Pagina 76 van 76 EersteEerste ... 26667273747576
Weergegeven resultaten: 1.876 t/m 1.896 van 1896
  1. #1876
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    Het Britse parlement lijkt oud-premier Johnson definitief te hebben laten vallen. Het Lagerhuis ging vanavond in grote meerderheid akkoord met een speciaal rapport dat stelt dat Johnson het parlement meermaals heeft misleid over een reeks lockdownfeestjes.

    Het rapport was opgesteld naar aanleiding van partygate, het schandaal dat draaide om feestjes in onder meer de ambtswoning tijdens Johnsons premierschap.

    Een overgrote meerderheid van de Lagerhuisleden steunde de bevindingen van de speciale onderzoekscommissie: 354 leden stemden voor, 7 waren tegen. Dat betekent dat ook leden van Johnsons eigen partij, de Conservatieven, zich bijna voltallig achter het rapport hebben geschaard.
    .... https://nos.nl/artikel/2479572-brits...nson-in-de-ban
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  2. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 (20 juni 2023)

  3. #1877
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    De recordbrekende Eras-tour van Taylor Swift kan de Britse economie zo’n boost geven dat een mogelijke renteverlaging in september wordt uitgesteld, zegt investeringsbank TD Securities. In augustus trekken honderdduizenden fans naar Londen om de zangeres tijdens haar laatste optredens in het Verenigd Koninkrijk te zien. Mensen zullen dan veel geld uitgeven, waardoor het voor de Bank of England moeilijker kan worden om de inflatie onder controle te krijgen.
    .... https://www.ad.nl/show/tour-taylor-s...ijft~acbbd234/
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  4. #1878
    Geregistreerd
    15 februari 2013
    Last Online
    Vandaag @ 04:56
    Locatie
    Twente
    Berichten
    7.570
    Discussies
    260
    Thanks
    24.021
    Thanked
    6.862 in 3.212 posts

    Standaard Aanstaande Britse premier Starmer na landslide victory: nu is het tijd om te leveren

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nos.nl
    De aanstaande Britse premier Keir Starmer heeft in zijn overwinningsspeech in zijn kiesdistrict gezegd dat het land heeft gestemd voor verandering. "Nu is het voor ons tijd om te leveren. Mensen hier en in het hele land hebben gesproken en ze zijn klaar voor verandering en voor het einde van de politiek voor de bühne", zei de Labourleider die vandaag zijn intrek zal nemen in de ambtswoning Downing Street 10.

    De 61-jarige oppositieleider werd zelf herkozen in zijn Londense kiesdistrict Holborn and St Pancras. In de loop van de nacht tekende de monsterzege die gisteravond in de exitpoll was voorspeld, zich af in de uitslagen. Labour won het ene na het andere kiesdistrict, terwijl de Conservatieven het ene na het andere district verloren.

    Schrale troost voor de huidige Conservatieve premier Sunak was dat hij zijn zetel in het parlement wist te behouden. Sunak zei dat hij Starmer heeft opgebeld om hem te feliciteren en dat hij verantwoordelijkheid neemt voor het verlies van de Conservatieven.

    De Conservatieve minister van Defensie Shapps en Penny Mordaunt, die ooit werd gezien als mogelijke leider van de partij, verloren in hun kiesdistrict en raakten hun parlementszetel kwijt.

    De overwinning van Labour wordt wel iets kleiner dan op basis van de exitpoll werd verwacht. Volgens een bijgestelde voorspelling van de BBC haalt Labour geen 410 maar 405 zetels, nog altijd ruim voldoende voor een absolute meerderheid in het 650 zetels tellende Lagerhuis.

    De Conservatieven halen volgens de BBC 154 zetels, 23 zetels meer dan in de exitpoll, maar nog altijd de slechtste uitslag uit de 200-jarige geschiedenis van de partij.

    De Liberaal-Democraten worden met 56 zetels de derde partij in het Lagerhuis, een winst van 48. De Scottish National Party zakt terug van 48 naar 6 zetels, terwijl het radicaal-rechtse Reform UK met 4 zetels debuteert.

    Volgens de exitpoll zou de partij 13 zetels krijgen, maar hoogleraar John Curtice, de deskundige achter de exitpoll, zei direct al dat het zeteltal voor Reform UK nog zeer onzeker was.

    De Groenen gaan van 1 naar 2 zetels. De Groene Partij wint Bristol Centrum van Labour.

    Tegenvaller voor Labour is dat de vroegere partijleider Jeremy Corbyn in zijn district Islington North een zetel won ten koste van de Labour-kandidaat. Corbyn deed mee als onafhankelijke kandidaat in het district waarvoor hij al 40 jaar in het Lagerhuis zat. Hij werd in 2020 door Labour geschorst nadat hij volgens de partijleiding niet goed had gereageerd op een rapport over antisemitisme in de partij.

    Corbyn bracht zijn overwinning in verband met de oorlog in Gaza. Hij zei dat de kiezers een regering willen die "op zoek is naar vrede en niet naar oorlog, en die niet de verschrikkingen zal toestaan die nu in Gaza plaatsvinden".

    Labour lijkt veel islamitische stemmen te hebben verloren door het pro-Israëlische standpunt van Starmer. In Leicester East, waar een derde van de kiezers moslim is, verloor de Labour-kandidaat het van een onafhankelijke kandidaat.
    Bron: nos.nl
    "Guter Sex muss sich anhören
    als ob man mit Badelatschen wegrennt."
    - Markus Krebs

  5. #1879
    Geregistreerd
    10 juli 2007
    Last Online
    Vandaag @ 07:45
    Locatie
    op de grens
    Berichten
    2.807
    Discussies
    170
    Thanks
    2.782
    Thanked
    8.230 in 1.626 posts

    Standaard

    LONDEN - De Britse premier Rishi Sunak geeft om 11.30 uur Nederlandse tijd een verklaring bij de ambtswoning op 10 Downing Street, en zal daarna zijn ontslag indienen bij de koning op Buckingham Palace. Dat heeft het kantoor van de premier bekendgemaakt. Vlak daarna benoemt koning Charles Labourleider Keir Starmer tot minister-president en zal ook hij spreken op Downing Street.

    Het VK krijgt een nieuwe minister-president na de parlementsverkiezingen van donderdag. Die werden in overgrote meerderheid gewonnen door Labour. Nagenoeg alle stemmen zijn geteld, en Labour heeft ten minste 410 van de 650 zetels behaald.

    Het is in het Verenigd Koninkrijk gebruikelijk dat bij een premierswissel het kantoor aan Downing Street razendsnel wordt leeggehaald door verhuizers. De BBC meldt dat er al een witte vrachtwagen en een busje gesignaleerd zijn die daarvoor ingezet lijken te worden. Starmers toespraak is volgens Downing Street rond 13.20 uur Nederlandse tijd.

    De Britse minister van Financiën woont naast de premier op nummer 11. In het kabinet van Sunak zat Jeremy Hunt op die belangrijke post. Ook hij moet door de verkiezingsuitslag vertrekken.

    Hunt en zijn gezin verlieten de ambtswoning vrijdagochtend onder grote mediabelangstelling. De politicus, die ook onder premiers Cameron, May en Truss kabinetsposten bekleedde, werd wel herkozen als Lagerhuislid.


    https://www.telegraaf.nl/nieuws/9069...premierswissel

    Dat gaat in ieder geval een stuk sneller dan bij ons. In Nederland moet er eerst een klein jaar gepolderd en geruzied worden. Wat dat betreft kunnen ze in den Haag nog wat leren van die Engelsen.
    Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
    En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bij doen.
    Maar....als vrouwen zelf mogen bepalen wat ze doen.......dan is dat altijd en overal......het begin van het einde.

  6. Onderstaande 2 leden hebben noglangnietuitgewandeld bedankt voor deze bijdrage:

    Ascari ( 5 juli 2024),pret ( 5 juli 2024)

  7. #1880
    Geregistreerd
    10 juli 2007
    Last Online
    Vandaag @ 07:45
    Locatie
    op de grens
    Berichten
    2.807
    Discussies
    170
    Thanks
    2.782
    Thanked
    8.230 in 1.626 posts

    Standaard

    In die paar minuten tussen het ontslag van Sunak en de benoeming van Starmer, ligt de macht in het land in de poten van Larry, Chief Mouser to the Cabinet Office.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1891...-larry-the-cat

    Deze bewoner is wél baken van stabiliteit in 10 Downing Street: Larry the Cat

    LONDEN - Je zou denken dat de Britse premier de beroemdste bewoner is van 10 Downing Street. Maar aangezien de laatste jaren de premiers kwamen en ook weer snel gingen, werd een andere bewoner van de ambtswoning al snel beroemd. Sommigen zien in hem zelfs een baken van stabiliteit: Larry de kat.

    Live-registraties van 10 Downing Street worden regelmatig opgeleukt door de aanwezigheid van Larry. Tot grote vreugd van wachtende en verveelde journalisten. Het maakte van Larry al snel een internetheld. Desondanks heeft Larry wel een officiële positie: hij is namelijk Chief Mouser to the Cabinet Office. Oftewel, hoofd muizenbestrijding in 10 Downing Street.

    Larry werd geboren in 2007 en ’werkt’ sinds 2011 in de ambtswoning van de premier. De onkosten worden betaald door het vaste personeel, de premier heeft dus niets te zeggen over de aanwezigheid van de kat. Dit werd bevestigd door toenmalig premier Cameron in zijn laatste vragenuurtje. Inmiddels heeft Larry ook de premiers May, Johnson, Truss én Sunak zien vertrekken. En straks is Labour-leider Keir Starmer de zesde ’huisgenoot’ van de kat.

    Al snel stond Larry bekend als lui, want hij zou maar weinig muizen doden. Hij kreeg zelfs bijna de zak nadat hij een muis uit de werkkamer van de premier had laten ontsnappen. Uiteindelijk ontwaakte zijn jachtinstinct toch wel en wist hij meerdere muizen te doden. Zijn eerste succes zou op 22 april 2011 hebben plaatsgevonden. Op 28 augustus 2012 liet hij een van de dode muizen trots achter voor de wereldberoemde zwarte deur.

    De baas
    Contact met andere dieren gaat niet altijd even goed af. Zo kon Larry het niet vinden met zijn buurman Palmerston van nummer 11. De twee zouden in 2016 zelfs gevochten hebben. Mede door de vete tussen de twee katten, mocht Palmerston in 2020 ’met pensioen’. Het contact met de hond van Boris Johnson zou daarentegen wel goed zijn verlopen, de hond van Sunak kon het daarentegen niet winnen van Larry. Wel viel Larry in de smaak bij bezoekende staatslieden. Zo kreeg de kat alle aandacht van toenmalig president Obama.

    Larry is trouwens niet de enige kat die ’in dienst’ is bij de Britse overheid. Ook het Britse ministerie van Financiën heeft een kat in dienst als muizenvanger. Gladstone lijkt wel succesvoller dan Larry, want hij doodde de eerste muis binnen 48 uur.

    Ondertussen is Larry, inmiddels 17 jaar oud, de langste bewoner van 10 Downing Street en een ware internet-held. Op X wordt regelmatig gesuggereerd dat Larry de enige bewoner is die nodig is in de ambtswoning. Met name tijdens het zeer korte premierschap van Truss gingen memes over Larry viraal. Ook heeft de kat een ’eigen’ account op het platform. Daar stelde de kat deze ochtend dat hij tussen het vertrek van Sunak en de komst van Starmer nu „de baas” is.
    Er loopt hier heerlijk spul, dat precies past om je ***.
    En als ze ooit iets uitvinden wat nog lekkerder is, dan blijf ik dit er toch bij doen.
    Maar....als vrouwen zelf mogen bepalen wat ze doen.......dan is dat altijd en overal......het begin van het einde.

  8. Onderstaande 3 leden hebben noglangnietuitgewandeld bedankt voor deze bijdrage:

    Siberische tijger ( 5 juli 2024),WANDELAAR5 ( 5 juli 2024),Wentelt Eefje ( 5 juli 2024)

  9. #1881
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    De royale winst van de Labour Party zet de politiek in het Verenigd Koninkrijk op z'n kop. Links grijpt de macht en de Conservatieven zijn gedecimeerd.

    Labour heeft de overwinning deels te danken aan een gedaanteverwisseling; erg links is de partij niet meer. De nieuwe premier, Keir Starmer, heeft weinig stevige standpunten. Brexit, bij de vorige verkiezingen nog het grootste verkiezingsthema, nam hij niet in zijn mond. Toch kan zijn flagrante overwinning flinke gevolgen hebben voor de relatie met de Europese Unie.
    .... https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/252...houding-met-eu

    het land is helemaal kapot en ligt op zijn gat ...
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  10. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 ( 5 juli 2024)

  11. #1882
    Geregistreerd
    22 december 2019
    Last Online
    Vandaag @ 08:48
    Berichten
    1.652
    Discussies
    16
    Thanks
    2.056
    Thanked
    2.121 in 860 posts

    Standaard

    Ik heb geen "het moet niet gekker worden in het UK" gevonden. Daarom zet ik het hiet maar bij.

    Op dat rare eiland staat de boel weer eens op stelten.
    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/08...gd-koninkrijk/

  12. Onderstaande leden hebben Herr Fick bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 ( 4 augustus 2024)

  13. #1883
    Geregistreerd
    3 december 2015
    Last Online
    Vandaag @ 06:52
    Locatie
    Midden Brabant
    Berichten
    6.404
    Discussies
    110
    Thanks
    17.506
    Thanked
    10.770 in 3.845 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Herr Fick Bekijk bericht
    Ik heb geen "het moet niet gekker worden in het UK" gevonden. Daarom zet ik het hiet maar bij.

    Op dat rare eiland staat de boel weer eens op stelten.
    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/08...gd-koninkrijk/
    Ik vraag me af hoe het zo ver heeft kunnen komen?
    IMG_8564.jpg

  14. #1884
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 17:50
    Berichten
    11.459
    Discussies
    246
    Thanks
    13.427
    Thanked
    18.309 in 6.451 posts

    Standaard

    Het lukt W5 maar niet om leesbare afbeeldingen te posten dus maar weer een handje geholpen:


  15. Onderstaande 2 leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

    Husky ( 4 augustus 2024),WANDELAAR5 ( 4 augustus 2024)

  16. #1885
    Geregistreerd
    22 december 2019
    Last Online
    Vandaag @ 08:48
    Berichten
    1.652
    Discussies
    16
    Thanks
    2.056
    Thanked
    2.121 in 860 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door WANDELAAR5 Bekijk bericht
    Ik vraag me af hoe het zo ver heeft kunnen komen?
    IMG_8564.jpg
    Maar waarom is specifiek de Britse pers (in Europa dan toch) zo opruiend? Bij mijn weten vind je dat nergens op het continent terug.

  17. #1886
    Geregistreerd
    10 november 2017
    Last Online
    Vandaag @ 04:24
    Locatie
    Veluwe
    Berichten
    6.522
    Discussies
    118
    Thanks
    15.103
    Thanked
    6.225 in 3.149 posts

    Standaard

    Ik vind uw achternaam ook opruiend.

  18. Onderstaande leden hebben schoolmeester bedankt voor deze bijdrage:

    pret ( 4 augustus 2024)

  19. #1887
    Geregistreerd
    28 mei 2007
    Last Online
    2 oktober 2024 @ 12:58
    Berichten
    9.396
    Discussies
    177
    Thanks
    3.013
    Thanked
    4.216 in 2.312 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Herr Fick Bekijk bericht
    Maar waarom is specifiek de Britse pers (in Europa dan toch) zo opruiend? Bij mijn weten vind je dat nergens op het continent terug.
    het zijn niet alle kranten die zo bezig zijn, maar een paar. met wel veel oplage want lekker lezend en tieten.
    Ik raak van alles kwijt....

    Behalve gewicht

  20. Onderstaande 2 leden hebben Goedemorgenallemaal bedankt voor deze bijdrage:

    Herr Fick ( 4 augustus 2024),Husky ( 4 augustus 2024)

  21. #1888
    Geregistreerd
    22 december 2019
    Last Online
    Vandaag @ 08:48
    Berichten
    1.652
    Discussies
    16
    Thanks
    2.056
    Thanked
    2.121 in 860 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door schoolmeester Bekijk bericht
    Ik vind uw achternaam ook opruiend.
    Eerder choquerend voor de progressieve goegemeente. Maar die meende ik, tot mijn vergissing, op dit forum niet aan te treffen.

    Terug naar GB nu.
    Er is een verschil tussen een mening en botweg een krantenkop zonder de juistheid van de inhoud te controleren. Roddelbladen vind je overal, maar roddels hoeven daarom geen leugens te zijn.
    Laatst gewijzigd door Herr Fick; 4 augustus 2024 om 17:08

  22. #1889
    Geregistreerd
    6 maart 2009
    Last Online
    Gisteren @ 17:50
    Berichten
    11.459
    Discussies
    246
    Thanks
    13.427
    Thanked
    18.309 in 6.451 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Herr Fick Bekijk bericht
    Wat hebben jullie toch met alles te verengelsen? Is een vergunning niet goed genoeg? Bedankt!
    Woordenlijst onnodig Engels

  23. Onderstaande 2 leden hebben Badslippers bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 ( 6 augustus 2024),Wentelt Eefje ( 6 augustus 2024)

  24. #1890
    Geregistreerd
    28 mei 2007
    Last Online
    2 oktober 2024 @ 12:58
    Berichten
    9.396
    Discussies
    177
    Thanks
    3.013
    Thanked
    4.216 in 2.312 posts

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Herr Fick Bekijk bericht
    Ik heb geen "het moet niet gekker worden in het UK" gevonden. Daarom zet ik het hier maar bij.
    Misschien toch maar eens opstarten
    Skelet van Engelse baby met touw om nek blijkt ruim honderd jaar oud
    Ik raak van alles kwijt....

    Behalve gewicht

  25. #1891
    Geregistreerd
    10 november 2017
    Last Online
    Vandaag @ 04:24
    Locatie
    Veluwe
    Berichten
    6.522
    Discussies
    118
    Thanks
    15.103
    Thanked
    6.225 in 3.149 posts

    Standaard

    Is het touw ruim honderd jaar oud, of de baby ?

  26. #1892
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    De Britse premier Keir Starmer heeft de politie extra ondersteuning toegezegd bij de aanpak van de rellen. Hij beloofde op televisie een ‘staand leger van gespecialiseerde agenten’ dat flexibel ingezet kan worden. De politie in Engeland laat maandagmiddag weten dat er tot nu toe 378 mensen zijn opgepakt.

    Starmer had maandag crisisoverleg met zijn collega’s. Overigens is het voor het eerst sinds het weekend rustig in het Verenigd Koninkrijk. De onrust begon na een moordpartij in Southport, waarna online veel ophitsende informatie rondging. Bijvoorbeeld over de herkomst van de verdachte.

    De premier zei dat gezorgd wordt dat er steeds voldoende agenten zijn om op te treden bij onlusten. Hij stelde dat de strafvervolging van verdachten wordt opgevoerd. ,,Er verschenen vanochtend al mensen voor de rechter.”

    Honderden opgepakt
    Ook is 34 miljoen euro vrijgemaakt zodat moskeeën, waar dat nodig is, meer beveiligers kunnen krijgen. Het geld gaat ook naar islamitische scholen.

    Sinds de mesaanval in Southport zijn er dagelijks demonstraties tegen immigratie. Vaak ontaarden ze in rellen. De politie heeft inmiddels landelijk al 378 mensen opgepakt. Het gaat vooral om volwassen mannen, maar er zitten ook tieners tussen.

    Minister van Binnenlandse Zaken Yvette Cooper zei tegen Sky News dat de relschoppers ‘niet spreken namens onze gemeenschap’ en schurken zijn. De politie heeft haar steun om de relschoppers met stevige maatregelen aan te pakken, en ze staat achter lange gevangenisstraffen of reisverboden. ,,We hebben ervoor gezorgd dat er extra aanklagers zijn, dat er gevangenissen zijn, dat de gevangenissen plek hebben ​​en dat de rechtbanken ook klaarstaan.”


    Elon Musk
    Starmer trad vorige maand aan als premier en krijgt nu te maken met de zwaarste rellen in jaren. ,,Dit zijn geen protesten meer, het is louter geweld”, benadrukte hij maandag. ,,We tolereren geen aanvallen op moskeeën of onze moslimgemeenschappen.”

    De Britse regering heeft ook uitgehaald naar miljardair Elon Musk, die op zijn berichtenplatform X concludeerde dat ‘burgeroorlog onvermijdelijk is’. Een woordvoerder van Starmer zei volgens Sky News dat er geen rechtvaardiging is voor dergelijke opmerkingen.

    De zegsman beklemtoonde dat onlineplatformen ook een verantwoordelijkheid hebben en waarschuwde gebruikers: mensen die online aanzetten tot geweld kunnen daarvoor vervolgd worden.
    .....
    https://www.ad.nl/buitenland/378-arr...nten~a0cfbc6f/
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  27. Onderstaande 2 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 ( 6 augustus 2024),Wentelt Eefje ( 6 augustus 2024)

  28. #1893
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    Het is nog altijd onrustig in het Verenigd Koninkrijk en de verwachting is dat dat de komende dagen nog zo blijft. Maastrichtenaar Jeroen van Dinteren die in Londen woont maakt de protesten van dichtbij mee, maar wil woensdagavond een tegengeluid laten horen.

    De rellen in het Verenigd Koninkrijk begonnen na de steekpartij in Southport vorige week, waarbij drie kinderen om het leven kwamen. Er is ondertussen een lijst uitgelekt waar verschillende doelwitten van rechts-radicale demonstranten op staan.

    'Gedrag is niet oké'
    Van Dinteren zag op die lijst dat er woensdagavond een aanval gepland staat op een immigratiekantoor bij hem om de hoek. En dus komt hij zelf ook in actie.

    "Er wordt nu opgeroepen om naar die targets toe te gaan om tegenwicht te bieden. Als raddraaiers daar iets in brand willen steken, moeten er genoeg aanwezigen zijn om dat tegen te houden en om duidelijk te maken dat dit gedrag niet oké is. Ik ga mezelf niet in gevaar brengen, maar als je in een situatie terechtkomt dat je moet terugslaan dan doe je dat natuurlijk", zegt van Dinteren op L1 Radio.
    .... https://nos.nl/regio/limburg/artikel...igd-koninkrijk
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  29. Onderstaande 2 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 ( 6 augustus 2024),Wentelt Eefje ( 6 augustus 2024)

  30. #1894
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    In Engeland zijn woensdagavond mensen massaal de straat opgegaan om te laten zien dat zij tegen het extreemrechts geweld van de afgelopen dagen zijn. Zij hebben samen met de inzet van duizenden agenten voorkomen dat het opnieuw uit de hand liep, zegt een tevreden hoofdcommissaris van de politie. Hij spreekt van een ‘succesvolle avond'.
    .... https://www.ad.nl/buitenland/engelse...vond~a90c9ab6/
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  31. Onderstaande 3 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    Husky ( 8 augustus 2024),WANDELAAR5 ( 8 augustus 2024),Wentelt Eefje ( 8 augustus 2024)

  32. #1895
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    De Britse autoriteiten hebben inmiddels 1.024 mensen gearresteerd na dagen van gewelddadige rellen in het land, meldt de Britse politie dinsdag op X. De rellen volgden op de dodelijke steekpartij in Southport, waarbij drie jonge kinderen om het leven kwamen.
    Daarnaast zijn al 575 personen aangeklaagd. De politie meldde afgelopen vrijdag al dat de arrestaties waarschijnlijk nog maanden in beslag zullen nemen.

    "We werken hard om deze wanorde te beëindigen, maar de arrestaties zijn nog maar net begonnen - en we hebben er al honderden verricht", schreef de politie vrijdag, toen ruim zevenhonderd aanhoudingen waren verricht.

    "We stoppen niet totdat mensen de gerechtigheid krijgen die ze verdienen, na dergelijk geweld en de verspreiding van online haat."
    .... https://www.nu.nl/buitenland/6324501...-begonnen.html
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  33. Onderstaande 2 leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    WANDELAAR5 (14 augustus 2024),Wentelt Eefje (13 augustus 2024)

  34. #1896
    Geregistreerd
    9 oktober 2005
    Last Online
    Gisteren @ 22:41
    Berichten
    43.108
    Discussies
    4640
    Thanks
    46
    Thanked
    16.070 in 9.377 posts

    Standaard

    Ooit betaalbare arbeidersmaaltijd, nu betaalt Brit zich blauw aan fish-and-chips
    ..... https://nos.nl/artikel/2534698-ooit-...fish-and-chips
    Ieder voordeel heb zijn nadeel............

  35. Onderstaande leden hebben Willem2 bedankt voor deze bijdrage:

    Wentelt Eefje (27 augustus 2024)

 

 
Pagina 76 van 76 EersteEerste ... 26667273747576

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:49.

Amari 468*60