Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234
Weergegeven resultaten: 76 t/m 82 van 82

Discussie: Club Amai Meer

  1. #76
    Geregistreerd
    24 november 2014
    Last Online
    Vandaag @ 18:38
    Berichten
    2.051
    Discussies
    116
    Thanks
    1.008
    Thanked
    2.610 in 1.071 posts

    Standaard

    Huisdames lopen er alleen rond tijdens een gangbang. Maar ook tijdens andere dagen komt iedereen eigenlijk wel aan zijn trekken

  2. #77
    Geregistreerd
    3 december 2015
    Last Online
    Vandaag @ 16:49
    Locatie
    Midden Brabant
    Berichten
    6.403
    Discussies
    110
    Thanks
    17.490
    Thanked
    10.765 in 3.843 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dennis46 Bekijk bericht
    Zelf ben ik nog nooit in Amai geweest. Lopen er hier geen huisdames rond? uiteindelijk kom je toch om de bloemetjes water te geven! of puur koppels die heren ontvangen?
    Kan ik het meer vergelijken met Eroxx of met de Climax?
    In Amai zijn geen huisdames. Je moet geluk hebben dat 1 van de vrouwelijke gasten je mee laat doen. Daarom bewaken ze ook de verhouding dames-heren en laten alleen actieve koppels toe, zodat die kans vrij groot is (maar geen 100%). Je kunt het dus ook niet vergelijken met Eroxx of Climax.
    Van hun website:
    MEGA GANG BANG
    IEDERE 2DE WOENSDAG VAN DE MAAND VAN 20H TOT 00H30
    Mega Gang Bang met gegarandeerd minstens 25 geile amateursletjes. Voor de echte gangbang liefhebbers, geen plichtsbewuste afwerk (huis)dames, maar allemaal amateur liefhebbers die er zelf ook van genieten. Volop actie met meerdere heren.

  3. Onderstaande 2 leden hebben WANDELAAR5 bedankt voor deze bijdrage:

    mentholbear ( 6 maart 2024),Wentelt Eefje ( 5 maart 2024)

  4. #78
    Geregistreerd
    24 november 2014
    Last Online
    Vandaag @ 18:38
    Berichten
    2.051
    Discussies
    116
    Thanks
    1.008
    Thanked
    2.610 in 1.071 posts

    Standaard

    Ik vergis me in de slavinnenparty die er vroeger was al weet ik niet zeker of het toen al club amai was of nog in de club voorheen in Hoogstraten

  5. #79
    Geregistreerd
    3 december 2015
    Last Online
    Vandaag @ 16:49
    Locatie
    Midden Brabant
    Berichten
    6.403
    Discussies
    110
    Thanks
    17.490
    Thanked
    10.765 in 3.843 posts

    Standaard

    Open dag in club Amai. Het loopt storm:
    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/06...ieuwsgierigen/

  6. Onderstaande 4 leden hebben WANDELAAR5 bedankt voor deze bijdrage:

    Dennis46 ( 5 juli 2024),JonnyFontane ( 1 juli 2024),Lesyeux ( 1 juli 2024),lustman ( 4 juli 2024)

  7. #80
    Geregistreerd
    22 oktober 2010
    Last Online
    Gisteren @ 09:33
    Berichten
    364
    Discussies
    9
    Thanks
    1.216
    Thanked
    535 in 132 posts

    Standaard

    DPG media dagbladen 22sept24

    ‘Hete huisvrouwen’ in de file voor de swingersclub op maandagmiddag: ‘Hier ben je niet alleen mama, maar ook vrouw’
    Reportage+videoHOOGSTRATEN (B) - Iedere maandag, stipt om 13.00 uur, vormt een lange rij auto’s een file op de doorgaande weg in Hoogstraten, net over de grens bij Zundert. Of er dan een grote uitverkoop is? Nee, het is ‘hetehuisvrouwenmiddag’ bij swingersvereniging Club Amai. ,,Het lichtpuntje van de week.”


    Nicole Roelands 22-09-24, 10:30 Laatste update: 22-09-24, 10:37
    Als de deur opengaat, is het de 31-jarige Glenn* die als eerste naar binnen mag. Hij staat op van de stoel die hij voor het gemak heeft gekregen van het personeel van de club. De projectleider zit er al anderhalf uur. ,,Dit keer wilde ik niet weer achteraan in de rij staan”, zegt hij terwijl hij zijn sporttas oppakt. ,,Ik ben vanochtend om negen uur vertrokken uit Groningen.”

    De drie uur durende reis maakt Glenn met plezier. Hij neemt een snipperdag op het werk en gunt zichzelf wat ontspanning. Hij is niet de enige. Vanuit heel Nederland en België weten honderden actieve swingers Club Amai deze middag te vinden: Vlaardingen, Leiden, Utrecht, Zoetermeer, Brugge, Helmond, maar ook van dichterbij: Kapellen, Etten-Leur, Roosendaal, en een enkeling op de fiets vanuit Zundert.

    Alleen of als stel stappen de gasten de drempel van de club over, waar eigenaar Ian Meesschaert hen opwacht. Vrouwen krijgen steevast drie kussen, mannen een hand. ,,Hoe het met ons gaat, Ian? Goed! Maar als ik het pand verlaat nóg beter.” Het stel uit Den Haag betaalt de entreekosten – 20 euro voor koppels, 100 euro voor vrijgezelle mannen en alleenstaande dames mogen gratis naar binnen – en krijgt vervolgens hun vaste locker toegewezen. Vijf minuten later komen ze de kleedkamer uitgelopen. Hij in boxer, zij in lingerie met hoge haklaarzen. Klaar voor actie.


    Want dat is waar de Belgische seksclub voor staat: actie. Je komt voor seks of je bent niet welkom, luiden de clubregels. ,,Dat klinkt grof, maar als mensen hier alleen komen om te dansen, zullen wij vragen om een andere club te zoeken. Kijk, niemand is hier iets verplicht”, nuanceert de eigenaar zijn verhaal. ,,Maar eenieder die hier komt, heeft dezelfde instelling: leuke mensen willen treffen om mee aan de slag te kunnen.”

    Wirwar van lichaamsdelen
    En aan de slag wordt er gegaan. In het bubbelbad wordt intiem geknuffeld, voor velen het vaste ‘opwarmertje’ voor meer. Op de daarvoor bedoelde gangbangbedden is het een wirwar van lichaamsdelen. Uit de naastgelegen ruimte die is ingericht als stal – inclusief huifkar, stro en paardentuig – klinken kreten van genot. Ze komen van een oudere dame die seks heeft in een schommel. Een handvol mannen geniet op gepaste afstand mee.

    ,,Het gaat hier van lief tot hard. Waar jij zin in hebt”, zegt de 40-jarige Renate* uit Breda. Wanneer haar agenda het toelaat, reist ze af naar Hoogstraten. Dat is gerust drie tot vier keer per week. ,,Ik noem het groot onderhoud.” ,,Het is een stukje vrouwelijkheid”, vult een vriendin aan. ,,Hier ben je niet alleen mama, maar ook vrouw.”

    De vrijgezelle vriendinnen wisselen regelmatig een blik van verstandhouding als ze beiden bezig zijn. Ter controle dat alles oké is. ,,Als ik een partner heb, denk ik vaak: is dit het? Hier geniet ik van alle aandacht en warmte die ik krijg, al mis ik op zondagochtend wel een partner.”

    Onder de foto: bij de helft van de ‘alleengaanden’ zit een partner thuis op de bank

    De gangbangbedden zijn op speciale hoogte, met uitstekende matrassen en ruimte eronder om de voeten weg te kunnen zetten.
    De gangbangbedden zijn op speciale hoogte, met uitstekende matrassen en ruimte eronder om de voeten weg te kunnen zetten. © Ramon Mangold/Pix4Profs
    Gasten van Club Amai wanen zich in een soort bubbel. Kleding gaat uit, telefoon in de kluis. Besef van tijd of ellende in de wereld is er niet. ,,Een ontsnapping”, omschrijft iemand het. Een man met twee vrouwen aan zijn zijde noemt het zijn ‘lichtpuntje van de week’.

    Het is algemeen bekend dat vreemdgangers een club als deze bezoeken. Eigenaar Meesschaert schat dat bij de helft van de ‘alleengaande’ mannen die naar zijn zaak komt, een partner thuis op de bank zit. Ze komen daar vaak eerlijk voor uit, maar hij voelt dat door zijn jarenlange ervaring ook aan. Hoe ze binnenkomen, zich aan de kassa zenuwachtig gedragen en de keren dat ze naar hun kluis lopen om hun telefoon te checken.

    Onder werktijd naar de swingersclub
    Al zijn er ook mensen die dat doen vanwege een andere reden. ,,Ik heb vanochtend een vergadering gehad en ben daarna hiernaartoe gereden. Op het werk denken ze dat ik bij klanten ben”, vertelt de Eindhovense Coen*. Of zijn baas daar niet achter komt? ,,Zolang ik mijn targets haal niet.”

    De veertiger komt sinds anderhalf jaar in Hoogstraten, gemiddeld twee tot drie keer in de week. Daarvoor kwam hij in clubs waar het vooral ‘zien en gezien worden’ is. ,,Hier zijn leuke vrouwen, een fijne sfeer en op maandagmiddag veel bekende gezichten.”


    Het is een soort verslaving. Natuurlijk ligt mijn libido wat hoger, maar ik doe het ook voor de open gesprekken

    Amanda
    Waar bij erotisch uitgaan vaak de mannen de overhand hebben, lijkt het alsof bij Club Amai de vrouwen de touwtjes in handen hebben. Ze zijn er in groten getale en omschrijven het als veilig, door de strenge regels die worden nageleefd. Het trekt dertigers, veertigers, vijftigers en opvallend veel vrouwen van over de 60 jaar. Zo ook de 68-jarige Thea*. De Belgische alleenstaande vrouw komt al zeven jaar in de club. ,,Ik heb een paar keer gedatet met mannen, maar dan bleek achteraf dat ze tóch een dubbele agenda hadden. Daar was ik klaar mee.”

    Speciale avond voor een maatje meer
    Volgens haar hebben de gasten dezelfde gedachtegang en mindset en is alles bespreekbaar. Een veelgehoord geluid deze middag. ,,Geen haat, jaloezie of kliek.” Naast de maandagen gaat ze ook graag iedere derde woensdag van de maand naar de big beautiful women gangbang. Dan worden enkel vrouwen met maatje 44 of meer toegelaten. ,,Dat is fijn. Je weet dat de mannen die dan komen van een maatje meer houden.”

    ,,Een plek als deze geeft mij zelfvertrouwen”, vult Amanda* aan. ,,Hier word je gezien waardoor je jezelf – ondanks het maatje meer – op een andere manier gaat zien, óók in het dagelijkse leven.” Het is haar achtste jaar en vierde bezoek deze week. ,,Het is een soort verslaving. Natuurlijk ligt mijn libido wat hoger, maar ik doe het ook voor de open gesprekken. Soms heb ik een drukke dag op het werk gehad, rijd ik hierheen en denk ik: vandaag doe ik het rustig aan, als een zeester. Vervolgens ga ik heel de club af.”

    *De namen van gasten zijn gefingeerd uit privacyoverwegingen

  8. Onderstaande 3 leden hebben pcenter bedankt voor deze bijdrage:

    mentholbear (23 september 2024),WANDELAAR5 (23 september 2024),Wentelt Eefje (23 september 2024)

  9. #81
    Geregistreerd
    22 oktober 2010
    Last Online
    Gisteren @ 09:33
    Berichten
    364
    Discussies
    9
    Thanks
    1.216
    Thanked
    535 in 132 posts

    Standaard

    DPG media dagbladen 22sept24

    ‘Hete huisvrouwen’ in de file voor de swingersclub op maandagmiddag: ‘Hier ben je niet alleen mama, maar ook vrouw’
    Reportage+videoHOOGSTRATEN (B) - Iedere maandag, stipt om 13.00 uur, vormt een lange rij auto’s een file op de doorgaande weg in Hoogstraten, net over de grens bij Zundert. Of er dan een grote uitverkoop is? Nee, het is ‘hetehuisvrouwenmiddag’ bij swingersvereniging Club Amai. ,,Het lichtpuntje van de week.”


    Nicole Roelands 22-09-24, 10:30 Laatste update: 22-09-24, 10:37
    Als de deur opengaat, is het de 31-jarige Glenn* die als eerste naar binnen mag. Hij staat op van de stoel die hij voor het gemak heeft gekregen van het personeel van de club. De projectleider zit er al anderhalf uur. ,,Dit keer wilde ik niet weer achteraan in de rij staan”, zegt hij terwijl hij zijn sporttas oppakt. ,,Ik ben vanochtend om negen uur vertrokken uit Groningen.”

    De drie uur durende reis maakt Glenn met plezier. Hij neemt een snipperdag op het werk en gunt zichzelf wat ontspanning. Hij is niet de enige. Vanuit heel Nederland en België weten honderden actieve swingers Club Amai deze middag te vinden: Vlaardingen, Leiden, Utrecht, Zoetermeer, Brugge, Helmond, maar ook van dichterbij: Kapellen, Etten-Leur, Roosendaal, en een enkeling op de fiets vanuit Zundert.

    Alleen of als stel stappen de gasten de drempel van de club over, waar eigenaar Ian Meesschaert hen opwacht. Vrouwen krijgen steevast drie kussen, mannen een hand. ,,Hoe het met ons gaat, Ian? Goed! Maar als ik het pand verlaat nóg beter.” Het stel uit Den Haag betaalt de entreekosten – 20 euro voor koppels, 100 euro voor vrijgezelle mannen en alleenstaande dames mogen gratis naar binnen – en krijgt vervolgens hun vaste locker toegewezen. Vijf minuten later komen ze de kleedkamer uitgelopen. Hij in boxer, zij in lingerie met hoge haklaarzen. Klaar voor actie.


    Want dat is waar de Belgische seksclub voor staat: actie. Je komt voor seks of je bent niet welkom, luiden de clubregels. ,,Dat klinkt grof, maar als mensen hier alleen komen om te dansen, zullen wij vragen om een andere club te zoeken. Kijk, niemand is hier iets verplicht”, nuanceert de eigenaar zijn verhaal. ,,Maar eenieder die hier komt, heeft dezelfde instelling: leuke mensen willen treffen om mee aan de slag te kunnen.”

    Wirwar van lichaamsdelen
    En aan de slag wordt er gegaan. In het bubbelbad wordt intiem geknuffeld, voor velen het vaste ‘opwarmertje’ voor meer. Op de daarvoor bedoelde gangbangbedden is het een wirwar van lichaamsdelen. Uit de naastgelegen ruimte die is ingericht als stal – inclusief huifkar, stro en paardentuig – klinken kreten van genot. Ze komen van een oudere dame die seks heeft in een schommel. Een handvol mannen geniet op gepaste afstand mee.

    ,,Het gaat hier van lief tot hard. Waar jij zin in hebt”, zegt de 40-jarige Renate* uit Breda. Wanneer haar agenda het toelaat, reist ze af naar Hoogstraten. Dat is gerust drie tot vier keer per week. ,,Ik noem het groot onderhoud.” ,,Het is een stukje vrouwelijkheid”, vult een vriendin aan. ,,Hier ben je niet alleen mama, maar ook vrouw.”

    De vrijgezelle vriendinnen wisselen regelmatig een blik van verstandhouding als ze beiden bezig zijn. Ter controle dat alles oké is. ,,Als ik een partner heb, denk ik vaak: is dit het? Hier geniet ik van alle aandacht en warmte die ik krijg, al mis ik op zondagochtend wel een partner.”

    Onder de foto: bij de helft van de ‘alleengaanden’ zit een partner thuis op de bank

    De gangbangbedden zijn op speciale hoogte, met uitstekende matrassen en ruimte eronder om de voeten weg te kunnen zetten.
    De gangbangbedden zijn op speciale hoogte, met uitstekende matrassen en ruimte eronder om de voeten weg te kunnen zetten. © Ramon Mangold/Pix4Profs
    Gasten van Club Amai wanen zich in een soort bubbel. Kleding gaat uit, telefoon in de kluis. Besef van tijd of ellende in de wereld is er niet. ,,Een ontsnapping”, omschrijft iemand het. Een man met twee vrouwen aan zijn zijde noemt het zijn ‘lichtpuntje van de week’.

    Het is algemeen bekend dat vreemdgangers een club als deze bezoeken. Eigenaar Meesschaert schat dat bij de helft van de ‘alleengaande’ mannen die naar zijn zaak komt, een partner thuis op de bank zit. Ze komen daar vaak eerlijk voor uit, maar hij voelt dat door zijn jarenlange ervaring ook aan. Hoe ze binnenkomen, zich aan de kassa zenuwachtig gedragen en de keren dat ze naar hun kluis lopen om hun telefoon te checken.

    Onder werktijd naar de swingersclub
    Al zijn er ook mensen die dat doen vanwege een andere reden. ,,Ik heb vanochtend een vergadering gehad en ben daarna hiernaartoe gereden. Op het werk denken ze dat ik bij klanten ben”, vertelt de Eindhovense Coen*. Of zijn baas daar niet achter komt? ,,Zolang ik mijn targets haal niet.”

    De veertiger komt sinds anderhalf jaar in Hoogstraten, gemiddeld twee tot drie keer in de week. Daarvoor kwam hij in clubs waar het vooral ‘zien en gezien worden’ is. ,,Hier zijn leuke vrouwen, een fijne sfeer en op maandagmiddag veel bekende gezichten.”


    Het is een soort verslaving. Natuurlijk ligt mijn libido wat hoger, maar ik doe het ook voor de open gesprekken

    Amanda
    Waar bij erotisch uitgaan vaak de mannen de overhand hebben, lijkt het alsof bij Club Amai de vrouwen de touwtjes in handen hebben. Ze zijn er in groten getale en omschrijven het als veilig, door de strenge regels die worden nageleefd. Het trekt dertigers, veertigers, vijftigers en opvallend veel vrouwen van over de 60 jaar. Zo ook de 68-jarige Thea*. De Belgische alleenstaande vrouw komt al zeven jaar in de club. ,,Ik heb een paar keer gedatet met mannen, maar dan bleek achteraf dat ze tóch een dubbele agenda hadden. Daar was ik klaar mee.”

    Speciale avond voor een maatje meer
    Volgens haar hebben de gasten dezelfde gedachtegang en mindset en is alles bespreekbaar. Een veelgehoord geluid deze middag. ,,Geen haat, jaloezie of kliek.” Naast de maandagen gaat ze ook graag iedere derde woensdag van de maand naar de big beautiful women gangbang. Dan worden enkel vrouwen met maatje 44 of meer toegelaten. ,,Dat is fijn. Je weet dat de mannen die dan komen van een maatje meer houden.”

    ,,Een plek als deze geeft mij zelfvertrouwen”, vult Amanda* aan. ,,Hier word je gezien waardoor je jezelf – ondanks het maatje meer – op een andere manier gaat zien, óók in het dagelijkse leven.” Het is haar achtste jaar en vierde bezoek deze week. ,,Het is een soort verslaving. Natuurlijk ligt mijn libido wat hoger, maar ik doe het ook voor de open gesprekken. Soms heb ik een drukke dag op het werk gehad, rijd ik hierheen en denk ik: vandaag doe ik het rustig aan, als een zeester. Vervolgens ga ik heel de club af.”

    *De namen van gasten zijn gefingeerd uit privacyoverwegingen

  10. Onderstaande leden hebben pcenter bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 (23 september 2024)

  11. #82
    Geregistreerd
    22 oktober 2010
    Last Online
    Gisteren @ 09:33
    Berichten
    364
    Discussies
    9
    Thanks
    1.216
    Thanked
    535 in 132 posts

    Standaard

    DPG media dagbladen 23sept24

    In de swingersclub van Ian (36) gaan er op maandagmiddag tweeduizend handdoeken doorheen
    HOOGSTRATEN (B) - De 36-jarige Ian Meesschaert wil ervoor waken dat de essentie van zijn club verloren gaat, wat bij de meeste swingetablissementen in Nederland wel is gebeurd. ,,Een zaakvoerder bedacht eens: als ik beter eten serveer en een dj heb, komen er meer mensen. Waardoor mensen niet meer kwamen voor de seks. De actieve mensen die daar wel voor kwamen, voelden zich ongemakkelijk.”

    Nicole Roelands 23-09-24, 13:00
    En zo ontstond Club Amai in 2015, een erotische uitgaansplek zoals vroeger. Inmiddels is zijn club op de meeste momenten vol (220 gasten). Dat vraagt de continue aanwezigheid van schoonmakers en een wasmachine die overuren draait.

    Op maandagmiddag gaan er tweeduizend handdoeken en ontelbaar veel condooms doorheen. De rubbertjes met Amai-logo heeft hij laten maken in condoomland Maleisië. ,,Groter en met meer glijmiddel dan de Aziatische variant.” Hij liet er 288.000 fabriceren en daar kan hij twee jaar mee vooruit.

    Seks hebben met condoom is niet verplicht, maar ‘vrij wijs’ wel het advies. Zit er zonder afspraak geen rubbertje omheen, wordt diegene de club uitgezet. En zo zijn er nog veel meer regels, zoals respect voor elkaar, geen dronkenmanschap en iedere gast moet Nederlands, Frans, Duits of Engels spreken. ,,Anders weet je niet dat nee nee is.”

    Blijf op de hoogte
    Krijg een melding bij belangrijk nieuws over Buitenland.

    ‘Vieze mensen’
    De Belgische ondernemer rolde het wereldje in door in zijn studententijd achter de bar van een swingclub te gaan werken. Dat betaalde goed. Nu wil hij het taboe doorbreken. ,,Iedereen denkt altijd dat dit crimineel en fout is en dat er alleen maar vieze mensen komen. Daarnaast horen we ook altijd dat het goed is dat er dit soort clubs zijn, anders zouden er veel meer problemen in de wereld zijn. Nou, iemand met slechte intenties kickt hier niet op”, zegt hij, wijzend naar een groepje intieme gasten. ,,Iedereen is hier vriendelijk en lacht met elkaar.” Al blijft het daar niet bij.



    02:06
    Binnenkijken bij de swingersclub van Ian (36)
    Lees ook:
    Iedere maandag, stipt om één uur, vormt een lange rij auto’s een file op de doorgaande weg in Hoogstraten, net over de grens bij Zundert. Of er dan een grote uitverkoop is? Nee het is ‘hetehuisvrouwenmiddag’ bij swingvereniging Club Amai. Wij mochten binnenkijken.

    Lees Meer

  12. Onderstaande 2 leden hebben pcenter bedankt voor deze bijdrage:

    mentholbear (23 september 2024),WANDELAAR5 (23 september 2024)

 

 
Pagina 4 van 4 EersteEerste 1234

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:32.

Amari 468*60   Freude 468*60