Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
  1. #1
    Geregistreerd
    12 juni 2006
    Last Online
    Vandaag @ 18:32
    Berichten
    4.124
    Discussies
    1003
    Thanks
    603
    Thanked
    434 in 288 posts

    Standaard Voorkom kanker door restjes spaghetti op te warmen

    Als je verschillende keren spaghetti bolognese opwarmt en wat extra olie toevoegt, versterkt dit de gezondheidsvoordelen van verwerkte tomaten, dat blijkt uit recent onderzoek. Deze techniek verandert de structuur van het anti-oxidant lycopeen dat je in tomaten vindt, zodat het makkelijker vervoerd kan worden in de bloedstroom.

    http://www.hln.be/hln/nl/962/Gezondh...e-warmen.dhtml

  2. #2
    Geregistreerd
    9 november 2005
    Last Online
    7 juli 2010 @ 14:49
    Locatie
    hell, heaven, hell, heaven...
    Berichten
    3.979
    Discussies
    248
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Cool daar zijn ze weer...

    ...met hun gezever alsof tomaten zouden helpen tegen kanker.
    Ik herinner me nog een dieet op tomatensap.
    Heinz is weer de grote overwinnaar, MAAR ook de sponsor van die laboratoria die die onzin durven uitkramen.
    Van tomaten eten krijg je geen kanker, maar het is zeker geen middel tegen kanker. Fabels, net zo een grote fabel dat je gebruikte niet-oplaadbare baterijen zou kunnen opladen door ze op te warmen. Als 't op is, is 't op, zo simpel is 't

    :wink:

  3. #3
    Geregistreerd
    28 mei 2007
    Last Online
    Vandaag @ 18:01
    Berichten
    9.477
    Discussies
    177
    Thanks
    3.076
    Thanked
    4.293 in 2.356 posts

    Standaard waarschuwing....

    Tomaten zijn juist weer taboe voor mensen met reuma en bepaalde gewrichtsdingen (kweenie precies welke).

    Ik weet het niet precies maar die smoothies waar een andere posting over ging zijn weer goed tegen vrije radicalen. waren dat ook geen anti oxidanten???
    Je kunt natuurljk ook gewoon veel fruit eten maar met name appels zijn eigenlijk te zuur voor je tanden. Bovendien haalt zuur in je mond de hele speekselhuishouding door elkaar. Als je het drinkt is het sneller uit je mond en dus beter... denk ik... of ik snap er helemaal niks meer van.

    Het idiote van gezond voedsel is dat ieder onderzoek dat een goede eigenschap van bepaald voedsel benadrukt binnen niet al te lange tijd gevolgd wordt door een onderzoek dat juist beweert dat dat voedsel juist iets slechts heeft.

    En een onderzoek dat beweert dat iets slecht is, wordt gevolgd door een onderzoek dat juist bepaald dat iets weer goed is...

    Rode wijn is goed voor je hart, maar alcohol is weer slecht voor je lever.
    Ik weet nog toen ik Pfeiffer had, ik kreeg te horen GEEN alcohol want zelfs een enkel glaasje op zijn tijd (minder dus dan maximaal 2 glazen per dag) heeft gevolgen voor je lever, zelfs als die gezond is...

 

 

Tags voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  
Forumsoftware: vBulletin®, versie 4.2.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Image resizer by SevenSkins
Copyright © 2005 - 2017, IJsberenforum
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:03.

  Babylon 468*60