
    765
    Thanked
    1.804 in 563 posts

    Standaard

    Bei Rumäninnen ist es aus Gründen der eigenen Vermarktung sehr beliebt, sich als Latina und insbesondere als Kolumbianerin auszugeben. Wenn man Spanisch spricht, kann man schnell feststellen, wie gut die spanischen Sprachkenntnisse sind. Insbesondere beherrschen nicht alle Rumäninnen die spanischen Wörter für die Zahlen. Habe dazu in einem Bericht zu einem Clubbesuch im Samya meine Erfahrungen geschrieben.

    Laura (ex Maria) sieht nicht wie eine typische Latina aus und hat einen sehr hellen Hautton. Aber mit der Sonnenbank kann man schon viel Farbe auf der Haut erzeugen.

    Letzten Endes kann Laura (ex Maria) Rumänin, Moldavierin oder Kolumbianerin sein. Laura (ex Maria) wird uns wahrscheinlich nicht ihre ID-Karte zeigen in der ihr Geburtsort einwandfrei festgestellt werden kann.

    Diese Diskussion bringt nicht viel! Eine Fake-Kolumbianerin mehr oder weniger ist egal. Die Qualität des Blowjobs von Laura (ex Maria) ändert sich nicht und wird nicht schlechter beurteilt, wenn sie als Rumänin enttarnt wird.


    Nederlandse vertaling
    Om marketingredenen is het erg populair voor Roemenen om zich voor te doen als Latina en vooral Colombiaans. Als je Spaans spreekt, merk je al snel hoe goed je Spaanse taalvaardigheden zijn. Niet alle Roemenen kennen de Spaanse woorden voor de cijfers. Ik schreef over mijn ervaringen in een verslag over een clubbezoek aan Samya.

    Laura (ex Maria) ziet er niet uit als een typische Latina en heeft een erg lichte huidskleur. Maar je kunt veel kleur op de huid creëren met de zonnebank.

    Uiteindelijk kan Laura (ex Maria) Roemeens, Moldavisch of Colombiaans zijn. Laura (ex Maria) zal ons waarschijnlijk niet haar ID-kaart laten zien waarop haar geboorteplaats duidelijk te zien is.

    Deze discussie helpt niet veel! Eén nep-Colombiaan meer of minder maakt niet uit. De kwaliteit van Laura's (ex Maria) pijpbeurt verandert niet en zal niet minder gunstig beoordeeld worden als blijkt dat ze Roemeense is.

    Vertaald met DeepL.com
    I have to exercise more on beautiful delight-girls, otherwise I'll get too fat!

  36. Onderstaande 5 leden hebben cameltoe slide bedankt voor deze bijdrage:

    bram4826 (15 juni 2024),Eddy_V (14 juni 2024),ju52 (15 juni 2024),Purrfect (14 juni 2024),Wentelt Eefje (14 juni 2024)

  37. #3945
    Geregistreerd
    27 december 2011
    Last Online
    Vandaag @ 01:15
    Berichten
    186
    Discussies
    1
    Thanks
    215
    Thanked
    254 in 71 posts

    Standaard

    heeft iemand LEYA gezien de laatste paar tijd, ik ben een paar weken ziek geweest, ik heb gebeld of ze vandaag werkt maar de receptievrouw doet raar, ze zegt "ïk weet het niet", vandaar mijn vraag, alvast bedankt.

  38. #3946
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    Afgelopen zaterdag heb ik een dubbelslag gemaakt met twee dames waar ik mee af had gesproken echter ook in twee verschillende saunaclubs,
    om te beginnen in AG waar ik om exact 10 uur de parkeerplaats op reed.
    Was wel extra vroeg van huis gegaan om bij Emmerich als grensplaats de wachttijd te minimaliseren vanwege EK controles,
    dat ging goed want ik moest slechts 10 minuten wachten.
    Bij de vraag van de Duitse politie wat mijn reisdoel was vertelde ik AG in Ratingen "altijd goed" vertelde de brave borst en wenste mij een goede reis
    Onderweg in Hunxe maar een kopje koffie gedronken anders zou ik veel te vroeg in AG zijn aangekomen.
    Van theke Tiana ontving ik mijn maatkostuum en twee handdoeken,
    natuurlijk eerst ontbeten via een broodje kaas met twee eitjes daarna sauna en sigaartje in het rookhok.
    Er waren zo rond 11 uur zo`n 15 dames actief, gapend en wel of rek en strek oefeningen aan het maken.
    Als eerste had ik afgesproken met 23 jarige Roemeense Ella gezegend met mooie lange benen,fraaie borsten en een heerlijke kont!
    Op de sofa waren we al heel vriendelijk of elkaar waardoor Husky junior al met het kopje vooruit stond,
    drankjes mee en appartement 21 voor anderhalf uur afgehuurd om fijne en ondeugende dingen te doen
    Het werd weer een heerlijke GFE sessie waar we beide van genoten hebben,
    vrijen,BJ en diverse standjes stonden in ons gezamenlijke draaiboek waarbij meerdere keren de engelen hun gezang lieten horen bij een tweetal hoogtepunten waarbij mijn nakomelingen het ruime sop kozen en naar open zee konden zwemmen
    Bij mijn vertrek om 16.00 uur waren er reeds 49 dames zoals Lia,Magda,Christa,Rebecca,Simone,Raluca,Michaela,J enny,Patricia,Agnes,Iris,Ella,Bibi,Lilly,Helen,cat hy en vele anderen schoonheden
    Mijn lectuur in de relaxruimte gelezen waar af en toe snurkende walrussen verblijven die een betonmolen aan het opstarten zijn
    Met vele vooral Duitse ijsberen gesproken maar ook met Firehawk en de AHman,allen waren verbaasd mij weer te zien vertrekken rond 16.00 uur maar helaas een andere plicht riep mij naar Penelope
    Dus nog even niet naar de mooie Veluwe maar eerst nog naar Penelope

  39. Onderstaande 19 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

    Bluebear (18 juni 2024),bram4826 (17 juni 2024),db2 (18 juni 2024),donkeywonkey (20 juni 2024),Firehawk (17 juni 2024),Kurt Cobain (17 juni 2024),Liefje (17 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),mynasch (18 juni 2024),Partycrasher (19 juni 2024),poefboy (17 juni 2024),Purrfect (18 juni 2024),Reinstecke Fuchs (18 juni 2024),schoolmeester (17 juni 2024),spermite (19 juni 2024),taka22 (18 juni 2024),uurtje (17 juni 2024),WANDELAAR5 (17 juni 2024),Wentelt Eefje (17 juni 2024)

  40. #3947
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    De vele regen was voor AG een zegen,
    bij mijn vertrek vanavond waren 57 dames actief,
    de ene wild de ander lief.
    Vele ijsberen waren aan het genieten,
    van al dat moois maar vooral van al die grote tieten.
    Kortom het was weer feest,
    ben blij dat ik er bij ben geweest.
    Elke EK dag vanaf drie uur vrij bier
    Dat gaf ons potente mannen veel plezier!
    Ondanks het slechte weer,
    voor jullie ferme kerels morgen meer!

  41. Onderstaande 13 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

    Agronymus1 (19 juni 2024),Dannii (19 juni 2024),Eddy_V (18 juni 2024),Liefje (18 juni 2024),mechelen (19 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Partycrasher (19 juni 2024),Paul1968 (19 juni 2024),Reinstecke Fuchs (18 juni 2024),rmjhexe (19 juni 2024),schoolmeester (19 juni 2024),spermite (19 juni 2024),WANDELAAR5 (18 juni 2024)

  42. #3948
    Geregistreerd
    17 oktober 2022
    Last Online
    Gisteren @ 20:58
    Berichten
    139
    Discussies
    1
    Thanks
    508
    Thanked
    423 in 70 posts

    Standaard

    Sonntagabend pünktlich zum Spiel Dänemark-Slowenien eingetroffen. Überraschenderweise garnicht voll der Club. Und das obwohl das leckere Freibier von 15-22 Uhr angeboten wurden. Aber ich hörte von Menschenmassen am Freitag und speziell am Samstag, wo der Laden bis 5 Uhr morgens richtig voll gewesen sein muss. Das Essen mit Putengulasch und Hähnchen Geschnetzeltes sowie etlichen Nudelbeilagen, Salaten und leckeren Nachtisch schmeckte vorzüglich.

    Sehr entspannt ging ich den Clubtag diesmal an und beschränkte mich tatsächlich erstmal auf die beiden Fußball-Spiele. Natürlich ist das für die Mädels momentan nicht so prickelnd, wenn die meisten Gäste mehr TV schauen als zu zimmern. Aber dafür verlaufen sich auch Gelegenheitsgäste und Fußballfans in den Clubs, die mit weniger Service ganz gut leben konnten, wie ich im Penelope und jetzt auch im Gold feststellen konnte.

    Nach dem knappen Sieg der Three Lions gegen starke Serben machte ich mich dann doch auf, endlich das Zimmer mit einer Dame teilen zu wollen. Und als ich gerade Superstar Adina fragen wollte, kam mir auch noch ein anderer Gast zuvor. So knapp und doch kein rankommen, ich schäumte vor Wut für kurze Zeit. Naja fing mich relativ schnell wieder und stand vor Wahl Jessica, Loredana oder Diana.

    Ich entschied mich erneut für Diana, weil das mittlerweile ein richtiger Selbstläufer geworden ist. Erstens beachtet sie mich ständig im Clubbereich und zusammen kurz Fußball geguckt hatten wir auch schon. Zu meiner großen Freude teilte Sie mir auch noch mit, dass zeitnah "Clubehefrau" Ruby nach längerer Krankheit zurückkehren wird. Zum Zimmer mit Diana gibt's nur noch zu sagen, dass Sie von Zimmer zu Zimmer immer vertraulicher wirkt und das ganze Zimmer wie mit einer festen Partnerin momentan abläuft. Irgendwie weiß sie wohl ganz genau, welche Knöpfe sie bei mir drücken muss. Und sie schöpft die Zeiten vollständig aus und danach gibt's immer noch langen AST auf dem Zimmer oder es wird nach dem Duschen zumeist noch eine zusammen geraucht.
    Freue mich schon aufs nächste Mal im Gold und speziell auf die beiden Freundinnen Diana und Ruby. Aber hätte auch nichts gegen einen Zimmergang mit Adina und Caro einzuwenden.

  43. Onderstaande 10 leden hebben Reinstecke Fuchs bedankt voor deze bijdrage:

    Dannii (19 juni 2024),donkeywonkey (20 juni 2024),Hoerenfluisteraar (19 juni 2024),Husky (19 juni 2024),Kurt Cobain (19 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Pierke69 (22 juni 2024),spermite (26 juni 2024),WANDELAAR5 (19 juni 2024),Wentelt Eefje (19 juni 2024)

  44. #3949
    Geregistreerd
    27 december 2011
    Last Online
    Vandaag @ 01:15
    Berichten
    186
    Discussies
    1
    Thanks
    215
    Thanked
    254 in 71 posts

    Standaard

    Laatst heb ik op een Duitse forum de opmerking gekregen dat ik veel vouten heb gemaakt met mijn slecht Duits, en dan denk, ik heb tenminste moiete gedaan, maar hier in Nederland zijn we tolerant, en zeggen we er niks van als Duitsers gewoon in het Duits schrijven v

  45. Onderstaande 3 leden hebben taka22 bedankt voor deze bijdrage:

    Dannii (19 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),Tjeppah (19 juni 2024)

  46. #3950
    Geregistreerd
    4 februari 2015
    Last Online
    1 juli 2024 @ 19:09
    Berichten
    1.882
    Discussies
    8
    Thanks
    9.286
    Thanked
    11.006 in 1.492 posts

    Standaard

    Dinsdag een van mijn huiskamers bezocht in Ratingen,
    had geen problemen bij grensovergang Emmerich en kon probleemloos doorrijden naar AG.
    Reed om 10.15 de parkeerplaats op waar al een vroege Nederlandse vogel zijn auto had geparkeerd.
    Van theke Tiana ontving ik mijn werkkostuum en het feest kon beginnen
    Na het ontbijt zo vroeg in de morgen waren er zo`n 10 dames aanwezig en gedurende de dag zou dat oplopen bij mijn vertrek kort na acht uur tot 57 dames
    Dames aanwezig o.a. Ruby sinds kort weer actief,Theodora Roemeens nieuw 25 jaar lang en slank sinds 4 dagen actief,Ariana,Melek,Gabriella,goedlachse Roberta,Alesia,
    Dominicaanse Lia en Cubaanse Honey beide geven een prima service,Blonde Christina,Briane,Yvonne,Roxy,Vanessa,Michaela,Ralu ca wachtend op FH,Alina,Julia druk aanwezig,
    Lara,Patricia,Helen de Turbo,Bibi,Loredana Monalisa van de club,Lolita met de perfecte boezem,Ella,Colombiaanse Laura,Vanessa,Simona,Manuela,Mia,Jenny,mooie milf Angela.
    Adina,Bulgaarse Pamela,Iris,Eva klein maar fijn,Diana,Lachebekje Flavia,Rebecca,Lydia en vele andere schoonheden.
    Na de sauna begon Husky met twee enthousiaste dames aan een heerlijk triootje,
    ken Ella en Laura beide zeer goed van meerdere sessies en dacht 1+1 = 2 dus gaan met de banaan,
    voor deze twee kanjers was het ook hun eerste trio in deze samenstelling!
    Laura gekleed in spannende zwarte body en Ella in een geil transparant jurkje en genot om deze cadeautjes uit te pakken.
    Details laat ik achterwege maar in appartement 22 gebeurde de meest opwindende zaken,
    het slotstuk was aan Laura die als een Amazone het totempaaltje bereed waarna mijn nakomelingen met een ferme rugslag hun plaats vonden in een rubber omhulsel
    Natuurlijk weer heerlijk gegeten en de relaxruimte bezocht om mijn lectuur door te nemen.
    Hier en daar wat met Ruby,Angela,Yvonne,Loredana

    Vervolg had internetproblemen.
    Hier en daar wat met Ruby,Angela,Yvonne,Loredana gesproken tot ik Lia in het oog kreeg gekleed in een wit tule kleedje zondemeer en genot om te zien en uit te pakken
    heb goede ervaringen met haar dus deze mooie Dominicaanse dame voor een uurtje in appartement 18 geparkeerd.
    Een een hartstochtelijke sessie beleefd waarbij vrijen,kussen etc. het hoofdbestanddeel was,
    mijn tong en haar mond maakte overuren deze geweldige erotische vulkaanuitbarsting werd milieuvriendelijk onder luid trompetgeschal met liefde beëindigd
    AG is niet massa is kassa maar massa is klasse
    Kort na acht uur met een meer als voldaan gevoel en twee sessies vertrokken naar de uiterst mooie Veluwe

  47. Onderstaande 18 leden hebben Husky bedankt voor deze bijdrage:

    bram4826 (19 juni 2024),Chauffie (19 juni 2024),donkeywonkey (20 juni 2024),Kurt Cobain (19 juni 2024),Liefje (20 juni 2024),mentholbear (25 juni 2024),mynasch (19 juni 2024),Partycrasher (20 juni 2024),Paul1968 (20 juni 2024),Pierke69 (22 juni 2024),poefboy (20 juni 2024),Purrfect (19 juni 2024),Reinstecke Fuchs (20 juni 2024),schoolmeester (19 juni 2024),spermite (26 juni 2024),taka22 (20 juni 2024),WANDELAAR5 (19 juni 2024),Wentelt Eefje (20 juni 2024)

 

 
Pagina 158 van 159 EersteEerste ... 58108148154155156157158159 LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:45.

Babylon 468*60